Új privát üzeneted érkezett!

Fáj a fogam!!!!
encike 2

Sziasztok!

Judit! :cry: :cry: :cry: Nagyon elszomorított, hogy megint ez történt veled. Sajnálom. De igazuk van a többieknek, két hónap és minden a régi lesz, aztán becsatlakozol a boldog kismamik táborába!

Monti! Nagyon édes Marci! Látod belejött ő a szopizásba, mint mi a járásba annak idején :wink:

Juca! Nagyon szép kismama vagy, paca biztos nagyokat rúg odabenn!

Napsugár! Örülök, hogy minden ok a babával, remélem a rosszullétek is elmúlnak hamarost!

Csajok, nekem legfeljebb azért kell csütörtökön drukkolni, hogy a hétvégéig múljon el a piri. Minden drukkot beelőzött ugyanis. Ezért sem jöttem, kicsit ki voltam. Kezdem azt hinni, hogy sose leszek kismama, nem lesz gyerekem. :cry: :cry:

Kép
kislibus

Kislibus!
Hogyne lenne babád! Ilyen, hogy nem lesz eszedbe ne jusson. Tudod pozitiv hozzáállás és sok-sok türelem!

Már én is tülkön ülök, hogy 2 hét mulva lesz-e piri! Jo lenne, ha nem!
encike 2

Úgy néz ki az inszem sem segített a tesógondjainkon;-( pedig már annyira útálok dolgozni járni!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát, ezek nem jó hírek sajnos...
De talán majd a következő hónapban sikerül!!

Nekem meg nem akar jönni piri, hiába várom! :cry:
Vendég

Luca: képzeld már két adagot leszetem a borsobol és most virágzik a másod vetés a harmadik vetésis kikelt. :lol:

Linácska: ezzel nem vagy egyedül énis utálom az orvosokat tisztelet a kivételnek de belefáradunk mindnyájan tényleg hogy oda kell meni a gyereket szeretnél pedig menyire jo lenne ha othon megbeszélés után csak ketten intéznénk!? Fel a fejjel és nemsokára sikerül. :oops:
v.e.judit

hahó!

Luca, tudom, h 29-re szavaztál, számontartom ám! :wink:

És nem akarok 2 hetet kibírni, 3-at meg végképp nem. Pedig lehet, h ez lesz a vége... :shock:

Tegnap nagyon elkeseredtem, h milyen anya az ilyen, szegény gyerek még meg sem született,de már egrecíroztatom, h jöjjön ki a jó kis helyéről... :oops:

Most úgy vok, h nagyon szeretnék minnél előbb, de ha 3 hét, akkor 3 hét, nincs mit tegyek. Akkor a babának bizti ez a legjobb.

De nagyon kínlódom a melegtől... :(

Libus, :cry: de TILOS ilyeneket gondolni, amiken agyalsz!!!

Lina, ez már bizti? :?:

Monti, remélem igazad lesz, és rólam is hamar lemegy a víz. A háj nem sajnos...ezt már tapasztalatból tudom... :evil:
Ja, amúgy mostmár olyan a lábam, mint egy elefántnak, és ha megnyomom, ott a nyoma, olyan mint egy szivacs... :roll:

Doki nézett is pisit, vérnyomit tegnap, de hála azok okék.

Örülök, h Marci jól szopizik! Látod, megy az! :wink:

Kép
zmimi

mimi tudom,hogy nehéz már ilyen nagy pocival ebben a hőségben,de a babónak még odabentt a helye!gondolom nem szeretnél koraszülött babát!?

luca ne gondolj a menzire mert a stressz is késleltetheti,meg a nagyonakarás is! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már mitől lenne egy 37 hetes baba koraszülött? :shock: Én lecsúsztam 26-ról!

Lina!

Ne már, miből gondolod?

Luca!

Írtam msn-en! Igyekszem gyakrabban elérhető lenni!

Kép

Kép
gröni

én ugy tudom,hogy az a baba aki a 38.hét előtt születik az még koraszülött! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Nem aki a 36hét előtt születik az a koraszülött!! De az sem veszélyes mert a kórházban 28hetes mama szült és szép egészséges babát hozott a világra. na ő koraszülőtt volt de makk egészséges.
37hetesen már jöhet az a baba:)

Kép
csucsu05

akkor bocsi,fáziskésésben vagyok :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Előfordul! :lol: Persze jobb a babának bent végig, de ha 3 héttel előbb jön, tuti nem lesz ettől baja!

Csucsu!

Veled mi van? Próbálkoztok már?

Kép

Kép
gröni

De szép időnk van!
Ha nem tudom még hogy babás vagyok, de napozok, ez nem árt?
encike 2

encike szerintem nem árt de azért vigyázz!
most megyek leteszem aludni a pöcsöst,délután jövök.addig puszika! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nálunk most apuka a soros az altatásban.
encike 2

Enci, napozni??? :lol:
Engem még a gondolat is borzaszt, h kitegyem a lábam a kertbe... :? Csak majd este, a virágaimat öntözni.
Reggel megpucoltam a teraszajtókat, akkor még nem sütött oda a nap...

Gröni, pedig gondoltam ám rád 26-án, h hátha... :lol:
amúgy mizu veletek?

Nita, hát igen... a többieknek igaza van. 37. héttől már papíron sem számít koraszülöttnek.

Kép
zmimi

Mimi!

Dobj már egy képet a lábadról!

Csak az én délim...
Kép

Lina! Libus!

:cry: :cry: :cry:

tjuca

Zmimi, Gröni,
hát ugye ma vagyok a 14. dpo-n, és csináltam egy tesztet. 10-es erősségű volt, szóval ha lenne baba, az már 1000%, hogy kimutatta volna :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Jajj ez olyan rossz, de ugye megpróbáljátok megint?

tjuca

Juca!
Azok a lábak!!!!

Lina!
Ez tuti, hogy nincs baba?
encike 2

Encike,
szerintem tuti, sajnos.

Juca,
persze, azt mondta a doki, amíg a férjemnek ilyenek az eredményei addig csináljuk. Csak fura, hogy nekem meg nem nézett átjárhatóságot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Mondanám, hogy még ne add fel, de a 10-esnek már tényleg mutatni kellene valamit! Annyira sajnálom! :cry:

Juca!

Basszus! :shock: De azért még a papucs felmegy, ez is valami! :lol: Ez mitől van egyébként? Most a nagy melegtől vagy a terhesség előrehaladtától?

Mimi!

Az ablakpucolás jó szülés megindításra, jöhetsz ide is! :P Megvagyunk, jövőhét pénteken stoppolnak, méhszájam tartja magát és csak hízok, hízok...... Szörnyű!

Kép

Kép
gröni

Lina, azért még nem tuti amíg nem jött meg, asszem azt mondtad, hogy Lilit is később mutatta a teszt, hátha.

Juca, a lábaid :shock: :shock: HŰHA!

Mimi , kitartás, tényleg nem sok van már hátra. Én amikor már nagyon "untam" a terhességet, arra gondoltam, hogy soha nem hozható vissza az az idő amikor még csak egy kicsi fiam volt, ( és mág csak hárman voltunk)próbálj erre gondolni.

Mennem kell vacsiztatni...
Vendég

juca nemsemmi ahogy bevan dagadva a lábad,de hamarosan le is fog menni!

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Juca! A lábad kísértetiesen hasonlít az enyémre, főleg, hogy nekem is ilyen keresztpántos cipőm volt. Nálam szerencsére már normalizálódott a helyzet, a cipőt vissza is adtam a hugomnak, merthogy az ővé volt és 39-es, de csak az jött már fel a 37-es lábamra. :roll:

Lina! :cry:

Mimi! Én is így vártam már a terhesség végét, most meg minden nap pityergek egy kicsit, úgy hiányzik a pocakom. Ha a kezembe kerül valami, ami a terhességgel kapcsolatos, ruha, lelet, málnalevél tea, stb, mindig nosztalgiázom egy kicsit.

Nálunk továbbra is minden rendben. Marci nagyon jó fiú. Már van úgy, hogy szopik között nem alszik el rögtön, hanem ébren van, de nem sír, nézelődik, szórakoztatja magát a kiságyban. Ilyenkor úgy felvenném, de félek, hogy akkor nagyon ölbe szoktatnám. De nehéz dolog anyának lenni. :wink: Sétálni is voltunk már, azt nagyon szereti. Sőt, most már fürdésnél sincs sírás, kezd ráérezni az ízére. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

montana mázlid van,hogy ilyen jó fiu a kis marcell!!!!!!!!!!!
képeket teszel fel róla? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Türelem, türelem, no jó, de még meddig???? Közben a környezetemben meg mindenkinek babája lesz/van. Elegem van!!!
Tudom, hogy segíteni akartok, de a pozitiv gondolkodás sem megy már. Minek?? Eddig se használt! És a depiseknek is lesz gyereke, meg a bagósoknak, meg a drogosoknak, meg annak aki megy elvetetni... Mekem miért neeeem?????? :cry: :cry: :cry:
Pláne, hogy az első gyerekem lenne. De persze csak lenne...

Ne haragudjatok, de most tényleg nagyon ki vagyok borulva....

Kép
kislibus

kislibus próbálj lenyugodni,nemjó ha felbosszantod magad!
a korházbq én is beszoltam egy nőnek aki épp elvetette a gyereét akkor én is begurultam! :roll:

biztos neked is lesz babád hamarosan!és mindenkinek aki szeretne! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus!

Itt az idő, hogy felkeress egy meddőségi központot. Ott alaposan kivizsgálnának és biztos találnának valami megoldást. Nekem egy kolléganőm a Forgách Intézetbe járt, nem találtak nála semmi szervi vagy hormonális eltérést, megcsinálták a 6 inszemet, arra sem lett terhes, majd az első lombik sikeres lett, most várja az ikreket. Nem tudom, hogy a te környékeden milyen lehetőségek vannak, de Bp-re feljárni is megérné szerintem.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

milyen boldog lehet most a kolléganőd,pláne,hogy ikrekkel várandós!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monti!

Már milliószor megakartam dicsérni Marcit, hogy micsoda jóképű legényke! :wink: Igazán szerencsés vagy vele, hallod! Nemcsak szép de minta gyerek is! :wink:

Libus! :cry:

Kép

Kép
gröni

gröni a te babád is ilyen jó baba legyen! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Köszi, biztos az lesz ha rám üt! 8) Viszont nagyon várom már, hogy gyereksírástól legyen hangos a ház, hogy éjszakánként a sötétben gyerekkel a kezembe járkáljak! Nekem jó a hisztis is, csak legyen! :wink:

Kép

Kép
gröni

gröni vigyázz mert még visszasírod azt mikor még a pocidba volt!

én hasonlókat mondtam anno 2 éve mikor még terhes voltam!nagyon nehéz vol vele mikor hasfájos órái voltak a Mátékámnak! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Igaz rég volt, de volt, hogy fiam két egész hétig folyamatosan ordított és ahogy ő nem aludt, mi sem! Aztán kiderült, hogy beteg, sérv, gyomorkimenetelzáródás! Tudom mit szeretnék, de csak hisztiből ordítson! :wink: Majd 20 hét múlva írok erről a pociban szeretném tudni a babát, most nem, nehogy meghallja!

Kép

Kép
gröni

Szió!

Libus!

Most már nem bebújni a csigaházba, hanem menni előre SZAKEMBERhez! Ez már nem a véletlenek közjátéka. :cry:

tjuca

mára elteszem magam,jóklegyetek puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép álmokat nektek!
encike 2

Monti!

Nagyon jó, hogy Marcell még nem eresztette ki a kis oroszlánkörmeit, mert ugye tudjuk, hogy pasi, és csak idő kérdése, hogy ezt tudassa. Na de ezért szeretjük őket!!! :wink:

Igen tudom, estére durvább. Kezdődő toxémiás lábak. :cry: Nem akartam megint toxémiás lenni, de úgy látom nekem ezt dobja a gép. Kottára, mint Kingával. :shock:

Na ez az uccsó kép egy darabig. Esti kép (koszos játszós a lábam, nem az a lényeg). Bal lábamon a boka dagadt, jobbon a vádlim. És ez még nem a legrondább változat, mert aludtam egy nagyot délután. Sajna tudom mivel jár a toxémia, remélem most is legalább akkora szerencsém lesz, mint Kingával volt, a szülés idejét és módját illetően. 8)
Kép

tjuca

Kislibus:Tudom mit érzel és nagyon szeretnék segiteni de én csak lelkiekben tudlak támogatni. :wink: Nekemis vannak ilyen gondolataim néha kitörnek és akkor job ha senki nem szol hozzám és aztán megint átgondolom és másként látom .De tudom ez nem vigasz de légy nagyon erös és mihamarab babásodást kivánok . Adig itt vagyunk mi és támogatunk persze ha te is szeretnéd?
((((((Kislibus)))))
v.e.judit

Juca: Hát nem álltatlak mert valóban nem szép a lábad. De nézzük a végeredményt majd:)
És tudom butaság de ennél nagyobb gondod sosem legyen. És azt azért vegyük figyelembe, hogy hiába május van de az idő irtó meleg nyári. Még aki nem vár babát annak is bevizesedik ilyen melegben a lába. Tehát nem dicsérema lábad de én nem látom olyan vészesnek.
Na most remélem sikerül megnyugtatni téged:) :)
Puszi

Kép
csucsu05

Halihó!

Juca,
Na, akkor kicsit később fotózom a lábam, de meg kell mondjam nem éri el a tiédet... de azért az enyém sem kutya!

Gröni, az jó, h jól vagytok! A stoppoláshoz kitartás, de gondolom az előzmények miatt van rá szükség...

Amúgy feltűnően jól vagyok ma, végre jár a levegő, sütöm a nagyfiam szülinapi tortáját.

Holnap lesz 9 éves!!! :lol:
Pár barátja átjön egy kisebb zsúrra, de idén nem vállaltam amit eddig, h 16-20 gyerek randalirozzon nálunk... :twisted:

Vasárnap ünneplünk a családdal, szóval azt még mindenképp meg kell várnom! :wink:

Kép
zmimi

Csucsu!

Tudom, hogy élettani jelenség, a gyerek nyomja a veséket stb. de sokan legyintenek, ja meleg van, vizes. Igen, csak Kingánál pont megkerültük a meleget, és ugyanilyen volt a lábam.

Nem tudom, ki mondta már, hogy Monti bokája nem vészes, az volt. Önmagában, ha csak a víz lenne akkor én is örülnék (bár azért elég kellemetlen, amikor már pl. nem hajlik, zsibbad stb.) de az a baj, hogy ez a mérgezés aprólékosan nyifogtatja ki a vesémet, májamat, és szívemet, valamint nyiffantja ki a méhlepényt. Csak remélni tudom, hogy megint legalább akkora szerencsém lesz, mint Kingával volt, és addig tudjuk 2in1 húzni, amíg csak lehet, és végül meg tudom majd szülni Pacát, mint Kingát is sikerült.

Költözésen túl vagytok? Lányod örül az új laknak? :lol:

Mimi!

Mi túl vagyunk rajta, nagy rundó volt. 8)

tjuca

Juca: persze tudom, hogy nem könnyű én is vizes voltam és tudommilyen szar érzés mikor valóban nem hajlik a lábad meg nehéz és még sorolhatnám. Remélem Pacát úgy szülöd akkor minta Kingát.
Ha más nem akkor ebbe kapaszkodjunk.
Köszi a költözésen túl vagyunk félig meddig kész is van a ház.belül már kész kivül még a szinezésre vár. Szabina élvezi is az új otthonát hálistennek tetszik neki.

Kép
csucsu05

Kész lett a keresztszemes-képecske is, csak arra vár, h a pontos dátumot belehímezzem... 8)

+ teszek 1 képet az egyik babaértesítőről is. (csináltam egy rakattal, nincs 2 egyforma, de hasonlóak)

Kép

Kép

Kép
zmimi

Zmimi!
Irigylem a kézügyességed!
Nagyon aranyosak!
encike 2

Sziasztok!

Meg volt ma az évzáró műsor az óvodában:

Petike van középen:

Kép

és íme a kis hölgy, Petrácska:

Kép
Vendég

Petike már suliba megy?
Petrácska igazi hölgy!
encike 2

Még nem megy suliba. Nálunk ez szokás, hogy minden csoportnak van saját kis évzáró műsora.Olyan aranyosak voltak, annyira jó volt Őket hallgatni.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?