Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Most gyorsan irok, mert reggelit kell kesziteni Zolinak.

Megvolt a vizsgam, nem tudom milyen lett, majd pentek fele lesz eredmeny.
Azert kicsit remenykedem, hatha meglesz.

Kesobb irok majd meg mindenkinek, lehet este.
Ma be kell mennem a varosba is.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi
biztos sikerült a vizsgád!Drukk hogy jó eredménye legyen! :D

Viki
jobbulást Petinek! :( Derekad meggyógyult már?

Nóci
Mi újság? :wink:

Vera
Nagyon jók a képek!Biztos élvezték a gyerekek a programot! :D

Ibici
Drukk,drukk,drukk!Hátha gyogyi nélkül is összejön!Kíváncsi vagyok hogy ez a drnő mit fog mondani! :wink: Pénteken voltunk kontrollon Mátéval,majd 2 hét múlva kell felhívnom a drnőt hogy múlik-e a horkolása. :?

Lego
Jó hogy Dorka így szereti az ovit! :D Máté nem annyira. :? Ma már ment oviba,erre a pár hétre még viszem,de úgy visított mint a kismalac!Aztán felhívott a dadusnéni hogy csak két percig tartott,utána játszott,úgyhogy nem volt gond! :wink:

edoci

Sziasztok!
Most én is csak beköszönök, mert ma rengeteg dolgom van... sőt egész hétre...... holnap jön apu.
Amugy sikerült a D vizsgám irásbeli része svédből jövő héten lesz szóbeli. (és az osztályban 22-en vagyunk... 4 ember eredményét még nem tudjuk, mert ők ma nem voltak suliban... de eddig csak kettőnknek sikerült!! ) :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Ma elmentem fodrászhoz utána pedig turiba.Olyan édes kis ruhákat turtam Zsebinek kicsit többet de legközelebb majd Zsófi kap többet Kép Kinek,hogy telt a hétvége?Pénteken megyek dokihoz 19-re és jön Gabi meg Zsófi is már úgy várom és tökre örülök,hogy tudnak jönni velem.

Edoci!Hogy van Máté?

Viki!Levágatad a hajad?Jók a képek.

Ibica!Végül is beveted a gyógyót?Barátnöm 6hónap után kapot ilyen gyógyot és azonal összejött a baba.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kébzeljétek el. Holnap benne lesz a gyereknapi fotópályázatra beadott fotóm Baluról a blikkbe. És így bekerült az első 3-ba. Tök jóóóóóóóóóó. Szerdán dől el asszem hogy ki nyerte meg akiknek bekerült a fotójuk a blikkbe.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Magi! Örülök, hogy ritkán, de azért jössz! Kérünk szépen képet a kicsikről???!!!!

Kata! Nagyon édesek a kis rucik!

Edoci! Köszönöm kérdésed, de szerintem én ebben a hónapban sem leszek kismami! :cry: :cry: :cry: De sebaj, mert holnap megyek dokibácsihoz és majd Ő megmondja, hogy mi a baj! És ráadásul holnap tudom, meg hogy mi lett a vérvétel erdménye! Szoval nagyon izgulok!

Vera! Én mindennap veszem a Blikket! Szoval én is látni fogom a kicsikéd képét! Szurkolok nektek, hogy Ő nyerjen!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok!

Mindenkinek üdvözlet.

örülök hogy a kismamik rendben vannak és a várakozóknak sem kell már sokáig várniuk :wink:

Mi jól vagyunk csak a lábam szörnyűséges de ez van.Szörnyen bánt de nem tudok mit tenni.

VIki!
Örülök hogy minden oké a kislányoddal!

Legó!
Hamarosan már rá kellene szánni magam hogy ellátogassak a Zeg-i kórházba.
reméllem jól vagytok!
Réka nem jár oviba mg nem is fog ha már itthon vagyok!

Sok puszi mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Vera gratula

Nócika én még azért nem adnám fel, sose lehet tudni

Én ma voltam uh-on. Nagyon jó híreket kaptam. Volt egy 24 mm-es tüszőm, ami már akkor repedésben volt. Este együtt voltunk, meg ma is. A nyh-ám 8 mm. Dokim nagyon bizakodó, legalább ő tartja bennem a lelket. jövőhónapban kell mennem rákszűrésre, és azt mondta hogy azt már a terhesgondozáshoz szeretné megcsinálni. Hát nagyon jó lenne.
Most már csak a várakozás van hátra, mi mindent megtettünk.

Képzeljétek el megjött a decemberi műszeres befejezés szövettanija. Nagyon rossz volt olvasni. Az volt írva hogy véres barnás szövetdarabok, petezsák található, kezdődő máj, szív, tüdő. Kóros elváltozás nincs.

Na megyek, mert nagyon álmos vagyok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

KAta!
NAgyon édesek a rucik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera!
Hajrá Balu :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nóci!
++++++++++++++++ az eredményekhez :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Gabi!
Gratu tüszőcskéhez :!: :!: :!: :!: :!: :!: És drukk a tesztig ++++++++++++++++++++++++++++++
Szörnyű volt így is olvasni, amit a szövettanról írtál..... annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tündéri a képen pici fiad.

Rólam:
Képzeljétek, az egész beavatkozás 5 perc volt.... kacsa berak, katéter felhelyez a hüvelybe, sóoldat befecskendez, majd miután közölték, hogy mindkettő átjárható Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing , kivették a katétert Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Még fél órát kellett feküdnöm az asztalon, hogy kifollyon a nagyja sóoldat, meg nem görcsölök-e? és után megbeszéltük a dolgokat. Kaptam két napra antibiotikumot, meg következő hónaptól Clostyt is kell szednem a piri 3. napjától. Ha két Clostys hónapon belül nem leszek terhes, akkor tovább lépünk.

Ja és múlt hónapban a hormonok alapján nem volt pé, viszont most meg már túl vagyok rajta Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ezt nem értem..... ezek szerint lehet, hogy amit mensi utáni nap éreztem, tényleg pé volt Question Question Question Shocked Shocked Shocked

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Vera! Nagyon jó a kép! Én mikor megyek a vonathoz akkor veszem meg a Blikket, szoval nekem is meg lesz a kis Baluról a kép!

Betti! Én elhiszem, hogy nagyon szörnyű lehett végig olvasni a szövetten eredményét! Nagyon sajnálom, és nagyon szurkolok, hogy ilyet még egyszer ne kelljen átélned!+!

Zsuzska! Most nagyon vigyizz magadra!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Dodó
Gratulálok a vizsgádhoz!Nagyon ügyes vagy!Hogy vagy?

Kata
Köszi,jól van Máté, :D most egy-két napja nem horkol :wink: de nem akarom elkiabálni! :oops:
Mennyi jó kis rucit vettél! :D Most irígy vagyok! :wink: :lol: :lol: :lol:

Vera
De jó! :lol: Drukkolok hogy bekerüljetek az első háromba! :lol:

Nócika
voltál dokinál?mit mondott?Drukkolok!Remélem minden rendben lesz!

Gabi
Micsoda jó hírek!++++++++++++++++++

Betti
Lábad :( Legalább már neked sincs olyan sok hátra!Bár ez csekély vígasz!

Zsuzsa
Örülök hogy minden rendben volt az átjárhatóságin! :D

edoci

Nócika!
Igyekszem :wink:

Edoci!
Köszike :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Én is voltam ma nuni viziten! Hát a leleteimről csak annyit, hogy a vérvételen minden okés a vízeletben meg van valami baktérium ami elvileg szinte mindennapos és majdnem mindenkinek van. Ezért van nekem is! Aztán modta a doki, hogy akkor most megvizsgál: Rám nézett és azt mondta gomba! Na jó gondoltam ezt ugy is kikezeli és mehet minden a maga utján, de most jött a fekete leves! Mert a bal oldali petefészkem a legkissebb nyomásra is a doki szerint csak érzékeny, de én mondam neki, hogy ez már nem egyszerüen csak érzékeny, hanem ez FÁJ! Szoval, ha vége a mencsinek akkor pár nap alatt vége a kurának és utána kontroll! Szoval nem tudom, hogy ezután mi jön, de ennyit pityeregni?!?!?!? Szoval kicsit kész vagyok, de remélem pár nap és minden rendben lesz! Amugy mencsinek ma semmi jele sem volt!
--------------------------------------------------------------------------------

Vissza az elejére

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Csak gyorsan jovok megint, mert mar keso van!
A vizsgam egy nagy karo lett! :shock: :shock: :oops: :oops: :cry: :cry:
Nem is ertem, hogy miert! :evil: :evil: :evil:

Vera!
Szuper a kep az ujsagban a fiadrol es az osszes tobbi kep is.
Nagyon szep csaladod van.
Nagyon drukkolok hogy nyerjetek na es neked a kislanyhoz.
Igazan megerdemelned.

Gabi!
Nem irigyellek a lelet miatt, de majd remeljuk ez a honap karpotol majd. Nagyon drukkolok. +++++++++++++++++

Nocika!
Javulast neked es nagyon megy a drukk neked is.
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska!
Nagyon jo hir, hogy minden ok volt az atjarhatosagin.
Akkor most megy neked is a drukk!
+++++++++++++++++++++++++++++

Edoci!
Te hogy vagy?
Gyomrod mar rendbejott?
Neked is oriasi drukk.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
Kitartast!
Sajnalom a viszereket.
Nekem nem a labamon volt, hanem lent az also fertajamon.
Azok elmultak, de helyette osszesestt a huvelyem es megsulyedt a mehem.
A vizsgaim utan irany az intimtorna.
Azzal alitolag renbe lehet tenni.
En mindig arra gondolok, mikor eszembe jut, hogy valamit valamiert. :shock: :shock: :shock:
Kitartas, mar nincs sok hatra.

Kata!
Nagyon szupi dolgokat vettel.
Nagyon csinik.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodo!
Te vagy a kovetkezo!
Nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!
Kitartas, mar csak par het.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyok!
Akinel meg nem jart a golya kuldom.
:lol: :lol: :lol:

Dobok egy par kepet es videot is.

Kép

Kép

Kép

A videokat itt tudjatok megnezni:

http://www.youtube.com/watch?v=vVephuqht7Y

http://www.youtube.com/watch?v=_pLKmzHfBVc

http://www.youtube.com/watch?v=RKQ88M6xiyA

Jo ejt mindenkinek

Magi
Vendég

Sziasztok

Hát lányok én már nem értem a testemet. Tegnap olyan nyákom volt ami szuper volt, de ugye a tüszőrepi az meg elvileg legalább is uh szerint hétfőn volt. Ma is megmértem a hőmet de ma sem ment feljebb. Hát baromira kiváncsi leszek hogy ebből mi sül ki. Minden esetre az elmúlt 3 napban együtt voltunk.

Magi gyönyörű a kiscsaj.

Vera én is megvettem a blikket.

Én nem tudom tegnap mi volt velem, de éjjel 1-kor még nem bírtam aludni, csak forgolódtam, nem fájt semmim, csak egyszerűen nem bírtam aludni, miközben leragadt a szemem.

Nócika jobbulást neked. A gombából hamar kigyógyulsz, aztán hajrá. Egyébként meg amig nem jön meg, addig van remény.

Kép

gabi1

Sziasztok!

MAgika!
Gyönyörű Katalin.... még mindig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!
Gomba hamarosan oda, helyette lesz babóca :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, nekem tegnap úgy fájt a bal fészkem estére, mint még soha és a szex is. Majdnem elsírtam magamat közben :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Puszi mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magika!Nagyon édesek a képek és a videók is.Nem is mondtad,hogy már tud beszélni :lol: :lol: :lol: Olyan furcsa volt hallani a hangodat :) Nagyon hasonlítanak a gyerköcök annyira édesek :wink:

Nócika!Fel a fejjel lesz megoldás és nemsokára te is gömböjödsz majd!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsa!Szegény.Mitől lehetett?Átfújással biztos összejön a baba :D

Pár kép Zsófiról ma készültek: Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
NAgyon jók a képek Zsófidról, haláli, hogy pancsol :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
nekem ilyen fájdalom volt és 2 hét múlva pozitív lett a tesztem igaz nekem a hasam fájt közben.
majdnem sírtam én is!
Erre nagyon emlékszem pedig elvileg én peteérés után voltam 4 nappal szóval lehet az miatt fájt mert már átalakulóban voltak a dolgok
De biztató a dolog! :D

Magi!
megnéztem a videókat édesek és olyan tök jó hangod van.Nagyon kedves!
A medencefeneki viszereim fájnak!
meg a lábam is :cry:
Ha közelebb lennénk tudnék segíteni mert elvégeztem urodinámiás szakvizsgát.
nekem volt már ilyen betegem és a szoptatás végeztével meg persze egy kis tornával megszüntek a panaszok.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Csajok,nálatok kinél van otthon klíma?Mi most akarunk beszereltetni,de nem tudom hogy érdemes-e (abból a szempontból biztos,hogy nem lesz 40 fok a lakásba) :lol: ,csak attól tartok hogy állandóan meg lennénk fázva. :oops: Kinek mi a véleménye?

Magi
Gyönyörű Katalin! :lol: Vagány kiscsaj! :lol: Videók is jók! :lol:
Karó vizsga :( Majd legközelebb sikerül! :wink:
Köszi én jól vagyok,már megint megfázva :twisted: ,gyomrom most csendben van! :wink:

Gabi
Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz,drukkolok!

Kata
Nagyon édes a pancsoló Zsófi! :lol: Látom nálatok is jó idő van! :lol: Jól áll Zsófinak a zöld szín! :lol:

Zsuzsa
Hátha most volt peteérésed! :D

edoci

Betti!
Pár órája úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni :shock: :shock: :shock:

Edoci!
Bízom benne, hogy most van és jól alkaptuk tegnap este a frakját :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Akkor jöjjenek az igért képek.
Még költözés előtti képek, és a festés folyamatban van, meg a burkolás is néhol.
Kép emeleten a folyosó

Kép Kép
itt a mályva szín bordó lett végül.
Kép

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Piszok jó szíeitek vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És mekkora terek..... (Zsuzska irigy irigy :roll: :shock: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Zsuzska köszike:)

A héten megjönnek a gyerekbútorok, meg a fürdőszoba is rendesen össze lesz rakva, és akkor csinálok mindenről képet.

Kép

gabi1

Helyes, helyes, kérünk sok sok szép képet :lol: :lol: :lol: :lol:
De furi a havas képeket látni :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép

Kép

gabi1

Atyááááááááááám de isteni konyha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hu gabi nemsemmi mértek. Nekünk mag a lakásunk akkora mint az a nagy előtér. Ez meglehet összesen vagy 300nm-es ez a ház. És csak ti fogtok benne lakni? Mennyi zsé volt ez? jó sok gondolom. de azért szupii.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera igen csak mi egyenlőre 5-en, de remélem hamarosan 6-an.
Anyuék mellettünk építkeznek, tesómék meg velünk szemben lévő telken, ha majd eltudják adni a lakásukat.
Hát nem kevés az tuti, de hitelből van, illetve eladtuk a másik házunkat, az 24,5 millió volt.

Kép

gabi1

Gabi!
Eszméletlen jó a ház!!! Tényleg nagyon jó színek vannak benne..... kíváncsi vagyok majd a további képekre is, ahol már be van rendezve minden.....

Csajok, barátnőm most megjósolta nekem, hogy szerinte nem fogom juliusig kihúzni... azt mondta egy hónap mulva meglesz a baba!! :shock: :lol:
Bár amugy az én véleményem is ez, hogy nem fogom a végéig huzni!!!

d.dodó

Sziasztok szép estét mindenkinek!

Gabi! Ez aztán mese szép! Gyönyörű az egész! Ez a nagy ház gyönyörü konyha, na meg a szinek????!!!! De nekem a kád mérete is nagyon bejön ám!?!!! Szoval gratulálok hozzá! Sok sikeres és szép élményt kívánok a házhoz és a házban!!!! És én is akarok, majd kész képeket látni!

Dodo! Én azért remélem kihuzod juliusig, mert nem tudom miért mondják, de állitolag 8 hónapra nem tul jó, ha születnek a babák! De ha tudja valaki akkor mondja meg neked, de majd utána járok, mert én ezt hallottam! Nagyon vigyázz magatokra!!!!!

Köszönöm mindenkinek a vigasztalást! De igazából nem tudom mire véljem a szervezetem! Mert elvileg tegnap kellett volna megjönnie Mikinek, ehelyett semmi jele ugy 2-3 napja.! :roll: :roll: :roll: És ma volt egy csepp foltom a tisztasági betétemen és ezt most nem tudom mire véljem! Szerintetek???? Hányinger csak esténként és nem kívánom a kaját! Az epret nem szeretem, de már második napja kívánom! Szoval szerintetek is csak késik???? Vagy szerintetetek lehet köze a gombának mindehez??? Vagy netán merhetek másra gondolni???????? :roll: :roll: :roll: Légyszi segitsetek!!!!!! Most nem merek tesztelni! Pedig lehet, hogy kéne! Tiszta zazu vagyok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Koszonom a dicsereteket.
Igazan kedvesek vagytok.

Kata!
Nagyon szupi a pancsis kep.
Holnap mar en is kiviszem Zolinak a kertbe es kiprobaljuk.

Betti!
Bar csak igazad lenne es tenyleg megszunne.
Gondolkodtam meg egy gyerkocon majd kesobb, de igy nem vallalom be.
Sajnalom, hogy neked is gondjaid vannak, de tenyleg kitartas.

Edoci!
Javulast neked.
Mi sem vagyunk eppek.
Ferjem megint hazahozott valami cart, mert eloszor O lett beteg, kohoges es natha, majd Zoli, majd en es most Katica is kohog.
De szerencsere nem annyira veszes.

Zsuzska!
Bizti a Pe miatt van.
Mindent bele.
+++++++++++++++++++++++++++++++

Nocika!
Tessek tesztelni.
++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
A haz nagyon szupi!
JO nagy.
Azt neztem a kepeken, hogy csak a furdoben van futotestnek kiallas.
Milyen futesetek lesz?
Geotermikus?
Falfutes?
Vagy csak rosszul latom?

De irigykedem.

Nekunk meg 2-3 ev van, hogy epitkezzunk.
Anyagilag akkor fogunk ott jarni.

Magi
Vendég

Magi! Köszi a biztatást, de szerintem csak vasárnap tesztelek, ha addig a fránya élet közbe nem szól!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Köszi lányok, én is nagyon élvezem.

Magi igen csak a fürdőkben van törölközőszárítós radiátor. Egyébként hőszivattyús fűtés és hűtés van. A falban mennek a csövek a hűtéshez, és a padlóban a fűtéshez.

Mindenképpen fogok mutatni olyan képeket is ahol már bevan rendezve, csak jönne már meg a bútor, a hétre igérték, de már csütörtök van.

Nócika nekem volt gombám, de emiatt nem késett, sőt amikor gombám volt abban a hónapban lettem terhes. Úgy hogy én egy tesztet vennék a helyedben. Sosem lehet tudni.

Nekem meg nagyon fáj a hasam, úgy mint amikor megakar jönni, nem tudom miért, nem szokott ilyen lenni. A tüszőrepi meg már tuti megvolt.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Most csak beugrottam,mert tele vagyok dologgal.Ma szabin vagyok Vikikém ma ballag és egy csomó dolgom van.Este jövök és mindenkinek fogok írni.

Gabi!
Gyönyörű a ház :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Este jövök részletesen,sziasztok!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!
Aztán felavatni majd annak rendje és módja szerint minden helyiséget.... ugye tudod, hogy mire gondolok :?: :lol: 8) :oops: :oops:

Dodo!
Azért remélem, hogy picuri addig bent marad, amíg nagyon kell ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ibici!
Jó időt a ballagáshoz :!: :!: :!:

Nóci!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska a nagyfürdő már felvan avatva:):)

Kép

gabi1

Gabi!
Nagyon helyes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy kipipálva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok nem értem, csináltam lh-t. és tökre pozitív.

Csináltam 10-es erősségű hcg-t és azon meg halvány csíkocska van. Próbáltam azt is lefényképezni de a képen nem nagyon látszik, szabad szemmel viszont abszolút. És rögtön mutatta nem később.
Felteszem ide Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi!

Lehet, hogy babóca beköltözött pocidba közben? De jó lenne :lol: :lol: :lol: :lol: 10 nap múlva kéne megjönnie??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

Szerintem ott a baba! :lol: :lol: :lol:

Megirnad, hogy ki csinalta es mennyibe volt az egesz a lyukakkal es a hoszivattyuval egyutt az egesz futes?
Johet priviben is.
Mi is ilyenen gondolkodunk.
Azt mondjak nagyon jo, de a sogoromeknal annyira megemelte a koltsegeket, hogy nem biztos, hogy megeri.

Magi
Vendég

Magi de hogy a fenébe mutatná ilyen korán. Tudod a 15. napon voltam uh-on hétfőn, akkor azt mondta a doki hogy 24 mm-es volt a tüsző ami már vagy megrepedt, vagy nem sok kell neki mert tiszta egyenetlen volt a széle. Azt mondta hogy szerinte az már sárgatest.
Erre a 16. napon volt nyúlós tojásfehérjés a nyákom. Tegnap meg ma semmi. A hőm nem emelkedik. Illetve ma láttam egy kis emelkedést. tudom nem mérvadó mert egészen a 14. napig nem mértem, csak azóta. Tehát nem tudom hogy előtte mennyi lehetett.
Szerinted kezdjem el az utrogestánt, hátha még is van valami?

Küldöm a privit.

Kép

gabi1

Magi privi ment

Kép

gabi1

Gabi!
Szerintem hívd fel a dokidat, hogy mi legyen és ő majd megmondja neked :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

A biztonsag kedveert buj ossze apaval most is.
Mert szerintem a hcg teszt is kimutatja a magas LH szintet.
Lehet nalad ez van.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?