Sziasztok lanyok!
Mar jo regen jartam feletek, es most jo 2 hetnyi hsz-t olvastam vissza. Rengeteg a melom, es en nem is tudom, meddig tart meg hetekben, augusztus vegeig, nagyon sok, nem is erdemes kiszamolni. Szerencsere nalunk teljesen jo idoben koltozott be a bebi, mert itt osz van, es nagyon haals vagyok ezert a hidegert, mert allatira jol esik. Nem irigyellek benneteket a hosegert, de ki tudja, majd hogy alakul nalam is a kovetkezo baba.
Lanta: szerintem is orulj neki, hogy nem szedtel meg fel sokat, orulj neki, legalabb majd nem kell fogyoznod a szules utan. Boldog hazassagi evfordulot!!!
Konan: sajnalom a negativ vedonos tapasztalataidat. Egy masik topikon mar egysegesen tamadononek nevezzuk oket, mert sajna a hozzaallasuk inkabb ezt a nevet igazolja.
Monee: gratula nektek is a kukishoz.
Bagzerka: de jo, hogy alairtatok a szerzodest. En tegnapelott vettem meg a Quinny Buzzt, meg a tied is erdekelt volna, dehat nekunk fiunk lesz
Holka: nem semmi, hogy Emma mar 1 kilo, az mar egesz tisztesseges suly, es meg siman van ideje, szoval meg ezerszer lesz lehetosege arra, hogy beforduljon. Gratula a jogsihoz!!!
Minyu: jo, hogy tul vagy a terhelesesen, es grat a jo eredmenyhez is
Roni: hat az en tokim is pont ilyen, van, hogy egy ora alatt 3x megyek pislantani, mert szerintem a holyagomat hasznalja focilabdanak vagy boxzsaknak. De mindig, nemcsak egyszer-egyszer, hanem allandoan!!!
Lolababa: oriasi gratula Majacskadhoz.
Bejci: ajaj, neked is tamadonod van ?! A kis Bianka meg tenyleg jo rafkos, de a jo vedonok tudjak kezeleni az ilyen gyerkocoket ugyesen. A 6 kilo egyebkent egyaltalan nem tunik veszesen soknak, szoval szerintem nem igazan indokolt a tamadas. Ha meg mindent megteszel, akkor meg innentol kezdve mit varnak toled?
Szeder: en a helyedben megkerdeztem volna a patikaban, hogy terhessegi tesztje nincs, mert pillanatnyilag eppen azt keresnel ?!
Kistiggrincs: dobj mar fel egy pocikepet, kivancsi vagyok a tiedre. Merthogy en is inkabb azert aggodok, hogy tul pici a pocakom, es megneznem a tiedet is.
Petra: Hanna Roza igazan gyonyoruseges csoppnyi kislany.
Starlak: ugyes vagy a vizsgakkal, meg hogy a felevet is lezartad, szuper
Marta: en nem erzem Ben csuklasat, de rengeteget csuklok, pedig azelott szinte soha. Lehet, hogy most akkor csuklok, amikor a bebim is?!
Nostawen: gratula a kislanyhoz
Honey: mi van veled? Hihetetlen, hogy mik tortennek veled, es igy veszik el a kedved a kovetkezo babatol, pedig ha nem paraztatnak vegig, akkor lehetne gy problemamentes, szep varandossagod.
Suly: jelentem, es tovabbra is nagy lendulettel taposom a nullas km kovet. Egy dekat sem hiztam, persze ennek a tovabbra is napi rendszereseggel jelentkezo roka koma
az oka. Nem gondoltam volna, de sajnos itt tartok, hogy Benedek mar szetrugja az oldalamat, de meg mindig visszakuldi a kajat. Mar a dokimnak is beszamoltam, es kaptam gyogyszert is, ami aztan semmit sem hasznalt. A pocakfotom is inkabb csak csufolodasnak dobom fel, alig vmi valtozas az 1 honappal korabbihoz kepest. Valami van ott, de meg az egvilagon senki sem veszi eszre, hogy babat varok. Pedig mar ugy szeretnek buszke kismama lenni, egyenlore meg nem megy. Persze etvagyam sincs, szoval a hanyas mellett meg eleg keveset is eszek.
22. het
Folyadek: csak csatlakozni tudok, en vilag eletemben rengeteget ittam, nekem siman lecsuszik a napi 3-4 l folyadek, es meg soha nem volt a varandossagom soran semmilyen gorcsom sem.
Vitamin: en az elso trimeszter vegevel abbahagytam mindenfele gyogyszert, nem szedek senmi vitamint. En eszek mindenfeleket, zoldseget, gyumolcsot, hust, szoval valojaban nem is nagyon van ra szukseg.
Mi is megvettuk a babakocsit, ugyanolyan, mint Bagzerkae, csak hat ugye nem piros, hanem eros ferfias szin
babaverda
babaverda 2