Új privát üzeneted érkezett!

Eperke, mi volt a tegnapi vizsgálaton? Nekem is korainak tartották az uh-on az eheti vizsgálatot, úgyhogy engem is csak hétfőre rendeltek vissza, hiába írta a dokim a csütörtök pénteket. De már alig várom!

Egyébként bizonytalan vagyok. Most akkor mikor menjek, amikorra a doki írta, vagy amikorra az uh-on mondták?! Személy szerint még én is korainak tartom a hetit, de ha a doki meg ezt írta... Szerintetek?

Ja Eperke, ti mikor jelentitek be a családnak?

Kép
wruska
 
 


[quote]N írta:ekünk nem kell védekeznünk. A leghalványabb esélyünk sincs spontán babára


Tücsi drága, ezt sose lehet tudni!!! Volt lombikos isminek spontán második babája jön, most (mivel már elmúlt 40 éves) azon gondolkozik, hogy tizen x év után milyen fogamzás gátlással próbálkozzon!!! :lol: Merthogy azért már 50 évesen nem akar majd szülni! :lol:
Úgyhogy én azt mondom, a remény hal meg utoljára...
De legkésőbb az augusztusi lombiknak drukkolok!!!
És egyáltalán nagyon drukkolok neked!!!


Jó lenne lányok tényleg, ha legkésőbb nyár végére "kihalna" a topik...és átneveznénk magunkat, babásodós topiknak vagy nem tom valami hasonlónak!!! :lol:

Ja tényleg az eltűntek jó lenne ha jelentkeznének!!
Egyébként szerintem Hajni tutira babásodik, és csak a jó hírrel fog majd jönni!!! :wink:

Egyébként puszilok mindenkit, de hulla vagyok és alig tudok a géphez jönni...remélem a hétvégén lesz egy kis időm! :oops:
Vendég
 


Zsibima, milyen a munka? Mostanában felőled sem nagyon hallani. Kertészkedés? A medencéd fel van már készítve a strandolásra? A fogyókúrával felhagytál, ugye?

Kép
wruska
 
 

 
 

Na én búcsúzkodom,mármint ami a hétvégét illeti!
Úgy néz ki ma lejutunk abalcsira!!!Még vásárolni kell,aztán délután indulás!!!!Csak vasárnap jövök!!!De mindenkinek szép hétvégét!!!!
Azért ma még benézek ha lesz időm!!!!
Kép

annus11
 
 


Szia Lanyok!

Aranyosak vagytok, hogy hianyoltatok :D , de sajnos semmifele hirem nincs - se jo se rossz. Meg csak most vagyok a cikusom kozepen. :roll: Csak nagyon sok dolgom volt mostanaban es probalom leallitani az agyamat a babatemarol. Ehhez az is hozzatartozik, hogy itt sem olvasok nagyon gyakran... :?

Nagyjabol azert visszaolvastam es ugy latom mindenki jol van.

Tucsokbogar - azt meg olvastam, hogy a babaitok nem ebredtek fel :cry: , de nem akartam ismetelni, amit a tobbiek mar leirtak. Megy a drukk ezerrel augusztusra. Ha jol emlekszem most van valamikor a babaitok szuletesnapja is - sok erot neked es a parodnak is.

Lei - nagyon nagy gratula az eljegyzesedhez. Milyen kis romantikus a parod :P

Wruska, Eperke - orommel latom, hogy minden rendben van nalatok is. Mar mindjart a masodik trimeszterben vagytok mindketten!

Zsibima - latom te sem vagy sokat mostanaban :D . Fogyokura? Az enyemmel meg mindig csak az elso -5 kg-nal tartok es azota 1-2 kg ingadozas van, de nem igazan megy lefele. :evil: Ezen a heten vegre leszedtek az uszoda tetejet es most szabadteri. Gondoltam elmegyek ma ebedszunet helyett uszni - erre esik az eso. :twisted:
Talan majd holnap...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Wruska,
Semmi kulonos nem volt a dokinal, jol vagyok, igy vizsgalat alapjan. Azt mondta hogy menjek penteken nyugodtan UH-ra, de kicsit osszezavart, mert egyszer azt mondta hogy megcsinaljak, utana meg azt hogy nem. Mindegy. Ha nem eleg nagy akkor megyek majd utana levo heten is. De direkt nem szoltam neki, mert nem birtam volna ki ket hetet.
Szoval mar csak egy het.

Nalunk anyumek tudjak, meg 2 kozeli bartnom. De kedvesem reszerol nem tudja senki sem. Majd junius 7-en lesz ballagas akkor szeretnenk bejelenteni. De mar csak annak nem tunik fel, aki vak. Derekam nincs, csak nagy hasam es bufizek allandoan.

Mar nagyon varom hogy vehessek magamnak valami nadragot, mert az irodaban az asztalnal csak ugy tudok ulni, hogy kigombolom es lehuzom a cipzarom. De babonbol nem veszek semmit majd csak jovo hetu UH utan.

Es ti mikor jelentitek be? Te mar vettel magadnak kismama ruhat?

Kép
eperke25
 
 


Hajni!

Örülök, h felbukkantál! Sajnálom, h nincs még +++ hír, de lesz ez még máshogy!!!

annus!

Irigyellek, hmm balcsi. Én egész hétvégén melózok, a fiúk pedig elutaznak messzire egy kerti bulira... ilyenkor utálok melózni, amúgy nem.
merszi
 
 


Köszi Zsibi!
Persze, csodák léteznek, de nálunk azért komolyabb a helyzet, a "szimpla csoda" nem elég. :wink: De majd a dokibá augusztusban talán összehoz nekünk egy babát. A férjem kínjában úgyis mindig azon poénkodik, hogy ha nekünk gyerekünk lesz, az grupiból születik, mert ugye ott vagyok én, ő, a doki meg legalább egy aszisztens és akkor még a biológust nem is számoltam. :oops:

Hajni!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! A sok munkádnak kevésbé, de remélem lesz majd lazább időszak is és akkor gyakrabban fogsz jönni. Igen, jól emlékszel, máj. 25. vasárnap. :cry: :cry: :cry:

Annus!
Kellemes hétvégét a Balcsin!
Persze mindenki másnak is hasonlóan jókat kívánok a hétvégére!

Wruska, Eperke!
Csak így tovább! Látjátok hogy rohan az idő.....

tücsökbogár
 
 


Hajni!
Na jól van nem tűntél el teljesen!Gyere azért gyakrabban,vagy az is jó ha olvasás nélkül csak írsz hogy hogy vagy! :wink:

Hát lehet mégse megyünk balcsira... :( még elválik...de akkor csinálunk más programot!Mindenképp ki akarok mozdulni!!!!!Max átmegyünk tesómékhoz grillezni :lol:

annus11
 
 


Na mégis megyünk!!!!!Nagyon várom már!!!!!!!

annus11
 
 


Eperke, mi is hasonlóan vagyunk. Anyuék tudják, párom családja semmit sem. Június 7-én megyünk mi is Sopronba, akkor bejelentjük nekik.

Hát hogy látszik e a terhességem, azt nem tudom megmondani. Én látom a változást magamon, anyu szerint ő már hónapok óta látja :roll: , de igazából szerintem még nem látszik, mert nem is úgy öltözök.
Viszont a nadrágaimba nehezen férek bele, igazából csak egy kimenős nadrágom jó rám, de az is már azért hosszútávon kényelmetlen, úgyhogy én ma vettem magamnak akciósan egy lenvászon nadrágot. Gyorsan kimostam, de én is csak hétfőn avatom fel, az uh után :wink: .
Elég sok háromnegyedes gatyóm van, ami szerintem sokáig jó lehet, ha nem gombolom be, úgyhogy azt tervezem, hogy bandázst veszek, az tartja is a hasamat, el is rejti a nadrág derekát, és nem kerül sokba. Így még egy darabig nem kell nagyon beruháznom nadrágokba.

Már csak két nap van hétfőig! Reggel uh :wink: és most nagyon érzem, hogy minden rendben is lesz. Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
wruska
 
 


Wruska,

Na ma voltak itt parom szulei. Elmondtuk nekik, es nagyon aranyosak voltak. Nagyon orultek neki. Most mar ok is izgulnak.

Olyan erdekes, hogy nekem mindig este van hanyingerem, Es teljesen mindegy, hogy eszem e elotte vagy sem. Reggel tok jol vagyok, de estere nagyon szornyu. De nagyon orulok ezeknek a rosszulleteknek.

Szep hetveget mindenkinek!

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok! Maradt valaki a szobában(?), rajtam kívül mert én melózok.. :cry:

Wruska!

Mindjárt itt a hétfő és vizuálisan babázhatsz... :lol:

Eperke!
Én is szeretnék már rosszullenni!
Igaz, h még van 8 napom kb. de az érzéseim szerint most se leszek rosszul... :cry: Soha nem hőmérőztem, de most kíváncsiskodtam, igaz csupán 4 napot néztem, háááát nem egy babás görbét produkálok...
merszi
 
 


Merszi, azért még akármi is lehet. De azt sejtem, hogy a várakozás olyan kiábrándító. Én szerencsésnek mondom magam, nemcsak azért mert jól vagyunk, hanem, hogy nem voltak olyan klasszikus próbálkozós hónapok. Az első alkalommal teherbe estem mindkétszer. Nem is tudom, hogy hogy bírták volna az én gyenge idegeim.

És igen, hamarosan hétfő, remélem minden rendben lesz és akkor tudok feltenni fotókat is :lol:

Eperke, egyébként te dolgozol, vagy otthon vagy?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Tudom, h lesz majd valamikor "akármi" csak győzzem kivárni. De azért ne akármeddig kelljen várnom!

Örülhetsz, h ilyen hamar akarta a szervezeted a köv. babát. Mi többiek még egy kicsit szenvedünk érte! Nem a keserűség szól belőlem!!! A várakozás...
merszi
 
 


Merszi-annál boldogabbak leszünk viszont ha sikerül igaz??? :wink:

Wruska-mi az hogy felállítottam a medencét??? Már múlt hét vasárnap fürödtem!!! :lol:

Hajni-jó hogy jelentkeztél!!! Még tart a fogyókúra, de sajna csak 3-4 kilónál járok!!! Nekem ilyenkor hetekig megáll, utána rohamosan lemegy, na már csak azt a pár hetet kéne valahogy kibírnom!!! :oops:
Remélem tudsz majd uszizni, és akkor hamarabb beindul neked is!!!

Tücsi- a "gruppen" szöveg nagyon tetszik!!! :lol: Ne is törődj vele, legalább lesz mit mesélni az unokáknak!!! :lol: :wink:
Vendég
 


Zsibi!

Igaz! El se fogjuk hinni, h sikerült. Sőt talán meg is ijedek, h most miii van?
Én is szívesen úszkálnék most, de helyette főzöm a holnapi ebédet...mert a fiúk itthagytak hétvégére, én pedig "mindjárt" megyek melózni... :twisted: Azért az állatkertet megnéztem ma a keresztgyerekeimmel.

gratula a - kg-hoz. Bennem még mindig csak elhatározásként szerepel az edzés...helyette bicózok és gyalogolok.

A többiek gondolom a szabadba! Annus pedig "lubickol" a balcsiba.
merszi
 
 


Na jöttem!

Hát a balcsiban nem fürödtünk,mert fenn voltunk a szőlősben!Marha jó volt,tettem fel képeket is...de én csak 1en szerepelek...majd lesz rólam is,csak el kell kérnem még holnap!

annus11
 
 


Ja lehagytam a címet....
www.zanka.annus.fotoalbum.hu

annus11
 
 


Zsibima, gondoltam, hogy nem hagyod ki a medencézést. Ilyen időben! Egyébként hogy hogy nem szeded a bogyót? Ez már a múltkor is feltünt, csak elfelejtettem rákérdezni. Persze ha nem akarsz nyilatkozni róla...elég apró betűs megjegyzés volt..

Annus, hmm Balcsíííí énisénisénis. Június-júliusban azért csak elmegyünk mi is a csajokkal. De csak egy kurta hétvégére..A hangulat látom jó volt és a kislurkók is jól érezték magukat. A házat béreltétek, vagy társaságban valakié. Ja és a borospince is igéretesnek tűnik :lol:

Tücsi, hogy vagy?

Merszi: mi ma anyuéknál ebédeltünk, aztán lementünk egyet sétálni kettesben a szép időben a városba. Ők meg közben leléptek haverokkal Móvárra..Ja igazából azt akartam kihozni ebből, hogy ma nem kellett főzni, sütni és még holnap holnaputánra is maradt kaja.. :shock: csak a szökésükön nem tudtam még napirendre térni :lol:

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Én is az anyuméknál ebédeltem, mivel nem volt kinek főznöm... :lol:
Azért holnapra összedobtam egy rakottkrumplit, mivel reggel telik a meló. Így bólinthatok 1-2 órát délelőtt!
merszi
 
 


Amúgy lassan beköltözöm a munkahelyre, mert mindenki beteg :twisted: :twisted: :twisted: . Még jó, h nem most van PE, bár lehet, h mindegy... Jövő szombaton lesz az első szabadnapom :twisted: :twisted:
merszi
 
 


Merszi!

Jó sokat dolgozol!!!!!Szegény!Csak elmúlik ez az idő is!!!!Remélem h maga a meló nem fáraszt azért le teljesen!!!!Kitartás!

Wruska!
Szomszédasszonnyyal voltunk,illetve ő hívott meg pár ismerős családot,de csak mi aludtunk ott.Együtt is mentünk kocsival.Nagyon jó kis helyen voltunk,és isteni volt a nagypapa bora :wink: 8)

Ma meg közösen csinálunk ebédet,mert nem maradt idő a paprikás krumplira....legalább ma lesz mit ennünk!

annus11
 
 


Na véletlen rányomtam h elküld....

Zsibima!
Nagyon irigykedem a medence miatt...annyira szeretnék már kertes házat....jó lenne megcsípni egyet!10éves tervben benne van a költözés...na meg még egy pár dolog :roll:

annus11
 
 


Annus!
Látom jól sikerült a hétvégi feltöltődés.

Én most nem vagyok valami jól. Lelkileg nagyon kifárasztott a hétvége. Kettesben voltunk végig apával és vígasztalgattuk egymást, de így legalább nem kellett más elől rejtegetnünk az érzéseinket. Vasárnap nagyon szépen elrendeztük a picurkáink nyughelyét, nagyon barátságos lett. Ha már mást nem adhatunk nekik a születésnapjukra...... :cry:

tücsökbogár
 
 


Tücsi!

:( Remélem h hamarosan összejön a baba nálatok,és talán feledi veletek ezeket a perceket,napokat,éveket.Kicsit én is szomorkodom,mostanában szültem volna ha megmarad a baba....De meg se említem a páromnak....Próbálok arra koncentrálni h hamarosan összejön és minden rendben lesz.Csak egyre nehezebb erre várni....Kicsit lankad az optimizmusom,de azért még van bőven belőle.
Küldök át neked is,hátha használ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11
 
 



Sziasztok Lanyok,

Orulok, hogy mindenkinek jol telt a hetvegeje. Nekunk is jo volt, tegnap vaddiszno porkoltet foztunk anyumeknal bogracsban. Tok jo volt, es nagyon finom lett.

Wruska,
En dolgozom, es szeretnek is amig birom. A dokimmal amugy nem beszeltunk errol. Amugy sokat kell dolgozni, es neha, vagy mindig eleg stresszes a munkat. De lehet otthonrol is dolgozni, es bizti megengedi a fonokom, ha majd elmondom neki mi a helyzet. Amugy majd csak ket het mulva szeretnem elmondani neki.

Tucsi,
Nagyon sajnalom. Ezek mindig nehez pillanatok. DE az jo dolog, hogy a parodra szamithatsz es melletted all. Szoritok, hogy minel elobb osszejojjon a baba, mert az a legjobb gyogyir.

Zsibi,
Mi is most tervezzuk a medencet. Anyumek kertes hazban lakanak kozel hozzank, es mar megvan a jatszoter az unokaknak, iden nyarra a medence van beutemezve.

Lei,
Veled mi ujsag? Hogy vagytok?

Kép
eperke25
 
 


sziasztok csajok!

Mindenkinek sok-sok ölelést és ++++++++++++++ küldök. Én nagyon jól vagyok, úgyhogy sok a fölös pozitív energiám :)

ma jött a helyettesem, őt tanítgatom. És már csak három hét és mehetek Balcsira egy hetet és utána már nem is megyek vissza melózni, hanem maradok otthon a szülésig. :lol:

hétvégén családi ebéd volt, mert apukámnak is és anyumnak is szülinapja volt. Csomót fotózkodtunk, mert anyum kapott egy digifotógépet, és azt próbálgattuk. Majd próbálok tőle képeket kérni.

amúgy meg Vaterán és e-bay-en licitálgattam hétvégén, tök jó cuccokat nyertem. Olyan jó érzés a babónak összeszedni a babakelengye listán lévő dolgokat szép lassan egymás után.

Nekem jövő héten lesz a kötelező UH! már nagyon várom!!
lei
 
 


Sziasztok, egy gyors bekukk, mert el kell rohannunk. UH megvolt, videónk is van. Picuri ficánkolt rendesen és nagyot nőtt, már 65 mm. NT 1.6mm és négy végtagunk van :lol: Jövök még és teszek fel képet..

Kép
wruska
 
 


Wruska!!

Nagyon nagy gratula!!!!Végre vmi jó hír,úgyisolyan szomorkásra sikeredett a mai napunk :roll:
Várjuk a képet természetesen!!!!

annus11
 
 


Wruska-nagyon jó híreket hoztál!!! Várom a képeket!!!
(egyébként azért nem szedem a clostyt, mert csak 2 hónapot írt fel a doki...de most nem is akarom erőltetni a dolgot, ha lesz baba lesz, ha nem akkor szeptemberben ugrunk neki megint a dokijárásnak!!!)

Annus-hmm finom házi borocska: szeretem!!! :lol: Mindjárt nézek képeket is!!!

Egyébként Annushoz hasonlóan én is most szültem volna. Volt is egy kirohanásom a melóhelyről....egyszerűen szó nélkül haza mentem...kicsit kikészített ez a kiírt idő!!! Aztán másnap megbeszéltem a főnök csajszimmal, hogy miért mentem haza...és mivel fiatal anyuka, így megértette. Szóval már nem titok a melóhelyen hogy babára hajtok...és csodák csodájára, még tetszett is a főnökömnek, hogy őszinte voltam!
Hát remélem Annus hamar túl leszünk ezen...bár titkon azt reméltem mire eljön a szülés ideje, addigra újból terhes leszek...gondolom te is!

Jajj Tücsi-annyira együtt érzek veled!!! Küldök neked egy kis energiát +++++++
És egy nagy ölelést!!!!

Eperke-biztos fog örülni az a kis unoka!!! :D Rendesek a szüleid!

Lei-annyira a célegyenesben vagy már!!! Élvezd ki ezeket a heteket, mert többet nem lesztek kettesben!!! :D :wink:

Merszi-sajnálom a sok melót...de hátha így eltereled a gondolataidat a babáról! Na meg az idő is jobban telik!
Vendég
 


Lányok, nem jó, ha szomorkodtok. Itt a nyár, a szép idő, strand idő...

Eperke: én nem bántam meg, hogy itthon vagyok. Nálunk is nagyon nagy volt a hajtás és én nem nagyon tudom tartani magam az arany középúthoz. Amit rám osztanak, azt maximálisan akarom teljesíteni. Igaz azt megtanultam, hogy ne vállaljam túl magam, már persze ha ez az én választásom. De ugye a munkahelyen ez nem igazán jellemző. Na mindegy. Itthon édes a pihenés. És ahogy az ábra mutatja, szükségem is van rá.

Ja és a sztárfotó :lol: , remélem jól látszik. A videón van jobb is, de azt még nem tudtam megoldani, hogy leszedjem...majd később.
Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Remek fotó!!!A lényeg látszik rajta!!!!Jól teszed h otthon pihensz,főleg h télleg szükséged is volt rá!!!!

Zsibima!
Tök jó h ilyen rendesek a munkahelyeden!!!Azér lehet máshol az ilyen kirohanásért több járna....mázlista vagy! :wink: Hát igen...egy cipőben járunk,nem is kell mondanod semmit.

Képzeljétek megcsináltam magamnak a Jónás naptát,még tavaly.Most megnéztem,és 6án lesz Jónásom,amikor a pémet is várom!0 rizikófaktorral lányt mond :wink: Na kíváncsi leszek.
Az előző babát is megnéztem,az is lány lett volna,de 2es volt a rizikófaktor...ami még nem lenne olyan magas,de mégis baj lett belőle!

Tehát most kiderül tud e vmit ez a Jónás! :lol: :lol:

annus11
 
 


Wruska,
Nagyon jo foto. Nekem sajnos meg nem csinaltak ilyen jot. Nagyon szepen lehet latni mindent. Gratulalok. De akkor a tarkoredo meresnek az eredmenye NT: 1.6 MM? Akkor ez jo ertek?

En mar nagyon izgulok. Es ejszaka volt egy remalmom. Ujra eltem almomban az elso terhessegemnel az ultrahangot.
Jaj, csajok, en mar ugy izgulok. Most azonnal latni akarom. Probalok optimista lenni, de nem mindig megy. De jo lenne ha mar pentek lenne.

Kép
eperke25
 
 


Wruska,

Neked ez mar hasi UH volt? Vagy meg mindig huvelyi?

Kép
eperke25
 
 


eperke: a tarkóredő 2 mm-ig jó, ha jól tudom, szóval az 1.6 teljesen jó érték. Nálunk anno 1 mm volt, ha jól emlékszem és az is tökéletes értéknek számított. szóval csak nyugi!
a rossz álmok pedig minden kismamánál előfordulnak. Én is mostanában olyan rosszakat álmodom és sokszor felriadok esténként. Nem alszom valami jól így napközben halál álmos szoktam lenni. De nemsokára tényleg pihizhetek délutánonként otthon az ágyikómban :)
lei
 
 


Lei,
De jo mar neked. De hat meg is erdemled, hiszen mar rad fer. Hogy rohan az ido.
En is szeretnek mar sokat pihenni. Most nagyon faradtnak erzem magam. De nekem meg van egy kis ido hatra.

Kép
eperke25
 
 


Télleg nagyon szalad az idő....jó lenne ha nekem is a kismamis heteim prögnének már....de ami késik nem múlik!

ma gyümilevest csináltam,annyira meleg van,jól fog esni jó hidegen!Közben majd elalszom...szedik fel a járdát mellettünk,megfájdult a fejem a zajtól....tanulnom is kéne,szóval van program bőven....

annus11
 
 


Wruska!

Nagyon aranyos a sztárfotód!!!

Eperke!
Nyugi, már csak hármat kell aludni és te is láthatod a babádat! Hasonló szupi fotót kérünk ám tőled is!!!

Zsibi, Annus!
Ezek az előre eltervezett időpontok mindig nagyon megviselik az embert. Talán egyszer majd egy másik tündéri baba segít feldolgoznunk a történteket.
Zsibi, tényleg jó hogy ilyen normálisak a munkahelyeden. Mondjuk én sem panaszkodhatok.

Lei!
Fene vigye azt a fránya munkát!!! Tényleg használd ki az időt amennyire csak lehet a pihizésre!!!

Mindenkinek szép napot kívánok!!!

tücsökbogár
 
 


Annus, zsibi!

3-an is egy cipőben járunk...én máj. 7-én szültem volna. ÉS! Azt hittem én is addigra megbabásodom...hát ez nem jött be...És ez nagyon rosszul esett!!! Aug 1-én lettem terhes, talán majd megint akkor...

Wruska!
Szép a babód!

Annus! Én a gyümilevesnek valót most faltam be...mivel ismét melózom...így nyersen 1kg cserkót!
merszi
 
 


Jéééé! megbolondult a ciklus vonalzóm!!!??? Nem 12, hanem 6 nap múlva leszek beteg! Ki érti ezt????
merszi
 
 


Merszi-igen Annussal mi is májusiak lettünk volna...na ja az augusztusra én is várok! :wink:

Wruska-nagyon édi a bébid!!! Hogy ki lehet venni a buciját és az egész testét, fantasztikus!!! Gratulálok!!!

Tücsi-örülök, hogy a te melóhelyeden is toleránsak, ez tényleg ritkaság!!!

Annus-hajrá Jónás!!! :wink:

Na megyek mert melóban vagyok!!! (bár k...rendes a főnökcsajom, egyenes, őszinte, harcol értünk ha kell, és nagyon hálás, ha jól dolgozunk, úgyhogy megpróbálok "rendesen" viselkedni! :D )
Vendég
 


???? Most meg megjavult a vonalzóm!!! Úgy látszik szidni kellett!!! :P
merszi
 
 


Merszi!

Akkor 3an járunk egy cipőben.Remélem ez azt jelenti h egyszerre babásodunk!!!!Tehát vki elkezdhetné már...és akkor követné a másik kettő....Ahogy nézem először rajtad a világ szeme,aztán Zsibima jön,végül meg én a maratoni ciklusommal :lol: Mire nekem megjönne ti már túl lesztek a köv peteérésen is(márha nem jött ösze a baba).Szóval én azt szavaznám meg h a hétvégén te mutatsz egy + tesztet,köv héten meg Zsibima,aztán rá 2 hétre meg én :lol: :lol:

Képzejétek,a napokban sófürdőt veszek,addig amíg nem vagyok a pé közelében.Remélem megteszi jótékony hatását! :wink:
Kép

annus11
 
 


Annus!

Ez a terv nagyon tetszik nekem, és szerintem Zsibinek is! Megállapodtunk!!!! Bár sajna most sincsenek tüneteim... :cry:

A sófürdőt többen dícsérik nőgyogyi problémákra!!! Egészségedre ! :wink:
merszi
 
 


Eperke, már a múlt héten is hasi uh volt, és minden nagyon jól látszott rajta.
Tarkóredővel kapcsolatban én is úgy tudom, hogy a 2 alatti a jó, és mivel beszéltem a dokimmal és az 1.6ra azt mondta nagyszerű, meg az uh is azt mondták, nem aggódok.

Tudom mit élsz át, rettenesetesen aludtam hétfőre virradóra és amíg bejutottunk addig a gyomrunk (apáé is) olyan koncertet járt az idegességtől, hogy csak na. De ne aggódj, ezúttal tényleg minden rendben lesz. Én is ezt mondogattam magamnak, meg Picurinak is és látod?! Tényleg minden okés is. :wink:

Kép
wruska
 
 


Lányok, jók a tervek. Nagyon szorítok, hogy összejöjjön.
Hogy bírjátok ezt a kánikulát?????

Kép
wruska
 
 


Annus-Merszi- nekem bejön a terv!!! :lol: Merszi sajnálom, hogy nincs tüneted, de te meg sajnálj engem, mert nekem megint dagad a mellem!!! :shock: Tiszta hülye vagyok na!!! Pedig most volt félidő...de én már produkálok tüneteket...
De nem törődünk vele!!!

Wruska- én úgy bírom a kánikulát, hogy az irodában légkondi van, itthon meg ahogy hazaértem: irány a medence! :lol:
Oan jó!!!
És ti kedves kismamák, hogy bírjátok a meleget???
Vendég
 


Na én már most nem bírom a meleget...folyik rólam a víz,szörnyű!!!

Zsibima!
Én azt csináltam h mondogattam h nem veszem be a tüneteket,és előző hónapban télleg nem jött elő semmi!Hála az égnek.

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?