Új privát üzeneted érkezett!

még egy gyors kérdés: a vonalzókon lévő várható időpontotok a babamérte alapján van beírva Nektek,vagy a menstru első napja szerinti "nagykönyves" időpont? :oops: mára eldugulok, nem zaklatlak Benneteket a hülyeségeimmel.... :oops: :D
makadu

makadu, nálam az utolsó mensi alapján.....

Sajna nem jön össze ez a balatoni kiruccanás, előre örültem. :cry:
Apum mondta a dátumot, de mire Péterem leállamvizsgázik, már másnak jönnek is haza. Pedig nekünk ott van 3 nap szabadidőnk az újabb mentősnap előtt, egyedül meg nem akarom hagyni vizsga előtt. Most ettől teljesen lelombozódtam. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nekem a "nagykönyv" szerinti dátum van, de érdekes, mert a baba méretei alapján is csak egy nappal szülnék később.
Majd meglátjuk mit hoz ez a meleg...
Elvileg a július megint olyan lesz, mint a tavalyi. 40 fok! Kíváncsi leszek, hogy bírjuk!

Igen, az Ikva utcában van a Págiszos uszoda. Mi is oda fogjuk vinni. Akkor majd biztos találkozunk :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Aproo, sajnálom! nekünk is eléggé kérdéses az utolsó kettesben töltött nyaralásunk, mert már volt egyszer időpontunk Balatonfüredre, de a költözés miatt le kellett mondani, és most már a páromnak sincs szinte semmi szabadsága, ráadásul ilyen hosszú hétvégés nap sem lesz több max. aug. 20, de nekünk akkor más programunk lesz :P ha minden igaz! :D pedig nagyon szívesen mennék pihenni, meg úszni, kicsit kikapcsolni!

Makadu, nekem is az utolsó menstruáció első napjából kiszámolt dátum van beállítva, mert ugy ez az etalon, aztán a szülés majd lesz egyszercsak!

Julcsi, nagyon klasszak a képek! nagyon szép helyen jártatok!

sophie27

Aprooka: nagyon jók a pocakos képeid. Szépen gömbölyödsz. Én sajnos megint nem tudtam feltenni a vonalzót sem így a képpel sem próbálkozom.

Makadu:én a szülés várható időpontja szerint csináltam a láthatatlan vonalzóm, mert a 12hetes uh alapján vissza vettek egy hetet a korából és akkor azt mondták nekem, hogy ezt vegyem alapul és ne a menstruáció első napját.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Na most jól kitolt velem a rendszer, mert amikor elösször próbáltam feltenni nem sikerült és most láss csudát itt van ennyit a technika vívmányairól.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Én nem látom Aprooka képeit! :(

Cs.

Kép

Kép
csimby

csimby, két oldallal hátrébb, egy fekete kutyi próbál épp fellökni egy kis simi-hancúr nyerés érdekében. de még állom a sarat. :wink:

Szia Lucám! Ezer éve, köszike, igen, már elkezdődött az eszeveszett gömbölyödés. Ha nem tudsz képet kicsinyíteni, küld el nekem a gmail-es címemre, mert nekem már sikerült.
Hogy haladtok a kerttel?
Még nem kérdeztem rá a házavatóra Petinél, megvárom az államvizsijeit.

Teljes pozitív csalódás is ért ám ma. Bár a gyakorlati kivitelezésről holnap még egy körben kell tárgyalni, de bejutottam szólni a távozásomról a munkáltatómhoz is. Akinek a reakciójától leginkább tartottam. Nagyon emberi volt, azonnal kérdezte, hogy főnökkel beszéltem-e már, mondtam, hogy igen, de nem nagyon élte bele magát. Erre mondta, hogy akkor majd holnap összeülünk és kiokoskodunk valamit. Remélem mindenkinek jó nyárias kedve lesz holnap is és nem lesz gond. Szóval most már tényleg mindenki tudja, ketten már komolyan is veszik....kell ennél több?

ZSófi, azért a nyaralás gondolatát még nem adom fel teljesen, mert nővéremékhez is le tudunk menni Balcsira, de ez olyan kézzel fogható közelségben lett volna, meg Petimnek is szuper lett volna pont a nagy hajrá után, és szuper társasággal, szuper szakácsokkal( baromi jól főznek a kártyások feleségei) és nem utolsó sorban majdnem ingyen. MOndjuk ez mind elmondható nővéreméknél is, csak hát az még annyira messze van!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka! Visszanéztem vagy 5 oldalt. Sehol a kép! :( Neketek volt már, hogy nem jelent meg hsz?

Kép

Kép
csimby

:D Tényleg jó sokat írtunk. A 132. oldalon vannak.
Szuper, hogy így belendültünk. Mondjuk pont azt néztem, hogy van olyan hónapos topik, ami szülésekre elérte a 180-200. oldalt. ha így haladunk, mi is csúcsot döngetünk :-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Áááááááá megvan végre! Köszi! Tényleg jó sokat írtunk már...
Aranyosak a képek! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Szuszu!
De jó, hogy jelentkeztél, sokat gondoltam rád, remélve, hogy nem valami újabb "baleset" miatt tűntél el. Azért ne hagyd, hogy állandóan túlóráztassanak! Holnap sajnos nem tudok menni tornára, színházba megyünk.

Makadu!
Mi szerintem sima babakádat veszünk (ismerősök ezt ajánlották), és azt rakjuk a zuhanykabinba (nincs kádunk), talán elé rakok egy jó nagy ülőpárnát magunknak, hogy ne kelljen hajlongani. Vagy bevisszük a szobába, majd meglátjuk.

Ági!
Örülök, hogy kicsit nyugvópontra jutottatok. Az idő majd mindent szépen elrendez. Lehet, hogy a párodnak ez kellett ahhoz, hogy rájöjjön, mennyit is jelentetek neki.

Julcsi!
Üdv itthon! Tök jók a képek, látszik, hogy milyen jól éreztétek magatokat. :)

Dia!
Vigyázz nagyon a lépcsőkkel, biztos kellemetlen nagyon, hogy így megütötted magad. A védőnőmnek az volt az egyetlen máshol még nem hallott tanácsa, hogy lefelé menet kapaszkodjam a korlátba.

Aprooka!
Szurkolok

Beus

Kép
félhold

Sikerült félkészen elküldenem... :)

Aprooka!
Szurkolok, hogy sikerüljön bent mindent megnyugtatóan elrendezned, megértő lesz a főnök.

Beus

Kép
félhold

Mi az utolsó hónapban szépen "gyarapodtunk", híztam vagy másfél kilót (így már 5,5-nél járok), és már a villamoson is átadják a helyet, illetve a liftben is kérdezik ismeretlenek, hogy hol tartunk. :)
Centiben úgy 90 körül lehetek körméretben, de mondjuk én 65-ről indultam.

Rakok fel képeket is:

Kép 5 hónapos pocak
Kép 6 hónapos pocak

Most látom, hogy sikerül mindig az egy szem szoknyámban fényképezkednem. :D

Beus

Kép
félhold

hahó!

makadu: szerintem mi is sima kádat veszünk. Még arra gondoltam, hogy esetleg asztalossal csináltatok egy farácsot, amit a kádra lehet rakni keresztbe és akkor arra lehetne a kiskádat rakni, hogy ne kelljen hajolgatni. Ha jól emlékszem kiskoromban anyukámék is így csinálták velünk.

ági: azért hagyd, hogy érezze a párod, hogy nincs mág minden megbocsájtva és kepesszen rendesen, ha bármit is akar. De azért örülök, hogy kezdenek rendeződni a dolgok. Te egyébként még szereted őt? tudsz majd vele élni ilyen események után?

Torna: hánykor is van holnap a torna? Mert arra nem biztos, hogy tudok menni, de az előadásra mindenképpen ott leszek. Ma kezdett a helyettesem és hát muszáj vele foglalkoznom....

A hétvégén a Vateráról és a német e-bayről licitáltam pár baba cuccot és tök jók. Többet már el is hoztam személyesen az eladóktól. Úgy élvezem. :)

yuyu: nagyon jó lehetett a nyaralás! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy irigyellek! :) és tök jó pocid van. Én majd három hét múlva megyek nyaralni a Balcsira. Már nagyon várom! :lol:
lei

én úgy tudom fél öttöl ez van a honlapon, csak biztosat nem tudok mert én még nem voltam :?
http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Felk/Menu/Torna/

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Jó rég nem írtam, olvastalak titeket, de valahogy nem volt ihletem hozzászólni a témákhoz... :cry:

Julcsi!

Nagyon jók a képek, és látom azért szépen gömbölyödsz már Te is :lol:

Mecsi!

Nagyon édes a kisbabód a 4D-s képen, tisztára úgy fent van a kis lába a fejénél, mint az én Nonokámnak :lol: Meg kell őket zabálni.

Beus!

Neked is gratula a növekvő pocóhoz!

Makadu!

Mi vettünk állványt a kádhoz, mert nekünk is sarokkád van, és oda nehéz lenne behajolgatni. A kád pedig olyan, aminek van olyan kialakítása, hogy ne kelljen fogni a babót egy kézzel van hozzá csúszásgátló betét is, így szabadabban tudom majd mosdatni, a mostani elképzelésünk szerint. Van olyan része is, ahol ülni is tud a babó. Nem sokkal volt drágább, mint egy sima kiskád, így én a kényelem mellett döntöttem. Ha majd nagyobb lesz, és tud ülni, akkor nyomás a nagy kádba apával, és jó nagyokat pancsizik a két srác együtt. Már látom magam előtt, mennyire aranyosak lesznek együtt :lol:

pöttömpanni

És engedjétek meg, hogy dicsekedjek, pénteken voltunk kispasival a 31. heti kórházi nagy UH-n.
Hihetetlen méretei vannak az én "kicsikémnek" :lol:
Fej és poci méret hatalmas, biometriai adatok alapján 32+2-nek mérte a doki, kétszer is megnézte, hogy nem téved e, és az UH 1,9 kg-nak saccolta...és még van 2 kerek hónapunk.
Nem is tudom mekkora gyerekre számítsak a végére... :lol:

pöttömpanni

Sziasztok!

Voltunk 4D-n, de nekem nagy csalódás volt. 12.000,-Ft-ot kértek el érte a SOTE I-en, de végig 2D-s volt, mint a sima ultrahangon, és ha néha megpróbálta lefényképezni, az ment át színesbe és 3D-be. Azt hittem, végig színes lesz, és igazi babamozi, de messze nem az volt. A baba amúgy olyannyira fotogén mint én, minden alkatrészét bepakolta az arca elé, kezek, lábak, köldökzsinór, de azért egy két képet elkaptunk róla.
Én is kb. 65 cm-ről indultam, és most 90 cm nekem is a pocakom.
Mi a brumi-maciban vettünk nagyon szép állványos fürdetőkádat, lehet benne fektetni és később ültetni is a babát. Én mindenképpen akartam állványt, meg csúszásgátlót a kádba, mert a mosógép tetejére ha teszem az nem stabil, ha a sarokkádba (lehet bele sem fér) vagy a földre, szétmegy a derekam meg a hátam, mire végzek, emiatt kellett a csúszásgátló is, hogy ne nekem kelljen végig tartanom , kiemelnem a babát, hanem mindkét kezem szabad legyen, és csak vele tudjak foglalkozni. Szerintem mindenképpen megéri.
Ági!
Örülök, hogy apa veletek marad, valahogy sejtettem, legalábbis reméltem, hogy nem ment el az esze végképp, és dob oda mindent egy hónapos ismertség után. A megbocsátás részedről gondolom sokkal nehezebb lesz, ehhez sok kitartást és erőt kívánok Nektek!
Ja, amúgy a vonalzóm nekem is a legutolsó mentruáció legelső napjától számított idő, amit a doki mondott.

Kép
felicia

Felicia hol voltatok 4D-n a Sotéba? Lenn az alapítványi ultrahangon az alagsoban?Vagy ott hol van? Mert nekem ott nézték múlthéten de végig 3D volt. Meg flow.

nicike

Mi is az alapitványi ultrahangon voltunk az alagsorban, az A/4-ben. Neked tetszett? Nem ugyanolyan volt mint bármelyik másik kontroll ultrahang? És még hangja sem volt, pedig legalább a kis szivének a dobogását rákapcsolhatták volna. Én láttam az egyik kolléganőm 4D-s felvételét, végig hanggal, színesben, tényleg, mint egy film, olyan jól látszott minden. Itt csak egy csomó buborékot láttam fekete-fehérben. Meg néha színesben az arcát, amikor megpróbálta elkapni... :(

Kép
felicia

Olyan édi a férjem! Képzeljétek, ma 17-re ment dolgozni, reggel 5-ig lesz ugye. És pár perce hazaállított egy doboz isteni fini piros földieperrel! :D Csak úgy beugrott (rendőrkocsival) miatta. Hát nem aranyos?

Kép
felicia

Felicia, nekem is az A4 be csinálta a dokim (Feket),Ő csinálta neked is?állt Ő van ott! De nekem volt hang is. 4D-be persze nem kapcsolt át,mert csak azért mentem nem e tekerte fel magát a köldök zsinórra vagy valami mert nem mocorgott.De Én élveztem az uh-t.De nem 2D volt nekünk.

nicike

Sziasztok!
Nekem is a nagykönyv szerinti a vonalzóm, bár az utolsó ultrahangon még napra pontosan egyezett minden a babával, bár ez elég régen volt. Jövő héten lesz újra, kíváncsi leszek mennyi minden változott.
Pöttöm: lehet hogy mi úgy járunk ahogy te, de a tiétek hadd nőjön, legalább szép kerek baba lesz, sok hurkával. Én azért nem bánnám ha nem 4 és fél kilós babát kellene megszülni :)
Beus: jó, hogy együtt tetted fel képeket, így nagyon látszik a kettő közti különbség, tényleg szépen gömbölyödünk :)

<
sziszka78
Tolna

Na mi van ez a pangás, pihengettek?

Valaki kérdezte, igen, a jetski csak kellék volt, persze hogy nem mentem vele :-)

Kérdés: Nektek van már előtejetek? Nekem múlt hét óta néha szivárog 1-1 csepp...

yuyu79

Nekem az egyik vonalzó a számított alapján van beállítva, a másik a mért méretek alapján... bár én inkább az eredetihez tartanám magam...

A kolléganőm most szült múlt héten, és neki is módosítottak az időponton, mert kisebb volt a baba. Erre kiderült hogy mégiscsak túlhordta vagy 10 nappal, és már volt magzatszurok a magzatvízben, amitől a pici fertőzést kapott. Úgyhogy ennyit jelent a méret... és persze nem nézték meg neki a magzatvizet, pedig már voltak 1 héttel előbb is fájásai, csak elmúltak... Ja és 3,3 kg-ra saccolták, és mégis 4 kilós lett a baba ;-)

Sziszka, én is remélem hogy nem lesz túl nagy, ha meghaladja a 3 kilót, azzal már elégedett leszek. Ja, és én is jövő héten megyek a 30. heti uh-ra :-)

yuyu79

mi van yuyu unatkozol? :lol: :lol:
a hétvégi fáradalmakat is ki kell valamikor pihenni :) én kérdeztem a jetskit.

valamelyik nap irtam a találkozót, remélem majd fel tudsz jönni te is ha lesz.

nekem is a kiszámitott adat van a vonalzón, a 4D n a méretek alapján 4nappal van előrébb a drágám és 18helyett 13dikát mondtak . Én is jövőhéten megyek Uhra kiváncsi leszek majd irjatok eredményeket miket mértek ,lássuk ki mekkora.

Jó pihit mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

ja és egy barátnőm 60cm és 4.5 kilós babát szült tavaly én nem akarok nagy babát, jobb ha pici majd meg nő :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hát.. a párom focizni ment, kb 1 órát volt ma még csak itthon...

Amúgy a köldökzsinórvér-témával hogy álltok? Aki le szeretné vetetni, tudja már hogy melyik céggel? Milyen infóitok vannak? Csak mert azt hiszem, lassan el kell kezdeni utánanézni, mert pár hét múlva meg kell csináltatni hozzá a laborvizsgálatokat, ha szeretnénk levetetni...

yuyu79

Ja, nem tudtam hogy lesz tali.. Még nem olvastam vissza mindent, olyan sokat írtatok... De nem tudom hogy fel tudok-e menni, majd meglátjuk...

yuyu79

Halihó!
Mi mindenképpen akarunk vért levetetni, de nem emlékszem, hogy kellene előtte vizsgálat. A kórházban azt mondták nekik mindig van egy "pánikdoboz" így ha a kórházban meggondolja magát a kismama, akkor még a szülés pillanatában is le tudják venni, és a többit utána intézik. Persze addig azért mi sem várnánk :)
Pöttömnek azért írtam, hogy az övé kerekedhet, mert a szeme miatt mindenképpen császározzák, nekünk azért kisebb babát kívánok.
Julcsi, a teli összeegyeztethetjük majd, akár tudunk menni egy autóval is ha, úgy jó neked!

<
sziszka78
Tolna

http://www.krio.hu/cgi-bin/krio.cgi?menuid=25hu

mi a krióba csináltatjuk meg. a barátaink is itt kötöttek szerződést de még ráérünk.
amúgy csak feldobtam a napokban a tali témát hogy jó lenne még a nagy meleg előtt, aztán majd meglátjuk hogy jön össze a csapat.
de megint kikéne tűzni valami időpontot esetleg?

nekem is dodozik még a párom de van egy két uj filmem az majd lefoglal mára mellé egy kis gyümölcsrízs . :D

jó pihit

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Julcsi: teli- tali akart lenni :)

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Én sem voltam pár napot. Itthon volt a párom, ilyenkor mindig kevesebb időm jut a gépre.

Julcsi! Jók a nyaralási fotók, én is csak irigykedem idénre. Pont ma mondtam apának, hogy lassan el kéne kezdeni a köldökvér témát. Szerintem már csak egy cég jöhet szóba, a Sejtbank.

Pöttöm! Tényleg jó nagynak tűnik a babád. Nálad nem lehet elszámolás a pakliban?

Ági! Örülök, hogy rendeződnek a dolgaitok, remélem jó hosszú távra!

Én holnap megyek uh-ra és a dokimhoz, már nagyon várom, majd jövök én is a méretekkel. Megkezdtem a 31. hetemet, hihetetlen, de már csak az 1/4-e van hátra.

Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005

Oké Szilvi, akkor majd összeszervezzük... De én még sosem vezettem Pesten, ezért ha nem bánod, jó lenne ha Te vezetnél... Barbi, Te nem jönnél velünk?

Én valahol azt olvastam hogy a szülés előtt már meg kell csináltatni bizonyos vizsgálatokat, Hepatitis, HIV, meg nemtom még mit... De lehet hogy cégtől függ.

Időpontot nem javasolt még senki a talira? Én Június 27 előtt általában ráérek, kivéve június 21-i hétvége, meg jőnius 27-től 1 hétig nem jó...

yuyu79

A Krio honlapján ez van:

Kismama teendői:

1. Konzultáció a szülész orvossal

2. A terhesség 30-32. hetében (vagy annál később) a Kismamát a következő kórokozókra tekintettel szűrni kell. Szülész, nőgyógyász adhat beutalót a vizsgálatok elvégzésére (helyi ÁNTSZ, egyéb labor). Szükség esetén hívja irodánkat, segítünk!

HIV
Hepatitis B
Hepatitis C
Syphilis
Cytomegalovírus (– IgG és IgM érték!)

3. Ha megérkeznek a leletek /vagy kaptak igazolást, hogy a vérlevétel megtörtént /, kérjük egyeztessen időpontot kollégánkkal a 416-7453, v. 414-0130-as telefonszámon a szerződéskötéshez!

4. Szerződéskötéshez szükség van:

TAJ kártyára
Személy igazolványra
Leletekre
Összegre, attól függően melyik fizetési lehetőséget választják

5. Szerződéskötéskor adjuk át a köldökzsinórvér gyűjtő szettet, amiben a minta szállításra kerül.

yuyu79

A "vagy annál később" azt jelenti, hogy bármikor? De szerintem a szülés előtt, nem?

yuyu79

A sejtbanknál meg azt írják, hogy a köldökzs-vérből is elvégezhetik ezeket a vizsgálatokat, plusz 20ezerért...

http://www.sejtbank.hu/index_a.php?akt=3&sub=1&que=2#a2

yuyu79

Szép jó reggelt mindnekinek!

Már nagyon régen írtam ide sajnos. :(

Pöttöm gratulálok a babád méreteihez! Én is félek picit attól, hogy ne hogy egy óriás bébit kelljen megszülnöm :lol: 28 hetesen 1419 gr volt Zsófika.
Ha érdekel esetleg valakit, akkor a 4D képekeinket, ami pár napja készült, itt tudja megnézni:
http://picasaweb.google.com/andreazsolt ... S28Hetesen
Genesisben voltunk, én is csak ajánlani tudom!

Felicia melyik bazárban lőtted a férjed? Következő életembe megkeresem azt a bazárt. Nagyon kedves tőle, hogy ilyen figyelmes! De én sem panaszkodhatok, mert én is kaptam múlt héten meglepi epret. Aznap én is vettem 2 kilót. :lol: Egy ideig azt hiszem nem kívánok epret.
A 4D-re pedig annyi, hogy az ilyen annyira felháborító, hogy a szülők elmennek és fizetnek azért nem is kevés pénzt, hogy láthassák a babájukat, erre annyit kapnak, mint egy rendes UH-án, csak azért legalább nem kell fizetni. Nekem az Uzsokiba volt ilyen, de ott szerencsére még akkor nem kellett fizetni, most már kell...nem is megyek oda.

Yuyu nekem már nagyon régóta van előtejem, nem akarok hazudni kb 16. héttől. Van mikor napokig semmi.

Lányok ti is szét szórtak vagytok? Mecsi rajtad kívül, mert te tudom, hoyg az vagy. :D Nekem ma reggel a fogkefe esett ki a számból fogmosás közben (de ez már nem az első), a nutellás üveget elejtettem, mert elfelejtettem, hogy a kezembe volt. :? Jöhet még valami?

Kép
andaka

Julcsi ezek a nyaralásos képek nagyon klasszak! Annyira vágyom én is! Szerintetek melyik az utolsó időpont, ahol még ha rámjön, hogy menjünk, akkor még elmehetek?

Ági nagyon ügyesen csinálod! A lényeg, hogy most együtt a család, utána pedig mi legyen, az mostmár a te kezedben van.
Barátnőm ugyanebbe a szituba volt, ő halál lazán elküldte a férjét, mert megmondta neki, hogy ennek így nincs értelme. A férjével azóta is normális, baráti kapcsolatuk van és nagyon boldog a kislányával, aki már 3 éves. A férj pedig még mindig a másik csajjal van, aki már szült neki egy gyereket azóta, és ügyesen "papucsot" csinált a már férjéből. De esküszöm lányok jól csinálja. A lány havonta 1-2-szer hétvégére lepasszolja a babát a nagyszülőknek, ők pedig mennek csavarogni egész hétvégékre. A férj így szórakozik is, nem az van, hogy csak a gyerek.

Kép
andaka

Andaka!

Nagyon jók a 4d-s fotók, és szuper hogy ennyit csináltak. Nálunk csak 6 kép született, kicsit csodálkoztam is rajta. Na, de mindegy, egyszer ezt is ki kell próbálni.... :D

Szegény doki, mire mi odaértünk tegnap még három ember volt előttünk és utánunk is jöttek ketten....sztem 11ig dolgozott legalább. De ahhoz képest, hogy mennyire fáradt lehetett, nagyon rendes volt, végig kérdezett mindent, felírt másfajta vasat is, és mondta, hogy csak lazán, ha szarul vagyok tőle.
Megvizsgált, méhszájjal is minden rendben, nem változott.
Viszont kis Prücsök beérte a kortársakat, iszonyú sokat hízott két hét alatt. a 4d-n 900gr-ra saccolták, most kb 1,2-1,3 körül van, pedig nem is híztam azóta csak max fél kilót. Viszont a pocakom nőtt hatalmasat, így nem csoda, hogy semmiféle kence nem használ a csíkok ellen.
Most már én is láttam, hogy trónörökös a drága, szépen "fütykösödik". :lol: :lol: :lol:
Minden mérete stimmel, majdnem nagykönyv szerint (1-1mm eltéréssel) és a doki szerint nagyon formás. Most pontosan nem tudom leírni, mert a kocsiban van, de majd felhozom a leletet.
Így most nagy a boldogság!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Sépek a pocakos és a baba képek is.Mi ma megyünk a dokihoz este negyed 8-ra.Már bevagyok sózva. Én ma olyan rosszul keltem,mindenem fáj,este forgolódok ide-oda,de már az is kellemeletlen,Éjjel is majdnem elbőgtem magam.Én most vagyok 55 kiló a 171 centimhez,de komolyan mint egy partra vetett bálna úgy éreztem magam éjjel.
Estére meg bedagad a lábam de nagyon,reggel mutattam apának,azt mondta olyan vékony ha kitépné nem is vérezne,de Ő is mondta estére azért máshogy néz ki.

Aproo, a baba súlyára vagyok kiváncsi nagyon Én is :)Remélem van már egy kiló,mert a diéta miatt Én semmit nem híztam,bízom benne Ő mindent megkapott.
Tegnap fogdostam egy 1 kg-os kristálycukrot és arra gondoltam remélem nyom ennyit a kishölgy:)
Na este ez is kiderül.

Húúúú de sok voltam,.Bocsánat :oops:

nicike

Sziasztok Kismamik!

Először is gratula a várandóságotokhoz!

Amiért ide pofátlankodtam: van egy Fisher Price zenélő hintánk. Egy eléggé komoly darab, ami boltban kb 40 000 Ft. Mi már kinőttük és a lassan 1 éves nagyfiam már nem használja, így el szeretnénk adni.

Íme egy kép.
Kép

Ha valakit érdekel, írjon privit.

Üdv,
Fatima

fatima

Sziasztok!

Nem tudom ezt írtam-e már, de nekem anno azt mondta a dokim, hogy a babák a 28. és 32. hetek között megduplázzák a súlyukat. Úgyhogy most majd meglendülnek a méretek.

nici! Én is ma megyek, szívesen találkoznék veled, de nagyon remélem, hogy én már negyed nyolckor nem fogok ott csücsülni, mert fél négyre van időpontom. :)

andaka! Én is elég zizi vagyok. Pénteken almás-túrós feljfújtat csináltam. Már toltam volna be a sütőbe, amikor megláttam a cukros-sütőporos keveréket a pulton. Még jó, hogy nem negyed órával később néztem oda.

Ez tényleg elég felháborító, hogy ennyi pénzért nem adtak egy jó babamozit. Mi anno az Istenhegyi úton jártunk úgy, hogy a doki meg se mukkant, pedig egy csomó mindenre rákérdeztünk, amiket a klinikán nem jónak találtak. Ki kell fogni a dokit is.

Szép napot! Andi

KépKép
jazmin2005

sziasztok!

ági, csenge, mecsi: én megyek ma az előadásra, de tornára nem tudok. szóval akkor a teremben találkozunk. :)

mecsi: egy másik fórumon találtam egy szülésznő nevet, és kaptam hozzá elérhetőséget is. Felhívtam tegnap és mondta, hog yaugusztusban nem lesz szabin, szóval jó neki. Elég kedves is volt a hangja, remélem tényleg jó fej lesz. Két hét múlva találkozom vele személyesen a kórházban egyik este. Izgulok, hogy jó legyen. :!:
lei

andaka: nagyon édesek a képek a babádról, főleg azok amelyikeken nyitogatja a száját, mintha magzatvizet nyelne, vagy ásítana. :) tök jól látszik már a pofija is.

felícia: ez az UH dolog tényleg felháborító, főleg, hogy egy gyermeket váró párnak nem kis pénzt jelent ez a tizen ezer forint kiadás....

én jövő héten megyek a kötelező UH-ra, már nagyon várom. 4D-re majd csak utána pár héttel szeretnék.
lei

nicike!
nem vagy nagyon vékony!
Miért kell diétázni?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szép napot mindenkinek!

Nekem nagyon rosszul indult a reggelt, a férjemnek éjszaka hasmenése lett, és már egyikünk sem tudott vissza aludni, így azt hiszem ma aktuális lesz az ebéd utáni alvás.
Én is nagyon szétszórt vagyok továbbra is, mindent elfelejtek, a hűtőben pedig találtam már kenyeret és folpackot is :)

Julcsi: Vezetni vezetek Pesten ha kell, de a várost egyáltalán nem ismerem, kell mellém egy jó térképolvasó...szerintem is jó lenne, ha júniusba összehoznánk, főleg a meleg miatt, nagyon meleg nyarat jósolnak, és én már most is nehezen bírom....

Apró: nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, én azokért kicsit jobban aggódok itt a fórumba, akik még mindig dolgoznak, mert mi ha elfáradunk lepihenünk, de nektek azért nem ennyire egyszerű. Szóval továbbra is vigyázz magadra!

<
sziszka78
Tolna

Betti, cukor beteg vagyok azért kell a diéta:)
Andi! Én is szívesen találkoznék veled ,de nem is a Sotéra megyek,hanem a Várhoz.
De neked nincs kedved majd szülésfelkészítőre járni a sotéra?
Azt hol tudom megérdeklődni mi a téma meg ilyenek?

nicike

Végre már valakik :D azt hittem soha nem keltek fel.
aprooka hízni én sem híztam pár hét óta, nem úgy, mint a gyerkőc.
Kb 1 órát bent voltunk a 4D-én bent, nem csoda, hogy ennyi kép készült. Örülök, hogy minden rendben nálatok és gratula a kisfiúhoz!
Szerencsére az én bőröm eddig jól bírja, igaz minden nap kenem az avent stira vagy mi stria (nem tudom) krémmel. Hasat is és ciciket is.
Akartam kérdezni, hogy a pocak méretet ti hogy méritek? a köldöknél?

Jázmin :D te sem vagy semmi! Én a vajat hagytam ki valamiből, másnap vettem észre a mikórban, hogy ott van. :D

Lei ott tényelg nyelt vagy evett, mert 2D-én oldalról látszódott ahogy nyel. Jó pofa volt.

Olyan jó nektek, hogy mentek tornázni. Én picit meg is fáztam, meg a lustaságom megint győzni készül. De majd még meglátjuk!
Tudtátok, hogy megfázásra jó a kalcium? Tegnap még folyt az orrom ezerrel, este bevettem a kalciumot és most eléggé jól vagyok.

Lanyainé rakott fel képeket az ikreiről a 4D fórumra. Nagyon aranyosak.

Kép
andaka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?