Új privát üzeneted érkezett!

Benó, örülök,hogy Te is így érzed. A párom is így érzi.
És elvégre, ott voltak a kerekszámú laptetők is, nem? :D
flóra 11

Na és itt van még egy. :D
flóra 11

Zsuzsi: Ennek nagyon örülök! :D :D :D :D Mi az oka?
Flóra: A laptetők számítanak, én ezt az elején is megmondtam! :D :D

KépKép
benó

Flóra jó volt a teszt amit vettél, remélem nem egyfélét vettél ugyanazon a helyen!????????

Kép
muzsuzska

További boldog laptetőt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Zsuzsi, látni, hogy kiegyensúlyozott vagy.
flóra 11

Zsuzsi, talán a babanet volt ilyen jó hatással rád? Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat számít ez az együttlét nekünk! Van kikhez szólni, van kiknek elmondani.

KépKép
benó

Szilzi képét továbbkülditek? Köszi.

KépKép
benó

Sajnos én hosszú évekig a munkába temetkeztem, nem voltak barátaim! de ez a múlt!

Benó komolyan kérdezed????????

BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!! SZERELMES!!!!!!!!!!Csodálatos párom van, aki egy ajándék!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hát sajna, hármat egyszerre megvettem a DM-ben, egyformákat. De aztán vettem egyet a patikában,viszont az nekem volt gyanús. Ezt csináltam meg ma reggel. Ezen úgy nézegettem,hogy most az ott csík, vagy nem csík, mintha, de csak mintha lenne valami nagyon halvány, de úgy kell forgatni,hogy az ember valamit lásson rajta, így ez is negatív végül.
flóra 11

Várj még pár napot és vegyél máshol egyet!!!!

Kép
muzsuzska

Nem, nem komolyan, ez az onlány duma csak a nonverbális kommunikáció hiánya miatt gáz. :D Magyarul, nem látod közben a másik fejét, nem hallod a hangsúlyát. :wink:
Nagyon örülök, és tudom, hogy a Gábor előtti életed szörnyű volt! Csodálom, hogy kibírtad! Én már biztos beledöglöttem volna!

KépKép
benó

Kép

Kép
muzsuzska

Benó ami nem ől meg az erősít!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vegyél még egy más típusú tesztet! Amondó vagyok!

KépKép
benó

Igen,én is gondoltam, de csak hétfőn akarok leghamarabb tesztelni, ha addig nem jön meg.
Úgy gondoltam addigra csak feljebb megy a hcg szint. Bár a barátnőmmár jócskán benne járt a 6. hétben és 5 teszt is negatív volt neki.
flóra 11

Minden tiszteletem a tiéd.

KépKép
benó

Lányok mars aludni mert reggel kelnetek kell!!!!!!!!!!!

Én ráérek aludni 11 ig is akár!

Kép
muzsuzska

Gábor közben a fürdőszobában vár? Az jó vicces lenne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Bár a barátnőmmár jócskán benne járt a 6. hétben és 5 teszt is negatív volt neki." Na látod!

KépKép
benó

Máskor meg te nem alszol. Mi többet alszunk, az tuti. :wink:

KépKép
benó

Kép

Kép
muzsuzska

De igazad van, jól ittragadtunk. :lol:

KépKép
benó

Zsuzsi,ez egyébként tényleg így van. Minden akadály,amit az életben leküzdünk tanít valamire és erősödünk tőle, fejlődik a személyiségünk. Ezért olyan fejletlenek a probléma nélkül élők.
flóra 11

Flóra már elaludt. :lol:

KépKép
benó

Én inkább maradok fejletlen. :wink:

KépKép
benó

Tényleg szunyálni kellene, nem? Gyurika megint meg van sértődve, most azon, hogy apu kioktatta, hogyan kellene majd betonozni, holott ő is tudja, és különben is......ezen.

KépKép
benó

Hát igen, ahhoz képest, hogy én már délutántól álmos vagyok...

Ja,Benó. Még egy tünet. Én mindig bagoly módjára éjjel kettőig is fenn szoktam lenni. Most minden délután szundikálok itt a gép mellett. Néha rendesen el is alszom percekre ugyan, de nagyon álmos vagyok. A munkában is csak ásítozom sokszor.
flóra 11

Benó, férfiak. Hát az önérzetébe tapostak, tudod. Ők, a teremtés koronái mindent tudnak,fejlődés nélkülis. :lol:
flóra 11

Na, de tényleg nagyon álmoska vagyok.Legalább a rizs megfőzöm a páromnak meg vasalok magamnak valami sportos rucit holnapra.
flóra 11

És látom,már csak én bírom, magamra maradtam. Jó éjt minden kedves barátnőmnek.
Kép
flóra 11

Menjünk akkor. Szia, jó éjszakát!
Tancsu, köszi, hogy elküldted a levelet.
Sok puszi mindenkinek, és sok sikert Zsuzsinak az orvosnál, Flórának petezsáknövekedést, Tancsunak Gergőnövekedést, a legújabb fiatalasszonynak peteérést, Évinek szintén, Bettinek sikeres új ciklust! Holnap találkozunk. :D

KépKép
benó

Flóra, én azt gondolom, te babás vagy. :D Jó éjt!

KépKép
benó

Sziasztok lányok!
Én nagyon szomorú vagyok, hogy apuval majdnem összeveszett a Gyurika a hülye betonozáson, holott apunak mi csak köszönhetünk, ő mindig csak segített nekünk, anyuval együtt. Nem szabadott volna ilyen hülyének lennie. Nagyon fáj ez nekem. :cry:

KépKép
benó

Sziasztok!

Benó én neked is elküldtem a képet, de megteszem mégegyszer!

Flóra, nekem is van egy olyan érzésem, hogy babás vagy! :wink:

Zsuzska, elég félelmetesnek hangzik az altatás, kiveszik a cisztát vagy szétzúzzák... Én mondjuk szerencsére eddig egy éjszakát sem töltöttem kórházba! Szorítok, hogy minél előbb csinálják meg a műtétet és gyógyulj!!

Kép
szilzi

Benó, elhiszem, hogy fáj apukádék vitája! Nekem is rossz lenne, ha bármilyen súrlódás lenne közöttük! De ne aggódj, szerintem ezt csak Te érzed ilyen komolynak, Ők sokkal hamarabb túl lépnek ám ezeken a dolgokon! :wink:

Kép
szilzi

Betthee, hogy is volt ez a kétnapozás, mikor összejött a baba?

Kép
szilzi

Köszönöm, aranyos és szép Szilzi.

KépKép
benó

Te bolond Benó! :)

Kép
szilzi

Mindjárt visszajövök, jó?

KépKép
benó

Kedves Asszonytestvér,

nem megy át a kép Neked! :(

Kép
szilzi

No, mindegy. Majd személyesen megmutatod.

KépKép
benó

A kétnapozást úgy kell csinálni (mondom én), hogy a ciklus 7. napjától a 20. napig kétnaponta.

KépKép
benó

Sziasztok!!

Benó, köszi nem kérek meghívót. A cég ahol dolgozom fent van az iwiw-en, ott néha szoktam kukucskálni. :wink: De és nem szeretnék fent lenni, inkább küldök képet, oks?

Flóra, kitartás! Előbb-utóbb kiderül mi is vagy ki is az oka ennek az egésznek :wink: !

Zsuzska, naggggyon jóóó a képed :D !

Tancsu, írtam neked mailt, mert amit küldtél, nem volt kép csatolva, lécci küldd el mégegyszer. Köszi!

Na Szilzi, az a kétnaponta az minden másnap. Tehát ilyen sűrűséggel voltunk együtt. Állítólag ez a leghatásosabb. Ennyi idő alatt megfelelő számú és minőségű spermium képződik, és így a peteérést sem kerülöd el. Mert mondjuk ha ma vagytok együtt, és holnap van peteérésed, a mai spermiumok megtermékenyíthetik. Húúú és persze a gyertyázás. Na nem a teljes gyertya, én egy nagypárnát 4-be hajtva tettem a fenekem alá, és a térdemet behajtva a mellkasomra húztam. Minden cseppje kincs :wink: :D ! És most ebben a teában is nagyon bízom amit leírtam! Asszem ennyi. És nem fogok rágörcsölni. Most sokkal könnyebb, hogy egyszer már teherbe estem. Talán már könnyebben fogom venni ha késik, ha megjön, vagy ha nem... És az a tuti, hogy ha nem jön meg, kb a 10. hétig nem megyek el orvoshoz!!!

Kép
betthee

Húúú, akkor kissé megkéstünk! Ti ezt most tudjátok tartani?

Kép
szilzi

Igen Betthee, az nagy előny, hogy tudod, hogy képesek vagytok együtt babát várni... Görcsölni nem kezdek el, mert tudom, hogy vagy most vagy jövő hónapban babás leszek! :wink: Tudom, hogy hülyeség, de így lesz! :wink: :D

Benó júni vége felé, ha megyünk Füredre beugranánk! Mit szólsz?

Kép
szilzi

Betthee, cigizel még?

Kép
szilzi

Szia Betti! Mi nem tartjuk, mert mostanában nagyon sokszor mufurc a férjem. :cry:
Szilzi, könnyű kimondani azt, hogy a férjem? :lol: Nem, mi?

KépKép
benó

Bocsi, hogy néha eltűnök, de dolgoznom kell! :(

Kép
szilzi

Örülnék neki, nagyon! Addigra megpróbálok kitakarítani!

KépKép
benó

Csak az Attilának mondom úgy, hogy Férjem. Még senkinek nem beszéltem róla úgy, hacsak nem hülyeségből. De a nevem olyan automatikusan jön (persze a lánykori :D ), hogy sose szokom meg a másikat! De eddig jó buli a házasság! :D
És ami a legjobb, a férjem :D is így gondolja! :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?