Új privát üzeneted érkezett!

Rita Boldog névnapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Flórácska itt matat mellettem, megpróbálok írni, de lehet, hogy nem fog sikerülni. :o

Eszter, Mese
Sziasztooook! :D

Anikó
szemed :( Majd hívlak!

Eszter
Jó a kép a fiúkról! Hihetetlen nagy már Marci is! DE ha belegondolok, hogy kevesebb, mint 4 hónap és a lánykám is már 2 éves lesz!! :shock:

Manó
Remélem most sikerül úgy megszervezni a talit, hogy Ti is itt legyetek!!!

Nálunk minden ok, Gergővel jövő héten kell visszameni a hallásvizsgálatra, a miatt kicsit izgulok, de ezt leszámítva jól vagyunk, a szokásos hisztikkel és szülői hullasággal. 8)
Mi Karcsival játszunk szombaton a suli tanári koncertjén, én eljátszom megint a Carment és ismét a Talambával, úgyhogy ha valamelyikőtöknek van kedve meghallgatni, várom szeretettel!!!

Majd hozok én is képet, csak bírnám berakni és lekicsinyíteni! :roll:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Rita, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED :!: :!: :) :)

Talin, igen jó lenne ott lenni már :wink:

Anikó, gyógyulj hamar :) gondoltam rád tegnap.Jól sikerült a műtét?

Vera,igen Mávban, és szuper volt minden, a dokimat beleértve :wink: privit küldöm :)

Mese, Eszter,jó, hogy írtatok, már nagyon lekorlátozódott a topik 4-5 emberre :? De majd most.......................... :lol:

Na, léptem : Kép
manóci

Eszter :)
Marcinak utólag is Boldog Szülinapot!
A torta nagyon kafa volt! :wink:

Mese :)
Szia! Nem semmi történések...autó :shock: Suli, építkezés....hát elhiszem, hogy nem unatkozol. Mindenesetre kitartás! :wink:

Anikó :)
Gyógyulgass!:)

Orsi :)
Te is régen voltál... Várjuk a képeket! :wink:

Manó :)
Nem mondod, hogy füvet nyírsz :shock: Az a pasik dolga, nem? 8)

Valószínű ugrott a hétvégi kemping...egyrészt az idő sem lesz jó, esőt mondanak, másrészt Berci belázasodott, folyik az orra. :roll: Kedden kiengedtem pacsálni, 4O fok volt, de fújt a szél. Hát nem megfázott... Boti haverja pénteken jön a barátnője nélkül, vasárnap délután meg már megy is. Egyetlen pozitívum a jövetelében, hogy hoz Sportszeletet. :D
Bence próbál kapaszkodás nélkül állni, "dumálgat" és egész nap mozgásban van. Most már jól eszik, persze nem hízik ennyi jövés-menés mellett. :roll:
Ennyi dióhéjban. Mindenkinek tsók!
:)
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönöm szépen,jól vagyok.Estére ugyan elfáradt és nagyon fájt a szemem,de most jó.Kezd mindenféle színben játszani,apu le is tolta Attilát,hgy mit csinált az ő kicsi lányával. :lol:

Orsi:úgy örültem a hívásodnak! :lol: Képek jöhetnek! koncert:szupeeer!Drukk a hallásvizsg-hoz.

Egcsi:ez már nem igaz,hogy mennyit vagytok betegek! :? Jobbulást!Medencétek nagyon klassz!És a benne lévők főleg :wink: !!!!!
Kemping :cry: Barátnő miért nem jött?Sportszeletet én is imádom!!!!Meg a Boci csokit! :wink:
Én is szeretek füvet nyírni.Ha kimegyünk a telekre,azt szívesen csinálom.Mondjuk nem túl sűrűn megyünk.... :oops:

Mese:jó sűrű az életed! :shock: Autó :evil:

Manó:Remélem jól sikerült!Majd kb.2 hét múlva derül ki.Most még nagyon dagadt.Csak akkor kell visszamennem,ha valami gondom van.
Gyönyörűek voltatok a keresztelőn! :D

Eszter:de nagyok már a fiúk!Szépek vagytok!Boldog szülinapot utólag is Marcinak! :lol:

Vera:Ti is gyönyörűek voltatok!Ilyen mellénykére fáj a fogam már egy ideje! :wink:

Holnap lesz az évzáró az oviban,már nagyon várom,olyan ügyesen mondja a verseket Bence.Adok egy kis beszédtémát a szülőknek az óriás napszemüvegemmel! :wink: :lol:

Na,itt ennyit láttam,puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Sziasztok!

Látjátok? Igyekszem!!!! :lol:

Rita!!!!!
Boldog névnapot neked!!!! még időben vagyok... :oops:

Orsi!
Tényleg jó lenne egy tali! És a fényképezésről sem feledkeztem ám meg, amit még tavaly ősszel ígértem neked! :oops:

Mandula ügyben várjuk, hogy legyen két egészséges hete Olivérnek, de valaki mindig gondoskodik valami lightos kórságról. Oviba mehet vele, de műtétre biztos nem. Egyébként egy hónapja volt hallásvizsgálat oviban, de nem szóltak, hogy gond lenne.

Nálunk ma lesz évzáró, úgyhogy megint stresszelünk, mint az Anyák napi ünnepségnél. Olivér nem szeret kiállni és szerepelni. NNNNaGGGyon nem.
Nézni szereti az előadást, voltam vele színházban, hátha oldódik kicsit, majd ma meglátom, volt-e eredménye a "terápiának".
Kolibriben voltunk a "LOcspocs a kis tengeri szörny" két felvonásos előadáson. NAgyon tetszett neki! :)
"menjünk máskor is!" :lol:

Marcival kapcsolatban várjuk, hogy döntösön a bölcsi, felveszik-e vagy sem.

Tenap kerestem 50 centet. Megvolt az első ilusztráció letöltésem.
Egy francia lap vette meg!
http://www.ariegenews.com/news/news_516 ... nales.html

Jó hosszú link, de olyan büszke vagyok rá!!!! :lol: apró örömök az életben!

Hű, most rohanok, mert már megint mosogat Marci, ügyes, csak a késeket messzire el kell raknom!!!!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szép napot :)

Eszter!
Ugye Marci és Olivér van aképen? Nagyon ügyes vagy gratulálok :)
Míra akkor pont ellentetje Olivérnek :) Ő imád szerepelni és szeret is :) Kedden dokinéninél voltunk,megvizsgálta,aztán leült asszisztenshez dumálni(addig Bálintot is megvizsgálta a dokinéni).
Gyorvos el volt Tőle ájulva(bár megismeri,ha meglátja rögtön mondja na itt a kofa :) ),megkérdezte h. mi leszel ha nagy leszel?Színésznő? Lányom felháborodva válaszolt:Nem színésznő,MŰVÉSZNŐ :lol: :lol:

Anikó!
ejnye-bejnye Attila 8) mit csinál a kedves barátnénkkal :) de remélem helyrejön teljesen a szemed és nem nő vissza az árpa :)
Majd lesek neked ilyen mellényt :) én kemény 700ft-ért vettem teszveszen :) Bence mekkora méretet hord?

Egcsi!
talán már versenyt lehetne kiírni,melyik topikgyerek betegebb kevesebbet 8) gyógyuljatok :) hülye szél :evil: sportszelet :lol: küldjünk?

S BugyorBálint mászáshoz-kuszáshoz hasonlító mozgással,lassan de biztosan halad előre :) persze csak akor ha a telefonomat eléteszem :) az izgi,más nem :wink: pasi... :)

pusz

KépKép
viranka

Eszter,Eszti!
Bolgog névnapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok lányok!

Most van egy kis időm a reggeli kávé mellett. :) Hihetetlen, hogy egy nap mennyi mindent kell csinálnom és semmi időm írni nektek. Ha meg is nézlek benneteket, utána már írni nincs időm. Minden nap történik valami, és minden nap jövök megyek. Múlt héten meghalt a winchesterem a gépen, és minden adatom elveszett. Még az internetes linkjeim is a böngészőben. :oops: Még jó, hogy a céges laptop ment tönkre, ment megőrültem volna ha az itthoni gépünk.
Nagyon szépen köszönöm a Névnapi köszöntéseket!!
Nálunk nem lesz gyereknap, illetve lesz, csak nem hivatalosan az. Vasárnap tartjuk a lányok születésnapját családilag. Úgyhogy van mit dolgoznom ma. 16 emberre főznöm kell. :roll: Csinálok minestrone levest, sajtos, tejszínes csirkét, rántott húst, majonézes krumplit, hasábburgonyát, salátát és lesz mindkét lánynak egy-egy torta. :oops:
Mindezek mellett ma este megyek leánybúcsúra. Úgyhogy képzelhetitek holnap milyen nyúzott leszek. :roll: Jövő héten meg esküvő lesz. :) És persze, hogy mi lányok meglepjük a menyasszonyt. Dekorációként csinálunk papírból Japán cseresznyevirágot. :) Hajtogatni kell. Én is bevállaltam 80 darabot. De persze nem tudtam, hogy egy darab 10 perc alatt van meg, így a gyerekek+munka+háztartás mellett még hajtogatok is. :shock:
Lányok jól vannak. Kutya bajuk. Csupa mosoly, nevetés, és jókedv. :) Imádom őket. :) Naponta 10 x hangzik el, hogy "anya szeretlek", úgyhogy sokszor elpityeredek. :) Főleg Lili mondja, de olykor a Kitti is szalad hozzám, és mondja "én is , én is". :) Továbbra is egész nap kint vagyunk, sokat játszunk, rengeteget biciklizünk. Sajnos az új biciklimmel, amit vettem nemrég, rámentem egy hibás vízelvezető rácsra, amit nem lehet kikerülni, és annak olyan szélesek a rácsok közötti rések, hogy belement a kerekem. :cry: Hát volt is baj. Felnicsere, gumicsere. De már készen van. Még jó, hogy nem borultunk fel Kittivel. Írtam is a Polgármesternek egy levelet, hogy tarthatatlan az az állapot, nem beszélve arról, hogy az kerékpárút, és a gyerekbiciklik is veszélyben vannak. Egy óra után kaptam egy levelet, hogy másnap intézkednek, hát kiváncsi vagyok. Majd megnézem.
Megszerveztem Lili gyerekzsúrját. JÚnius 14-én lesz. 24 gyerek van meghívva! :roll: :shock: Még így is vannak kihúzva a listából. A kertben egész jól elférünk ennyien, csak legyen jó idő. Persze bent is egy kis átrendezéssel végszükség esetén. Csak az utcából 6 barátnője van. :roll: Szóval megoldjuk. :)
Csinálok programokat. Lesz tombola, játékok, arcfestés, lufik. És egy figurás torta, ami persze nem hercegnős, hanem csak a Sebastian a rák. Lili választotta. Nagyon szereti az állatokat.
Lili elkezdte a népi táncot. Legalábbis 1 hónapot, mert későn tudtam meg, hogy van és véletlenül jött. A művelődési házban tartják és egyik nap ott bicikliztünk el mellette, Lili hallotta a zenét és az éneklést és kérte nézzük meg. Bementünk és pár perc után Lili kérte, hadd menjen ő is táncolni meg énekelni. Így kezdődött. Nagyon élvezte és nagyon ügyes volt. Egy nagyon kedves erdélyi vagy roma vagy cigány asszony tartja népi ruhában, gyönyörű hanggal. Sokat énekelnek népi dalokat és tanulják a táncot is. Nagyon élvezi Lili, és nagyon ügyes is. Úgyhogy szeptembertől járni fog rendesen. :)
Kittike is jól van. Rengeteget beszél már és sokat énekel. :) Lili meg saját maga által kitalált vagy költött dalokat énekel. Nagyon ügyes. :)
Na, megyek is, mert mennem kell csomagolópapírt vásárolni és elkezdem a főzést holnapra.
Hozzászólásokkal nem igérek semmit, de jövök ahogy tudok!

Sok puszi mindenkinek Rita

Ui: Mírának kicsit késve de Nagyon Sok Boldog Bévnapot kívánok!!! Eszternek tegnapra úgyszíntén!!!
Marcinak utólag Isten Éltessen Sokáig születésnapja alkalmából!
És Zsombor-hoz sok gratula! Sok sok jó egészséget, boldogságot kívánok!

Kép
Kép
trita

Csak bekukk, mert megyek pihizni, estére kell az agyam.

Rita
utólag boldog névnapot!

Eszter
Boldog névnapot Neked! A hugim is Eszter, most köszöntöttük. :D

Többieknek pussz-pussz, próbálok majd jönni!

JA! Holnapra mindenkinek szuper gyereknapot kívánok!!! :D

Orsi

avocado

Sziasztok! :)

Idő kaka, Berci beteg-leginkább takonykór-kemping elhalasztva. :?
Tippeket kérek! Hogyan lehet meggyőzni egy 4 évest, hogy be kell venni a gyógyszert? A Panadolon kívül semmi nem kell neki. Néha azt sem lehet beleerőltetni....nem akarom állandóan gyógyszerezni, de néha ugye muszáj... :?

Gyógyulgass! Spórolsz a szemfestéken... :D

5O cent az 5O cent! :D Sok kicsi sokra megy! :wink:

Rita :)
Na, erre mondják, ha nincs bajod, csinálsz magadnak! 8O cseresznyevirág :shock: ...már csak ez hiányzott a programodból. 8)
Tavaly is egyszerre volt a lányok szülinapja? Az én gyerekeimnek is közel van egymáshoz, de mi külön tartjuk, az mégis csak az ő személyesen speckó napjuk.
Gyerekzsúr :D Legyen jó időtök! :wink:

Orsi :)
Szia! :)

Vera :)
Sportszeletfelajánlást köszi, de a srác által szállított adag kitart amíg anyuék jönnek. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Szerdán sikeresen hazajöttünk, azóta szokjuk egymást Zsomborral. Nappal kezd beállni a 3 órás etetésekre de az éjszakáink nagyon gázosak. Szerencsémre anyukám itt van és sokat segít. Elkezdem a szüléssztorit, hátha kicsi fiam hagyja befejezni :D

Múlt hét szombaton du 4 körül éreztem egy pukkanást, de mivel nem történt utána semmi azt hittem h tévedtem. Pont elindultunk sétálni aztán egy idő után éreztem h valami folyik. Először csak egy löket aztán egyre több. Mondtam Robinak hogy menjünk haza mert valami folyik, erre látta h vízes a nadrágom már mindkét combtövemen. Hazaértünk, én lepihentem egy kicsit majd kb fél 7-kor felhívtam a szülésznőt h most mi legyen. Mondta h induljunk be a kórházba. Gyorsan felhívtuk Robi öccsét h jöjjön, vigyázzon Veronikára majd kb egy óra múlva értünk be a kórházba. Az úton már éreztem egy fájást de még mindig nem voltam biztos benne h nem-e vaklárma az egész. Bennt megvizsgált a szülésznő, mondta h érdekes a dolog mert a burok épp, de tényleg a magzatvíz folyik, valszeg fönt repedhetett meg egy kicsit mert kevesebb a mennyiség mint kéne. Felrakott a ctg-re ami még nem túl erős de rendszeres fájásokat mutatott Elment telefonálni az orvosomnak aki sajnos lent volt a Balatonon valami borospincében. Sűrű elnézést kért h már nem érne fel és küldött maga helyett egy másik orvost. Jött a másik, megvizsgált, mondta h már 3 ujjnyira nyitva vagyok, megrepeszti a burkot. Onnantól kezdve kb 4 perces fájásokkal mászkáltunk a folyosón, nagyon gyorsan haladtak a dolgok. Időnként megvizsgált a szülésznő, mindig elmondta h hol tartunk aztán egyszercsak mondta h már csak a méhszáj tartja, menjek el pisilni ad egy méhszájlazító injekciót. Visszafelé jövet a wc-ből pont jött egy fájás és mondtam neki h most kéne kakilnom :D Na akkor gyorsan fel az ágyra, hívta az orvost aki valahol késlekedett, Robinak kellett megint hívnia h rohanjon. Utána második nekifutásra megszületett Zsombor. Viszont annyira remegett a lábam h Robi tartotta az egyik oldalon, az orvos a másikon. Nagyon hálás vagyok a szülésznőnek mert sikerült gátvédelemmel szülnöm minden komplikáció nélkül úgy hogy elég jól tudok mozogni. Utána még édes hármasban eltöltöttünk két órát a szülőszobán, megszoptattam Zsombort és úgy mentünk fel az osztályra. Annyira másmilyen volt mint Veronikánál ahol feküdnöm kellett végig és rám volt kötve az infúzió. Az orvos azt mondta h mindenkinek ilyen szülést kíván. Persze a végén már annyira fájt a derekam mint akit kettéfürészelnek de összességében szép élményként maradt meg.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi:GRATULA MÉG EGYSZER!!!! :lol:
Tényleg irigylésre méltóan gyors volt a szülésed,köszönjük,hogy megosztottad velünk a történetet.
Veronika mit szól az öcsikéhez? Nem ijedt meg,amikor elmntetek a kórházba?
Képeket várjuk ám!!!!

Egcsi:sajnálom ezt a fránya takonykórt.Jobbulást Bercinek továbbra is. Bence régebben az antibikát is úgy vette be,hogy beleraktam a Nurofen adagolójába.De sokat szenvedtünk mi is! :( MIkor pótoljátok a kempinget?
Mikor jönnek anyudék?
Attila is mondta,hogy fessem bordóra a másik szemhéjamat is. :wink:

Orsi:milyen volt a koncert?

Rita:a Te életed sem unalmas.Plussz programért nem irigyellek,de az esküvőért igen!!!!!Úgy mulatnék már egy jót.De senki nem akar házasodni a környezetünkben. :shock:
24 gyerek????? Atyavilág!Nálunk is nagy buli szokott lenni,(most 7-én tartjuk Gergőét),de ennyi gyereket?!

Eszter:BOLDOG NÉVNAPOT!
Grtau az első letöltéshez! :lol:

Manó:Esztinek is boldog névnapot! :)

Vera:már egyszer majdnem sikerült vennem a turiban,csak foltos volt.Aranyos vagy,hogy felajánlottad,de majd nézek ősszel újra.
Kis művésznő. :lol:
Talink összejön még szerinted? :shock:

Többiek puszi:Anikó
vakili

Eszter,BOLDOG NÉVNAPOT /tegnapra/ :) és gratula az alkotásért!!
Fiúk, aranyosaka képen!

Egcsi,Bercinek jobbulást :wink: ebben a melegben.Én is Nurofenes fecsivel adok be mindkettőnek mindent, ha kell :)

Anikó+Vera,nagyon aranyosak vagytok, ti ketten nem felejtettétek el az én Esztimet is felköszönteni :) :) Igazán jólesett, tényleg!Köszi :wink:

Andi, Gratula mégegyszer.És tényleg klassz kis szülésed lehetett :) Ügyes voltáél, és a szülésznőd is a gátvédelemmel :)
Képeket várjuk mi is.Tejed van?Tudtok szopizni rendesen?

Ja, arra meg nem is emléxem, hogy írtam nektek, hogy kibújt az első fog???Végreeee :) :) Múlt vasárnap, pont a keresztelő napján!!!! :lol:

Rita,akkor jól el vagy havazva, főzés+készülés ismerős :) Egy hete a keresztelőre én is detto, egy egész napig sütés+főzés 24 emberre :wink: :)
Szülinap, én is Egcsi véleményét osztom, hogy nálunk is ugye 1 hét van köztük, de mi is külön tartjuk!Az mégiscsak az Ő egyszem napja a 365-ből :wink: Bár így kétségtelen, egyszerűbb lezavarni egybe :lol:
Népitánc, tök édes lehet Lili :) Jó, hogy vitted.Én Rsg-re fogom szeptembertől Esztit.Imád mozogni, és tök jó kis hajlékony alkata van hozzá :)

Orsi,koncertről nem is írtál?Hogy sikerült??
manóci

Sziasztok!

Andi,
köszi a szüléstörténeted, olyan jó ilyet olvasni :)
Tényleg nagyon ügyes voltál, nem úgy mint a dokid a borospincében :wink: fene essen belé, hiába is tudjuk, hogy ő is csak ember.. akkor is..

Rita,
ez igen, kaja, főzés, buli, de tényleg a csúcs a hajtogatás! Megtanította valaki, h hogy kell? mindenféle színű lesz, vagy csak 1féle? tök jól nézhet ki..
lánykákhoz gratula, okosak- ügyesek..népitánc..

Esztereknek boldog névnapot!

Egcsi, nektek meg jobbulást, mostmár gyogyuljatok meg!

Eszter, tutira kell a mandulaműtét? csak mert én is tavaly átestem ezen a témán, és Levinek azóta nincs baja. Nem köhög, stb.. egyik helyen mondták, h ki kéne venni, a másikon mg h dehogy!

Vera, lánykád tünemény :wink:
Orsi, puszi

jövök képekkel, most nagyon jók vannak a tarsolyomban!

Mese
meske

Sziasztok!

Lányok: Nálunk a család tagjai az ország különböző pontján laknak, és ráadásul apósom körzeti orvos, aki elég sokat ügyel hétvégenként, így nemhogy kettőt, de egy születésnapot is nehéz összehozni a nagy családdal. De velünk, apával-anyával (négyesben) természetesen a születésnapjukon van a nagy napjuk. Tőlünk akkor kapnak ajándékot és egy kis finomságot. :) Mi így szeretjük és így vált be. :) Meg persze mindezek mellett mindkét lánynak külön zsúr is. Szerintem bőven elég. :)
Lányok nagyon jól tudják az ilyen nagy napon, hogy mindkettőjük napja van, mert külön ajándékot és külön tortát is kapnak. :) És így legalább nincs egy parányi irigység sem. Végül is gyerekek! :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Andi!
Köszönjük a történetet :) gyors volt ZSombor :) Veronika hogy viseli kistesót?képek:) ?

Rita!
lestelek tegnap Titeket a Feneketelen Tónál,hátha találkozunk :)
Míra járt egy párszor népitáncon Klári nénihez,de sajna hol beteg volt,hol kocsi nem volt és ez elmaradt :( de tegnap ahogy elmentünk a műv.ház mellett rögtön mondta,h. menjünk néptáncra :)
Jó nagy buli lesz :) biztos élvezni fogják a gyerekek :)
Szerintem is jobb így egyszerre a 2 gyerek szülinapja :wink: egy ismerősőm mesélte,fia teljesen meg volt zavarodva,mert minden hétvégén szülinapoztak tortával :)
Már Bálint is gyakorolja hogyan is kell a dédnagyapjA haját összekócolni :)

Manó!
kiderült már,hogy Esztit felvették az oviba ?

Anikó!
szerintem előbb-utóbb igen :) múlt héten beteg volt Míra,jövő héttől szabadok vagyunk :) a héten keresztelőre készülünk ez a hét nem jó :(

S amíg Mese sem rak képet,addig bombázlak én Titeket :)
Kép Kép
a kerti wc előnyei :) ott legalább kényelmesen elférnek és lehet mesélni :)
Kép Kép
Kép

pusz :)

KépKép
viranka

Vera: Állati jók a képek! :wink: :lol: Nagyon tetszenek. :)
Akkor szeptembertől Lili Mirával fog járni! :) Remélem! :)

Most én is jövök jó pár képpel a hétvégéről. :)
Kittike copfban:
Kép
Lili felnéz apára:
Kép
Mint egy kis felnőtt:
Kép
Ezt is kapta Lili:
Kép
Így néz ki a haja:
Kép
Lili ugrókötelezik, ezt is kapta:) :
Kép
Apja lánya:
Kép
Kristóóóf, várj meg!:
Kép
True love:
Kép
Énekelünk: Boldog, boldog, boldog születésnapot:
Kép
Kép
Csak egy csók és más semmi:
Kép
A család:
Kép
Én és Lili:
Kép
Én és Kitti:
Kép
Kukucs!:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Szóval fantasztikusan sikerült a születésnap. Volt rengeteg nevetés, mosoly, és sírás is. :) Legalábbis felőlem, amikor énekeltünk a lányoknak. :) :oops:
Most egész jó volt az ajándékozás, semmi feleslegeset nem kaptak, mert mindenki nevében én vettem az ajándékokat, így kaptak rajztáblát, ugrálókötelet, rollert, tollasütőt, könyveket, puzzlet, meg Kitti egy babát és egy fa vonatkészletet. Így semmi hülyeség nem volt. :)
Tőlünk majd kapnak ruhát, meg gyumrakészletet aznap mikor születtek. :)
Nagyon jól sikerült az ebédem, csak úgy dicsérték :) Finom Minestrone leves, rántott hús, tejszínes-sajtos csirke, majonézes krumpli, kaszinótojás, sültkrumpli és saláták voltak. :)
Majd persze a két torta. :)
Lányok nagyon boldogok voltak, nagy taps volt, ahogy végigénekelték Halász Judit dalát. :) nagyon jól eljátszottak az unókatesókkal. :) Kitti odavolt Kristófért, állandóan ölelgette, puszilgatta. :)

A leánybúcsú szüper volt! :) Hajnali 3-kor feküdtem le. :) Sokat táncoltam és nagyon jó volt a társaság is. :)

Orsi: Mi mindenképpen mennénk a talira, ha jókor van. nekünk mindegy, majd igazodunk hozzátok. :)

Megyek, mert felkelt Kitti. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Vera,ovi :( még neeeeem!De megy az izgalom, egyre jobban ahogy közeledünk az eredményhírdetéshez :? Azért én naggyon bízom mostmár!!!

Képek szuper aranyosak :) És az a kerti wc-s???!!!haláli :lol: :lol:

Rita,persze így érthető a szülinapi egyben tartás :) Nálunk azért nem akkora a család, vagyis ennyire nem vagyunk szanaszét!De én azt hittem, hogy ti sem tartjátok külön?! :shock: Mert ugyanígy lesz nálunk is.Mi mindkettőnek megrendezzük külön kis tortával az Ő napját, és egy 7végén jön a familia mindkét lányt felköszönteni :) Hát az szerintem is hülyeség lenne, hogy 1 hét különbséggel ugyanazt pepitában előadni :lol: :lol:

Nagyon klasszak a képek, és biztos jól sikerült a szülizés.Ez látszik is :) Ügyes vagy a kajákkal, és nagyon szimpi aranyos kis család vagytok :wink:
És neked milyen gyönyörű kék szemed van???? :) :wink:

Ajándékokhoz fűzném,én pont most archiváltam/dobtam ki/ az ugrálókötelet, persze Eszti tudta nélkül, mert útáltam, hogy sokszor azt játszotta vele amit látott mesében, hogy megkötöznek vele valakit :twisted: :( Párszor láttam, hogy a bokája köré tekergeti, így inkább ne ugrálózzon :wink: :oops:

De reméljük nálatok Lili csakis rendeltetés szerűen használja majd :P
manóci

Sziasztok!

Rita:de gyönyörűek vagytok!Milyen más Kitti arca feltűzött hajjal?!Csodaszép!!!! :D
Mi jól elosztottuk a gyerekek születését,júni eleje,augusztus és október. :wink: Sajnos csak ilyenkor jön össze a nagy család,a többiek nem tartanak ilyen nagy összejövetelt.De én úgy szeretem. :D Mondjuk nem két fillér. :?
Voltatok már az új Horváth cukiban?Annyira szép!Az emeleten berendeztek egy állati jó cukor boltot,internetezési lehetőség van,gyerekjátszó,WC.

Vera:jaj de jó képek!A tábori WC-s csúúúúcs!!!! :lol: Akkor megpróbáljuk a jövő héten összehozni a minitalinkat. :wink:

Manó:ovihoz drukk!

Puszi:Anikó
vakili

Nagyon gyors leszek, mert már szédelgek a fáradtságtól és még ki kéne vasalnom kb.100 gyerekruhát, 1 hete gyűlik, de lehet, hogy még több is, mint 1 hete. :shock:

Vera,Rita
Szuperek a képek és édesek a gyerekek!!!

Manó
Eszterkédnek utólag és ezer bocsánat közepette: Boldog névnapot!!!:oops:

Egcsi
Jobbulást Bercinek! Nincs tippem, nálunk végső kínunkba volt, hogy Karcsi lefogta, én meg beadtam neki.:shock: :( :roll:

Kérdeztétek a koncertet: szuperül sikerült, nekem most tetszett a legjobban, beérett a fiúk részéről is a kíséret. Nagyon jól éreztem magam végig és óriási siker volt!
Majd megkérem Karcsit, hogy a videóról próbáljon meg leszedni képet, mert szép piros ruhám volt, rózsa a hajamban, szóval igazi Carmen voltam. 8) Na, persze nem Horgas Eszter stílusban, azt erőteljesen leszögezném!!!! :shock: :D

Andi
Köszi a szüléstörténetet! :D Tényleg ideális, ahogy leírtad és tök jó, hogy sikerült a gátvédelem! Sok-sok tejcsit és a mostaniaknál sokkal nyugisabb éjszakákat kívánok nektek!!!

Lányok
Akkor a talit csináljuk nálunk, jöhetnek a tippek, hogy mikor legyen? Persze még nekem is egyeztetnem kell a családdal, de azért nézegethetjük kinek mikor jó, melyik dátum a legjobb mindenkinek, ok???

Most mentem.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Andi :)
Mégegyszer hatalmas gratula! :D Majd képeket is kérünk, jó? 8)

Bocs, hogy most nem válaszolok részletesen, de alig élek...
Azért a képeket megnéztem, nagyon klasszak. :D Mindenki nagyon szép! 8)

Berci taknya ráment a fülére, ma vittem dokihoz. Olyan antibikát kapott, amit 1X kell bevenni, majd este kínlódunk vele. Szerencsére csak 3 napig kell szedni.
Bence könnycsatornája eldugult-ő is taknyos lett persze-azt hittem kötőhártyagyulladás, de nem. Meleg borogatás, masszír. :roll:
Napok óta alig alszom, valaki mindig nyekereg. Felmondok.... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Siasztok Lányok!

Most csak röviden...

A képek írtó szépek!!!

Majd én is hozok eccercsak.

Orsi!

Talit lehetne valahogy olyankor csinálni, mikor esetleg van egy reggeli írásbeli vizsgám (márha a közeljövőben csinálnátok, júniusban, vagy júli elején)? Én is olyan szívesen elmennék! Olyan jó lenne veletek találkozni! (természetesen a lányokkal mennék)

Betegeknek jobbulást!

Tegnap én is elvittem a lányokat orvoshoz. LIlla fájlalta a jobb fülét péntek éjszaka, de azóta sem semmi. MEg ismét taknya-nyála egyben, szeme dagad. De rájöttem, hogy ez utóbbi azért, mert pár napja abbahagytam az allergia elleni gyógyszer adását, mert jövő héten megyünk allergológiára, és előtte nem szabad szedni a gyógyszert. Így ismét kijött rajta minden, köhécsel állandóan, de nem köhög rendesen...
Még ma nem viszem oviba, majd holnap. Csütörtökön évzáró, úgyhogy arra készülni kell. Bár tud minden verset, de azért jobb, ha ott van az intenzív készülésben is.

Na, távozom, reggeli káosz van. Ricsi ma megy pestre, utálom, ha nélkülem megy pestre. :oops:

Legyetek jók, gyógyuljatok!

Ja, majd legközelebb beszámolok Lilla szülibulijárólAz ovis bartánőinek már megtartottuk, mert ezek után minden héten lesz valami. Majd elmesélem...nagyon jól sikertült!

Puszi mindenkink4

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi:bakker,nem irigyellek! :cry: Jobbulást mindkét kiskrapeknak!
Nekünk is próbál mindig olyan gyógyszert adni a doktornéni,amit nem kell sokszor bevenni egy nap.De Bence már egy kis fakír,a legsz@rabb ízűt is beveszi,ha nagyon muszáj.MOndja,hogy ez nem jó,de beveszi.

Orsi:képre nagyon kivi vagyok!Biztos szuper voltál!Tali ügyben:nekünk a június teljesen kiesik,horgászverseny,szülinap,nyaralás.Aztán 30-án műtenek,utána már elvileg jó lehet akár az a hétvége is. :wink:

Timi:Nektek is jobbulást! De jó lenne veletek is talizni! :lol: Tényleg,börzéztél?Mert nem láttalak. :shock:

Pussz:Anikó
vakili

A képek

Kép Szülőszobán
Kép Kórházban Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Kép Egy hetesen

Kép[
Kép[
kostyika

Bár Berci lenne ilyen fakír... :roll: Tegnap le kellett fogni, így is az első adagot simán visszaköpte. Másodszorra azért nyelt is belőle, talán a kettő együtt kitett egy adagot.....

Timi :)
Várjuk a képeket! Szegény Lillus.... :? Allergia ilyen zsenge korban.... :(

Nagyon aranyos a kiscsávó! Kis tündérbogyó! :D Végül hogy választottátok a nevet? Kihúztátok kalapból? :D

Bence szeme jobban, Berci is jobban, már nem ömlik az orrából a cucc.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
Jött a nő hogy akkor mi a neve a babának, Robi megkérdezte tőlem én elpihegtem h Zsombort szeretnék, erre ő nagy kegyesen rábólintott :D Hát így alakult.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
Nagyon édes baba Zsombor :) Milyen cuki a sérója :) S a szülőszobás névadás :) De nálatok legalább az lett amit Te szerettél volna :wink: :lol:
Veronika gondoskodik Róla?

Egcsi!
No most meg 100ezerrel küldöm a ++++++++++++++++++++++
hülye bacik,vírusok távozzatok :!: :!:
Míra meg imádja a gyógyszereket bevenni :) el kell előle dugni 8)

Rita!
Milyen jók aképek :) Robi meglátott s rögtön megállapította,h. le van fogyva a Rita :lol: :lol: S Kitti is milyen nagylány már :) Nagyon édes felfogott hajjal :) A Te hajad meg mot egyszínű barnás?

Anikó!
jövő héten már Mírával együtt támadnánk,ha nem gond :wink:
pusz :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Kostyika!

Nagyon nagy gratula ehhez a gyönyörű legényhez! Azt hiszem ebben a korban még szabad ilyet írni egy kislegénynek is! :oops:

Rita!
Nagyon csinos kis család!
Egyébként pedig szép nagy család! Nagyon jó, ha néha így össze tudtok jönni!
Én még egy karácsonyt sem tudok összeegyeztetni két éve, nemhogy születésnapot! :cry:
Kitettél magadért a főzéssel rendesen! Elismerésem!

Orsi!
Jöhetnek a képek! Biztosan jól állt a vörös!
Tali ügyben mi az alkalmazkodók táborát erősítenénk!
Olivér júniusban két hetet megy aztán már semmi megkötés. Még ennyi sem. :lol:

Vakili!
ha másképp nem majd egyeztetek én is egy időpontot itthon, és akkor júliusban lesz egy kerti szösszenet nálunk! :lol:

Egcsi!
Kitartás!
Olivér benyal minden gyógyszert, epresekért sorban állna még akkor is amikor nem kéne. Marciba be kell lőni. Komolyan, néha a macskába egyszerűbb beadni a féreghajtót, mint ebbe a kölökbe az édes szirupos gezmicéket.
Nem szeretem, de gyerek lefektet, lábamközé beszorít a felsőtest, céloz, lő és vagy sikerül a nyelve mögé találni, vagy megy a földre.
És mond, 46 fokban hogy a csudába fáztatok meg?
Igaz ehhez sokszor az időnek semmi köze...

Viranka!
Remek fotók, mint mindig. Kislegény is hogy nő már! :shock:
A letöltött képen Olivér és egy orosz kislány van. Ő volt az első nyaralásos szerelem tavaly ősszel a Balatonnál. Meglátták egymást az első vacsoránál, majd kézenfogva rohantak a lift felé. Másnap már körülményesebb volt. Olivér szedett egy százszorszépet, majd kicsit tétovázott, mégis odavitte, de a kislány nem figyelt rá. Így szontyin visszasomfordált, ám ekkor kislány felpattant, utána szaladt, és kézen fogva Olivért futottak tovább. Hát így. :lol:

Meske!
Lövésem sincs, mit tegyek a mandulájával. A füle jó, idén kevesebb volt a bajunk vele mint tavaly. nem tartom betegesnek a gyereket, már az átlaghoz képest, csak a horkolás az, ami elgondolkoztat.
A fene tudja. Szívem szerint dehogy kell, eszem szerint lehet hogy mégis... :wink:

Manóci!
Drukkolok a felvételhez!
Mi is izgulunk Marci bölcsihelyéért! No, de nemsokára kiderül....vagy beborul?!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!
és természetesen

Kedves druszáimnak viszont kívánom!!!!

Névnapra elmentünk a nagy Sportválasztó napra, ahol Olivér lovagolt kétszer, trambulinon ugrált, gerendán sétált, masszírpárnán és forgó tárcsán lépkedett, és még íjjászkodott is!
marci szaladt a nyárfapöszök után, bár csak a nyelvére sikerült felragasztania néhányat, labdázott, óriás labdázott, trambulinozott, de a lovak nagyon hidegen hagyták. Ez kicsit meglepett, mert itthon agyontapizza a jószágokat, de anyagilag bőven-bőven elég lenne, ha csak az egyikük választaná ezt a sportot.

Idő van, megyek....

ÓÓÓ RITA! Tényleg látszik a sport!!! :lol: Nagyon csini vagy!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andi:gyönyörű a pici fiad!Nővérkéje mit szól hozzá? :lol:

Vera:dehogy gond!!!!Majd nem viszem aznap Bencét sem oviba,biztos jól ellesznek.Inkább a hét első fele lenne jó,mert 7-én tartjuk Geri szülinapját,és készülnöm kell rá.Telcsin megbeszéljük.

Eszter:ne várjatok rám,ha a többségnek jó,tartsatok előbb talit!
Szép dolog a szerelem! :wink:

Egcsi:örülök,hogy jobban vagytok!Te most akkor nem is dolgozol,ugye?

Pussz:Anikó
vakili

Andi,nagyon szép Zsombi baba :) gratulalálok még egyszer hozzá :) :) Igazán édeske!

Orsi,köszi :) gratula a koncerthez, azért küldj Carmen képet :wink:
Tali, nagyon szeretnék menni, klassz lenne.Nekünk a hétköznapok a jobbak.Nálunk 7 végén szinte mindíg van valami.Elég nagy társadalmi életet élünk, sok a barát stb. :P :wink: Meg persze lányok szülizése is lesz, ja és még Esztinek egy barátnős zsúr is be van ígérve, már nagylány ő is szeretne partit :P
Úgyhogy mindegy mikor, csak hétköznap legyen :wink:

Egcsi, :? :? hát nagyon nem irigyellek.De örülök, hogy javulgattok.És hogy sikerült végül beadnia gy. szert?

Eszter,drusza, üzeni: köszi :)
Drukk, ránk fér.Mi is szorítunk a bölibe kerülésre :) Nálunk az már lezsírozva, Hannit már mondták, hogy fölvették.Persze 2009-re!De azért is mentem ilyen korán, hogy tuti legyen.Ovis téma már rázósabb..... :x

Olyan klassz idő volt ma, hogy Eszti már pancsizni akart :) Mondjuk igaza van, lehettt volna simán.De medence még nincs beüzemelve 8)
Hanni meg életében először bemászott a homokozóba.De azért nagyon nem engedtem, hogy még beleélje magát :lol:
Azért csináltam homokozós képeket, majd teszek :)

Timi,de jó lenne, ha te is tudnál jönni a talira :wink: Próbáld meg..............légyszilégyszi :)

Na, most más nem jut eszembe, és álmos is vagyok Kép
manóci

Sziasztok!

tegnap du megszületet unokatesómék kislánya Szófia :)
s vmi gebasz lehetett,mert 4 doki volt ott :( de szerencsére mindenki jól van :)

Míra Bálint alszanak ilyen sem volt még,csak éjjel :)

Egcsi!
hogy vagytok?

Manó!
Bálintnak mostanában fogok kérni bölcsibe jelentkezési lapot 8)

ma méretszkedtünk :) nőtt 0,5 cm és hízott kemény 90grammot :)
Hanna lassan utolér :wink:

KépKép
viranka

Kitti!

Isten éltessen sokáig :) Boldog 2. születésnapot :) :)

KépKép
viranka

Kittinek boldog szülinapot!!!! :D

Lányok
Tali ügyben szerintem nekünk is a július lenne jobb, szóval találjátok ki mikor és ok. JA! Júli 4-én jövünk haza a nyaralásból, így attól tervezzetek és a hétfő és csütörtök sem jó egész júli végéig, majd itt megtudjátok miért, készülök egy kis meglepetéssel a gyerekeknek! :wink:

Képzeljétek mégsem jár annyi szabi, mint ahogy beígérték. :( :( :cry: Persze nem az igazgatóhelyettes tehet a dologról, ő csak jót akart, csak épp a törvény kiköti, hogy az évi +25 nap csak annak jár, aki tényleg dolgozik is, pontosabban ténylegesen pedagógiai munkát végez, ami ugye rám a saját gyerekeimet leszámítva nem igazán érvényes, úgyhogy kicsit kevesebb lesz a szabim, 230 nap helyett csak 118. Így márciustól vissza is kell mennem, de csak félállásban tudok, mert Anyukám nagyon nem bírja a sok unokázást és csak 2-3 napot tudja bevállalni Flórát, bölcsink meg nincs a közelben, úgyhogy ennyi. :roll: Pedig már sajna beleéltem magam, hogy milyen jó is lesz, itthon lehetek vele 3 évig és még fizut is kapok. Álom-álom, édes álom. :roll:

Andi
Tündér a kis Zsombor, mégegyszer gratula!!! Tetszik a névadás! :wink: :D

Egcsi
Jaj! Sajnállak nagyon! Bercidnek jobbulást, Neked meg kitartás! :(

Eszter
Klassz lehetett ez a sportnap! :D

Bocsi lányok, de most már összefolynak a betűk, nem bírom folytatni.

Puszi mindenkinek, akit kihagytam annak duplán! :D

Orsi

avocado

Kittinek Boldog Szülcsinapot!

Zsombor szerintem nagyon szép név! :)

Nem tudom, hogy sikerült megfázni, gondolom a szél.... Bence meg szerintem soha nem gyógyul meg teljesen.... :?
A gyógyszerbeadás sikeres volt, az általad leírt módszerrel+orrbefogás, hogy nyeljen. A 3. nap már nem volt nagy harc, rájött, hogy gyorsabb, ha lenyeli egyből. 8)

Dolgozom, 1-2 napot a héten, attól függ mennyi a beteg. :)

Jobban vagyunk, köszi, kicsit még taknyol mindkettő. :?
A növés, hízás miatt ne aggódj, mi sem híztunk mostanában.... :roll:

Berci nyíg mennem kell....
Pusz mindenkinek. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kittike, Isten Éltessen Soká!!!!!

Kép
manóci

Kitti!

Boldog 2. születésnapot!!!!!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

szép estét :)

Kostyika!
hogy vagytok,Zsombor hogy viseli a meleget?

Egcsi!
Ti meggyógyultatok már?

Anikó!
szerintem tali a hétre kilőve,Míra még mindig nem százas... :(

Mese!
Tüncinek boldog névnapot :)

Rita!
hogy sikerült Kitti szülinapja?

Tandrea!
veletek mi újság?
csendet megtöröm,hétvégi történésekkel :)

Keresztelő :)
előzmények :) kis tragikomédia,mert miért is lenne egyszerű az élet minálunk :)
Míra csütörtökön itton,nem érzi jól magát :cry: de szerinte pénteken utolsó óvódai napra el tud menni :)

péntek:készülünk oviba :) hű de jó gondoltam én,legalább sok mindent meg tudok csinálni :) aha,Vera tervez,Míra végez 8) leányom indulás előtt wc-re ment,aztán megint,majd ismét,s újra és újra :evil: gyerek lelkibeteg h. nem búcsuzhat el,csak ősszel találkoznak újra a csoporttársaival :( közben én el Bálinttal azért húst megvenni,maradék cuccot elhozni oviból(teljes felújítás,gyerekek aznao csak kajálni mentek be az csop.szobába).haza :arrow: doki felhív :arrow: smecta,ha görcsöl a hasa 1/2 nospa :roll: du. míra jobban :)
este 1/2 12: Míra felzokog,Bálint felkel :evil: üvölt mindkettő :evil: én kiakadva, hajnal 2-re elalszom :) Robit ébresztem 1/2 5kor(mert túlórázik),Bálint meg 6kor úgy dönt elkezdődik egy új nap :lol:

szombat:
anya zombi,kávét iszik,Bálint pörög tőle 8)
Míra rókázik,hasa megy ismét :( csak fekszik bágyadtan nem beszél, nem mosolyog :( még Bálint sem tudja jó kedvre deríteni,kezdek kétségbe esni :( Míra elalszik :roll:
Bálinttal el,keresztelőruháért,persze épp zárva a turi ahonnan kölcsönözném,menjek vissza kb. 1 óra múlva.
haza Míra felkel,vizes zsepit kér a fejére alszik tovább :) Bálinttal vissza a ruciért,majd végre itthon,lányom felkel,jókedvű :lol: fellélegzek vége :)
Apa csinál pár képet,Míra boldog keresztelős ruhát végre felveheti kicsit :)
Kép Kép
jön az este :) somlói összekészítve :lol:
Kép
hús bepanírozva,leves megfőzve :lol: 8)
Míra 10kor felzokog ismét,perrsze egyetlen szeretett kistesója szolidál vele :evil: 1/4óra múlva csend (ha lenne homloktörlő szmájli) :lol: ez a nyugalom tart kb. 2 órán keresztül,majd kezdődik előlről :evil: Fiúgyermekem viszont úgy dönt kipihente magát :evil: nekem már nagyon csúnya gondolatok fordultak mega fejemben,sem apa,sem én nem tudtuk visszaaltatni.Ha beraktuk az ágyba hisztizett,ha kivettük csend lett.
Aztán végre elaludt 01:23kor,mi is lefeküdtünk,reggelig nyugalom gondoltuk mi :lol: De Míra ismét keresztbe húzza számításainkat 1:35kor ismét felsír,persze kistesó is :evil: szerencsére mst mindkettő hamamr visszalaszik :)

vasárnap:
Bálint és Míra 7ig hagyott pihizni :) aztán jön rókakoma,kis hasmenés,Míra bágyadtan fekszik/alszik a konyhában a padon :evil: mindenki készül,Mírának B6 vitamin beadva,ne hányjon többet,pelenka ráadva,mert Murphy alapján tuti templomban jönne újra rá a fosás :oops: Dédipapa megérkezik,mondjuk Neki keresztelő után mi jövünk haza,Míra beteg :(
Végre én is elkészülök(persze utolsónak),már senki nincs itthon a kapuban várnak.
Istentisztelet elkezdődik,Dédipapa szokásához híven röviden,de annál meghatóbb és elgondolkoztatóbb beszédet tart.Meglocsolja Bálintot(remeg a keze),fiam kissé vizes lett,persze üvőlt,mert nem anya kezében van :)
Kép Kép
Aztán Míra aki áhítattal figyeli és megszeppenve,bágyadt szemekkel tűri a szertartást :)
Kép Kép
végre vége,mi kirobogunk kölykökkel a templomból,Míra mint akinek semmi baja elkezd zabálni,szegénykém éhes alig evett 2 napja.
Szerencsére aztán nem volt semmi baja,pörgött jól érezte magát :)
Kép Kép
Kép
dédikkel :)
Kép Kép
aztán éjjel kezdődött minden előlről....
szóval nemlétező nemiszervem már kivan :evil:
s mától igazi egész napos 2gyerekes anyuka vagyok szeptemberig :) ami tök jó,mert tényleg imádják eygmást és ha bármelyik rosszkedvű a másik mosolyt csal az arcára :) de Mírát lefoglalni jó meló lesz :)

pusz,mára lelöttem magam :)

KépKép
viranka

Vera,
Együttérzésem. Veronikánál is ez volt pont azon a héten amikor született Zsombor. Nálunk még két hétig délelött megy oviba, utána őt is kidobták. Bár ma nem tudtam bevinni mert éjjel össz visz 2 órát aludtam mert egyetlen fiamnak fáj a hasa :( Szerencsére ma jött anyu egy pár napra még el tudott szabadulni a munkahelyéről. Nagyon csinosak voltatok mindannyian.

Többieknek pusz de hulla vagyok.

Kép[
Kép[
kostyika

Vera, :lol: :lol: :lol: olyan jó volt olvasni az írásod, így időrendi sorrenbe az eseményeket!És vicces is volt, persze így kívülállóként!De sajnállak, mert nem lehetett semmi.Gondolom nem kicsit vagy fáradt :?
De tök ügyi vagy, hogy megcsináltál mindent végülis, és jól sikerült a banzáj :wink:

Nagyon édesek, szépek voltatok mindnyájan.Mirát is most keresztelték, jól olvasom? :roll: Vagy csak félrenéztem?!

Hát anyám, üdv a clubban :P Nem akarom sajnáltatni magam, de talán én vagyok itt egyedül,/de lehet , hogy nem :oops: / aki a 2 manóval nyomul itthon!Úgyhogy nekem ne mondd milyen lekötni a nagyobbat, stb.stb.Hanna is már olyan fürge mint a gyík.Ide nézek-oda nézek és már kint is a teraszon.Pikk-pakk lerendez mindent, félek nehogy leguruljon kint a lépcsőn.Igazán csak ezért, amúgy mehetne ki simán, mert gyerekbarát a kert, semmit nem tud tenni magában, ill a kertben :lol: De azért őt még jobb figyelni.Szóval, hogy az agyam 0-24 be állandóan lekötve a figyeléssel, közben Eszti kérdéseire válaszolgatással, meg néha vitázással, kivagyooook!
Az idegeim már nekem is hajszálon lógnak, és még mindííííg nem tudjuk, hogy én is esetleg "csak" szeptemberig, vagy én folytatom a kétgyerekes létet 2009 szeptemberig itthon :( :twisted: :twisted: Hát azt nagyon nem szeretném!De nemtom mit húzzák már az embert, tuti hogy rég megvan a döntés, kit vettek fel, és ki írhatja a fellebbező levelet!/remélem mi nem :P /

Viszont hurrá itt a nyár, mi is örökké kint, estére meg soxor hulla vok :wink:
manóci

Andiii,nagyon cukiii a vonalzód :wink: Hogy vagytok?Milyena 2 gyerekes lét nálatok?
manóci

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:36-kor.
galagonya1

Hát nem semmi....az éjszakákat nem irigylem. Tapasztaltam hasonlót, nem vicces. :roll:
A képeken nagyon szépek vagytok!
Remélem fosi-hányás hamar odébbáll.
Kérdésed köszi, jobban vagyunk, de még nem 1OO%-os senki. 8)

Manó :)
Nem vagy egyedül! Igaz nekem csak 5-6 napot kell kibírnom a két gyerekkel egy héten. Már én is nagyon várom, hogy szeptember legyen, de mostanában játszom a gondolattal, hogy már augusztusban viszem Bercit oviba.... 8)
Bence is egyre fürgébb és hisztisebb, ha valamit nem engedünk neki, már ordít is, de úgy, hogy összeszalad az utca. :shock:

Andrea :)
Hát ez az ovi dolog nagyon nem jó hír. :(
Férj elutazása. :? Egy csomót vagy egyedül a 3 fiúval, nem lehet könnyű. :roll:

Velünk nagyjából most minden ok, bár Bence még köhög kicsit. Úgy néz ki, a héten megint csak egy napot dolgozok, ami nem olyan nagy baj, csak a férjecském mindig röhögcsél rajtam, hogy azt a rengeteg pénzt, amit keresek, ne költsem el egy helyen. :wink:

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Vera:apám,ez nem semmi!!! :roll: Olvasás közben jókat rötyögtem,de nem cserélnék Veled sem. :oops: Sajna a jövő hét meg nekem lesz zűrös,kivizsgálásokra megyek a műtét miatt,és szombaton már utazunk.Akkor tolódunk megint.Lehet,hogy a nagy tali előbb összejön. :shock:
Gyönyörűek voltatok a keresztelőn! :D Míra haja annyira szuper!Somlóiból nem maradt véletlenül? :wink: Imádooooom!!!
Uncsitesóéknak gratula! :D

Egcsi:örülök,hogy már jobban vagytok!Csak így tovább!

Andrea:nagyon sajnálom az ovit.Most mi lesz?Én nem vinném oda tovább az biztos!Szerencsére nálunk még a jövő hét normálisan megy,mert a kivizsgálásokat nem tudnám Bencével együtt intézni,de összevontba én sem vinném.
Medencét remélem le tudjuk tesztelni a nyáron. :wink:
Párod utazása :cry:

Manó:szerintem is kint kéne már lennie az ovis listának. :shock: Én a hárommal leszek itthon egyedül,igaz,hogy csak nyáron.A nagyokkal nem is lenne annyi gond,de őket is le kell kötni,mert ha unatkoznak,az borzasztó tud lenni. :twisted: Elmenni nem nagyon tudunk,mert a műtét után 2 hónapig nem emelhetek,és nem tudom Bencét cipelni,vagy felrakni,levenni a buszról. :roll:

Andi:szépek a vonalzók! :) Kitartás!

Rita:Kittinek utólag boldog szülinapot!

Orsi:szabi :(
Remélem összejön a tali.Beszéljetek meg valamit,és próbálunk alkalmazkodni.

Többieknek pusz-pusz:Anikó
vakili

Sziasztok!

CSak egy pillanatra kotnyeleskedek bele, mert állandóan loholok, olvasni szoktalak benneteket hébe-hóba, de sajnos nincs időm mindenkinek írni név szerint, bocsika :oops:

Manó! Csigalom, nyugavér!

Ebben az oviban "több körös" felvételiztetés folyik: 1.) összegyűjtik az összes jelentkezőt, aztán 2.) a rászorulókat, hátrányos helyzetűeket kiértsítik, hogy ők tuttira jöhetnek 3.) aztán átnézik a "maradékot" kiválasztják atz óvodai elhelyezés szempontjából nem "negatív" kupacot /GYES, GYED melletti anyuka gyereke, stb../ leellenőrzik őket, 4.) kiértesítik őket, 5.) megnézik hány hely maradt, van-e még betölthető hely, jön a következő csapat, összesítik, és így tovább és így tovább... Hiába no: Isten malmai lassan őrölnek!;)

Ja és még valami: kiírni állítólag nem szabad adatvédelmi okokból...

Mi tavaly az utolsó körben jutottunk be, amiről ha jól emlékszem jún.17. körül hozták a határozatot azt még postázták, stb. szóval mire hozzánk ért már majdnem július volt és addigra az összes hajam megőszült a várakozástól, sőt már majdnem mindet ki is tépkedtem mérgemben!! . :):))

Úgyhogy: CSAK TÜRELEM! :):):) Azért szurkolok, hogy jövőre egy új kedves csopitársa legyen Lilinek!!! :)

Puszi mindenkinek
Macs
maccs

Lilla!

Nagyon boldog 4. szülinapot kívánunk :)

Anikó!
somlóit még hétfő du. megettük,de tzegnap sütöttem islert 8) jöhetsz enni,ha azt szereted :)

Andi!
Laktoherbet iszol?mert attól fájhat Zsombi hasa :(
babamasszázshoz link :) a hasi az szerintem tök jó :)
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz2.htm
meg privibe küldj nekem email címet és bescannelem a homeos bogyók listáját amit ajánlanak :wink:

Egcsi,Manó,Mese,Eszter,Orsi,Rita,Timi,Andrea,
(Anikó te vagy az oldal tetejeén ezért nem sorollak 8) ) ?????????

KépKép
viranka

Lilla!

Boldog születésnapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:33-kor.
galagonya1

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Nem tudtam jönni eddig, mert csak ennél a fórumnál nem nyitotta meg a hozzászólás írásának helyét. Nem most fordul elő először. :? Bármit kipróbáltam, máshogy bejelentkeztem, és semmi. :?

Vittem reggel hatalmas négyévesemet oviba, és egyik kereszteződésben villogva ment a kórházba egy koraszülött mentő. Pont olyan Cerny-s mentő, mint amivel Lillát vitték négy évvel ezelőtt. Nagyon megrázó volt számomra. Aztán Lilla kérdezte, hogy mia baj, elmondtam, hogy mikor született, akkor ilyen mentő jött érte is. Erre a kis tündérkém megkérdezte, hogy miért mondom ezt ilyen szomorúan. :)

Azért is akartam írni már régebben is, mert Lillának fülészeti gondjai vannak, és tudom, hogy itt vannak "fülesek".
Szóval Lillának általában sosem fáj a füle, eddigi életében kétszer egy éjszakát fájlalta, de akkor sem nagyon. Viszont észrevettem, hogy nem jól hall. És ez nem amolyan szelektív hallás volt, hanem tényleg nem hallotta, amit mondok. Elvittem ide fülészetre. A doki belenézett a fülébe, kicist be van húzódva a dobhárgyája, egyébként semmi. Csináltatott hallásvizsgálatot, ilyen fülhallgatós, kézemelgetős módon. Másodjára sikerült együttműködésre bírni Lillát...A hallásvizsgálat kimutatta, hogy mindkét fülés csökkent hallása van, és mittoménmilyen hallásvesztés van. Erre közölte a doki, hogy vetessem ki az orrmanduláját! De meg sem nézte, hogy nagyobb e, vagy mi van. Nagyon dühös lettem.
Most kértem időpontot Miskolcra, ott van műszeres hallásvizsgálat. Remélem azzal több mindent megtudunk. Mert dokinénink szerint az sem mindegy, hogy hol nem hall. MÁrmint hogy hol a gond, a középfülben, vagy a belsőfülben...

Na, szóval! Aki volt már hallásvizsgálaton a gyerekkel, írja le mit tapasztalt, hogy csinálták...stb...mindt! LÉcci-lécci-lécci-!

Anikó!

Kitartás a műtétekhez!

Gratulálok a legújabb babához, asszem még nem tettem.

Most megyek, holnap van három vizsgám, és nem tudok semmit! A lakás romokban, amerre lépek ragad a padló, a mosogatóba nem férek bele az edényektől. Megyek, bepakolom legalább azt a gépbe...

Puszi!

ja, hozok majd képeket, csak éljem túl a holnapot!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?