Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
Nem volt semmi különös,borzasztó az a cukros valami,amit meg kellett inni,és majdnem elaludtam,de ki lehetett bírni.Elvileg ma elküldik e-mailben az eredményt.
Hanna!
Gratulálok!Mennyi lett a hcg?
Petne!
Neked is gratulálok a kis dobogó szivű babátokhoz!
Krisz!
Jó randizást kívánok,ebből még maradhat fagyiba is.
Zsu!
Már csak 6 nap?Babaragacsok!!!!
Brumi!
Itten vagyok e.Vasad hogy van?
Dezsi!
Ne aggódj,csinálj egy listát,én is mindig aznap pakoltam össze.
Vendég

sziasztok!

Nyulasz!
írd meg mielőbb az eredményt...
(listára sincs időm, túl vállaltam magam. De megoldódik minden)

Zsu! Skrisz!
Drukkolok!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne!
nagyon nagyon irigyelem ezt a fantasztikus érzést!!!! Gratulálok :lol: Vigyázz magatokra!

Hanna!
A hcg szintből lehet következtetni, hogy 1 vagy 2 baba van? :)
dezsina

Lányok,megjött az eredmény,csak még ki kell értékeltetnem,mert az inzulinnál nincs referencia tartomány.De ha közületek valaki ért hozzá,megmondhatná,jó-e.

glucose 0 perc:4.47
glucose 120 p: 3.75

Insulin 0 perc: 6.20
insulin 120 p :38.60

Dezsi!
Pedig lassan jó volna listát írni,tegyél magad mellé papírt,és amikor eszedbe jut valami,írd rá.Pl,telefontöltő,ragtapasz...Így ha lassan is,de elkészül a lista,és nem aggódsz majd azon,vajon mi maradt itthon.
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz,
a cukrod jó, de a 120 perces inzulinod kicsit magas, 30-ig jó. Menj dokihoz, aki valszeg diétát ír elő és kapsz gyógyszert is. Könnyen lehet, ez az eddigi sikertelenségek oka.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, te is mostanság készülődsz, a nagy nekifutásnak, nem? Hol tartasz? Ti mentek az Őrségbe nyaralni?

Petne, olyan jó olvasni téged! Írjál még ilyen szépeket! Hogy van rókakoma?

Hanna, ma már elhiszed? :wink:

Zsu ++++++++++++++++++++++

Bellanitta, köszi a bíztatást!

Nyulasz, ez már haladás. Még van három hónapod, hogy mindent rendbehozz, ami esetleg gátolja a babásodást. Hajrá!!

skrisz72

Köszi Alle,ez jó hír.Mármint nem a diéta :evil: ,hanem,hogy talán találtunk okot.Tudsz valakit ajánlani?
Vendég

Ja,még annyit,hogy Krizsa doki Tűű doktort javasolta a Mensben,még a vv elött.Valaki ismeri?
Ide milyen doki kell?Endokrinológus?
Vendég

Hanna! :)
Akkor most már hangosan : GRATULÁLOK!!!!! Szuper szuper szuper nagyon szép hcg eredményed lett! Vigyázz magadra és örülj minden pillanatnak! És hidd el mert kismami vagy!!!!! :)

Dezsina! :)
igen benéztem, benézek sokszor, de annyira le vagyok maradva,hogy sajnos nem vagyok nagyon naprakész. A lényeg nagyon nagyon szorítok mindenkinek, különösen neked és Nyulasznak!!!
Utaztok? merre?

Rólunk: mi jól vagyunk, már van két foga Mirinek, minden különösebb tünet nélkül bújtak ki. Elkezdtem a hozzátáplálást,azaz a gyümölcsök ízleltetését, jövőhéten jönnek a főzelékek.
Nagyon aktív.Kúszik :), forog, térdelőtámaszban hintáztatja a popsit, minden nap tartogat valami újat valami szépséget. Megérte mind a 150 szuri,minden csalódás,minden egyes vizsgálat...

Mindenkinek nagyon szorítok! :)
Vendég

Hanna!
elolvastam mégegyszer az előző oldalt :oops: ,most már láttam az eredményed.Ez gyönyörű érték,kitartás az uhuig,minden rendben lesz.
Viki!
Köszi,és simi a kiscsajnak!
Vendég

Nyulasz

Dr.Tűű László belgyógyász, endokrinológus szakorvos, minősített diabetológus.
13 éves szakmai tapasztalat, 3 éve vezeti a Szent Imre Kórház Endokrin szakambulanciáját.

Specialitása az endokrinológián belül a reproduktív endokrinológiai, a diabetológia-endokrinológia határterületi betegségeinek kezelése

Javasolt: endokrinológiai elváltozások, megbetegedések gyanúja esetén.

Rendelési idő: kedd és csütörtök 16 - 20h
Vendég

Lányok, 5-ből 4 petesejtemnek sikerült a randi. Beülti pénteken!! Annyira megörültem, hogy nem emlékszem mikor kell újra telefonálni, hogy mi lesz a pontos időpont. Azt mondták hogy délben hívjam őket. Csak nem emlékszem, hogy holnap délben, vagy pénteken délben vagy mikor délben... :oops: :lol: :lol:
Olyan boldog vagyok!

skrisz72

sziasztok!

krisz: jaj, de jó! drukk a beültihez!

zsu: drukk+++++ tesztelni mikor fogsz?

nyuszi: remélem, most kiderült a baj, és jöhet a baba :wink:

viki: grat a fogakhoz! puszi mirának!

katica
katica30

Sziasztok!

Tehát megérkeztünk a taőpolcai PRI-ből...létszámot nem tudunk, de a 20 mm-es méhnyálkaháyrta és annyira tetszett a szedrecskéknek, hogy 241 HCG szintet produkáltunk...Hát röviden ennyi...hihetetlen ....fel sem fogom

sziasztok

drukk mindenkinek

gyongyike

Gyöngyike!
Gratulálok!!!! :D És fogd fel...!!! :wink: és irigy,irigy,irigy :D
Krisz!
Hűha,micsoda hírek.Elviszik az 5.napig!Ez szuper!Nagy drukk,jó osztódást!
Bella!
Felhívtam a Mens-t,júliusra tudnának időpontot adni Tűű dokihoz.Ez szuper. :evil:
Vendég

Gyöngyike, szuper hírek! :lol:
Hiába lányok, szép ez a május!
Nyulasz, sajnálom. Az neked nagyon későn van?

skrisz72

Krisz!
Igen,nekem az nagyon későn van,mert min.3 hónapig kell szedni a gyógyszert,legalábbis így olvastam.És jó lenne,ha beleférne a lombik előtt.Mindegy,próbálok protekciót szerezni,ha nem hozzá,akkor máshoz.
Vendég

Képzeljétek,beszéltem Krizsa dokival,azt mondta az inzulin 120 percesre,hogy nem olyan vészes a 38,aztán megkérdezte mennyi a cukor 120 perces,mondom büszkén,3.75,erre azt mondja az így már nem jó.Mondta,hétvégén szaladjak be,mindenképp beszélnünk kell.Na,most várhatok szombatig.
Vendég

Képzeljétek,beszéltem Krizsa dokival,azt mondta az inzulin 120 percesre,hogy nem olyan vészes a 38,aztán megkérdezte mennyi a cukor 120 perces,mondom büszkén,3.75,erre azt mondja az így már nem jó.Mondta,hétvégén szaladjak be,mindenképp beszélnünk kell.Na,most várhatok szombatig.
Vendég

Nyulasz,
a fenébe. :? Még az ág is húz? Hülye cukor! Alle vagy Bella a cukorszakértő. (bocsánat, hogy nem tudom biztosan) Valamelyik lány bizti meg tudja mondani, hogy mennyi idő alatt lehet normális értékeket produkálni. Reméljük nem kell sokat várni. Egy kis gyógyszer, egy kis diéta... :roll:

skrisz72

Krisz!
A diétát ne is mondd :evil: Világ életemben hízókúrát tartottam,mert a 170 cm-hez 55-57 kg voltam.Aztán sikerült 60 kg körül megállni,és jöttek a lombikok.Most 69 nél tartok,és baromira zavar,mert úgy 62 lenne az ideális.De én már most hülyét kapok a számolgatós evéstől :evil:
Vendég

Ja,és a farmeron kívül egy nadrág sem jön rám.Se a rövid,se a térd,se a hosszú :evil:
Vendég

Nyulasz,
hát ez gáz. Én is 170cm vagyok, és most még 59kg. Még én sem fogyóztam soha. De ne izgulj, a diéta nem azt jelenti, hogy nem ehetsz, meg számolgatni kell. Inkább megmondják, hogy mit ehetsz. Ez egy külön "tudományág".
Ezek szerint az injekciók étvágyat csinálnak?

skrisz72

Sziasztok,

Nyulasz :? Én a Mensben dr.Breyer Helgához járok. Szakértő nem vagyok, csak én is küzdök az IR-rel. Nekem nagyon magas volt az induló értékem, februárra megfeleződött, úgyhogy van remény.
A kórház ambulanciájával nem beszéltél? Ha ad a házidokid egy beutalót, lehet, oda is tudnál menni, esetleg korábban....Próbáld meg.

Gyöngyike, gratulálok neked!

Petne, igen, mához egy hétre már nyaralunk :D

Krisz, nyaralás után megyek Szmatonához egyeztetni, július vége a "célidőpont"

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nyulasz! Minden ok lesz! A blogomban vannak fent receptek a diétához. :)

Gyöngyike! Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisz! Nagyon ügyesek a gyerekeid!!!!!! Hajrá!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok lányok!

Nyulasz, örülök, hogy valamit kimutattak, lehet, hogy ez volt az oka, hogy nem jött össze eddig? Mert akkor ezután ....... :)

Én most össze vagyok törve egy picit, tegnap olyan hasgörcsöm volt, és egész nap feküdtem, 38.01fokos lázzal. Háziorvos elküldött vérképre, és a CRP, ami gyulladást vagy mást durva dolgot mutat ki 12 szerese a normál értéknek. Ma a pocim már sokkal jobb, és lázam sincs egyáltalán, de holnap reggel rohanok a meddőségibe. a vasam 4.6 és 12-28 között normális. Nem értem komolyan. :twisted: :roll:
Vendég

Brumi! Jobbulást!!! A doki mit mond?

Kép
hanna30

Hanna,
A háziorvos azt mondta, ehhez ő kevés, meg sem merte a pocim nyomkodni, vérvételre és nőgyógyohoz küldött. Én úgy gondoltam, akkor megyek nőgyógyihoz, ha rossz lesz a vérképem. Hát rossz lett. a CRP ha magas, az olyan, mint a vérsüllyedés, csak hamarabb mutatja ki ha gyulladás vagy egyéb baj van. Holnap kiderül remélem. De a vasam is pofátlanul alacsony, pedig napi 2-t szedek, ami dupla adagnak számít, és 3 hónapja! Irgum burgum!
Vendég

Brumi! Holnap jelentkezz a doki után!!!!! Jobbulást!

Jó éjt

Kép
hanna30

Sziasztok!

Brumi :D

Zsuzsikát a magánba vitte, ő veszi le délelőttönként a vért, ha jól tudom. A Ciris sajna még mindig nem kapta meg a támogatást. :evil: Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz lett a vérkép.
Holnap mindenképp jelentkezz, hogy mit mondott a doki.
Nekem nem tegnap volt a beültim.Ma ET+8.napon vagyok. :wink:
Azért köszi a drukkot. :lol: Elraktároztam. :lol:

Nyulasz :D

Én sajna nem értek az eredményekhez. De remélem most megtaláltátok a sikertelenség okát, s gyorsan orvosoljátok, még a köv.lombik előtt. Júliusi időpont? :shock: Nem semmi.

Krisz :D

Hatalmas gratula a 4 picikéhez. Hívd fel őket holnap délben, biztos ami biztos. :wink:
Péntekre drukkolok.

Katica :D

Még nem tudom mikor fogok tesztelni. Vasárnapra terveztem,de lehet hogy hamarabb lesz. :roll: A hcg szuri meddig van a szervezetben?

Gyöngyike :D

Gratulálok, s nyugodtan fefoghatod.Ott van/vannak. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Brumikám!
Hát ez hihetetlen.Mi a csoda lehet ez.Kívánom mielőbb gyógyulj meg,gyere a doki után!
Zsu!
Csak tüszőrepesztéskor kaptál szurit,vagy a beülti után is ment?Kb 40 óra a felezési ideje.Ha csak tüszőrepi volt,azt ár most sem mutatná,ha kaptál rásegítésként 3x fé adag hcg szurit,akkor a 11.nap előtt szerintem ne tesztelj.Babaragacsokat küldöm,babaeső van,tessék csatlakozni!!!
Úgy néz ki van protekcióm akár Tűű dokihoz is,valaki volt már nála?
Vendég

Sziasztok4
Mindenkineka gartulációt..okosakat utólag kömmyű mondani...ezért nem is írok...szépen apránként mindegyikötök beálla várandósok sorába esetleg többször sorba kell állni...( én a tavalyi évet stresszeltem végig) de a babanetes és hasonló fórumok szerintem jó támogatók...infonak és árzelmi forrásnak is...még ismeretlenül is

mielőbbi babaásodást

üdv

gyongyike

Sziasztok4
Mindenkineka gartulációt..okosakat utólag kömmyű mondani...ezért nem is írok...szépen apránként mindegyikötök beálla várandósok sorába esetleg többször sorba kell állni...( én a tavalyi évet stresszeltem végig) de a babanetes és hasonló fórumok szerintem jó támogatók...infonak és árzelmi forrásnak is...még ismeretlenül is

mielőbbi babaásodást

üdv

gyongyike

Sziasztok4

mielőbbi babaásodást

üdv

gyongyike

Sziasztok!

Zsu, tudom, hogy nem tugnap volt a beültid, oké, akkor rosszul írtam, 8-szoros pozitív energiát küldök akkor! :)

Megjöttem a meddőségiből, hát, nem nőgyógyászati a Tanárúr szerint a gyulladás, ami miatt 12 szeres a CRP-m eredménye. Ennek örülök nagyon, mert nincs veszélyben a méhem, vagy a petefészkem, mást meg csak meggyógyítanak, ha meg AIDS-es vagyok, vagy rákos, akkor úgyis mindegy!:) Na, csak túlzok. Csak annak nem örülök, hogy tovább kell menni. Délután rendel a háziorvos, ő tud továbbküldeni. A pocsék vas eredményemre azt mondta a tanárúr, hogy vénásan kérjem, igaz nem fog örülni neki a házidoki. Na, du. meglátjuk.

Nyulasz, internetbe írd be Tüű doki nevét, kutakodj, hátha van magánrednelése is, nekem ez a módszer nagyon bejött, más orvosnál. vagy kérdezz rá ott simán, ahol rendesre be kell jelentkezni nála, van e magánrednelése. Köszi a támogatást! Aranyos vagy....

Hanna, kicánkolsz már jobban, vagy még feküdözöl? Ilyenkor mi a recept?
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz sajnálom az IR, majd szombaton kiderül, hogy mi a teendőd. MM-ről annyit, hogy 2-3 hónap múlva adnak időpontot :twisted:

Brumi a vasszint emelésére a legjobb a Humet-R, mert az tartalmazza azt az anyagot, ami a vas felszívódásához kell, ha nem injekcióba kapod a vaspótlást érdemes lenne elgondolkodnod rajta. Sajnálom a magas CRP-ét :cry:

Gyöngyike gratulálok :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Brumi még az is eszembe jutott, hogy kérhetnéd a házidokit, hogy irjon fel Ferlecit injekciót, (vaspótlás) és az egypár hét alatt tényleg javulást okoz. Hivatkozhatsz a Konc dokira, ő mondta.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Lányok!

Sajnos, annyira nincs időm, hogy csak beugrottam, és nem is tudok visszaolvasni :( Szerintem, már csak a nyaralásom után jövök, mert még szét vagyok esve, és a munkahelyemen is hajtok, hogy minden meglegyen, plusz szálloda foglalás stb... 8)
Úgyhogy mindenkinek mennek a drukkok! Tessék folytatni a babaesőt! :D
puszi mindenkinek, juni 9-én jövök :D addig Svájcban dobézolok :P
vigyázzatok magatokra
mindenkinek sok hcg és pozitiv teszteket kívánok :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!:
dezsina

Sziasztok,
Én is csak beugrottam, tegnap reggel 9-től este 6-ig tartó megbeszélés, és ma is bolondokháza. De visszaolvastam, és ha lesz egy kicsivel több időm, jövök. Addig is mindenkinek drukkok!!!!

Kép
petne

Sziasztok!

Most, hogy mindenki eltűnt :? , nekem meg akadt egy kis időm, hogy írjak nektek.

Először is köszi mindenkinek a gratulációkat és a drukkokat :D

Zsu, mennek a drukkok és a babaragacsok, szerintem ha nem kapsz rásegítő szurit, akkor már mutathat valamit a teszt. De inkább várj, amíg tudsz, mert annál biztosabb az eredmény, és nem tör le, ha nem látsz semmit. Tudod, a + gondolkodás csodákat tesz :wink:

Dezsi, a lista tényleg jó, ha már fejben (vagyis papíron) tudod, mit akarsz vinni, akkor nem érhet váratlanul, ha a szennyesben van, és összedobálni a cuccokat már nem ügy. Nyugi, hamarosan Te is babás leszel. Tudom :D

Krisz, rókakoma még megvan, hol jobban, hol kevésbbé, sőt, már éjszakánként is... szóval elég keveset tudok aludni. Holnap reggel éhgyomorra kell mennem vérvételre a város másik végébe (kb. 1 óra az út). El sem tudom képzelni, hogy fogom kibírni kaja nélkül rókázás nélkül :evil: Na, de nem panaszkodom :oops: , addig biztosan minden rendben van odabent, amíg gyötör a nyavaja.
Látom, 4-en osztódnak, abból még fagyi is lehet! Drukkolok nagyon!

Nyulasz, lehet, hogy most derült ki, miért nem sikerült eddig teherbe esned? Durva lenne, viszont talán könnyű lenne az orvoslása. Hajrá protekció!!!

Viki, jó olvasni rólatok, gyere, ha tudsz!

Gyöngyi, óriási gratula :!: Drukkolok a továbbiakhoz is :D

Brumi, jobbulást! Ez lehet, a legborzasztóbb, hogy várni kell arra, kiderüljön, mi a baj. Remélem, hogy az derül ki, hogy csak valami kósza fertőzés.

Remélem, nem felejtettem ki senkit :oops:

Kép
petne

Brumi, :(

Dezsi, jó nyaralást! Érezzétek magatokat nagyon jól! Hiányozni fogsz. Reméljük, mire visszajössz, egy csomó jó hírrel várunk! :wink:

Zsu, nagyon-nagyon szorítok neked!+++++++++++++++++++

Alle, jót fog tenni a szabi. Szépen megnyugszol, és kipihenten újult erővel vághatsz neki! Meglátod, sikerülni fog.

skrisz72

helló!
úgy döntöttünk,hogy elkezdjük újra a lombikot,mert a spontán baba nem akar összejönni sajna :(
tegnap voltunk is a kaáliba.sajnos csak OKTÓBERRE kaptunk időpontot!!!!
minden vizsgálatot újra meg kell addig csináltatni sajna!
mindenkinek drukkolok!
lola29

Lola, ki lett a dokid?
Az október sajnos reális. Piszok sokan vagyunk. :(

skrisz72

Van egy dilemmám. Nekem már nyomni kell az Utro-t a beülti előtt is. A beülti napján is használjam? Vagy akkor nem illik?

skrisz72

sziasztok!

zsu, krisz: drukk++++++

gyongyike: gratulálok :lol: :lol: :lol:

brumi: gyógyulást kívánok!

dezsi: jó utat!

nyuszi: sajnálom az Ir-t. drukk, hogy hamar rendeződjön az érték.

lola: hajrá! drukk neked is!

rólam: holnap megyek vissza az endokrinológushoz, remélem, a véreredményeim is készen lesznek aznapra.

katica
katica30

krisz: akkor szerintem ne nyomd, hanem a szájon át vedd be!

katica
katica30

Katica,
a hüvely golyókat??

Remélem jó híreket hozol holnap!

skrisz72

krisz: az utroról beszélek. lehet szájon át szedni, és felrakni is.
katica30

Igen én is arról beszélek. De ennek van kétféle változata, az egyik az Utro Oral. Az van szájon át. De ami nekem van, arra az van írva, hogy hüvelykapszula.

skrisz72

krisz: nekem a dokim azt mondta, hogy mindkét fajtát lehet szájon át és felrakva is szedni, ugyanaz a hatóanyag.
katica30

Krisz!
Én használtam az utrór,direkt rá is kérdeztem,és azt mondta a dokim,hogy kell aznap reggel is.Kicsit kellemetlen,amikor ott állsz a hálóingben,és folyik vissza... :lol: :lol: :lol:
Brumi!
Ez már a magánrendelésén volt Tűű dokinak,ott lenne ennyi a várakozás.De megoldom okosban,találtam hozzá kapcsolatot.Csak még megcsináltatom a 3.cn hormont,de ahhoz meg kell várnom a 3.cn-ot.Neked kitartás,remélem hamar rendeződik,mert nem ér ám,hogy ennyit küzdünk,és még ilyen sz@rságok is közbeszólnak.
Dezsi!
Hihetetlenül csodálatos pihenést kívánok,édesapádnak jó egészséget,és várunk vissza.Bár azt nem ígérem,hogy én pozitívat tesztelek addigra,dehát itt van Krisz és Zsu,majd ők.Puszi
Petne!
Hátha kibirod vuk nélkül :lol: Azért zacsi legyen nálad :lol: :lol: :lol:
Katica!
Holnapra+++++++++++++++++++++most már csak nem jön közbe semmi.Majd gyere,mit mondott.Egyébként ki az endokrinológusod?
Csibe!
Én meg örülök,hogy végre valami kiderült :D Ti mikor mentek?
Lola!
Hajrá október,azért még addig is becsúszhat ám a spontánbaby.Ha mégsem,akkor együtt izgulunk majd :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?