Új privát üzeneted érkezett!

vonalzó: Brigitta vonalzóját megcsináltam... próbáltam kép nélkül is ,de nem engedi betölteni, azt "mondja" túl hosszú az aláírás...

Páromat szeretném meglepni apáknapján. Brigitta olyan ügyin , mondta anyáknapi verset, valamit szeretnék apáknapjára is de nem találtam. Olyan "elvont" verset találtam Ady-tól, amit ilyen kicsilány nem könnyen tanulna me, lehet nem is értené... valakinek van ötlete...
Ma én megyek érte oviba, majd megkérdem ovónéninket is ez ügyben.. (ezt hogy kell nyelvtanilag helyesen leírni? Ovónéni, vagy Óvonéni, vagy Óvónéni?Lehet ciki, de nem tudom :oops: )

valamint gyűjtök versikéket, amiket gyerekekkel lehet elmutogatni, mint pl: szita , szita, sűrűn szita, ma szitálok ....
fújja szél a fákat...
cini, cini muzsika...

köszönöm, ha tudtok, írtok néhányat. Na lépek, majd déli alvás ideje alatt jövök.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Noémi, azokat én nem szedtem, nem ismerem, nem tudom mennyi a vas tartalmuk. Én Maltofer Folt ettem. Lehet, ezért érdemes lenne felhívni dokidat, hogy melyiket szedjed.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!

Erika
Köszönjük szépen! hihetetlen, hogy már nyolc hónapos. Reggel 8.20-kor született, teljesen elérzékenyültem ma 8.20-kor. :oops: :lol:

Noémi
Valószínűleg tombolnak a hormonjaid. Ezért is lehetsz feszült. Van egy homeopátiás bogyó, ami jó ilyen feszült helyzetekre. Sedatif pc. Érdemes kipróbálni. Nem zavar be a szoptatásba sem, legfeljebb Bálint egy kicsit többet alszik, de más baja nem lehet tőle, se neked, se neki.
Most csak gyorsan ennyi, mert mindkét gyermek nagyon fitt ma.

Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 

 
 

Sziasztok!

Megvagyok! Nincs semmi bajom, sőt semmi tünetem se!

Erika: Ha Józsikának leveszed a fényképét, akkor be tudod Brigitta vonalzóját is illeszteni. Sajnos nem sok mindent enged a babenetes aláírás, ez engem is zavar, de ez van!

Noémi: Nem semmi csaj vagy! De azért már jó végre hallani rólad, hiányoltalak!
A mensihez nem tudok hozzászólni, én a biztonság kedvéért felhívnám a dokit! Nekem mindig szülés után 4 hónappal megjött, és be is állt! Nem volt vele sosem problémám, szerencsére!

Manó: A Ceglédi úti ovi sincs olyan messze tőletek! Én oda jártam, és imádtam!!! Mondjuk jó kérdés, hogy most milyen lehet, de hátha még mindig szuper!
Pancsi a lakásban, hát ha tényleg hidegburkolat van akkor jó, de készülj fel mert úszni fogtok! :lol:
Vendég
 


Dorkának nagyon boldog hófordulót!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Na megint jól elvesztem! :? Egyszerűen nem kerülök gép elé, mostanában mindig rohanni kell vhova, Patrik nappal szinte nem alszik, ha ébren van, vigyázni kell rá. Ha minden jól megy, akkor ma 5 órakor írjuk az adás-vételi szerződést, remélem jól döntöttünk, idegileg eléggé ziláltak vunk. Aztán jön a banki hitel-ügyintézés. :roll: Szval egy darabig nem fenyeget a gyes-betegség. :lol: Augusztusban költöznénk, Helvécia mellett döntöttünk. Na de többet akkor, ha már biztos! :wink:

Amúgy nehéz napokon vunk túl, Patrik egy hétig őrjöngött a fogzástól, az örökké mosolygós kisbabánk egy bőgőmasinává változott. Drnénink mondta, hogy ne lepődjünk meg, 6 foga jön egyszerre! :shock: Na ebből már 3 kint is van (kettő felül, egy alul), a két felső egy nap különbséggel bújt ki. A bal alsó is érezhető, sztem napokon belül a 4. is kint lesz.
Paramétereink két hete: 9070g, 72 cm. Nagyon megdícsérték, hogy ilyen jól fejlett, hisz nagy baba és mégis mindent nagyon korán elkezdett. Most már mászva mindent pillanatok alatt elér, bhol feláll, és sétálgat a bútorok mellett. Nyújtogatná a kezét, hogy vezetgessük, de ezt nem engedem. Ja! és most már állásból is le tud ülni. :) Elkezdett autózni, rájött, hogy lehet tologatni is, nem csak csapkodni, és közben búg hozzá. Tündéri. :lol:
Tegnap pedig megvolt a keresztelő (képeket majd teszek fel), angyalka volt, nem sírt, bár a Bátyámmal majd megpukkadtunk a nevetéstől, mert a szertartás közben hangosan csettingetett (ez is új "találmány" nála). :D Kapott egy szuper Chicco autót, 4 funkciós, kicsiknek hintáztatni lehet, aztán lábbal hajtani, majd tolni. Na neki ez utóbbi tetszik, beleül és tologattatja magát, közben dudál, nyomja a sebváltót. Majd erről is mutatok később fotót. :wink: Mamiéktól az etetőszéket kapta, meg egy könyvet, tőlünk pedig egy oan medencét, amilyet Nóri mutatott. Jól telt az első gyereknap. :D

BRIGI! Hatalmas gratula Neked! Bátor egy csajszi vagy! Bár két ilyen tündéri pasi után... :lol: Kíváncsi vok melyik név lesz a befutó! :lol:


Újaknak üdv! Szuper, hogy egyre többen vunk! (még vissza sem bírtam olvasni) :D Majd pótlom és akkor a többieknek is reagálok!

Teszek fel pár fotót (ezek kb.két hete készültek, az újabbakat még nem volt időm letölteni)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
honey78
 
 


Dorkának boldog hófordulót!

Brigi, már épp rendezem a terepet.... :lol: :lol:

Noémi, megy a pü....
Dokit felhívtad végül??

Apák napjára: nincs ötletem versre. talán tényleg egy óvónő tud tippet adni.
ja igen, sztem óvónő :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Hú, Ti aztán írtok! :shock: Csak néztem mennyi új hsz, amíg pötyögtem! :lol:

Sztem is óvónő a helyes! :D Versre nincs tippem. :roll:

A Kaszap utcai ovi régen nagyon jó volt, én oda jártam (na nem tőlem volt jó :lol: ).

Noémi! Sztem ez nem probléma, de a helyedben azért felhívnám a dokit, mégis ő a szakember! Addig is nyugi! :lol: Amúgy a Sedatif Pc homeo bogyo tényleg jó, én is szedtem, meg Patus is kapta.

Kép
honey78
 
 


Honey: De jó, akkor mégiscsak összejön az a saját kertes ház! Örülök neki!
Mogyóval majd jó sokat tudtok talizni! :D
Patrik továbbra is nagyon szép, és milyen kis ügyes! Nagyon gyorsan fejlődik!

Timcike: Azok a képek, ott a sok pipacs között! Nagyon klasszak!

Na én is mutatok pancsizósat! Meg a gyereknapi ajándokkal elfoglalt kismanót! Kép Kép
Vendég
 


Honey, de ügyes Patrik! :D És jó kis vasgyúró lehet! Micsoda paraméterek! :D :D
Én is nagyon drukkolok, hogy akkor a Tiétek legyen az a kertes ház! :D

Brigi, látom, élvezte Dana a pancsit! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Csajok.Köszönjük szépen a dicséreteket.Nagyon jolesik.
Minden baba nagyon gyönyörű.Jó látni,h.egészségesek és szépen fejlődnek!

Dorkának kivánunk is is boldog mini születésnapot!!!! :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kép Apa, inkább engem vigyél magaddal....

Kép Anya, a virágod veszélyben

Kép Pacsi a kanapéra

Kép ki támaszt kit? :)

Kép így próbálom nézni a tv-t. :)

Kép most miért nem működik?
Imádja a porszívót! :lol:

Kép pancsi mostanában - jó húsban vagyok, nem?

Kép gyereknap: végre homokoztam!

Kép gyereknap: a kapott elefántival

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Honey!
Jó újra hallani Rólatok! Nagyon örülök a sok új tudománynak és a ma délutáni szerződéskötésnek! Rátok fér az öröm a sok rohangálás után!
Patrik tündéri! Nagyon cuki fotók! :-)

Brigi!
"a nem semmi csaj vagy!" melyik agymenésemre vonatkozott?? :-))))))))))))))))))))))))))))))))) Nagyon örülök, hogy jól vagy! A randit is ledumálhatnánk! :-)))
Nagyon édes Dana!

Norri!
Én nagyon várnám azt a mikro-s sütireceptet!!!

Manó!
Imádnivaló Bende! Bálint is szereti a tv-t! :-)))))))))))) Meg a porszívót. :-)))
Dokit még nem hívtam. Várok még egy napot. Hétfőn mindig bolondokháza van. :-)

Timci!
Már akartam én is írni, h nagyon szépek a pipacsos képek. Mindenestül!!! :-)))))))))))


Volt ám szó arról, h lesz nálunk is tali! Beszéljük meg mikor legyen! Mit szólnátok június 12-höz. Ez egy csütörtöki nap. Falevél is túl lesz az államvizsgán. Mandula nem tudom, de talán Ő is.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Jelentem kész az ebéd! Füstölt sonkával babok leves, csirkepöri nokedlivel, salátával. Valaki eljön mosogatni, cserébe szívesen megosztom... :lol:
Különösen a nokedlis edényt utálom elmosogatni!

Kicsit káosz lett agyamban, olyan sokan vagyunk itt, és amikor összeírogattam, ki kicsoda és honnan meglepődtem, tényleg sokan vagyunk.
17-en vagyunk velem együtt. gondoltátok volna? Remélem senkit nem hagytam ki létszámból. Ezt csak érdekességből írtam.

Manó! Jók a épek, a kommentárokon, meg jókat mosolyogtam. :)

Patrik is vagány kiscsávó!!!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika!
Ez aztán igen! Komoly ebéd! A nokedlis edényhez hideg vizet ajánlok, bár ezt biztos tudod. Én csak egy kis tojássalátát csináltam. Mondjuk, mindketten nagyon szeretjük.

Tényleg milyen sokan vagyunk! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja még kérdezni is akartam:
Hasonló korú csemeték, mint Józsika mennyit iszik egy nap?

Nem iszik meg 1 litert Brigitta. Ehhez képest Józsika 1,5 liter folyadék is meg van. Előfordul hogy egész üveg teát becsápol(250ml). Addig issza még ki nem ürül, akkor elhajítja. Ez sok? Mármint a 1,5 liter egy ekkora babának?
Soknak érzem, bár elvenni nyílván nem fogom, ha szomjas igyon. Étvágya jó. A sok folyadék nem foglalja el a helyet. :) Akkor is ennyit ivott amikor még nem voltak ilyen melegek, mint ma.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Bálint az erkélyen alszik a babakocsiban. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


egymásutánban kétszer is, nagyon egyszerre írtunk. :)

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sztem nyugodtan megihatja azt a mennyiséget. Úgyis kipisili. Nem? :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Az tuti! Mármint hogy kipisili, mert nem győzőm cserélni a pelust. Napközben nem egyszer cserélünk ruhát is, mert kifolyik. Annyi van a pelusban, hogy már kicsorog. :)

Tegnap este lepisilt a drágám. Ha már ennél a témánál vagyunk. :)
Mosógép tetején vetkőztettem le. Ezzel a művelettel éppen végeztünk. Egyik kezemmel fogom a gyereket a gépen, másikkal, meg "bűvészkedek, próbálom kukába dobni a pelust. Amihez, kicsit le kellett hajolnom. Ha pár centivel lejjebb hajolok, akkor a fejemre pisil, de így csak a mellkasomat találta el... persze jutott még a papucsomba is. amikor kérdezem, , hogy " hát te meg mit csináltál...?" Akkor meg még ki is röhögött... Na nevetni.... :lol: :lol: :P

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Ilyen kalandok előfordulnak a kisfiúkkal! :-)))))))))))))))))) Nálunk is van 1-2 ilyen sztori! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Manó és Norri!

Erzsó holnap mégsem tud jönni, de próbálok intézkedni, lehet, h ma kiszaladok Hozzá.

ÉÉÉÉs!

Felhívtam az Univer ügyfélszolgálatát, ahol nagyon kedvesen fogadtak és vissza fognak hívni, ha van lehetőség az előadás megtartására!!!
Gondolom, ez többünket is érdekel, nemcsak azokat, akik Frankenbergerbe jártak-járnak. :-)))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Emőke és Manó!

Ment a cikk!!!

Ha valakit még érdekel a gyesbetegséges cikk szóljon és küldöm!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Manó: Iszonyatosan jók ezek a képek!!! A porszívós szenzációs! akárcsak Bencét láttam volna, neki is a porszívó volt a mindene, ez is lett az első szava! :lol:

Noémi: Fizu után vevő vagyok bármilyen talira, most rendesen le vagyunk égve, de jövő héten van már fizu, tehát símán össze tudjuk majd hozni!
Nekem 10 -én szülőire kell mennem az oviba! Kíváncsi vagyok miket fognak majd mondani!

Erika: szerintem se gond, ha ennyit iszik!
Pisilés már nálunk is volt, hogy rajtunk landolt! :lol:
Vendég
 


noémi: küld nekem is csak el!Köszi!

Timci: szépek vagytok!

Manó: Bende!Numero 1!!!! :lol:

Brigi: ne haragudj de mintha Bencét látnám Daniban még mindig!

Nem tudom de annyira olyan ezzel a hajjal!
látom azért élvezi a pancsit!
Istenem milyen lesz a harmadik de várom már ,hogy lássam!
Jó volna a lány lenne mert akkor hosszú haja lenne és nem mondanám ,hogy olyan mint Bence! :lol:

Honey: na akkor sűrűbben talizunkl???

Irj már privit kitöl veszitewk a házat vagy melyiket!
JAjj Patrik kész nagylegény!

Náálnuk is feláll a csaj lehet ,hogy nem is mondtam és úgy ül mint a cövek!

Ivás egy üveg teát megiszik és képzeljétek vettem tegnap a csajnak tanulópoharat Babyloveosat és megitta ami benne volt üditő!Egy nap allat megtanult belőle inni!

8560 gramm és 70 centi!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo!
ha kapok e-mail címet nagyon szívesen! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Brigiiiiiii!!!!!!!!!!
Ezt Neked találtam!
De biztosan mindannyian elolvassuk... :-)))

Az egyik kicsi, a másik meg a pocakban
Nők Lapja Cafe
Vályi-Nagy Erika
2008. 05. 23.

Akár az élet, akár mi hozzuk meg a döntést, hogy az első gyerek után turbósebességgel érkezzen a második, nem árt felkészülni az új helyzetre. Nemcsak a terhesség lesz más, hanem a babázós korszak is, hiszen egy tipegővel is foglalkoznunk kell.

Testi ráhangolódás

A terhesség nagy munkát jelent a szervezetnek. A mellek megnagyobbodnak, elkezdik a készülődést a szoptatásra (más lapra tartozik, ha még szoptatunk…). A méh mérete folyamatosan változik, a nagyobbodása a várandósság negyedik hónapjától indul meg. A kilencedik hónapban a magzat, a méh és a magzatvíz együttes súlya meghaladja a hét kilót. A bőr is változik, sötétebbé válhat az arcon, a mellek és a köldök környékén. Csíkszerű hegek – striák – jelenhetnek meg. A fogakra is nagy hatással van a nagy mennyiségű progeszteron, amely a fogínyt puhává és szivacsossá, ezért a fertőzésekkel szemben érzékennyé teszi.

A terhesség alatt a szívnek keményebben kell dolgoznia, hogy a vért a méhen és a méhlepényen is keresztülhajthassa. A mell, a vese, a bőr, sőt még a fogíny vérkeringése is fokozódik. A tüdőkre is nagyobb feladat hárul, hiszen nagyobb mennyiségű vért kell oxigénnel telíteniük. A vesék 50 százalékkal több vért tisztítanak és szűrnek meg, mint korábban, ezért több az általuk kiválasztott vizelet is.
Készítsük fel a szervezetet!



• Nőgyógyászati vizsgálat

A legfontosabb, hogy az orvosunkkal (aki szerencsés esetben ugyanaz, akinél az első babánkat szültük) egyből megosszuk a hírt, hogy újból gyereket várunk. Jöhet a kötelező vizsgálat, valamint a felkészülés az újabb terhességre, szűrések.



• Kérjünk vérképet!

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, milyen állapotban vagyunk. Milyen tápanyag és vitamin pótlására van szükségünk, koleszterinünk, vércukrunk rendben van-e. Érdemes akár már a terhesség első szakaszában terheléses vércukorvizsgálatot kérnünk, és külön rákérdezni, hogyan áll szervezetünk vitaminkészlete.



• Terhességi vitamint!

Még ha a vérképünk rendben is van, jó, ha figyelembe vesszük, hogy a szervezetünknek kemény munkát kell végeznie. Épp hogy túl vagyunk a terhességen, szülésen, gyerekágyon, szoptatáson, máris itt az újabb kilenc hónap. Ügyeljünk az étrendre, és kezdjük el szedni a terhességi vitamint. Szükségünk lesz rá.



• És ha még szoptatunk?

A mai napig megoszlanak a vélemények arról, hogy abbahagyjuk-e a szoptatást, amint kiderül a terhesség ténye. Egy felmérés szerint az anyák 69 százaléka számolt be arról, hogy a szoptatott gyerek spontán elválasztotta magát az anya terhessége idején. (Arról nem szól a fáma, hogy közülük hányan hagyták volna maguktól is abba a szoptatást.) A másállapot korai szakaszában megváltozik a tej íze. Erre mondták nagyanyáink, hogy savanyú lett a tej. Aztán a negyedik hónap körül hirtelen csökken a mennyisége. A terhesség vége felé megváltozik a tej összetétele és állaga, előtej lesz belőle, felkészülve az újszülött fogadására. Végül a gyermek akkor is abbahagyhatja a szopást, ha édesanyja a szülést követő napokat kórházban tölti. Amennyiben a kicsi mégsem hagyja abba a szopást, akkor az anya egyszerre etetheti két különböző korú gyerekét, ezt tandem szoptatásnak nevezzük.



Az orvosok többsége arra voksol, hogy fokozatosan válasszuk el a gyereket, mert a szoptatás által kiváltott méhösszehúzódások veszélyt jelenthetnek a magzatra, és növelhetik a vetélés vagy a koraszülés esélyét. Amennyiben a saját nőgyógyászunk is ezt javasolja, kérdezzünk rá, hogy döntését mire alapozza, vajon mennyire látja veszélyeztetettnek a magzat helyzetét.



• Nagyobb teher a lábakon



A test folyamatosan változik, és nekünk minden tünetre nagyon figyelnünk kell. Lehet, hogy a terhesség elején még semmi gondot nem okozott se a szoptatás, se a kisbabánk emelgetése, ahogy haladunk előre a hónapokban, megváltozhat a helyzet.



Igyunk sokat! A gyors súlynövekedés miatt a megszokottnál nagyobb teher hárul a lábakra, míg a hormonváltozás következtében az ízületek gyengébbé válnak, a boka sűrűn megbicsaklik. Ha az ízület szárazabb, a porcok könnyebben kopnak. Ha napközben nem iszunk elég folyadékot, az ízületek is kiszáradnak, mozgáskor jobban kopnak, miközben a térdre nehezedő nyomás hétszeresen hat az ízületre. Így ha egy kilogrammal gyarapodunk, a térdízületeinknek ennek hétszeresével kell megbirkóznia.

Táplálkozzunk változatosan! Ha a vitaminháztartásunk nem szenved semmiben sem hiányt, ez jó hatással van az ízületekre is. Főleg a C-vitamin-tartalmú ételekből juttassunk eleget a szervezetünkbe.

Bokatorna! A bokaízületeket úgy is erősíthetjük, hogy bizonyos útszakaszokat lábujjhegyen teszünk meg. Ezt variálhatjuk úgy is, hogy egy ideig hol enyhén befelé fordított, hol pedig kifelé fordított térdekkel lépkedünk. Ezzel más-más izomcsoportot mozgatunk meg. Felkelés előtt mozgassuk át a boka-, a térd- és a csípőízületet.

Szervezés felsőfokon

Gondoljuk végig a kilenc hónapot, a kórházban töltött napokat és az azt követő heteket, hónapokat. A következő kérdések segíthetnek abban, hogy könnyebbé tegyük az első időszakot.

• Hova kerül a kisgyerek, ha a terhesség alatt váratlanul kórházba kell mennünk?

Kezdjük el a szoktatást a nagymamához, az ismerősökhöz, ne az legyen a tipegőnk első élménye, hogy anyától el kell szakadnia, és még egy új baba is kerül a házhoz…

• Ha beindul a szülés, kit riaszthatunk?

• Hol lesz a kicsi, amíg a kórházban leszünk?

Beszéljük meg a legapróbb részleteket is a gyerekneveléssel kapcsolatban (mit eszik, hogy alszik stb.), ezen ne kelljen idegeskednünk a kórházban.

• Ha hazajövünk a kórházból, ki fog segíteni?

Ne akarjunk világot megváltani, kérjünk időben segítséget. Hatalmas terhet jelent már maga a szoptatás is (éjjel-nappal), és ha emellé még hozzászámoljuk a tipegővel kapcsolatos teendőket, a puszta háztartást, a huszonnégy óra garantáltan kevés.

• Hogyan fogunk majd a két gyerekkel kimozdulni?

Kapható testvérbabakocsi, ahol az egyik gyerek feküdhet, a másik pedig elöl ül. Egyedüli hátránya, hogy viszonylag hamar kinövik a babák a fekvőfelületet, és más megoldást kell találnunk (és ehhez képest viszonylag drága a kocsi). Nézzünk szét a használt holmik piacán, olcsón is kifoghatunk egy jó kis kocsit.

Ha a tipegő megbízhatóan motorozik, már könnyebb helyzetben vagyunk. Vásárolhatunk a babakocsira szerelhető gurulós fellépőt, amelyre a nagy, ha elfárad, felállhat.

• Valamiből adjunk alább!

A leghamarabb azok az anyák szoktak kidőlni, akik buzgón hangoztatják, hogy nekik megy minden egyedül is. Gondoljuk végig, hogy milyen házimunkát adnánk le szívesen, és attól szabaduljunk meg hamarjában. Rendeljünk ételfutártól, hívjunk takarítónőt, írassuk be a tipegőt bölcsibe, legyen bébiszitterünk.

Lelki felkészülés

Már kiolvastuk a létező összes szakirodalmat a majdani testvérféltékenység enyhítésére, arra azonban nem gondolunk, hogy nekünk is rá kell hangolódnunk arra, hogy újra kisbabánk születik. A férjünknek is gyors lehet a tempó, ha van módunk, még a szülés előtt szakítsunk időt arra, hogy kettesben legyünk. Keressünk hasonló cipőben járó kismamákat, fórumokon remekül meg lehet beszélni a hétköznapokban felmerülő gondokat. És próbáljunk meg lazítani: mindenre úgysem lehet előre felkészülni.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Hú,már megint jó sokat írtatok. Ma hétvégét Dusnokon töltöttük a szüleimnél. Nagyon jól éreztük magunkat, Anyuék is örültek, hogy végre unokázhatnak. A tesóim is otthon voltak, így velük is találkoztunk. Na és rengeteg cseresznyét ettünk, finom ropogós és édes nagy cseresznyéket... nyammmmmmmmmm. Jól el is rontottam tegnap a pocakomat, annyit ettem belőle...

Teszek néhány képet:

Kép Anna hugom és Sára

Kép

Kép Apával

Kép a cseresznyelevél jobban érdekel...

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Noémi: Köszi szépen!
Hát ez nem semmi!
Vannak benne jó dolgok nagyon!
Azt azért nem tudom, hogy bébiszittert miből fogadhatnánk, meg takarítónőt! :lol: (ez egy kicsit vicces)
De biztos lesz mindenre megoldás! Bencus oviban lesz, Danit meg ha már nagyon kileszek, biztosan elvállalja vki a családból! Meg gondolom a keresztanyuja is sokat ki fog jönni, már most beszéltük, hogy lehet ott lesz nála Dana, míg én bent leszek a kórházban.
A tesvérkocsi végképp elgondolkodtatott. Egyébként pont a szülinapjára fog kismotrot kapni! :wink:
Vendég
 


Noémi:bosika_82@freemail.hu

Nóri: hát ahol apával van ott meg hasonlit az apára is Sárika!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Noémi, köszi!
Remélem, holnapra már jobb lesz a helyzet, és a doki is megnyugtat.
Június 12 - csütörtök: nekem jó! egyelőre nincs programom!

Erika, ez finom lehetett! Nokedlis tálat én is hideg vízben mosom. De talán már túl is vagy rajta! :D
17-en vagyunk?????? Tényleg? Még sose számoltam össze....
Józsika tényleg jó sokat iszik! De én sem vonnám meg tőle. Van, aki sokat iszik, valaki kevesebbet! :D Más az anyagcseréje biztos...
Ilyen balesetek nálunk is előfordulnak. Bár már ritkán, de mindig felkészülök ár.... ha fel lehet egyáltalán :lol:

Noémi, de ügyes vagy! :D Kíváncsian várom, mi lesz ebből az Univeres előadásból!

Mogyó, szép nagy már Ágika! És gratulálunk az álláshoz! :D

Nóri, jók a képek! Biztos nagyon jól éreztétek magatokat! De jó, hogy ilyen sokan vagytok testvérek! :D Ti is nagy családot szeretnétek majd?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nem is írtam, találkoztunk Andival és Dorkával (na meg ott volt a 0 km kövön Petike is apával) a városban.
De hogy Dorkának milyen gyönyörű szeme van! Élőben még sokkal kékebb!!!!! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Június 12. tulajdonképpen nekem is megfelel, csak az a kérdés a nap melyik szakában lesz megtartva! Nekünk jobb lenne a délután, mert akkor apát is hazahozhatnánk munka után!
Vendég
 


Sziasztok!

Dórkának boldog hófordulót!!

Timci: tényleg nagyon jók a pipacsos képek,igazad volt! Nekünk is kel egy olyan járás segítő mint a tiétek.

Bence ma kikarmolta az ínyét sétálás közben még vérzett is,jön a foga és állandóan a szájában jár könyékig.

Az összes baba nagyon aranyos!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Lányok!
Én be is írtam a naptáramba akkor az időpontot! Többieknek is jó???

Manó!
Az Univeresre én is kíváncsi vagyok.

Mogyo!
Már küldtem!

Brigi!
Nagyon szívesen! Egyből Te jutottál eszembe, ahogy megláttam! :-) Még nem írtad, hogy mire írtad, h nem semmi csaj vagyok. :-)

Falevél!
Tündéri Sári!!! Igazi huncut! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Lányok!
Én be is írtam a naptáramba akkor az időpontot! Többieknek is jó???

Manó!
Az Univeresre én is kíváncsi vagyok.

Mogyo!
Már küldtem!

Brigi!
Nagyon szívesen! Egyből Te jutottál eszembe, ahogy megláttam! :-) Még nem írtad, hogy mire írtad, h nem semmi csaj vagyok. :-)

Falevél!
Tündéri Sári!!! Igazi huncut! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


bocsi.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Úgy alapból nem semmi csaj vagy! Irigylem a mindig mosolygó arcodat, én nem tudom így leplezni az érzéseimet!
De a depressziót nem irigylem tőled, de gondolom ebben sokminden közrejátszott! Igaz?
Vendég
 


Boldog hófordulót Dorkának!!! :D
Honey, jó h tudtál jönni és örülök a szerződésnek, no és Patrik úrfi ügyességeinek. Valóban jól fejlett. Berci is 71cm és épp csak 7kg. :?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Mehetnénk mi is arra a találkára Jún. 12.-én???

Ha gondoljátok, megkérdezhetem, hogy kitartotta nálunk az előadást, univeres bébi kajákkal kapcsolatosan. Telcsiszámot is lehet tudnék, ezt nem tudom, hogy publikus-e. Pénteken délután utána kérdezhetek információknak...

Azt tudtátok, hogy ha bizonyos mennyiségű címkét (univeres bébikajákról leszedettet) beküldünk, a megadott címre, akkor ajándékot küldenek?

Keresek egy könyvet:" A hatvan perces apa" Harmat kiadó, Szerző: Rob Parsons Valakinek meg van? Olvasta valaki? Érdemes érte pénzt adni?

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika: én tudtam, már meg is vannak a cimkéim, csak be kéne őket küldenem! :lol:
Vendég
 


Csak érdekesség... nagyon ráértem... :) :)
1. Ági
2. Emoke
3.Ennn
4. Falevél/Nóri
5. Honey
6. Ildi
7. Kné Erika
8. Kocsis Andrea
9. Kriszta
10. Mandula
11. Manófalvi
12. Nagbri
13. Norri
14. Pálfi Noémi
15. Thymi
16. Timcike

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Kihagytam valakit?
Remélem, nem kereszteltem el senkit.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


sziasztok!

Még egyszer nagyon köszönöm a bókokat. :oops: Imádnivaló minden kis apróság.Nagyon gyönyörűek. :wink:

Nekem is megfelel a 12,de inkáb dli idő.Mert olyan 5 re,max.már itthon szeretnék lenni.Akkorra jön Attila. :oops:
Csak a pontos cimet majd adjátok meg,h.addigra silabizáljam ki,h.hol is van,merre kell eveznem. :lol:

Ha Ildi is jönne,akkor szivesen elvinném őket is magunkal.Nos Ildi?Mit szolsz,jöhet egy babatali? :roll:

Agi-ne haragudj,h.csak most reagálok.A Vacsihegybe szeretnénk épitkezni,ha az Isten megsegit. :roll:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Bocsi,elirtam. :oops: Déli időre gondoltam. :lol:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Erika: ahogy én nézem, Mogyóland-ot kihagytad, de így is szép munka!!!
Én sem tudok semmit az Univeres papírokról, pedig csomót kidobáltam..... Vagy rá van írva, csak én nem tudok olvasni?!? :roll:
Szóval hogy is van ez?

Andi: boldog hófordulót Dorkának!

Timcike: sok sikert hozzá!

Manó: Bende fogai hogy állnak? Egy elég cudar nap után(érdekes, a nappalok durvábbak,mint az éjjelek-de jóez így...) a két felső egyes áttört Botondnál. De semmi sem volt jó neki: se babakocsiban, se autóban, pedig mindkettőt imádja. Nem is panaszkodok, látom Patrik egyszerre hattal "bírkózik". :shock:

Lépek... :arrow:
Vendég
 


Ja, Erika, én örülök, ha Boti másfél decit megiszik egy nap. Ez meg kevés, tudom, de hat hónapos koráig pár korty volt a maximum, azóta sikerült fokozatosan növelni. Cukrosat meg nem akarok adni csak azért, hogy többet igyon. Mit csináljak?
Vendég
 


Csuda édesek a srácok a képeken!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Kedvenceim: husis Bende a kádban, Patrik a nagy vizespohárral(nem önti a nyakába a vizet?), és Dana-béka, ahogy kirúgja a medence oldalát, látszik, hogy akár tíz métert is csúszkálna benne!

Na, eldugulok, mert így nem leszek holnap valami királylány... :evil:
:arrow:
Vendég
 


Lányok!

Én arra gondoltam, h miután egyszerre úgysem férne el mindenki nálunk, ezért részünkről egész napos lesz a program, aztán mindenki jön, amikor tud. De azért néhányan tényleg jöjjetek délelőtt is, m 16-17 ember babástul nem fér el... :D :D :D :roll:

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


A címet leírom:

6000 Kecskemét, Nagy László u. 2. II. 7.

Ez a Március 15. u-val párhuzamos utca. A Március 15-ön van a Plus diszkont, amögött egy új építésű templom és egy új építésű társasház egymás mellett. A társasház templomhoz legközelebb eső lépcsőházában lakunk.


Meg még arra gondoltam, h persze én is készülök, de legyen úgy, mint Mandulánál, h mindenki hoz ennit-innit.

És természetesen Mindenkit szeretettel várunk Bálinttal együtt! :-) 8)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?