Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit!!!!
Nagyon sajnállak :!: :!: Én már belehaltam volna.... :cry:
Anyósom úgyanezt mondta a fülbevalóval kapcsolatban :evil: ...ez volt az első veszekedésünk tárgy az Urammal :? ...Képzeld Bogi sem halt bele :D mégcsak be sem pirosodotta füle :)
Ja és megfejtettük Anikóval a Majára rákiabálós rejtélyt....a víz nem gáz, mert az nem árt a fűnek, viszont a homok az nagyon is :!: :!: Úgyhogy teljesen jogos volt :lol: :lol: :lol: félti a szép kerteteket :wink: Nézd a pozítiv oldalát a dolgoknak! :lol:
Már nem egészen két nap...
Zorkás képek jók! Rég láttam már, de nem veszített a szépségéből :D

Katus,
Botond is csikorgatta a nyolc fogát, amikor már több lett abbahagyta :lol:

Andi,
örülök, hogy rendben vagytok :D

Kata,
kendővel kapcsolatban nincs tapasztalatom...

Ildi,
sikerült tortát intézned???

Anita
putyu
 
 


Örülök, hogy beelőztetek :lol: :lol:
Közben főztem...
És hogy ilyen jó kedvetek van!! :lol:

Anita
putyu
 
 


Na tessék..most meg jól itt hagytatok :cry: :cry:

Anita
putyu
 
 

 
 

Anita

Csak nem ugyanarra az egyetemre jártak az anyósaink?:)))Ha nem, akkor nem tudok rá más magyarázatot, hogy ekkora vadbaromság hogy juthat két egymástól tök független embernek eszébe...valahol tuti találkoztak már:)))
A legdurvább Majára kiabálás nem a homok kapcsán volt, hanem Anikó papucsa kapcsán, amit Maja próbált Zorkától visszaszerezni.(de semmi durvaság nem volt, tehát az, hogy Zorkát féltette az kilőve)De azonkívűl rászólt akkoris, amikor Maja tök egyedül, teljesen ártatlanul sétálgatott,( a viakoloron, amiben igen nehéz kárt tenni!!!) meg amikor fel mert állni a homokozóban. De gondolom Anikó mesélte már ezeket:)
Ja azt még nem mondtam, hogy a kertünkben is állandóan talál valamit, ami rettenetesen beteg és ki fog halni és mindig megállapítja, hogy a kertész idióta. Ehhez képest még egy darab növény sem halt ki és a levéltetűt leszámítva beteg sem volt még egyik sem, de a tetűt is száműztük már. Nah szóval klinikai eset...
Vendég
 


Nálunk is a fülbevaló okozta az első vitát a gyerekkel kapcsolatban. Én már a kórházban ki akartam fúratni a fülét, de a párom nem engedte. És akkor még anyósom rákontrázott ezekkel a marhaságokkal. De azóta már megalkudtunk, hogy 2. szülinapjára kaphat fülbevalót, úgyhogy már nem sokat kell rá várni:)Anyósom majd biztos sápítozni fog:)
Vendég
 


Judit,
Nyugi!!! Én nem foglakozom az enyémmel..bár ő nem sűrűn jön ide :roll: akkor is csak villám látogatás..évente 2x-3x...
Nem soká a tied is elmegy :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Én nem hagytam magam!!! Megküzdöttem érte a kórházban!! :lol:

Anita
putyu
 
 


Anikó,
kérjük a dicséretet :lol: :lol: :lol: nem hagyjuk Judittal a halódni a topikot :!: ( Vagy lehet, hogy mégjobban kiírtjuk :lol: )

Anita
putyu
 
 


De egyébként csak küzdök :arrow: már unalmas vagy a laptetőn :shock: :wink: :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


De az én férjem, ha valamit egyszer kiejtett a száján abból nem enged!Nekem meg akkor fontos volt a béke és a nyugalom:)
Vendég
 


Ja és ez lett a tegnapi pancsi-buli vége:)

Kép
Vendég
 


Anita,
Mennek a dicséretek :lol: :lol: :lol:
Így hamar meglesz az 50 hsz. :lol:
Igyekszem akkor majd nem írni, nehogy má megint fent legyek, oszt kikapjak :oops: :shock: :lol:

Judit,
Másfél nap!!!!Tökjó ez a kiborulós kép :lol:
Anita arra utalt, hogy meséltem, Anyósod arra nem rikácsolt, hogy a kiskád felborult a 2 lurkóval, de a homokozóban rászólt Majára mikor felállt :roll:

Többiek?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Judit!
Nincs nektek is olyan fás sufnitok mit az Anikóéknak? Oda bezárhatnád a banyát és akkor kicsit te is fel tudnál szabadulni, holnap meg mikor indulna akkor az összecsomagolt bőröndöt a kezébe nyomván kikiséred a kapuig oszt sohaviszonlátás. :wink: :lol:

Katus!
Igen a Nóra ült mellettem az autóban. Kivételesen végre én szállíthattam őt és nem fordítva.

Anikó!
Köhög, rekedt fazék hangja van mert a Taminak tudtam szólni, hogy köhögjön egy nagyot és akkor jobb volt de Edó csak röhög ha mutatom hogyan köhögjön.

Na majd folytatom csak esemény van.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,

Milyen jó ötleteid vannak:))))Jót röhögtem:)

Anikó,

Azon én is meglepődtem, hogy nem rikácsolt a kád kiborulásán, de szerintem azért nem, mert mindketten harsányan röhögtünk és elég hülyén jött volna ki:)))
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó,köszi a hiányolást :lol: :lol: .
Jól vagyunk,nincs semmi baj :wink: ,olvaslak is benneteket minden nap,de nem tudom mi van velem,egyszerűen nincs kedvem :oops: irni.Úgy érzem magam mint az irók: irói válságban szenvedek :oops: :lol: :lol: .
Mostanában ugy érzem,hogy azáltal hogy többet találkozunk többet beszélgetünk személyesen,nincs kedvem irni :oops: :oops: :oops: .De most,hogy igy bevallottam az őszintét,nehogy aztán ne hivjatok meg többet,mert akkor megharagszom,és még ennyit sem fogok irni :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Jó,hogy ilyen sokat írtatok....majd írok mindenkinek,de az leghamarabb vasárnap lesz.

hát mi természetesen mindent az uccsó pillantban hagyunk.
szerda délelőtt eszméltem fel,hogy te jó ég a tortát nem intéztem el és a hugom férjhez megy pénteken. (csak egy kis szertartás,jövőre lesz nagy bulijuk)
de akkor is kell torta. Bocsi a cini miatt. :oops:

Gabriel-be potom 11.000+ 3200 (legolcsóbb pár) lett volna a torta sima szív alakú túrós marcipán terítővel. Hát rosszul voltam,épp hívni akartam az Anitát,de még előtte felhívtam a Kinizsi utcai cukit.
Ott sikerül 4400.- ért ugyanúgy 20 szeletes igaz dobos ,de tökéletesen megfelel.

Akkor holnap lesz Dávidéknak az anyáknapi és egyben évzáró oda is ruhát intézni,virágot megrendelni. Akkor ugyancsak pénteken lesz a hugom nagyobbik fiának az ovis ballagása,oda is virágot intézni,oda el se tudunk menni,egyidőben van minden.
Akkor ott az Oriflame,oda is elmenni a cuccokért ,az is péntek.
Ma reggel ovi Dáviddal,majd gyorsan piac,mert kaprot kellett vinnem anyósnak,majd a hentesttől marhahúst,na ott majd megörültem ,de ez később hosszú és idegesítő. Ha nekem kellett volna,akkor nem várom ki a soromat,gondolhatjátok. Majd haza a Rékáért a változatosság kedvéért vele ma volt angol,akkor vele oda,majd a virágoshoz,majd a postára,majd haza,mert elaludt,aztán vissza az oviba Dávidért.

Ma már annyit rohangásztam,hogy alig látok,de még ha jön apa megyünk neki cipőt venni az öltönyhöz,mivel csizmába nem akar jönni( nem tudom miért ilyen válogatós :))
Nagyvonalakban röviden ennyi.
Még jó,hogy Szandra elvállalta holnap,hogy elhozza a Dávidot az oviból,mert őt se tudtam volna simán megoldani. Mivel pont délben lesz a szertartás.

Na puszika rohanok tovább.....
ilgya1
 
 


Szandra,
Sajnálom. De majd csak túl lesztek rajta, Taminál se tartott sokáig... :roll:

Ibolya,
Húúú, megijedtem a fenyegetőzéstől :lol: :lol: :lol:
Inkább hívlak mindenhova :lol: :lol: :lol:
Szerintem jó, hogy ennyit talizunk. Azért még is csak más személyesen dumálni, mint írásban :P

Ildi,
Ezt még olvasni is sok :!: :shock:

Anita, Judit,
Figyelitek hogy beindult a topic? :lol:

Ez most a kedvenc képem:
Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Gyereknapon a Vasútttörténeti Parkban voltunk Minimaxos rendezvényen. Szuper volt!!! És a hirdetésnek megfelelően tényleg minden ingyenes volt!
Kép Nosztalgia vonattal mentünk a Nyugatiból Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó

Ez a kép irtó cuki!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Judit!

Minden elismerésem a tiéd, mert ilyen jól bírod! Én már tuti hazaküldtem volna :evil: ! És nem érdekelt volna a megsértődése! Amúgy is mi a francnak van nálatok 2 hétig??? Jó, hogy nem már bekötözik! Na, az meg amit a szoptatásról írtál :shock: :evil: :twisted: :evil: Én úgy rugtam volna fel, hogy lerepült volna az emeletről! Engem még az is zavart, ha bejött anyós a szobába szopi közben...sztem észre is vette, mert 1-2 alkalom után már nem jött :wink:
Írhatnám neked, hogy kitartás, mert már csak 2 nap...de ilyenkor az egy örökkévalóság :?
Amúgy hozzám átlüldheted, nálunk akkora a kupi, hogy fel sem fog tűnni, ha még nagyobbat csinál :oops: :wink:

Nekem is a 4 „tappancsos” kép tetszik a legjobban. No, meg a Zorka rucija annyira jól áll neki! Ilyenkor sajnálom, hogy nem lányunk van…na, de majd a következő!

Kata!

Nekem Nandu kendőm van...eddig 2 féle kötéssel raktam bele a Zétit/a hozzá kapott könyvből csináltam/...sztem jó, csak gyakorolgatni kell a megkötést, hogy ne tartson túl sokáig...babók nem igazán értékelik. Úgy volt áprilisban, hogy megyek ilyen tanfolyamra...de Zéti közbeszólt és a tanfolyam előtti napon megszületett :P .
Amúgy pont most vettem ki belőle a Zétit...már rém melegünk volt...na, ez tuti a hátránya! Állítólag a rugalmas kendő nem ennyire meleg...nekem most a Mei Tai tetszik, sztem rendelek is majd egyet innen: http://www.babakozelben.hu/
Egyik barinőmnek erszénye van innen :arrow: az is nagyon jó szerinte!
Jajj, nagyon aranyos a Marcitok! Már alig várom, hogy láthassam „eredetiben” is!

Katus!

Reméltem is, hogy nem felejtesz el minket! Azt meg gondoltam, hogy dolgod van azért nem jöttetek...jöttök, amikor tudtok...pár hónapig még itthon leszünk :wink:
A házunk előtti "parkosítás" nem a mi érdemünk, hanem az első lakás tulajdonosáé :oops: :oops: :oops:

A képeket meg tuti szemüveg, vagy kontaktlencse nélkül nézted :D :arrow: még, hogy jól nézek ki :shock: Kérdezd a Gyöngyit erről :arrow: Ő élőben látott!

Ó csajok!

Írom itt a kis hsz-emet…mondom visszanézem már mire akartam még reagálni…hát közben annyit írtatok, hogy mindjárt elsírom magam :cry: (persze örömömben)…mert ennyi mindenre meg most nincs is időm írni!

Viszont 2 dolog:

Judit!

Most meg már a 2 p.ncis kép a kedvencem :lol:


Megütötte viszont a szememet, amit Ibolya írt: „Mostanában …………. azáltal hogy többet találkozunk többet beszélgetünk személyesen…” Aha! Szóval titokban találkozgattok! Mert ugye én mostanában a cinin kívül egyetlen találkára utaló megjegyzést sem láttam a topikban :roll: …hát, kiközösítettetek :( ! Nincs is így már kedvem tovább írni… :cry: :cry: :cry:

Na, ez csak vicc volt…kedvem még lenne is…de takarítanom kell :? , mert 7végén vendégeink lesznek…és olyanok, akiknél mindig minden ragyog!!! S bár ezzel én nem tudok versenyezni…azért megpróbálok javítani a „helyzetünkön” :? .

Jajj, annyit tudnék még írni!

De már tényleg csak egy dologra van időm: olyan furcsa, hogy azt írtátok a Zéti nagyon hasonlít hozzám… :shock: én egyáltalán nem látom így…már csak azért sem, mert Ő szép, én meg hát ugye :oops: …hagyjuk is! Amúgy amikor megszületett tiszta APJA volt…azóta tényleg sokat változott…

Na és még valami: úgy látom az Adrienn felrakta a „fiatalok” első randiján készült képet :) …látszik mennyire élvezték…mi viszont annál jobban :!:

Ezer bocsánat azoktól, akikhez most nem szóltam…de én már tényleg inkább személyesen akarok ám!!!

Puszi mindenkinek!

Ha még tudok jövök!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Anita,
Dolgozok az új oldalon, rakok fel még képeket :lol:

Kép Kép

Anett,
Le lehet szedni Photo shoppal (így kell írni?) a dátumot a képről?


Kép Kép Kép Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,mondom én ,hogy szakmát kell váltanod :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


ja,most jutott az eszembe: Anikó,tegnap olvastam,hogy a falusi iskolában van tanári felvétel.Kikeressem milyen szakon?Érdekel?
bibolya
 
 


Ibolya,
Köszi, de én tanító vagyok :wink: Ott nincs szak, mindent tanítunk alsóban. Azért, ha megnéznéd megköszönném, hátha... :wink:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Évi,
Igyekszünk előletek elmenekülni, bezárkózni, de néha csak elszólja magát valaki.... :oops: :roll:
Egyébként a nagy röffenetekről mindenki tud, de néha vannak spontán összefutások :P Ti is spontán összefuthatnátok velem meg Majával például.... :wink: :lol:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Na megnyugodtam :lol: nem írtottam ki a topikot :oops: :lol: :lol:
Sőt :shock: :lol:

Szandra,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Írj többet! Hiányzol!

Anikó,
nagyon jók a képek :lol: :lol:

Most csak ennyi készülődünk.... :roll:

Anita
putyu
 
 


Anikó,itt a suli oldala,menj az állásajánlatokhoz:
http://www.falusi.sulinet.hu/
bibolya
 
 


Évi,mi az hogy kiközösítettünk?????????,,Te kerülsz minket,nem, lányok???? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha nagyon takarítani szeretnél és ebben Zéti akadályoz,hozd csak hozzám nyugodtan :lol: :lol: vállalok gyerekfelügyeletet akár a hét minden napján is :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Ibolya,
Köszi az infót! Keresnek napközist is :P
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,igen nekem is a napközis tanári állás jutott az eszembe.Az végül is csak 4 órás állás / ha jól tudom /.Legalábbis nálunk a napközis tanár nem tanit mellette.

Ildi,hát ezek után már nem csodálkozom,hogy olyan zaklatott voltál szerdán a cinin :roll: . / vagy inkább előtte /Nem unatkozol az biztos.Ha túl leszel mindenen / gondolom vasárnap / azért kérünk egy kis beszámolót,és legalább képeket a tortáról-ha már kóstolót ugy sem kapunk :oops: :lol: :lol:

Encsi már napok óta tök izgatott-3 napos kirándulásra indulnak vasárnap a balcsira :lol: / mi is várjuk a Gerivel és a Lajossal is,mert végre nyugi lesz otthon :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: /
Azért ilyen a mi időnkben nem volt-minket csak 8.-ban vittek3 naposra :twisted:
bibolya
 
 


Sziasztok!!

Húúú csajok!!!! :lol: :lol: :lol: Termeltek!!!! :lol: :lol: :lol:

Judit!!!

Neked muszáj vagyok reagálni: mélységes tiszteletem a tiéd, amiért el tudod viselni az anyósod :oops: :oops: Én nem lennék képes rá, tuti elküldtem volna a fenébe. Bár már abba se mentem volna bel, hogy rámtelepedjen ennyi időre!! Tudom, hogy messze vannak, de...... ez akkor is túlzás.
Én sem vagyok híve az újszülöttkori fülbevalónak (mert egyszerűen nem tetszik :oops: :oops: ), de akkora baromságot, tényleg!!!!! Én nem is tudom, hogy hogy juthat ilyen az eszébe egy - elméletileg - tanult, értelmes nőnek. Ennyire nem vagyunk balkán.

De hidd el kellő körítéssel nagyon fogja értékelni Zorka, ha kétévesen fülcsije lesz. Nálunk is kétévesen kapták a csajok - egy nyikk nélkül tűrték, és nagyon büszkék voltak rá!!! :lol: :lol:
Egyébként Zorka fülcsi nélkül is tüneményes csajszi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó!!!

Szuperek a képek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Katus!!

Jól láttad!!!!! Tényleg jól néz ki az Évi!!!!! :lol: :lol: :lol: Akármit is mond!!!!!

Fogcsikorgatás!!! :twisted: :twisted: Szörnyű lehet hallgatni, de ahogy az Andi is írta, sokan csinálják (felnőttek is), nem jelent semmit és elmúlik.

Andi!!

Hát tudod a nyár nekem nem olyan mit a tanároké, ők egész nyáron szabadságon vannak (valaki egyszer elmondhatná nekem, hogy hogyan van ennyi szabijuk), nekem csak a normál 25 napom van :twisted: :twisted: :oops: :oops: Így ha nincs gyerek, akkor utolérem magam az adminisztációban, éves jelentést készítek, munka tervet a következő évre, és pakolom a rendelőt.


Szandra!!

Akkor most Te vagy a megmentő!!!!! :lol: :lol: :lol: Tündér vagy!!!
A jóságos fajtából!!! :lol: :lol: :lol:

Mutatok az uszibemutatón készült képeket!!! (csakhogy lássátok, mi is szoktunk fényképezni) :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.21 14:37-kor.
almi
 
 


Szandra!

Öröm nézni a képeidet....

a.
kállai
 
 


Kép
kállai
 
 


Anikó!

Lehet.... de inkább szerintem vedd ki a dátumot. Adotot úgyis úgy ment, hogy rajta van a kép készítésének időpontja.

a.
kállai
 
 


sziasztok,
Annyit írtatok, hogy nem is tudom végigolvasni... :shock:
Most csak dióhéjban: jól vagyunk, Marci laboreredményei jók lettek, már csak egyszer kell szurira mennünk. Dévény Annához jún. végére kaptunk időpontot, de ezzel jókvagyunk, mert általában 2-3 napos várakozás van... A kisfickó nagyon jó fej, éjjel csak enni kel fel, most a babakocsiban alszik a nyitott ajtó előtt, mert ilyen napsütésben nem merem kivinni, csak korán reggel egy kis sétára.
Más hír most nincs, tennivaló viszont annál több, úgyhogy megyek is. Mindenknek kitartás ebben a hülye kánikulában....
K.
Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,nagyon édes Marci a fürdődézsában :lol: :lol: :lol:
Laboreredmények: szupi :lol: :lol: :lol:
Annak meg örülj,hogy végre "nincs más hir",igy most már ti is pihizhettek és fellélegezhettek egy kicsit.Hidd el nagyon jók az "unalmas napok " is,mikor nem történik semmi.

Almi,jó kis játékotok van a kicsivel :lol: .És tök furi,hogy már ilyen hamar érzed a mocorgását.Én a másodikkat sem éreztem meg a 18.hét elött,nemhogy az elsőt.Igy legalább nem annyira uncsi az otthonlét.Tényleg,még mindig szigorúan feküdnöd kell?

Szandra,benned is egy fotózseni veszett el,nagyon jó pillanatban kaptad lencsevégre a csajokat :lol: .
bibolya
 
 


Almi!

Én is így gondoltam, de képzeld azt mondták nekem a suliban, idézem" a tanárok kiveszik jól megérdemelt 45 nap szabijukat" Ballagás után már be sem mennek csak augusztus 28 után. És itt semmi nincs nyáron a gyerekeknek.
Lehet tényleg általánosba kellene jönnöd vissza :lol: :lol:
Tök jó, hogy érzed a moszgást :lol: Engem is mindig megnyugtatott. Tényleg jobban mint az uh. Ott csak a 18 hetes érdekelt: hogy mindene megvolt. a csajoknak.

Szandra!!

A lányaid vizesebbek a kerti pancsolástól, mint Marietta az úszástól :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó, hogy ennyi képet feltesztek :lol: :lol: egyik gyerek szebb, mint a másik :lol: :lol: a fotósokról nem is beszélek :lol:
Lusta és fáradt vagyok írni, úgyhogy mostcsak dicsekszem egy kicsit...Botond egyre ügyesebb a bilivel-vécével :lol: :lol: ma kakilni is sikerült neki :lol: :lol: és teljesen magától :lol: azt mondta, hogy kijött a "kemény pisi" :lol: :lol:

Jó hétvégét Mindenkinek!!!

Anita
putyu
 
 


És mivel két gyerekem van :oops: :arrow: Boga nagyon ügyesen szerepelt tegnap :lol: :lol: Majd teszek fel én is képeket, de ma már nem :oops: :roll:

Anita
putyu
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.02.21 14:38-kor.
almi
 
 


Zsani!


Kép

Anita
putyu
 
 


almi,

Nem akarok hülyeséget mondani, nem vagyok biztos benne, de úgy rémlik, hogy a bilirubinnak a májhoz van köze. Nekem akkor volt magas, amikor anno el kezdtem fogamzásgátlót szedni, lehet, hogy a terhesség is hatással van rá. Ne parázz, szerintem semmi komoly, de majd a dokid elmondja.
Vendég
 


almi,

Ezt találtam róla:

http://www.hazipatika.com/services/lab/body/15

Szerintem ne parázz, ha gáz lenne akkor sárga lennél.:)
Vendég
 


Reni,
én ezt találtam:
A kimerítő torna is emelkedett bilirubinszintet eredményezhet.
Bilirubin - össz 0,3-1,0 mg/dl
5-17 µmol/l
Bilirubin - indirekt 0,2-0,7 mg/dl
3,4-12 µmol/l
Bilirubin - direkt 0,1-0,3 mg/dl
1,7-5,0 µmol/l

Anita
putyu
 
 


OK! Nincs para! Hiszen semmi furcsát nem érzek, és sárga sem vagyok :-) Köszönöm a megnyugtatást :-) !
almi
 
 


Sziasztok!

Tökjó volt de. a "röpi". Katus köszi az infót! :P

Gyöngyi,
Jó volt látni Titeket, már nagyon rég tudtunk összefutni. Maja pont olyan mint a Sárád. Mindenre felmászik, aktívan ott van mindenhol.... :roll:
Az uszis képek szuperek Mariettáról. Ide jártok a vecsési usziba? Kinizsi utca? Hadilábon állok az utca nevekkel :oops: :shock:

Szandra,
Ezek a locsolós képek hihetetlenül jók! Az Edós kép lazán szerepelhetne valami kiállításon, vagy reklámban. Nagyon jól elkaptad :P

Anett,
Köszi, hogy levetted a dátumot. Megyek Hozzád továbbképzésre, ha lesz időd :lol:
Én szeretem, hogy rajta van a dátum a képeken, mert horror mennyiségű van (gondolhatjátok :oops: ), és így nem keverednek. Bár dátum szerinti mappában vannak, de mégis jobb ez így. Mindig rányomom ezt a funkciót. csak néha kellemetlen, ha rossz helyen van a szám :?

Kata,
Szenzációs a dézsás kép Marciról :lol: A kistappancsa ennivaló :lol:

Anita,
Boti tökügyes :D Ezek szerint jól mutatta Neki Maja a bilizést :lol:
Várjuk Bogi évzárós képeit :D Jó lett a ruha amit vittél Neki? :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

nem tűntem el teljesen, csak majdnem egy hétig nem volt netünk :twisted: :twisted: :twisted:

Nem győzöm majd visszaolvasni az elmúlt időben történteket, mert látom zajlik az élet :D

Cinire nem mertem Laurával menni, folyt az orra :( és nem akartam, hogy a többi Gyerkőc elkapja. Nekem meg egy hétig hasmenés és hányás volt :( :( :( , de most már abbamaradt :) :)

Gyorsan átfutva az oldalakat, MINDEN GYERKŐCRŐL szenzációs fotók készültek :P :P :P. Úgy irigyellek Benneteket, hogy milyen jó pillanatokat tudtok elkapni egy-egy Csemetéről :D
Én is próbálkozom, de nem mindig jön össze, mert Laurát, amióta tud menni, egyszerűen nem lehet lefényképezni :lol: :lol: vagy a géünk nagyon lassú :roll:

Most csak annyira futja, hogy felteszek néhány képet Lauráról.

Megpróbálom behozni az olvasási és írási lemaradásomat :wink:

Kép Gyereknap Ecseren
Kép Anya végre feloldotta a fürdési tilalmat:-)))

Kép Locsolok
Kép Dzsinával:-)

Ezt a képet azért raktam fel, mert a szomszéd vendégei szerint nagyon aranyos KISFIAM van:cry: :cry: :cry: MÁR NEM TUDOM, MIBE KELLENE LAURÁT FELÖLTÖZTETNEM, HOGY KISLÁNYNAK NÉZZÉK:?: :?: :?:
Kép

További szép hétvégét mindenkinek :P

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?