Na újra itt vagyok, Dorka alszik, próbálok visszaolvasni.
Minyu, furi hogy ennyire nam tudják eldönteni hogy ki is lakik a pocidban!
Kíváncsi vagyok, hogy ma mit mondanak majd!
És én is elbizonytalanodtam, nekünk csakegyszer mondták hogy fiú, azóta nam kukkoltunk be a lába közé. Leht hogy meg fogunk lepődni?!
Honey, örülök,hogy megint jó hírekkel jöttél! Tuti nem lesz semmi baj!!!!!
Nagyon jók a képek! látod, még Ő is megnyugtatott hogy minden OK!
Tiggrincs, alakul az a poci szépen! Első terhességemnél enyém sem volt nagyobb ennyi idősen! Emlékszem, anno 20 hetesen nem is akarták még átadni a helyet, pedig utána nekem csak pozitív tapasztalataim voltak ilyen téren.
Nyuszifül, üdv közöttünk!
Konan, iszonyúan nem bírom ezt a meleget én sem! itt ülök a légkondi alatt
Nem tudom ,hogy fogom kibírni az idei nyarat! Pedig alapból nagyon fázós vagyok, de most!?
A.M. szépen növöget a te pocid is!
Lolababa, mi első perctől külön szobába tesszük majd a picurt. Nagyon helyünk sincs máshol, mert egy kisszobánk van, ez a gyerekszoba, a két gyerek most még éppen hogy elfér benne, + egy nappali/háló. Jövőre tervezünk is nagyobba költözni.
Az ágyamból pont belátok a gyerekszobába, sőt még a picur ágyára is majd.
Dorkánál fél évig anyunál laktunk, amikor megszületett, egy szobában voltunk. Jó volt nagyon, hallani a szuszogását éjjel, kicsit hiányozni is fog most a tesónál szerintem, de nem tudjuk másképp megoldani. Kont nem fér el a kiságy.
Mozgás. Érdekes, úgy tűnik, a kisfiam fordítva működik!
Amikor Ti azt írtátok a hidegfront környékén, hogy ki akarnak ugrani a pociból a babák, ő tök nyugis volt másfél napig, most meg amikor a többiek pihiznek, ő egész nap aktívkodik!
És a tesóra már most reagál. Dorka beszél hozzá vagy fütyül neki - imád fütyülni - akkor egyből beindul!
Apa bezzeg hiába dumcsizik neki
És utálja a vízcsobogást!
Védőnő, pénz kérdés. ennek a mostaninak tuti nem adok egy fillért sem, kb. utoljára fogok hozzá meni - hű, fel is kéne hívni gyorsan, időpontért! Elődje nagyon aranyos volt, fél éves volt Dorka mikor hozzá kerültünk, rendszeresen kijárt még akkor is. Ha olyan lenne a mostani is, akkor valamit biztosan kapna, lehet, hogy nem pénzt, hanem valami ajándékot, "a gyerekektől" ha megszületett a picur.