Sziasztok!
Voltunk hétfőn a dokinéninél, minden rendben van a kiscsajommal. 10760 gramm, nem vékonydongájú a lelkem
Megbeszéltem vele az oltást is, most felírta a receptet, kiváltom és hűtőbe tárolom. Július 25-én megyünk majd, akkor kapja meg. Megkapom még akkor a papírokat is hozzá, ami kell az önkormányzatba. Meglepődtem, mert "csak" 3500 Ft körül volt az oltás, azt hittem drágább, tizen ezrekre számítottam. Aztán hallottam, hogy 1 éves kor alatt olcsóbb, mint felette. Menjugate vakcinának hívják, a tietek is ez volt? /Meningococcus ellen/
Köszi az infókat az etetőszékkel kapcsolatban. Úgy néz ki, hétvégén megyünk megvenni, visszük a kicsit és belepróbáljuk, ez a legjobb megoldás. Ránézésre pl. az Ikeásba tuti nem fér bele, a Mekisbe is épp hogy. Meglátjuk......
Lázzal kapcsolatban olvastam valahol, hogy van a kicsiknél olyan, hogy kb. 3 napig lázasak, semmi más tünet nincs, aztán szépen elmúlik. Nem tudom nálatok ez van-e, csak most ez eszembe jutott.
Lázcsillapító engem is érdekelne, nekünk még az van, amit születéskor felírtak, kúp, bent van a hűtőben. Sokan a Panadolra esküsznek, mások a Nurofenre......ezek szirupok egyébként?
A popi táncot már én is várom
, egyelőre még csak ülve rázza magát és a kis kezeit, meg tapsol is, ennivaló
Vettünk Tesco-s pelenkát, de nem vált be, mert ahogy mozdul egyet a kiscsaj, kinyílik a tépőzárja. Valószínűleg nem bírja a has térfogatát
Úgyhogy ha valakinek jó ilyen pelenka, akkor szívesen felajánlom. 9-18 kg-ig jó, természetesen ingyen és bérmentve. Vagy ha ismerősötök tudná használni, szóljatok. Nem tudok mit kezdeni 63 db pelenkával, segítség, mentsetek meg tőle
Láztalan napokat, vigyázzatok magatokra
Barbi