Jó reggelt Csajok!
Hát olyan eseménydús volt a tegnapi napom! Én simogattam kiskacsát, kislibát, kisgyöngyit, kiscicát, és még kis vadnyulakat is. Ha látnátok őőket! Annyira édesek voltak. Lefotóztam a nyuszikat, de nincs itthon a bluetooth-om. Majd felrakom, ha érdekel benneteket. Nagyon arik voltak. Ma megint megyek, mert lehet szedni a bórsót.
Ha tudnátok mennyire leégtem?!
Ezzel még nem is lenne baj, csak az, hogy a jobb oldalam teljesen, a bal pedig csak éppen. És az arcom is. Én hülye, nem figyeltem oda, úgyhogy most úgy nézek ki, mintha elaludtam volna a napon, és féloldalasan pirulatam. Na mindegy. Remélem holnapra, mire megyek dolgozni, valamennyire elmúlik.
A mensim még nem jött meg. Pedig ma kellene. Minha már valami görcsfélét éreznék, de az nem szokott sokáig tartani. A fura az, hogy a mellem sem feszül. Pedig nekem már mensi előtt pár nappal úgy meg tudtank duzzadni, és feszülni is szokott. De most semmi. Gondolom a closty miatt van mindez. A hőm viszont még mindig fenn van.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 46400_.png
Zsuzska
Te ma mégy átjárhatóságira. Nagyon drukkolok neked! Biztosan minden rendben lesz! Majd írd le milyen volt. Persze szigorúan csak azután, amint kipihented magad! És tessék betartani mindent, amit mond a doktorbácsi!
Te milyen rendes lányka vagy!? Még oktatsz is? És nehéz tanítani? Az időseknek ezek a mai technikák eléggé nehezen mennek nem?
Bridget
Milyen sorozatot nézel?
Hát, akkor Ti tényleg nem tudtok elmenni úgy épület előtt, hogy a párod ne dolgozna. De szerintem, ezzel mindenki így van a munkája előjön, ha olyan helyzetbe kerül.Párom a kórházos, mentős sorozatoknál már azt lesi, hol van eltolás. Nem tudok úgy megnézni egy kórházos filmet, hogy ne kotyogna bele, hogy ez nem így van, ha azt úgy csinálnlák már rég meghalna a beteg, stb...
Igen azt írtad már, hogy neked nincs igazán barátod kinn. Ebből gondoltam, hogy ezek az emberek inkább az ő barátai mint a tiéd. De remélem mielőbb fogsz találni saját igazi barátot. Biztosan sokkal jobb lesz, ha meg tudod osztani valakivel a gondolataidat, idődet.
Jók a viccek. Köszönjük az öleléseket!
Szépek ezek a betűk, de én bizti összekeverném őket. Nagyon nehéz nyelv?
[quote]J írta:ah es orommel tudatom vegre miutan piri vegre elment akcioztunk es mien jo volt
Nagyon örülünk neki! Kedves egészségetekre!
Már én is tudnék, tegnap megint jól bealudtam.
Szöszke
Hát nem irigyellek. Eléggé szemét húzás volt ez a tarárodtól! Útálom az olyan embereket, akik azt hiszik magukról, hogy ők a felsőrendűek! Ez szánalmas. Ezeknek az embereknek nincs önbizalmuk, és ezzel próbálnak eredményt elérni. Sajnos mindenhol vannak ilynek! De te igenis mutasd meg neki, hogy sokkal erősebb vagy nála, és meghajolhat előtted! Remélem sikerült megtanulnod az anyagot!
Mennek a drukkok+++++++++++
Várjuk az eredményt!
Neked is furán nincs előjele a mensinek? Ugye én is így vagyok! Na reménykedjünk! Háta!
Most olvasom, hogy sikerült megtanulni! Nagyon drukkolok! Vágd bele a képébe!!!!
Nócika!
Hát nem írtál valami sokat! Remélem jó okod volt rá! (puding).
Igyekszem helyetted is kinn lenni a levegőn. De azért te is menj ki, mert az jót tesz mindennek!
Puszi mindenkinek!
Szép napot!
Ui
Zsuzska! Nagyon gondolok Rád!