Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi nem tudok most reagálni senkinek ,mert ugye holnap reggel indulunk haza,2 napja csak kipakolok meg bepakolok,de így sem férünk el a bőröndbe rendesen.Tiszta ideg vagyok,remélem minden rendben lesz az úttal,és Balázs jól fogja viseni.
10 napig nem leszek mivel a szüleimnél sajna nincs bevezetve az internet.
Addig is csak jókat nektek,babuciknak sok sok puszi :D :D
Majd ha jövök legalább lesz sok sok olvasnivalóm :D :D

macarella

Egy éves Emmának nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!
Pusz

Zsu
svs

Drága Emma! Nagyon boldog születésnapot kívánunk az 1 éves nagylánynak!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

egy éves= egyéves :oops:

Zsu
svs

Emmának nagyon boldog első szülinapot!!!!

Klári
Kép
ganti

Lányok Mindenkinek nagyon köszönjük!
Drágák vagytok!
:lol:
Pussz

Kép
niki30

Már futok-szaladok is tovább, de a lényeg:

Drága kicsi Emmának minden szépet és jót kívánunk az első születésnapján!!!

Hanna és

Andi

KépKép
hamma

EMMA BABÁNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT! LEGYEN OLYAN BOLDOG AZ ÉLETED, MINT AZ ELSŐ ÉVED VOLT!

Nelly

Kép
breeki

Köszönjüki!!

Nelly, mi van veletek? Olyan rég írtál már magatokról!

Kép
niki30

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT EMMA NAGYLÁNYNAK!
LÉGY BOLDOG ÉS EGÉSZSÉGES ÉS TELJESÜLJÖN MINDEN KÍVÁNSÁGOD!!

Kép

Kép
viky30

csajok,nagyon kellemes 7veget,holnap este leszek :wink:

pusszancs

KépKép
evu

Bocsi hogy eltűntem de semmire sincs időm :oops: !!!
Próbáltam olvasgatni, de máris fel kell állnom :-(
Beni mászik fel mindenhová, egy pillanatra sem hagyhatom egyedül, mert már volt pár nagy kopp, kék-lila folt stb. Sokat kell menni szabadba és voltunk egy hétig Kehidán.
IGYEKSZEM azért jönni!
Minden baba csodálatos a képeken!!!
PUSZI mindenkinek!!!!
Még vissza sem tudtam olvasni, addig meg nem akarok írni, mert az hülyén jön ki!! :roll:

Kép
viky30

Niki: a múltkor írtam magunkról!
Jól vagyunk köszi, volt egy kis lakás átalakítás, Anyuméknál voltunk addig. SZonja "rohangál" egész nap, a sarkába kell lennem, mert feláll mindenre. Szóval egy percem sincs. Olvasni szoktalak titeket, és igérem amikor tudok jövök.

Viki: te is jól el vagy tűnve! Mondom én. Jó mi? :wink:

Nelly

Kép
breeki

én vagyok, de nagyon álmosan. :lol: :lol:
kerekpocak

Niki, hol vettél olcsó szandit Emmának? Én is ugyan abban a cipőben járok, mint pár hete te. Nem kapok sehol 18-as szandit, csak 10-12.000-ért. :roll:

Nelly

Kép
breeki

nekem is kellene olcsó szandi!! hol? hol?
kerekpocak

Sziasztok!

Olcsó szandit Káposztásmegyeren vettem. Van a Lóverseny téren egy nagyon jó kis Gyerkőc cipő nevű üzlet. Csak magyar gyártmányú cipőkkel foglalkozik, jó áron, szép bőrcipők, szandik, vászoncipők, mindenféle.
Egy szórólapom van.
Tel: 70-510-7081

Galopp u. 8. (posta mellett)

Nelly, 18-as cipőből a nő kb. 5-öt kipakolt elém, mind 3990 :lol: És bőr :lol:

Kép
niki30

Ma szülinapoztunk Tb.án, nemsokára jövök és mesélek.

Kép
niki30

köszi niki! az nagyon messze :(
mikor csinálsz új vonalzót?
kerekpocak

Köszi Niki, nekünk sincs közel, de ha nem kapok máshol, akkor kiruccanunk oda.

Várjuk az élménybeszámolót! :D

Nelly

Kép
breeki

Kép

remelem mindenkinek szep 7vegeje volt :D
nalunk minden ok,szombaton L mamajanal voltunk,ma 3asban,csak setaltunk,laza napot tartottunk :D
Vanda irto aktiv,lerakom,meg ki sem egyenesedtem,mar hason van es kacag rajtam 8) de nem akar visszafordulni a hatara..ma kapott hazi babakeksz-alma-banan kajcsit,nagyon izlett neki

csajok,a ceklat hogy lehet adni?reszelve?fözve-nyersen?almaval az jo,igaz?

valszeg Vani is a picilabú csajokhoz fog tartozni,mert a legkisebb kocsicipö is nagy ra,ugyhogy a cimet en is felirom Niki :lol:
milyen volt a szülinap?

Nelly,Viky,de jo rolatok is hallani,olvasni :wink:

Zsófi,remelem jol vagytok!!!

Cica-Agi nem jelentkezett :cry: es Bogi?..Fatima,azt irtad megigerte neked..na mindegy,csak nekünk kb egyidösek a babaink..jo lenne ha ök is irnanak..de hat itt van Ediske :D tenyleg,hogy van Lucababa? :?:

ja, a melo..hat igen,ez lehet tenyleg egy jel volt :shock: mindenestre nagyon rossz elmeny!

Vancsibaby mar 8 ora ota alszik,apa meloban,en maganyosan.megyek hajat mosok..nagyon szep ejszakat mindenkinek!!!

pusszancs

KépKép
evu

jól vagyunk, csaba szombaton vizsgázott, ma vizont egész nap itthon voltunk, megcsinálgattuk az erkélyt és az előkertjét a háznak. (az egyik előkertet bevállaltuk) tök szép lett.
illetve voltunk gyereknapon a szt istván parkban alma koncerten. nem volt rossz, de igazság szerint nekem herótom van a gyereknapi mulatságoktól. olyan gázosak szoktak lenni ..
nekem van cipő dealerem, de pont 22-es áruja jelenleg nincs. :?
holnap megint mókuskerék.
kerekpocak

na ez elég vázlatos lett :)

timi?? marcsi??? és a többiek??
kerekpocak

Zsófi,en sem szeretem az ilyen "bulikat",ezert is töltöttük a napot 3asban

kert?de jo!en is tervezem "benövenyesiteni" az erkelyünket :wink:

szep almokat

KépKép
evu

jo reggelt :D

KépKép
evu

Juli ma 2,5 éves :!: gratulalunk!!
Kép

KépKép
evu

megint én..szia Evu,hogy vagy?jól,és te Evu?...ööööö

Vani jól aludt,minden ok,spenótot evett ma,szerette :D
cékla? :?
most az erkélyen van.

na megyek.. :? :wink: tornázok..

pusszantás

Kép
morci Vanilia ébredés utan :D

ja,Evelin nap van,nem is tudtam..hiába,Vanda Evelin :wink: csak még én sem tartom nyilván..véletlenül jöttem rá 8)

KépKép
evu

Sziasztok!

Szia Evu, látom jól elvagy :lol:
Tündérke ez a morcos kislány :)

Megvolt a szülinapozás. Volt torta és ajándékok.
A hangulat lehetett volna jobb is, hm....na mindegy, nem is mennék bele.
Szóval jó újra itthon.

Néhány kép

Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

Kép

Szegény maci:(

Kép Kép

Kép
niki30

Niki, ez a napszemüveges kép fergeteg jó! :lol: :lol: :lol:

Miből van a macitorta? Két kisebb papírdoboz van az asztalon, ti építettétek össze??? :wink:

Andi

KépKép
hamma

Ja neeem :) Csak előző nap tesómék voltak esküvőn és ők hoztak abban sütit.
A mackó túrótorta, de marha szar volt. Volt benne vagy negyed kiló túró, tiszta piskóta és ilyen édes máz az egész.
:cry:

Kép
niki30

Hihi, Niki, nagyon jók a képek!!
Emma napszemcsiben irtó vagány és a zseb-Schumacher sem semmi :D Nagyon cuki volt a macitorta is.
Zárójelben jegyzem meg, hogy anya is jó nézett ki :wink:

Gyereknap nálunk sem volt, szombaton lakodalmaztunk, vasárnap meg kihevertük, hiába, elszoktunk az éjszakázástól, a törpék meg ugye rá sem szoktak még.

Ma mi is hármasban vagyunk, csak csajok, Apa csapatot épít valahol a Bakonyban, majd holnap jön.

És a nap híre: Borikának kijött az első foga, a bal egyes :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Evu, duzzogó Vanó tündéri!

KépKép
KépKép
nyuszi04

nyuszi, az nem niki ám :) talán a tesója?
nagyon nagyon szép kislány emma! tündéri tiszta arca van és elképesztő mosolya! gratula neki még1x.
a hszed hangneméből érezni niki, h nem volt minden okés. naaaa, mesélj!
milyen ajikat kapott leányod?

vanómanó durcisan is gyönyörű!! miben ül?

nekem most szar volt a du alvás: jónás nem aludt, mire meg elaludt volna, samu kelt... erre én meg ettem fagyit, h levezessem a feszkót.. pedig fogynom kellene! annyira szar. olyan sokat kellene én pedig úgy ennék. de úgy lennék megint csinos is. most a gombóc fejemből szűk malacszemeimen nézek ki. áááááááá
kerekpocak

mármint niki is gyönyörű, csak ezeken a képeken ő pont nincs rjata. (miért??)
kerekpocak

JULINAK BOLDOG 2.5-ET!!!!

VANÓNAK BOLDOG 2. NÉV----NAPOT
kerekpocak

Köszönjük!! Már egészen elszoktunk a köszöntéstől, ilyen nagylánynak csak évente egyszer jár már :oops:

Emma tündér!! Csak nem az autót kapta szülinapra??? :lol: :lol: :lol:

Cékla: Evu én megfőztem, de nem héjában, hanem hámozva (mert féltem hogy a föld szennyezett, stb,,,), és kis krumplival sűrítve adtam, turmixolva. Mivel kicsit édeskés eleinte nagyon szerette, aztán nagyon nem (mikor rájött hogy brokkoli is van a világon :lol:). Nyersen nagyon rostos úgy nem adnám még.

Ennyire futotta, tanulok/Julizok ezerrel.

Képet már csináltam, valamelyik nap feltöltöm!!

Klári
Kép
ganti

[quote="kerekpocak"]n írta:kerekpocakyuszi, az nem niki ám :) talán a tesója?

Bocsi :oops: akkor nagyon hasonlítanak :wink:

Zsófi, fogyást ne is emlegesd :( Nekem is nagyon kellene, de valahogy nem megy. A múltkor jót vigyorogtam, amikor Evu beírta a 90 napos kezdősúlyát, na én annyival már boldog lennék :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Andi, Zsófi jól látja, az valóban a nővérkém.
Hogy én miért nem vagyok rajta? :roll: Én fotóztam. :) Apa meg kamerázott.

Jól érzed Zsófi, nem volt kerek. Apukám forma 1-et nézett egész délután, tesómék gazoltak a kertben én meg összeszólalkoztam a mostohapapámmal. Hát így voltunk.
Meg amúgyis annyira feszült otthon a légkör mostanában, h. így nem is szívesen megyek haza.
Apukám borít ki kicsit, de ez most nem tartozik ide. :? :? :?

Zsófi, majd lemegy, nem ez a legfontosabb most. (persze tudom, h. zavaró, én is utáltam/utálom - valamennyi már lement)

Andi, Borinak most jött ki az első fogacskája? :shock: Akkor valószínű egészséges, szép fogai lesznek.
Gratula!

Miket kapott Emma? Rengeteg rucit, mesekönyvet, két kismedencét, lábbedugós kis vizicsodát, babát, (az autót nem ő kapta, az az uncsitesóé), napszemüveget.

Jah, még azzal eldicsekszem, h. az úszás nagyon nagyon jól megy Emmának. Rajta mutatják be a legtöbb gyakorlatot, magától dugja a fejét a vízbe és egy csodabogár, mert már egy csomó állatot felismer olyan mesekönyvből is, amit még nem is nézegettünk. Szóval imádom!
Lehet h. ez normális, de én mindig rácsodálkozom, amikor ilyen nagyos dolgokat csinál.

Zsófi, nálatok hogy mennek a dolgok? Fiúk?
Még nem jött kis Samunál a tesóféltékenység?

Kép
niki30

nem jött ki

Kép
niki30

Jó estét!

Mi is itt vagyunk ám, de mint mindenki egyre kevesebbet vagyunk itthon. :)

Niki! Emmácska drágaságom olyan csodaszéép, hogy azt el sem tudom mondani!!! :) De tényleg! Igaza van Zsófinak (asszem ő írta), hogy nagyon tiszta arca van. Mint egy kis angyal! :) Gratula mégegyszer neki!!!
Sajnálom, hogy nem pont úgy alakult a buli, ahogy elképzeltétek. Éppen ezért nem szabad ilyennek meg olyannak megámoldni ezt a napot, nehogy csalódás legyen a vége. De azért azt tényleg megértem, hogy szarul esett, hogy apud TV-zett, tesódék meg gazoltak. :( Na mejd next time! :)

Zsófi! Reméljük holnap többet tudsz majd pihenni. A kilókkal most ne törődj! Vagyis törődj, de csak ésszel! Tejci kérdés hogy áll? Még mindig nagyon sok van???? :roll: Basszus! Megint eszembe jutott az, hogy én mit éltem át. Jajjjj! Az ellenségemnek se! :twisted:

Evu! Meló sztorid nem semmi! :( Legközelebb reméljük jobban sül el a dolog! Vanília egy tündérbogár!
Kérdésedre válaszolva: nem tudom mi lehet Cica-Ágival és Bogival. Utóbbi tényleg megígérte, hogy jön majd, aztán semmi. :shock: Ők tudják! Tudod.... nem erőszak a disznótor! :) :wink: :)

Nyuszi! A múltkor nem dícsértem meg a csajaidat! :oops: Pedig nagyon-nagyon szépek! Igaz huncut betyárnak néz ki Csenge! :)

Klári! ISTEN ÉLTESSE JULIT! A rangidősnek is jár a köszöntés! :) Hajrá-hajrá így a vizsgák előtt! Drukkok mennek ezerrel!!!! :)

Zsu, Nelly, Viki, Teri! Köszönjük az életjel adást! :wink: :wink: :) :)

elküldöm.

fatima

Na és akkor rólunk. :)

Tarek továbbra is nagyon rosszcsont. Iszonyat gyorsan fejlődik. Minden érdekli és hihetetlen memóriája van. :) Nagyon tanulékony, de asszem ez most életkori sajátosság. Állandóan a központban akar lenni és imádja az embereket. Az utcán konkrétan azt nézi, hogy kivel kezdhet ki. (persze mindenki vevő rá :) :wink: :))

Voltunk gyereknapozni egy kicsit a városligetben. Nekünk semmi bajunk az ilyen csoki-ropi-vattacukor-lufi bulikkal. :lol: Az mondjuk tényleg gáz, hogy akkora bizniszt csinálnak az árusok és kihasználják, hogy szegény gyerekek mindent szeretnének. :( De ezt leszámítva tetszett nekünk. Már alig várjuk, hogy jövőre Zsömi is ugrálhasson a légvárban stb. :)

A szülinapra nem készülünk semmi extrával. :roll: Összejön a család az anyósoméknál a kertben és kész. Gondolom lesz majd jó sok ajándák stb stb stb. :)

Na megyek lepihenek csajok. Puszik.

fatima

csajok,ma tornazni akartam es "bemelegites" közben ugy megrandult a nyakam,hogy csak na hatrafele nem tudom forditani a fejemet,nem reszletezem..rövid leszek,mert alig birok igy irni :cry: hat,hogy ilyen suta legyek..

Vani köszöni a nevnapi köszöntest es a szep szavakat 8) voltunk ma a Normafanal setalni,olyan jo volt a napsütes :D
Kép

Niki,hat en elöször azt hittem,hogy te vagy a kepeken :shock: :wink: micsoda torta 8) sajnalom,hogy nem volt fini,es sajnalom,hogy nem volt "kerek" a szülinapozas,de a lenyeg,hogy Emmababanak tetszett,hiszen a kepek erröl arulkodnak :wink: edes a kis delfinlany,hogy ilyen ügyes az uszason!

Fatima,hellooooo :D rosszcsont Tarek anyukaja :lol: biztosan nagyon ennivalo lehet,remelem latunk hamarosan fotokat rola :wink: melo..ne is mondd..valszeg szerdan lesz egy ujabb föproba :? ha összejön
a disznotor pedig tenyleg nem eröszak

Zsófi,ne haragudj,de en akkorat nevettem a malacszemes duman :lol: miket vagyunk kepesek magunkrol mondani,hehe :D de tudod,a hordozokendös kepen is nagyon csini vagy,mar ami latszik,sztem neked nincs min aggodnod :wink:
a kepen a babakocsiban ül Vanda(Evelin,hehe :lol: )

Nyuszi,sajnos az utobbi napokban rettenetesen trehany voltam a dietaval kapcsolatban,apa is olyan koran megy meloba,en meg a maganyomat hülye edessegekkel osztom meg :evil: ugy haragszom magamra!!!asszem ujra kell kezdenem a 90es visszaszamlalast..áááááááááááááááááááááááááááááá-ez egy mokuskerek amugy :evil:
gratulalunk a fogacskahoz!!!Vaninak meg nincsen 8)

Klari,köszönöm szepen a ceklas tippet!!!!varjuk a kepeket!

csajok,ennyire futotta,leszakad a nyakam :cry:

szep almokat!!!!pusszancs

KépKép
evu

Szép jó reggelt!

Evu, hogy van a nyakad? Szegényke :cry:

Fatima, örülök, h. bejelentkeztél. Jó lenne ha meglenne a meghajtó a képekkel! Úgy megnézném már Tarekot!
Mindjárt 1 éves lesz ő is :)

Én is észrevettem, h. ebben a korszakban (nem tudom meddig tart), iszonyat fogékonyak. Beszarás.
Szóval sokat sokat kell velük foglalkozni, dumálni, mesélni.

Tegnap felfedezte Emma a repülőgépet, úgyhogy most ez a sláger :lol:

Mindenkinek szép napot!
Úgy néz ki kánikula lesz! Hova bújjunk? :roll:

Kép
niki30

Sziasztok!

Evu! Én a céklát mindig megfőztem, és ha az van a kajában, akkor tuti megeszi. Általában cékla, krumpli, répa, kis husi keveréket főztem és turmixoltam. Hát igen, a brokkoli nálunk is nyerő kaja lett (apa örömére:oops:)...

Niki! Nagyon széo Emma, igazi kis királylány!

Vanó babának boldog névnapot! Nagyon cuki a morcos, ébredős képen! Anyával együtt meg nagyon szépek!
Lassan én is kezdhetem a 90 naposat. Egyszer már csináltam, csak hát nem mindig tartottam be... :oops: :oops: :oops:

Klári! Julinak is jár köszöntés! Bodog 2,5.-et neki!!! Várjuk a képeket!!!

Fatima! Képeket kérünk rosszcsont Tarekról!!!

Petra megint belázasodott, úgy sajnálom szegényt! Amúgy ő is rosszcsont, már hajlandó menni ha fogjuk a kezét, persze minden rosszaságban benne van. Pakolja ki a szekrényeket (nekem meg jó fogyókúra a visszapakolás :lol: :lol: :lol: )

Teri

KépKépKép
pruci

Petrának jobbulást és lázmentes napot!!!

Kép
niki30

niki sajnálom a szülinapos fiaskót, bár a miénknél biztos nem volt rosszabb. a szüleim kitalálták, h haragszanak egymásra, így egyik se jött el. az öcsém is vmit csinált, így a családunkból senki sem volt kíváncsi samura. sebaj, majd a 2.. amire nagy babapartyt szervezek, amúgy. nagyon jó lett emma új vonalzója!!

petrának jobbulást! neki is mindjárt itt a szülinapja!

fatima, igen nem ér, h nem kapunk képeket! ha másképp nem megy, csinálj néhány frisset?? tényleg te mikor tervezed a munkába visszaállást? még maradsz otthon 1 évet? tejemről kérdeztél, szerencsére csak ritkán kell fejnem, amúgy kezd beállni.

evu: gondoltam rád, tegnap én is tornáztam. rubint rékával a 30 perc hasizmot. most minden nap megcsinálom majd. amúgy hát lehet h a képen nem látszott de a 13 kiló az 13 kiló. mondjuk már ment le 5, de még sok van hátra. életemben nem voltam ilyen kövér. és nem csak az zavar, h esztétikailag ocsmány, hanem h semmilyen ruhám (szó szerint: szoknya, nadrág, póló fürdőruha stb) nem jön rám. az meg kicsit költséges, h új rughatárat vegyek.. szóval le kell fogyni!
és tudom, h szoptatás meg minden, de nem drasztikusan akarom. ill. nem hiszem h ennek a tetemes túlsúlynak az elvesztése jónást megrázná. vagy a tejtermelésemet. eszem szénhidrátot, de főleg reggel és délben- vacsira meg igyekszem nem. plusz a szopi, az éjszakázás, a 2 gyerkőc és a testmozgás.. hát csak lemegy.
mert így én vízpartra tuti nem megyek.

meséltem, h csaba megy erdei iskolába gyerekekkel a jövő héten? és viszi samut is! jónással ketten leszünk. úgy fog hiányozni samu!! (meg csaba is!!! :) :) :))
kerekpocak

Zsófi, de jó lesz a fiúknak, erdei iskola! Wow
Azért szerintem tök jól ellesztek Jónással, kicsit tudsz esetleg lazulni, pihenni.

Igen, ez tudom milyen szar, mikor nem jön rád semmi normális gönc, én is úgy utáltam. Arra meg nem volt pénzem, h. mindenből újat vegyek.

Kép
niki30

igen igen, milyen más volt tavaly, amikor az egyedül samuval-- gondolatra még kicsit megijedtem, bezzeg most az egyedül jónással a pihi!! hehehehe
kerekpocak

Fúú, szerintem tök vagány lett az új vonalzóm.
Nekem tetszik, höhhh :lol:

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?