Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik!

Hú, mire ideérek már annyi olvasnivalóm van, hogy az írás mindig elmarad :D …ráadásul többnyire nem is emlékszem rá miket olvastam :oops: Na, talán most!

Először is rólunk: Zéti még mindig nagyon jó baba, este 11-kor eszik, majd ált. reggel 6-kor…de vasárnap pl. én keltettem 8-kor…aggódtam, hogy éhenhal :wink: . Nappal már egyre többet van ébren, igényli a társaságot…általában be kell érnie velem.

Tegnap voltunk koponya és hasi UH-n, minden O.K. :lol: én a múlt héten voltam a dokimnál 6 hetes kontrollon. Azt mondta úgy néz ki a méhszájam, mintha nem is szültem volna, pedig repedt is, és varrnia is kellett belül is. (mivel Zétinek elég nagy feje volt: 36-os)

Annyit beszéltetek itt a fekve szoptatásról, hogy gondoltam mi is áttérünk arra…és jelentem úgy néz ki MŰKÖDIK! KÖSZI NEKTEK!!! /mondjuk nálunk nem is a Zétivel volt a gond, Ő már bárhogy képes rácuppanni a cicire :P …sztem fejen állva is menne neki…csak hát az én érzékeny bimbijeim :evil: …de talán kezdenek már megedződni.

Na, és a késői reakcióim:

Lolka!


Bocsi, de csak most láttam, hogy kérdeztél a szopis tanácsadóról… :oops: de már látom azt is, hogy a csajok megválaszoltak mindent. Én is arról az oldalról választottam, amit Szőlő (és azt hiszem Virág is) beszúrt. Nálam a W. Katalin volt. Általában 5-8 ezret kérnek 1-1 látogatásért…nekem megérte, mert azóta legalább tudom, hogy mindent jól csinálunk (Zéti és én is), ezzel a tudattal nekem könnyebb folytatni.

Bambi!


Kérdezted mit jelent az, hogy olyan érzésem van, mintha késsel szabdalnák a bimbóimat: minden szívásnál nagyon éles, hasító fájdalmat éreztem…szerencsére ez talán már csak múlt idő, egyre ritkábban van, és egyre enyhébb. Sebek nincsenek, néha voltak, de elenyészőek szerencsére. A tanácsadó szerint csak felületi hámsérülések.

Alk. mentes sört én is iszom szorgalmasan. Most vagy alkesz leszek, vagy egy életre megutálom a sör ízét :roll: .

Marjan!

Nekünk Graco a babakocsink, a hordozónk és a mózesünk is…egy szettben vettük. Nekünk bejött! Még a vecsési rossz járdákon is simán tudom tolni…bírja :!: És ami a kedvencem, az a Graco pelusozótáska…imádom :!: :!: :!:

Zsuzsófi, Szössz!

Kiskanállal nem próbáltátok? És a Babyteve által említett Tommi Tippie üveg cumija tényleg cici alakú…nekünk is van… /mondjuk Zétinek tök mindegy miből-mivel kapja, neki a lényeg, hogy kaja/tejcsi legyen! Kis haspók! Már közelebb van az 5, mint a 4.5 kg-hoz :) /

Mangokám!

Engem nem hogy csak ledob a Babanet, de néha be sem enged :evil: !

Csöppke!

Remélem a depid már múlóban neked is…

Szőlő, Téjé!

Nagyon durva amit a csecsemősök „szakszerű” segítségéről írtatok :shock: :evil: .

Babyteve!

Nagyon sajnálom ezt a mellgyulladás dolgot…és igazán nem is értem…pont neked, aki a legtöbbet szoptat :?:

Kerekes!

Jobbulást neked is! Kicsit vigyázz jobban magadra, ha teheted…

Emi!

Biztos az álommanók jártak felénk és felétek /végtére is közel lakunk egymáshoz/ szombat éjjel, mert mint írtam vasárnap reggel a Zéti is jó sokáig durmolt :wink:
Biztos, csak tejmirigy az a csomó…ezt fogja igazolni az UH is.

Bolygó!

Nekem azt mondta a védőnő barinőm, hogy ha nem akar büfizni döntsem meg jobbra és balra is, mert nem biztos, hogy a levegő bubi úgy helyezkedik el a gyomrában, hogy függőlegesen fel tud jönni.



Na, és akkor ömlesztve:

Csajok!

Gyönyörűek a lánykáitok!

Kérünk képeket fiúkról is! (majd talán én is kicsinyítek párat és feldobom…)

Alvás
: nálunk Zéti az első (!) éjszakától kezdve külön szobában alszik, -s mivel van egy cicánk- bezárt ajtónál, Angelcare-val.
Az ágyában és a mózesben, babakocsiban csak hason alszik, a pihenőszékben és a hordozóban háton fekve is. Gondolom azért, mert azok kicsit döntöttek, nem teljesen vízszintesek.
Viszont hasról lendületből átfordul a hátára…így nem tudom mennyire marad majd úgy, ahogy leteszem. Pelenkagyűrögetés nálunk is játszik.

Infacol: nálunk bevált, már csak nagyon ritkán adunk neki.

Szopi: nálunk sem hagyja abba a Zéti magától, az esetek 80 %-ában le kell „választanom” persze ettől meg sík ideg lesz! Kipróbáltam és 1,5 órát is képes cicin lenni egyszerre :shock:

Kismamik!

A Minimanóban akciós a Libero, sztem jó áron van.

Na, gondolom mire ezt megírtam már megint több km-nyi lesz a lemaradásom…

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Benettke, örülök hogy jelentkeztél! :) Nagyon szeretnénk ám képet látni Zétiről! :wink:

Végigalussza az egész éjszakát? Ez nagyon komoly, de jó nektek. :D Én már annak örülök hogy 4-kor kel először, persze úgy hogy 11-kor fürdetünk csak... Utána csak 6-7 körül kel legközelebb.

Örülök hogy a szopi megoldódni látszik. Én most várom a csajt, bár sajnos nagyon rossz napunk van ma, picilány szinte egész nap fent van és sír, ha felveszem és babusgatom akkor jó, de ájdalmasan nyöszörög, csak ilyen fél órákra dől ki. Pocija fáj szerintem, adtam neki teát meg hallom hogy van "balhé" a pelusban, úgyhogy lassacskán talán helyrejön. Egy tuti, kíni kaja felejtős nekem, az tett be neki ez biztos. Mndegy, holnaptól Interfúdos rendelős vagyok.

Csajok, én néha képes vagyok nagyon durván befordulni.... De olyan szinten hogy képes vagyok azon gondolkodni hogy nekem nem való gyerek, pedig közben meg imádom és imádok foglalkozni vele, még a sz.ros pelust is szeretem :lol: Miért? Remélem nem lesz szülés utáni depresszióm basszus... Sajnos a családom hajlamos rá, Apu is meg Bátyó is volt depressziós.

Medina, köszi, a szeme meg a szája az enyém ezt már megállapítottuk, de a többi még kérdéses. Én néha egy az egyben Janit látom benne. :) De az hogy ilyen fekete a szeme, kéééész vagyok tőle. :) Pedig azt hittem minden baba szeme baba-kék. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Én a szeptemberi babavárók topicját erősítem.
Azt szeretném kérdezni, mint friss tapasztalt kismamiktól, hogy melyik elektromos mellszívót találjátok jobbnak? Madela vagy Avent?

Bocsi, hogy idepofátlankodtam, csak most hétvégén megyünk egy kisebb bevásárló körútra és szeretnék nem a reklámok alapján dönteni.

Köszi!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

 
 

Szőlő,
nagyon szép hajas babád van! És milyen jól fésült:) Megírnád a tejserkentő olaj márkáját? Most láttam a neten weleda márkájú emlőápoló és tejserkentő olajat. Te is olyat használsz?

Benettke,
Lili eddig csak egyszer aludta végig az éjszakát. Igaz én egy kicsit korábban 8-9 körül szoktam letenni. Éjszaka így is 6-7 órákat alszik egyszerre. Viszont mostanában már nem fesztiválozik éjjel és visznylag hamar vissza is alszik az éjszakai etetés után.
Örülök, hogy az UH-n mindent rendben találtak és várom én is a képeket Zéti babáról.

Nici,
Tök jó, hogy Barbi ilyen szépen hízik. Csak így tovább!

Ma Lili is nagyon nyűgös. Lehet, hogy a meleg miatt. Gyakorlatilag 1-óra óta csak most sikerült elaltatnom :(

Kép
emi29
 
 


Honeymoon,
nekem kézi avent mellszívom volt, de mivel az nem vált be végül elektromos medelát vettem. A célnak megfelel, meglehetősen gyorsan le tudom vele fejni a megmaradt tejet. A gépi aventet nem igazán ismerem, viszont úgy hallottam, hogy a kórházak is inkább a medelát ajánlják.

Kép
emi29
 
 


Téjé: jobbulást! Rossz, hogy beteg lettél - kell olyan orvosi maszk-szerűséget is viselned? Vagy az már túlzás lenne? Mielőbbi jobbulást kívánok neked!!!! Köszönöm az lll oldal-infot, sajna egyelőre nem találom a képet. Hason hasfájáskor van, ha nem tudom megfelelő pózban tartani (pl a nagy miatt) akkor nem igazán forgatja a fejét, bár volt mrá, hogy sikerült neki..

Babyteve: ez nem semmi, remélem, hamar elmúlik ez a gyuszi :(

Bolygó. a fürdetőkrém titka, hogy külön érdemes forralni vizet (mondjuk mikróban 2 dl-t) és abban elkeverni és ezt adni a fürdetővízhez. Amúgy semmi pénzért nem oldódik -grr. Ilyen szopi közben dolgot Julinka is csinál, az elején a szopinak, amikor már éhes, de még nem jött ki a kaki de ki nem várná :) És ő sem büfizik mindig, amikor bealszik szopi közben akkor hiába tartom büfipózban -bár már jobb a helyzet, néha sikerül kicsikarnom belőle a büfit.

Zsuzsófi: szerintem se aggódj Liza súlya miatt, nekünk azt mondták még Launál, ha jókedélyű és mozog eleget (mármint tud mozogni és nem azér tnem mozog mert "éhezik") akkor minden rendben. Bár neki pont a hozzátáplálás óta vannak súlygondjai, de azt is mondta a doki, hogy párommal mi is alacsonyak és vékonyak vagyunk (sztem én nem...de mind1) és ezért is lehet. Ő amúgy most 2 évesen lett 11 kg. Unokatesója ugyan fiú, de 5 hóval fiatalabb és 12 kg. Liza nagyon édi a fotókon.

Én ma totál kivagyok fáradva, Lau nem akar aludni, de izgő-mozgó mert álmos ugyanakkor, és párom csak 9 felé ér haza. Ja és persze a meleg miatt a kicsi délelőtt nem tudott aludni így felváltva sírt amelyik nem ölben volt :roll: pont ma kellett ilyen időnek lennie grrr -de úgy olvasom ez az idő más babókat is megviselt :( nálunk lakásban elvileg "csak" 26 fok van, de sokkla többnek tűnik :cry: Kép

És sajna nekem is az az érzésem, hogy fogy a tejmennyiségem :( tegnap este is dupla ciciből evett ma meg óránként, de nagyon remélem (és hiszek benne) hogy csak a meleg miatt. Végül is 4 óta jobb az idő és azóta alszik is, akkor evett utoljára.

Kép Kép
celesztina
 
 


Judit,
igen a délpestibe kell mennem. Az emlő UH-t ugyanott csinálják, ahol a babákat is vizsgálják. Ma persze elfelejtettem időpontot kérni :( Mondta a dokim, hogy szóljak, hogy sos kell az időpont és ha nem akarnak max 1 hónapon belülit adni, akkor mindenképpen hívjam. Azért tök jó, hogy komolyan veszi a dolgot, még akkor is, ha én is úgy érzem, hogy csak egy betokosodott tejmirigyről van szó.

Zsuzsó,
sajnálom a tápszeres dolgot. Ettől függetlenül látszik, hogy nagyon elégedett a babád!!! Nagyon édesen mosolyog:)

Szöszke,
elkezdted már a babamasszázst??

Bolygó,
én a fürdetőkrémet szét szoktam kenni a kiskádban és arra engedem a vizet. Úgy is oldódik.

Celesztina,
úgy tűnik, most mindenki kevésnek érzi a tejmennyiséget. Remélem én is, hogy csak a meleg miatt!!
Nem lehet egyszerű két gyerkővel.

Babyteve,
jajj szegénykém!! Jobbulást neked!

Kép
emi29
 
 


Hello,

szőlő, nagyon komoly a lányod hajszerkezete! Nem csak hosszú, de milyen sűrű...apppám :shock: :lol: Gyönyörű!

Alvás: Lőrinc hol háton, hol hason, de nappal leginkább kendőben, éjszaka meg a hasamon. :lol: Kajálni is minden rendszer nélkül kajál, hol alszik 4 órát, hol 1-et... de még összeszokóban vagyunk. :)

Szombaton mérlegeltünk egyet (9 naposan), akkor lettem volna 40+0. 3850-nel született, 3800-al hoztunk haza. Szombaton 4000 gramm volt kereken. :) Úgyhogy gyarapodik-gyarapodik...

benettke, szuper, hogy minden rendben volt UH-n, és a 6 hetes kontrollon!
Éjszaka átalvás :wink: Király :)

szőlő, volt már a csaj? Mit mondott? Kíváncsi vagyok.
Szülés utáni depi... ha figyelsz rá, biztos nem lesz ;) A lényeg hogy ne fordulj magadba, járkálj el, ne otthon ülj :)

Én a pocakhiány miatt vagyok kicsit zizzz, bazira hiányzik még mindig, és absz. nem tudtam feldoglozni még sem a szülést, sem azt hogy véget ért egy k**vaszép korszaka az életemnek :) Persze, kezdődik egy másik, egy még szebb...de idő kell, slusszpassz. :D

De így hogy napi 20 órában pörgök, nincs időm 'depizni' :)

honeymoon, nekem Avent isis-em van, a nagyobb fiamnál azzal fejtem 8 hónapig, most is azt használom, nekem bejött nagyon.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


csajok, a meleg a bűnös vagy mi?
enyém gyerek egész álló nap ordít. épp most is. már nem tudom mit tegyek:(

lolka_zs
 
 


Köszönöm a dicséreteket, nekem Liza a legszebb baba a világon :) A legszebb kétéves meg Kata, a legszebb ötéves meg Bence :):):):) Neeeem, nem vagyok ám elfogult :)

Most fél 5-kor evett Liza (mondtam hgoy be fog aludni) és 100-at mért a mérleg, de kilengett a 120 felé is... nem tudom hogy merjek-e hinni a szememnek :) Majd este meglátjuk. De most mérni fogom, hogy mennyit eszik egy nap...

HOneymoon, nekem Katával gépi medelám volt, most kézi aventem... visszasírom a medelát.... A gépi avent 2x annyiba kerül mint a medela, nem hiszem hogy annyival többet tudna....

Fürdetőkrém:

Én Lizára kenem fürdés előtt. Így sokkal jobban hidratál, mintha a vízben oldanám... szerintem próbáljátok meg. Sokkal egyszerűbb, mint kinlódni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


[quote="nuska1"]c írta:nuska1söppke,
milyen kendőt vettél?


Rugalmasat, a babaközelben-es Líviáéktól. Mobyt szerettem volna, de valamiért mindig elmaradt a rendelés...aztán megszültem :) ÉS most nem volt türelmem megvárni, mire kintről megküldik. :oops: :lol:
Imádom ezt a kendőt, asszem Lőrinc is :D

Kép

Kép

Kép

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Csöppke a szülést én sem tudtam még feldolgozni.... egyszerűen nem hiszem el, hogy én szültem :) Annyira gyors volt, annyira könnyű, hogy lelkiismeretfurdalásom van, amiért én nem szenvedtem meg a gyerekért.... Jah és pont akkor szültem, mikor nagyon nem számítottam rá :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


[quote="téjé"][ írta:téjéb]Csöppke avagyhogy nem vagy budapesti? Sorry, ez nem kerül a szemem ügyébe…. Köszi
Espumisan minden szopi előtt 10 csepp kiskanállal. De ha elfelejtem akkor szopi után kapja. Szerintem alkalmanként is adhatod, nálunk volt, hogy kínlódott kapott egy kanállal, és elég gyorsan jött a rotyogás. Szerintem nem bántjuk vele. De minden gyerek más, és mindenki máshogy áll a témához.


téjé, az espumiusan dobozán az van hogy max 25 csepp... az elosztva a napi mondjuk 8-10 szopira, max 2-3 csepp alkalmanként... a 10 nem sok?

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


nekem a kórházba azt mondták hogy a medelát annak javasolják akinek szopi után kevés fejni való teje marad. az Aventet annak akinek sok teje van. nekem bevállt az avent.
Vendég
 


[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetb]Csöppke - Szerinted nekem melyik homeós bogyót kellene vennem? Mármint .. eddig volt tejem, csak apadóban .. erre mit érdemes? (majd megpróbálok hinni benne, mert az is számít .. ez lesz a legnehezebb ..)


Még tavaly nekiálltam összegyűjteni a tejserkentő szereket, kukk meg, bár valszeg már a nagyja elhangzott itt :)

http://babakaja.gportal.hu/gindex.php?pg=16719462

Elvileg ha eddig volt akkor nem alkati a dolog, úgyhogy talán a ricinus communis ch5. :) De a legjobban a gyakori cicirehelyezés turbózhatja vissza a kellő mennyiséget. ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 21:11-kor.
Vendég
 


Csöppke,

szuper a kendőd! Olyan, mintha még mindig pocakod lenne, ha benne van Lóci :lol:

Nuska
nuska1
 
 


Emi, Panarom a tejserkentő olaj http://www.panarom.hu/ bár a honlapon ez nem szerepel, de van nekik ez tuti :D 2500 alatt van az ára )mindig elfelejtem pedig minen nap megnézem a számlán...)

Csöppke, szopiscsaj írt sms-t hogy holnap jön 2 és 3 között, mert nem tudott a munkahelyéről időben eljönni. De ma megint "meztelenkedtünk", tök durva hogy ilyenkor magamra teszem Mazzsert és magától elkezd folyni a tejem mindkét ciciből. De sajna most nem talált rá a cicire, mikor meg én akartam a szájába adni, jött a hiszti. Pedig esküszöm eleinte csak ki kéne nyitnia a száját, folyna bele...

Lolka, Mazsi is egész nap nyűglődik, most már 1 órája alszik, de előtte... ilyen negyed órákat, aztán tutujgatni kellett. Azért az vicces volt mikor egyik kezemben fogtam őt, a másikkal meg fejtem a kézi mellszívóval :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


[quote="nono26"]
írta:
nono26jah.. nagyon szépek a babók! Szőlő: Mazsi tisztára olyan mint te!



Köszi, dagad a májam most :oops: 8)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő, apa hozott filteres édesköményt. kibontogattam és egy-két csipetet szórtam a vízbe. szted az jó?

lolka_zs
 
 


leszűrtem, de maradtak benne kis darabok:( mit tegyek?

köszi

lolka_zs
 
 


Bolygó mi zuhanyrózsával szoktuk a fürdetőkenőcsöt szétmálasztani. Van egy anyagom az aluszékony babákról, majd átküldöm. Ja, de közben beszart a gépem.Igyekszem nem elfelejteni, mire megjavul.

Hasas válaszokat köszönöm, akkor rákérdezek a dokinéninél. Védőnőm még mindig nincsen.

Babyteve nagyon sajnálom a mellgyulladást. Nekem csak egy gyerek van és csak lázas voltam... tökre átérzem!!!

Benettke nálam is W.Katalin volt. :wink:

Szőlő
pont ilyen napunk van. Alig aludt, talán 3x félórát. És siránkozik.

Celesztina igen javasolta a doki a maszkot. De mivel nem volt torokfájásom, ezért nem erőltette nagyon. Csak lázam volt.

Csöppke nemtudom. Én egy ismerősömtől kaptam a tanácsot. A kendő marha jó, mint egy kis kengurumama.

Kérünk képeket igen!

Kérdés: akik autóval viszitek babát. Hogy terelitek el a napot?

Kép
téjé
 
 


Lolka, nekem nem filteres édesköményem van, elvileg abból 5 db kell/1 deci víz. A kamillavirágból kell egy "csipetnyi". A filtereset sajna nem tudom hogy adagold...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Téjé, nekünk eddig a hordozó előrehajtható "izéje" mindig lefogta a napot, úgyhogy nem sütötte, mikor picit mégis akkor én takartam el a kis arcát (én hátul utazom mellette).

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasnom lehetetlen, de szeretném közölni, hogy 2008.5.19-ÉN MEGSZÜLETETT A KISLÁNYUNK NIKOLETTA, 3700 G ÉS 55 CM!

Kép
sirkici
 
 


Nekünk napszemüvegünk lesz, remélem, még a héten megérkezik (Babybanz).

Csöppke nagyon komoly a kendő, megnéztem az oldalt, és ikreket is lehet benne szállítani :shock: Király, asszem rendelek egyet. Viszont nem meleg így nyáron? (Tudom, télre meg már kinövi, csak mi szopik alatt is olyan szinten összeizzadunk, hogy húúúúúú.....ja, és a tejserkentős oldal is jó. Az ősziléről pl. nem is tudtam, de a kórházban azt ittam literszám. most meg már magát a barackot eszem :D

Kép
babyteve2
 
 


Téjé, én becsiptettem az ablakba egy textilpelust


köszi Szőlő, kb annyit tettem bele akibontott filterből és aszűrés utáni pici maradványok is leülepedtek az aljára, így sztem jó lesz
neked milyen a színe?

lolka_zs
 
 


Wow! Üdv itthon! :D Jó sok haja van a kiscsajszinak!

Kép
babyteve2
 
 


Most mértem lázat, még mindig 38.5...egész nap ennyi volt, de nem is éreztem..viszont a gyulladás mintha menne le (nemhiába mondják, hogy 3 nap alatt elmúlik...eddig mindig így volt).

Kép
babyteve2
 
 


[quote="nuska1"]C írta:nuska1söppke,

szuper a kendőd! Olyan, mintha még mindig pocakod lenne, ha benne van Lóci :lol:

Nuska


nuska, nincs bénán megkötve?
Dominó már lényegesen nagyobb volt, mikor elkezdtem hordozni.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Írtam...elszállt :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Most már csak a képeket van időm feldobni:

Kedvenc "kényelmes" :shock: :?: alvó pózom apa ölében:
Kép

Ritka pillanatok egyike: játszószőnyegen hanyatt (nem szeretem a háton fekvést):
Kép


Ez anya egyik kedvenc rugija...de már mindjárt kinövöm:
Kép

Apát csodálom:
Kép

Ezt a rugit meg már ki is nőttem:
Kép

Ihaj, csuhaj! Jól beittam. Nem?

Kép

Merengő...

Kép


Azt hiszem most kimerítettem az e havi feltölthető kép keretemet :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


[quote="babyteve2"]N írta:babyteve2ekünk napszemüvegünk lesz, remélem, még a héten megérkezik (Babybanz).

Csöppke nagyon komoly a kendő, megnéztem az oldalt, és ikreket is lehet benne szállítani :shock: Király, asszem rendelek egyet. Viszont nem meleg így nyáron? (Tudom, télre meg már kinövi, csak mi szopik alatt is olyan szinten összeizzadunk, hogy húúúúúú.....ja, és a tejserkentős oldal is jó. Az ősziléről pl. nem is tudtam, de a kórházban azt ittam literszám. most meg már magát a barackot eszem :D


Hát melegnek meleg :) De csak ott, ahol összeérünk ugye... de nyáron a babára nem is kell semmi, csak a pelus.
De ez pl egy vékony kendőnek számít, a legtöbb szövetkendő sokkal vastagabb...nekem ez is szempont volt a választásnál. És ezt - mivel rugalmas - nem is lehet túl sokáig használni, mert a nagyobb súly alatt nyúlik...szóval mi max őszig használjuk, aztán váltunk egy szövetkendőre, ami aztán jó is ha meleg, télen :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


sirkici, gratu a csajszihoz, nagyon édes:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


benettke, gyönyörű Zéti! Az ijah csuhaj-os kép fölötti a kedvencem :) Hát valami eszméletlen szép arca van!!!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok Anyukák!

Kaptam egy fülest, hogy valaki közületek szeretne egy Fisher Price hintát! Sajnos nem tudok annyira visszaolvasni, hogy kibogozzam, hogy ki szeretné, ezért írok a közösbe!

Na szóval van egy Fisher Price zenélő, forgó, hiper-szuper hintánk, amit a nagyfiam már kinőtt, így szeretnénk eladni. A bolti ára kb 40 000 Ft, tehát egy eléggé komoly darab. :)
Mi nagyon szerettük, mert rengeteg dologra tudtuk használni. A hozzátápi elején pl abban etettem, mert akkor még ne tudott ülni.

Íme egy kép:
Kép

Az a kedves anyuka, aki ezt szeretné a babájának dobjon egy privit. A részleteket majd megbeszéljük.

Üdv,
Fatima

fatima
 
 


Sziasztok!

Mindenekelőtt kérdezném, hogy nem tudtok-e valamit Krittáról? Aggódom értük...

Mi jól vagyunk, nagyon szépen fejlődik Atti, Andris ma jól "megmasszírozta":) Olyan erősen akarja megfogni, mintha én lennék...

Dobok friss képeket, remélem tetszeni fog...

Az ágyamban:
Kép

Szopi után: Kép

Biztonsági figyelmeztetések a hordozó oldalán...nem árt elolvasni.. Kép


Ja, szóval ez a teteje.... Kép


De hát itt nem ezt írták... Kép


Ja, így már értem... Kép


A pihenőszékemben...ja, ez nem is én vagyok, hanem a bátyám ugyanennyi idősen... Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


sziasztok

látom ma mindenki dob fel képet a cúúúúki babákról. én is így teszek :lol:
kiságyban alvásközben kúszik mászik. ja, és a terpesz bugyiban látható
Kép
KépKépKép

a fürdetőt én is a kölökre kenem.
na, megyek uccsó(remélem) etetés ma
toncsi

toncsi80
 
 


Istenem, nagyon édes az összes gyerkőc :)

Én viszont el vagyok keseredve ..
A 19h-s szopinál alig tudott enni valamit Alíz .. sajnos így estére nagyon elapad a tejcim :( és úúúgy sírt .. nem tudtam megnyugtatni, nem fogadta el a pótlást .. csak hisztizett majdnem 1 órán keresztül annyira, hogy már én is vele sírtam :( Közben megpróbáltam nyugtatásképpen cicire tenni, de ott is kiabált, miután rájött, hogy nem jön belőle .. Teljes volt a tehetetlenség. Mostanra úgy elfáradt, hogy néz ki a fejéből, meg sem nyikkan, de olyan szomorú a tekintete, hogy megőrülök .. És bárhova megyek a szobában, mindig engem néz .. kivagyok :( 22h-kor lefürdetjük, addigra remélem termelődik tejci neki estére .. aztán dőlök aludni ..

Holnap veszünk Tommee Tippee cumisüveget, ill. kapok tejcit. Szorítsatok légyszi, hogy vagy így, vagy úgy, de jobb napjaink jöjjenek .. ez borzasztóan fáj lelkileg :(

Kép
szösszenet
 
 


Szössz, drukkolok! Pont ma láttam neten egy olyan üveget és nagyon tetszett!! Biztos sokat gondolkodtatok a tipuson, de mint már írtam Aventhez képest a Nuk nagy különbség! Azért szerintem ezt is megpróbálhatod, mert én a te általad választottról úgy láttam, hogy az is kemény cumi. A Nuk egyébként 1.100-ba kerül.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Egyébként méred?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka - Köszi :)
Nem, barátnőméknek is ez vált be, és ez puha cumis, és teljesen olyan, mint egy cickó ..
Nuk-ból jó sok van a Brendon honlapján .. van köztük különbség? Melyiket érdemes??
Inkább beruházok mindkettőre ..

Kép
szösszenet
 
 


Tény, hogy az anyamellhez képest az Avent cumi nagyon kemény....bocs, hogy részletekben írok, csak gondolkodom közben...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


[quote="klarka"]E írta:klarkagyébként méred?

Alízt? Persze! Hízik .. csak nem olyan nagy ütemben, mint eddig .. (azt 3200 körül van .. most fürdés előtt is megmérem)
A súlya alapján annyira nem lennék elkeseredve ... csak a szopik közbeni hisztik, és a tejmennyiség aggasztó :(

Kép
szösszenet
 
 


Nuk-nál az a lényeg, hogy jó méretet vegyél, nekik még elég az 1-es méret és én üveget vettem, mert az jobban fertőtleníthető, jobban bírja a strapát..igazából a műanyag változata extra vékony műanyagból készült, nem olyan masszív, mint az avent, féltem, hogy hamar tönkremegy...

Ilyen a mienk:

Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Köszi!
Nah, visszük fürdetni, mert Apuciján már alszik el ...
Aztán megpróbálok enni adni neki .. remélem azért vmi tejci termelődött 2 óra alatt. Az egyik homeós bogyót is elkezdtem szedni .. és már tökig olajos vagyok a tejszaporítótól ..

Kép
szösszenet
 
 


A Tommee Tippee nagyon puha szerintem, Barbi ha szívja ezerrel, simán össze is "roppantja"! (remélem értitek hogy értem :))

Nekünk is van NUK is amúgy, de azt még nem használtuk!

Szössz, bízom benne csak ideiglenes nálad ez a visszaesés!!!

Klarka, Ati nagyon aranyos, és hogy hasonlít Andrisra :)

Toncsi, Hédi is nagyon cukor :)

Benettke, Zéti baba nagyon helyes :)

Judit, nekünk van a kocsin walt disney-s napellenző, Szandi miatt is kell, és az szépen felfogja a napot, bár nem sokat ült még kocsiba, csak mikor hazajöttünk, meg egyszer gyógyszertárba vittem el magammal :)

Nekünk is Graco babakocsink van hordozóval, és mózessel, szerintem nagyon szuper, az meg kimondottan tetszik benne, hogy van talpazata a hordozónak a kocsihoz, így nem kell mindig bekötögetni, csak bepattintom, és kész is :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Téjé: olyan napellenzőt hazsnálunk kocsiban amit az ablakra lehet tenni. Ilyet: :arrow: Kép

Sirkici: nagy gratula Nikolettához és sok boldogságot és tejcsit Nektek!!!!

Babyteve: és magától lemegy akkor 3 nap alatt a gyuszi, nem kell külön csinálnod vele semmit vagy szedned vmit? Azért 3 nap így jóóóó hosszúúúú :(

Klarka: Ati csúcs egy baba, nagyon édi :) :) :)

Toncsi: Hédi is édi nagggyon :)

Ma 11-től 4-ig kb óránként vagy sűrűbben evett a kicsim, elvileg ezzel növeli is a tejmennyiséget, nem? De nem nőtt :( Brühühü. Kezdek aggódni. Lehet, hogy elsőre ment a szopi de második gyereknél nem??? Ugye nem???

Kép Kép
celesztina
 
 


lehet, hülyeséget írtam: autóban vagy babakocsiban napellenzés? Mert az elsőre írtam, amúgy a babakocsinknak marha nagy a napellenzője, egészen a kocsi ülőrészéig lehajtható

Kép Kép
celesztina
 
 


jaj, szössz, ne keseregj! helyrejön minden, csak ne idegeskedj, az sem tesz jót. (megint zs a vállamon...) most ez a nehéz, aztán majd jönnek az első betegségek...de ott van a rengeteg öröm is, és alíznak nagyon jó dolga van nálatok. az szuper, hogy kaptok tejet! gondolok rátok.

csöppke,
szerintem jól van megkötve, bár én rugalmas kendőt sosem használtam. küldj képet a ordozós topikba, ott örülnek neki és megszakértik. :wink: én is félek kicsit a nyári melegtől, mert a didymos jakob meleg kendő, akkor talán előveszem a babakocsit is... :roll:

Nuska
nuska1
 
 


Sziasztok lanyok!

Most csak szosszenetnek es Klarkanak reagalok!

Szosszenet!
Kitartas! En meg megprobalnam a medela szoptanitjat is a sogornom azzal szoptatta a kislanyat 6 honapos koraig.
Itt irt is rola valaki!
Sajnalom! Engem is nagyon megviselne!

Klarka!
Nagyon jo latni, hogy jol vagytok!
Drukkolok, hogy csokkentsek Ati gyogyszereit!

Lanyok!
Mindenkinek kivetelesen szep babaja van!

Toltottem fel videot ha valakit erdekel itt megnezhetitek:

Testveri szeretet!
http://www.youtube.com/watch?v=vVephuqht7Y

Katica!
http://www.youtube.com/watch?v=_pLKmzHfBVc

http://www.youtube.com/watch?v=RKQ88M6xiyA

Magi
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?