Új privát üzeneted érkezett!

Most látom, h nagyon sok a most látom az előző hsz-ben, bocsi :lol:

Kép
szöszke.
 
 


Naaaa, nemár, laptető, és megint ilyen értelmes hosszászólás :twisted: Írjunk sokat ma is, és akkor eltűnik :twisted:

Kép
szöszke.
 
 


Nemééér, h most, h ennyit tudnék jönni, más meg nincs :shock: :( Jójó, tudom, nem logikus, h ha én ráérek, attól rögtön mki más is, de akkor is gyertek és beszélgessünk :D

Kép
szöszke.
 
 

 
 

Szióka!
Most keltem fel ágyikóból.... tanultam ám ma is egy keveset :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke!

Örülök, hogy ötöst kaptál, a tanár meg egy ősbunkó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok! Én is voltam ma nuni viziten! Hát a leleteimről csak annyit, hogy a vérvételen minden okés a vízeletben meg van valami baktérium ami elvileg szinte mindennapos és majdnem mindenkinek van. Ezért van nekem is! Aztán modta a doki, hogy akkor most megvizsgál: Rám nézett és azt mondta gomba! Na jó gondoltam ezt ugy is kikezeli és mehet minden a maga utján, de most jött a fekete leves! Mert a bal oldali petefészkem a legkissebb nyomásra is a doki szerint csak érzékeny, de én mondam neki, hogy ez már nem egyszerüen csak érzékeny, hanem ez FÁJ! Szoval, ha vége a mencsinek akkor pár nap alatt vége a kurának és utána kontroll! Szoval nem tudom, hogy ezután mi jön, de ennyit pityeregni?!?!?!? Szoval kicsit kész vagyok, de remélem pár nap és minden rendben lesz! Amugy mencsinek ma semmi jele sem volt!
--------------------------------------------------------------------------------



Vissza az elejére

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hello.

Köszi Zsu :)

Nóci! És azt nem lehet tudni, h mitől fáj a petefészked?

Kép
szöszke.
 
 


Jó reggelt!

Mindjárt indulnom kell dolgozni, ezért csak röviden!

Sajna meg fog jönni, mert a hőm leesett 36,4-re. pedig azért ott volt még egy halvány reménysugár. :cry: :cry: Na nem baj. Majd a jövő hónapban. :lol: :lol: De ez a gonosz mensi azért csak megvárta, hogy elmenjek dolgozni. Nem tudott volna pihenőnapon jönni!!! Grrrrrrr. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szöszke
Örülök az 5-ödnek! Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért igyekszünk majd akkor is jönni, amikor itt vagy! :lol: :lol: :lol:

Nócika
Mitől van ez a petefészek -probléma? :roll: :roll:

Bridget
Neked is jó reggelt! :lol: :lol: :lol:
Milyen volt a fogdokinál? :roll: :roll:
Mi a program mára?

Zsuzska
És Neked is jó reggelt! :lol: :lol:
Remélem jól vagy, és elmúlt a vérezgetés is! :roll: :roll:

Iszonyú meleg lesz, és abban a hacukában meg fogok főni. Miért nem találták még fel a egyen-bikinit? Vagy legalább a rövidnacit? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Aztán írjatok, hogy tudjak mit olvasgatni éjszaka, ha épp nincs meló!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pendi! Nagyon egy cipőben vagyunk .. nekem ugyanis reggelre megjött :(
Nálunk is nagyon meleg lesz, már hat órakor 18 fok volt .. naggyon durva :shock: Tegnap is ilyen idő volt, hétfőn meg ugye le is pirultam (láttam ám, h te is lesültél :D).
Jó munkát, hamarosan én is indulok a suliba :x

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok!
Én nemsokára indulok dódozóba!

Tegnap este átmentünk barátnőmékhez és felállítottuk a kerti medencét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vasárnap megint megyünk hozzájuk, remélem, addigra már fincsi lesz a víz.... ja kerítést festünk vasárnap náluk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke!

Jó tanulást mára, tegnap nagyon ügyes voltál ám :wink: :wink: :lol: :lol: 8) 8)

Nócika!
Ha gomba, akkor nagyon gyorsan kikúrál doktorbácsi :wink: :wink: A párodnak nem kell szednie valamit, hogy le ne fertőzzétek egymást? Nyugi,utána minden rendben lesz :wink: :wink: Kitartást :!: :!: :!:
Semmi tünet :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Pendi!
Szerencsére délután már nyoma sem volt semmiféle vérezgetésnek :lol: :lol: :lol: Viszont szerintem nőni kezdett a bal fészkemben tüszőcske, mert igen görcsölgetett nem kicsit :!: :!: :!: És este annyira fájt a szex, hogy majd elsírtam magamat :evil: :evil: :evil: :evil: Ilyen még nem volt :shock: :shock: :shock:

Bridg!
Fogdokinál mi volt :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szoszke
Gratula az 5-osodhoz :wink: Tudtam en 8) :D Piri meg monnyon le :evil: :evil: :evil:

Zsu
Fogdokinal semmi nem tortent ugyanis inkabb otthon csinaltatom meg :roll: Hosszu tortenet majd msn-en elmondom :? Clostitol ugy bebabasodsz hogy csak na :D 8) Mikor kezded?

Pendi
Ez az egyenruhas elgondolkozas naon jo :lol: Mai programom minnya irom :wink: Piri nalad is monnyon le :evil: :evil: De a zahanas meg nem jelenti azt :wink:

Noci
Na hogy mik vannak :shock: De legalabb kiderul a gubanc aztan ott is lesz a baba :D :wink:

Szal reggel azaz delutan keltem fel majdnem 1kor :shock: :oops: Ugyanis tegnap este meg elmentunk emberrel kinai masszazsra :shock: es a test es talp egyutt menut valasztottuk ahol is jol megnyomkodjak a pontokat a talpadon :shock: na meg a test masszazs se volt piskota :lol: Szal en ugy bealudtam ,mint a bunda :roll: :oops: aztan hajnal 5kor arra keltem,hogy eszmeletlenul kohogok :roll: mintha az atkak miatt lett volna...vgy 8ig fentvoltam :shock: :? aztan visszaaludtam es 1elott nem okkal keltem :oops: Futas a jatszora Kittyhez 5ig ott voltunk...kozben beszeltem anyuval mondta 35fok van otthon :shock: Utana kormoshoz mentem levetettem a zselet a kormimrol es a labamon atfestettek :D Aztan 7kor haza ember mar itt ult :shock: most elment utni parat a golfos helyre addig en meg eszem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Friss házasok első hete:
Férj: Ez volt minden álmom!!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt még egyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, Kedvesem!

Hét évvel később: Olvasd alulról felfelé!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajoook, én nem bírom, olyan iszonyatosan gusztustalanul meleg van, hogy az vmi hihetetlen .. gondolom otthon sem jobb a helyzet semmivel sem .. a párom meg apu hazafelé bemennek az áruházba, és vesznek vmi nagyobb felfújható medencét, h vhogy mégis elviselhető legyen az idő, mert sztem máshogy ez már nem az. Normális medencét a következő nyárra terveztünk, mivel addigra már összeszedjük magunkat újra anyagilag. Meg akkor majd többért lehet eladni a házat, ha el kell adni .. 8) :lol:

Zsu! Jól tettétek, h medencéztetek, irigyellek is, de estefelé már én is fogok 8) Köszi, neked is jó tanulást .. mikor ér véget a suli?? :P

Bridget! Neked megint jó pörgös napod volt .. irigyellek! Én a sok tanulás mellett nem tudom, h mikor fogok eljutni körmöshöz, pedig ahogy írtam a múltkor, szeretnék megint .. hát majd ha vége a sulimnak.

Ja, amúgy képzeljétek, a mensim tök vicces .. reggel, ébredés után láttam, h megvan, de nem erősen (bocsi h itt részletezem), betettem egy tisztasági betétet, aztán leültem ide. Készülődéskor mentem wc-re újra, akkor meg már nem láttam semmit sem a vöcöpapíron .. azért tettem fel egy tampont, egész nap nem éreztem semmit, a suliban nem is vtam klotyón, csak itthon. Alig van vmi :shock: Nem értem, nekem első nap szokott a legerősebb lenni, most meg tényleg pár pötty és ennyi. Furcsa :?

Kép
szöszke.
 
 


Már meg is tanultam, amit mára kellett :)
Anyuval csinálunk mindjárt eperturmixot, csak elment a kisboltba, mert se eper, se tej nem volt itthon :D
Nektek meg tessék jönniii ;)

Kép
szöszke.
 
 


Bridg!
Majd csa következő ciklustól lehet, a piri 3. napjától öt napig.
Jó kis programok :lol: :lol: :lol: Én is nagyon mennék masszázsra, biztos jó lehet. Mi a nászutunkon voltunk, de aizomlázamvolt másnap tőle :shock: :shock:
Nagyon jó a vicc :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke!
Nekemmajd jún. 14-én, ha sikerülnek a szigorlatok....
Mondtam már, hogy hármas lett a pszichológia dogám :?: :?: :?:
Na ez a mensi érdekes.. lehet, hogy a melegtől más most esetleg???

Pendi!
Biztosan nagyon tetszene a kollégáknak az egyen bikini ötlete :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jaj istenem, sztem megártott a meleg ..
Egyrészt azt tanultam meg, amit holnapra kellett .. :D :D,
Másrészt Bridg, nagyon tetszik a vicc, anyunak is megmutattam, sikere volt :lol: :lol:

Kép
szöszke.
 
 


Zsu! Hihi, nekem is akkor van vége .. ha minden sikerül. És legyünk optimisták, miért ne sikerülne akár neked, akár nekem 8) Nem, nem mondtad a pszichológiát, ügyes vagy!!!
A mensit meg nem értem .. de van benne vmi, h a melegtől más .. minden esetre érdekes.

Kép
szöszke.
 
 


Szijjjjasztok :D
Gyors jelentes 8) Ettem meg neztem a sorozatom(DEXTER 8) )Embor megjott a golfpalyarol vgy hogy is nevezzem :roll: :lol: Tusolt most meg en megyek mert ma tamadas 8) (ismet :lol: )Anyuval epp megint most beszeltem :D mar valamennyire otthon erzem magam :roll: lehet elobb megyek mert a fogorvost beakarom utemezni :? Szal akar Juli-1-je korul akar mar megyek :D :wink: es akkor agusztus 15ig tuti ha meg parom esetleg jon akorul akkor meg 1het es egyutt vissza :D ezek a nagy tervek :roll:

Szoszke
Hat porgiosnek nem mondanam de jah idom nem volt gep elott ulni. :roll: holnap szinten nem lesz :? megyek suliba aztan feladni penzet aztan meg fodraszhoz :D mar ideje mer ngyon ramatyul nezek ki no le a festes :? :oops: es majd penteken visszamegyek es felteszunk megint zselet a kormimre mert ma mar nem volt ido ra ugyanis az plussz masfel ora :? Orulok,hogy mindent sikerult bemagolnod 8) Le a kalappal en sosem voltam ilyen ugyi :roll:

Zsu
Tom,hogy 3.naptol lehet csak nem tudtam igy hirtelen hol is tartassz meg,hogy a kovetkezotol... :roll: En is szedtem :roll: A masszazs jo volt sok erdekes dolgot megtudnak allapitani :idea: pl:azt mondtak a paromnak,hogya bal hereje tele van regi spermaval :shock: a jobb az rendben van...es hogy valoszinu ez azert van mert csak 1szer van akcio 1-szerre :shock: Csak neztunk :shock: igy van 1szer van csak akcio :? elmagyarazta,hogy az elso aktus soran a jobb here urul ki es ha 2oran belul masodszor tortenik akkor a bal :shock: es igy mivel o mindig 1szer ezert a bal herejeben ott all a regi sperma :shock: nem semmik :shock:

Na megyunk aludni :? Jok legyetek es holnap reggel suli elott benezek :wink: Mindenkinek jo ejszakat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Pendi! Furi-furi???? Igen amugy valoban szabin voltam tegnap a doki miatt kértem!

Szöszke! Egyébként igen kihagytál valakit azaz engem! De nam baj majd csak tulélem valahogy!!!!!!!!

Amugy csajok! Valami nem stimmel a testemmel!!! Mert ugye elvileg tegnap kellett volna megjönnie Mikinek, de még sehol semmi! Erre ma a tisztaságimba volt egy csepp de sehol a többi! Sehol pocifájás sehol derékfájás sehol semmi! Én ezt nem értem!!!! Szerintetek van köze a gombának a dologhoz???? Vagy merhetek másra gondolni???? Mindegy tesztelni ugyis csak vasárnap tesztelnék, ha persze addig semmi! Szoval igazán hisztis se vagyok!!!! Pedig az az én erösségém, de most sehol semmi! Mikor van a beágyazodásos story??? Mi kb 1 hete hancuroztunk apácskával asszem!!!! :oops: Amugy nem szeretem az epret, de ma alig vártam, hogy haza jöjjek epret enni! Én ezt most nem vágom csajok! Ha van valakinek bármi neű tippje kérem jellezzen!
Szoval Szöszi moöst ugy állok kb mint te, mert nekem is az első nap még haggyán hogy rosszul levös nap, de nekem is akkor tomból álltalában igazán! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget! Ugy találtam ki hogy neked senki se szokott jó reggeltet kívánni az idő eltolodás miatt! Ezért én most neked szép jó reggelt kívánok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szép napot mindenkinek!

Nócika!
Szerintem egy telefont megér a dolog a dokidnak, hogy a gomba miatt lehet-e a késés? :roll: :shock:
A beágyazódás ha jól emlékszem, 6-8 nap :lol: :lol: :lol: Szóval még minde lehetséges ++++++++++++++++++++++++++++++

Szöszke!
Akkor nagyon drukkolok neked is a vizsgákhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Szép délutánt!!

Rólam:
Kezdek érni.... megjött az érzékenység, az émelygés, a hónaljból kisugárzó cic felé fájdalom és most már a cicim is kezd bedurranni, tegnap úgy fájt alul a pocim, mintha meg akarna jönni :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és megyünk Szovátára augusztusban a szüleim jóvoltából :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Noci
Koszi na vegre nekem is kivant valaki Jo reggelt :D A gondothoz meg hozzaszolni nem tok :roll: De a neten szorcsolj ra tuti talalsz valami ertelemsed vgy ahogy Zsu mondta telefonalj a dokinak :roll: :wink: En ha mar minden jelzest amit a testem ad figyelembe vennek mar egy parszor babas lettem volna :lol: :?

Zsu
Neked is szep delutant :D Hova mesz te :shock: Szovata?! :shock: :o Az meg hol van :roll: :oops: Erik a pete akkor e hoban neked 2szer lessz? :shock: vgy nem :? :roll:

Reggel nem engedte megnyitni az oldalt :evil: szerintem olyankor karbantartas lehet :roll: Ugyhogy elmentem suliba iras nelkul :oops: Aztan bank aztan fodrasz nemreg ertem haza... :? eszem mer allati ehes vgyok aztan leulok a teve ele vegre 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridg!
Igen, Szovátára megyünk. Ez Erdélyben van, a Medve tónál. Azért nagyon jó ez a hely, mert itt a víz elég sós és meddőségre kimondottan jó :lol: :lol: :lol: :lol: Az egyik öcsém is itt fogant :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Történet
> Fiatal újságíró utazik Székelyföldre, interjúra. Kérdezi is az öreg
> székelyt:
> -Bátyám! Tudna egy történetet mesélni az olvasók számára?
> -Persze fiam! Ecce eltűnt a szomszéd felesége a nagy erdőbe.
> -És? Mi történt?-kérdi az újságíró
> -Mi férfiak összegyűltünk a falu főterén, fogtunk egy üveg pálinkát,oszt
> megkerestük.
> -És meglett?-kérdi az újságíró
> -Meg fiam. Megittuk az üveg pálinkát, és mindannyian a magunkévá tettük.
> -Hát ez nagyon vidám történet! Van valami más is?
> -Persze fiam! Ecce eltűnt a szomszéd birkája a nagy erdőbe.
> -És? Mi történt?-kérdi az újságíró
> -Mi férfiak összegyűltünk a falu főterén fogtunk egy üveg pálinkát,oszt
> megkerestük.
> -És meglett?-kérdi az újságíró
> -Meg fiam. Megittuk az üveg pálinkát és mindannyian a magunkévá tettük.
> -Hát ez egy kicsit morbid történet! Van valami szomorú is?
> -Van fiam! Ecce én is eltűntem a nagyerdőbe......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsu foztem azert nem voltam itt :?
Az jooo de szerintem mar addigra te babas leszel :lol: Eszem meg nezek kicsit tv 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Oksika, akkor jó szórakozást neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy legyen :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punkcsávó a
szivárvány színeiben játszó hajjal.
Az öreg csak bámul rá hosszasan.
Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi:
- Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében?
Mire az öreg:
- Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt.
Azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Móricka áll az óvoda udvaron és a karbantartó bácsira mutogat, aki a földön fekszik:
- Úgy kellett, úgy kellett!
Odajön az óvónéni:
- Móricka, nem szégyelled magad? A bácsi leesett, te meg kigúnyolod?
- Igen, mert csúnyát mondott rám.
- Mit modott?
- Azt, hogy "Ne rázd a létrát te kis szarházi!"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Koszi na vgyok epp most toltom le a kovetkezo reszt 8) meg 10perc :? :roll: Nagyon vicces kedvedben vgy ma :lol: :lol: :lol: Tobbiek vajon merre vannak :roll: Mar jo almi vgyok ember meg sehol ma ceges vacsi van :? de szerintem nemsokara jon :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát nem tudom, hogy a többiek merre vannak, de azért nem volt aolyan vicces magammal beszélgetni :roll: :shock: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Háááj!
Reggel is akartam jönni, indulás előtt, de nem jött be a babanet :? Itt kezd hűlni a levegő (szerencsére), nem vészes - ma már el lehetett viselni egy pólót ;) Apuék meghozták tegnap a medencét, ki is használtuk gyorsan, ma is hűsölünk majd benne .. hamarosan 8)

Nóci! Azért nem írtam neked, mert nem tudtam mire reagálni .. te se mindig szoktál nekem, gondolom olyankor te sem tudsz mit :P
A mensi (vagymiez) nekem is így van, csak nekem ez az egy csepp 3, és azóta semmi. Igaz, ma még nem néztem, nem is volt eszemben .. mindjárt.

Bridget! Na, a fodrász a másik, ami nekem rohadtul nem fér bele az időmbe :( Pedig szeretnék elmenni .. kicsit vissza kéne vágni a hajamból, nem szokott ilyen hosszú lenni, most meg különösen meghülyülök tőle ebben a melegben. Kérhetünk képeket az új séróról? ;)

Zsu! Én is drukkolok neked a vizsgákhoz! :)
Nnna, dejó nektek, h elmentek vhova, remélem ott összejön a baba ;)

Kép
szöszke.
 
 


[quote="kuzsanna"]H írta:kuzsannaát nem tudom, hogy a többiek merre vannak, de azért nem volt aolyan vicces magammal beszélgetni :roll: :shock: 8)
:lol: :lol: :lol: :? :roll: :oops: Gondolom en is mindig azt csinaltam...most meg miota nem ulok a gep elott egesz nap mindig itt van valaki :? :D

Szoszke
Uj sero nincs csak a regi egyenes hosszu de naon szep mikor igy megvan csinalva :D marmint a tovet festettuk es a vegebol is vagott szep egyenes derekig ero egyszinu csillogo....imadom :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most azon jár az agyam folyamatosan, amit Zsu írt Nócinak .. most ez a pár csepp vér lehetett nekem is mondjuk beágyazódástól, és akkor továbbra is lehet, h baba van a dologban? Mert ma meg már abszolút semmi sem volt .. nem értem. Lehet, h mindenbe szeretném belebeszélni a babát, de annyira jó lenne ...

Kép
szöszke.
 
 


Hat volt nekem is egy ismim aki minden honapban a babas szindromakat latta mindenben...1szer bejott neki :lol: De minden nap magad azon huzni,hogy babas vgy...nem tom engem idegileg kikeszitene :? igy is kikeszit mat meg ugy :? :roll: Na most ertelmesen fogalmaztam...

Jelentest kerek kinek mennyit kesett es mikor fog tesztelni :?: :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Haza értem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg néninek jelentem,nekem még van 2 hetem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát nekem most 25.-én kellett vna megjönnie, tehát ez ugye akkor a 4. nap ha késik, vagy ha a 25.-ét is beleszámoljuk, akkor már 5 .. és ugye volt tegnap 3 csepp piri is. Én asszem hétfőn tesztelek megint, ha addig nem jön meg :)
Amúgy én nem akarom belebeszélni mindenbe, vagyis nem akaratosan van ez .. csak ezt a helyzetet most nem tudom máshogyan kezelni, más magyarázatot nem találok erre a pár cseppre :roll:

Kép
szöszke.
 
 


Ertem en nehogy megbantodj :roll: De ez igy megy minden honapban ugyhogy ezzel meg kell baratkozni...es abban a honapban meg plane megint igy lesz amikor babas leszel :lol: Azert mondom volt egy lany aki ugyanigy volt vele es egyszercsak tenyleg babas lett :D szal sosem lehet tudni csak mondom en mar nem is idegesitem magam minden jelemmel mer azert aztan nekem is vannak am rendesen :? :roll: :oops:

Zsu vettem 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szöszke!
Azért ha hétfőig nem jön meg, de a teszt negatív lenne (legyen pozitív +++++), menj el dokihoz mindenképpen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Múltkor kérdezted a korit.... Erzsébeten van egy fedett koripálya, ami nyitva van télen-nyáron :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oda szoktunk menni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Megyek en is nyaron... 8) ok mehetunk egyutt :D :D :wink: Csajok ki jon meg :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Nagyon helyes!!!!! Nagyon jó a pálya és takarítják is rendesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


"jó reggelt"!

Most ébredtem fel. Délelőtt bevásárolni voltam, főztem, és után a lefeküdtem egy kicsit.
Nagyon kába vagyok. :? :?
Emberemnek nagoyn fáj a feje. Most is ül a fürdőkádban, hátha az segít neki. Nagyon sokat szenved etől a fejfájástól. Miért van ez? Ideges vagyok miatta. a vérnyomása is ingadozik, és azt mondja, majdnem hányt is. Ez k...va jó. Még a végén beteg lesz. Remélem semmi komoly. Bár már vagy egy éve könyörgök neki, hogy menjen el vele dokihoz. Lehet, hogy migrénes, és mondanának valamit, hogyan tudja megelőzni ezeket a szörnyű fejfájásokat.
Bocsi, hogy benneteket terhellek ezzel, de nagoyn aggódom érte.
:? :? :cry: :cry: :roll: :roll:

Nekem tegnap megjött, és szörnyű szolgálatom volt. Roszul lettem, úgy görcsöltem. Ki kellett magam menteni a muka alól, mert le kellett ülnöm, és le kellett mosnom az arcomat. Már ott tartottam, hogy hazakéreckedek. Nem sok hijja volt, hogy ne ájuljak oda.Már kezdtem hullámosan látni. ha nem ülök le, biztosan elájulok. Na most ez ott a munkahelyemen, nem igazán helyénvaló. Mármint arra gondolok, hogyha nem kolléga látja ezt, hanem egy olyan, akire mi vigyázunk. Gondolhatjátok mennyire égő lett volna. Ráadásul ugye csak fiúkkal dolgozom. Már az is ciki, hogy nekik elmondjam, hogy mi a bajom. Persze látják, hogy valami nem jó, kérdezik is, és aztán meg zavarba jönnek, amikor végre megmondom, hogy mi. De azért rendik voltak. Nem ugráltattak.
Ma már jobban vagyok. De érdekes, hogy annyira nem vérzek, mint szoktam. Ennyire be tud kavarni a closty. :roll: :roll:

Bocsi, hogy így rátok zúdítom a bajaimat. :roll: :roll: :roll:

Szöszke
Reméljük baba miatt nem jön meg! Én nagyon dukkolok. Drukk++++++++ :lol:
Vettetek eg medencét! Én is, én is!:lol: :lol:
az olyna jó lenne....
Mi majd horgászni megyünk hétvégén. :lol:

Bridget
Masszázs? Én is én is! az annyira jóóóóóó! :lol: :lol: :lol:
Már akartam kérdezni. Ki Kitty? Vagy már írtad? bocsi, de nem emlékszem rá. :oops: :oops:
Érdekes, amit a sperma kiürítésről mondtak neked. Ez igaz lehet? Bár én eléggé hiszek a kínai gyógyászatban. Utánanéztél estleg, hogy ez így van-e? :roll: :roll:
A kori nagoyn jó dolog. De én sajna 2 okból sem tudok menni. Egyrészt nem Pesten élek, é s a 2. nem tudok korizni? De majd gondolok rátok! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
A medencézéshez, és a kerítés festéshez jó időt kívánok! :lol: :lol:
A masszázstól lehet izomlázad! Nekünk is mondták tavaly, amikor voltunk Zalakaroson. 13 napot. azt mondták, akkor jó, ha izomlázat érzel a masszázs után. az csak után a fejti ki a hatását.
Gratu a pszichológia dogához!
Szováta? Az állítólag gyönyörű hely. És ha addig nem, ott remélem megfogan végre az a babóca. :lol: :lol: :lol:
Nyaraláson mindig van esélye, mert ott az ember nem konkrétan a babára koncentrál, hanem magára a szex-re.sokan lettek már így babásak! Én is én is! irigy-irigy. :lol: :lol:
Na akkor Gyerünk, mindent bele! hajrá! Van már tizsta út, van tüszőcske, úgyhogy reggelig nagyon sok idő van!
Jók a viccek! :lol: :lol: :lol:

Nócika
Akkor most te is úgy vagy, mint Szöszke. Lehet, hogy van 2 babásunk? :lol: :lol: :lol:
Utánajártál annak a gombás témának?
Vendég
 


Sziasztok!!

Bocs, hogy bepofátlankodtam ide :? közületek Bridgetet ismerem :)
Szoktalak benneteket olvasgatrni, nemrég hasonló cipőben jártam mint ti, és 2 év próbálkozás után összejött a CSODA :)

Szöszke!!!!! :) Hozzád szeretnék szólni:

Ami neked volt most a pár cseppel, kísértetiesen hasonlít az én esetemhez.És még NEM CSINÁLTÁL TESZTET eddig??????????
Szerintem azonnal tessék! :D
Én ugyanígy voltam.Mensi időben barnázás, hasfájás mensisen, másnap ERŐS pozitív teszt! :D
Drukkolok nagyon mindenkinek!!!!!!
Vendég
 


Pendi!
Majd gondolunk mi is Rád a koripályán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melus!
Szia! Gratula a pocaklakóhoz!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Szöszke! Valóban igazad van, mert tényleg nem tudok nálad én se mindenre reagálni! De csak azért írtam ezt neked, mert mondtad, hogy nem tudod, hogy reagáltál-e mindenkinek vagy sem! Na csak ezért írtam! Ha netán megbentottalak akkor bocska! :oops: :oops: :wink: Szoval nagyon ugy néz ki, hogy egycipöben járunk! Szerinted mi a való világ??? Mondjuk nekem feszül egy picit a cickom! Neked??? Van valami egyéb tüneted????

Zsuzska! Én sorry, hogy hagylak magadba beszélgetni csak tudod valakinek dolgoznia is kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: Szoval Én is én is én is én is! Akarok és akkor is akarok korizni menni veletek!!!!!! Mikor megyünk??????? Én sürün bármikor ráérek csak nekem korit kell kölcsönözni! Ott lehet?????? Bizti jól éreznénk magunkat!!!!!

Bridget! Örülök, hogy valaki teneked is jut tudott csinálni apácskádon kivül! Szoval örülök, hogy örülsz! Amugy drága Brid én nekem kedden kellett volna megjönnie, erre tegnap 1 csepp Miki és szerintem vasárnap reggel tesztelek! Remélem elég idöd hagyok igy a testemnek! Én is tudok mindig babás storykkal elöálni magamnak minden mensi elejére ahoz képest, hogy mindig megbeszélem magamnak, hogy na most nem! És erre tessék! Most is itt van ez a helyzet! Ugyhogy szerintem halgatok Zsuzskára és szerintem felhívom a dokit is holnap! De lehet, hogy megvárom a hétföt! Azaz nem is tudom, hogy mit csináljak! :roll: :oops: :? :shock:

Szoval csajok! Mencsinek még mindig semmi jele csak egy kis cicko feszülés! Szoval, ha vasárnapig nincs Miki akkor tesztelek! Szoritsatok légyszike!!!!! :wink: :wink: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci Szoszke:
Kép
Zsu Pendi
Kép
Mindenkinek:
Kép
Melus:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na itt vgyok...mar reggel 8kor fent voltam :shock: ugyanis mentem 9-re suliba :? en marha tobbet ilyen koran soha tobbet :lol: :? :lol: Aztan pont mire vegeztem ember ment meloba ugyhogy meg 1 bucsupuszira a sarkon osszefutottunk 8) :D :oops: Most meg gyorsan leultem kicsit irogatni NEKTEK :!: :D 1-re megyek a kormoshoz :? vgy 11-re :?: :!: :shock: :o na ezt most elfelejtettem :roll: :oops: a rovid memoriam :x :lol: aztan Kittyzek ma is bar az ido ramaty jatszora tuti nem megyunk :? Ugyhogy lehet csak hazajovok es ma pihizek 8)

Szoszke
Nem jottel :roll: remelem nem bantottal meg :roll: Tudod nekem van 1 nagy bajom az,hogy mindig oszinte vgyok :oops: probalok neha dolgokra nem reagalni de neha meg kiirom amit epp gondolok :roll: es ez nem mindig jo :roll: de szeretnem,hogy tudd meg mindig jobb egy oszinte velemeny,mint ha csak allandoan valaki igazat ad neked es egyetert veled :roll: legalabbis en igy gondolom... :roll: ugyhogy nehogy nekem magadra vegyel dolgokat :wink: en sokszor csak hangosan gondolkodom :? de remelem ezt mondanom sem kell,hogy en nem akarok rosszat :wink: :D

Zsu
Okes en benne vgyok a korizasban 8) Bar utoljara 16evesen volt rajtam kori es korim sincs de azert bennevgyok :lol: :lol: :lol: Jah es gratula a vizsgadhoz :!: :!: :!: :D

Pendi
Hat igen a masszazs jo volt 8) meg most is erzem :? embernek meg a hata tiszta veralafutasos lett mint akit jol megvertek :shock: majd ha ma meg olyan lefotozom es felrakom nektek :wink: Kitty az a Magyar lany akivel a korhazban veletlen futottunk ossze es azota o az en egyetlen Magyar barinom itt kint :D es talizunk 1heten 3szor mert a kislanya aki most volt 3eves multheten ide jar oviba ahol mi lakunk 8) igy a jatszon ulunk minden hetfo,szerda,pentek(akkor van csak ovi)amugy meg minden nap telozunk egymasnak vgy emailezunk telon :wink: O Kitty :D A fajdalmaidert meg nem irigyellek :? Nem normalis az ha ennyire faj :roll: gyogyit nem szoktal arra szedni?Te most szedted a clostit?
u.i.:nem neztem utana a spermas dolognak egyenlore de ezek ngyon ertik a dolgukat es itt azsiaban kerdore se vonjak a szavaikat mert mindenki hisz benne :wink:

Noci
Na akkor mar csak vasarnapig birja ki aztan jossz egy ilyennel Kép Ismerem az erzest en is ilyen vgyok azert mondom...foleg,hogy az utcso 3honapban osszevissza jott meg meg elkepzelheto is lett volna esetleg,hogy van valami :roll: de nem :( 29napra meg mar nem is tom mikor jott meg utoljara :shock: :roll: ugyhogy mostmar nem aggodom mikor nem jon meg esetleg 30napig en mar akkor is csak arra fogok gondolni esetleg mar nem lesz mensim :shock: nem pedig az,hogy baba van a dologban :roll: mer nalam mar eleg lehetseges ez a fennallas :roll: mindenesetre en is izgulok es lesem testem minden jelzeset...na jo most kicsit lejebb adtam mert mar sok volt :roll: :oops: szal egyenlore lh tesztezem :wink: tegnap halvany csikom volt :D

Melus :D
Szia :D Bar en nem rad gondoltam mikor irtam :oops: :lol: de azert orulok,hogy megosztottad Szoszkevel hatha ez segit neki kicsit :roll: nekem 12eve nem volt terhes tunetem ugyhogy sajna nem tom milyen az... :roll: vgyis nem emlexem :? es lehet en csak huleseget mondok neki :roll: :oops: Mar a 17.hetben vgy :?: :shock: Sok egeszseget nektek :!: Kép

Ezt meg magamnak meg a peteeres kornyeken levoknek 8) : Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jóóó reggelt!

Na, most lehet meg kéne nyitni megint 2-szer az oldalt, h tudjam követni az eseményeket rendesen :D Meg is csináltam 8) Szóval tegnap tök jól alakult a délutánom-estém, elmentünk egyet az egész családdal sétálni :) Mensitéren ma is semmi .. nem tudom, mit gondoljak.

Pendi! Először is jobbulást a párodnak!!! A migrén tudom milyen szar, nekem anyum az, és borzasztóan tud szenvedni .. mondjuk egészségi szempontokból sokkal jobb itt élni, amióta kiköltöztünk anyunak nem fájt a feje, legalábbis nem olyan komolyan, mint anno otthon, nekem meg még nem jött ki az allergiám .. sztem is menjen el dokihoz a párod, hátha nektek tudnak mondani vmit!
Szegénykém, k..va mensi :cry: (már elnézést ..) Az ájulásban, mármint a majdnemájulásban lehet, h a meleg is közrejátszott, nem? Mensi meg hőség együtt a legjobb, egyszerűen imádnivalóak ...

Melus! Először is annyira aranyos vagy, h így ismeretlenül is írtál nekem, komolyan mondom, jól esett :)
Igazából már teszteltem egyet pár napja, de az negatív lett. Ezt így elkönyveltem magamban, aztán kicsit el is kezdett fájni a hasam, mintha meg akarna jönni, aztán az is elmúlt. Aztán meg jött az a pár csepp vér, amire először ugye azt hittem, h mensi, most meg nem tudom hova tenni .. van vmi ötleted esetleg? :oops: Fogok tesztelni, csak félek, h elsietem .. így hétfőre gondoltam :) Persze ha addig nem jön meg. És amúgy én már azon is agyalok, h tegyük fel, h most baba van, és hétfőn pozitív lesz a teszt .. akkor honnantól kell majd számolni a heteket, napokat? :roll: Mert akkor sztem az utolsó mensitől hiába csinálom :roll:
Gratulálok neked a babához!!!!

Nóci! Dehogyis bántottál meg :)
Hát nem tudom, h mi lehet velünk .. neked azért a cicifeszülés egy eléggé bíztató jelnek vehető sztem :shock: ha mensi előtt nem szoktál ilyet érezni .. én is igyekszem magam figyelni, talán annyi van, h egyes kajákat nem kívánok, amiket amúgy szeretek .. de ez simán lehetne akár a melegtől is. Vasárnapra drukk!!!! :)

Bridg! Tudom én, h nem akarsz rosszat, és egyáltalán nem bántottál meg :) Csak elmentünk családisétára, utána meg már csak tv-nek használtuk a gépet, Barátok közt, miegyéb :D
Ez a tüzelésre felkészülni tökjó :lol: És köszönjük Nócival a varázslót ;)

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok! :)

Szöszke! :)

Hát, mondjuk én nem csináltam tesztet a piri esedékes időpontja körül, csak pár nappal a pecsételés után.
Hapedig nincs baba a dologban( :cry: ) akkor szerintem csináltass egy hormonvérvételt(ha még nem volt)lehet ilyen az alacsony progitól vagy sárgatest-elégtelenségtől.Engem régebben már diagnosztizáltak erre. Aztán látod.........az orvosok is tévednek.... :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?