Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is, sajnos. Pont most akartam lelépni, erre rámsóztak vagy 100 dogát, hogy írjam be az eredményeket a programba. Végül is ezért kapom a fizetést. Bár most se a Gy.-nak, se nekem nincs pénzünk. :cry: Elvitte a telek.

KépKép
benó
 
 


Kösz a laptetűt. :lol:

KépKép
benó
 
 


Ne takaríts, akkor nem megyek! :D

Kép
szilzi
 
 

 
 

A telek egy darabig nyelni fogja a pénzt, de idővel megtérül, meglátod! Megéri!

Kép
szilzi
 
 


Ti milyen gyakran vagytok együtt, Benó? Nálunk most akkora a szerelem :D , remélem még nem csúsztunk le a kétnapozásról!

Kép
szilzi
 
 


Nálunk most nincs szerelem. :cry:
Mikor a bácsi mondta, hogy most van pé, akkor minden nap együtt voltunk.

KépKép
benó
 
 


Reméljük, hamarosan összejön nektek, Szilzi és Betti! :lol:

KépKép
benó
 
 


Jó jó most nincs... De majd elmennek a felhők! :wink:

Én nem értem akkor! Ha pé után tuti mindig 14 napra megjön, akkor most kíváncsi leszek a ciklusodra. Majd jegyezd fel, hogy mikor látta a doki a pé, jó?

Kép
szilzi
 
 


Én se értem ezt, Szilzi. Amikor voltam nála, azt mondta, hogy most 48 órán belül kell próbálkozni. Azt nem tudom, hogy akkor mikor van pé. :?

KépKép
benó
 
 


Te Benó ez csak két napja volt, nem? Akkor még kéne próbálkozni! De ezt én sem értem. 48 órán belül?? Próbálkozni?? Akkor mit látott??

Kép
szilzi
 
 


Azt nem is meséltem, hogy a Shiraz Hotelbe Egerszalókra kaptunk egy éjszakát a kolléganőimtől! :) Az valami gyönyörűség, nézzétek meg a honlapot!
Ha ebben a hónapban nem lennék babás, jövő hónapban pé környékén eliramodunk... Csak tudni kéne mikor van. De Benó a Te orvosod most tényleg bezavart!

Kép
szilzi
 
 


Azt látta, hogy most lesz pé.

KépKép
benó
 
 


Hú, az nagyon szép hotel, annak már én is láttam a hirdetését! Az gyönyörű!!!! Biztos, jól fogjátok érezni magatokat.
Na, figyelj. Tehát szerintem ez van: az én ciklusom nem mindig ugyanolyan hosszú. Kb. középidőben fog megérni a pete, ebből indult ki a doki. Ezért nézett meg. És azt látta, hogy 48 órán belül meg fog érni a pete, ezért kell próbálkozni.

KépKép
benó
 
 


Tudom, hogy kéne próbálkozni még, de már nagyon babaprojektes az együttlétünk. Csak arra irányul. :oops: És ezt érzi. :x

KépKép
benó
 
 


Húú az nem jó! :( Ugye mi is csináltuk már csak "azért", és az olyan gáz érzés! Abban az az jó, mikor vége van! :oops:

Mi Zsuzskánk már az orvosok karmai között??? Drukk neki!

Kép
szilzi
 
 


Mondta az Attila, hogy tart majd egy "after partyt", én meg mondtam, hogy majd csak az után, ha csúnyán szólva: megcsinálta a gyereket! Erre Ő: aha, igen, csakis akkor! Szerintem beteg az én drágám! :oops:

Kép
szilzi
 
 


Az télleg gáz, ha az ember csak a babaprojekt miatt csinálja... az olyan nyüstölés! De muszály, mert ez nélkül nem jön össze :wink: !

Igen Szilzi, a fene vigye el, még mindig cigizek :oops: , pedig most le kéne már tennem! 2 hét múlva akár teherbe is eshetek. :roll:

Kép
betthee
 
 


Küldtem mailben képeket :wink: ! Ha valakinek nem küldtem volna, szóljon!

Kép
betthee
 
 


Szerintem már egy kicsit mindannyian betegek vagyunk. :roll:

KépKép
benó
 
 


Betti, te is nagyon szép vagy! Nagyon tetszetek! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Nekem most olyan gáz kedvem van, legszívesebben bőgnék. :cry: Mindjárt lemegyek anyuékhoz, utána hazamegyek takarítani. Fúj, de utálok!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ma nincs órám, csak a jegyzést kell csinálni.

KépKép
benó
 
 


Puszi, mentem is.

KépKép
benó
 
 


Szilzi, nekem is Attilám van :D

Kép
betthee
 
 


Benó én láttalak és Te is nagyon szép vagy! :D Hagyd ott valahol a rossz kedvedet! Olyan szívesen felvidítanálak!
Gondolj arra, hogy lehet, hogy már babó van a pocakodban!

Kép
szilzi
 
 


Az Attila az jó! :D
Betti és mennyit cigizel?

Pussssszzzziiii Benó!

Kép
szilzi
 
 


Betti nagyon aranyos vagy! És szép! És mindez igaz az Attiládra is! :D :D
Horvátországban fujogattad ama rózsaszín matracot is ugye? Mindjárt mész nyaralni! Most alacsony a kuna!

Kép
szilzi
 
 


Köszönöm, Szilzi, de most nagyon szomorú vagyok, szép meg egyáltalán nem. Voltam anyuéknál és apu nagyon haragszik, megbántotta a Gyurika nagyon, pedig csak segíteni akart. Azt mondta, hogy lehet ilyen flegmán bánni azzal, aki segíteni akar. Később bele is fog rúgni? Igaza van. Nagyon sokszor nagyon ingerülten reagál, rám is, és ez nagyon rossz. Ha nem tudom, hogy kell pelenkázni majd a gyereket, biztosan rámmordul idegbetegen, ahelyett, hogy megnyugtatna és segíteni. Ezt nagyon fájt leírnom, és bőgök is közben, de ez van. Én a szüleimnek köszönhetek mindent, és tudjátok, mennyire szeretem őket, nem hagyom, hogy bárki is bántsa őket. Akkor se, ha az a férjem. Tudom, hogy alapvetően ez egy pitiáner probléma, ez a betonkeverés, de sajnos, nem csak erről van szó. Hanem úgy általában. Azt is megértem, hogy holnap nyelvvizsga, és ezért idegbeteg, meg a telek miatt, meg a munkahely miatt, meg a gyerekügy meg az én kipofázósságom miatt. De akkor se beszéljen és viselkedjen így. A mi családunkban ez nem szokás. Ilyeneket még sosem írtam senkinek, szörnyű is, hogy az internetre kell ezt írnom, és bocsánat is érte, na mindegy most már.

KépKép
benó
 
 


Szerintem a te peteérésed úgy lehet, hogy 33 napos a ciklus, úgyhogy kb. a 15-16-17. napon. Szerintem. A felénél.

KépKép
benó
 
 


1 órakor szokott hazajönni a Gy. ebédre. Ilyenkor szoktunk beszélgetni. Ha most hazajön, én nem fogom tudni tartani a számat, és be fogok neki számolni az érzéseimről. Az meg nem lesz jó, mert akkor idegbetegen fog visszamenni dolgozni. Mit csináljak???????

KépKép
benó
 
 


Sajnálom Benó ezt az egészet! Nem jó ha az ember két tűz között van, pláne ha a szerettei csinálják ezt vele! Mondd el a férjednek, hogy ez mennyire bánt téged! És fel a fejjel, így nem lehet teherbe esni, ha meg már van vmi, akkor azért gáz!

Szilzi, kb. 10 szálat szívok egy nap. Ez nem túl sok, de több a semminél amennyit kéne :( Utálom magam ez miatt!!!! :cry:
Sztem ha neked 33 napos a ciklusod, akkor kb a 19. napon van peteérésed. Mert a peteérés után 14 nappal van menstruáció. Én legalábbis ezt olvastam mindenhol. De mindegy is mikor van, 2 naponta kell csiáni oszt kész :D !

Kép
betthee
 
 


Igazad van, Betti. Köszi neked is a jó szavakat.
Most én is szívesen elszívnék egy cigit, sőt, még egy pohár bort is meginnék. Azért is mindig szól a Gyurika, pedig néha olyan jó lenne. Persze nem napközben. :lol:

KépKép
benó
 
 


Megtaláltál minket az iwiw-en?

KépKép
benó
 
 


Te mivel foglalkozol?

KépKép
benó
 
 



KépKép
benó
 
 


Azt már beleírhattam volna, hogy a férjed Attila, de nekem ma nincs ennyi eszem. Írd meg nekem a tudnivalókat rólad, és beleírom a táblázatunkba.

KépKép
benó
 
 


Le is kapcsolom a gépet, nehogy meglássa, miket írtam. Mivel mindjárt hazajön.

KépKép
benó
 
 


Még van 3 percem.

KépKép
benó
 
 


én egy informatikai cégnek adminisztrálok. De remélem már nem sokáig :D
Később megnézem az iwiw-et.

Egyébként meg 1 pohár bor még akkor sem árthat ha véletlenül már teherbe estél! Ha meg már tudod a terhességet, sokkal könnyebb megállni a káros dolgokat! Ez tuti! Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, nem kellett a cigi, rá sem bírtam nézni. Voltam olyan társaságban, hogy mindenki ivott és cigizett, én meg büszkén terheskedtem :wink: ! Na ezt várom már, de nagyon!!!!!!

Kép
betthee
 
 


Hát, azt elhiszem.
Ne haragudj, de ezt le kell írnom: Nagyon felnézek rád, hogy tudod kezelni ezt a helyzetet. Ez a legjobb kifejezés (csak gondolkodtam, hogy mi a legkifejezőbb.)

KépKép
benó
 
 


Nagyon fogunk szorítani, hogy ebben a hónapban már összejöjjön! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Oké, most kikapcsolom a gépet. :wink: Majd később jövök. Elmentettem a képeidet, Tancsuét is, külön gyűjteményben vagytok. Szilzi meg pendrive-on. A többiek a fejemben. Megyek a francba.

KépKép
benó
 
 


Kösziiiiiii!!!! Aranyos vagy!
És várlak vissza...., addig pusszantás!

Kép
betthee
 
 


Húúú Benó ez tényleg nagyon rossz így. Remélem hamar megbékél apukád! Én biztos nem tudnám tartani a számat a Te helyedben. Nem akarlak uszítani, de én biztos kiborulnék és el"mondanám" a bajom a páromnak! Te őrlődsz kettejük között és ez nagyon nem jó! De én tudom, hogy te megoldod és mosolyogsz megint! :wink: Ugye?

Betti, az esküvő előtt én is visszaeső lettem, de tíz szálnál többet nem szívtam! Tegnap a kolléganőm cigijéből szívtam el két szálat! Én olyan büszke voltam magamra, mert inkább este otthon szoktam 2-3 szálat elszívni! "terheskedtem" :arrow: ez aranyos! :)

Kép
szilzi
 
 


Betti Te hány éves vagy? Még mindig mosolygok mikor látom, hogy újra írsz közénk! :) Jó, hogy itt vagy! :)

Kép
szilzi
 
 


"Ne haragudj, de ezt le kell írnom: Nagyon felnézek rád, hogy tudod kezelni ezt a helyzetet." - én sem gondoltam volna! Mikor megtudtuk a rosszhírt, teljesen összetörtem, még beszélni sem voltam hajlandó róla. Aztán mikor már a kórházban voltam, teljesen jól éreztem magam. Majdnem mintha nem is történt volna semmi, inkább izgatott voltam a műtét miatt. Megkérdeztem Attilától, hogy ez szerinte normális-e, hogy ennyire érzéketlen vagyok?! De ő is úgyanígy érezte magát. Valahogy inkább volt az bennünk, hogy legközelebb..., mint a gyász (ha ezt a szót lehet-e egyáltalán használni ilyen helyzetben). Csalódott voltam, de már csak úgy gondolok erre, mint egy nagyon régi rossz emlékre.
Én persze az örök optimista vagyok!!! :D :D :D

Kép
betthee
 
 


30 vagyok, illetve húúúúúúúúúú augusztusban már 31.

Kép
betthee
 
 


és az, hogy megint itt vagyok, NEKED köszönhető!!!!!

Kép
betthee
 
 


Hát, igen, ez a Szilzi egy tündér! :D
Elmondtam a Gyurikának az ebédszünetben a véleményem, és azt mondta, hogy apu is hibás, mert mindent csak leszólt, de azt nem úgy kell venni.... :cry: Mondtam, ha nem bír normálisan hozzászólni, inkább ne jöjjön le. Azt mondta, nem kezd vitát apuval. Mondtam, nekem az is jó. Reméljük, apu megbékél hamar. Ez fáj nekem inkább. A Gyurikát nem bántottuk meg igazándiból.
Ha már apunak nem fáj, akkor én is mosolygok. Rendben? :D

Továbbra is tartom, hogy felnézek rád. És nagyon-nagyon gyors terheskedést kívánok neked!

KépKép
benó
 
 


Gyorsan összejövő terheskedést. :lol:

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?