Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi,ha laparoszkópia lesz, az nem lesz nagy vágás. Reméljük,hogy semmi komplikáció nem lesz és akkor kiveszel néhány nap szabit. Meglátod. Viszont ha kell a táppénz,akkor ne érdekeljen a munka.
flóra 11

Azt hiszem mindent leírtam magamról, benneteket meg végigolvastalak!
Jók legyetek! Hancúrozzatok párotokkal!!!!!!

Kép
muzsuzska

Remélem hogy el tudja távolitani a cisztát vágás nélkül, ő is reménykedik!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mindegy,le van fütyülve a régi dokid. Ez miatt ne idegesítsd magad. Fő,hogy rendbejöjj.

Puszi,Zsuzsi. Tényleg megyek.
flóra 11

Megyek csicsikálni!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Minden le van fütyülve, régi doki, munkahely, most ez a fontos és kész. :evil:
Szép álmokat!

KépKép
benó

Flóra, örülök, hogy minden oké volt, nem jött meg és jó volt a kirándulás. :D
Zsuzsi, neked jövő héten csütörtökön nagyon fogunk szorítani, reméljük, minden rendben lesz ott is. :D
Zsuzsi, ne foglalkozz másokkal (pl. régi doki.) Kutyát nem érdekel a régi doki!

KépKép
benó

Kicsit megnyugodtak a kedélyek nálunk. Délben elmondtam a Gy.-nak, hogy hogy gondolom én ezt, biztos megértette. Erről ennyit.

KépKép
benó

Megnéztél minket az iwiw-en, Betti?

KépKép
benó

Úgy szeretnék terhes lenni. :cry:

KépKép
benó

Kicsit hülye vagyok, ne foglalkozzatok velem.

KépKép
benó

Ha nincs gyerekünk:
- nem kell játszótérre menni
- nem kell zsebkendővel mászkálni mindenhová
- nem kell kakis popsit törölgetni
- nem kell ordítást hallgatni
- nem kell bénázni a babakocsival

Na, most meggyőztem magam. Ez tök jó így!!! :D

KépKép
benó

Nincs kedvem takarítani. :evil:

KépKép
benó

Még páran visszavagytok akiket meg kell néznem az iwiw-en, de erre már csak holnap kerítek sort. Jó végre arcokat látni :) !
Most én is búcsúzom, sziesztázom egyet. Legyetek jók!
Puszi

Ui: Szilzi, ma megszámoltam mennyit dohányzom (gyűjtögettem a csikkeket), 5 szál volt! Aszittem több :) ! Ez nem is vészes, így talán könnyebb leraknom is.

Kép
betthee

Szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ezek szerint ha terhes leszel, le fogod tudni rakni! :lol: Akkor meg nincs hiba. :lol:

KépKép
benó

Szia Betti! :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi

KépKép
benó

Takarítás :twisted: közben Illést hallgatok. Zsuzsi jutott eszembe erről a számról, amit valószínűleg nem fogok tudni csatolni, akkor viszont elküldöm e-mailben. Gyémánt és arany a címe, egy sor fogott meg igazán: "tiéd ez a fény akkor lehet csak, ha érte a mélybe lemész, érte mész, hát indulj, s hozd fel onnan, fénye kárpótol majd minden nehéz percért"

KépKép
benó

Nem lehet zenét hallgatni a gépen, mert akkor a babanetes zene is szól. :evil:

KépKép
benó

Persze ezt az idézetet úgy gondoltam, hogy már sokat szenvedtél, hogy végre kapj egy babát a sorstól.

KépKép
benó

Ki ér rá velem dumálni takarítás helyett?
Senki? Jó.
Úgy fáj a fejem, remélem, nem fogok megint hányni.
Megint megnéztem Betti és Tancsu képeit. Mindjárt megnézem Szilzit is a pendrive-on.

KépKép
benó

Érdekes, hogy csak bizonyos számok alatt van a babanetes zene. :shock:

KépKép
benó

Zsuzska olyan jó, hogy mindent eltudtál intézni! Remélem piri marad a "helyén"! Jövő hét csütörtökön nagyon drukkolunk!

Kép
szilzi

Szia, Szilzi! Még dolgozol? Mikor mentek az egerszalóki hotelbe?

KépKép
benó

Most szemtől szembe mondd meg: nem volt furi találkozni?

KépKép
benó

Te mit gondolsz, mi van az Évivel?

KépKép
benó

Mennem kell! Még jövök!

Kép
szilzi

ok

KépKép
benó

Újra itt!

Nekem nem volt furi! Szerintem tök jó volt! :D Neked rossz volt? :shock:

Kép
szilzi

Dolgoztam, de előbb leléptem :D Holnap nem kéne mennem, de az egyik lány elmegy study-tourra, ezért háromig dolgozom! És szombaton újra esküvő! Ha őszinte akarok lenni, jobb lenne ha pár hét múlva lenne! De ez van! Hétfőn gondoltam pihenek kicsit, de du bekell mennem! Nincs nekem időm Shirazozni! Sajnos. Majd a következő pé-kor :D

Kép
szilzi

Igen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mintha mindig is ismertük volna egymást, olyan volt. Húzza hátrafelé a fejemet a fájás.

KépKép
benó

Mindegy, hogy mikor mentek? :shock:

KépKép
benó

Vagy pé-korra foglaltatok szállást? :lol:

KépKép
benó

Még az előbbihez: beszélgetni élőben lehet, hogy fura lett volna, de szerintem letudnánk győzni a félelmeket, tartózkodást, nem tudom, hogy lehetne ezt nevezni. Én nagyon örülök, hogy láttalak. Kíváncsi vagyok ám mindenkire!!!!! :)

Kép
szilzi

Megyek, elmosogatok, kiteregetek, jó? Kb. 10 perc.

KépKép
benó

Mindegy mikor megyünk, amikor nekünk jó! Hozzáfoglalunk majd még egy éjszakát, de előtte jó lenne ha valaki megmondaná mikor van pé-m! :oops: Majd megkérdezem, hátha ott tudják! :D Vagy módosítok :D

Kép
szilzi

Én pedig vacsizom! Főzök tojást és jól bekajálok! Az esküvőn szinte semmit nem tudtam enni! :shock:

Kép
szilzi

Szegény! Én se ettem a sajátomon sokat. Voltak finom sütik, torták? :D

KépKép
benó

Valaki biztosan meg tudja mondani, mikor van pé-d. Vannak nagyon profik, akik ilyeneket kisujjból kiráznak. Szerintem pl. ez a vonalzó nem mond nekünk igazat. Szerinted?

KépKép
benó

"beszélgetni élőben lehet, hogy fura lett volna,"
Ez mit jelent? :shock:

KépKép
benó

Az elejétől fogva? Vagy mi? Nem volt fura, és én is örülök, hogy láttalak, nekem az a fura, hogy nem volt fura. Érted? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, önmagamhoz képest elég hatékony voltam: főztem (újkrumpli+gomba a sütőben), sütöttem egy gyors sütit, mostam 2x, összepakoltam nagyjából, kidobáltam az őskori papírokat. Ennyi elég mára.

KépKép
benó

Furi azt mondani, hogy "férjem"? :D

KépKép
benó

Elmegyek fürdeni, aztán befekszem az ágyba, olvasni, hátha vízszintesen jobb lesz.
Szép álmokat majd nektek! Kép Kép
Ha valami csúnyát szúrok be, bocs.
Ja, és még valami eszembe jutott. Megfigyeltem, hogy a fejem igazán kb. két héttel, tehát kb. 14 nappal a ciklus vége körül fáj. Pl. a múltkori hónap se 36 napos volt, hanem csak 31. Ha így számolunk, most is ott vagyok (tehát -14 = pé). És mi van, ha a hülye szervezetem direkt pé-re csinál fejfájást, hogy ne akarjak semmit gyermek érdekében tenni, és ezzel én vagyok az, aki elszalasztja a babát? Ehhez egy pszichológus kellene már.

KépKép
benó

Még fürdés után visszajövök, aztán viszlát.

KépKép
benó

Igen az nekem is fura volt, hogy nem volt fura! :D
A "férj" szót csak itthon használom, de még így is fura! :D De gondolom meglehet szokni!

Pihenj, most nekem is mennem kell már, a Férjem szólít! És pé is most van valamikor :wink: Holnap délelőtt jövök!
Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Szerintem is mostanában van pé. Úgyhogy mindent bele! :lol: Én úgy érzem, hogy neked is hamarosan összejön, mint Flórának. Remélem, jók a megérzéseim. :roll:

KépKép
benó

A férj szótól és a Brunnernétől még most is egy kicsit elvörösödök, lehet, hogy csak belül, de én úgy érzem. Ugyanígy voltam sokáig a tanárnő megszólítással is. Kis csitri tanárnő. Hihi! 22 évesen tanítottam felnőtteket esti gimiben, azok jól körberöhögtek először. Sebaj.

KépKép
benó

Szerintem mostanában nem jön senki, úgyhogy megyek Agatha Christie-t olvasni.
Jó éjt! Kép
Jó koncertet, Flóra! Kép

KépKép
benó

Sziasztok!
Megjöttem koncertről és mindent elolvastam.
flóra 11

Most már lassan nem vagyok kis csitri. :evil: Sajnos.
Még valami jó képpel bombázlak benneteket: Kép

Zsuzsi, pontosan mikor jöttök Velencére? Mert arra gondoltam, hogy mégsem kellene összekötni az 1 éves évfordulós bulit a babanetes bulival. Hanem akkor kellene csinálni a babanetes bulit, amikor ti amúgy is jöttök Velencére, és onnan majd hozzánk, tehát te már tuti, hogy jössz. És akkorra kellene hívni a többieket is (a szájberbarátnőket). Mit gondolsz? Tehát, ha ez jó, akkor mondd meg, mettől-meddig lesztek Velencén és nálunk, és ahhoz igazodunk. Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?