Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
hát nem semmi. Az én férjem torkán a konyakmeggyet sem lehet letuszkolni, mert alkohol van benne. Szoktam is viccelődni, hogy soha nem gondoltam volna, hogy azért fogok könyörögni egy pasinak, hogy igyon.
Azt mondta, ha majd megkéri a kezem, na majd akkor fog. Hozott is egy üveg Baleyst, öntött egy kortyot magának, belekóstolt, fintorgott, minden baja volt, úgyhogy kivettem a kezéből, hogy kár belé, inkább megiszom én :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jaj, szegény Kata! Nagyon sajnálom és éppen ezért CSAKAZÉRTIS!!!!

sikerülni fog :D

Dita, ne idegeskedj,de beszéljétek meg a dolgot! Ez az,amit nem lehet a szőnyeg alá söpörni.A terhességi cukor miatt és a visszatérő gomba miatt akarok inzulint nézetni. Ez állítólag összefügghet. Gynevacot pedig már 2x kaptam(igaz, a férjem nem),de nekem sajna nem segített. Sokaknak azonban igen,szóval adasd csak be mindet!

Viki, Neked pedig gyógyulást!
f.ancsi
 
 


Linus!
Az én párommal eleinte voltak ilyen gondok, mert az a baj, hogy neki nincsenek igazi barátai, és ha pasikkal akar találkozni, beszélni akkor elmegy a tőlünk két utcára lévő kocsmába ahol mindig talál valami ismerőst, de az a baj, hogy ha belelendül akkor nincs megállás. Sokáig szenvedtem vele ezmiatt, már volt olyan hogy bevittem a cuccait és ledobtam a helység közepére, hiszen ha ott tölti minden idejét akkor ott legyenek a ruhái is.
A legszomorúbb az volt amikor minden hétvégén ez ment, a gyerekét otthagyta a nyakamon aki alapból idegesít, de így meg kiváltképp szokott, mert 5 percenként apázik, hogy mikor jön már haza. Nem hozzám jön látogatóba.
Nagyon sokszor szakításra került a sor ezek miatt, de egy idő után mindig kezdődött előlről az egész. Aztán egyik ilyen alkalommal már durván a lelkére hatottam neki, és úgy néz ki megértette, mert az az igazság, hogy tényleg elég rég volt rá példa, hogy így elmegy éjszakába nyúlóan.
Én és a családja látja, hogy mellettem sokat javult!
Sajnos az előző két asszony mellett eléggé elkanászodott, és most nekem újra kell kódolnom, de még nem találtam meg teljesen rajta az Update gombot, csak lassan de biztosan haladok a cél felé. Tökéletes ember, tökéletes kapcsolat nincs úgy gondolom, és ha már választani kéne az exem és őközötte százszor is őt választanám. Őt is nagyon aggasztja, hogy nem lehet közös babánk, mert egyébként nagyon szereti a gyerekeket, és mivel a kisfia nem lehet mindvégig velünk, ezért a hétvégéket csak neki szenteli, és ajnározza, kényezteti naphosszat. Csak egy férfinál ez másképp jön le, mint egy nőnél. A munka is kikészíti, otthon is van tennivaló, megértem ha néha szükség van a kikapcsolodósra, de azért mindennek van határa! Úgy gondolom!
Bocsika, lehet, hogy mindezt nem itt kéne elmondanom, de nekem jobb ha leírhatom, mert akkor kicsit könnyebb a lelkem, és ti meg olyan arik vagytok, mindig kapok valami jó tanácsot és vígaszt! :roll:

dita75
 
 

 
 

Dita,

szerintem az eljárkálásról minél előbb szoktasd le, mert ha baba lesz akkor neked még rosszabb lesz, hogy nincs otthon te pedig kínlódsz az ő gyerekével is és egy kicsi babával is, aki miatt egész nap fáradt vagy és jól esne ha kedves apuka is besegítene a nevelésbe.
Úgyhogy tessék átkódolni minél előbb, mert lehet, hogy a baba már a pocidban. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vikibabe,

és melyik intézetet választottad a Forgács után?
Mert bizony látom, hogy a pocakodban ot van a babácska :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vickybabe,
köszi az együttérzést. Nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom a Sipos dokival, de ez ma szarul érintett. Amúgy a Tanár Úr nem igazán szimpi nekem. Eddig ha vele volt valami dolgom, akkor ő tényleg elég futószalagosan lerendezett.
De látom nálad már a pocidban van az eredmény:-) Gratulálok! Hova mentél át tőlük?

i.kata
 
 


Monic :D A Nyírőt (most Róbert Klinika), meg is voltam velük elégedve, bár csak a kivizsgálásokig jutottunk, mert spontán csodababa van a pocakomban :wink: Látom Te is most készülsz váltani?

Kép
vickybabe
 
 


Kata :D Pont most írtam Monicnak :lol: Nálam pont fordítva volt egyébként, a Tanár úr volt szimpibb, de mindig S. inszeminált... :?

Kép
vickybabe
 
 


Monic!
Már megbeszéltük apával, hogy ha meglesz a baba, akkor át is helyezteti magát, vagy ha ez nem sikerül akkor keres másik munkahelyet, mert én apát is szeretnék a gyereknek, ennél a munkahely mellett pedig az esély egyenlő a nullával. Este 8 után már alszik egy csecsemő és reggel 5 órakor is. Gondolom nem csak egy alvó gyereket akar látni, vagy megint egy hétvégi gyerek apukája lenni.
Ez az egyik amit megbeszéltünk, és még sok változtatást, csak majd győzze az igéreteit betartani. A kezdetiekhez képest jó irányba haladunk, sok meló van még rajta, de mint mondtam tökéletes ember nincs. Én már csináltam egy mérleget amire rátettem a rossz és a jó tulajdonságait, eddig még a jó felé billent, de ha ez változik és nem sikerül megbeszélni és javítani a dolgokon, akkor elválnak útjaink. Reméljük, hogy erre nem kerül sor, ha itt van a bébikém akkor már nem leszünk annyira feszültek, ez mindkettőnket nagyon kikészíti ez az egész küzdelem, szegénykém ha nem is akar rá gondolni akkor is muszály neki, mert nekem minden gondolatom a baba körül forog.
Arra gondoltam, hogy kiveszünk egy kis szabit amig még suli van a gyereknek, és akkor nyugodtan lehetünk kettesbe. LEmegyünk sátorozni a balatonra, ő elpecázgat, én elnapozgatok! Beszélgetni is lenne időnk!

Kép

dita75
 
 


Vickybabe!
Gratulálok a spontán csodababához. Hány inszemed volt?

Monic!
Ugye hogy vannak csodák, és ezt Vickibabe is bizonyítja!
Tehát egy hét múlva elő a zebrás tesztekkel! :wink:

dita75
 
 


Vickybabe,
pont azt számolgattam az előbb, hogy a vizsgálatokig sem juthattál el, ha már 8 hetes vagy:-) Annyira örülök, hogy egy csomó ilyenről hallok, hogy inszemek között jött a spontán baba:-)
Érdekes, hogy neked pont fordítottak a tapasztalataid. Mondjuk én S. dokival a a magánrendelésén is szoktam találkozni, mert ott írja fel a gyógyszereket nekem a stimuhoz, de nem kér érte semmit.

i.kata
 
 


Akaratm már írni, hogy ma megjöttek a homeós bogyóim is:-) Nagyon megörültem neki.
Ja és a hétvégén azt vettem észre, hogy nem tudok annyit enni, mint korábban. Pillanatok alatt jóllakom és este sem vagyok már éhes. Szóval ha a tűk és a bogyók így hatnak az étvágyamra, remélem ugyanígy hatnak majd a petefészkeimre és a méhemre :wink:

i.kata
 
 


Dita, köszi Neked is! 3 volt és a köv. ciklusban indult volna a lombik, de már nem jött meg :lol:

Kata, igen, én is sok ilyenről hallottam, de mindig azt hittem, ilyenek csak másokkal történnek :lol:

Nagyon drukkolok Nektek és olvaslak ám Titeket továbbra is! És igenis, hinni kell a csodákban! :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Lányok: engem kihúzhattok a taliból, akkor leszek szombatos, és nem sikerült elcserélnem. :(

Kata!
Én nem akartam mondnai, de a gyengébb spermaeredménnyel nem szabad az inszem előtt kekszelni. Ugyanis csökkenti a mennyiséget. Igaz, hogy a mozgékonyságot meg javítja valamelyest. Nálunk 3 nappal előtte van egy kötelező keksz, és utána csak az inbszem után szabad.

Ditus!
Minden tiszteletem a tiéd, hogy viszonylag jól viseled a párod dolgait. Én tuti nem lennék már vele, mert nem tudnám tolerálni a viselkedését.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vickybabe,
ne csak olvass minket, hanem írjál is! Nagyon örülünk minden pocakos élménynek, amitől kicsit erőre kaphatunk.

i.kata
 
 


Bumi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: vasárnap sem jó?

Már csak ebből is gondolom, hogy anyatipus vagyok, mert mindig ilyen problémás pasikat fogok ki akiket utó kell nevelni! :shock: :lol:

Kata!
Örülök a sikerednek, csak így tovább!

dita75
 
 


Bumi,
tudom, hogy nem szabadna 3-4 napig inszem előtt, de mivel tegnap reggelre leement a hőm és volt nyák is bőven, féltem, hogy elszalasztjuk a pé-t. De végülis így utólag mindegy a mennyiség, mert úgysem mindent "küldenek be", nem?
Vasárnap már tuti ráérsz, ugye!???

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok,

bocsi, de csak az utolsó 2 oldalt olvastam el! :oops:

Kata: sajnálom , az inszemes uh-s dolgot!! hogy lehetnek ilyen bunkók a dokik! :shock: remélem összejött a kismanó és nem kell többet menned hozzájuk!!

Dita: párod, nem semmi! :shock: de tök jó, h meg tudtátok beszélni a dolgokat!! nemhiába a nő a nyak, a ffi a fej és arra fordul, amerre a nyak mondja!! :lol:

Tali: most akkor jövő vas lesz?? nem szombaton??? lemaradtam nagyon! :oops:

rólunk: előnászút jó volt! sokat pihentünk, kirándultunk. páromnak isteni színe lett, én meg tök kókatag vagyok mellette, pedig ua voltunk! :shock: sajna a tóban nem tudtam fürdeni, de bele lógattam a lábam, meg a lépcsőn beálltam a vízbe kicsit, és sóvárogva néztem a párom, ahogy úszkál! imádom a hévizi tavat, olyan csodás! még így is élveztem! :D
jövő szerda megyünk uh-ra (jön a párom is! most először!) , és lesz kombinált genetikai vizsg.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki: jobbulást nektek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én is nagyon szeretem a hévízi tavat, főleg a tavirózsák miatt. Legalábbis régen tök sok volt benne.

Azért van terítéken a vasárnap, mert Évinek nem jó szombaton. Ugye neked is jó a vasárnap?!

i.kata
 
 


Kata: akkor úgy intézem, h jó legyen!!! mert mindenképpen menni szeretnék!! :lol: már alig várom!
jövő vas, júni 8 igaz?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


most már töröltem az esküvős volnalzómat!!! :lol:
ebből is látszik mennyire nem volt időm veletek dumcsizni, csak most vettem észre, h javítanom kellene! :oops:

nem is mondtam a párom esküvő előtt mondta, h ő nem fogja hordani a gyűrűjét, mert őt zavarja! meg is értem, semmilyen ékszert nem hord, nem is haragudtam érte! erre hozta a gyűrűt magával a ,, nászútra,, , nehogy már, legalább a nászúton legyen rajta - mondta. erre ma reggel megint az ujján volt, h még pár napig hordja, h dicsekedjen vele! :lol: olyan drága volt! :lol:
mondta, h a ffi munkatársai mind gratulálta, meg poénkodtak, h akkor most már vége a legény életnek, de mondta, h látta rajtuk az ,,írigységet,, , h ő megtalálta az igazit! majd megzabáltam!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke!
Hol lehet ilyen pasit kapni? :lol: :lol: :lol:

Nagyon örülök, hogy a víz nélkül is jól tudtad magad érezni. Mi sem fürödtünk a tóban, mert én nem bírom még a szagát sem, de ennek ellenére jót sétáltunk, jókat ettünk! Az a reggeli meg..... még mindig itt van a számban az ize! :roll:

Jó hogy jelentkeztél! Szeretjük az ilyen jó híreket hallani! Most sajnos rám ilyen szempontból nem lehet számítani, este beszédem lesz megint apával, már kezdem megszokni, de most taktikát váltok asszem nagyon meg fogom ijeszteni, és ha ez sem válik be akkor baffffffffffffff!
Az előbb fent voltam a társasháznál ahol dolgozik, és meg tudtam állni, hogy ne menjek oda hozzá. Egy darabig tűrte aztán jött utánam mint a pincsikutya, és ha megálltam akkor hátulról átölelt, és simizett, ilyenkor úgy tud puncsolni a kis hülye!
Lehozott kocsival az egyik kolléga apa is jött velünk, és én előre ültem, csak kakukkolt, hogy most mi van? Amúgy is féltékeny a pasira, így duplán jó volt a szitu! :lol: :lol: :lol:
Aztán akart puszit adni, mert ő ment tovább a kocsival, én meg nem adtam, és olyan szomorúan nézett ahogy elmentem mellette.
Hát ez van, előtte kellett volna gondolkodni!
Már csak fél óra és mehetek haza! Nem is csinálok semmit, lefekszem a napozóágyra és olvasok!
Majd eszik amit talál!

Viki
Egy másik topicon kérdezték, hogy mi a neve annak a vizsgálatnak amin voltál? Az amelyiken kiderült hogy gyilkos a mnyh-d!
Tökre nem jut az eszembe!

dita75
 
 


Sziasztok!

Kata,

:shock: Hihetetlen bunkók voltak veled ma az orvosok! :evil: De remélem, megérte a szenvedés, és 2 hét múlva +-at tesztelsz!

Dita,

Hát nem semmi a párod! :shock: Ezt én sem hagynám szó nélkül. :?

Czinke,

Örülök, hogy jól sikerült az előnászútatok! :D

Ma voltam vérvételen, és UH-n. Minden rendben volt, bár a doki megint nem találta a petefészkeimet :?, hát nem volt kellemes amíg keresgélte... Megkaptam az első szurit is, és pénteken kell legközelebb UH-ra mennem.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ditulika: aztán mielőbb kegyelmezz meg szegénynek! persze kuncsorogjon kicsit, de ne szenvesszed túl sokáig! :lol:
nagy franc vagy te is!
én is ilyesmi vagyok, de nem tudom sokáig csinálni! :lol:
úgy vágytam a tóba!!! én delfin v béka, v hal voltam előző életemben, úgy imádom a vizet! bár a balcsit nem szeretem , mert nyálkás! de imádom a tengert és a hévizi tavat!!! imádok uszodába járni , úszni! imádok búvárkodni (balin ez ki fog maradni!! :cry: mármint az igazi nagy búvárkodás!)! csak pipás lesz! de már alig várom!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
a végén annyira hozzászokik a párod a gyűrűhöz, hogy hordani fogja. Párom sem szerette, mert nyomta az ujját, minden baja volt tőle, de megszokta.

Nemone,
akkor gőzerővel beindult a gépezet :lol: Nagyon izgulok, hogy sikerüljön elsőre!

i.kata
 
 


Némóka: bocsi, h kérdezem, de le vagyok ügye most nagyon maradva!
nem sikerült az első és most jön a 2. lombik? máris, ilyen gyorsan? és nem maradt fagyibaba? most újra kellenek a stimus szurik?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke,

Nem, ez nekünk az első, és utolsó lombik lesz! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka: bocsánat!!!! Nellikéhez írta Kata a 2. lombikot!!!
BOCSI!!!! :oops:
MENNEK A DRUKKOK!!! Kép MOST MÉGINKÁBB, H ÍGY BEÉGTEM!!!! :oops:

hát ez az, h így kimaradtam, meg is érdemlem! :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
tali előtt vegyél ki egy szabadnapot a visszaolvasásra, mert ha a felét nem tudod a történéseknek, nyakizomlázad lesz a talin, úgy kapkodod majd a fejed :wink:

i.kata
 
 


Holnap estig nem leszek, max. mobilról olvasok.

Ezt most találtam a neten, ismeritek? www.ciris.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
én már hallottam róla egy csajtól, aki oda jár, és ő dícsérte (mondjuk ott dolgozik a férje). De a csaj elég sznob volt...

i.kata
 
 


Én is megyek lassan, mert unokahugit furazom úszás edzésre. És ez már rendszeres lesz hétfőnként és szerdánként. :roll:

i.kata
 
 


Csibi,

Semmi baj, én sem vagyok mindig képben, mert nincs mindig időm figyelmesen végig olvasni a napi termést. De az extra drukkokat azért bezsebelem! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


tali előtt vegyél ki egy szabadnapot a visszaolvasásra, mert ha a felét nem tudod a történéseknek, nyakizomlázad lesz a talin, úgy kapkodod majd a fejed
:lol: :lol: :lol:

Némóka: tényleg nagyon röstellem!! :oops: zsebeld is be az extra drukkokat!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Csak gyors átfutottalak titeket...

Dita: Bár Vikit kérdezted, de a vizsgálat neve PCT (Házasélet utáni teszt)
Kitartás a párodhoz. Egyébként nekem az a véleményem, hogy ha ő nem akar megváltozni, te max elfogadni tudod, hogy ilyen.

Cszinki: Üdv újra itt. :wink:

Linácska: A Ciris-ről már én is hallottam. Elég sok botrány volt a fődoki körül, de úgy hírdetik maguka, mint egy komplex lkinika, akik nem csak lombikolnak, hanem PCO-t, IR-t férfimeddőséget is kezelnek. Az oldalukon azért úgy láttam plasztikáznak is, hogy legyen bevételük rendesen.

hofeherke
 
 


Na mégis benéztem, feljöttem apukámhoz, itt van net.

Mara,
milyen az a házasélet utáni teszt?????? Nekünk a mikroszkóp alatt engedték össze a nyákot a kiskatonákkal, ez is valami ilyesmi? Persze az összes belepusztult :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Képzeljétek egész délután olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. 12. dpo-n azért még korai lenne, bármi is van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska: Hajnalban házaséletet kell élni, aztán 8-9 között mintát vesznek, és azt nézik mikroszkóp alatt.
Az én eredményem a következő volt.

Nyíkcsatorna: 4-6 mozdulatlan; mozgó sperma nincs
Hüvelyboltozat: 15-20 mozdulatlan; mozgó sperma nincs

Most írtam össze ezt az évet, hogy tudjam mutatni holnap doktorbácsimnak.

hofeherke
 
 


Szerintem nem olyan korai, de ne figyelj rá, mert egyaránt jelenthet babát, és mensit is.

hofeherke
 
 


Linácska: nekem is menszis érzésem volt!! még nagyon sokáig a poz teszt után is!! nem feladni! csak pozitívan!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Mara,
én akitől hallottam a cirisről, az pont a mensmentisben volt IR vizsgálaton, ott találkoztam vele. Szóval annyira nem lehet komplett. :roll:

i.kata
 
 


Czinki,

örülök, hogy jól sikerült az előnászút. És ha van időd akkor érdemes visszaolvasni is :wink:

Nemone,

gratu az első szurihoz, nem is olyan sokára benned lesznek az apró babácskák :wink:

Kata,

a mai gyerekeknek rengeteg küldön programjuk van. Nálunk is ez van, sokszor azt sem tudom, hogy hol áll a fejem és hova és hányra kell vinni a férjem lányát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata: Én egy TV műsort láttam, és ott mondták, de azt nem tudom, hogy valójában mennyire csinálják egyben az egészet.

hofeherke
 
 


Sziasztok,

lenne egy kérdésem, nekem 2 napja nem volt barna, és most az előbb azt vettem észre, hogy megint van.
Ilyenkor mi van? A barnázás mensinek számít?
Vagy jobban teszem, ha megkérdezem csütörtökön erről a Kaális dokit? :oops:
Amúgy semmi mensis tünet, sem a cicim, sem a hasam nem fáj. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lefekszem aludni, mert így hogy apa nem volt itthon hajnal 1-kor még sorozatokat néztem, aztán meg féltem és állandóan megijedtem amikor a kutyák mellettem az ágyban nekiálltak ugatni (szerintem ők is nyugtalanok voltak mert a párom nem volt itthon).
Apa is fekszik már, szegényke nagyon elfáradt ma...

Jó éjt mindenkinek!

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
örülök, hogy párod rendben hazaért!:-)
A barnát ne számold, csak ha rendesen, erősen megjön.

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Dita!

Jól írta Mara, PCT teszt a neve.

Moncsi!
Csak a piros számít menszinek.

Hányra kell mennetek a Kaáliba csüt?
20150601134430
 
 


Szép jó reggelt!

Viki,
Jobban vagy már?

i.kata
 
 


Köszönöm kérdésedet, Drága vagy! Megmaradok! A hangom már jobb, korábban simán énekelhettem volna a jég dupla whiskey-ve.....
Nincs hőemelkedésem, de még egy bagóst megszégyenítve köhögök.

Nem érzékeny a pocid?
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: