Új privát üzeneted érkezett!

irigy irigy a félvályogra!
Nem terhesen gondoltam, majd utána. Ugye jön még az augusztus és itt sivatag lesz!
magdolnam
 
 


akkor küldök nektek vályogot :D nem nehéz megcsinálni, két fal tégla, két fal vályog :D (lebontom a környékbeli paraszt házakat) :D bár erre már nincs olyan sok
Dittke, ne is hagyd, szörnyű, ezek a mai fiatalok, de el kanászodtak :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Ugye! Elküldtem tusolni! :lol: De mindjárt jön vissza.
Szerintem nem kell mennem szaunázni sehova. Panelba lakunk, az 5. emeleten. :cry: De remélem nem sokáig!

Kép
dittke
 
 

 
 

Én meg most fogok tetőtérbe költözni, furcsa lesz :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Csajok ezt le kell, hogy írjam!!!!!!!!!!!!!!!

Barátnőmnek tegnap mondták, hogy ha csütörtökig nem indul be a szülés, akkor megindítják. Erre ma hajnali 3:28-kor kapok egy üzit, hogy "kezdődik?" 6:20-ra meg lett a fia!!!!!!!!!!!!!! És normál szülés volt!!!!!!!!!!!!! Én is ilyen gyorsan szeretném!
magdolnam
 
 


Jó reggelt!
Gratulálunk a barátnődnek! Megijedt a baba, és gyorsan kibújt. :wink:
Reménykedjünk, hogy nekünk is gyorsan meglessz!

Lehet, hogy meleg lessz a tetőtérbe!

Kép
dittke
 
 


Magdolnam! Gratulálok a barátnődnek, nagyon ügyesek voltak mindketten! Reméljük a mi babóink is rövid idő alatt szeretnének megszületni.
Dittke, tuti meleg lesz, mert mikor kinti hőmérséklet volt 20 fok, akkor is meg lehetett fent buggyanni. Mondjuk szerencsére hamar kiszellőzik.

Kép

Kép
pindimano
 
 


De télen meg jó idő lessz. :lol: Van jó oldala is.

Kép
dittke
 
 


hát nagyon ügyesek voltak. Remélem mi is hip hop szülünk. Most egy kicsit belelkesedtem.... :roll:
Már megint nagyon meleg van és így nagyon nincs kedvem semmihez. Pedig pakolászni kéne.... Csináltam pociképet, csak az én laptopomról nem tudom feltölteni, majd ha hazajön apa akkor megkérem. Kb akkora a hasam mint egy 36hetes kismaminak :shock:
magdolnam
 
 


Szasztok Kismamik!

Rettentő meleg van,már reggel 7 kor szaunázni lehetett a metrón :shock: ,ha tehetitek maradjatok otthon.
Lassan otthon is megsülünk,a harmadikon lakunk és egész nap süti a tetőt felettünk a nap,de látom nállatok se jobb a helyzet(tetőtér és panel)-kitartás mindenkinek! 8)
Magdolnám gartula a barátnődnek és jó egészséget nekik!
Holnap megyek intézni a táppénzes papírt,már nagyon várom a jövőhetet-végre aludhatok majd.Mostanában a gyerkőc hajnalban beindult és mire vissza tudtam volna aludni már kelni kellett.Néha úgy jöttem be dolgozni,mint egy holdkóros :D
Na jók legyetek csáóóóóó
hubcsa
 
 


Most ébredt fel a barátnőm, azt mondja, lehetett volna lassabb is a menet :shock: :shock: :shock: :shock:egyből lekaptam a 10 körméről :lol: tök jól viselte. Már láttam is a kisfiút, kis csodálkozós hapsi. Csodálkozik a nagyvilágra. Olyan édes! Ahogy láttuk Liza heves rugdosásba kezdett. ő is örül neki

Na igen buszozás villamosozás (lásd kombino) etro az király dolog.... ilyen kellemes időben
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Körülbelül semmi levegő sincs erre... plusz még a mellkasom is fáj! szörnyűűűű
Dittke, én már most a télre gondolok :D, valahogy a hideget jobban viseltem :D azelőtt pont fordítva volt, dehát változunk :D
Magdolnam, várjuk a pocifotót. Már most láthattad a csöppséget??? Na akkor gondolom tényleg most mégerősebb a szülni akarási vágy :D Lizának már most van játszótársa :D
Hubcsa, kitartás, nem irigyellek, hogy ilyenkor dolgoznod kell... de nemsokára vége, és te is otthon hűsölhetsz, már amennyire a felmelegített lakás engedi.

Kép

Kép
pindimano
 
 


Én is jobban szerettem a nyarat! Nem szeretek fázni. :cry:
De ez most túlzás. Ráadásul, megint indulhatok az oviba. 5 lessz mire hazaérünk, azt se tudom mit vegyek fel. Ráadásul úgy érzem reggel óta, hogy a köldökömnél , vagyis egy picivel feljebb van a nagylány. Eddig a bordáim között volt.
Na mentem is, mert elkések.

Kép
dittke
 
 


Dittke, csak nem???? Lejjebb csúszott a Babus???
Jújj vigyázz az úton magadra! Lehet egy vizes törcsi nem ártana a nyakba!

Kép

Kép
pindimano
 
 


délután fél 5 van és a lakás hűvösebb részében 28 fok van!!!!!!!!!!4 Kinn az árnyékban 34fokot mértem. :shock: :shock: :shock: hajrá május.... :shock: :shock: :shock: :shock: hajrá május

Dittke?????????????????? :roll: :roll: :roll:
magdolnam
 
 


De most komolyan... mi lesz júliusban, ha már májusban ilyen idő van???

Kép

Kép
pindimano
 
 


mindenkit idekívánok és nincs vita!!!!!!!!!!
http://www.sharkattackphotos.com/Cancun-beach.jpg
magdolnam
 
 


na én is ezen morfondírozok :roll: Esküszöm, olvadok!!!! Egyfolytában fagyit kajálnék, pedig annyira nem is rajongok a fagyiért.....ja jó hogy mondom, elvitetem apával magam fagyizni
magdolnam
 
 


én már csak abban bízom baromira, hogy 36.héten a kisasszony megunja a dolgokat és kijön. Mert én meghalok ilyen melegben!!!!
magdolnam
 
 


Magdolnam... köszi, indulhatunk is a kép helyére :D http://www.idetranszportalommagam.com :D
A fagyit én pont most kajáltam be :D és itt kezd beborulni... csak lesek, hogy most mi van.
Lehet dinka vagyok, de én ragaszkodom a júli végéhez :D önző dög vagyok tudom, de akkor már pár nap és jön az én szülinapom is :D és akkor minden évben együtt szülinapoznánk a fiammal :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


dehogy vagy önző!!!!!!!! Pláne dög. Mindenki másképp látja a dolgokat, de ez így van rendjén. a férjem 07.31-én született, a szülinapjára készült Lizus!!!! De én már annyira vágyom a kisasszonyra. Sajnos én elég türelmetlen típus vagyok :( meg meleg is van. jó a honlap cím!

F A G Y I!!!!!!!! Ó anyós most hívott hogy elkészült a házi epertorta :D :D :D :D

A férjemnek is mondtam hogy veszek egy gyerekmedencét. Kiröhögött :evil:
magdolnam
 
 


Borzasztó meleg van! Most mondták, hogy 34 fok volt Szegeden.
Nagyon tetszett a kép!!!! Epertortát szeretnék!

Kép
dittke
 
 


Most hívoltt a szülésznőm, és végre megtudtam mi a helyzet! És hát nem nyugodtam meg most kezdek csak igazán parázni. Jobban fogok vérezni a 2 méhlepény miatt ill hogy annyira lenn van a baba feje, azt jelenti, hogy már beilleszkedett, ha nyitva lennék az gáz lenne, azt mondta a 34.hétig húzzam ki! De ha zárt a méhszáj akkor no para.
magdolnam
 
 


Kép
magdolnam
 
 


Amott már láttam a képet! Itt is csini :wink:

Kép
dittke
 
 


:wink: köszi
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Noss szebb és hűvösebb napot, mint tegnap volt. Itt reggelre tök hideg lett, és orkán erejű volt a szél. Szúrkált is a hasam rendesen, alig bírtam két lépést tenni szúrki nélkül.
Magdolnam, csini a pocid! Reméljük, hogy a 36. hétig is kihúzod, drukkolok, és köszi, hogy nem vagyok dög :D
Én is kérek a sütiből :D
Ha Liza a kiírt időpontban születne, te is meg lennél áldva két oroszlánnal :D
Dittke! Tegnapi út milyen volt? Párom ugyan kb két órával később buszozott mint te, de mondta, hogy alig várta, h leszállhasson.

Kép

Kép
pindimano
 
 


ja 2 oroszlán... és még 1, mert anyám is az :shock: :?
magdolnam
 
 


csajok, valaki nem ismeri véletlen az flp-s termékeket? Én nagyjából ismerem, de nem vagyok ilyen tanácsadónő és tanácsra lenne szükségem. Nekem rohadtul bevált ez a cucc. (kb 3 havonta voltam beteg mindig, ha nem gyakrabban és szedtem ezt és 2007.01óta nem volt semmi bajom!!!!! még a durva allergiám is eltűnt) Gondoltam most egy merészet és kíváncsi lennék, hogy szülésre is van e valami??? Vagy jó e valami (pl málnalevél tea, ilyenre gondolok)
magdolnam
 
 


Reggel pánikroham fogott el. Ritkán esem pánikba. De most.... Ha felkelek Lizából annyit érzek, mint egy hisztis gyerekből, hogy: na tessék aludni hagyni!!!!!!! és máshogy fészkeli magát. Semmi. Apa hozott epertortát, mert ugye a fini kajákra azonnal ugrik a kiscsaj, SEMMI na akkor már elkezdtem gondolkodni hogy mi a bánat van. Hátra dobtam magam, 10 percig semmi. De még annyi sem, hogy érezném, hogy rákészülne valamire Aztán jött a bökdösés, SEMMI. Apa odarohant, 5 percig dumált neki hülyeségeket, SEMMI. Láttam a szemében, hogy ő is frászban van. Felrohant a zenélő maciért lehozte, 2 szer felhúzta semmi. Aztán nagy kegyesen egy hatalmas rúgás a hasba: hagyjatok már békén Hát ezt érdemlem a lányomtól?????? Már védőnőhöz akartunk menni, hogy van e még szívhangja
magdolnam
 
 


Magdolnam, no para, csak nyugi, biztos a kiscsajotok is érzi ezt a fantasztikus májusi időt. Meg állítólag sokat alszanak nap közben, lehet csak tényleg erről volt szó. Biztos nem direkt csinálja. Sajna flp-s termékeket nem ismizem, faberlic, avon meg lr, de a többi nekem ismeretlen.
Na te szegény, egy egész oroszlán falka van körülötted :D Akkor szelidítésből már tök jó vagy :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok!
Nekem a párom oroszlán, de elég is néha! :?

Hát szőrnyű meleg volt tegnap. Reggel meg fáztunk! Szegény fiam meg rövidnadrágba ment, de azt mondta, hogy nem fázik. Nagyon fújt a szél. Most kellemesebb az idő. :lol:

Kép
dittke
 
 


Itt még mindig nagyon hideg a szél! Legalább délután nem fagyaszt le nagyon a légkondi :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam mesélni, hogy sikerült az írásbelim, szóval nem egész két hét múlva mehetek ismét vizsgázni :D
Nekem elég rossz napom volt ma, elkapott egy szörnyű migrén, úgyhogy megyek is pihizni. Remélem nektek jobban telt a nap!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok

Gratula a vizsgádhoz! Megyek is, mert évzáró lessz az oviba! :D

Kép
dittke
 
 


tegnap voltunk a barátnőmet meglátogatni. És áááááááá álom szép kispasi, minimanó. Ott ültem és bámultam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy: hú ez a tiéd!!!! milyen fura, nem rég még középsulisok voltunk Milyen szép.
Hihetetlen érzés egy kismanó, igaz hogy nem az enyém volt, de akkor is. És nem sokára a miénk is meglesz! Apának is nagyon tetszett! Egyre jobban érzem az anyai ösztönöket meg a nagy ragaszkodást meg a vágyat (pláne amióta láttam a kisfiút)

Nagyon örülök, hogy sikerült az írásbeli!!!! Űűűűűűgyes vagy :D hajrá következő vizsga.
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratukat :)
Már ovis évzáró van? na tök jó, lassan "hazaköltöznek" a család aprólékai :D
Magdolnam, most én vagyok irigyke, hogy babáztál tegnap. Tessék lányod udvarlói közül egy már készen is áll :D
Dittke neked meg már lassan csak egy hónapod van hátra :) Dejó neked!
Én ma megint elég pocsékul vagyok, idebent bírom, de vásárlás közben úgy szédültem, azt hittem hogy eldobom magam a bolt kellős közepén. Ja és a vicc a dologban, hogy citromlevet meg elfelejtettem venni. Úgyhogy valaki hazacsámborog a családból kocsiba ültetem, és elküldöm citromléért :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


:shock: udvarló :shock: jajjj :shock:
Citromlé :lol: a kismamik feledékenyek!

Azt mondták a mai napra a meteomókusok, hogy hűvös, csúnya és viharos lesz! De hol van????????
magdolnam
 
 


Hát nem is tudom, de nálunk egy szem felhő sincs, és szerintem árnyékban van 40 fok. legalábbis én annyinak érzem :)
sorry, ha sokkoltalak az udvarlókkal :D
Amúgy mindig elhatározom, hogy listát írok bevásárláshoz, de mire eljutok a boltba, a fejemhez kapok, hogy hol a lista :D szörnyűűűű :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Hát ez így szokott lenni! :lol: Én is mindég elfelejtek valamit. :cry:
Itt is meleg van. lehülhetne egy kicsit. 12-re értünk haza a lánnyal, de alig vártam, hogy lefekhessek egy kicsit. Aztán mentünk vissza az iskolába. De most 2 nap pihi! :D

Kép
dittke
 
 


Kitartás Dittke, nemsoká vége a mászkálásnak :) és utána nemsokra rá már babázol is, jesszus 36 nap, de jó neked! :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


Igen! De neked se sok! :lol: Kép

Kép
dittke
 
 


Az évzárón! Narancssárga ruhába a lányom!

Kép
dittke
 
 


Hát még épp elég :D
Jajj a kis ovisok :) a lánykád a barackszín rucis???

Kép

Kép
pindimano
 
 


Igen! Képen olyan színű. Telefonnal csináltam a képeket, és nem túl jól sikerültek. :cry:

Kép
dittke
 
 


Nagyon édi, ahogy ilyen kis komoly szereplés közben.
És milyen szép hosszú haja van... nem szoktatok szenvedni vele, úgy értem, hogy szeret fésülködni?

Kép

Kép
pindimano
 
 


Dehogynem! Nem szeret fésülködni. Megmosni szereti, de a fésülködés! :roll: Reggelente meg szoktunk vele küzdeni.
Akkora szélhámos! Pici zsebibabám!

Kép
dittke
 
 


:) Akkor még viszonylag könnyebb eset, legalább a hajmosást szereti :) A reggeli küzdésért nem irigyellek, mindenesetre a mozgásról gondoskodik :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


Igen! Nincs is gondom az elhízással! :lol:

Kép
dittke
 
 


Mikor mész vérvételre?

Kép
dittke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?