Új privát üzeneted érkezett!

Szilzi tündérke Kép

KépKép
benó
 
 


És laptető! :D

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 

 
 

A fiúk hülyék, dobáljunk köveket hozzájuk! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Bocsi. Ez most kellett nekem. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
betthee
 
 


Na, marha jó képet csatoltam, mi? :oops: Kép

KépKép
benó
 
 


Már ez is haladás, csak tudod néha az embernek az is terhes tud lenni, ha a másik nagyon segítőkész. Persze ez nem indok az ilyen viselkedésre.

Kép
betthee
 
 


Az animáció nem igazán sikerült. Feladom. Kép

KépKép
benó
 
 


Igen, tudom. Jól van, majd mindenki megnyugszik. Kép

KépKép
benó
 
 


Megyek, majd jövök egyszer. Kép Ezt Flórának küldöm, ha jól emlékszem, nagyon szereti Micimackót. Ugye?
Megyek anyuékhoz.

KépKép
benó
 
 


Szia Betti! Kép

KépKép
benó
 
 


Na Benó, látom jobban vagy! És rátapintottál az igazságra! Én egy laptatős, gyorsan terheskedős tündér vagyok! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi
 
 


Sziasztok!

Jaj, Benó, nagyon köszönöm a Micimackót. Igen, nagyon szeretem. Ha lesz gyerekem,mindene Micimacis lesz. Kép
flóra 11
 
 


Örülök Betti mégegyszer! Te vagy a cinkostársam a topikban, mert Te néha cigizel! Én most a kolléganőmet nyúlom le cigire, én már nem veszek, de tagnap is csak kettő volt! (Persze kifizetem a cigit a kolléganőmnek!)

Kép
szilzi
 
 


Szia Flóra :D
Hogy vagy ma? Túra?

Kép
szilzi
 
 


Szia Szilzi! Itt vagyok,csak kicsit visszaolvastam,bár még nem mindent. Jó sokat írtatok.
flóra 11
 
 


Képzeld,túléltem a túrát. Odafele még fáradt sem voltam,mondjuk mikor már ott voltunk, kicsit rosszul voltam,de csak enyhén,mert még nem ettem. Aztán ettem,ittam,magnéziumot is. De sajna nem ülhettem egy percet sem,mert ugye a gyerekekkel kellett játszani. Néha leguggoltam közben,mert kezdett a hasam fájni. Demegint csak úgy,mint amikor meg akar jönni. Aztán azt is hittem, hogy megjöt,olyan nedvességet éreztem. Mentem vécére, de nem jött meg, viszont a vékony betét, amit most használok, mert folyton nedvesedek, az nedves volt teljesen.
flóra 11
 
 


Aztán a suliban megnéztem a fényképeket,amiket a kolléganőfényképezett. Hát hogy én milyen kövér vagyok!!!! Atya világ!!! Őrület! Nem tudom,mekkora leszek terhesen,de már nem érdekel ez sem.
flóra 11
 
 


Majd a babó után lefogysz! Addig próbálj diétázni picit! Én nem hiszem el, hogy nem érdekel :wink:

Kép
szilzi
 
 


Üdv Flóra! Ez akkor egy jó kis sport volt, és még mindig nem jött meg..... :D :D

Kép
betthee
 
 


Jah, ez a hízás dolog is... Én is most próbálok kicsit fogyózni, hogy mire terhes leszek, az ideális testsúlyomon legyek. Ez nem sok, csak 2-3 kg. Persze tegnap este ettem másfél szelet zsíroskenyeret hagymával!!! :lol: hmmmm, fincsi volt!

Kép
betthee
 
 


Hát, nem mondom,jó fogyókúra! Kép
flóra 11
 
 


Hát perszehogy érdekel. Próbálok is diétás dolgokat enni. Meg kevesebbet is. Nyáron nagyon meghíztam,mert mindig főzöcskéltem.Mióta a párom itt van, csakfőzök. És ő már tulajdonképpen Nyár,vagy inkább tavasz óta folyton itt volt.
flóra 11
 
 


De most már délután eszek rendes kaját,aztán ha éhes vagyok,akkor max valami leves vacsora. Később már csak gyümölcs vagy joghurt.
flóra 11
 
 


Jó kis mozgás volt ez a mai napra, igen. És ugye Apávalis sportoltunk tegnap is meg ma reggel :oops: is. De akkor sem jött meg. :D
flóra 11
 
 


Szilzi,egyébként amikor Tancsu tanácsolta a kétnaponkéntit,akkor elhatároztam,hogy úgy fogjuk csinálni.És úgy is csináltuk ebben a hónapban. Csak akkor maradt abba ez, amikor már meg kellett volna jönnie. Vagyis egy hete. De most rosszul is voltam meg ilyenek. Tegnap meg Apának kedve volt.Én kicsit féltem,nehogy begörcsöljek, de aztán tetszett a dolog. :lol:
Ma reggel meg úgy alakult, hogy spontán, csakpusziszkodtunk, amitől én olyan kedvet kaptam,hogy a párom alá másztam.
Kép
flóra 11
 
 


És egyébként is, nagyon nagy az "étvágyam" mostanában. Csak nem mertem eddig, tartottam a görcsöléstől. De tegnap rájöttem,hogy attól nem görcsölök be. :D
flóra 11
 
 


Ez a lényeg Flóra!

Ja, igen Szilzi, az úszogumis is Horvátországos kép. Tavaly is ott voltunk Krk szigeten, és életem legjobb nyaralása volt, még a nászútnál is jobb! Képzeljétek, az esküvőnk előtti nap bedurrant a bölcsességfogam, és ki kellett húzni. Rettenetesen fáj, így kellett végigcsinálnom az esküvőt és a vacsorát. Még jó, hogy nem volt rendes lagzink... 50-en voltünk, szűk család és barátok, és semmi hagyományos cécó. Aztán a nászút alatt antibiotikum, lórugás fájdalomcsillapító... Végig kábult voltam. Egyébkén Olaszországban voltunk autóval egy körúton (Bibione, Velence, Marine di Massa, Firenze, Pizza), és Rómáig el sem jutottunk, pedig ez lett volna a cél. De Attila azt mondta, már nem bírja tovább velem, mert állandóan aludtam az autóban.
Szilzi ti hova mentek, és mikor?

Kép
betthee
 
 


Jaj, Benó. Olvastam,hogy a Gy. bénán viselkedett az apuddal. Szerintem pedig ha nem is ma, a vizsga miatt, de akkor vizsga után okvetlen meg kell ezt beszélned a férjddel és kérjen elnézést az apukádtól. És máskor szívja vissza,már csak az idősebbek iránti tiszteletből is.
flóra 11
 
 


Nagyon álmos vagyokÉs ma még koncertre is kell mennünk. A fiúk barátja befejezte a zeneiskolát és ma lesz abszolvens koncertje. Meg még két ismerősüknek. Persze én is ismerem őket,az egyik a barátnőm fia. Tehát megyünk koncertre. Már vettem virágokat.
flóra 11
 
 


Na Flóra, akkor ma van program! :D De ez jó, én is szeretem mikor pörög az élet!

Betti, mi nem megyünk nászútra. Nem terveztük és mivel én utazási irodában dolgozom, ha olyan jó ajánlat van, bármikor indulhatunk! :wink: A Shirazba viszont hozzáfoglalunk +egy éjszakát! :D

Kép
szilzi
 
 


Sziasztoik!!!!!!!!!!!!!!! Most jöttem a kórházból, minden elintézve műtétre készen! Visszaolvasok!

Kép
muzsuzska
 
 


Húúúúúú, mikor is műtenek?

Kép
betthee
 
 


Szia Zsuzsi! Még egy kicsit vagyok, gyere, mesélj!
Kép
flóra 11
 
 


Szia Zsuzsi,

ne olvass, mesélj!!!

Kép
szilzi
 
 


na leolvastam mindent!
Műtétem egy hét múlva csütörtök 11 óra!

Kép
muzsuzska
 
 


Voltam laborban, levették a vérem, teljes vérkép++++hormonszin mérés!

Kép
muzsuzska
 
 


Nekem ebben a hónapban 14-dik napon volt pé-m. Megnéztem a naptárban. A ciklus.hu vezetem.
flóra 11
 
 


Ekg-én voltam, majd konzultáció az altatóórvossal, aki eléggé szarakodott mert magas volt a vérnyomásom! Persze be voltam tojva és tiszta ideg voltam.

Kép
muzsuzska
 
 


Nem kapok beőntést, viszont kaptam keserűsót! Amit szersdán kell dél körül meginnom, hogy reggelig kifoss.........m a lelkem!

Főorvos egy tündér, mindent segített elintézni!

Kép
muzsuzska
 
 


Tehát minden elintézve, most csak azon kel imádkoznom, hogy nehogy addig a piri elinduljon, mert akkor lefújva az egész!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Láttam a pici lombikos babát!!!!!!!!!!!!!!!
Potyogtak a könnyeim amikor megmutatta anyukája! 2,4kg, picike és sűnis fekete haja van!!!
Úgy meghatódtam hogy pityeregtem, pont akkor jött be adoki és kérdezte mi a baj, erre mondom most láttam a babát és meghatódtam, erre ő mosolygott!

Kép
muzsuzska
 
 


Hú,Zsuzska! Mi állandóan csak drukkolunk valamin, hol azon,hogy megjöjjön,hol azon,hogy ne jöjjön. aztán,hogy mikor miért ne jöjjön.Ez már kész agybaj.
flóra 11
 
 


összevissza írtam tele hibákkal, de olyan gyorsan akartam, hogy közbe rá se nézem mit írtam. boccs!

Kép
muzsuzska
 
 


Zsuzsi,a régi dokiddal összefutottál?
flóra 11
 
 


Jövő héten csütörtökön szabadnapos leszek így talán ha nem lesz nagyobb vágás akkor el tudom intézni szabagsággal is nem kell táppénzre mennem. De még kiderül, ja a munkahelyem miatt lapitok , de szarok rájuk, nekem ez most mindennél fontossabb!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Noslányok,eddig tudtam maradni. Gyors öltözködés és megyek a három fiammal koncertre. Pá

Este jövök.
flóra 11
 
 


Épp mentem a laborba,az orvosi szoba előtt , ott ült bent, de én gyorsan mentem tovább. Csütörtökig meg fogja tudni mert a főorvos minden naptárba beírt név szerint!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


na most én is lelépek mert éjszakás hét kezdődik és 8ig kéne aludnom egyet!

Kép
muzsuzska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?