Új privát üzeneted érkezett!

Kati, a pólya szerintem is csak akkor kell, ha nem meritek megfogni a picit az elején. A kórházban is csak a kisebb babákra adtak, az én 4+ kilós fiamra nem. Nyári melegben én még icike-picikére sem adnék. Az igaz, hogy az újszülöttek szeretnek bebugyolálva lenni, de ezt megoldhatod az első időkben egy vékony valamivel, mondjk egy tetra pelussal, azt is rá lehet tekerni jó szorosan, de mégsem olyan meleg talán. Aztán hamar eljön úgyis az idő, hogy szeretni fog kalimpálni :-)
danann
 
 


toldikriszta!

nekem külön felhívta a dokim a figyelmemet, hogy az anesztesnek illik adni 5e ft-ot. Ebből azt gondolom, hogy nem kötelező, de elvárja.

Lányok, nekem már csak 1 hetem van..., szerdán műtenek, de már kedden be kell feküdnöm a kórházba... Majd gondoljatok rám!

Ildi

Kép
Kép
kincsesi
 
 


Kati!

Gyere gyakran! Ahogy elnézem, pont egyidős terhesek vagyunk, én is most vagyok 23 hetes!
Pólya: vékony takaróba bugyoláld, hacsak nem lesz nagyon hideg a szeptember8 bár az utóbbi időben ez cseppet sem jellemző)! Én most hajtok egy piros babatakarót, mert az újszülöttek imádják ezt a színt, az anyaméhre emlékezteti őket! Ezt egy nagyon tapasztalt bába könyvében olvastam!

Márti
borossné becz márta
 
 

 
 

Nagyon köszi lányok, akkor szerintem fogok venni én is 75gr glükózt és elviszem magammal a biztonság kedvéért, bár ezt most elfelejtették mondani a telefonban.
Hát a pólyakérdés akkor elég érdekes, én mondjuk szept. 20-ra vagyok kiírva, akkor még nem hiszem hogy nagy hidegek lennének, utána meg már mire hideg lesz, a baba lesz nagyobbacska. Hát majd látjuk, lehet inkább tényleg egy szopizós párnára fizetünk be. Attól nem félek, hogy nem merjük majd megfogni, max. én :oops: a férjem már most kijelentette, hogy a kezdet kezdetétől ő fogja fürdetni a fiát! A hatalmas tenyerével szerintem nem is lesz nagy művészet.
Kincsesi, húúúú nagyon fogunk szerintem Rád gondolni!!!!
kati23
 
 


Márta!
Akkor te is a jövő héten cukrozol? Már alig várom, biztos fincsi lesz.... az az egy vígasztal, hogy utána megnéz a doki, meg remélem ultrahangot is csinál, és végre újra láthatom a kis drágámat!
Ez a piros pléd elmélet nagyon komoly! Na majd én is beszerzek egyet! Hátha bejön! :D
kati23
 
 



Sziasztok!

Villő is nagyon szerette, ha bebugyoláltuk, az egyik csecsemős nagyon ügyesen hajtogatta rá a plédet, és ezt utánoztam én is, végülis mindegy a hajtási mód, az a lényeg, hogy a közepére fektettem, és mindkét oldalát áthajtottam a babán és így volt bebugyolálva a karomban. De ez csak akkor kellett neki, ha nem tudott elaludni, vagy melegségre, közelségre vágyott. A pólyát én feleslegesnek tartottam, tényleg csak a fogásban segít, bebugyolálni bármibe lehet. :)

mtunde
 
 


Hűha danann! Mostmár aztán válogathatunk a piros takarókban! Köszi!
Én is értelmesebbnek tartom egy takaróba, vagy bármibe a bebugyolálást, mint pólyába, valahogy idegenkedem tőle, szerintem tuti nem veszek. Az anyukám meg elfogadja majd, hogy hú de nagyot változott a világ, a pólyás babák valójában már nincsenek pólyában! :)
kati23
 
 


Sziasztok!

Kati - Üdv köztünk! Azt hiszem egyenlőre még mindig az én babám a legkisebb. :D

A feldobott témákhoz nem igazán tudok hozzátenni, de megont sokat tanultam. :)

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Danann!

De aranyos vagy! Köszi!

Kati!

Én megúszom a cukros lötyit, illetve 8 hetesen megcsináltatta a dokim, mert a 2. kisfiamnál kijött a terhességi cukorbetegség! A 3-nál semmi, valószínű (a jelek szerint) most is ez lesz, de 8 hetesen a löttyöt kis híján kihánytam és mivel előtte is már rém sokszor jött a róka, teljesen kiszáradtam a vérvétel előtt. A cukros lötty végül bent maradt, az eredmény viszont rossz lett (valószínűleg amiatt, hogy a szervezetem ebben a mindent kihányós állapotban nem tudott mit kezdeni a cukorral). Na, azóta járok az ÁEK-be belgyógyászhoz, meg valamilyen szinten diétázom is és méregetem a cukromat. Még sosem volt túl magas, de mostanában kell nagyon figyelni!

Lányok!

Nagyon keresem ám a szülésznőmet! Valaki ismer egy nagyon fiatal, Orsi nevű szülésznőt? Nagyon jókat hallottam róla a barátnőmtől, infót kérnék Tőletek is, ha van! Aztán esélyes még egy Noémi nevű is, no és a Vera ( Őt legalább már láttam)! Minden infót előre is köszi!

Márti
borossné becz márta
 
 


Ez a piros takarós dolog nagyon érdekes! Minden esetre megpróbálom én is majd.
Lányok, sok erőt kívánok a cukros lötyi leküzdéséhez, én nem nagyon szoktam rosszul lenni, és az édes ízt is szeretem, de ez már túlzás volt. Pláne, amikor megkért a nővér, hogy ne kortyolgassam, hanem próbáljam meg lehúzni, mer az a jó, ha minél hamarabb bekerül az egész a szervezetedbe. Na ez tette be a kaput, szerencséer nem hánytam ki, de tényleg nagyon rossz volt. Meg persze elfelejtettem a citromot hozzá, pedig állítólag azzal elviselhetőbb! Szóval CITROM!!!!!!!

Hűha kincsesi, ez nagyon izgalmas, sokat fogunk rád gondolni!

Néha én is azon agyalok, hogy hogyan fogom megfogni azt a kis apróságot fürdésnél, mert már nem vagyok egy erős alkat, ők akkor is nagyon kis picurik. Bár Keresztanyum szokta mondani, hogy egy csecsemő sokkal többet kibír, mint mi azt elképzeljük, elvégre átküzdik magukat a szülőcsatornán is, és az sem lehet éppen leányálom!

Kép
marcsi0503
 
 


Kati - Üdv! :) Én szerencsére megúsztam a lötyit, rábeszéltem a doktornénimet a tesztreggelire. (nem cukros vizet ittam, hanem egy zsemlét (kiflit) ettem 2 dl tejjel, így 1 óra múlva veszik le a vért, nem kettő). Szerencsére mindkétszer (16 és 24 hetesen is megcsináltuk) tökjó lett az eredményem, így én megúsztam. Nekem a terhespatológián vették le a vért a nővérek, ott aki lötyizett, az kapott, nem kellett hoznia. De úgy tudom a rendelőkbe vinni kell.

Ildi - nagyon-nagy drukk Nektek!!!!

Piros takaró - ez tényleg érdekes. A párom azt modta nemrég, hogy piros-fehér legyen a takarója, meg a rácsvédő, mert az a Liverpool színe, és apa Liverpool drukker :D

dytke
 
 


De jó nektek hogy már túl vagytok a lötyin, illetve, hogy megúsztátok, nem kellett meginni. Én mondjuk egyáltalán nem voltam hányós eddig még, még csak rosszul sem voltam egyszer sem. Remélem ezt is kibírom majd.
Ez nagyon jó, hogy apa Liverpool drukker és legyen minden piros fehér!!! :D
Bár tegnap már nekünk is menni kellet "szurkolni", amikor apa focizott, hogy szokja a fia a focit...
Márti, sajnálom ezt a cukros dolgot, remélem nem lesz semmi baj! Mondjuk ha már a harmadikat várod, gondolom tudod, hogy mit szabad és mit nem.
A szülésznő témához egyáltalán nem tudok hozzászólni, én igazából az sztk-s rendelésre járok, és nagy valószínűséggel annál a szülésznőnél fogok szülni, aki éppen ott lesz. De a többiek biztos fognak tudni segíteni.
kati23
 
 


Sziasztok!

Kati
Üdvözöllek én is.
Ne izgulj a cukros lötty nem olyan rettenetes, ha citromot teszel bele. Olyan, mint egy igazán karakteres, telt ízű limonádé. én is nagyon féltem, de semmi borzasztó nem volt benne.

Márti
Most, hogy említed a piros színt...
Kristóf szobájába, ahol első 2 hónapban a legtöbb időt töltöttük lóg egy nagy piros szív 2 egérkével. Kristóf le sem vette róla a szemét. Gondoltam, hogy a piros szín miatt. Ma is az egyik kedvence a kisegeres szivecske. :)

Mikor én a szülésre készültem nekem a Fazekas Zsuzsi mondta, hogy az a szokás, hogy aki a spinálist csinálja annak 5000 ft-ot kell adni. Ha nem adsz, akkor a dokidtól kéri el. Már egyszer ez volt téma, elég nagy felháborodással és változó tapasztalattal.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok lányok, anyák!

Ezen a topikon új vagyok, bár pár napja már igyekszem nyomon követni benneteket. Csupa olyan dologról "beszélgettek" amik egyre inkább engem is foglalkoztatnak...
Például: tényleg szükség van e szülésznőre, kell e pólya júli végén, a piros színnel nálunk nem lesz baj, mert a bútorok többsége piros :lol: ...

Márti
26. heti cukorvizsgálat (75g glükoz/120perc) eredményem rossz lett (7,2) ami pont a határérték, ezért megismételtük :? Az már 7,6 lett, így kikiáltottak terhességi diabéteszesnek :oops: Bár ez az érték sem kiugró egyes orvosok szerint... Azóta minden hétfőmet a volt Honvédben töltöm a diabetológián. Hétről hétre jók az eredményeim. Te hogy hogy belgyógyászhoz jársz?

Marcsi
Csak feltünt, hogy nagyon egy idősek vagyunk :wink:

Kép
Kép
pepitanna
 
 


Márta,
Ha jól emlékszem, és egy személyre gondolunk, akkor Orsival talákoztam a szülőszobán amikor kórházba kerültem. Nagyon fiatal, kedves, ennyi maradt meg. Verával is találkoztam, amikor az osztályon feküdtem egy hetet. Ő is kedves.
Vendég
 


Sziasztok!
Képzeljétek ma megfordult Laura :D Pedig a multhéten megállapitották hogy 40%os izomlazassága van.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hány hónapos korig kell büfiztetni a babókat?

Kép
nóri16
 
 


sziasztok csajok,

én jó ideje csak olvasgatok és tanulok, de most megint hozzátok fordulnék tanácsért: fogfájásom van, tudom hogy orvoshoz kellene menni, de egyelőre még nem vettem rá magam. Addig is, tudtok-e esetleg valami jól bevált háziszert, amit a baba mellett is lehet használni? rémlik olyasmi, mint dunsztolás, de azt nem tudom hogy kell csinálni, vagy borogatás, de hideggel vagy meleggel?

Előre is köszönöm, és mindenkinek további jó növekedést! :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Én nem adtam az anesztesnek pénzt :oops: Megmondom őszintén, arra sem emlékszem, hogy nézett ki :? Jött, szúrt, ment. Hát ez most már mindegy...

Pólyánk nekünk sem volt, Zsófi nem szerette sosem a kötöttségeket :lol:
Vendég
 


Pepitanna-igen, nagyon egyidősek vagyunk, viszont én a Bajcsyban fogok szülni, csak valahogy idekeveredtem a csajokhoz :D

Szalamandra-őszintén szólva, én nem kísérletezgetnék a helyedben, bár megértelek, hogy nem rajongsz a fogorvosért! A dunsztolásról én is hallottam már, de tényleg nem mindegy, hogy hideg vagy meleg! Szerintem gyűjts egy kis bátorságot, és menj el a dokihoz, inkább legyél előbb túl rajta! A fogfájásnál amúgy sincs értelmetlenebb, és rosszabb dolog!

Szép napot Mindenkinek!

Marcsi

Kép
marcsi0503
 
 


Sziasztok!

A piros színről kár hogy csak most hallottam. :( Viszont ami meg nálunk vált be mindkét gyerkőnél azok a csíkos dolgok. Ha ébren vannak, imádják nézni kicsiként a csíkokat, mert még nem jól fókuszálnak, és ettől hullámoznak a szemük előtt. Benének egy egész csíkos ágyneműhuzatot kiterítettem, azt bámulta. :)

Kincsesi, már nagyon közeleg!

mtunde
 
 


Pepitanna - látom a kis Mazsolátok is takargatta magát a 4D-s UH-n. Nekünk sem akarta megmutatni a pofiját, csak egyetlenegyszer, de amúgy ugyanígy takarta el magát a kezével.
Szorítok, hogy továbbra is jók legyenek az eredményeid :)

Betty - szerintem is mindenképpen és minél előbb menj el fogorvoshoz. A fogunk sajnos nem nő újra :( Átmeneti fájdalomcsillapításra talán próbáld ki a szájvízzel való öblögetést. (Nekem a cserszömörcés vált be, és az nem is drága). Néha érzem, hogy begyullad az ínyem, vagy vérzik, emiatt minden esti fogmosás után öblögetek, ha éppen gyulladt vagy vérzik, akkor minden fogmosás után.

Kati - apa már a kisfia életpályáját is megírta :) A Liverpoolban fog focizni :) Tegnap a Brendon katalógusban láttunk egy bölcsőt aminek a neve Liverpool, és nevettünk, hogy akkor nem kiságyat, hanem ezt a bölcsőt vesszük meg :D

Most, hogy Tünde írja, hogy a csíkosat is szeretik, így piros-fehér csíkos lesz a fejvédő, meg takaró :D

dytke
 
 


bocsánat a fogfájós üzi természetesen Szalamandrának szólt, nem Bettynek :)

dytke
 
 


Sziasztok!

Szalamandra
Én is azt mondom, hogy menj el fogorvoshoz. Én is nagyon féltem, szinte halál félelmem volt, inkább otthon bőgtem napokig mikor fájt a fogam, de mióta megismertem a dokink feleségét, aki fogorvos, azóta ha valami gond van rögtön megyek. Fiatal csaj, és nagyon jó fej. Ha kéred elküldöm a számát priviben.

Lányok mi már 3 és fél hónaposak vagyunk, de Kristóf még nem fordul. Csak néha kicsit oldalra, de a helyét változtatja. Nem vagyunk lemaradva, vagy ez is mindenkinél más? :roll:

Kép
Kép
susytunder
 
 


Kincsesi - tényleg nagyon izgalmas, drukkolok nektek, még az is lehet, hogy találkozunk!

Kati és Pepitanna - üdv itt!

A cukros lötyi tényleg kibírható, ne aggódjatok!

Tegnap voltunk dokinál, szerinte még nem szülünk, a méhszáj is változatlan (2110), de azért görcsölgetek.

Korábban kérdeztem, de nem írt senki, hogy a szülésznőnek mikor szokás hálálkodni?

Lányok
- babafotók? Úgy imádom őket!

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Susy, természetesen babafüggő a forgás is, és 3,5 fél hóanposan különben sem kell még forogni. Nagyon eltérő a fejlődési tempó, és az is, hogy ki milyen mozgással kezdi. Bene pl hsról hátra hamaar mefordult, aztán 1 hónapig nem, és aztán megint, de hátról hasra szinte sosem, csak amikor már kúszott 6-7 hónaposan. Villő meg pl állandóan felülne az ölemben, őt ez érdekli jobban. De 3-4 hónaposan inkább nézelődnek, fejet emelnek, kinyomják magukat hason és próbálnak fogni, nyúlni. Ez a "tudomány". :)

mtunde
 
 


Susy: Zsófi hamarabb állt fel, mint fordult meg. Egy-két véletlen megfordulás volt előtte is, de ritkán. Aztán ahogy megtanult felállni, rá nem sokkal fordulni is tudott :)
Vendég
 


Mtunde, Panndi
Ha az ölembe fogom Kristófot ő is húzza magát fel. Hason pedig soha nem fekszik, mert ha hasra fordítom akkor sír. Nem érzi úgy jól magát. Titeket is olvasva látom, hogy mennyire eltérőek a gyerekek.


Képzeljétek milyen jó éjszakánk volt. Éjjel 2-kor felébredt Kristóf, kapott cicit, és mire vissza aludt volna, felugatta egy nagy kutya, mert közben apával kinyittattam az ablakot. Szegénykémnek úgy kinyílt a szeme, hogy 4 óráig vissza sem aludt. Nagyon mérges voltam a kutyára. :twisted:
Így most Kristóf hétvégén költözik a saját szobájába, ami a kert felé esik, kap baba őrzőt és nyitva hagyhatjuk éjjel az ablakot.

Manka
Hálálkodással kapcsolatban nem tudok neked segíteni, mert mi kicsit mások voltunk.
Két új képet teszek fel Kristófról.
Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy- nagyon-nagyon édes ez a nagyfiú!!! :lol:

Az újszülötteknek érdemes venni valamilyen játékot a legelején? Mert nekünk ilyesmi még nincs (se játszószőnyeg, se csörgő, semmi lógó dolog, csak egy zenélő körforgó), a rokonság azt mondta még felesleges. Tényleg igazuk van?

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Jaa, hason Zsófi is mindig ordított, én nem is erőltettem, most meg hason van mindig, úgy is alszik :lol:
Vendég
 


Susy,
Igen ez mindenkinél más. Még van időtök bőven. Dóri már minden irányba forog, nagyon kell rá figyelni, és azóta nehezebb elaltani, mert ha hasra teszem megfordul és pislog, hogy akkor játszunk? :D Gyönyörű Kristóf :wink:

Mankabi,
Mi rögtön szülés után hálálkodtunk, úgy is terveztük. Utána is lesz időd, biztos meglátogat majd(kórteremben), ha választott szülésznőd van. Játék: Az elején csak esznek, alszanak, de utána az első ami nagyon jó, a játszószőnyeg!
Vendég
 


susy

Gyönyörű a kis Kristóf. Ne aggódj, ha nem ugyanakkor csinálja a babád, amit a többiek - mindenki más, nem kell siettetni. Állítólag ebben hasonlítanak a gyerekek a szüleikre, érdemes megtudni, hogy te és a párod mikor kezdtetek el járni, fordulni stb., mert kb. erre számíthatsz a te babád esetében. Nekünk a védőnő azt mondta, fordítsuk gyakran hasra napközben, mert akkor jobban fejlődnek az izmai, és hamarabb kezd el kúszni-mászni. Persze, ha nagyon utálja, nem kell erőltetni. A mi 2 és fél hetes Máténk nem sír ilyenkor, de sokat még nem is tud csinálni hason, csak meglepetten meresztgeti a szemét. :D

Kép
Kép
szfgabi
 
 


susy - tényleg imdánivaló Kristóf!!!! Ilyenkor ha tesztek fel képet, mindig türelmetlenkedek, hogy én mikor láthatom végre a bennem lakó kis Ambibabámat? :)

dytke
 
 


Köszönjük a dicséretet, Kristóf nevében is.

Manka
Nekünk sem volt semmi játék az elején, csak a forgó, amit mondasz, meg olyan amit, ha felhúzol zenél. Nekünk ez kacsa és plüss. Azt szerette nézegetni, és a zene is tetszett neki. És ahogy kicsit visszább írtam, van egy piros szivecskés kisegeres herkentyű, azt első perctől szemléli.
A játszószőnyeg, amit Pandácska ír, valóban nagyon jó, mert mindenféle lóg le róla, és hosszan elvan a gyerek benne, számára ez még nagyon érdekes. :)

Kép
Kép
susytunder
 
 


Dytke!

Jó, hogy írtad, hogy te csak tesztreggeliztél! Én nem mertem előhozakodni vele! :oops: Pedig anno mindkétszer az volt nekem is. De ahogy olvastalak titeket azt hittem, a dokim volt hanyag, hogy nem lötyit kellett innom. De nekem jó volt úgy is, mert csak egyszer szúrtak és én rettegtem minden egyes vérvétel előtt! Nagyon utálom! :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Ja, Lányok, kérdés!

Tapasztal valaki közületek a terhesség elején vérzést? No nem nagyot... Nekem vasárnap lenne esedékes a mensim, de kedden délután volt egy kicsike vér. Azóta semmi. :shock: Lehet, hogy kismami leszek újra? Izgulok!!!! Ilyet soha nem tapasztaltam.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


sziasztok, mára enyhült a fogfájás, remélem megmarad ez a tendencia!

Susy, írtam neked privit, és benne hogy várom az új képeket, s csak most látom, hogy már fenn is vannak! nagyon-nagyon helyes Kristóf, igazán bájos kisfiú! :) Dytke, ahogy írod, tényleg hihetetlen, hogy hamarosan a mi babácskáink is itt lesznek, és hasonlóan helyes kis babácskák lesznek! :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Edina - nekem két barátnőm is mondta, hogy neki nem kellett lötyit innia. Én meg megkérdeztem a doktornőt, hogy mi a különbség, és hogy nem lehetne-e, hogy én is inkább a reggelit egyem. MOndta, hogy persze, akkor legyen az. És mivel tökjó lett az eredményem (elsőre éhgyomorra 4,6 a reggeli után 3,5 !!!), ezért másodjára is mondta, hogy akkor lehet az, nem valószínű, hogy cukorbeteg legyek. A második eredményem is tök jó lett, éhgyomorra 4,3, reggeli után 4,5.

Nekem azelőtt, hogy meg kellett volna jöjjön 1 napot véreztem, aztán egyet nem, aztán megint egyet, aztán megint egyet nem, és megint egy napot. Utána semmi. És kiderült, hogy kismami vagyok :)

dytke
 
 


Ahogy olvasgatom a hálálkodás "témakört", így bennem még csak az merül fel kérdésként, hogy érdemes, hasznos szülésznőt is választani? Tényleg segítség? Mert azt is hallottam már, hogy ha a természete teljesen más a vajúdó kismamával, akkor csak rontja a közös perceket, órákat... :?:
Én most állok neki játszószőnyeget fabrikálni :wink:

Kép
Kép
pepitanna
 
 


pepitanna - Te is ilyen kis kreatív vagy, hogy te csinálod meg a szőnyeget? Én is én fogom megvarrni, meg a rácsvédőt, ágyneműt, plüss takarót, mindent :)

dytke
 
 


Pepitanna-Nekem azt mondták a szülésznő választásról, hogy nagyon jó, hogy ott van, ha esetleg egyedül mész szülni. De ha elkísér a párod is, akkor a legtöbb szülésznő nem akar zavarni, a párod előtt mégiscsak felszabadultabb vagy. És az is biztos, hogy nem minden milyen természetű, stílusú szülésznőt fogsz ki, mert ha nagyon különbözőek vagytok, akkor az szerintem is ronthat a helyzeten. Persze ezt csak gondolom, mivel még én is a nagy esemény előtt vagyok, de mi nem fogunk szülésznőt fogadni!

Ó, már majdnem elfelejtettem mondani, hogy férjhez megyek!

Kép
marcsi0503
 
 


Marcsi - gratulálok! Mikor lesz a nagy esemény?

Edina - nekem nem volt vérzés, de másoktól hallottam, hogy előfordul. :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Marcsi - én is gratulálok!

dytke
 
 


Húúú de sokat írtatok! :D

Manka!
Lilla sem játszott először semmivel, mi két hetesen vettük neki a játszószőnyeget, ő nagyon szerette, órákig képes volt nézni. :D

Én az utolsó napon adtam a szülésznőnek a pénzt, amikor meglátogatott. :D
Már nálatok is kezd izgis lenni a dolog.

Szerintem hasznos, ha van szülésznőd.

Kincsesi!
Nagyon drukkolunk ám! :D És persze majd várjuka fotót és a kórházi beszámolót.

Edina!
Én is úgy tudom lehet ilyen, de én nem tapasztaltam. Én a 9. héten véreztem, de azt már nagyon nem kellett volna! :( Persze szerencsénk volt, nem lett semmi baj.

Susy!
Kristóf nagyon szép. Lilla 4 hónaposan fordult hasról hátra, hátról hasra meg 6 hónaposan, szóval nem vagytok lemaradva.

A takarós bebugyolálással meg nem akarok senkit elkeseríteni, de Lilla nagyon utálta. Még a kórházban is csodálkoztak a kedves nővérek, hogy ők nem láttak gyereket, aki ennyire utálta volna. :lol: Lillának a feje pirosabb volt mint a takaró, úgy tiltakozott. Ha kicsomagolták szent volt a béke, még a fürdetést is rajta tanították, olyan édesen nyudodt volt. :D

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Marcsi, mi is gratulálunk. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


köszi szépen Mindenkinek! Július 5-én lesz, igazából tegnap csak egy apasági nyilatkozatért mentünk be az anyakönyvvezetőhöz, aztán ez lett belőle, bekötik a fejemet... :D Semmi extra nagy buli nem lesz, de úgy gondoltuk, hogy mégis csak így illik, és bár nem ettől leszünk család, azért mégis csak így kerek a történet!

Kép
marcsi0503
 
 


Az orvos hányadik héttől szokot megvizsgálni rendszeresen? Az én dokim nem vizsgált még meg egyszer sem, csak az elején.
Nem akarom felülbírálni, de lehet, hogy kellene?

dytke
 
 


Marcsi
Legyetek boldogok! Sikerüljön az életetekben minden, amit csak szeretnétek!
Kép
Emlékszem nekem apa Esztergomba a Bazilikába kérte meg a kezem. Majd az esküvői meghívóba pedig az általa írt vers került.
Nem akarom itt taglalni, nem akarlak titeket untatni vele, csak egy pillanatra elkalandoztam. Én nagyon szeretek lagziba/esküvőre menni. :)

Remélem hamarosan behozzuk a lemaradást, most pl. oldalt fekve szopizott, de nem én fordítottam úgy, hanem ő magától ráfordult a cicre. Szinte napról napra változnak és ügyesednek a gyerekek.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy-Neked is köszönöm!

Dytke-bár én magándokihoz járok, és lehet, hogy ezért, de minden hónapban megyek hozzá azóta, hogy kiderült, hogy babát várok, és szinte minden alkalommal megvizsgál, vizeletet néz, vérnyomást mér, mérlegre állít, és meghallgatja a kicsi szívhangját. Mivel csak az ő módszerét ismerem, így nincs viszonyítási alapom, de az biztos, hogy simán rá merem bízni magam, mert tényleg nagyon alapos, és nem utolsó sorban nagyon kíméletes, és óvatos, szóval simán ki lehet bírni azt a tuti kis méhszájvizsgálatot :oops:

Kép
marcsi0503
 
 


Kincsesi, tényleg drukkolunk, és várunk vissza! Ügyesek legyetek!

dytke, mire gondolsz a rendszeres vizsgálattal? nálam a méhszájat és méhnyakat mindig megnézte, plusz mindig vett kenetet is, de sztem ez utóbbi orvosfüggő, ő is hangsúlyozta, hogy ez nem minden orvosnál van így. Az új orvosomnál is megvolt mindkét dolog. De más extra nem.

Marcsi, gratulálok! szerintem is jó dolog az esküvő, miénk tavaly szept. elején volt... szerintem élmény :) és tényleg nem ettől lesztek család, de a meghitt és szép élmények erősítik a kapcsolatot.

Kép
Kép
szalamandra
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?