Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm, mindenkinek a köszöntést!
Nálunk eleinte velünk egy szobában lesz a baba, körülbelül fél éves kora körül tervezzük "kitenni". AZtán majd meglátjuk mi lesz belőle.
Bejci: Zalán is kevesebbet mozog ebben az iszonyat melegben. És nekem is viszket néha a mellem
Ma betermeltem fél kiló epret meg egy negyed kiló cseresznyét. De még cseresznye hiányom van. A gyümölcsök miatt szeretem a nyarat
)) Erre várok már egy jó ideje.
Csibe: te babád is max a szülésig titkolhatja a nemét
Honey: örülök, hogy tegnap megnyugtattak, remélem az eredmény után elfelejtheted végre ezt a sok aggódást. És nagyon rendes a cégetek ezzel az ajándékkal
Sarkantyúka: bocsi csak most látom a kérdést
3kor kezdődött a szülés felkészítő, voltunk ma, és kivételesen a férjem is jött. Aztán megnéztük a szülőszobákat, nekem tetszettek. Viszont nem menet a légkondi ahol az előadást tartották, hát majd meg lehetett halni. És az ilyen pozitív anyukákkal nem kell foglalkozni! Nálunk úgy van család, de anyuméknál se últ senki ott a második-harmadikst gyereknél, hogy őt óvja! Aztán mégse lett koraszülött egyikünk se (5en vagyunk tesók)
Nyuszifülke: nekünk a kelengye lista nagy része már be van szerezve, de fokozatosan szereztük be, kb a 12. héttől.
Eszike: örülök, hogy végre kellemesen csalódtál a védőnődben
A melledből szerintem az előtej folyik már
Teljesen normális jelenség, de az is teljesen normális, ha valakinek nincs.
Kórházi pakk: én a 30. hét után tervezem csak összerakni.
Minyu: gratula a tuti fiúhoz
ÉS nagyon szép kisfiú Csongor
Amit én tudok GYED témában
júli 31 előtt meg van 180 nap, júni 30 előtt nincs (182 nap van január 1-től június 30 ig
).Ha valakinek nincs meg 2008-ban a 180 nap, csak 2010-ben kapna néhány ezer forinttal kevesebbet, mert ezesetben a 2010-es GYED alapja is a 2009-es minimál bér kétszerese lenne. Amikor táppénzen voltam februárban ennek eléggé utána jártam. Viszont a GYEDET tényleg a 2008-as bérünk alapján számítják majd, legalábbis nekem ezt eddig a tb-sünk, meg két tb-s ismerős is megerősítette, mivel a jogosultság kezdő napja 2009-re fog esni.
Szeder: ha koraszülés, akkor SOTE, nekem ezt mondták. Csak azt nem tudom, hogy egy vagy kettő.
Sziszi: üdv újra itt
Akkor még nálatok is bizonytalan a baba neme
Ági: én szoptatás alattra hallottam, hogy óvatosan kell enni ezeket a gyümölcsöket, mert a tejbe kerülve allergiát okozhat. Várandósság alatt nyugodtan lehet enni
Én ma fél kiló epret ettem meg, igaz két részletben
Illetve az az igazság, hogy egyszer elkezdtem összegyűjteni, hogy mit is nem szabadna ennem. Mindenki, minden honlap mást tanácsolt, úgyhogy elegem lett. Megkérdeztem a dokimat, és ő azt mondta, hogy azt egyek, ami jól esik, tatár beafsteket mondjuk ne, ha nem muszáj, de 99%, hogy attól se lenne semmi bajom sem nekem sem a babának. Én az első 3 hónapban madártejet is ettem, mert csak azt tudtam lenyelni egy-két napig.
Bagzerka: tök jók ezek a képek.