Új privát üzeneted érkezett!

Igen,erről a kuponról már én is hallottam. sőt, szeritnem már írtam is, hogy a mellszívómat így vettem egy lánytól. Neki volt egy ilyen kuponja, amivel a mellszívót 14000 helyett 7000-ért vehette meg. De szerintem ez is hülyeség, mert a baba születése után kapod ezeket a kuponokat, na most ki az a bátor,aki egy mellszívót addig nem szerez be. Hm.

Melus te mindjárt szülsz. :) Klassz. :D

Kép
andaka
 
 


az nem börze lesz hanem baba expo a syma csarnokba. És juni 6-7-8. A bababörze szeptember 21-én lesz a BNV-n. a külömbség hogy a juniusin csak újjak lesznek kint és inkább bemutatós mint vásárolós. Míg a másik az uyge használlt és új is.

kébzeljétek el. Holnap benne lesz a gyereknapi fotópályázatra beadott fotóm Baluról a blikkbe. És így bekerült az első 3-ba. Tök jóóóóóóóóóó. Szerdán dől el asszem hogy ki nyerte meg akiknek bekerült a fotójuk a blikkbe.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Pelus dologban mi úgy vagyunk hogy vegyesen használjuk a Babylovet napközben és a pamperst este illettve ha megyünk valahova.

Az lenne a kérdésem hogy tudja e valaki hogy mivel lehet kimosni a ruhákból a sütőtököt???

Kép
trimi2003
 
 

 
 

Lányok!


Akkor a szerda 17h Árkád, Gelati fagyizó (felső emelet, középen) a találka.
Aki tud jönni, majd írjon, hogy kb tudjunk egy létszámot, vagy hogyí tudjuk kit várjunk még mielőtt megrendeljük a fagyi kelyhünket :D

Jó éjt!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Gabi, örülök, hogy minden jól alakult. Te aztán kitartó vagy! :D
és persze Dorka is , hisz Ő is kellett hozzá.

Salamon doktornőről engem időben lebeszéltek. Itt a házban született pár baba az elmúlt fél évben, és háromról biztosan tudok, akik igen hamar elmenekültek. Annyit tudok, hogy elég nyers a stílusa, de valójában én itt senkit nem ismerek, mert végül megmaradtam a régi dokinknál.

Andaka, én mindhárommal bababónuszoztam, de ilyen árkedvezményre nem emlékszem. Viszont talán negyed évenként van hírlevél és ehhez is szoktak kedvezmények lenni. ( tavaly anyáknapjakor virágmagot küldtek. volt, hogy a pontgyűjtős füzet 15%-os kedvezményét 21%-ra emelték. ) De szokott olyan is lenni, hogy kedvenc terméke féláron. Lehet, hogy így jutott hozzá? Nem is rossz ötlet. Lehet belőle nyereséget csinálni, úgy emlékszem, hogy bármire jó. Én többet elajándékoztam, hogy vegyék meg kedvenc 10000 ft-os parfümjüket. Lehet nem kellett volna?
Mondjuk én legközelebb valami jó kis fogyis cuccot/étrendkiegészítőt (ezek is jó árban vannak) akarok belőle, kár, hogy nemrég küldtek ilyen félarasat, de hátha nem kell sokat várni.

Trimi, boldog 3. hófordulót!
Anikó

Jaj, úgy látom a Roli traktorján tolni kell :D

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Pelusból én a Dm sajátot és a Huggiest szeretem, mert jó gumis a derék rész. Roli a dm pelust letolta, mint egy Up&Go-t :D
Ez most a liberóval nem sikerül neki, mert az nem olyan rugalmas.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Vera nagyon gratulálok Baluhoz!!! Csak így tovább! Írj majd mi lett a vége!

Anikó nem tudom, hogy ez neki miylen kupon volt, de mondta, hogy ezt a baba által váltotta ki. A kuponon pedig a mellszívó embléma volt és azt kellett odaadnia, hogy végülis így féláron vette meg. Á, ez a lány nagy DM boszi volt, mert annyi mindent mondott mit hogyan, erről a pontgyűjtésről, annyi pontja volt... nem tudom mit tud ott annyit vásárolni, mert ha azt nézzük nem a legolcsóbb hely.

Tiszta szétszórt vagyok ma reggel. A fogkefek fogmosás közben kiesik a számból (de ez már nem az első), a nutellás üveget is elejtettem, ami a reggelim lett volna. :? vigasztal, hogy nem csak én vagyok ilyen szeleburdi, mert tegnap az ugyancsak kismama barátnőm akarta felrázni a csokiszószt a flakonba, csak elfelejtette, hogy már levette a kupakot. Én ugyanezt pár hete egy kisüveges cappy paradicsom lével csináltam meg a munkahelyemen... :? szép volt minden.

TEgnap este nem vacsiztam, és olyan jól esett reggel úgy felkelni, hogy nincs tele a pocakom és kisebb is volt, ezáltal kényelmesebb. Ezentúl megpróbálom elhagyni a vacsit.

És veletek mizujs? Nagyon nagy a csend!

Kép
andaka
 
 


En ott leszek holnap 5kor a fagyizoban:)
Igyekszem pontos lenni, ha megsem annal tobb fagyikehely fogy el a varakozasban:)



andaka: a leirt "tunetek" sajna hetkoznapiak nalam. Eleinte mikor meg nem szoktam hozza volt hogy sirva fakadtam, hogy hogy tortenhet mindez velem. Mostanaban ha jo nagy takaritassal jar az hogy vaolami lesett kiesett akezembol alt karomkodok egy nagyot es rohogok.
Nekem volt olyan napom, mikor ket labosom egett teljesen el, ugy hogy kuka lett, csupan mert elfelejtetem hogy a gazon van....
Ah az en agyam eddig sem volt tul topon, de igy a varandosag alatt....MArpedig mindenutt azt hallottam, hogy ez a szulessel nemhogy megoldodik, hanem meginkabb kihagy az agy....

Vacsit en jo ideje nem eszem, mert ha eszem akkor nagyon nem tudok aludni gyomoreges, hasfeszules miatt. Bar egesz oszinten tegnap egesz nap ettem egy karej kenyeret, es kb egy fel dinnyet. Es meg igy is ugy fajt a hasam azt hittem megorulok. Nem tudom mi ez, de kicsit aggaszt!


Mindenkinek szep napot es nagyon vigyazzatok magatokra ebben a nagy melegben!
Vendég
 


Sziasztok,

Mi is ott leszunk holnap 5kor.

Aniko, boldog szulinapot Rolinak:)

Pelus: mi pamperst hasznalunk, foleg miota gumis annak is az oldala nagyon szeretjuk. Mig a 3as kicsi volt es a 4es nagy addig ezt hasznaltuk: www.pelenka.com. ebbol is a Bernit. Anno a kismama magazinnak is ez jott ki gyoztesnek a pelenkatesztjen. En is szerettem, csak kisse nehezebb beszerezni, mint a mindehol kaphato Pamperst.

Ezt a nem vacsizas dolgot ki fogom probalni, hatha en is jobban alszom.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


sziasztok!
nagyon felkészültek vagytok mindenből - én meg mindig úúúgy le vagyok maradva :cry: Tegnap voltam a védőnőnél, és nagy nehezen odaadta azt a kuponos füzetet, amit írtatok. Nem volt egyszerű... A súlyomra azt mondta, hogy jó lesz vigyázni, mert még sokat fog nőni a baba :oops:

Nekem sajnos a szerda se jó, de egyetek helyettem is egy nagy adag fagyit - én úgyis diétára fogtam magam :roll:

Ja meg voltam urológusnál is, mert Csapó elküldött, mert nem volt tökéletes az üledékem a pisiben. Nagyon lelkiismeretes ez a doki, inkább mindenhova elküld, csak nehogy valami baj legyen. Most a jógát tartó szülésznő is nagyon áradozott róla, hogy nagyon tapasztalt, alapos. Jó is, hogy elküldött az urológiára, mert olvastam, hogy a felszálló fertőzés megindíthatja a szülést - nekem az meg kicsit még korai lenne...
Kezdem élvezni a nagy has nyújtotta előnyöket, mert az urológián is egész hamar behívtak - egy bácsika nagyon rendes volt és szólt a dokinak, amikor ő volt soron, hogy egy 7 hónapos kismama vár kint. Aztán a doki meg jót röhögött, hogy talán elveszett nőgyógyász-e a bácsika, hogy ilyen jól kitalálta, hogy hány hónapos terhes vagyok :lol:

Vigyázzatok magatokra, szép napot mindenkinek!

Kép
chesther
 
 


Sziasztok!

nemrég értem haza a kórházból. Minden ok volt a CTG-n, meg a vizsgálaton is. A doki azt mondta, hogy Boti még biztosan bent lesz egy darabig :D
Találkoztam a szülésznővel is, vele is dumcsiztam egy kicsit, aztán jól elment az idő.
Dög meleg van van már most, vigyázzatok magatokra!

Én is ott leszek holnap, aki tutira jön, akinek priviben elküldöm a számomat, nehogy elkerüljük egymást. Azt hiszem a fagyi mindenkinek jól fog esni :D

Nem is értem, ti, pl. Tamara, hogy bírjátok ki vacsi nélkül :oops: Én nem tudok éhesen aludni!

Eszter: a nagy has további előnyei, hogy rögtön felpattannak az emberek a buszon, néhányan még a piacon is előre engednek :D

Szép napot!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok Lányok!

A nagy has előnyeiről én is tudnék már mesélni ... kimondottan élvezem sokszor a szitukat :-))
Tegnap is mikor mentem a diabos főorvoshoz, vagy 30 ember sorakozott az ajtaja előtt. Nem is tudom mióta vártak ott, bár a fele nyugdíjas idős ember volt, igazából ők ráérnek várakozni, én meg szaladtam volna tovább dolgozni. De egy szál ülőhely sem volt a főorvos ajtaja előtt, így egy páran átakarták adni a helyüket. A főnővér pedig ahogy meglátott kikapta a kezemből a kartonom és már szólt is az asszisztensnek, hogy kismama ő legyen az első. Tök jól esett, mert a főorvos maga jött ki értem, mint valami v.i.p-s betegért, tisztára élveztem a helyzetet. :lol:

Nekem jó a szerda, így ott leszek a találkán, bár lehet, hogy egy picit kések, mert munkából megyek!!! Addig is nyugodtan kezdjetek el fagyizni :-)

Éhesen én nem fekszem le, de nagyon keveset eszem már vacsira. Vagy csak egy kis gyümölcsöt, vagy valami nagyon lájtosat, pl.:mozzarellás-paradicsomot ... stb. Sokkal jobban tud az ember aludni, mint a szétpukkanó hassal. A másik hogy nekem sokszor attól is fáj a pocim, mert napközben többet eszek a kelleténél vagy összevissza. Érdemes keveset enni egyszerre, és megválogatni, hogy mit, bár nekem már nincs hely a gyomromnak ... így emiatt ez nálam már fontos szempont.

Keményedésre még én azt szoktam csinálni és lehet, hogy nálam ezért sincs annyi, hogy sűrűn, de nagyon sűrűn járok pisilni. Amint wc van a láthatáron már megyek is, sokszor nem is nagyon kell! Mert ha túlzottan tele van a hólyag az is nagyon tud feszíteni. Fúú azt utálom.

Anikó! Rolinak boldog szülinapot, látom már új traktorja van :-)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Trimi!
Én a makacs foltokra a Foltördög nevezetű csodaszert szoktam használni - azt hiszem, hogy a DM-ben lehet kapni.

Kép
chesther
 
 


Melus: hidd el nem jar semmi lemondassal nalam, az hogy nem eszem. Egyaltalan nem vagyok ehes. imondottan magamba eroszakolok nehany falatot a nap soran. Ami mindig lecsuszik az a dinnye salata, es a fagyi! fott etelt szivem szerint egyaltalan nem ennek. Csak akkor angyon megszidna a parom. De ma is annyiba kimerul, hogy rantotthusi es sali:)


Ha jol szamolom negyen mar biztos leszunk, plussz a babak:)
Tobbiek?

Sajna en a nagy has elonyeibol meg semmit nem tapasztaltam, azt viszont igen mindig ugy bamulnak ram, mint ha ufo lennek. Jo ok nem nezek ki 27nek, meg a jeggyurut sem mindig hordom nehogy beledagadjon az ujjam, de azert nem kell rogton feltetelezni hogy valami felcsinalt csitri vagyok!
mondjuk ha ferjem mellettem van meg rosszabb a szitu, mert ot meg boven kora folottinek saccoljak....
A hasam meg sajna nem olyan nagy, igy gondolom nem hiszik hogy 8ik honapban vagyok, es multkor a patikaban szo szerint elem vagodott egy foszer. Nem fiatal kis srac, egy meglett ferfi. es eszebe nem jutott volna snekinek elore engedni, vagy egyaltalan a sorba beengedni, de a patikus szolitott menjek oda. Na azt a felboszult embertomeget kellett volna hallani!
Egyedul tomegkozlekedesen talalkoztam illedelmes emberekkel, de nem eppen a metron....
Epp ferjem meselte reggel egy nalam nagyobb hasu lany allni kenyszerult a metron, de a suliba igyekvo sracok ultek. erre egyhez odament mondta neki, a holgynek adja at a helyet, az meltatlankodva visszaszolt, mert ki vagy te? erre a ferjem fulenel fogva felemelte a gyereket az ulesrol, mondva a ferje:)
A gyerek felpettant sot az osszes haverja is:)
Szomoru egy vilag ez, de sokszor az kozepkoruak sem adjak at...
Vendég
 


Timi: Vanish?
Nekem az bevallt. Bar sutotokkel meg nem probalkoztam:)
Vendég
 


Háát én nem ígérem mert ez nekem apa függő a dolog hogy ráhagyom e a gyerekeket estig. Plusz egy fillérem nincs így én csak szisztálnék a fagyihoz :)))

Na benne van tényleg de hoyg helyezett lett e azt holnap lehet tudni. Íme a levegők királya
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Akik jönnek holnap, priviben elküldtem a számomat!

Melus

Kép
melus79
 
 


A Vanish nem segített még az ultra se , kipróbálom azt a foltördögöt. Tanulság szép ruhában nem etetünk babát!!!

Kép
trimi2003
 
 


Szia Trimi!

Találtam a neten ilyen házipraktikákat folt kiszedésére. Bár pont sütőtök folt nincs köztük, de szerintem nézd meg hátha van benne ötlet ... (ilyenek vannak: vér, cékla, v.bor, almafolt, banánfolt, spenót ...stb)

http://hazipraktikak.com/rutemakor/rutem.html

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


és végső esetben jön (ahogy édesanyukám mondani szokta) az ecetes olló :lol:

na jó, csak vicceltem - nekem ez a foltördög tényleg bejött - remélem nálad is használ!!

Kép
chesther
 
 


Köszönöm a segítséget, férjem is az ecetes ollót javasolta :D .

De én elöbb kipróbálom a javaslatokat , köszi!

Kép
trimi2003
 
 


Trimi nem segített a napocska?

Kép
nyafi
 
 


Sajnos csak javított rajta, halványan még mindig látszik :oops: és hát a fehéren eléggé látszik.

Kép
trimi2003
 
 


Sziasztok,

hétfőn kiengedtek a kórházból minket, jó újra itthon. :D Nehéz volt ez a sok hét a kórházban. :roll:

Május 22-én csaszival megérkezett hozzánk a mi manócskánk 3580 grammal és 56 cm-vel. :lol:

Jól érezzük magunkat, csak még fáradtak vagyunk.

Remélem mindenki jól van, ha lesz időm visszaolvasok!

Kismó
kismó
 
 


Sziasztok!

Ma minden Pocakos csak a legszükségesebb dolgokat intézze, mert nagyon meleg lesz!
Különösen jó lesz este a fagyi :)

Kismó! Gratula a Babához! Jó babázást Nektek!

Szép napot mindenkinek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Szia Kismó!

Gratula a babához. Teljesen időben jött a picike. Mi lett a neve? Muszáj volt császározni? A cukor miatt? Hol is szültél végülis, MÁV-ban? És milyen volt ott?
Ha majd lesz egy kis időd bővebben is írj.

Vigyázzatok magatokra, mégegyszer gratulálok nektek!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Akkor ma délután találka!!! Senki se felejtse :-)) Én egy kicsit kések, de sietni fogok.

Nekem most túl sok jó hírem nincs, eléggé levagyok törve mint a bilifüle. A legújabb cukorlaborom szar lett, 7,49 mmol most újra vérvétel lesz szerdán. Szerintetek szabad rágózni vérvétel előtt? Mert én rágóztam, és most nagyon azon gondolkozom, hogy nem lett volna szabad. Aztán ma reggel a védőnő acetont talált a vizeletemben. Amivel megint nem tudok mit kezdeni ... fogalmam sincs, hogy ez is a cukor miatt van? Szóval remélem a fagyizóban lesz diétás fagyi is, mert akkor ki kell hagynom a nyalakodást :-)

Tegnap voltam a dokimnál magánrendelésen, húú jó sokan voltunk. Most pénteken újra kell mennem a hozzá a kórházba, mert most lesz UH + streptococcus + teljes labor. És meg van az első CTG időpontom június 9.

Szóval jó sok dolgom lesz az elkövetkezendő időben :-)

Ja és ami überciki volt tegnap miután végeztem a dokinál feláltam mint aki jól végezte dolgát és közöltem, hogy majd találkozunk pénteken, viszontlátásra és mentem volna ki az ajtón. Majd rám szól a doki, hogy Timi 9.000 Ft-ot szeretnék kérni :oops:
Azt hittem menten elájulok szégyenemben, tisztára szétszórt vagyok az már teljesen biztos! :lol:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Kismó: Nagy gratula a babához!!!

Jó szorakozást a ma talizóknak!!!

Kép
trimi2003
 
 


Sziasztok,

Kismo, gratula a babahoz, kivanunk sok egeszseget es rengeteg tejcsit.

Mar alig varom a talakat, mar csak azert is mert az Arkadban huvos van.

Timi, sajnalom, hogy megint rosszak lettek az eredmenyek, vigasztaljon, hogy te mindent megtettel amit lehetett. Amugy egyszer en is majdnem ugy jartam, mint Te fizetes ugyben, de szerencsere meg epp felallas elott eszbekaptam. Biztos vagyok benne, hogy a doki tudataban van, hogy egy kismama ilyen kanikulaban milyen agyi allapotban van (eleinte baromira idegesitett, hogy mindent ugy a szajamba rag, mint egy ovisnak, de azota imadom ezert). Amugy en szoftverfejleszto vagyok es nem akartam elhinni, hogy a terhesseg csokkenti az IQ-t, de sajnos tenyleg igy van :( (szerencsere ez is elmulik a nagy hassal).

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!
Kismó gratulálok és sok tejcsit, egészséget kívánok Nektek!
A részletek engem is nagyon érdekelnek, hogy miért lett császár, és, hogy vajúdtál-e vmennyit?
És milyen volt MÁV?

Timi, nem semmi vagy :D
Én is ilyen szétszórt voltam, állandóan terhességi amnéziában éltem.

Jó fagyizást mindenkinek, aki megy!

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Timi, azt elfelejtettem, (pedig már nem vagyok terhes) hogy mit mond a dokid? Neked ezmiatt veszélyben az Uzsokis szülés?
Vagy kihúzzátok már vhogy?

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Timi: kitartást! Én is iszonyú feledékeny vagyok, korábban nagyon precíz és pontos ember voltam :oops: Remélem lesz diabetikus fagyi :)

Ivett tök rég nem írt, lehet, hogy közben megszületett a babája?! Tud valaki róla?

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Idáig nem mondta a dokim (se a belgyógyász, se a nőgyógyó) hogy veszélyben lenne az uzsokis szülésem. Remélem így is marad. Most megint izgulhatok az újabb vizsgálatokig. Bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem félek ettől. Közben meg igazából hízni nem hízom, mert 5 héttel ezelőtt a védőnő teljes ruhában 63 kilót mért, ma reggel 64,3-at szintúgy ruhástól - cipőstül. Szóval ő sem érti mert a cukrosok híznak is. Ja és cukor nincs a vizeletemben.

Utána olvastam viszont ennek az acetonnak és cukorbetegség esetén áll fenn, vagy ha nem iszom eleget, kiszáradás gyanú :-) ez hülyeség mert nagyon sokat iszom. Vagy éhezés jele is lehet. Hát enni meg azért eszem. Szóval úgy utálom már ezt a helyzetet. Velem mindig van valami :-)

Igen Ivett régen nem írt már, és szerintem M.Eri meg talán megszülhetett. Mintha azt mondta volna, hogy hétfőn vagy szerdán kell befeküdnie császárra. Neki programozott császárja volt. Lehet, hogy már meg van a bébije. Nagyon kiváncsi leszek :-)
Ivett is jövőhét szerdára van kiírva, lehet hogy ez a kánikula előbb beindítja nála a szülést.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


sziasztok!

még egyben vagyunk, csak ez a meleg kikészít, és a héten hétfőn ctg-n, kedden meg a dokimnál voltam, örültem hogy hazakúszok, erőm nem volt gép elé ülni. a bokám annyira dagad, hogy lassan a férjem papucsa sem lesz jó. (persze nem hosszában :shock: )
még semmi nyoma annak, hogy Dorka ki szeretne jönni. jövő hét hétfőn megyek megint ctg-re, utána uh, aztán szerdán megint ctg.és ha addig nem jön ki, utána naponta ctg. egy hete lesz kijönni, vagy be kell aztán feküdni, hogy kicsalogassák. remélem azt már nem várja meg a kis drágám.
Kismó! gratula a babóhoz.
sajnos én ma nem tudok menni a talira. ne haragudjatok.

Kép
.ivett
 
 


ez a meleg a maradk agyamat is elviszi :lol:
igyekszem is semmi "veszelyest" nem csinalni, nehogy elfelejtsem hogy elkezdtem, azt leshetek!



Kismo:
gratula a babahoz!Oromteli napokat!

Timi: ne essel ketsegben! Meg mindig jobb, hogykivizsgalnak, es feny derul arra hogy valami nem ok, mint pl kulfodon, ahol semmilyen vizsgalat nincs. Ott nekem sem derult volna ki soha a cukor, vagy akar a verszegenyseg....
Kitartas! A motto: a babaert mindent!


En ezt mondom magamnak minidg pl most is aikor majd bekakilok ugy furja az oldalam....Lesz ez meg igy se:)


A fagyi lesz a nap fenypontja!
ferjem a draga banja nem fog odaerni, es reggel az emilbe irta minden anyukat udvozol igy ismeretlenul is:)
Vendég
 


Tamara!

Köszönjük a férjednek az üdvözletés :-))

Az én féjrem, arra még rá ér, hogy oda szállítson, el ne ájuljak ebben a kánikulában. De haza már nem tudom, hogy lesz majd még beszélek vele.

Nem estem kétségbe, vagyis igen :-) Látni nem látja senki sem rajtam, mert sokat van jókedvem, és vigyorgok ... de örlődök napi szinten. Hát igen baba miatt, mindent megteszek.

Ivett!

Tegnap én is voltam a dokinál, te hány órára mentél? Férjed nem kísért el véletlenül? Kitartást erre az utolsó hétre :wink:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


szia Timi!

2re mentem, de mivel a férjem nagyrészt elkísért, így már 1/2 2 kor ott voltam. 2 után pár perccel már végeztem is. nálam s előfordult már, hogy majdnem elfelejtettem fizetni. még jó, hogy "időbe" észhez kaptam. :oops:

Kép
.ivett
 
 


Szia Ivett!

Csak azért, mert azt hittem, hogy téged láttalak ... de te jóval korábban voltál mint én.
Na mindegy :-)

Kitartást a melegben!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok lányok!

Meséljetek milyen volt a találkozó? Fagyiztatok helyettünk is, akik nem voltunk?
Én még mindig dolgozom és itt is leszek 11ig. :-(

Tegnap képzeljétek voltam ilyen szülés felkészítőn a Szent Imrébe. Klassz volt nagyon. Az alternatív szülésről volt szó és én annyira sajnálom, hogy az Uzsokiba nem lehet úgy szülni, ahogy te szeretnél. Én valahogy sziveseben ülnék vagy állnék, legalább is amíg bírom.

104 cm a pocakom. :-) megmértem.

Kép
andaka
 
 


Sziasztok!

A fagyis találka szerintem jól sikerült, csak sajnos Kriszti és Ádám hamar elmentek :( Ádám nem bírta a 4 pocakos csajt :)
Mi 8-ig ott voltunk Tamarával és Timivel, a fagyi is fincsi volt, meg dumcsiztunk egy jót, csak úgy csajosan!

Remélem mindenki túlélte a mai meleg napot!
Jó pihit!

Melus

Kép
melus79
 
 


Kismó! Sok egészséget mindannyiótoknak! Neked pedig sok tejecskét!
Ivett! Ha már nagyon dagadsz, akkor nincs sok hátra!
Nem irigyellek titeket a meleg miatt! Emlékszem a tavaly nyárra, mikor terhes voltam a 41-42C ban és jártam angolra be a Károly körútra hétfőtől péntekig…hát nem volt leányálom. Vígasztaljon az titeket, hogy a kicsik legalább benn jól érzik magukat és nem kinn nyüszögnek.
Timi! Addig mosd és szárítsd a napon, amíg ki nem jön. Van hogy kell két három alkalom. Én etetéshez textil pelust használok, az beborítja a gyereket. De ha fehér a kis ruha, akkor simán jöhet a domestos!
Örülök, hogy jól sikerült a fagyis talcsi! A következő már babás lesz? J

Kép
nyafi
 
 


OK, kipróbálom! Köszi!

Kép
trimi2003
 
 


Itt vannak az igért 3hónapos képek: Kép

Kép Kép

Kép
trimi2003
 
 


De jo picit mintha husebb lenne:)
Ennek oromere, mar foztem, osszeszereltem a kisagyat, kimostam a matracot, elmosogattam, felmostam:)
Szerintem mara eleg is;)
Nem le kell meg mennem a vizmelegitohoz csovet szerezni, mert mar igen unom a kadban valo mosogatast, ferjem meg igen keson erkezik.


Szerintem is jo volt a talalka. KAr hogy ilyen kevesen voltunk csak, de egyszer babasan is osszejovunk valamikor nyar vegen osszel es akkor mar jo sokan leszunk, es ilyen nagy meleg sem lesz!


Mindenkinek szep napot, dolgozoknak kitartas!
Vendég
 


Sziasztok,

Fagyis talalka sztem nagyon jo volt, annak ellenere, hogy Adi nem birta cernaval (csajok remelem nem ilyedtetek meg attol mi var ratok). Kepzelejetek utanna meg kb. 1 orat vasaroltunk es 1 nyikkantas nem volt. Hiaba nagyon nagy a mozgasigenye, nem bir 1 helyben fel oranal tobbet :(. Na meg jott a vihar is szoval megse csaptam agyon :D, hogy tonkretette a talimat.

Ma jo huvos van, en is szetszedem mindjart a lakast ugyanis hetfotol megint dolgozom itthonrol es utanna megint nem lesz nagyon idom.

Holnap utazunk le videkre nagyszulokhoz, ugyhogy nekem hawai lesz, kiveszem a szabadsagot.

Kemenyedesek szepen ritkulnak vagy a magneziumnak vagy a huvosebb idonek koszonhetoen...

Amugy az este hivott a baratnom, hogy egy ismerosunknek a babaja a 8. honapban gocsot kotott a koldokzsinorjara. Borzalmas ilyet hallani, nem is rontom vele a hangulatot, csak azt nem tudom, hogy lehet az ilyet kivedeni?

Babak nagyon edesek, tegyetek meg kepeket.

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Timi! Egggggggggggyem meg!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok!

Trimi!
Nagyon aranyos Enikő. Mit kajcsizott? Ő már nem szopizik?

A találka jól sikerült, sajnos tényleg kevesen voltunk ... de majd a babáson többen leszünk. Kriszti nyugi, engem nem ijesztett meg Ádám :-) ennyi idősen elég jól bírta az ücsörgést ... azon csodálkoztam volna, ha nem nyűgösködik :-))
Sajnos fagyit nem ettem ... ilyen joghurtos túrós kelyhet, még szerencse hogy nem volt cukros :-)

Örülök, hogy már tudok a nevekhez arcokat is kapcsolni ... jó volt beszélgetni egy kicsit élőben is a sorstársakkal :lol:

Na megyek, mert még sok a dolgom:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


De persze szopizunk, csak egy pici almát kostoltunk meg.

Kép
trimi2003
 
 


Sziasztok!

Kismó: Gratulálok és jó egészséget!
:lol:
Trimi: Tündéri a kiscsaj! :lol:

Mi nem mertünk elindulni a találkozóra a tegnapi dög melegben. :cry: Szerintem Luca hőgutát kapott volna a buszon.

Kedden voltam cukros löttyöt inni. Nekem most is ízlett, csak az alján maradt cukor kikanalazása nem volt annyira pozitív. Ja és belilult az első vévétel - gondoltam, hogy ez lesz mert baromira fájt utána. :cry:

Képzeljétek a férjem kapott cégautót, így most van autóm hétfő óta. Már ezer éve nem vezettem, így most még csak a környéken trenírozok. Remélem, mire meglesz a második Prüntyő, addigra profi leszek.

Kata: Kihúznád a táblicskuból a Borostyán nevet? Töröltük és most új néven törjük a fejünket. Luca Rékát szeretne, a férjem Petrát és meg Csengét. De mindegyikünknek tetszik mid a három. :lol:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Szia Tündi!

Kár, hogy nem tudtatok eljönni ... majd legközelbb :-)

Jó kis névdömping :-) Lehet szavazni :lol:
Nekem a Petra tetszik :lol:

Remélem jól fog sikerülni vérvételed!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?