Sziasztok!
Képzeljétek, kedden volt az Anyák napja a suliban. Annyira aranyosak és ügyesek voltak a gyerekek! Olyan büszke voltam Nándira! Annyira jó, hogy 3 gyermekem van!!! Néha ugyan nagyon kiakasztanak, de mégis...
Hordócska! Melyik doki volt ilyen szemét? Gondolom nem a sajátod, mert az nagyon durva lenne! Azt hittem te is a kórházba jársz ki uh-ra? Én mindig a dokimmal beszéltem meg az időpontot. Ha már nem volt akkorra, az sem volt gond, mert mentem időpont nélkül, úgyis ő volt aznap!
Gereszke! Szerintem az allergia vizsgálatot a Tüdőgondozóban csinálják. Talán időpontot kell kérni - ezt nem tudom. Én még 1000 éve Kerepestarcsán voltam. Meg egyszer Bp.-en a Házipatika honlapján lehetett regisztrálni és adtak időpontot. Jövő hét péntek- szombaton is lesz egy ilyen "akció", de ez neked szerintem tárgytalan...
Terhestanácsadás: még jó, hogy az én védőnőm rugalmas! Engem nem sűrűn láttak az SZTK-ban.
Még a babával sem voltunk tanácsadáson, és gyanítom nem is nagyon leszünk!
Ezt is mondtam a védőnéninek, úgyhogy megbeszéltük: amikor eljön megmérjük mérlegen, meg centivel, amit kell; a dokibácsink pedig kijön oltást adni. Nem fogok min. 1 órát sorban állni azért, hogy beírjanak pár olyan adatot, amit itthon is simán meg lehet csinálni...
Még Nándinál 1x-2x elmentem, de idegbajt kaptam a várakozástól, az álldogálástól, meg, hogy amikor nem a saját védőnő volt, sosem találták a kartont - mivel mi nem a körzetihez járunk, hanem úgy választottunk és így sokkal bonyolultabb, ugye?!
(Nem mintha nem ugyanabban a rendelőben lennének helyileg, mivel váltják egymást. Na, de nem értek én a lovakhoz...)
Na, most megyek, megetetem Lujzit, aztán lenyomok mindenkit aludni - magamat is beleértve!