Új privát üzeneted érkezett!

Nemrég értünk haza. Nagyot sétáltunk, kellemesen elfáradtam. Remélem ti is jól éreztétek ma magatokat.

Kép
dittke
 
 


Sziasztok!

No vagyok én is ismét, csak ritkán.
Nagyon elfoglalt voltam a napokban.. festés, pakolás, takarítgatás, stb. stb. Most tartok ott, hogy a kelengyével foglalkozzam.

Ti hogy álltok a babakelengyével???
És jól vagytok??

Nálunk minden ok, szerdán megyünk egy uccsó 4D-re a Genesishez. Kíváncsi vagyok a Picinkre, mert eddig nem mutatta meg sem a pofikáját sem a lábaközét 100 %-ban... :roll: :lol: :lol:

Vigyázzatok Magatokra.
Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok

Nekünk már szinte minden megvan. Azért te is jól elhúztad. :D
Kíváncsian várjuk az eredményeket!!!

Kép
dittke
 
 

 
 

Szevasztok!

A babkelengye nekünk még finoman szólva hiányos,igaz hogy sok mindent örökölök a tesómtól,de még azokat se hoztuk el.Aztán meg ott van a kórházi csomag,amivel szintén sehogyse állok. :oops: Szerintem a jövőhéttől fogom felpörgetni az eseményeket,elvégre már csak 2 hónapom van,ha minden jól megy :D

Kislány!kíváncsian várjuk,hogy mit láttatok az uh-n :)
hubcsa
 
 


sziasztok!

Ma már írtam és most nézem, valami oknál fogva nem mentette el, vagy nem jelenítődött meg. Ma tök jó dolog történt, csak úgy 22.000ftot kaptam az egészségpénztáramtól. De arra nem tudtam rájönni hogy miért. Na nem baj én vissza nem utalom.

Kicseréltettük egy másik márkára a levegőhűtőnket, amit apától kaptam a nagy meleg miatt, ugyanis az 1 hetes elta a 2.használat alkalmával leégett, vele együtt a ház ama fázisa is amibe be volt "kötve" . Most egy orionnal próbálkozunk.... remélem több sikerrel.

Az angollal nagyon haladok :lol: apa ellenőriz, és nem is vétek hibát, pedig segítség nélkül tanulok.

Hú, ti hogy bírjátok ezt a bazi meleget? még a malackám is tökre kivan tőle.... az estéket szeretem, amikor olyan kellemes hűs szellőcske csap meg.

Kb 1 órája azt hiszem olyan jóslófájás szerűségem van, aki tapasztalt anya, az mondja már meg legyen olyan aranyos, hogy ilyen e vagy sem. Szüóval tök rendszertelenül jönnek olyan érzések, mint amikor meg akar jönni, de eléggé érzem!!!!!!! aztán abbamarad bizonyos ideig. Hú, elég fura érzés... apa már mondta neki, jó lenne ha még 4 hétig nyugton maradna. Utána jöhet.
magdolnam
 
 


Magdolnam! Elvileg van ilyen, én nem éreztem, csak szülés előtti napon, és én úgy gondolom, hogy akkor kezdtem el tágulni.

Kép
dittke
 
 


ezt nem hiszem el, most meg a 4 hónapos tvénk szart be!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam
 
 


:shock: :shock: :shock: :shock: Dittke :shock: :shock: :shock: :shock: áááá Lizus jó kislány és ez csak jóslófájás -most nyugtatom magam-
magdolnam
 
 


Minden összejött mára? Biztos csak jóslófájások! Az igazi még korai lenne!

Kép
dittke
 
 


jah, minden összejött :twisted: Az ember meg hisztizik, hogy jaj ne tapossak a számlákra, mert most könyvel! Azt hittem felrobbanok!!!!! Mi a fenéért nem rendezi, lépni nem l lehet
magdolnam
 
 


mármint ezt úgy kell érteni, hogy a gari levelet kerestem az irodájába és nincs egy talpnyi hely se a "rendezett" számlák között
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Hát először is, szörnyen meleg volt ma, azt hittem hogy a fiam a hasfalamon jön ki, szerintem neki is felforrt odabent a jakuzzi :D
Kislány, Hubcsa, tök jó, hogy vagytok újra! Gyertek minél gyakrabban. Lányok, kezdünk éledni :D :D
Örülök, hogy mindenkinek jól telt a hétvége, viszont sajnálom a tönkrement kütyüket... nálunk a kocsik mennek sorban tönkre.
Noss voltunk ma a városházán. Június 28-án délután 2-kor bekötik a fejem :D és olyan szép hosszú nevem lesz, hogy lehet, hogy csúszik a kövi esküvő, mert mire leírom ... :D Voltam suliban is, ott meg két órát alig bírtam végigülni, pedig légkondi is van. Elég aktív napja volt Krisznek!
Apropó aktív... Magdolnam üzizem a csöpplánynak a pocakban, hogy még tessék nyugton maradni anya hasában!!! nem szabad ám ilyeneket csinálni! ;)

Kép

Kép
pindimano
 
 


:lol: neked lesz hosszú neved??? NEkem az anyakönyvvezetőnél 3 sorban fért ki. Ugye iwiwről tudni hogy hogy hívnak + tedd hozzá még a Földvárinét meg egy Ritát is. A Máriát már nem akartam leírni.... ANyámék kicsit hosszú nevet adtak :evil:
magdolnam
 
 


Szabályszerűen fáj a hasam. :roll: Remélem hatott a kiscsajra a határozott felszólításod!!!! NEm tudom mi a frász van velem. Leet most az kavart be hogy sík ideg vagyok! De az előző görcsökhoz nincs köze. Februárba meg egy nagyon nagyon drága tv ment tönkre ami néhány évet brt. Talán 3-4 kb.... zsinórban mennek tönkre a cuccok. Bezzeg a nagy komunista időkbeli tvnek még a mai napig "nincs" baja -mamámnál. Azokat miért tudták olyan frankóra megcsinálni?
magdolnam
 
 


ez a jaccuzis szöveg nagyon tetszik. Holnap dögvész lesz! Hűtőbe fogok költözni. Péntekre meg viharokat mondanak. Csak a bébik maradjanak mindenki pocijába ettől a hülye időjárásváltozástól.
Pindi, gratula előre is!!! Ruci megvan már? Mi lesz a menete az esküvőnek?
magdolnam
 
 


Magdolnam!

Hát hallod (vagyis olvasod), akkor szuggerálom a kicsicsajszit még erősebben, neked meg csak nyugi!!! A cuccokkal majd lesz valami... Na igen a régi nszk, ndk, szovjet és egyéb órás ketyerék még mindig fiatalosan műxenek, szégyen gyalázat. Azok még féltek a "beléd vágom a baltát" szövegtől, ezek a mai "fiatalok" meg semmi...
Az időjárás dettó hülye. én nem tudom mi lesz még két hónapig, de az tuti, hogy semmi leányálom!
Noss nekem is 4 tagú lesz a nevem összesen 13 szótag :D majd kisbetűvel írok :D Ruhám nem lesz nagy cécó, azért próbálok csini lenni, de ez egy polgári esküvő lesz egyelőre, szal semmi felhajtás (csak olyan izgi a 36. héten férjhez menni :D ). Köszönöm a gratulációt :D ari tőled!
Az esküvő menete annyi lesz, hogy cuki polgári esküvő, és utána kajcsizunk egyet a tanúkkal :D és lehet közben megsülünk :D
Amúgy lesz normális esküvőnk is, úgy értem olyan "ereszd el a hajamat" cucc, csak sajna ez a része még egy csöppet várat magára :)
Na mindenkinek nyugis estét, és szép álmokat!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Jó reggelt!

Remélem jól aludtatok. Nekem szörnyen hányingerem volt hajnalban. :cry: Mindjárt indulok tanácsadásra. Meg fogok sülni. Majd jövök!

Kép
dittke
 
 


jó reggelt!

Az én éjszakám pocsék volt. Tudjátok, tegnap olyan fura volt a pocim... szerintem azért álmodtam furákat....
Először a barátnőm lett rosszul és vitték kórházba szülni. De valami gáz lehetett, mert nem mutatták a babát. Aztán a szemeim láttára döglöttek meg a vizsláim, valami nagyon csúnya betegségben. Szétestek, nem akarok nagyon csúnyákat írni.... de hús levált a csontjukról.... és hiába könyörögtem apámnak, hogy altassák el, nem engedték. És én nagyon kivoltam ettől. Iszonyúan sírtam. Hát az én éjjelem ilyen volt
magdolnam
 
 


Sziasztok! Jó reggelt! Hát tényleg nem semmi éjszakák! Nekem csak a vádlim húzódott, de amúgy nem álmodtam semmi szörnyűt!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul aludtatok. Akkor ma szigorú pihi. Dittke, nem irigyellek, tanácsadás ilyen időben...
Én ma megint kocsizom, nem tudom Krisz mit fog hozzá szólni. Meglátjuk!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok Kismamik!

Először is gratula a várandóságotokhoz!

Amiért ide pofátlankodtam: van egy Fisher Price zenélő hintánk. Egy eléggé komoly darab, ami boltban kb 40 000 Ft. Mi már kinőttük és a lassan 1 éves nagyfiam már nem használja, így el szeretnénk adni.

Íme egy kép.
Kép


Ha valakit érdekel, írjon privit.

Üdv,
Fatima

fatima
 
 


felhívtuk a szervízt (tv). Kaptuk 2 oldalnyi címet egy A4-es oldalon és mindegyik azt mondja, hogy nem foglalkozik vele. Egyetlen egy volt aki foglalkozott a thomson tvvel. Kijönnek a tvért és elviszik megjavítan. Előreláthatólag 1,5 hét múlva várható az elszállítás :evil: hihetetlen!!!! Nem kapkodják ám el a dolgokat.....
magdolnam
 
 


Ez nem semmi, és addig mit csináljatok??? Jesszus és én még Thomson tévét akartam. Hihetetlen, elkérnek egy csomó pénzt a szervizelésért és még te várjál másfél hetet amíg hajlandóak elkezdeni.

Kép

Kép
pindimano
 
 


..... na igen. Addig nézzük egymást :lol: a következő a mikró lesz! Már érzem előre. A villany már nem ég benne és minden működésnél bizonyos időközönként kihagy. NA de elég a nyavalygásból!

MA kiültem 10 percre, úgyhogy 20faktorú krémmel kentem be magam és úgynézek majdnem ki mint az ünnapi pulyke :shock: kicsit azt hiszem erős a sugárzás. Apa meg 10 től nyomja a kertészkedést.... A romák megirigyelhetnék a színét.... Én lehetnnék egyszer olyan barna :roll:

Jó meleg lett. Azon gondolkodám, hogy lehet kéne venni valami gyerekmedencét és belehuppani pl egy fa alatt lenne. Jaj bilibe lóg a kezem. Sajnos itt nem lehet mert különböző élőlények azonnal lecsapnak rá. Úgymint sikló, többféle béka, stb, stb. Volt egy szép nagy ami az ember derekáig ért és hiába volt letakarva, másnapra meglepik voltak benne. Na meg a kutyáknak is tetszett és kiszakadt. :cry:
magdolnam
 
 


Most nevetni fogsz, de én is azon gondolkodtam, hogy kéne egy ilyen kis kerek gyerekmedence... már mióta vágyom egy kis medencézésre.
A napocskával vigyázz, mert mi vasárnap nyírtunk füvet a párommal, nem is sütött a nap, de párom háta úgy lesült hogy szegénykémnek még mindig fáj.
Én eldöntöttem, hogy ki sem mozdulok ma, max amikor a kutyusnak adok enni, na meg inni. és a legdurvább, hogy éhes sem vagyok, pedig még nem ebédeltem, asszem gyümivel helyettesítem.

Kép

Kép
pindimano
 
 


hihi, akkor vegyünk gyerekmedencét!!! Esküszöm, ha megkapom a fizum veszek egyet! Majd az ebek irigykedhetnek! És azt még csérlni is tudom. Mármint a vizet és a hülye dögök (brekusz, siklusz) hopponmaradnak :lol:
Én i s így vagyok a kajálással... Rohadtul nem vagyok éhes. Bár magambaerőszakoltam egy kis főtt kukoricát
magdolnam
 
 


Sziasztok! Vigyázzatok a napra, nehogy leégjetek nagyon. :wink: Nem kell többet mennem tanácsadásra! :lol:

Kép
dittke
 
 


Főtt kukorica?! Nagyon szeretem!

Kép
dittke
 
 


a malac is dögrováson van, csórikám, neki meg veszek egy minimedencét és csapunk egy jó kis medencésbulit mondjuk a szobába bekapcsolt klima mellett :lol: :lol: :lol:

Lecsós pipit csinálok egy kis rizzsel, legalább az könnyű hami. Saját találmány :wink: de az csak vacsira lesz.
magdolnam
 
 


na milyen volt az autókázás? Gyerek hogy bírta?
magdolnam
 
 


én is! imádom. Milyen tanácsadáson voltál???
magdolnam
 
 


Dittke! Hogy-hogy nem kell többet tanácsadásra menned?
Engem hívott ma is a védőnőm, de basszus mindig akkor hív, amikor nem vagyok mobil közelben, és mire észrevettem, vége volt a rendelésnek. Lehet holnap be kéne ugranom hozzá.
Lányok, ti nem féltek a kullancs veszélytől? én úgy parázok mióta még a tévében is bemondták.. ugye oltást nem is kaphatunk (pláne hogy oltóanyag is hiánycikk), poli B-t nem szedhetünk... akkor marad a jó öreg elővigyázatosság???

Kép

Kép
pindimano
 
 


igen, marad az elővigyázatosság sajnos, de ezen nem szabad izgulni, mert úgysem fog ilyen történni!!!!
magdolnam
 
 


A védőnőnél voltam, és nem kell már menni, csak a dokihoz. Nem is baj. 66 kg. vagyok, és 100/70 volt a vérnyomásom. Jövő héten megyek a dokihoz.
Pindi nem is mondtam, hogy gratula a leendő esküvődhöz. Nem lessz könnyű nagy pocival abba a melegbe. A kullancstól én nem nagyon szoktam félni. Remélem nem fogom megbánni. Kennd be magad, ha olyan helyre mész.

Kép
dittke
 
 


Oké, akkor bekenem magam, és nem izgulok :D Csak itt nálunk mostanában iszonyatosan megkavarták a természetet, nagyon sokat építenek errefelé, utakat, házakat, és minden meg van bolygatva. Hát majd vigyázunk.
Dittke, köszönöm a gratut. Nem lesz egyszerű, de legalább meglesz a polgári :D
Dejó, hogy már nem kell menned a védőnőhöz, én is kihagynám :D de sajna nekem ő írja a beutalókat is, így tuti végig kell járni hozzá. 66 kiló??? az tök jó, és még írtad múltkor, hogy vékony vagyok, csak két kilóval előztél meg! a vérnyomiban meg az alsó értékben 10-zel :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Akkor neked is jó a vérnyomásod! :lol: Nekem ez most sok. Általában 90/55-65 szokott lenni.

Kép
dittke
 
 


Nekem is ilyen a vérnyomim, örök életemben alacsony volt, de azt mondják inkább legyen alacsony, mint magas. volt már olyan, hogy a doki nézett rám, hogy élek még ilyen vérnyomással? :) akkor mondjuk kicsit szédültem. 50/30-at mértek akkor, de ez volt már vagy 10 éve.

Kép

Kép
pindimano
 
 


Nem semmi! Nekem amit mértek, a legalacsonyabb 80/ 50 volt. Akkor hozzád képest magas. :lol: Nekem is azt mondták, hogy legalább sokáig élek. Vékony vagyok, alacsony a vérnyomásom. :D

Kép
dittke
 
 


Na igen, agyvérzésünk tuti nem lesz :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Azért én mégis megpályázom az agyvérzést... most puciztam meg egy dupla szárnyú ablakot, leszedtem a függönyöket, és most látom, h becsíkoztam az üveget, én már nem mászom vissza, örültem, hogy le tudtam jönni. ÁÁÁ ez már nem nekem való :S

Kép

Kép
pindimano
 
 


Szerintem se pucolj ablakot! Mondjuk még rám is vár 1. :(
Mára nekem elég volt mindenből. Most értünk haza az oviból, iskolából, meg a játszótérről. Busszal majdnem fél óra oda, meg fél vissza. Eléggé meleg van.

Kép
dittke
 
 


most teregettem ki, még mindig fullasztó a meleg, pedig árnyékban voltam, szegény te aki még buszoztál is... hát nem semmi, mostmár pihizz!
nekem még van egy adagom, amit majd ki kell teregetni. :( és ma még hajat is kell mosni :S régebben imádtam hajat mosni, hetente legalább kétszer, mostmár kihúzom az egy hetet.

Kép

Kép
pindimano
 
 


Hát nem irígyellek! Én már mára végeztem! Most már pihizhetek. :lol: Hajat is mostam tegnap!
Ezt tegnapi kép! Kép

Kép
dittke
 
 


mostmár én is végeztem, kivéve a hajmosást.
De husi ez az elefáncsi :D ugye nem költözött be hozzátok? :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Még nem! Elgondolkoztam rajta, mivel a gyerkőcöknek nagyon tetszik! :lol: Meg legyen a babócának egy játszótársa is!

Kép
dittke
 
 


Apró kicsi játszótárs :D Kerti zuhany viszont nem kéne :D megoldaná a fáncsi :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


dögrováááááááááááááááááááás! Rohadt jól szigetel a házunk.... CSajok, ha netán valaki fogyni szeretne mondjuk szaunával -ami köztudott hogy elég hatékony- az velem egyeztessen időpontott és jöhet hozzánk! Sokkal nagyobb tágasabb, mint bármelyik más szauna.
magdolnam
 
 


Ugye milyen jól jönne most? :lol: Nektek is kell egy?

Kép
dittke
 
 


Nem szeretnék fogyni! :lol: Legalább is így nem!

Kép
dittke
 
 


Lányok, nálam elég tűrhető a hőmérséklet :D félvályog a szobám :D
Kérek a fániból :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


oké! De jó neked! Irígy vagyok. Később jövök! A lányom kitúrt innen! :cry: De nem sokáig hagyom neki. :lol:

Kép
dittke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?