Új privát üzeneted érkezett!

Szami: Gyönyörűek a lányok! Jól van, többet nem macerállak a képekkel.... :oops: :wink:
jaimee1

Szami!
Majd akkor én! :wink:

Hol vagytok lányok?

én megcsinálom azt, ami tegnap elmaradt, de hulla vagyok, mert még éjfél körül filmeket töltöttem le, Elin belevitt a tutiba! Új szenvedélyem van.. most is kerreg a winchester ezerrel!
Rohangálok a meló, meg a gép között... :)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggelt!

Niki: örülök, hogy jobban vagytok. Biztosan jó a tavalyi krém, én használtam a mienket simán a második évben is. Igen, megszületett Léda baba 3300gramm 52 cm, mind a ketten jól vannak... mindenki azon nevetett a műtőben és azon kívül is, hogy nem egy újszülött hanggal sírt fel... hatalmas torka van :lol: Anikó lehet, hogy ismeri is a családot, mert ladányiak, csak Sz.berken laknak. Ha érdekel, azt már priviben írnám meg.

Szilbee: sajnálom, hogy a Kisebbik Herceg betegeskedik, de a tejecske és a meleg nap kiszívja majd belőle a trutymákot.

Bbj: gyerekprogramok lesznek a Hild téren, a koncertek mellett sok kísérő program lesz, és szerintem a Széchenyin is lesz valami.

Tegnap sikerült eljutnunk fül-orr gégészhez. 19.20-ra kaptunk időpontot, 20.23-kor mentünk be..... gondolhatjátok az örökmozgó gyerekem mennyire bírta. Szerencsére velünk volt apa is. Többet csak annyit írnék róla, hogy magánrendelés volt..., tökéletesen egészséges a gyerekünk...és a végén már annyira éhes voltam, hogy majd kiesett a szemem...

Kép

Kép
szolkata

Elfelejtettem... :oops: :

Szilbee: sajnálom, hogy Dávidnak újra kell oltani a BCG-t, az nem egy kellemes oltás, de a lényeg, hogy védett lesz.

Bbj, Szami: a fényképekre mindig elfelejtek reagálni... csak nézegetem, nézegetem, nagyon meg vagyok elégedve... :lol: , csak nem írok róla... :oops: Jaj, és Anikónak is volt, meg Robikának is megnéztem a kissé belőtt menős videóját :lol: Nagyon ügyes már ő is. No Mindenki nagyon szíp oszt kész. Na. :lol: :roll: 8)

Kép

Kép
szolkata

Hellabella :)

Ehehehehe...Szilbee, jaó eza videjó :lol: Úgy látom van több is, majd mekkukkolom őkötise. Dévidnek gyors jobbulást! :( +++

Betti, a lényeg, hogy görbüljön :D Egyelőre fontosabb a pihi!
Decuki Bettike a ciciszeretetével :lol:

Dorka, köszi, kicsit megnyugodtan csámpázásügyileg :) Hűha, Lidl-be nemtom mikor jutok el...de partykellékek kellenek majd :D

Judit, én is tévéfüggő vagyok :oops: Jópár éve meg csetfüggő voltam :oops: Abból kinőttem, de a tévé maradt...
Hm, sztem Gréti egyre jobban hasonlít rád :) Jól áll neki ez az arcfestés :D Hagyta este lemosni? :wink:
Ehh...fajin ez a kisbéka, de én félek tőlük :( Asszem én vagyok az egyetlen ember, akit már kergetett meg béka :? Fényképen oké, élőben még üvegen keresztül is nehezen szánom rá magam a bámulásra...
Tetszett a Letis wc-s újságadogatós szösszenet :lol:

Jaimee, bár már elmondták járóka ügyben, amit lehetett, dejazé én is... :oops: Nekünk csak pár hónapig volt hasznunkra (több magasságba állítható, farácsos); mostanában azon filózok, hogy már össze kéne pakolni, mert csak a helyet foglalja :roll: Már csak akkor teszem bele Huncit, ha kettecskén vagyunk itthon és elmenek tusolni. Vagy ha olyan dolgom van, hogy abszolut nem tudok rá (is) figyelni. Egyébként hagyom a lakásban garázdálkodni :)
De amíg használtuk (a mászós korszak előtt), addig nagyon jó volt :) Elücsörgött benne a játékaival. Úgyhogy kábé én is úgy vagyok vele, mint Szamóca: jó vót, de nem tudtuk kihasználni...

Elin, sűrűbben is idevéletlenkedhecc :wink:

Királynő: a szőke lánynak én is drukkoltam (ha már törökszentmiklósi :wink: ), de üssetek agyon nyugodtan, szerintem híg volt a mezőny... Igen, szépek a magyar lányok, csak a szépségversenyekre nem jelentkeznek... A jelenlegi királynő meg...úristen...

Szamóca, szépek a csajok :D És jó hír, hogy semmi bajod :)

Niki, üdv újra közöttünk :wink: De jó, hogy Kata jól van végre! :D

Kata, esti időpont gyerkőccel? :shock: Huh... az fasza csúszás, 1 órát várakozni...magánban...

Judit
Kép

Kép
balwin

Katlina, Robika videója is kerály :lol: Már csak a borvirágos kis nózi hiányzik :wink: :lol: Édes :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Najóvanakkor, legyen meg az 1000. :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: Még otthon vagytok? Köszi a véleményt! :)

Bevallom,én megdöbbentem, hogy az a lány lett a kiránynő,k amelyik...a versenyt nem láttam, de....sztem kicsit még ijesztő is volt. :oops: :oops: Earht, Universe, World? Összevonták a versenyeket? Fásy eladta a jogot? Vagy mi van?

Béka: Csak ha rálépek, akkor kapok frászt.

1000? Kb dupla annyit jár a lepénylesőm.... :oops: :oops: :oops:

Lányok, van már eper a piacon? Mert akkor útra kelünk jövő héten, megér egy túrát.

Na jól van, nem kell nekem mindenre reagálni. :oops:
jaimee1

Hali,
lemaradtam, nem tok mindenre reagálni, de a képek aranyosak... :)
Tényleg sűrűbben rakosgathatnánk!

Jaimee, van eper!! Szépek, de én nem vettem, bevárom anyukáméknál.

Judit, grat. az 1000-hez!! :)
Még legalább 5x ennyit... Akkor vajon hány évesek lesznek a porontyok?

Kata, sejtem, kinél voltatok.... A lényeg, hogy o.k. minden! Remélem utána jól bekajáltál, nehogy már még el is ájulj!
Holnap akkor elnézünk a Hild térre (mintha olyan messze lenne), köszi az infót!
És gratulálunk az anyukának, nagyon szép nevet választottak! Bevallom, nagyon tetszik, de ha én magyartanárként ezt a nevet választanám, kicsit furcsán néznének rám...

Juidt, evcarucis lóvét mikor adjam?
Milyen filmeket töltögetsz le?
Mi újság a sulival???? Rég írtál róla!!! :?:

Szilbee, ha Dév meggyógyult, fussunk már össze!!!
Szülinapozni majd jún. 21-én (szombaton) fogunk, anyáéknál, Rákócziban, kertiparty lesz! (ha jó idő lesz!)

Még minidg torta: Némo tortát nem tudjátok, ki készítene??????

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee, én is épp ezt mondtam tegnap Apának; hogy Fásy leadta a csajokat? Asszem övé volt a misszvörld... amúgy nekem az earth új dolog, nyem hallottam még :roll:
Háddehogynem, tessék csak reagálni! Akár mindenre is :mrgreen:
Itthon vagyunk :)

Dorka, hát ha ilyen ütemben haladok (cirka másfél év alatt 1000), akkor az 5000. hsz-omkor kábé 7 évesek lesznek :lol:
Tortaügyben nem tudok segíteni :oops: Én megpróbálkozok majd valami saját készítésű marcipánbevonatossal (egy kicsivel), képeket keresgetek, milyet kéne...

Ehh...az előbb Huncim zsákmányolt magának egy főzős vaníliapudingot (port), oszt rágott rá egy lyukat :shock: Ez még nem baj, csakhát nemtom mennyi port nyelt... de csak nem lesz tőle baja?!...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Mi nemrég jöttünk a Zagyva cukiból, rendeltem ott tortát apukámnak (holnap lesz a szülinapja), és gyorsan bedobtunk egy fagyit is! Találkoztunk Katiékkal, de csak egy szia, hogyvagytokra futotta...nem egyedül voltunk.

Balwin, szerintem nagy baja nem lehet a pudingportól...

Áhh, ezt a királynős választást én sem értem, mind a három kapott koronát, csak más világversenyen indulnak. De akkor meg miért emelték ki közülük az egyiket... mivel több, a universe, mint a másik kettő... :?
Ja, én már sok szépségversenyen megállapítottam, hogy teljesen átlagosak a csajok, sőt van egy-kettő, aki hm... hát nem lenne oda való.

Kata, hát tényleg jó késői időpontot kaptatok... még jó, hogy nem lettél ott rosszul. Örülök, hogy fülecskével minden rendben! Aztán tanulj is ám néha :wink:

Ja, Robika videó király!!!! Nagyon tetszett!

Betti, remélem gyorsan rendbe jön a lábad. A vizsgákkal meg ne stresszeld magad, görbüljön, az a lényeg!

Tényleg, BBJ, te évet halasztasz :wink: Mert tényleg nem mesélsz semmit a suliról....

Szami, gyönyörű ez a két lány! Komolyan, egyik szebb, mint a másik! Esküvő-lagzi... de jó neked, én már olyan régen nem voltam! Érezzétek jól magatokat! (Melyik csini ruhádban mész :wink: :lol: )

Tévé. Én mikor Csongi pici volt szappanopera függő lettem. Pedig sosem szerettem. Erre annyira rákaptam, hogy ki nem hagytam volna délután őket :?
Na, függőségem van még egy pár most is... sajnos :?

Évi és
Kép
csongianya

Szaisztok!

Judit!
Gratu az 1000-hez, én is a napokban néztem, meg, hogy hol is tartok, és lám túlléptem...

Küldjél a por után egy kis tejet, osztan kész is a puding... bizti nem lesz semmi baja!

Na ezt is mondják, hoyg Gréti rám hasonlít....

ha oylan jól sikerál, mint a másikod, meg is értelek, hoyg magad csinálod a tortát.

Évi, Dorka!
de van suli, csak én tudjátok nem megyek, de ez a félév nekem lightos, csak 1. féléves tantárgyam van, amiből nem kell csinálni semmit. ami már második féléves lenne, annak nincs meg az eleje, így lóg a lába lóga....

Dorka!
először néztem, hoyg mi van a névvel, de aztán leesett, nem hallottad, mekkorát koppant?

Kata!
Gratu barátnőnek, szervezd be ide!
És kösz a progit... holnap a biztos pont du. circus apával megy Gréti, ha addig Misi hazaér, meg alszik egy kicsit.. méheket pakolnak, úgyhogy fo..s lesz az éjjel!

akkor a dokinak is felteszem gyűjtést kell szervezni, biztos ami biztos... de legalább nincs semmi baj...

Jaimee!
nekem sem tessetek a láynok, főleg nem az első, vagy akkor nem is tudom, hyog melyik...a többit én sem értem, csak amikor a Krisztit szólították rongyoltam apához hoyg ő lett az első, aztán jön vissza, hoyg hát nem ül, hanem áll... :shock: na mondom akkor nem értek semmit.

eper már van, de oylantól vegyél, aki a kertből hozta, már két hete hozott Misi is ebből a korábban termő fajtából, és nagyon fincsi volt, már eper ízű...
ma sajnos lemaradt a borsóról, zsenge borsólevest akartam főzni, mini répácskákkal, amit csak mosni lehet, azt is csak óvatosan, nehoyg eltörjön... meg apró nokival.. na meglátszik hogy éhes vagyok, megyek iszok egy pohár vizet, de megvan a 4,7 kg mínuszba!!!!

Judit!
nem is írtam, hyog de jó, hyog fogysz csak úgy! én meg senyvedek.. valami tipp jöhetne ám!

a filmek amiket töltöttem , a 9,5 randi, mézengúz, nicsak ki beszél1-3, SAC 6. évad 1. rész eddig...még ma akarom a hupikék törpiket, meg talán elmot.. és mára ennyi....

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja meg most jön a lecsó...

Judit,
Kép
Kép
bbj

valaki fizetett már paypallal/on? tapasztalat, meg hyog is kell? nem értem a linkeket, amiket találok.. én már csak iylen vagyok e téren...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Megvagyunk mi is,voltunk ma a Tiszán hát a kisfiam nem fél a víztől rohant a víz felé,szive szerint fejjel ment volna bele,és hiába volt hideg a víz pancsizott,elhoztuk onnan és síkítva üvöltött :D :D ,aztán megpillantott két lány és vigyorogva pá-pázott nekik mint ha mi sem történt volna-hát igazi kislegény!
Mindjárt dobok képet is!

Ja és voltunk ma a tervezőnél,minden ok,jövőhéten már intéződik a bontási engdély :wink:

Kép

Kép
katlina

Hall! Na én is befutottam... Anyóséknál voltunk. SZupi volt nagyon! 8)

Dorka! Kipróbálta Dave Szabi kocsiját! :oops: Így utólag is köszönjük már szépen! 2x is aludt benne a jó levegőn! :mrgreen:

Holnap vagy hetfűn majd jövök és v.olvasok... most nem van időm...

Cuppantok Mindenkit! :) Jóccakát!
szilbee

képek
Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Teljesen véletlenül akadtam erre a fórumra, és megörültem, hogy végre a szolnoki kórház szülészetéről is lehet valamit találni.
Bár gondolom, jó kis összeszokott csapat vagytok, és úgy látom nagyrészt mindannyian szülés után, de remélem egy-két kérdésemre válaszoltok röviden.

Szeptember elejére várjuk az első babánkat és Szolnokon fogok szülni, bár tavaly ősszel elköltöztünk nem is túl közelre. (sajna)
Mivel Szolnokon kezdtem el dokihoz járni, úgy gondoltam nem váltanék, bár Szentes közelebb lenne.

Szóval egy-két kérdés:
1. Sehol nem olvastam Tornyi nevét. Senki nem járt hozzá? Tudtok róla valamit?
2. Milyen tapasztalataitok vannak (aki nem olyan régen szült) a kórházzal kapcsolatban manapság? Nagyon igénytelenek a mosdók?
3. Milyenek a nővérek?

Most hirtelen ennyi. Előre is köszi a válaszokat.
kitten13

Szia Kitten!
Először is gratu a bébihez!
te nem írtál a hoxára is?

A kérdéseidre most nem tudok írni, de fogunk, nézzed a topikot!

Katlina!
Jóka képek! babaúszás....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szia Kitten!

Üdv és gratula!

Részemről:
1) Majdnem szomszédja anyósoméknak. Emberként oké, dokiként sok jót még nem hallottam róla. :?

2) Szülészetről, gyermekágyról nekem csak jó tapasztalatom van, leszámítva egy bunkó csecsemőst...WC felújítva, tusoló kibírható. Vannak fürdőszobás szobák is, nekem nem volt hozzá szerencsém, arról talán majd a többiek.... Terhespathológián rosszabb a helyzet, ott egy működő WC volt, amikor bő egy éve ott voltam. A tusoló meg....hagyjuk.

3) Gyermekágyon? Velük is csak jó tapasztalatom van. Mondjuk, amikor letoltak a gyerekágyra, valaki azét "fogadhatott" volna, hogy élek e vagy halok. Jajjj, de sokat akarok. :D De azért egy vödör tea várt az éjjeliszekrényen, annak örültem.

Ha negatívumot kell mondani, akkor a gyermekorvosokra tudok panaszkodni, akik mindig csak üzentek a "sárga" gyerekemről. Állítólag súlyos beteg baba született, azzal voltak elfoglalva, de hát azért én is kíváncsi lettem volna, hogy most akkor mi lesz a gyerekkel, tényleg a korára átviszik, mik a kilátások?? Semmi infó nem volt. A saját dokim segített, aki ugye nőgyógyász.....
jaimee1

Hella :)

Szamóca, legalább a lazzsiról dobjál 1-2 képet :lol:

Évi, akkor mára nektek is kellemes időt az ünnepléshez :D

Judit, neeeeem fogyok én olyan nagyon! Tél óta -5kg :oops: Dejazé ahhoz képest, hogy semmit nem teszek az ügyért... :roll: :D Sztem a gyerek utáni mászkálás, pakolászás miatt van... 4,7? Wáow! Csak így tovább, gratu! :D

Eheheh, Robika, a pancsoló kislegény :lol:

Üdv kitten13 :) Gratulálok a picikéhez! :D Tudjátok már a nemét? Írhatsz ám még magatokról :wink:
Tornyihoz jársz? Nekem nem volt vele tapasztalatom, de azt mondják durván vizsgál. Ami alapesetben tán nem olyan nagy baj, de szülés előtt... Namindegy, rémtörténetekkel nem traktállak :) Én jót nem hallottam róla.
Mosdó: a jelenlegi helyzetet tekintve nem nagyon vagyok kompetens az ügyben, de azé: az előkészítőhöz tartozó mosdó szuper, legalábbis gondolom az egy év alatt (mióta szültem) nem amortizálták le :wink: Szerintem már a gyermekágyas közös tusoló sem gáz... amikor bent voltam, az egyik (talán kettő van...) elég tré volt, de abban nem is tülekedtek :mrgreen: És néhány szobához is tartozik már mosdó. Nademajdelmondják, akik nemrég szültek :D
A csecsemősök...nekem rosszak a tapasztalataim (kedveseknek mondhatók, csak éppen nem foglalkoznak az emberrel), de vannak itt olyan anyukák is, akiknek pozitív élmény volt a gyermekágyason eltöltött idő :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jájjj, Judit, a fogyáshoz gratula! Elfelejtettem...

Balwin: -5kg az elég sok. :shock: Gratula! El ne fogyjál!
jaimee1

Jaimee, de nem az én méreteimmel! :mrgreen: Észre se venni :( Nosebaj, majcsak tündöklök még eccercsak régi fényemben :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Kitten! Nekem nincs tapasztalatom Tornyival... Írj magatokról is!!! :)
szilbee

Fógyó Anyukák!! Gratula!! :D

Én is fogyok, bár nem akarok... pedig eszek is rendesen. Most 56 vok... lassan pálcika ember leszek. :?

Na most ennyi... D. épp most ébred.

Pussz!
szilbee

Na még 1 gondolat...

Jaimee! Már nem"tom melyik topikban kérdezted... A kóstolást folytatjuk. Szopi gyakrabban van a szokottnál, így nem hagyjuk el a gyimilcsezést. Most a baracknál tartunk. Volt már alma és meggy is. Ez utóbbi bent tartotta a "sárga aranyat", úgyhogy még várunk vele 1 hónapot. Holnaptól répalevezünk...

No most már tényleg mentem ... muszáj ... pedig még a másik topikba is akartam volna írni...
:roll:
szilbee

Szép vasárnap délutánt Nektek!

Szia Kitten! Én is köszöntelek felénk, írj sokat (és gyakran) , s érezd jól magad itt!

Évi, tényleg naggggyon jó kis lagzi volt, fél 6-kor értünk haza, igaz, az út 1,5 óra volt. Nem bírtam ki és meg kellett vennem egy csini ruhát, merthát olyan ritka a ruhákkal, hogy van pont akkor, amikor kellene és olyan, amilyen kellene és még jó is rám, egyszóval meg kellett vennem...és egy percig nem bántam meg, olyan jól éreztem magam benne! Pezsgőszínű hosszú a szoknyája, enyhén bővülő, a fölsőrész pedig aranyos-pezsgő színű, kicsit brokátos. Aztán persze az igazi bulis-táncikás vacsi utáni mulatozáshoz a jól bevált nadrágos top összeállításra cseréltem. Képeket magamról akkor tudok hozni, ha a sógornőm fia valahogy eljuttatja az ő gépével készülteket nekem.

Viszont most már eljutottam oda, hogy az első városról, amit a kirándulás során meglátogattunk tegyek fel képeket. Úgy gondoltam, gyűjtök róla nektek egy kis infót is a netről, hogy okosodjunk is , ne csak a képekben gyönyörködjünk.

Tehát az első megállónk az észak-olaszországi Verona volt. Az "urbs nobilissima" (legnemesebb város) kiemelkedik az adriai partvidék és a Pó-síkság gyönyörű városai közül. Ősi kereskedelmi útvonalak találkozási pontjánál épült, jelentős nemzetközi vásárok helyszíne, joggal nevezték el Itália kapujának.

Verona legszebb tere, a Piazza Bra nagy részét elfoglalja az igen jó állapotban megmaradt amfiteátrum, mely az 1. században épült, az akkori városfalakon kívül. Építőanyaga a közeli, ma borairól ismert Valpolicellából származó mészkő.

Kép

Shakespeare Rómeó és Júliája Veronában játszódik. A 19. században terjedt el a vélekedés, hogy itt élt Júlia, a 12. században épült ház ugyanis a Dal Capello (innen származna a Capulet név) családé volt. Íme a híres erkély:

Kép

"Haragjuk bárhogy szítják,
fogódzunk annál inkább!
Együtt leszünk, ha baj van,
együtt örömben, harcban!"

Az udvaron álló szobor Nereo Constantini műve. Azt tartja a szájhagyomány, hogy akik megsimogatják a szobor egyik cicijét, azoknak tartós lesz a házasságuk. Nézzétek milyen fényes! :oops: :lol:

Kép

És egy művészfotó búcsúzásul. A katedrálist 1187-ben építették egy őskeresztény templom helyére. A veronai épületekre jellemző vízszintes csíkozást a vörös tégla- és a fehér kőrétegek váltakozása adja.

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Ja, és a két Juditnak akartam írni, hogy vettem egy igazi piros fatalpú papucsot is! Jól megy majd a fürdőhöz :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, és köszönöm a válaszokat!

Magamról? Magunkról?
6 évvel ezelőtt költöztem Szolnokra, az akkor még barátomhoz (azóta férjem). Nem ismertem igazából senkit - és már nem tudom pontosan kinek a javaslatára - Tornyihoz kezdtem el járni. Azóta is hozzá járok, és megmondom őszintén, én egyáltalán nem tapasztaltam meg a durva vizsgálatait (pedig ennyi idő alatt megfordultam nála jópárszor- főleg úgy hogy a baba sem egyik pillanatról a másikra sikerült). Szóval nekem nincs vele bajom, csak azért érdeklődtem, mert eddig nem nagyon olvastam a nevét a neten sem pozitív, sem negatív kritikákkal.

Most éppen nem dolgozom, mert a terhességem elején volt egy kis bibi, de szerencsére (lekopogom) azóta nincs semmi gond. Mégis a táppénz mellett döntöttem és így teljesen nyugisan telnek a napjaim.
Szeptember még egy kicsit odébb van, de azért már többször is eszembe jut, hogy fogy az idő. Igazából nem félek a szüléstől, de némi izgalom, mint mindenkiben bennem is van azért.

bbj!
A hoxán is szoktam néha olvasgatni, de írni nem írtam. (ha jól emlékszem) :)

jaimee1!
Írtad, hogy, mint dokiról sok jót nem hallottál még. És rosszat?
Nyugodtan leírhatod, nem fogok beparázni. (szerintem)

Még egyszer köszi a sok választ. Ha van időm, majd visszaolvasgatok, mert eddig nem sok mindent volt időm átnézni.
kitten13

Helló!

Judit! Igen, otthonukba jártam ki, elvileg ön-és közveszélyesek nem kerülhettek gondozásba. Azért voltak rázós helyzetek. Ja és igyekszem pü-t küldeni. :oops:

Katlina! ÉNISAKAROKTISZÁHOZMENNI!!!!!!!! Robi nagyon cukker, tudja, hogy kell élni. :)

Kitten! Üdv itt! Írj többet Magatokról!
Kérdéseidre:
Tornyi engem anno aug.-ban ( 7 hetes kismama voltam akkor, fenyegető vetélés miatt feküdtem benn ) BEMUTATÓRA akart küldeni ( mikor már 3 napja nem véreztem :shock: ), az orvosom felháborodott, NEM ENGEDTE. Sajnálom, hogy jót nem tudok róla mondani. :oops: De az a lényeg, h. Te meg legyél vele elégedve, jó kezekben érezd Magatokat. Nekem ez a heppem, a lányok már tudják. :oops: [

2 hónapja szültem, a mosdók tűrhetőek, én sem fürdős szobában voltam ( AZ HOL VAN? ), tusoló kicsi, de aránylag tiszta volt. Ja az előkészítős mosdó tényleg jó!

Csecsemősök: mint mindenhol, itt is van ilyen is - olyan is. Volt olyan, akit ha lehetett, kerültem, de volt, aki szimpi volt, és segítőkész.

donkoaniko

Szami!
gyönyörűek a fotók, még a cipőről is, egyébként nekem is van piros cipóm, piros kosztümöm, ha jól tudom kettő is, piros blúzok, de valahoyg a lányokon nem áll jól...
nagyon ügyi vagy, legalább tudjuk mit nézünk, nemcsak bámulunk, hoyg azta de szép!
a ruháról is várom a képeket!

Kitten!
Tornyiról nincs infóm, azt sem tudom ki az, egyébként..ja és a mosdó tiszta volt mindig a wc is! bár nem mostanában jártam arra....
az előkészítős meg nagyon szupi!

Fanna! Nagyon el vagy veszve, meg a Katák is, Olgáról már nem is beszélve! Ditke?
Dorkáék hétvége?
Szilbee, kertipartyról kép?

Anikó!
Én szeressem a hátborzongatós történeteket, de gondolom Druszám is vevő rá! nem írsz le egyet.. talán kettőt... és vissza akarsz menni? csak azért kérdezem, mert egy ismim a pszichiátriai bentlakásos intézetben volt, és miután megszületett a láyna halálfélelme lett a betegektől, és váltott...mondjuk a bentlakók ön- és közveszélyesek voltak.

na megyek ágyazni....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziótok,

üdv, Kitten! na, akkor én jövök jóval is, mert én "tinikoromban" (17-18 éves koromban) Tornyihoz (is) jártam rendszeresen, akkor még a máv kórházba, és nem tapasztaltam durvaságot, vagy ilyesmit. Alapos is volt, amikor további vizsgálatokra volt szükség... Aztán elkerültem egyetemre Debrecenbe, és ott jártam dokihoz, h akellett, aztán amikor tervbe került a baba, én váltottam, bízva az ismerőseim jó tapasztalatában, és Dinya T-nál szültem.
Kórház: sztem a fürdő bírható, az előkészítőben is, attól ne félj. Csecsemősöktől meg kérdezz bátran, ha gondod van, légy határozott, akkor foglalkoznak veled, amúgy nem igazán fordultak hozzánk, meg valljuk be, elég kevesen is vannak enniy babaára-mamára. De tényleg vannak aranyosak is!!!

Fogyók!!! Ezer gratula nektek, én most nem merek mérni... :oops: Úgy vagyok vele, 1-2 hónapra minek legyen formában, önsanyargatással? Aztán 9 hónap fogyimentes, örömteli súlygyarapodásra várok!!! :)

Szilbee, használjátok bátran, ha kint vagytok!!!!

Katlina, nagy gajzágó Robika!!!! Jó lenne már látni benneteket!

Ditke, holnap séta?
Niki?? Ti is köröztök majd?

Szamóca, nagyon szép helyeken jártatok, köszönjük az ism.terjesztést is!

Hétvége: nálunk is jól telt, semmi extra, Szabi már sokat megy egyedül, vigyorog mindenkire, olyan kis büszke magára!
Dobok egyy-két képet, a Tisza gáton "kirándultunk":
Tiszaligetben, kacsalesőben
megfáradtunk
menőke
még kedden, a Coránál, Hawaii, dizsi....

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: Aszta, lassan férfi lesz a fiadból. Nagyon aranyos!! Az utolsó kép a legjobb.

Szami: Szépek a képek! :)

Kitten: Nem írok semmit, egyrészt mert Anikónak igaza van.
[quote]D írta:e az a lényeg, h. Te meg legyél vele elégedve, jó kezekben érezd Magatokat.
Nem egy olyan doki van, akitől kiráz a hideg és ha az utolsó nőgyógyi lenne Szolnokon, akkor sem mennék hozzá (Tornyi nem ezek közé tartozik, hiszen mint orvos, nem ismerem) mások mégis boldogok vele és áldják őket. Másrészt meg olyan hátborzongató rémségeket nem tudok szerencsére mondani. Inkább azt hangsúlyoznám, (főleg hogy a dokid), hogy mint majdnemszomszéd nekem szimpi.

Anikó: Nem fogysz? Nem baj, még csak 2 hónapod Doroti.
Egyébként meg tök jól nézel ki a fotón.
Komolyan!!

Ha az Isten is úgy akarja (hehe, stilszerű) holnap végre eljutunk a plébániára keresztelőt egyeztetni. Ha egyszer meglesz az időpont, tényleg elmondok egy imát. :lol:
jaimee1

Szamóca, köcce a képeket...véééégre :lol: Nagyon szépek! És jó a körítés is :wink: Érdekes. Papucsról is jöhet kép :D

Kitten, bár enyém kérdésem ügyesen átugrottad, azért még kérdezek :wink: Korod? Honnan költöztél Szolnokra? A környékről, vagy messzebbről? És most hol laktok?

Judit, jah, szeretek borzongani :mrgreen: Bár a terhességem óta inkább csak nappal :shock:

Fannnaaaaaaaaa! Hátha meghallod... :)

Jaimee, támadjátok le a papot :D Rékaruci megvan már? Kérünk képet :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin!

Bocsi, ha nem válaszoltam a kérdésedre, nem direkt volt! :oops:

Visszanéztem, és tényleg nem írtam arról (pedig akartam), hogy még mindig nem tudjuk, hogy fiú vagy lány lesz. (túl szégyenlős)
Hamarosan megyünk 4D ultrahangra, és remélem ott minden kiderül! :o

Egyébként Cegléd mellől költöztem Szolnokra, most pedig 40 km-re lakunk tőle. (direkt nem írtam a város nevét, nem azért mert titkolózni akarok, csak furcsa nekem ez az egész fórumos dolog - még egyszer sem kapcsolódtam be sehová, inkább csak olvasgattam...)
A koromat illetően pedig elég "öregnek" érzem magam, főleg pár hete, amióta a 3.X-et is sikerült elérni! :roll:
Röviden most ennyi.

Jó éjszakát mindenkinek!
kitten13

Szami: Te Szami, jut eszembe, egy bajom van a fotóiddal, hogy hiányzik róla valami. Illetve valaki. TI!
:D
Hát jól kisuvickoltátok a cicijét szegény fehérnépnek. :lol: :lol: Apa nagyon jól fotóz!!

Kitten: 30? Hahaha...Csirke vagy még. :wink:

Balwin: Rékaruci van. Íme: Kép
jaimee1

No csak induljon el a mai reggel is, szép napot Mindenkinek!

Nincs sok időm ma írni, így reagálni majd szerintem holnap fogok... van mire. Holnap délig le kell adnom egy üzleti tervet... azt sem tudom egyenlőre, mi az... :roll:

De azért ez a topic is induljon be... majd bepótolom. Helyzetjelentés legyen Mindenkiről!

Kép

Kép
szolkata

Katlina ment pü.

Kép

Kép
szolkata

Hajjhe :)

Kitten, segond :)
Annaluci is szégyenlős volt...ő az arcát féltette :lol: A puncit nem... Nálunk 4D-s uh-on derült ki a neme, ott addig macerálják őket, amíg valamit nem mutatnak :D
Hm, remélem hamar feloldódsz fórumozásilag :wink:

Jaimee, nagyon szép ez a kisruha! Alig várom, hogy Rékástul lássam :D Reggel végre beleolvastam a blogodba, igaz, csak az utolsó pár bejegyzést tudtam elolvasni :oops: Látom ott a rucikép :oops: Nanembajaz, ha itt is megvan :D Olvastam, hogy nem tessen az anyaga... nekünk sem sikerült 100%-os pamutosat venni - sőt, Anyukám még selyemből készültet is vett... Én végül adtam alá egy fehér ujjatlan bodyt; nem látszott át és nem izzadt bele a gyerek :)

Kata, hűh, üzleti terv...valamikor ezer éve csináltam egyet "házi feladatként", amikor még marketinget tanultam :lol: Egy tetoválószalonét :mrgreen: A tankönyvem ü.t. sablonját használtam...

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: Hát nem tudom, mi lesz a keresztelővel... Itt Szolnokon nem keresztelik meg Rékát, mert nem vagyunk összeházasodva.
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee!
Tündér ez a ruha.. ja body kell alá, amúgy is hüsi van a templomokban, nem?

Ja Szami, téynleg azt én is hiányoltam, Titeket, na majd a köv adagban legyen oylan is!

Kitten!
Baromira öreg vagy! :? :wink:

Fanna!
csak nem hallod, hoyg kiabálunk?

ja és meg van az 5. kilóm, meg még 20 dkg.. tralalalala.
ja van egy jó receptem 10 perc alatt elkészül sütni nem kell, sé isteni tegnap hozta anya a receptet, meg a kész sütit is!

Citrom álom
1 nagy pohár tejföl (450g-os)
9 ek porcukor
2 citrom reszelt héja
1 citrom leve
1/2 l tejszínhab felverve
1 cs babapiskóta, háztartási keksz, ki mit szeretne....
a felsőket összekutyulni, majd rétegesen lerakni 2-3 óra hűtés után ehető!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee! jajj...
képzeld mi az esküvővel jártunk így, hoyg nekem át kellett volna keresztelkednem, így én nem vállaltam....

de próbáljátok meg ksi falvakban ott mindenre vevők! az unokatesóméknak még a ref. pap is elment és megáldotta őket a katolikus szertatáson, mert a csaj ref. nem volt szó, semmilyen lemondásról!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, mmm...csorog a nyálam 8) Gratu az újabb mínuszhoz!!! :lol:

Jaimee, mi is így jártunk... Egyházasgergén akartam megkereszteltetni Annalucit, de ott a pap ugyanezért nem vállalta. Anyukám beszélt vele és mondta, hogy tervben van a házasság; erre a pap: a cigányok is meg szokták ígérni :shock: Köcsög. Úgyhogy Szentkúton keresztelkedtünk. Ott érdekes módon nem volt probléma a házasságlevél hiánya. Ráadásul kegyhely :) Ha egyszer odajutunk, ott lesz a templomi esküvőnk :wink:
Ne keseredj el (bár tudom, mondani könnyebb...), szerintem is próbálkozzatok több templomban, akár Szolnokon kívül is...vannak rendes papok :) Mert csak rajtuk múlik!

Az elébb eeeefelejtettem: Rékának nagyon tuti kis punk sérója van :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Apa az a típus, akinél mi soha (na, jó, ritkán) vagyunk a képeken, mert csak zavarnánk a művészi hatásban... :roll: :wink:

Jaimee, nem akartam ünneprontó és okoskodó lenni, de én ezt gyanítottam. De én is hallottam, hogy kisebb helyeken simán megcsinálják...

Kata, üzleti tervben szívesen segítenék, évente többet is készítek, ez a munkám egyik nekem legjobban tetsző része. Bár én a mezőgazdasághoz értek, gyanítom, Neked nem ebben a szektorban kell otthon lenned...

Kitten, én Cegléden lakom, esetleg ide jártál iskolába? És ne aggódj, ha Elin nem írna ide néha a másik topicból, én lennék itt a legöregebb (azt hiszem...) :oops: :lol:

Dorka, imádnivalók azok a képek... A légiós (én már csak így hívom) sapi is igazán jól áll a fiatalembernek. De Te sem panaszkodhatsz, csini vagy nagyon! :wink:

Azt hiszem, Katlina kérdezte: én egyszemélyes, fürdőszobás szobában voltam. (A szobaszámot nem tudom ugyan.) Két szoba között volt egy saját zuhanyzó és WC. Nekem nagyon jó volt, hogy kettesben lehettünk Jázminnal és bármikor zuhanyozhattam, plusz a WC-ig sem kellett kilométereket megtenni a harmadszor császározott pocakommal...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szia Kitten!
írjál sokat!!!!!
Tornyit hallomásból ismerem,így vélekedni nem tudok róla!

Fogyókúra!
-7kilónál járok még kell 3 és 57 leszek,67-et januárban mértem
Különösebben nem csinálok semmit csak nem nagyon eszem,egy ideig tornáztam de már az sem megy mostanában,futni sem járok ami hiányzik de Robitól nem nagyon tudok elszabadulni

Szami!
Nagyon jók a képek jöhetnek még!

Szolkata!
Még nem ugrott be hogy ki az,Anikó te ismered??

Keresztelő!
Nálunk Robinak csak Névadója lesz,mert se apa se a tesója nincs megkeresztelve :oops:
Amúgy meg nem is ragszkodom hozzá,majd ha felnő eldönti melyik hitet választja!

Jaimee!

Ruci nagyon szupi,kérünk Rékás képet is!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Én is élek ám még!
Sajna egyenlőre visszaolvasni nem tudok. De remélem már júniusban lesz időm. :lol: Ha minden jól megy, ezen a héten letudom az utolsó három vizsgám, és kész a félévem!
Úgyhogy addig nem is jövök újra. :cry:
Nagyon fain új vonalzók vannak, meg váltogatós avatarok! Olyat majd én is akarok! Majd júniusban elmondjátok hogyan kell.
Remélem mindenki jól van. Látom van új kismamink is. Üdv köztünk és gratula a babához!

Rólunk: hmmm, semmi különös. :lol: Babó bölcsizik, amúgy rengeteg szót mond utánnunk. Úgyhogy meg vagyok elégedve a repertoárral: búúú(sz), akó (autó), anya, apa, anyájé, apájé, enyém, még, kuka, kaka, hamnyam, még egy kaka(s), kukuri, vava (kutya). Hm, hirtelen ennyi. Jövőhéten megyünk másfél éves oltásra, merthogy mostmár ilyen is van.
Éjszaka mostmár csak egyszer kell fel, de 5-fél 6kor fégleg felébred.

Húgoméknak fiúk lesz!

Na ennyi, lépek vissza műértelmezni. Dorka! Nem akarsz helyettem bemenni vizsgázni? Stilisztika, műért, verstan, stb?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

No, mi tegnap délelőtt apukám szülinapján voltunk Miklóson, majd 3-ra jöttünk haza, mert most volt az utolsó focikupa.
Sajnos egy góllal megint lemaradtunk a bronzéremről De hogy mégsem jöjjünk haza üres kézzel, hát a fiam GÓLKIRÁLY lett, 8 góllal. Szal, aranyéremmel jöttünk haza és egy oklevéllel Azt hittem hőgutát kapok, iszonyúan tűzött a nap. Nem tudom, a gyerekek hogy bírtak ott rohangálni.

Olga!!! De jó, hogy bejelentkeztél! Nagyon ügyes vagy, hogy már az utolsó vizsgáknál jársz! Egy kalappal :wink:
Balázs édes lehet, majd megkuksizom júniusban, hátha akkor már nekünk is több időnk lesz.

Jaimee, de ééééédes ez a kis ruha!

Szami, várom ám a Mátés Barcelonás képet :wink:

Kitten, üdv közöttünk! A 30-al csak a középmezőnybe férsz be :wink: Nekem anno Tornyi állípította meg a terhességem. Hozzá jártam, mikor hazaköltöztünk Pestről. Hát őszintén megmondom, mikor először megláttam megrettentem. Az én 152 cm-hez képest óriás!
Sok tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, mert akkor még a MÁV-ban dolgozott, ott pedig nem volt szülészet, így ő passzolt tovább Erdődihez.

Judit, Katlina, gratula a fogyáshoz. Nálam az első vizsgaidőszak hozta meg a látványos fogyást.... alig tudtam enni, meg hát a stressz. Aztán tett róla Csongi is, hogy visszaálljon leánykori súlyom. Nem aludt, nappal meg mint a sóskukac, szóval lerohangáltam mellette a plusz kilókat!

Dorka, de sokat nőtt Szabi :lol: Kész kis fickó! Te is csini vagy!

Ma beszereztem az óvónénik ajándékát.... pénteken ballag Csongi. El sem hiszem :cry: Olyan gyorsan telik az idő.

Évi és
Kép
csongianya

Rakok egy pár képet, nézegetni....
Kép Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kitten!

Üdv a csapatban gratula a kis picihez:)
hát én vagyok a második legfrisebben szült én olyan szobában voltam amelyikhez tartozott fürdő meg wc a másik szobával közösen(de ott pont nem voltak) csecsemősnővérek rendesek de oda kell hozzájuk menni ha valami gondod bajod van akkor szívesen segítenek.

Szami!

A párod katalógusokhoz fotóz?Teljesen olyanok a képek mintha valami utazási prospektusból lennének :lol: ja és tök jó hogy pont úgy tudta fényképezni az amfiteátrumot hogy sehol egy ember biztos mindenkit elküldtetek :lol:

na megyek majd még jövök csak Védike a szokásos esti hisztit nyomja

KépKép
viragb88

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?