Köszönöm a köszöntéseket!
Éééééésss... iszonyú nagy kínoztatásnak tettetek ki ezzel a milánói makaróni dologgal. Csöpög a nyálam. Este fél 9-kor honnan a fenéből szedjek milánóit?
Na majd holnap... vagy hétvégén.
Petra!
Nekem első lesz, tehát semmilyen tapasztalatom nincs, viszont egyáltalán nem tartok a szüléstől. Fájni fog, ezt el kell fogadni, pláne, hogy én szeretném érzéstelenítés nélkül megpróbálni, de ez jó fajta fájdalom lesz. Ahogy Bagzerka írta, a babához vezetnek.
Tudod engem mi nyugtatott meg igazán? Beírtam a videós oldalakra (videa, youtube), hogy szülés, vagy birth, stb. és a normálisabbnak tűnő videókat megnéztem. Annyira természetesen bújik ki a baba azon a pici helyen, hogy először tátva maradt a szám. Komolyan, szikrát sem kaptam percekig. Sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen "egyszerű". Csodálatos dolog a születés, azóta is el vagyok bűvölve.
Orvos-védőnő:
Mindkettő havonta. Doki előtt látogatás a védőnőnél, aki néz pisit és vérnyomást, stb. mert ha esetleg talál valamit, akkor a doki azonnal tud reagálni rá.
Bejci!
Nekem a 4D-n azt mondták, hogy a 30. hétig érdemes menni, addig elég nagy a hely ahhoz, hogy jól látszon a baba. Utána már egy csomó minden belelóg, ő sem tud úgy helyezkedni, szóval nem érdemes.
Anyoo!
Köszi, a kiköthetős vállpántos tényleg szupi megoldás. Nah, próbálok ilyet vadászni valahonnan.
Eszike!
Szupi a babaruha és a kórházi csomi helyzet is!
Egyetértek, én is pont ezt gondolom. Elég sokra tartom apát, de nem hiszem, hogy neki kéne -véletlenből is- a betétek és bugyik közt válogatni.
Fú, én mostanában pelust szeretnék nagyon venni. Komolyan.
Az annyira babás...
Minyu!
Az a fehér alapon barnás virágmintás felső tetszett Neked a Teszveszről?
Ma megjött, de nekem iszonyúan kicsi mellben és hátban. Igaz, én vagyok a hibás, csak a csaj által írt méretet néztem, a centiket nem. Ha ez volt az és még szeretnéd, akkor szívesen átadom Neked.
Monee