Új privát üzeneted érkezett!

Viki,
miért hanyagol minket szándékosan? Pont most megoszthatná Némókával is, hogy hogy állnak, mert nagyjából együtt haladhatnak.

i.kata
 
 


Lehet, hogy a lombikra nehezebben tud lelkileg felkészülni mint Némóka, és azért nem jön. De szerintem nemsokára jelentkezik, ha előbb nem akkor amikor a baba ott van a pocijában :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szezsónak most kicist nyugi kell, és pihi... ezért hanyagolja az egész babanetet! nem csak ezt a topikot!
:wink:
Vendég
 

 
 

Kata!
Sztem kicsit szellőztetni szeretné a fejét a babatémáról, még ha lombikolnak is.

De ne legyen igazam.....
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Most csak a jobb petefészkemben érik tüsző 4 db 15 mmes, a bal oldali 0. Most már csak azon reménykedek hogy nelegyen elzáródva a jobb oldali petevezetőm.
A méhnyálkahártyám egy fos. :(
Csak 5 mmes volt, kaptam rá ösztrogén tapaszt. Hiába ettem a méhpempőt, meg aspirin protectet, meg joghurtot, meg túrót.
Hétfőn inszem.
Addig a maradék puregont 25-sével kell beadnom, szombat este meg tüszőrepi.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
van még csomó időd hétfőig, hogy vastagodjon a mnyh, ne kenődj el, még csak kedd van. Viki is kapott annak idején olyan tapaszt és ott van Lackó :wink:

Azért ahogy észrevettem, most senkinél nem lettek extra eredmények a méhpempőtől. :roll:

i.kata
 
 


Méhpempő csak Czinkiéknél okozott csodát!!

Bumi!

Megszugeráljuk a nyh-dat! Hajrá tüszők!!!
20150601134430
 
 


Megértem Szezsót! kell, h néha pihenjen az ember lelkileg és testileg is! bár én nem tudtam megállni a lelki részét (jöttem dumcsizni! :lol: )

Bumi: hétfőig még van idő nyh növesztésre! azért egyél csak továbbra is mindent!

Viki: még a párommal is csodát tett! az immunrendszere nagyon jó lett, nem volt beteg, pedig mindenki döglődött körülötte a mhelyen, és nem is volt mindig fáradt, pedig qva sokat dolgozott és sokat idegeskedett + nagyon fickós is volt mindig! :lol: nálam még sokat számított az esküvőszervezés + a met és a méhpempő is ( a tömény, nem a csepp!).

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bumi,

hétfőig éppen még 5 mm-t kell vastagodni a mnyh-dnak, mert azt mondják, hogy naponta hízik 1 mm-t. Úgyhogy a hétfői 10 egyszerűen szuper lesz az inszemhez és az ösztrogén tapasz még jobban segít.
Úgyhogy nyugi, és gratula a 4 db tüszőhöz!

Czinki,

én a méhpempő cseppet ittam és az 5 mm-es mnyh-mból 11-et varázsolt a következő ciklusra. Úgyhogy a csepp is jó. Mondjuk én még ettem mellé a túrós tésztát is...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: hát ebből is látszik, h ahány ember, annyi hatás! és nincs azonos gyógymód! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Boni,

Örülök, hogy jobban vagy! Aztán, ha kell feküdj egész nap!

Bumi,

Szép tüszők, a nyh-d hétfőig még bőven vastagoni fog!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok! :lol:

Először is mindenkinek drukkolok mindenhez amihez kell 8) 8) 8)

nekem jún.9-én kell mennem Tapolcára, akkor lesznek meg az összes vizsgálati eredmények, és beszéljük meg remélhetőleg a lombik időpontját, ami elvileg augusztus :lol:
(igaz én olyan ritkán jövök, hogy már nem is nagyon hiányoltok :oops: :( )
Vendég
 


Sziasztok!


Voltam dokinál, és adott még 4 hetet a mensimnek, hogy megjöjjön. Ha addig nem akaródzik neki, ami állítása szerint valószínű mert vékony a méhnyálkahártyám, akkor megint mennem kell hozzá. Azt mondta endokrinológushoz nem érdemes mennem, mert nem olyan nagyon rosszak az értékeim, és ezt stimulációval kordában tudja tartani. Kb ennyi. Most kicsit elkettyentem, hogy megint várni kell, de ez van. Úgyhogy sokat nem tudok hozzáteni a topic jó hangulatához.

hofeherke
 
 


Vicuska!

De hiányoltunk! :wink: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben lesz Tapolcán!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mara,

Miért kell még 4 hetet várnod, főleg hogy még ő is azt mondja, hogy nem valószínű magától? :roll:

Képzeljétek Lányok, hogy már a 2. merionaltól nagyon bizseregnek a petefészkeim. :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nem tudom.
Először azt mondta, hogy jó, hogy mentem, mert lesz itt tennivaló. Aztán elengedett azzal, hogy várjak még 4 hetet.
Azt is mondta korábban, hogy siettetjük a dolgokat, nehogy kiújjuljon az endo, most meg már ez lesz a másodig 28 nap, ami kimarad. Én ezt tényleg nem értem... :roll:

hofeherke
 
 


Nemo: Csak had bizseregjen! :)

hofeherke
 
 


Mara,

sajnálom, hogy nem indítja meg a mensid a doki. De miért épp 4 hetet kell várni?

Vicuska,

jó hallani felőled, nemsokára eljön az augusztus és akkor a pocaklakó útban lesz. Nagyon szorítok neked.

Nemone,

a bizsergés jót jelent, mondd nekik, hogy sokasodjanak és nőjenek, hogy jó sokat tudjanak leszívni majd :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicuska!
Hogy mondhatsz ilyet akkor nem kerestelek volna meg a másik topicban ha nem hiányolnánk, és ezt mindannyiónk nevében tettem, mert úgy éreztük a talin neked is ott a helyed, de a te döntésed, mi nem erőltetünk semmit, és továbbra is drukkolunk neked, és figyelemmel kísérjük hogy alakulnak a dolgaid. :wink:

Bumi! Nem aggódnék a mnyh miatt, majdnem egy hét van az inszemig. Akkor is csinálnak uhu-t, mert akkor majd csodálkozol, hogy megnött !
Nekem bejött a pempő 7-ről 11-re, igaz akkor rengeteg tejterméket is ettem.

Megértem Szezsot, hogy pihenésre és regenerálódásra van szüksége, nemsokára már ott lesznek az apróságok a pocijában, és talán lesz még egy ikres kismamink! :wink:

Boni!
Örülök, hogy jobban érzed magad!

Némóka!
Zsibongjanak csak azok a tüszők és nőljenek nagyra !

Mara!
Engem is ez készített ki amikor nem jött meg három hónapig sík ideg voltam, mert gyerek sehol, mensi sehol..... most meg az a baj, hogy mindig jön a mensi ha kell ha nem,..... és még mindig várakozom...... csürörtökön addig nem megyek el a dokimtól amíg meg nem tudom, hogy mikor lesz már az a nyavalyás inszem! Van a laborosoknak egy hete, hogy a párom bacieredményét elküldjék, nem úgy mint múltkor hogy egy hónapot kell várni! :twisted:

dita75
 
 


Czinki,
tudom én, hogy nem volt igazi az a mérés. Inkább a későbbi volt abban az időben, amikor szoktam amúgy is mérni. Az első előtt sokat forgolódtam, 2 órával előtte wc-n is voltam. Vagy csak inkább a 2-nak akarok hinni. Mindegy, holnap úgyis kiderül...

Monic,
semmi tünetem nincs, hacsak annyi, hogy a helyi bevásárlóközpont wc-jébe majdnem behánytam, mikor elmentem wc-re, és megláttam egy hajszálat az ülőkén. Lilivel amúgy semmi nem volt, még egy kósza kis émelygés sem, úgyhogy nálam ez semmit nem jelent.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska
Anyumnak a három gyereknél mindig más volt a terhesség.
Én vagyok az utolsó és velem volt neki a legkönnyebb, pedig egy Bud Spencer gyerek voltam 4,25 deka :oops: ez ma is meglátszik!
Ennek ellenére úgy estem ki belőle! :shock:

dita75
 
 


Dita: Ok-ok, de nekem az elmult egy évben gyógyszer nélkün nem jött meg soha, akkor most mitől várja, hogy megjöjjön? Olyan isteni csoda lenne, mint az, hogy babás legyek spontán...

hofeherke
 
 


Mara!
Ne hallgass a dokira, menj el az endos dokihoz!

Linácska!
Miért nem tesztelsz? Csak magadat és minket kínzol ezekkel a tünetekkel. :roll:
20150601134430
 
 


Dita: Talán mintha Kata mondta volna, hogy a szurkálós dokija amikor kikérdezte kérdezte azt is, hogy milyen volt az anyukája várandóssága, mert az is számít. Ezek szerint nálan nem, de nálam biztosan, én eredetileg márciusra voltam kiírva, aztán meghalt a keresztapám egy szívműtét után, és ez annyira megviselte a családot, meg Anyukámat, hogy nem is nőttem, így módosították a április végére a dátumot. Aztán megszülettem március 4.-én 2,5 kilóval... ráadásul Anya majdnem elvérzett, mert RH összeférhetetlenek voltunk, és a doki elszúrta az injekciót... Ezért vagyunk csak ketten, mert a harmadik babát ezek után már nem vállalták be a szüleim...

Lina: Kiváncsi vagyok a holnapi híreidre... :)

hofeherke
 
 


Jajj de édik a négyesikrek a fókuszban, nézitek közben?
Zabálnivalóak!

dita75
 
 


Viki: Ezt épp te mondod, akinek mégis csak Ő "csinált" Lackót a pocidba.... Vagy én bízom meg benne túlságosan?

hofeherke
 
 


Mara!
Igen, éppen én mondom!

Figyu! Én is ott hagytam volna, ha nem sikerül a 4. inszem. Most vársz potyára 4 hetet? Addig megjárod az endos dokit. Inkább ő mondja ki, hogy jók az eredményeis.
;)
20150601134430
 
 


Mara!
Hát ez elég szörnyű történet, szerencsére egyikőtöknek sem lett komolyabb baja. Nem biztos, hogy itt kell keresni az okokat, annyi minden lehet ám!
Ez a görcsölés biztos nem tesz jót, de úgysem tudsz ellene tenni, mert ha valamit nagyon akar az ember, hogy a frászkarikába tudná magát elhatárolni egyik pillanatról a másikra, hogy ne gondoljon rá!
Erre szerintem senki nem képes! Aki igen annál megemelem a kalapom!

Lina pocakjában ott a baba, de szerintem a múltkor annyira rápiritottunk, hogy miért akar ilyen korán hcg-t méretni, hogy most már nem mer tesztelni, de szerintem ez igy jó, mert ha korán csináná és még nem lenne csíkos akkor az bazinagy csalódás. Én sem merem már előbb megcsinálni, május végén már meg kéne jönnie, de ha nem akkor ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor sem fogok előbb tesztelni mint hétfő!

dita75
 
 


Kép

ezennel lelövöm magam, kicsit még tévézek aztán megyek csuccsantani!

Kép

dita75
 
 


Viki: Hát ha már ennyien mondjátok csak van benne valami.... jöv héten elkezdem intézni a beutalót, úgy is lassan lesz időm is, mert vége az évnek, meg pénzem is. Állítólag a díj, amit kapok egész nagy pénzjutalommal jár :)

hofeherke
 
 


dita: Nem vagyok én annyira rágörcsölve erre a baba dolgora, nem ez minden gondolatom. Szépen élem én az életemet... csak nem szeretem, amikor nem történik semmi, és még oka sincs. (A danovalos 3 hónapos leállásnak volt, de ennek a 4 hétnek nem látom az értelmét.)

hofeherke
 
 


Dita: Ja elfelejtettem írni, hogy jó éjt, meg jó TV nézést.

Én is megyek dolgomra, mert megint fent lehetek éjfélig, aha mindent meg akarok csinálni, amit még kellene...Sziasztok!

hofeherke
 
 


Linácska,

ugye tesztelsz reggel? Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,
azért nem akartam előbb tesztelni, mert egyrészt ez lesz a 14. dpo, másrészt meg holnap van a 3. házassági évfordulónk, olyan jó ajándék lenne. A tavalyira is kiszoknit kapott apa, de az sajnos nem tartott túl sokáig. Ja, és a lányom is a 32. napon még negatív volt, a 36-on volt pozitív, igaz közte nem néztem.

Dita,
nagyon remélem, hogy igazad van, és tényleg ott van a baba. Olyan vegyes érzéseim vannak. Egyszer tiszta pozitív vagyok, hogy ott volt az a 4 tüsző, hozzáküldték a kiskatonákat, ott a 9 mm nyálkahártya, mi lehet a gond. Másrészt meg 1 éve nem teszteltem pozitívat, és olyan hihetetlen, hogy egyszer újra lehet kétcsíkosom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

próbáld kitörölni a fejedből a negatív gondolatokat, és tesztelj holnap egy +-at! Én ezt kívánom neked! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó éjt mindenkinek,

elmegyek aludni mert ez a meleg teljesen kikészít engem :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Negativ;-( valahol mélyen éreztem, hogy ez lesz, de olyan jó volt kicsit reménykedni, hogy hátha. A legszarabb, hogy így hétfőn mehetek dolgozni, amit már tiszta szívemből gyűlölök!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Lina!

Írtad, hogy a kicsi lányod 36. napon volt csak +. Még ez is lehet így!!!
20150601134430
 
 


BASSZUS!!!!!

bocsi sziasztok!

Direkt Liacska miatt keltem fel, mert szentül meg voltam győződve, hogy + lesz a tesztje, és nem akartam kimaradni belőle.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Remélem az lesz amit Viki mond!
Én még drukkolok!



Kép

indulok is lassan! pápá!

dita75
 
 


Jó reggelt!

Linácska,
ne keseredj el, még tényleg lehet, hogy pár nap múlva pozitív lesz.
Szorítok, hogy úgy legyen, mint a kislányoddal!

Monic,
már csak 1 nap :lol:

i.kata
 
 


Kata
A Káli konzultációhoz van egy nap Monicnak, ugyi?
A tesztig 5 nap, a mensiig még vagy 9 hónap! :wink:

dita75
 
 


Linácska,

szerintem ne add fel!! Semmi képpen sem!
A 14. dpo ugye a második inszemtől van számolva?

Kata, Dita,

Mostmár nagyon izgulok! Délután megkérdezem, hogy minden eredmény készen van-e.

Kata,

azt álmodtam, hogy a babanetre felraktál egy levelet amit Szezso írt neked, és azt kérdezte benne, hogy nálatok alhat-e amikor megy a lombik konzultációra :roll:
Azt hiszem lezdek egy kicsit dinka lenni, mert Szezso Tapolcára megy és nem Pestre :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

ti ma mentek dokihoz? Ha igen akkor nagyon nagy drukk hozzá+++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja, és nem értem a vonalzómat, mert tegnap még 2 napot írt, ma meg meggárgyult ez is :roll: :oops:
Mindjárt csinálok egy újat

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
tényleg érdekes álmaid vannak, de már csak az lenne érdekesebb, ha Szeszo tényleg írna nekem egy ilyen levelet :wink:
Tessék lenyugodni holnapra! :lol:

i.kata
 
 


ÚÚÚÚ, most mondják az időjárásjelentést és DNy-ra 35 fokot mondanak, de amúgy nagyjából mindenhol 33 lesz :evil:

i.kata
 
 


Kata,

próbálok megnyugodni, de nem nagoyn megy egyenlőre. Izgulok, hogy mit fognak nekünk ott mondani.
És a vonaó kivan javítva végre :wink: , köszi az észrevételt!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nálunk egész délután besüt a nap az irodába, mondhatni akkora az ablak mint az egész fal, és hiába sötétítünk, tódul be a meleg.
Ja,és az egész épületben csak nálunk nincs klíma :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Holnap megyünk 10.20-ra!
Milyen eredmények hiányoznak még? Progid megvan már?
Én tegnapelőtt azt álmodtam, hogy jött a pirianyó!
Reggel csurom vízes voltam!
Most is mire beértem, pedig ma nem is cangával jöttem, és kb. 8 perc gyalog a mh., de olyan meleg van már most, hogy a hátamon csurgott a víz. Apa ma kettókor ment el dojdozni, szerintem már most tele van a t....e, mert most kivételesen nem volt telefonos ébresztőm! :shock:

dita75
 
 


Monic
Küldj egy kis napot ide, mert itt csak délután süt be amikor nem vagyunk itt, tegnap is zokniban meg pulcsiban ültünk itt az irodában és még úgy is fáztunk. Nyáron aki bejön hozzánk kintről mindenki azt hiszi, hogy légkondink van!
Nyitott ablaknál! Noooooooooomális?

dita75
 
 


Moncsi!
Megnézik minden leleteteket és javaslatot adnak a további kezelésre, legyen az inszem vagy lombik.

Dita!
Én is leizzadtam, pedig csak a szomszédos boltban és zöldséges voltam az előbb.

Holnap vizsgálatotok is lesz?

Szerencsére itt a lakásban még viszonyleg kellemes idő van.
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: