Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi!
Irigyellek a Balcsi miatt! Èn is sütkéreznék most ott! :P

Mofly!
Hihetetlen, hogy még mindig nem jött meg! :evil: Arról nem is beszélve, hogy így csak a ti idötök húzódik! :cry:

Dikte!
Jól teszed a kényeztetést! A ciszta megvár! :twisted:
susy75

Köszönöm Ditke, de miattam ne mondj le a kexről, elég ha a szemed keresztben lesz! :P Egyél csak, a kilókat meg nyugodtan küld nekem, már tuti, hogy 3 jegyü leszek a végére! :oops: Jó ciszta pukkasztást!

Vicuska!

Még mindig beszólogat a picsa? De jó, lehet pucérkodni a kertben! :P Meg persze mást is, de nekem mégcsak gondolni sem szabad most ilyenre! 8)

Susy!

Tényleg elvagy kényeztetve, de ez a minimum ami jár neked! :wink: Akkor biztos kötelező, ha küldtek! Biztos minden rendben lesz!

Kép

Kép
gröni

Ditke!

Most olvaslak amott, mert én is kukkolok ám :P , ha ilyen volt a mensid, tuti szétpukkadt a dögje! Általában elszoktak múlni mensivel az ilyen ciszták, de úgy vettem ki eddig, hogy mensi után látták! Megkéne nyomni magamon a reset gombot! :lol: Suzy, te is ilyen lassú és értetlen vagy? :lol: :oops: Nem azért kérdem ám, mert kinézem belőled! :oops: 8)

Kép

Kép
gröni

Gröni!
Mondta is a doki, hogy mi azért sürübben látjuk majd egymást,mint szokás. :lol: De gondolom inkább az elején fontos, utánna már csak havonta lesz tali. 8)
Nem tom! Èrtetlen lennék? Még nem mondták mostanság, de attól lehet!!!! :lol: :lol: :lol:

Èn kb 2 kg-nál tartok most! :)
susy75

Gröni, pont 3 hét van köztünk! 8)
susy75

Sziasztok 8)

Zsófi, Balcsi miatt irigy, tanulás miatt kevésbé :wink:

Gröni, nagyon drukkolok jövő hétre! Minden OK lesz, meglásd! :wink: A szex meg jó lesz pár hónap múlva is :wink: :lol:

Kolibri, akkor már jó nagy a fiú! Elhiszem, hogy idegesít a hülye osztálytárs, sajnos az ilyennel nem lehet mit kezdeni, főleg ha otthon is ezt látja... :?

Ditke, Gröni, Susy, küldhetnétek egy kis étvágyat :D Én is 2 kg-nál tartok, de mínuszba...reggel is randiztunk vukkal, én hülye éhgyomorra beleszagoltam a kukába :?

Ditke, egyébként örülök, hogy jobb a kedved és büszke vagyok rád, hogy nem engedtél a zugclostyzásnak :lol: Tudod, egy esélytelennek tartott spontán hónapban is bármi megtörténhet! :wink:

Zsu, merre vagy? Holnap tesztelsz, vagy hagyod, hogy kilyukadjon az oldalunk?????

Edinka, abszolút megértelek, de tényleg, azért a zebrás tesztedet majd mindenképp tedd fel!!!!!!!!!!!! Szerintem az új helyzet gyorsan eltereli a figyelmedet és hipp-hopp ott lesz a kistesó!

Mofly, ezt nem is értem, hogy mondhat ilyet egy doki, hogy nem tud segíteni? :shock: Nem kellene akkor másikat keresni??? Azért mint tudjuk, csodák igenis vannak :wink:

Vicuska, akkor jól nézd meg a szomszédot, utoljára :lol:

Susy, várjuk a fotót! Próbáld meg digikamerával lefotózni, azon jobban látszik, mintha scanneled.

Kép
vickybabe

Suzy!

Tényleg! Most, hogy van vonalzóm már tom, hol tartok! :lol: Dokihoz én is gyakran járok, már másfél oldalam betelt, valszeg nem lesz elég egy kiskönyv! :roll: Csak két oldal van benne! Pont olyat kaptam, mint fiamnál, annak pedig már ezer éve, egy csomó vizsgálatnak nincs helye! Ennyit fejlődött a tudomány! :roll: Sajna a dokimnak nincs uh-ja, viszont nagyon óvatosan vizsgál és én élvezem! 8) Tegnap azt mondja, szíve szerint az ágyhoz kötözne! Én meg sokat sejtetően, mert? Aszongya nem úgy! :lol: :oops: 8) Szóval alig hijányzik a kex! :oops:

Kép

Kép
gröni

Gröni

Te suttyomban APEH ellenőr vagy? Mert akkor jó lesz veled vigyázni!!!!! :lol: :lol: :lol: (itt a clostis topikra gondoltam!)

Vicky

Kukába tele gyomorral se szagolj bele! :wink: De szerintem erre most már Te is rájöttél!!!!! :wink:

Vicuska

Éljen a kerítés!!!! :D :D :D

Görcsölget-görcsölget a hasam, szerintem napokon belül pukkad!!!! :D Legalábbis ajánlom neki!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gröni :D

NAggyooonnn drukkolok neked majd pénteken. :D

Bocsi csajok, most egy kicsit önző dög leszek, s magamról írok.Előre is bocsi. :oops:

Én marha, csak nem bírtam megállni, s ellőttem egy tesztet. Persze csont nega. :evil: A szívem szakadt meg egy pillanatra. Bár tudom, hogy korai még, ezért nem fogok tesztelni, majd csak hétfőn a vérvétel.Az megmondja mi van. Azért bízom a kicsikéimben, s remélem ők jeleztek délután a hasfájással. Nem tudom. Reménykedem még, hogy sikerülni fog.
Ja és a derekam is majd leszakadt este. :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
Rettentöen drukkolok neked, hogy sikerüljön. Azért még nincs veszve semmi, szerintem korai volt még!!! :wink:
Valami tünet?

Vicky!
Egyem a szíved, terhesen ne szagolgasd a kukát!!!!!!!! :lol: :lol: 8) Èn szerencsére sose hánytam, csak émelygésig jutottam.
Amúgy a dokitól kapott fotó eleve homályos, szerintem ha digivel lekapom akkor se lesz jobb. :roll: :roll:

Gröni!
Azért látom az elvonási tünetek megvannak. :wink: :P A dokid nem pirult el mikor másra asszociáltál? :oops:
susy75

Zsu!

most csak neked, mert álmos vagyok :oops:
nehogy mán feladd!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
nagyon nagyon korai volt még az a teszt :roll: :roll: :roll:

babatapikat küldöm :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu drága! Nem feladni, nagyon korai volt még az a teszt, ráadásul délutáni pisiből - ejnye-bejnye! :x :x :x

Susy, Ditke, szagolgatja a fene, csak kidobtam valamit...ezentúl óvatosabb leszek :lol:

Vicuska, már csak 11 nap :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Hahó! Sehol senki?

Szép napot mindenkinek! :D

Zsu: Nem aggódni! Majd a vv megmondja a tutit!+++++++++++ :D

Mofly: Én is remélem, hogy segít a biorezonancia, ha már megállt a tudomány. :cry:

Ditke: Pukkadjon meg v. ki az a ciszta! :D

Vicuska: Akkor még soha nem örültél ennyire keítés készítésnek. :D

Vicky: Inkább a friss levegőt szagold. :D

Zsófi: Holnapra megy a drukk! Sok sikert! :D

Rohanok a dokihoz.
Reggel beszéltem a kölök nagymamájával. Gondolhatjátok: Még ő van megsértődve, és mindent az enyémre fog, meg a másik 22 osztálytársra. Persze a tanárok is hazudnak szerinte. :evil:
Remélem változni fog valami, mert már nem bírok dolgozni sem az idegességtől. :cry:

Sziasztok!
kolibri28

Sziasztok csajok! :D

Csak gyorsan beköszönök és nagy puszit küldök mindenkinek! 8) :D Csak átszaladtam a dolgokon, reagálni most nincs időm, majd megpróbálok otthonról jönni, most rohanok, mert van egy csomó dolgom.

Puszika mindenkinek! :wink:
fenci

Megzakkant a vonalzóm, azt akarja egy ciklusban 2x ovuláljak! 8) :lol: Nem is lenne rossz.... hehe :lol: :lol: :lol: :lol:
fenci

Sziasztok! :lol:

Zsu!
remélem odaértek a babatapik és hétfőn hatalmas hcg szinted lesz :lol:
addig már nem is tesztelsz?mondjuk szombaton? :roll: :oops: :wink:

Vicky!
te kis kukaszagolgató! 8) 2 kilót fogytál? :roll: de azért megéri, nem?én úgy utálok hányni, de azért bevállalnám az ikrekért cserébe :lol:

Fenci!
2* ovulálsz?az se kizárt :roll: áűllítólag ha nagyon ügyes apácska, és olyan jó e kex, lehet szuperovuláció :oops: :lol:

Ditke!
megpukkant már a cisztád? :roll: mi az a Luna jóga?valami holdas dolog? :roll: 8)

Kolibri!
ne idegeskedj, csak jobb lesz a helyzet a suliban, úgyis miondjárt vége és itt a nyári szünet :lol:

Kukac!
hogy sikerült a vizsga? :roll:

Susy!
hol az a babafotó? :shock: :lol:

MAMI?????????????????
Vendég

Kép
Íme itt a hercegem paripája. :D
Olvasgattam a termést.

Edinka
Jó feltöltődést! Babásan várunk vissza ám! :wink:

Zsu
Mennek a drukkok!!!

Pandácska
Panda baba nagyon szép és édi!!! :D

Mofly
Egyszer voltam én is biorezonancián.Férjem chiptuningnak hívta. :lol: Csalódtam benne mert az endom nem mutatta ki....mondott sok okos dolgot...de végülis az endo miatt mentünk el.
Neked sok sikert hozzá!!!!

Ditke
Ciszta vagy endo monnyon le!!! :twisted:

Nálunk nincs semmi extra. Dolgozunk ezerrel mert ezzel a mocival jól mínuszba vágtuk a számláinkat...de most ennek jött el az ideje.Élj a mának a jelszó a nyáron. :lol: Jogsi vmikor júni közepén lesz meg rá...addig csak a kertvárosban a ház körül mozgunk. :wink:

Puszi mindenkinek akit nem említettem!!! Keresztben az ujjam mindenkiért!!!
vizkriszisback

Ja, és anyum jön haza szombaton.Nem rosszindulatú volt a tumor...mint mondtam áttét sem volt hála az égnek. :lol:
vizkriszisback

sziasztok,

bocsi az eltűnésért, de nem volt netünk. áramunk se a fél házban, mert a szerelőnek el kellett rohannia mert a felesége szülni kezdett, és csak tegnap jött vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nálunk nincs semmi, 1,5 hete csengetem folymatosan a rendelőelefonját apjuk eredményei miatt, persze nem veszik fel.
pedig fárasztom őket rendesen..

de a gatyám is rá fog menni, mert melléket kell hívnom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Krisz: szuper a moci :D

Ditke: mit mondta a cisztára? most nálam is láttak vmit. valszeg a clostytól, de mivel az asszisztens összekevere a leleteimet nem tudta a doki biztosan, és nem mentünk bele, mert már senki nem volt ott este 6kor :cry: :cry: :cry:
kiváncsi vagyok most látni fogják-e a köv uh-n.

Zsu: ne add fel, korai még a teszt.!!

FEnci: hajrá dupla esély! nehogy kihagyjátok!

Vicus: már csak pár nap
:wink: :wink:

Gröni: péntekre drukkhegyek! +++++++++++++++++++++

többieknek is csók, drukk, miegymás, de ennyit tudtam megjegyezni...sokat kellett - végre - pótolnom :D :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Vicus, ez nem is kérdés, nem adnám semmiért még a hányást sem :wink: :lol: Nemsoká megtudod :wink: azért a kukával óvatos leszek, legközelebb majd gázálarcban közelítek :lol: :lol: :lol:

Krisz, szuper a moci! 8) Te is csinálsz jogsit? Motorosrucik már megvannak? :lol: Anyud örülök, hogy hazamegy és annak főleg, hogy nem rosszindulatú!!!! :lol: :lol:

Giz, nem tudsz személyesen bemenni azért az eredményért? Akkor már csak odaadják, nem? :roll:

Fenci, hajrá dupla ovu és ikrek! :wink: :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vicuska

A Luna-jóga olyan szerintem mint az Aviva! :roll: 8)

Gizus

Ha ezt tudom elkérem a párod eredményét hétfőn!!!! :lol: :lol: :lol:
Még tesztelhetsz egy pozitivat is, és akkor kit érdekel a párod eredménye! :wink: :D

Krisz

Nagyon szuper a moci! :D
És nagyon örülök hogy anyukádnak nem rosszindulatú daganata van!!!! :D :D :D

Kolibri

Hogy vagy? :wink:
A sulin pedig ne húzd fel magad! :roll: :shock:

Susy

Hol a kép? :wink:

Vicky

Elképzeltelek magam előtt téged gázálarcban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még pár hét és sokkal jobban leszel! :wink: :D

Fenci

Ne dolgozz olyan sokat!!!!! :roll: 8)

Zsu

Szerintem csak korai volt a teszt!!!!! :wink: :D

Ja! Mivel még mindig feszül a cicim, valószinüleg ebből kifolyólag volt az éjszaka egy fura álmom! :shock:
Feszültek a cicijeim, és úgy gondoltam talán mégis babás vagyok és csináltam egy hcg-t és rögtön pozitiv lett! :shock: :roll:
Na erre mondják, álmodik a nyomor!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok, nem adom fel.Én is abban bízom, hogy korán csináltam. :D Most megígérem, nem csinálok több tesztet, legfeljebb a vérvétel után. :wink:

Suzy :D

Tünetek? Az tünet, ha ma egész nap bőgtem mindenen? :roll:
Ja és görcsölgetek. De erre nem figyelek nagyon.

Vicuska :D

Köszi a babaragacsot. :D Szombaton se tesztelek, mert holnap elutazunk.Párom olaszba megy, én haza nagymamámhoz. :D

Vicky :D

Reggeli volt. :(

Krisz :D

NAgyon szupi motor. :D Neked is meg lesz rá a jogsid? Örülök, hogy anyud jobban van. GYógyuljon meg hamar.

Holnap megyünk a keresztfiam ballagására. :D Holnap ballag az oviból. :D
Megyek aludni, jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Mi ez a pangás LÁNYOK? :shock: :lol:

Ejnye de lusták vagytok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hali,

most éjjel én is hülyeséget álmodtam a feszülő cicim miatt...
illetve vele...
egy éjjeliőr szorongatta álmomban :lol: :lol: :lol: :lol:
ne is kérdezzétek...... de lecsaptam :twisted: :wink: :D

már napok óta reggel csak úgy tudok futni, hogy fogom. hiába veszem fel a legszűkebb sportmelltartóm.

pedig egy ideje nem fájt mensi előtt. már kezdtem örülni, hogy javulok
:wink:

a hasasm is fájdogál már, pedig csak szerdán kellene megjönnie.
vasárnap reggel ellövök egy tesztet.
ma erős voltam és nem vettem. mert tudom, hogy akkor nem álltam volna ellen holnap reggel, amikor ott kálltozott volna a wc-ben, hogy "hahó itt vagyok, rád várok" :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Szép estét! :lol:

ma nem nagyon voltunk aktívak :shock: :oops: :roll:

Zsu!
hajrá vérvétel! 8) 8)

Ditke!
szerintem nem lehet véletlen, hogy babás teszttel álmodtál :lol:
ebben a ciklusban menthetetlenül zebrásat tesztelsz :lol:

Gizi!
én is bemennék a helyedben :shock: , a te álmaid is sokatmondóak :D
na, én ezért nem tartok itthon tesztet 8)

Krisz!
nagyon szép az új moci :lol:
anyukádnak gyors felépülést kívánok 8)

Kukac!
most bulizol biztos a sikeres vizsga után :lol:

Susy, Vicky!
hogy vagytok, kismamik? :P

LMAMI????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Grönike!
jobb már a kis lelked?apjukot szeretgesd meg egy kicsit :lol:

Többieknek is pusszantás :lol:

du.lefestettem az első pácréteggel a fadeszkákat (13-16 óráig...kicsit napszúrást kaptam :oops: ), holnap már ráviszem a dió színt is, és vasárnap este remélem kész lesz 8)
Vendég

sziasztok!

Vicuska, köszi megvagyok, tegnap már ebédeltem is, kb 3 hét után először... :lol: :lol: :lol: A vonalzóm ma ugrott, és mostmár olyan igazi babaformája van :lol: Nappal óvatosan, ma is meleg lesz! :wink:

Ditke, az ilyen álmok nem hazudnak! :wink:

Gizi, nagy drukk holnap reggelre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu, hétfőn lélekben Veled vagyunk! Nagyon-nagyon drukkolok, szerintem tuti sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Susy, kép??????????? Mikor utaztok?

Kép
vickybabe

Sziasztok! :D

Vicuska

Gondoltam rád tegnap, hogy biztos a kerítéseddel vagy elfoglalva! :wink: Hát őszintén szólva, nekem is az lenne az első hogy az kész legyen!!!!!!!!! :wink: :D Vigyázz azért magadra! :wink: :D

Vicky

Hát ez már jó hogy megengedte a Picurka hogy megebédelj!!!!! :wink: :D :D :D Továbbra is űzöm a hányingert! Husssssssssssssss hányinger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D

Susy?????????????????????
Mami?????????????????????
Fenci?????????????????????

Kolibri

Két pü-t is küldtem neked tegnap! :wink: :D

Gizi

Most mit álmodtál? :wink: :D

Tegnap vége lett az önsajnálatnak és elkezdtem a tornámat+hogy nehogy már elteljen egy hét úgy hogy ne nagyon turkáljanak bennem még elmentem egy citológiát is levetetni! :? :lol:
Hát csuda pofa volt ez az új doki, ha hagytam volna magam és egy gyomortükrözést is csinált volna állítom! :lol: Viszont mivel kolléganőkkel vagyok ott ugye körbevéve, nem akartam mondani hogy Én hová is járok, így aztán amikor mondta hogy megnéz hüvelyi UH-on is, akkor nem akartam hevesen tiltakozni! :? :oops: Mert akkor csak magamra vonom a figyelmet! :roll: 8) Szóval cisztácska még megvan, mondta hogy szívesen kipukkasztja, de fájni fog, mondtam hogy köszi de nem kell! :wink: :D
Mondtam hogy majd hasizmozok és majd attól kidurran, azt mondta IGAZAM VAN! Hát persze hogy igazam van, tudom én ezt! :lol: :lol: Még a cicijeimet is meg akarta vizsgálni, mondtam hogy van aki figyelemmel kíséri, és rendszeresen ellenőrzi! :wink: :D Erre Ő: hogy lett volna pedig egy jó napja, és azt is elrontom! 8) Na mindegy, jól elszórakozott, ÉN persze nem annyira! :shock: :roll: 8)

Szép Napocskát! :D
Vendég

Zsófi azért maradt ki a hiányolásból, mert igazoltan távol van a vizsgái miatt! :wink: De ettől függetlenül még hiányzik!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke :lol: Jófej lehetett a doki, hogy ilyen lelkes volt irányodba :lol: Hajrá torna aztán a ciszta gyorsan eltakarodik!
Én ismerkedtem tegnap Rubint Réka kismamatornájával, egyelőre még csak a kanapéról néztem :lol: De ami késik, nem múlik :lol: A hányingert szívesen átadom, szólj és már küldöm is (persze szigorúan egy zebrás teszt kíséretében) :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
vickybabe

Vicky

Hát még mondott mást is a doki, de tele lehetne vele az egész oldal! :lol:

A hányingert szívesen átveszem, de csakis zebrával!!!!! :lol: :lol: :lol:

A kismama tornához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy előszöris megkell "figyelni" a mozdulatsort, aztán ha azt már "begyakoroltad a szemtornával", akkor talán szépen lassan hozzá is lehet kezdeni úgy a 8-9 hónap végére!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Susy:

8-12 hét között nem szabad tornázni.!
ezt a jógateremben mondták a kismamajógára jelentkezőknek!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!
Èdesek vagytok ,hogy hiányoltatok! :lol: :lol:

Tudom-tudom lógok a beigért fotóval,de nem felejtettem el, hétvégen bepótolom. :oops: :oops:

Krisz!
Tényleg dögös a motor és te is jól nézel ki rajta! :P

Gizi!
Remélem,hogy a babától fáj a cicid. Akkor holnap tesztelsz? 8)
A tornát szerintem Vickynek akartad írni! :)

Zsu!
Mi van veled? Drukkolok nagyon hétföre!!!!!!!!! :wink: :wink:

Vicuska!
Micsoda kis ezermester vagy! :wink:

Ditke!
Fene a cisztába! :evil: :evil: A doki édes lehetett, kár hogy te annyira nem élvezted...!!! :lol: :lol:

Vicky!
Honnan tudod, hogy utazunk? :roll: Amúgy pont egy hét múlva,szombaton.
Tényleg te mikorra vagy kiírva?
susy75

upppsssssssssz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ja igen, szóval Vicky: egyelőre óvatosan azzal a tornával. :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok! :D

Rettentő meleg van odakint.. :shock:
én most anyuéknál vagyok, délelőtt piacoztunk, vettem csini rucit magamnak 8) 8) és ettem csomó szamócát :lol:
és megvettem a festéket, amivel este bekenem a fát :P (a tűző napon való festésről lemondtam)
nemsokára meg kimegyünk Szentendrére fagyizni meg császkálni :wink:
(apjuk dolgozik...)

Zsu!
hétfőre megadrukk 8)

Gizi!
te holnap akkor tesztelsz? :P

Ditke!
halálra röhögtem magam a sztoridon :lol:
te.....és helyes ez a doki? :roll: :wink: :wink: :wink: :oops:

Susy!
jöttök haza? :P

Vicky!
szuper, hogy tudtál ebédelni 8)
a torna meg szerintem is fotelből az igazi :oops: :lol: :lol:

Mindenkinek szép hétvégét! :lol: :lol: :lol:
Vendég

OK meggyőztetek, akkor továbbra is szigorúan csak fotelből, elméletben követem Rékát :lol: :wink:

Susy, másodállásban apeh ellenőr vagyok :lol: Egyébként, lehet a decemberi fórumban írtad, és ott olvastam, csak valahonnan rémlett, hogy mostanában utaztok :D Én jan. 4, de úgy érzem egyébként, hogy én is decemberi leszek..(családi hagyomány, párommal mindketten dec-ben születtünk :lol: )

Ditke, én amúgy bírom az ilyen vicces dokikat, sokkal jobb, mint ha fapofa lenne :D A fogdokim ilyen, már megtanultam kipeckelt szájjal röhögni nála, mindig kiválóan elszórakoztatjuk egymást :lol: :lol: Egyébként szerintem tetszem neki, mert dec-ben csinálta az egyik fogamat és azóta folyamatosan visszarendel, azzal az ürüggyel, hogy 2 havonta meg kell nézni :oops: :lol: De most nem megyek, azért sem! :lol:

Kép
vickybabe

Csajok!

A vizsgálat végén úgy leugrottam az ágyról, hogy meg is jegyezte: Látom a menekülési útvonalat már megtalálta! :wink: :lol: Mondtam azt már régen kifigyeltem magamnak!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vicuska

Hát nem olyan rossz............., de inkább a pókhálókat szoktam olyankor számolni!!!!! :oops: :lol:
Fagyit küldhetnél! :wink: :D

Vicky

Neked is jópofa a dokid! :D És milyen "lelkiismeretes", hogy kéthavonta akar látni!!!! :wink: :lol:
A doki is mondta hogy bármikor nagyon szívesen lát vissza! :shock: :lol: Hát legközelebb csak az eredményemért megyek!!!! :wink: :D :lol:
Vendég

Drágáim

nincs semmi mentségem, hiszen itthon vagyok (nem dolgozom), jól vagyok ( vukocska elhuzott ójeee) és mégsem írok jaj úgy szégyellem :oops:

csak mivel egy csomó ideog nmem írok után amindig lelkiismeretfurdalásom van irogatni...

de ma leküzdöttem és írrrok 8)

mingyárt 15 hetesek vagyunk éljen éljen és egyenlőre minden a legnagyobb rendben (és persze így is marad) :wink: Múlt hét hétfőn voltam uhn, két szép 7 centis volt akkor a pocakomban nagyon bokszoltak épp szupercukik voltak :lol: legközelebb két és fél hét múlva megyek (vajon hogy bírom ki addig???? 8) ) és rá egy hétre genetikai uhra ....

nagyon nagyonm várom hogy megmoccanjanak mármint hogy érezzem is ugye, deszerintem ezt szupervastag hasfalam miatt várhatom még 8) :wink: :oops:

eláég nagy már a hasam, a méhem érzem a küöldököm alatt egy kemény duzzanat imádom simogatni csodás érzés MINDENKINEK KÍVÁNOM tiszta szívemből!!!!!

nem fáj semmim tök jól vagyok, a nehézségek valszeg később várhatóak.....

dobok egy pocakszerűst is :lol: :shock: mindenkit puzsilok ígérem ígérem ígérem....gyakrabban jövök

:lol:

Kép
Vendég

Bocsánat a laptetőért! :oops: Nem figyeltem! :oops: :oops: :oops:

Szia Mami!

Pedig nagyon hiányoltunk!!!!!!! :D :D :D :D :D Tök jó hogy minden rendben van veletek! :D Vuk is odébbállt, így most már teljesen tudod élvezni a kismamaságot! :D
Szép kis poci! :wink: :D Én ha jól lakom van ekkora pocim! :oops: Szégyellem is! :( :oops: :shock:
Vendég

Látod Ditke többek között ez a legszuperebb a terhességben...nem kell többééééé behúzni jeeeeeeeeee :lol: :wink:
Vendég

Vicuska: igen, holnap reggel tesztelek. csak addig még szerválnom kell tesztet. még jó, hogy az AUCHAN itt van az utcánk végén. :D

ilyen sem volt még, hogy nincs tesztem.

fejlődök :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi ma valszeg este megyünk a Vágtára körülnézni.
jó Szt.endrézést!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi

Akkor nagyon drukkolok neked egy szép zebrás tesztért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Ditke: köszi. :D apjukot hazafelé bezavartam az auchanba és távirányítással megvette a tesztet. persze teljesen kivan a feladattól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mami: nagyon cuki a pocid :wink: :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
kívánok egy hatalmas zebrás tesztet holnapra!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: +++++++

Mami!
Elöbújtál????? Örülök, hogy jól vagytok! :lol: :lol: Azért nagynak nem mondtható a pocid, nerkem is van ekkora. :oops: :P
Dobhatnál uh képet! :)
Gyere sürübben! 8)
susy75

Jó reggelt!

Mami! Vigyázz a kis boxolókra :lol: :lol: :lol: Fotót kaptál róluk? A pocid meg egyáltalán nem nagy! :D Ja és gyere gyakrabban, nem ér ellustulni otthon! :wink:

Gizi??????????????????????????????????????????????????

Kép
vickybabe

Jó reggelt :lol:

Az a jó apocakban hogy nekem se sokkal nagyobb mint nem terhesen volt ugye :oops: de legalább terhes alakú hihi...és nem hájacska :shock:

tegnap kivittem őket foccimeccsre és a büfés csaj azt mondta egészségetekre és a pocakomra mosolygott jeeeee...tök jó érzés vollt 8)

lehet hogy nem is lesz iszonyatosan óriásaian nagy mert én széltében is terjedelmes vagyok ugyis elférnek bennem :P

Gizi???

izgulunk....

képet teszk majd nemsokáá
Vendég

hali,

köszönöm az érdeklődést, de nem szolgálhatok jó hírekkel.

nega :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mint mindig :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Giz, sajnálom, nagy ölelés Neked! :( Mikor mész újra dokihoz?

Mami, várjuk a fotókat, ne csigázz tovább! :D

Kép
vickybabe

kb 2-3 hét múlva, uh-ra. attól függ mikor jön meg.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vendég

Vicky!
A decemberi topikban írtam az utazásról. :lol: Te kis ellenör!!!!

Vicuska!
Igen,egy hétre megyünk haza, jövöhét szombaton!!! :lol: :lol: Már honvágyam van! :?

Gizi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dobom a képet picurkáról!

Kép

Zsu!
Te azóta nem teszteltél titokban???
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?