Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Laura!
Mondtam hogy béna vagyok.

Jajj olyan szivesen elmennék a talira,csak ahhoz kéne vki aki itthon marad Amival.kettővel nem vállanám be Pestet vonattal.

Juti!ílégyszi irj majd még a napokban bevált e a párna,lehet kipróbáljuk.
Felhivtama gyerekdokit,most tejmentes tápot kap,hétfőn küldünk kakát tenyésztésre,és megbeszél egy motilitás vizsgálatot a gyerekklinikával.Annyira jóó hogy megtaláltam ezt a gyerekorvst!4Annyira kedves mindig és akar segiteni!

JADIKA:BIZTOS JÓ AMIT CSINÁLTOK,FŐLEG HA LÁTOD HASZNÁL.vcsAK AMIT NEKEM MUTATTAK AZ BRUTÁLIS.

Bocsi,véletlenül átváltottam.
Mi jövő héttől heti kétszer járunk Dévényre,mert kell nagyon Petinek a kettő.Annyira sirt ma is hogy majd megszakadt a szivem.
Mi 3000-et fizetünk,nem Pestre járunk.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Juti! Köszike!

Manka! Előre is gratula!!!! :wink:

Kriszta! Haladok, meg van az ánizs mag!!!! Holnap viszem a gyógyszertárba :wink:
Remélem nem lesz sírás, mint a múltkor. Bementünk és ahogy megláttuk a fehér köpenyt, nagy könnyekkel sírni kezdett a csöpp csaj. Szegénykém annyira emlékszik még mindig a szurira. De arra gondoltam, hogy holnap is elviszem, hátha már tudni fogja, hogy nincs semmi baj, nem fogják bántani. Bele sem merek gondolni mi lesz 3 hét múlva a köv. szurin :shock:

Kép
bettó

Én úgy látom Kincsőnél eddig minden rendben van (kopp-kopp). Amiket írtál Manka, ezek stimmelnek, úgy csinálja ahogy kell. Remélem így is fog maradni.
Csajok létezik olyan, hogy nem elől a két fog jön először, hanem oldalt a 3-as, vagy 4-es?
Kincső minig ott piszkája a nyelvével és ott a legfehérebb neki :shock:

Kép
bettó

Na a kis agyam megint zárlatos volt :oops:
Manka! Gézu nagyon örült az ajándéknak, ki is van téve és minden nap a másik oldalára fordítja :D
Az én ajimat meg eldugta a kis drága. Kincső termoszába, meg a párnám alá, ahol szokott lenni a telcsi (azon szoktam megnézni, hogy mennyi az idő este, mikor ébred Kincső) Kis édi volt a drágám.
Kendő kilőve, nem látna benne Kincső. Igazából a kengurun már gondolkodtam, de próbálom mindig minnél tovább a babakocsiban tartani, hátha nem kellene egy idő után kivenni :shock:

Kép
bettó

Bettó,

Nagyon köszönöm a fáradozásodat, remélem be is válik a szer, ha már ennyit jársz utána nekünk.
A kengurut én is ajánlsni tudom, nekünk BabyBjörn van, és ha nagyon nyűgős itthon is beleteszem és nagyon hamar megnyugszik benne.

Nekünk eléggé nyügis napunk vol ma, megint nem akart aludni napközben, csak iszonyat hiszti árán.:( Remélem holnap jobb lesz majd.

Jó éjt mindnekinek.
Kriszta

Kép
k.krisztina78

Én is gondolkodom a hordozókendőn, mert vannak olyan napok, amikor csinálnám a dolgaimat itthon, de Csicsi nem hagy, mert anyán akar lógni. Ami persze nem baj, mert imádom, ha ilyen "anyás", csak épp nem haladok, és attól kissé mérges leszek, és ez nem jó egyikünknek sem.

Manka! Kíváncsi vagyok arra a babazsákra!!!!!!! Naaagyon, meg ha tényleg jó, akkor arra is, hogy hol lehet beszerezni!

Köszke! Nektek is boldog házassági évfordulót!!!!!!!

Bettó! Ez igen! Kincső már nagyon okos, ha így köti a dolgokat össze! Fehér köpeny-sírás!

Pilchard!

Ma szerencsére nem fájt a pocak, egész nap kapta az Infacolt. Tegnap nem adtam neki, csak este, lehet, hogy azért fájt a poci. Egyébként szerintem vegyél olyan cserimag-párnát, mert nálunk használ!!!!!!! Látni lehetett, ahogy megnyugszik tőle, a meleg is jó, meg kicsit nehéz a magoktól, és enyhén nyomja a pocit, tuti az is jó lehet. Tök jól szétterül a kis hasán. Nem olyan drága, asszem 800 Ft. És később használhatjátok babzsáknak is, jó játék lehet belőle!

jutiboszi

Kriszta!

Csicsi is nyűglődött ma alvásnál, kicsit hagytam, hiába vettem fel, akkor is sírdogált, aztán szegény úgy befáradt, hogy 3 órát aludt egyfolytában. Őket is megviseli ez az össze-vissza időjárás.

Képzeljétek, Csicsi nem szereti a kengurut, mert ahányszor beletettem, mindig hányt benne. Chicco kengurunk van, úgy kaptam kölcsönbe, de szerintem csak később tudjuk használni, amikor már ülni tud egyedül, mert most olyan kicsike, hogy eltűnik a kenguruban, nem támasztja ki, és folyton nyeklik-nyaklik benne. Valószínű ezért is hányt, mert összenyomódik a pocakja.

jutiboszi

Sziasztok!

Pilchard! Kicsit előrébb leírtam miket csinálunk, én nem tartom brutálisnak. Szeretik csinálni, mert szerintem játéknak veszik és csak 3x ismételjük.

Betti! Nagyon romantikusak vagytok Gézuval :lol: .

Szerencsére nálunk szeretnek babakocsizni a gyerekek meg autózni is. A babkocsit kicsit megemelem, hogy kilássanak, nekünk ez jön be :wink: .

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Juti,
Úgy látszik tegnap volt valami a levegőben, emrt ma szerencsére megint sikerült magától elaludnia mikor letettem, nem volt hiszti. Lekopogtam azért.:)
De úgy látom nálunk bevált hogy minidg az ágyában altattam, mert sehol máshol nem hajlandó elaludni itthon. Persze a levegőn a babakocsiban meg az autóban elalszik szerencsére. Ha ébren van a babakocsiban, akkor nálam is csak úgy van el, ha tud nézelődni,különben nyűglődik ő is.

Kriszta

Kép
k.krisztina78

Juti! Ez a Csicsi név nagyon tetszik. Hogy lett a kis Milánból Csicsi?
Ezt a párnát simán rá kell tenni a pocira? Arra gondoltam a hajnali nehéz pukikat hátha jobban kihozná. Napközben nincs gond, csak hajnalban.
Annyira kis okos a csajszim, hogy ma is sírt a gyógyszertárban :( Próbáltam úgy sorban állni, hogy ne lássa a köpenyt, de forgolódott és abban a pillanatban jöttek is a krokodil könnyek. Ez már tuti nem véletlen volt :cry:

Adri! Bizony ám, szertjük a romantikát :wink: Próbáljuk mindig meglepni a másikat, még hogyha kis apróság akkor is. Az eljegyzés sem volt felejthető. Tudtam, hogy karácsonykor jegyez el. Alíz akkor még 2 és fél éves volt. Bontottam kifele az ékszerdobozt és üres volt. Lizi meg, mint minden gyerkőc kiváncsian nézte, hogy mit kapok. Ártataln szemmel kérdezet: Nem kaptál semmit? Üres?
A drága szerelmem persze vette az egészet kamerával. Majd mutatta a kezét. A kisujjára tette :lol:

Most én is próbáltam még egy réteget a babakocsiba tenni, de nem jött be. Neki nem az ég meg a fa kell, hanem a mozgó autók és az emberek. Ma is már nagyon álmos volt délelőtt, persze nem akart alukálni. Gézu ízesítette a teát és nagy szemekkel végig nézte, hogy mit csinál Apa. Nagyon érdeklődő a kis Tündérke :D
Remélem, hogy amikor már fog tudni űlni nem lesz gond a babakocsival. Ma hajoltam hozzá az ágyhoz és bő póló volt rajtam. Megragadta az ujját és húzta felfele magát. Félig űlő helyzetig bírta :D

Kép
bettó

Pilchard!
Mi a gond Petivel hogy dévényeshez jártok? Biztosan írtad már, de én most le vagyok maradva... :oops:
Nekünk 3500 egy kezelés. :? :(

Manka!
Asszem te írtad, hogy a nyugatinál laksz, és hogy segítenél a talira való eljutásban. Az a helyzet, hogy itt Dunakeszin is problémás a vonatig eljutni (fél óra gyalog, és már nincs testvérbabakocsink), és felszállni is. Szóval már itt elakadtam. Bocsi, hogy nem megyünk, majd ha kicsit nagyobb lesz Lili akkor nem hagyjuk ki!

Kép
Kép
giga1

Bettó!

Milán - Milcsi - Csicsi! Így lett! De még ritkán mondogatom neki így, mert mindig más a neve. Ha enni kér, akkor Milli tej, ha altatom akkor Csucsuka, ha sír akkor Milánka ne sírj, ésatöbbi. Most Csucsuka lesz, mert ásítgat, megyünk csucsukálni.
A párnát elméletileg úgy kell használni, hogy fel kell melegíteni vagy mikróban, vagy sütőben, és úgy simán rátenni a pocakra. ruhán keresztül is melegít. A pukira szerintem a hassimi többet segít. óra járásával megegyező irányba simizni körkörösen a pocit, meg a lábakat felemelgetni. nekünk ez vált be.
Ez már tényleg nem véletlen lehetett, hogy megint sírt a köpenytől.

jutiboszi

Ábris+Anya
Kép

Babazsákkal
Kép

Nagypapival
Kép

Romantikus Szonja
Kép

A névnapos és tortája (amit anya csinált)
Kép

Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Juti! A hordozókendő azért is jó, mert akkorára kötöd, amekkora a baba, és kilát belőle. Nem nyeklik benne, a gerincet jól tartja. A babazsák nem minden babának jön be, legalábbis a fekvő pozíció, ezért az rizikós. És kevesebb megkötési lehetőséget rejt magában. Én az elöl keresztezős megkötést használom, abban kifelé is lehet tenni, hogy nézelődjön.
Nekem ilyen kendőm van: http://bababolt.com/index.php?option=co ... Itemid=137
És ilyen babazsákom: www.bohem-mama.hu Ebben tud nézelődni és aludni is, mert akkor a külső részt kijjebb húzom, és beárnyékolja és már alszik is. :)

Ági! Azért írtam, mert a barátnőm Dunakeszin lakik, és ő kismilliószor jön be vonattal két kisgyerekkel. Én ugyan csak terhesen vonatoztam ki Szonjával, de fogok menni kettőjükkel. Persze a lányod kisebb, biztos vele nehezebb így közlekedni, mint Szonjával. Azért remélem látunk majd egyszer titeket is!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lili!

Végre látunk Téged is!!! Nagyon szép anyuka vagy!!!! És a gyerekek is Tündériek! Szoni olyan mint egy kisangyal abban a ruciban!!! A tortája pedig....hmmmm....maradt még?????

jutiboszi

Sziasztok!

Juti!Vettünk végül,persze a kocsiban maradt,Peti meg elment dolgozni.De du jön haza.

Tegnap nagyon jó éjszakánk volt,remélem ez a tejmentes táp használ.Ma is hig kakája volt,de már nem vizes.

Giga1!Dunakeszin laktok?????Nem is tudtam.Mi Kosdon,én is azon a vonalon mennék a talira,de Amit nem vinném,mert a tesókocsival vonatra úgyse tudnék felszállni.Csak 7köznap meg nincs aki vigyázzon rá. :(
Peti erősen hipotóniás,születésekor nem sirt fel,csak maszkolás után,ennyi volt az oxigénhiány.A kórházban szepszis miatt voltunk 3 hétig.Amúgy mindenféle vizsgálatot csináltak,azt gondolva hogy izombetegsége van,de eddig minden negativ lett.

KépKép

KépKép
pilchard

Manka!NAgyon édesek a gyerekek4Ha nem fogyóznék...húúú,nagyon guszta a torta

KépKép

KépKép
pilchard

Manka! Édesek a csöpök. :wink: Nem tudom miért, de én még mindig idegenkedek ettől a kendős kengurus dologtól :roll:

Ma mértük meg Kincsőt, 5810 gramm. Nő, mint a gomba :D
Egy pár kép a tékás életről:
Kép Kép Kép

Kép
bettó

Betti Lili! Nagyon szépek a gyerekek. :lol:

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Lányok,már annyira kivagyok.Irtam hogy Petyka kakija randa,hig,vizes,folyik a szélcsövön mint a slagon a viz.
Dokinő mondta akkor tejmentes táp.De nem eszi.Nemrég fél órája orditott-sose ssirt még igy-már azt hittem megyünk az ügyeletre.De előtte próbaképp csinálta a régi tápból,csak úgy itta.Aztán meg vigyorgott.
De ha éhes akkor miért fesziít,meg ivel hátra,meg sir tök fájdalmas arccal?ÁÁÁÁÁááááááá,kész vagyok.

Voltunk ma egy klassz helyen,itt vannak képek akit érdekel.
http://picasaweb.google.hu/buksikutyi/S ... -tdiiz5Tpw

Ez meg Amiról készült reggel.
Kép

Kép

Kép

Bettó:nagyon jó az összebújós képetek.

KépKép

KépKép
pilchard

Teszek már Petyusról is egyet,hiszen Ő a februári bébi:)
Igaz az hogy a másodikat már nem fotózzák annyit

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Pilhard! Nagyon jók a fotók. Hol voltatok pontosan? Megnézném én is :D Szegény kis Petya. remélem megtaláljátok a megfelelő tápit :wink:
Pár új kép ismét :oops: :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép
bettó

Sziasztok!

Nagyon szép baba mind.:) Kincsőnek gyönyörű szájacskája van.:))

Pilchard,
Nekünk is át kellett térni a tejmentes tápra, Kristóg tiszta kiütés lett a tejalapú táptól, kellett egy pár nap, mig megszoka az új ízt, ő is köpködte kifelé, tök más íze van egyébként. Nekünk mondta is a dokinéni, hogy lehet nem fogja elsőre elfogadni. Próbálkozzatok meg fogja szokni ő is biztosan. Kitartás.

Kriszta

Kép
k.krisztina78

sziasztok

szépek a babák.Mi elhavazva.Semmihez nincs kedvem mostanában.Levi beteg,hörghurutja van+jó kis vírust összeszedett,lázas is rendesen.

Pilchard mi fokozatosan tertünk át egyik tápszerről a másikra.A megszokott tápszerhez 1-2 kanállal az újból majd mégtöbb és több ,a végén már csak az új tápszer.

A talit mikorra beszéltétek meg?Nem olvasok mostanában :oops: nemhogy írjak.Esetleg végig futom és ami megragadja a tekintetemet abba beleolvasok :roll: BOCSIKA

Maj csinálok képet és rakok fel a lúrkókról!

Legytek jók,jó babázást!!!!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Pilchard!
Sajnálom én is, hogy Peti ennyire nem fogadja el az új tápot, de a lányok itt jó kis tanácsokat adtak. Remélem mihamarabb megszokja az új ízt.
Engem is érdekelne, hogy hol van ez a hely. Nagyon jól néz ki!

Lányok!
Akinek anyatejes a babucija mennyire büdi a pukija?
Bulcsúé eszméletlen, és én úgy tudom, hogy az anyatejes babáknak nem kéne hogy nagyon bűzös legyen? Vagy ez csak a kakira vonatkozik? :oops: :?:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Itt voltunk vasárnap!
www.seholsziget.hu
Tőlünk csak 20 km kb.

Lecsó,Krisztina!
Milyen tápőot esznek a babáitok?
Azt mondta doki keverjek hozzá banánt.Na jó de mennyit?csináltam előbb egy adagot,és épphogy megevett 60-at.Minutrilon peptidet ennénk,de irtó büdi.Már annyira elegem van .

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard Levi evett nálunk tápszert,Tomi még anyatejes.Ő HUMANA HA-val kezdte,majd a BEBA 1 bifidusszal majd BEBA 2 bifidusszal.Kb 2 éves kora után + DM-es tápszert a naturt, ízesítés nélkülit.(32 hónapos koráig kapott tápszert :wink: )De volt olyan 1 éves kora körül hogy egyáltalán nem akarta megenni,de akkoriban jött a foga és váltottunk szilikon cumiról gumi cumira az üvegén.Nagyobb lyuk is bejátszott,de Petike még picúrka :D .

Kép

Kép
lecso

Lecso:ja értem,akkor nektek nem kellett speckó tápi.De ezeknek az ize förtelmes,azért nem kell Neki.
Amúgy Ő eleve nagyobb lyukún eszik,mert a gyári lyuk kevés,és elfáradta végére .

KépKép

KépKép
pilchard

Ági! Az én gyermekeim pukija is büdi, de mi tápszert is meg tejcsit is eszünk. Viszont a pukijuk szaga olyan mint az enyém :oops:

Képzeljétek kb 2 napja a bal cicimből olyan sokára jön ki a tejcsi majdnem 2x annyi idő mint a jobb, majd meg őrülök :twisted: , ezt az időt a babóimmal is tölthetném, mi lehet a baj?

Pilcard, Betti! Továbbra is szépek a gyerkőcök :lol:

KépKép
KépKép
jadika

Pilchard
Mi Milupa HA Start-al kezdtük, aztán kellett áttérnünk a Milupa Aptamil HAT-re, mert ez nem tej alapú. De nálam még szerencsére még minidg kiegészítésként kapja, mert nem eléga tejcsi, de szegények minden egyes alkalommal meg kell küzdeni a cicin is. (kivéve éjjel meg reggel, mert akkor elég neki a cici is)

Ági,
Kristóf pukija nem büdi a kakija is szép mustársárga, pedig ugye napi 150-160 tápot is eszik, de ez nem változtatta meg a kakiját.

Kriszta

Kép
k.krisztina78

Bocsi a kimaradt "h"ért Pilchard :oops:

KépKép
KépKép
jadika

Giga!
Kincsőé is nagyon büdi, és tudod mi is csak tejcsizünk. Volt már néhány kellemetlen dolog miatta. A boltban a kezemben volt és eresztette a kiscsaj rendesen :lol:

Adri!
Köszike :wink:
Folyadékot ugyanannyit iszol? Vagy a mennyiség ugyanannyi?

Pilhard! Nem tudtam megnézni az oldalt, remélem hamar működni fog kiváncsi vagyok.
A védőnő anno nekem is mondta, hogyha kevés lenne a tejcsi és tápi kell, akkor banánt tegyek hozzá, mert jobb az íze, de hogy mennyit azt nem tudom :oops:

Kép
bettó

Köszi a pukis válaszokat.
Bettó! Vicces lehetett a bolti szitu. :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Giga! Milcsi pukija nem büdösebb, mint a kakija, de tény, hogy sokszor bezavar, azt hiszem betojt, közbe csak puki volt. Sokat változott a szaga, de nem nagyon büdi. Én szeretem szagolni! :lol: :oops: Meg a "lábszagát" is imádom.

Csajok! Én már előre fosok ettől a hozzátáplálástól. Mit, mikor, mennyit, hogyan????? Áááááá, már most belezavarodtam. Olyan egyszerű még most, csak szopik, és kész. De később??????

Képzeljétek, érezni, hogy jön a meleg, Milcsi napi 9x!!!!! eszik.
Tuti azért, mert szomjas is. Cicinfüggő lett. De bevallom őszintén, nekem tetszik. Én imádom ha cicizik. Csak attól félek, hogy azért kér ennyiszer, mert nem elég neki. Lehet, hogy kevesebb mostanában. Asszem többet kellene pihenni.

Na, pá csajok!

Ja, Lecsó!! Én is el vagyok havazva, a lakás per pill úgy néz ki, mint ahova becsapott a bomba. Hétvégén voltunk kertipartizni, másnap meg a Fertő tónál kicsit lébecoltunk, úgyhogy friss levegő egész nap, viszont semmi rendrakás. Hmmmm....ez az én formám....

jutiboszi

Sziasztok!

Annyira nagyok már a babák! És olyan szépek :D :D !!!

Figyu!
Ti miben sétáltatjátok őket?
Rajtunk általában rugi+vékony hosszúujjú felső, vagy body+pamutnaci+felső van. De soha nem tom, hogy nincs e melegük, vagy nem fáznak e. Mert sokszor árnyékban vagy szélben meglehetősen hűvös tud lenni, a napon meg 40 fok!!

Séta: Újabbn min.ketten kellünk. Lili ugyanis nem hajlandó csak kézben lenni. Különben úgy ordít, mint akit nyúznak :shock: :cry:

Nem tom mire vélni, pedig már új kocsink van, amiben látnak engem. (lehet, hogy ez a baja :D )

Kép
Kép
labasv

ÉÉÉS, ma vagyunk 5 hnaposak!!! :D :D :D

Kép Jázmin
Kép Lilien
Kép Jázmin
Kép

Kép
Kép
labasv

Ja, az uccsó kép Lilicic.

Kép
Kép
labasv

Pilchard erről a seholszigetről van szó?
http://www.seszi.hu/index2.htm

Kép

Kép
lecso

Vivien! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Szép nagyok és ügyesek a csajok :wink: Jázminnál az a mosoly, nagyon cuki!
Mennem kell :roll:

Kép
bettó

Adrienn!

Megoldódott már a ciciprobléma? Hogy az egyikből lassabban jön? Nekem meg mintha kevesebb jönne egyszerre. Esténként csak 50 ml-t tudok kifejni egy ciciből, pedig ugyanúgy kivárom a 3 órát, mintha Milcsi enne. Valószínű ez az esti mennyiség. Addigra már én is elfáradok, azért nem termelődik sok szerintem.

Bettó, Vivi!

Nagyon szépek a kiscsajok! Még mindig! :)

jutiboszi

Sziasztok!

Lecso:igen,ez az.
Ti is kaptatok papírt a bünti miatt a bankból?
Mert mi igen.Fel van függesztve egyenlőre a bünti,mert parlamentbe akarják megszavazni hogy mi van azokkal akik nem jelentették be vag yilyesmi.NA ezt jól megfogalmaztam.

Tettem sinlacot a táphoz,és igy mondjuk rá elfogadta.
Közbe meg két napja tök szép lett a kakija.Fene se érti ezt.
Azért jövő hét csütörötkön megyünk a gasztrós szakrendelésre.
Bár én abban bízom,addigra minden szupi lesz.
Aki adta az időpontot megkérdezte nem akartak minket befektetni?Mondtam hogy én már nem...elég volt,maradjunk egyenlőre a ambuláns vizitnél,nem értettem,mert gasztrós doki még nem is látta.NA midegy.

Babákok cukik!!!!

KépKép

KépKép
pilchard

Nekem a doki a klinikán kifejezetten "megtiltotta", hogy a sinlakot a tápival keverjem...
Elmondta miért, de úgy magyaráz, hogy abban sok az orvosi kifejezés, így nem igen tudnám visszamondani :oops:

Bár az én dokim sok mindent ellenez, ami másnál megengedett. Kicsit túl aggódós, és mindenre van rossz példája :cry:

Ezért nem mentünk babaúszásra sem, pedig azt szerettem volna :cry:

Kép
Kép
labasv

Pilchard még nem kaptunk papírt,de ami késik nem múlik! :( Remélem azt szavazzák meg hogy ne kelljen befizetni!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Vivi! Szépek a cajok ám! :lol:

Juti! Talán, de még így is elég sok idő :twisted: . Nem tudom mi lehet a baj valszeg a tejcsatornákkal lehet vmi, mert a jobb ugyanolyan. Mondjuka balból mindig nehezebben jött ki, de nem ennyire.

KépKép
KépKép
jadika

Csajszik!

Ki mit ad a babócának/babócáknak folyadékot most hogy ilyen meleg lett? Én még mindig csak anyatejcit, de így van, hogy másfél óránként szopizik, bizti szomjas. Teát azért nem akarok, mert nem tudom milyet adjak, mert olvastam valahol,hogy az édeskömény rendszeres használata szintén okozhat hasfájást. Most megpróbálom a vizet, hátha elfogadja. Vagy kamillateát, az jó az emésztésre is. Majd megkérdezem a védőnőt is, bár a múltkor azt mondta, hogy elég az anyatej, mert az a szomjat is oltja. Na, akkor most ki mit mond??????

jutiboszi

Juti mi adunk forralt vizet is a picinek,de általában ha nem vagyunk otthon és a cicit nem lehet előkapni.Otthon még nem vettem észre hogy szomjas lenne(megy a klíma így 26 fok van csak),3 óránként eszik kb.

Kép

Kép
lecso

Juti!

Én is forralt vizet adok Zalánnak.
És szerintem igényli is ebben a melegben , régebben nem nagyon fogadta el.

Zsuzsi
zsuzsi80

Halihó!

Juti! Én is vizet adok Kincsőnek és bizony tényleg igényli. Adhatnék anyatejcsit is, de szerintem nem minidg jó megoldás.
Először is, mert ugyebár hogyha szopi után egy órán belül szomjas lesz és cict kap a zsírosabb tejcsit kapja, ami neki táplálék. (Nekem így mondták), másodszor a védőnőmmel beszéltük, hogy könnyen összekeveredhetnek a kajaidők és így felborul a megszokott nap rend. Ja és még egy érv a víz mellett. Bárhol nem tudod neki odaadni a cickót. Séta, stb. Kincső szépen issza, hogyha szomjas :wink:

Nálunk vannak változások és minden eddig két napja kezdődött. A babakocsiban nem sírtunk, még nézelődött is a feje felett lévő kis abalakon. Másik, EGYSZER ÉBREDTÜNK ESTE!!!! :D Kiváncsi vagyok marad-e ez a tendencia :roll: :D Ja és kaki ma már kétszer is volt. Nagy szó ez nálunk :D

Kép
bettó

Sziasztok!
Mi is a védőnő tanácsára elkezdtünk teázni ebben a melegben. Mi 3-4 szem kamillavirágot leforrázunk, így ez nagyon nagyon gyenge, és nem hajtja meg, de jót tesz a pocinak meg a beleknek is.
Nálunk is 26 fokon megy a légkondi :), így csak akkor isszuk, ha autózunk vagy kint vagyunk a kertben.
Viszont a gyerekszobában nincs légkondi, így ott estére azért kicsit melegebb van, mint eddig és elég nehezen alszik el a melegtől. Ti miben altatjátok most a piciket éjszakára? Köszi, ha válaszoltok!
:D

Kép
monkeyhead

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?