Új privát üzeneted érkezett!

Hanna,

Üdv köztünk! Tényleg maradj, mert elfogyunk lassan mi babavárók!

Fanni,

Képzeld, csak júni 16-án kell mennem legközelebb. Akkor már 36 hetes leszek, de még akkor is a maszek rendelőbe megyek, igaz akkor lesz uh is! Én sem értem, miért nem kell mennem hamarabb, de annyira meg voltam illetődve és sértődve (mi az , hogy szül :shock: ) tegnap, hogy nem a saját dokim volt. Így mindent elfeledtem, amit meg akartam kérdezni.
Mind1, úgy sem érek rá 16-ig, mert jövő héten szigorlat, utána vizsga! Tanulok ezerrel.

jaj, micsoda listád van! Én még át sem gondoltam, és be sem szereztem ezeket! Le vagyok maradva!!!!!!

Kép
viri8
 
 


Sziasztok

Fanni
meleg cuccot szerintem ne vigyél. Mert tapasztalataim szerint (tavasszal, ősszel, télen is) kimondhatatlan meleg volt a nőgyógyászaton - a patológián és a - gyerekágyon is - legalábbis számomra, és ismerősöm mondta hogy nyáron még rosszabb a helyzet.

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kisfóka,

A tgyást én is a szülés napjától tervezem igénybe venni, hogy minél hosszabb legyen ez a 70%-os időszak :lol:
Jajj, ne biztass, hogy ilyen kellemetlen maradnak a vizsgálatok! Nem akarom! :cry: Igaz most az egyik leányzó feje alul nagyon nyom valamit, vizsgálat nélkül is!

Véda,

Nem hiszem, hogy júni 3. hetében mennem kellene a kórházba. 16-án csak a maszekba megyek. Sztem utána héten megyek a kórházba! Nekem is azt mondták, hogy júni vége előtt biztosan nem lesz ebből szülés!

Nyuszi,

Én is ilyan jó babákat szeretnék!

Lányok, Nőkről nincs semmi hír?

Kép
viri8
 
 

 
 

Fanni

és úgy nem tudnád a cuccot redukálni, hogy csak annyit viszel be, ami azonnal kell? A többi otthon marad bepakolva és viszi utánad a férjed.
Én pl egy pici táskával mentem be, és minden nap hozta be a párom a hálóinget, betétet, friss törölközőt, stb. a szennyest meg vitte haza minden nap.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :P
Nem is tudom. Most a betétek, a wc papír és papírtörlő mennyiségét redukáltam, úgyhogy talán alakul. Azért a közepes bőrönd és vagy még egy kicsi, vagy + 1 sporttáska fog kelleni így is.
G. nem mozog olyan otthonosan a szekrényeimben, pláne, hogy most pakoltam át nemrég teljesen... s az sem biztos, hogy minden nap tud jönni... de majd megoldjuk valahogy...

Erika :P
Köszönöm, de így max 1 felsőt és egy tréningnacit tudok kivenni... így sem lett sokkal kevesebb... Nna mindegy, mi nyaralni is mindig így megyünk :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Viri :P
Ha írsz priviben privi e-mailcímet, Neked is el tudom küldeni a kórházi listát. Én is kaptam :lol:

Csajok :?
Állandóan kidob a gép a bnetből, de nem vírus, mert csak innen :(
Csomószor kell újraírnom... :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Viri :P
Majd ha Te szülsz, akkor is vár valaki a dokidra és ezt gondolja magában, amit Te gondoltál :lol:
Én még nem tudom, mikor kell ctg-re menjek, de mivel pont 33+0 megyek UH-ra, gondolom 35+0-n már ctg lesz.... de nem biztos. 36. hét előtt most már én sem szívesen szülnék, mert 36+2-n jön vissza a dokim külföldről! (35+1-nél megy el, én már csak így tudom nézni 8) )

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni! :P
Hú, tényleg elég sok mindent viszel a kh-ba, én a pelenkázó táskát vittem, meg egy sporttáskát. Igaz, a férjem hozott utánam néhány dolgot.
Biztos kh függő, én végig (egész nap)kh-i hálóingbe voltam. Kispárnát viszont vittem, illetve a férjem hozta be másnap, hogy ott is jól aludjak. :wink: Nálunk pelust is adnak, ez mitől függ?

Kép

Kép
donika
 
 


Fanni,

Hát igen! Azt hiszem nagyobb szüksége volt most a másnak a dokimra :lol:

Segítséget kérnék!
A kiságyunk fekvőfelülete rácsos. Most olvastam a légzésfigyelő használati útmutatóját, mely szerint sík, tömör felületre kell az érzékelőlapot fektetni, a matrac alá. Ti ezt hogyan oldottátok meg?

A függönyünk megérkezett, holnap meg is varrom és feltesszük. A komód viszont nem érkezett meg és a gobelinjeim is csak holnapra készülnek el. Minden csúszik!Na de van még időnk :lol:

Kép
viri8
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül bepofátlankodtam. Sajnos mi is túl vagyunk már 2 lombikon, egy másik intézetben. Elgondolkoztunk, hogy talán váltani kellene és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Sajnos nem ismerek egy orvost sem nálatok.
Lenne egy pár kérdésem tudnátok nekem segíteni, hogy könnyű és jó döntést hozzhassunk!

1. Kit ajánlotok az orvosok közül? (fontos lenne, hogy ne legyen nagyon lélektelen)
2. Milyen gyakran néznek az emberre stim alatt (UH + vérvétel)?
3. Hányadik napon történnek az embriok beültetése (leszívás után)?
4. Esetleg van köztetek olyan akinek sikerült a teherbe esés, úgy hogy mindössze 3-4 sejtes embriókat ültetek vissza? (sajna mi ezzel a problémával küzdünk - nem nagyon osztodnak)
5. Mennyibe kerül egy TAj támogatott protokoll?

Előre is köszönöm a segítséget!
Egy aggódó férj (sajna még nem apuci :( )

Mazsola
mazsola02
 
 


Mazsola!

A Kaáliban a dokik közül bárkit nyugodt szívvel ajánlanék. A 3 inszemink és 4 lombik alatt sokukkal találkoztam és biztosíthatlak, egyikük sem lelketlen.
Emlékeim szerint a stimu alatt 3-4-szer voltunk uh-n. Vérvétel csak egyszer volt az elején.
Az embriók beültetése az első lombi alkalmával a 2. napon történt, hiszen csak 1 petesejt termékenyült meg. A következő három alkalommal a 4. vagy az 5. napon kaptuk vissza őket, morula és blaszto állapotban.
Emlékeim szerint valamivel több, mint 120000Ft-ba kerültek a gyógyszerek, bár én progesteron streuli szurit kaptam a beültetés után, nem utrogestant.

Remélem, tudtam segíteni!
Viri

Kép
viri8
 
 


boniko írta:jaj nem is meséltem, hogy a kórházban az egyik fiatal párnak a Krion nem fogadta el a levett őssejtet mnert kevés volt.. így vesztettek 30-40000 ft-ot és még az őssejt sincs meg.... és ez állítólag benne van a pakliban.. :roll:

nekünk Lilivel volt ez.
de ezt el is mondják, amikor megkötöd a szerződést.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


viri8 írta:Segítséget kérnék!
A kiságyunk fekvőfelülete rácsos. Most olvastam a légzésfigyelő használati útmutatóját, mely szerint sík, tömör felületre kell az érzékelőlapot fektetni, a matrac alá. Ti ezt hogyan oldottátok meg?

tedd a rácsra, mindenki odateszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :P ,

Köszike!Számítottam ám rád, hogy megmondod, írod a tutit :lol: Akkor nem parázok, rádobjuk a rácsra.

Viri

Kép
viri8
 
 


dobjátok :D :D
(én konkrétan még nem láttam sík lapra helyezett légzésfigyelőt, mert szerintem az itthoni kiságyak mind rácsosak :wink: )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Fanni!
Nekem is 2 táskám van. Én is raktam el pelenkát, mert itt Szegeden úgy van, hogy napi 3 pelenkát adnak.Ha van rá keretük, ha nincs,akkor még ennyit se!
Engem is ki szokott dobni a bnet, már napok óta ezt csinálja! :evil:

Véda!
Szerintem ne izgulj az miatt, hogy mikor engednek ki, mert a mai divat mindenhol az, hogy 3 nap után kiengednek, itt még a csaszisokat is kirakják!
:?

Viri!
Megpróbálom én is a szülés napjától igénybe venni, remélem nem lesz gond addig a munkahelyemmel. Nem egyszerű egy hely, osztrák főnökkel! :?
A vizsgálat lehet hogy változni fog, de nekem egyre rosszabb, sajnos! :?

Mazsola!
Én 2 dokival találkoztam személyesen a 2 inszem és 1 lombik alatt! Krizsa doki volt az orvosom, nagyon rendes és kedves volt, egyszer pedig Szmatona csinált uh-t, ő is nagyon jó fej volt! Szerintem a többi orvos is kedves, normális és szimpatikus!
Nekem a lombiknál 2szer volt uh, aztán punkció, de ez nyilván egyén függő!Vérvételem nem volt.
Szerencsénk volt, első lombik sikerült és blasztókat kaptam vissza, tehát 5 naposak voltak!
Nekünk kb.60ezer ft volt a stimu, plusz 20ezer a fagyasztás!
Nagyon sok szerencsét és kitartást kívánok Nektek!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Mazsola :!:
Csak ismételni tudom a többieket. A gyógyszerek ára egyénfüggő, most kicsit olcsóbbak, mint mikor mi kezdtünk, szerintem 70e körül lesz. Nekem is az 5 napos blasztok tapadtak meg, de ismerek olyat, akinek 2 naposakat ültettek vissza és már a babás topikon levelez. Viszont az elgondolkodtató, hogy miért nem osztódnak? Genetikai vizsgálaton voltatok? Vagy erre mit mondanak? Az a baj, ha nem osztódnak kint... akkor bár végülis esély van rá, de lehet, hogy bent sem. Ezt mindenképpen ki kellene vizsgáltatni, miért van!?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Donika :P
Csak a kórháztól függ. Nálunk pelust és popsitörlőt is vinni kell. Lényegében csak a köldökápoláshoz szükségeseket adják... meg a kórházban a kórházi rucit a kicsiknek és cumisüveget... de én inkább viszek nekik sajátot...

Kisfóka :P
Szerintem aki még nem olyan rutinos, mint Véda, vagy Orsi, az tuti 2 táskával megy... legalább :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Szép jó reggelt!

Mazsola kitartás Nektek...

HÁt én amíg bennt voltam, csütörtök este a forgalom miatt a megszült anyukákat a terhespatológiára hozták.. de másnap amikor 22 anyuka hagyta el a kórházat műr elfértek a csecsemőosztályon nagyrészt harmadnap már tuti mert akkor 16... jó sokan szültek...

olyan jó volt látni, hogy két szobatársunk egyik nap még 2 in 1 másnap meg már mentünk nézni akis gyönyörűségeket! :lol:

Orsi köszi.. csak érdekességképpen írtam... mert én nem tudtam :lol:

Asszem ha lesz elég energiám elmegyünk megvenni a baba dolgait..

Ki hol vette meg? hol érdemes menni ahol egyhelyen jó áron mindent megkapok? mert nem nagyon futkoshatok... de nem is akarom halogatni....

. :lol:
Vendég
 


Boni :P
Ha eddig nem vettétek meg... akkor szerintem még várj 1-2 hetet, mondjuk a betöltött 32. hétig.
A helyzet az, hogy én lényegében mindent máshol vettem... rucikat főleg a Tesco-ban érdemes, bútorotok már van, így az nem kell, de kókuszmatracot pl. én a Cora-ban vettem, sokmindent vettünk a babyoutletben, mármint apróságokat, a vásáron vettük a hordozókat, de amúgy a Brumi-maciban azon belül. VAn, amit a Brendonban vettünk (kiskád, anya pizsije, cumisüveg), popsitörlőt és pelust a DM-ben.
De ha 1-et kell választani, akkor talán a Babyoutletet ajánlom!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Röff!

Mazsola (rokon :lol: )!
A lányok, akik megúszták 60-70000-ből, jól stimulálhatók voltak, én, aki nem, volt, hogy 150000-et is elherdáltam egy alkalommal. ...de megérte! :lol:

Boni! Én várnék még egy-két hetet, amíg elmászik a lepényed. Barátnőmnek a XI. kerületi Elefáni jött be leginkább. Olcsó bababolt NEM LÉTEZIK! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Fanni,
szerintem inkább több cuccod legyen bent,minthogy hirtelen kelljen valami,és nem lesz!Nekem rengeteg cuccom volt bent,kispárna mindenképpen kell,és a kórházi 100 kilós paplannal sem tudtam mit kezdeni.Jó,én gyakorlatilag ott laktam!Sok váltás bugyi és pizsialsó vagy vmi gatya mindenképpen legyen!
Nálunk a saját cumisüveget nem engedték,mert azt nem tudták ott sterilizálni.

Viri,Orsi,
én ezt nem értem,hogy nincs egy lap a rácson,akkor csak a kókuszmatrac lesz?(Nekünk van.)

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi :P
Köszi! Igen, én is így gondoltam :wink: Csak nem tudom, befér-e a szekrénybe ennyi cucc. Nade max. az ágy alatt lesz minden, a bőröndben, ami nem fér be. Én itthon is egy közepes párnán alszom, kispárnát nem használok. Szerintem mire én megyek, nyugodtan kivehetem a paplant és ha takarózni akarok, elég lesz annak a huzatával... Én azért viszem a cumisüveget, max. a táskámban marad 8)
Nálunk sincs az ágyon lap. Van az ágy "alja" és arra az ember ráteszi az ágyrácsot, s arra a matracot. Ettől még stabil, mi magunk is ilyenen alszunk :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lányok :D
Olyan sokan írtátok, hogy 3 nap múlva kidobnak a KH-nból, hogy egész megnyugodtam :D Dobjanak csak ki!!!

Fanni :D
Holnap tali!!! Lillus nagyon készül rá :D

Lányok :D
Délután lesz Lilu óvodai ballagása. Gondolom, sejtitek, hogy mit érzek :cry:

Véda
Vendég
 


REndben várok addig, míg elmászik :lol:

NEm megyünk 4dre, mert férjem szentül hiszi, hogy a baba nem akarja ezé kerültem kórházba... :cry: remeélm később meggondolja magát..

Véda Lillának szeretettel!

Kép
Vendég
 


Véda :P
Lesz ma pityergés!
Sajnos több gyerek nem lesz holnap, egyedül Lilla, de ő már olyan nagylány, egész biztosan nem fog unatkozni!

Boni :P
Lehet, hogy Zsigi nem akarja, hogy lássátok... majd jön ő, amikor úgy gondolja, s akkor úgyis ott lesz, élőben :D A 4D árát meg tessék rákölteni :lol:
Egyébként én nemrég rendeltem a Brendonból, 5eFt felett ingyenes a kiszállítás -igaz, csak törzsvásárlóknak :oops: - de nekem óriási segítség volt, mert így cipelni sem kellett és vannak termékek, amik vagy akciósak, vagy minimálisan drágábbak, mint máshol... Megrendeléstől 4 nap volt a kiszállítás és én mondtam meg, mikor hozzák!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok

szerintem az hogy ki mennyit van bent szülés után kórházban dokitól is függ,
mert én mindkét sráccal csaszi után 5. ill. 6. nap mentem haza - varrat szedés után (mások már a 3. - 4. nap mehettek), de nekem a dokibácsi azt mondta, hogy mivel messze lakom és a baba is kicsi várjuk meg a varratszedést és utána, hogy ne kelljen pár napos babával autózgatni.

cucc: nekem (mindkét esetben bő 4 hét bentlakás volt) rengeteg cuccom volt, ebben csak az volt a szép hogy nem igazán volt aki segített átvinni a patológiáról a gyerekágyra :shock: (Ákosnál oda-vissza küldözgetett a 2 nővérke és végül a gyerekágyas vitte át a cuccom, Áronnál én fuvaroztam át 1 ételszállítós talicskával) mert ügye a klinikán a gyerekágyra nem jöhetnek be még az apák sem.

légzésfigyelő: nálunk apjuk tett a rácsra alá egy falapot.

Fanni: párna: az lehet hogy jó lenne, mert nem mindegyik ágynak emelhető a fejrésze :x

Mazsola
nekünk mindkét lombikunk 140-150 000Ft-ba került, igaz nekem rengeteg Gonal-f-et kellett szúrni
én ha jól emlékszem a Gonal alatt kb. 2-3 naponta jártam UH-ra, igy tudták mindig emelni az adagot hogy a vége jó legyen!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :P
Köszi! Párna egyáltalán nincs a II-es nőin? :shock: Azt gondoltam, van egy nagy puha párna, s csak kispárna nincs!
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni a nyg puha párnát felejtsd el... :lol: nekem apa hozott másnap nagypárnát és kispárnát is, mert amilyen állapotban avn a apárna hááát...

ja ez az átszállítósdi nem nagyon megy.. csak a kiskocsival láttam :twisted: de a segítést nővére válogatja.. volt aki minden cuccot segített átcipelni a másik osztályra, volt aki enm...
Vendég
 


Sziasztok

Fanni
nagy puha párna = álmodik a kismama
párna = van jobb párna és van olyan is hogy egy nagy s......r magyarán mondva - semmit nem ér, de van olyan is hogy 2db totál laposat raknak egybe, hát ez sem sokkal különb
Ja és ha sokat fekszel 1 osztályon (én patológián mindkétszer bő 3 hetet) akkor szólni kell időnként hogy húzzanak ágyneműt :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Voltam ma Klinikán, ma ctg-t csináltak, nem Nst-t.Jó lett, a szokásos keményedések, és egyszer kellett kelteni Grétát, mert aludt! :? Pedig ettem csokit!
Szóval doki szerint nincs sok hátra, kb.1 hét, de én már ebben nem bízom! Áramlás jó, méhlepény II-es kategória! Majd jön a pici, amikor szeretne! :wink:

Véda!
Gondolok rátok délután! :wink:

Fanni!
reméljük nem kell bennt lennetek Nektek sem sokáig! A cuccokat meg majd hazaküldöd!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


FAnni Erikával értek egyet.. viszont ami jó hír ha meghallják dokid nevét akkor "kiváltságossá" válsz! legalábbis a gyerekágyon....
Vendég
 


aanda írta:Viri,Orsi,
én ezt nem értem,hogy nincs egy lap a rácson,akkor csak a kókuszmatrac lesz?(Nekünk van.)

igen, a kókuszmatrac megy a rácsra.
minek még rá a lap?

(normál felnőtt ágyon is a lécezésre megy a matrac)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


fanni73 írta:Köszi! Párna egyáltalán nincs a II-es nőin? :shock:

de van, nagy és puha :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Megjöttem dokiktól. Vérem teljesen okésan nemalvadós, legközelebb csak 2 hónap múlva kell kontrollra mennem.
Viszont apa kedvenc helyén nem vargányák nőttek a kenet szerint, hanem vegyes bacik. Nincs nagy gyuszi, de gombagyopgyesz után folytatjuk a bacik ölésével. (Pimafucin, oszt Klion)
Még jó, hogy 2 helyre járok terhesgondozásra! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok

Boniko
én így voltam Áron születése után 2 napig kettesben Áronkával az 5 ágyas szobában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mondta is az egyik nővérke hogy milyen jó dolgom van, és még nem is fizetek érte!!!!!
igaz nem ugyan az a dokim mint Fanninak!


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Most azonnal mondjátok meg, kik a dokijaitok!

Kép
zölddisznó
 
 


Erika most már engem is kiváncsivá tettél... :lol:
Vendég
 


FAnni dokibácsija ua mint a tied :wink:
Vendég
 


Mármint kinek a dokija ugyanaz, mint az enyém? Erikának? Kicsit már összezavarodtam :oops:

Coca :P
Ez szuper! Nekem még így is erősebben alvad, mint kellene, de nem sokkal... úgyhogy elégségesnek minősítették :lol:

Kisfóka :P
Én azt olvastam, hogy az nst és a ctg ugyanaz lényegében, de abból, amit írtál, nem ez látszik. Akkor most mi a különbség?
Hja és engem azért vágott ki mindig a bnet, mert valami Adobe Flash új verzióját le kellett töltsem. Mióta letöltöttem, tudok normálisan írni!

Csajok :P
Ha még egy párnát is beteszek, akkor aztán tényleg úgy fogok kinézni, mint aki világkörüli útra indul :lol:
Amit írtatok, abból úgy érzem, nem sporttáskát, hanem inkább 2 gurulós bőröndöt éri meg a legjobban vinni, hiszen azt nem kell cipelni az átköltözésnél. Különben meg tényleg az számít, hogy nekem mi a kényelmes, nem az, hgoy ki mit gondol arról, hogy mennyi cuccom van... nem igaz? :wink:
Igazán köszönöm, ha praktikumokat írtok, tanulok belőle :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


én úgy tdom, hogyaz nst meg a ctg ugyanaz.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kíváncsi is vagyok, mit ír majd Kisfóka. Lehet, hogy az egyik a másik modernebb változata? :shock:

Lányok :P
Ma du. szinte egyik percről a másikra elkezdett zsibbadni kezem-lábam, pontosabban a lábaim mintha ólomból lettek volna. A kezem inkább csak legyengült. Ez még tart is, pedig már feltettem a lábaimat. Nem találom vizesnek... Nincs valakinek valami ötlete? Még le is dőltem, de lényegében az sem segített...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


valamelyik gyereked nyom valami ideget... nekem is volt.
próbáld meg őket megkérni, hogy kússzanak kicsit arrébb.
(nekem konkrétan a jobb oldalam zsibbadt le, olyan szinten, hogy fogni nem tudtam a jobb kezemmel)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nna megyek, beszélek a fejükkel! Köszi Orsi :P

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok

Boniko
Fanni dokija fiatal ember!!!!
Neked ki a dokid?????????????????
Nekem Dr. Gimes Gábor volt, van. De szerintem nem rajta múlott, hanem az egyik nővérke volt olyan ismerősöm a gyerekágyon, mint itt a topikon Harcimókus! És ő nem rakott be senkit hozzánk, de az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy volt olyan nap is hogy egy kismama sem szült, de másnap is csak páran, és őket berakták más szobába, de mikor a patológián voltam: a végefelé volt olyan egy front alkalmával hogy az összes simán és csaszival szült kismamit vissza rakták a patológiára igaz délután már mehettek is át :lol: , csak az volt a baj: nem vagyok fajgyűlőlő, mert mind2x volt (a 3 hét alatt) cigány szobatársam) de ekkor visszahoztak (a folyosó másik végén volt) egy cigány csajt és a mi szobánkba tették be :x és beköltöztött vele a fél család és ott is ebédeltek :x , de szerencsénkre őt paterolták át leghamarabb!!!!!!!!
Nekem az egészben csak az nem tetszett, de nagyon nem, hogy senki nem mondta meg, hogy Áronkát nem a csecsemősökhöz adják be hanem a PIC-re megfigyelésre, és a tesómnak is úgy kellett könyörögnie (mert hogy ő nem a gyerek anyja vagy apja, és hogy nem hatalmaztam fel senkit hogy neki is elmondhatnak bármit) fent a csecsemősöknek hogy mondjanak valamit hogy miért, és persze a szülésznő (egy fiatal) nem is engedte meg neki hogy ölbe vegye szegényémet.
De én is béna voltam mert a telefonomat elb....am, így a tesóm sem tudta megmondani hogy ott van Áronka, így mikor mentem hogy áthozom, közölték hogy a PIC-en van, és így nagyon váratlanul ért a dolog! De szerintem a szülésznőnek lehetett volna annyi esze, hogy engem megkérdezz hogy a tesómnak adhat-e felvilágosítást, vagy legalább nekem megmondta volna valaki, és persze a liftnél is úgy szóltak neki a tesóm és az uncsitesóm, hogy legyen kedves megmutatni nekik is a gyereket. De azt mondták hogy nagyon nehezére esett neki, inkább beszélgetett mással! :cry:
Hülyén hangzik, de még ennyi idő után is sz.......l esik a dolog.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Boniko
Fanni dokija fiatal ember!!!!
Neked ki a dokid?????????????????
Nekem Dr. Gimes Gábor volt, van. De szerintem nem rajta múlott, hanem az egyik nővérke volt olyan ismerősöm a gyerekágyon, mint itt a topikon Harcimókus! És ő nem rakott be senkit hozzánk, de az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy volt olyan nap is hogy egy kismama sem szült, de másnap is csak páran, és őket berakták más szobába, de mikor a patológián voltam: a végefelé volt olyan egy front alkalmával hogy az összes simán és csaszival szült kismamit vissza rakták a patológiára igaz délután már mehettek is át :lol: , csak az volt a baj: nem vagyok fajgyűlőlő, mert mind2x volt (a 3 hét alatt) cigány szobatársam) de ekkor visszahoztak (a folyosó másik végén volt) egy cigány csajt és a mi szobánkba tették be :x és beköltöztött vele a fél család és ott is ebédeltek :x , de szerencsénkre őt paterolták át leghamarabb!!!!!!!!
Nekem az egészben csak az nem tetszett, de nagyon nem, hogy senki nem mondta meg, hogy Áronkát nem a csecsemősökhöz adják be hanem a PIC-re megfigyelésre, és a tesómnak is úgy kellett könyörögnie (mert hogy ő nem a gyerek anyja vagy apja, és hogy nem hatalmaztam fel senkit hogy neki is elmondhatnak bármit) fent a csecsemősöknek hogy mondjanak valamit hogy miért, és persze a szülésznő (egy fiatal) nem is engedte meg neki hogy ölbe vegye szegényémet.
De én is béna voltam mert a telefonomat elb....am, így a tesóm sem tudta megmondani hogy ott van Áronka, így mikor mentem hogy áthozom, közölték hogy a PIC-en van, és így nagyon váratlanul ért a dolog! De szerintem a szülésznőnek lehetett volna annyi esze, hogy engem megkérdezz hogy a tesómnak adhat-e felvilágosítást, vagy legalább nekem megmondta volna valaki, és persze a liftnél is úgy szóltak neki a tesóm és az uncsitesóm, hogy legyen kedves megmutatni nekik is a gyereket. De azt mondták hogy nagyon nehezére esett neki, inkább beszélgetett mással! :cry:
Hülyén hangzik, de még ennyi idő után is sz.......l esik a dolog.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Fanni! Mindig is tudtuk, hogy a disznóvér pont jól alvad! :wink:

Még mindig nem tudom, kik a dokijaitok! :twisted:

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi ne hazudj.. tudod :wink:

nekem egyébként Dr.Gidai JÁnos

GImes doktor úr a vendégmarasztaló

:lol: szimpi ő is...
Vendég
 


FAnni Zöldinek :wink:
Vendég
 


Fanni!
Lényegében ugyanaz, mind a kettőnél 2 db tappancs van a hasadon.Az Nst-nél adnak a kezedbe egy gombot, amit nyomkodni kell, ha érzed a baba mozgását.A Ctg pedig magától rögzíti a baba mozgását. Mind a kettőnél a felső görbe a baba szívhangját mutatja, az alsó pedig a méhtevékenységet, plusz a mocorgást rögzíti kis vonalakkal!

Kép
Kép
kisfóka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: