Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági, nagyon édes Botond! Micsoda kék szeme van! :D
Tök jó a cumitok! Még én sem láttam ilyet!

Cumi: sajnos elég sokat.... :( Főleg, hogy most nő a foga, szinte állandóan kell valamit rágni. De persze ez most nem csak cumi, olykor a járóka is belekerül a listába. :lol:

Másra hagyni Bendét: épp most estére lenne programom, olyan csajos buli, de mivel nő a foga, és az elmúlt éjszaka is óránként kelt, így most nagyon kérdéses lett a helyzet, hogy egyáltalán el tudok-e menni. Apa nincs itthon, és anyósom ugyan elvállalta, hogy jön vigyáz Bendére, de tegnap este is óránként felébredt és ilyenkor csak a cicin nyugszok meg.
Amúgy én is nyugodtab vagyok, ha együtt megyünk mindenhová, minthogy otthon hagyjam, és azon aggódjam, vajon minden ok-e? :P
De Erika, teljesen jól csináltad. Néha Apára szoktam hagyni, és akkor nyugodt vagyok. Anyósom is jön néha, de akkor rohanok, hogy minden ok legyen.
Anyu sajnos messzebb van, mint hogy ugorjon, ha nekünk kell, de szerintem jobban hagyom anyura, mint anyósomra. valahogy más a saját édesanya, mint valaki más....

Ági, köszi :D

Thymi: Kméten lakunk.
De drágák! A szemük nagyon hasonló formájú! Kis huncut mind a kettő! Gyopi meg olyan nagylány!

ERika, szerintem Mandulára gomdoltál. l
Ő tanul és vizsgázik most...

na megyek, mert Bende ma sem alszik sokat, csak ül az ölemben és nyüglődik.............

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


bocsi, igen Mandula neked szántam a gratut :lol: :?

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!

Manó: oké, akkor nem izgulok kutacs miatt. Pedig már örültem, hogy nemsokára eltűnik, de ezek szerint még várhatok. :roll: Örülök én is, hogy szopizik, de mostmár azért talán elég lenne. SZerintem nekem is rosszul esne ha egyszer csak visszautasítaná, de nem hiszem, hogy ez a veszély fenyeget. :lol: Igen, sokat cicizik, főleg hajnalban, reggel. Napközben meglenne nélküle, de az a baj, hogy ő csak ezzel alszik el ha otthon vagyunk..
Nagyon jó az új vonalzós kép! :wink: Milyen kis hahotázós lett Bende! :D

Nagbri: örülj neki, hogy már nem kéri annyira a cicit. Mármint így nem lesz olyan nehéz leszoktatni a terhesség miatt...
Nagyon kis ügyike már Dani! Akkor nemsokára körbejár! :)
Aziz is mostmár olyan szépen megy. Kellett neki vagy két hét, mire megbízott magában, hogy ő tényleg tud járni. :D

Ági: szépek vagytok! Botika egy tündéri szép kisfiú! :) Nekem is rémlik az arcod, biztos, hogy találkoztunk Halason!

Thymi: nagyon szépek a gyerekeid, és annyira hasonlítanak!! Orruk, szájuk, szemük! :) A férjemet egy nyaralás alkalmával ismertem meg, ő volt a búvároktatóm. :wink: Hááát, itt élni az nem egy leányálom, de aki nyaralni jön, annak csodálatos! :) Remélem nem csak álmaidban fogsz eljutni ide! :wink:

Cumi: Aziz nem cumizik kb. 3 hónapos kora óta, magától szokott le, nem tudom miért...

Másra hagyás: nem. :D Eddig még sosem történt meg, nekünk nincsenek itt rokonaink, vagy olyan akiben ilyen szinten megbíznék. De ettől függetlenül nem fél az idegenektől, mindenkivel barátságos, bárki elviheti egy "körre", nem hiányol minket. Viszont mikor egyedül vagyunk, akkor nem hagyhatom egy percre sem magára, mert sivít. De ez talán életkori sajátosság. Most kezd féltékeny lenni az apjára. Ha játszik, mi pedig összeölelkezünk, egyből rohan, tolja el az apját, és bújik hozzám.
:roll:

Lilypie Maternity tickers

 
 

Sziasztok!

Kriszta: Hát nem is tudom, hogy örülök-e neki, vagy sem, de az bizti, ha azt mondják abba kell hagyni, azért így sokkal egyszerűbb lesz a dolog!
Aziz nagyon ügyike, hogy már ilyen ügyesen megy! :wink:

Másra hagyni: Hát mi is korán elkezdük, mint Erikáék, pontosan az esküvőnk előtti napon,még Bencusnál, akkor már elmúlt fél éves.
Danit meg muszáj is volt, mert mikor két hós volt, akkor folytattam a jogsi megszerzését. És akkor még csak anyatejes volt, cumisüvegből kapta. Megvannak mindenkivel szerencsére, ebből sosem volt gond. Danit még éjszakára nem hagytuk másra, de júliusban ez is bekövetkezik, mert esküvőre megyünk! Andris lesz a tanu.
Vendég
 


Ági: még nem teszek Sárának a hajába semmit, mert még nem elég hosszú szerintem. Sára az első 7 hónapban havi 1 kilót hízott, most már lassult a növekedése, de azért így is nagy baba lett. (3300 grammal és 51 cm-rel született és most 10,5 kiló és 75 cm)

Cumizás: Sára csak játszik vele, mint bármelyik másik játékkal. Ő is inkább cicifüggő, bár mostanában tényleg csak akkor kell neki a cici, mikor éhes vagy valami baja van...

Na én meg mégis elcsábultam és vettem egy medencét Sárának, ilyen:

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: tán a Rossmanban vetted!
Én is néztem ma a csajnak de mi nagyot veszünk úgye!
A csaj úgy tud mászni ,hogy csak na!Mert anyóséknál szönyeg van mindent körbe járt4Kid édi sajnos itthon nem nagyon tud mert lamináltom elkkapar!

Na lépek mert fürcsiznek apjával és mindjárt sikitanak!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Nóri: Nagyon klassz kis medence! Jó puha lehet az alja is!
Holnap mi is felhozzuk a medencét a fiúknak, és alaposan elmosom. Nekünk az műanyag, de majd mutatok róla képet! Régebben Bencusnak homokozó volt, miután medenceként már kinőtte, de holnap jön a traktorgumi, vasárnap meg bele a homok, és lesz jó nagy homokozójuk, lehet játszani!
Vendég
 


Sziasztok!!

Nóri: Nagyon jó a medence! Bence is kapott a mamitól,de neki ez még korai,majd jővőre. A Timci is nagyon jó medencéket árul.

Ma Bence elkezdte fújni a nyálát,úgy brümmög,mint a nagyok akik már a motorokat utánozzák.

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Mogyo: igen a Rossmannban vettem, 1499.- volt. Szerintem ez jó ár érte.

Brigi: traktorgumi... az tök jó nagy lesz majd! Biztos élvezni fogják a fiúk a homokozást benne!

Ildi: nyár végén (augusztusban) már lehet, hogy tudjátok a medencét használni, mert addigra Bence elmúlik 7 hónapos, már lehet hogy magabiztosan tud majd akkor már ülni...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Na én is megyek aludni: JÓ ÉJT!!!!!!!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Jó reggelt!

Holnap gyereknap! Tavaly ilyenkor, volt ugrálóvár, meg ilyesmik a Művház előtt. Vajon lesz holnap is? Tud róla valaki?

Apák napja mikor van? Az év többi 363 napján? Na de komolyan. Ti megemlékeztek róla?

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Este hajat mostunk Brigittával...
-"Anya! Hajzsajbamot is teszünk rá?..." :lol:

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Nóri, láttam ma én is a Rossmanban, de nem mentem be. Pedig nagyon klassz. Már azon agyaltam, hogy tudnám a kanapét arrébb tolni, hogy elférjen.... (nekünk nincs erkély, így a nappaliban tudnánk pancsolni. :lol: )

Brigi: traktorgumi???? az nagyon klassz lesz!

Mogyó, a Quellénél láttam most 15e körül egy nagy medencét. Csak kérdés, mennyire nagyot akartok... úszni is szeretnétek benne?

Erika, de aranypofi lehet Brigi! Nem sikerült még a vonalzóját megcsinálni?
Apák napja valamikor június közepén van.... 16-17... valahogy így. De sajnos nem tudom, pedig Apa nálunk is reklamál, hogy mindenki kap ajándékot, ő meg nem.
ma láttam, hogy ugrálóvárat építenek a Kossuth téren a 0 km mellett. hatalmas lesz! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Igen lányok, traktorgumi, és már nagyon várom!!! Mert akkor végre normálisan lehet homokozni, és nem is tudják olyan nagyon megütni magukat!

Erika: Igazi lány Brigitta! Ez aranyos nagyon!
Vendég
 


Sziasztok!

Falevél: nagyon aranyos a medencétek, és tök olcsó is volt! Nekünk még nincs, pedig már sokszor kirakhatnám. A tengerben azért fél egy picit, szerintem nagyon nagy neki.

Nagbri: nekünk is traktorgumink volt anno. Jól elhomokoztunk tesómmal. :D De azért fedjétek le éjszakánként, nehogy az állatok belepiszkítsanak...

Mogyó: gratula Ágikának, nemsokára nálatok is simán fog mászni!

Manó: és a nagyszülőknél sincs lehetőség pancsikolásra? Vagy mikor nyaralni mentek, bár nem tudom hova, de mi anno unokacsömnek vittük a Balcsira, ős még kicsi volt a nagy vízhez, de nagyon jól elpancsikolt a medencéjében. :)

Mi meg holnapután megyünk Kairóba két napra, már alig várom... :) Aztán meg szülinap, és úgy döntöttem, hogy a nagy egyiptomi hagyományokkal ellentétben, nem akarok partyt. Mi a francnak, mikor nincsenek itt rokonaink, a férjem hülye barátait etessem? :roll: Szóval megpróbálom rávenni, hogy itthon csináljunk csak egy pici szülinapocskát. :D Egy szép kis torta, kis dekoráció! :D Na, megyek. Szép napot! És gyermeknapozást. Vagy az talán holnap lesz...

Lilypie Maternity tickers


Na, megérkezett a traktorgumi, és bele a homok is! Fel is avatták a fiúk, Dana azon nyomban meg is kóstolta a homokot!
És íme a képek!
Kép Kép Kép
Vendég
 


Kriszta: Gyereknap holnap lesz!

Hű de jó lesz nektek Kairoban! Majd raksz fel utána képeket? Én olyan kíváncsi vagyok rá!
A szülinappal kapcsolatban maximálisan megértelek! Lehet a helyedben én se csinálnék partyt, de mit fog ehhez Mahmoud szólni?
Aziznak meg még úgyis az a fontos, hogy a szüli vele legyenek! :wink:
Igen, éjszakára mindenképp lefedjük, meg hát eső ellen sem fog ártani! :!:
Vendég
 


Sziasztok!

Brigi: nagyon jó ötlet ez a traktor gumi!

Nyilván én is szerválok egyet!


Gyereknap: lehet megveszük a tanuló kutyust a csajnak!

Itt netel melletem!

Manó: nappaliban pancsolni! :lol:
Akkorát azért nem akarunk csak egy nagyobbat ,hogy apa is beüljön meg én is!

Kriszti: megy az irigység!Kairó! :lol: 8)



Hát kint van a második fogunk is! :lol:
De jön felül is vagy 4 és még lent is látom neki bedagadva!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Brigi: nagyon szupi!! Édesek! És gyönyörű az udvarotok!
A homokkal mi is gondban vagyunk, állandóan meg akarja kóstolni... Vigyázzatok Danára! :D
Szerintem Mahmoud sem fogja bánni, mert ő sem szereti a nagy felhajtást, csak nekem akart kedvezni. Mert tudja, h nálunk ilyenkor nagy családi banzáj szokott lenni. Dehát ez itt nem családi lenne... :roll:

Remélem jó lesz Kairóban, bár a követségre megyünk, nem csak szórakozni, de majd próbálok valami kúltúrális programot is belecsempészni, meg estére kis sétát a Nílus partján... :D :D

Lilypie Maternity tickers


Mogyó: jó ötlet a kutyus, Aziz most kezdi szeretni nagyon, már tudja nyomogatni, és olyanokat táncikál rá, hogy csak na. :lol: Még a mondókákra is rázza a seggét! :D

Lilypie Maternity tickers


Mogyo: Igen, jó ötlet a kutyus, Dani nagyon szereti, ő is táncizik rá mint Aziz!!! :wink:

Kriszta: Akkor jó kis programotok lesz!
Igen, az udvarunk tényleg egyre szebb! Gyönyörűek a tuják, és a nádunk is nagyon szépen nő, meg a pampafű is! Egyre szebb, pláne ha normális füvünk is lenne, de az is meglesz majd idővel!
Délután már nem kóstolta meg Dani a homokot, megtanulta, hogy nem kaja. de a homokban szeret lenni! Nagyon jól elvoltak Bencussal.
Nálunk megvolt a gyereknap, Bence kapott talicskát, kapát, gereblyét, kuglikészletet, Spongyabobos gyurmát, a dédiktől és a mamáéktól!
Tőlünk a Bence bagoly meséit kapta.
Dani is kapott Fischer Price játékokat, meg tőlünk egy tehenes pihe-puha kispárnát, aminek látványosan örült!
Na eldugultam! :wink: [/b]
Vendég
 


Sziasztok!

Apák napja június harmadik hétvégéjén van. Mi magtartjuk. Megsütjük Apa kedvenc sütijét és kedvenc kajcsiját megcsináljuk. Remélem Petike rajzol neki valami szépet!

Brigi
Nagyon jó a homokozó! S az udvarotok is nagyon klassz. Úgy szeretnék én is kertes házban lakni, de egyenlőre ez várat magára.

Kriszta
Egyetértek Mogyóval! De jó lesz Neked! Én is úgy mennék! Várjuk a képeket!

Megvolt a majális az oviban. Dorka a legnagyobb felhajtás közepette elaludt a kezembe, elvittem babakocsizni, s rámtört a sírhatnék. Valahogy olyan nehéz, hogy már ovis lesz, nemrég született. Egy kicsit nehezen élem meg a dolgot, de Petike előtt tartottam magam.
Kép Petike és Dorka a majálison Kép

Ezek a képek a majálison készültek a rendőrautóban. Persze, egyszerre nem mosolygott a két manó :lol:

Mandula
Ügyi vagy a tanulással! Gratulálok Neked!

Mogyo
De jó! Mármint, hogy kibújt a fog! Nálunk még egy sincs. Annak idején Petikének is nagyon lassan bújtak ki a fogai. Még most is csak 18 van. Az utolsó kettővel nagyon megszenvedtünk, állandóan kenni kellett, s mindig sírt, ha étel ért hozzá. Jó móka volt. :cry:

Falevél
Nagyon tuti a medencétek! Mi is vettünk a Rossmannban, olyat mint Timci. Apuéknál a hobbin fogjuk felállítani.

Erika
Nagyon tetszenek Brigitta aranyköpései! Ezek szerint ő is összekeveri a szótagokat! Petike is. Olyan aranyosak! Imádom ezeket a gyerekkori aranyköpéseket!

Megyek fürdetni, egész nap sütöttem. Csináltam epres túrópiskótát, nem lett az igazi, majd még kísérletezem.

Szép estét Mindenkinek!

Sziasztok!
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Norri
Persze, beszéljünk majd! A számom megvan Noéminek. Remélem Zalán már jobban van. Mi még mindig szortyogunk, de láz már nincs.

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Andi: Látszik, hogy a gyerekek nagyon élvezték a helyzetet.
Amúgy ez az élet rendje, nekünk is meg kell tanulnuk elengedni őket! :? Még akkor is, ha ez olykor nagyon rossz!
Nekem is nagyon furi volt, mikor Bencus bölcsis lett, és gondolom most is fura lesz, hogy oviba megy, és nem lesz itthon, de tudom, hogy neki így lesz jobb, szüksége van a többi gyerkőcre, és én nem tudom ezt az igényét kielégíteni!
Szerintem Petike is élvezni fogja az ovit! Melyikbe fog járni?
Vendég
 


Nagbri
Igen, tudom, hogy jó lesz neki, s a többi gyerek is, kell a társaság. Azt is tudom, hogy el kell engedni, s ez az élet rendje. Csak hát nagyon nehéz. Illetve én nehezen élem meg. Össze szedem magam, s a jó oldalát nézem. Rengeteg mindent fog tanulni, más társaságban is lesz, stb.
A kaszap utcai oviba vették fel. Egyenlőre jó, mert én még el tudom vinni, utána pedig még nem tudom, hogy lesz. Jövőre szeptemberben vissza kell mennem dolgozni, mert a gyes-ből nem tudunk megélni. Dorkát a mátis utcai bölcsibe szeretném íratni, a munkahelyhez az van a legközelebb, s decemberben lehet, hogy költöznünk kell, akkor viszont nagyon ki fog esni nekünk a kaszap utca. Még nem tudom mi lesz.
S hogy érzed magad?

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Ilyen lett a torta:

Kép

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Köszi Andi, jól vagyok, semmi tünetem sincs.

Megértelek egyébként. A Kaszap utcai jó ovi, legalábbis régen nagyon jó ovi volt! Gondolom most is az! :wink:
Hát én sem maradhatok itthon gyesen, mert nekünk is lakáshitel van a nyakunkon, azt meg abból képtelenség törleszteni!
Szóval maximálisan értelek.
Hova költöztök? És miért kell?
Vendég
 


Sziasztok!!

Nóri: Igazad van,augusztusban hátha tud már ülni. Vettem ma naki tejpépet,majd megkostoljuk,hátha szeretni fogja.

Kecskeméten vannak jó gyereknapi programok? Kőrösön semmi,még egy körhinta sincs a nagyobbaknak.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Sziasztok!

Andi: de édesek a gyerekek!
És szerintem a torta nagyon jól néz ki!



Hát mi ma voltunk a városba és nagy kaki volt az egész!

vettünk neki tanuló kutyust nagyon tetszik neki nem is gondoltam volna!
Nektek sem énekli végig a mondokát ?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyoland! Mennyiért és hol vettétek a kutyust? Mert én is szeretnék Bencének.

Nekünk ma nagyon nyűgös napunk volt,biztos érzi a meleget, meg mondta a doki,hogy megindult a foga lehet az is piszkálja szegényt. Ma szinte nem is aludt,ugyhogy nem volt jó gyereknapunk.

Jó éjt mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


SZiasztok!

Bocsánat, csak beugrottam, rohanok szendvicseket csinálni a nagy útra...

Mogyó: az elemes résznél ki kell venni egy papírdarabot, mert az gátolja, hogy végigjátssza a dalokat. Tudod, hogy az üzletben ne fogyasszák ki az elemet a nyomogatók! ;)

Nekünk jó volt a gyereknap, ma hagytam Azizt egész nap mesét nézni, meg mindenben a kedvében jártam, ahogy csak tudtam. :D
Ajándékot nem kap, esetleg holnap valami kis apróságot.

Sziasztok, szerdán jövök! :)

Lilypie Maternity tickers


Mogyo: remélem csak az a gond, amit Kriszta is írt! Amúgy engem is megszívatott, mikor megvettük, mert én is már néztem, hogy basszus, ez nem mondja végig, mire Andris mondta, hogy ki kéne venni a papírt az elemtől! Na azóta gyönyörűen működik!
Vendég
 


Sziasztok!

Mi ma horgászni voltunk.Atticy nagyon jó baba volt.Szinte végigaludta az egészet. :lol: Délután,meg kimentünk a főtérre gyereknapozni :lol: .Itt volt Márk is,az énekesfickó,kaptunk tőlle autogramot is. :lol:

Teszek föl pár fris képet.

Szép álmokat! :wink:


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timcike, gyönyörűek ezek a képek, a helyszín is meg a vigyori Atticy is!

Kriszta: jó nyaralást, én örülök, ha idén a Balatonig eljutunk.... :?

Andi: na ne már... Én próbálok fogyózni egy kicsit, te meg mutogatod a tortádat... :D Azt hiszem,muszáj holnap sütnöm valami epreset!

Nagbri: szerintem is klassz a traktorgumi, mondtam is apósomnak, hogy kerítsen egyet nekünk is. (Bár én szerintem valamennyire lesüllyesztem a földbe, hogy csak a fele látszódjon.)

Mogyó: Botond is kutyust kapott a névnapjára, azóta az a sláger!! Biztos Ágika is szeretni fogja!

Nekünk elég zsúfolt hétvégénk volt. Utazás szülőkhöz, barátokhoz, ráadásul Boci annyira de annyira nyűgös!!!! :( Ma este sikerült belesnem a szájába, és egyszerre négy foga jön! :shock: :shock: :shock:
Tegnap külön szobába költöztettük (eddig velünk aludt, de saját kiságyában), szerintem jobbat aludt, mi meg Apával rohangáltunk át, hogy minden oké-e, ő meg csak szuszogott békésen.

Jó éjt Nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Megvagyok! Egy merő rohanás volt az utóbbi pár nap! Mindjárt visszaolvasok, mert persze rengeteget írtatok! :-)

Brigi!
Remélem jól vagy!!!!!!!

Puszi!
Majd még jövök!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Na, visszaolvastam.

Mi csütörtökön Csongrádon jártunk egy nagyon drága tündér barátnőmnél és az 5 hónapos kislányánál. Pénteken meg Mezőtúrra mentünk hármasban átvenni Balázs diplomáját. Eddig a hiányzó nyelvvizsga miatt csak tanúsítványa volt, de most már át lehetett venni. :-)))
Aznap délután még találkoztunk a legjobb barátnőmékkel, Bálint keresztszüleivel, akiknek a kisebbikjük 2 hónapos. Testvérbabakocsival voltak és ki is próbáltam tolni. Brigi! Hát, mit mondjak! Rá kell gyúrni! :-))))))))))))))))))) Bálint kapott tőlük gyereknapra egy nyári szerkót. Nagyon cuki.
Szombaton délelőtt főzés. Délután meg bementünk mi is Halász Juditra! Tündéri aranyos volt természetesen!!! Bálintnak is tetszett. Utána még sétikáltunk és szökőkutat csodáltunk! :-)
Vasárnap meg voltunk először játszóterezni-hintázni. Sikeres volt, sikongatott! :-))) Mi nem nagyon vettünk ajándékot, egy kisebb játékhajót kapott meg egy lufit. Most inkább az élményen volt a hangsúly, úgy, mint Halász Judit, szökőkút és hinta.

Lányok!
Egy intimebb kérdés. Szűk két héttel ezelőtt jött meg újra a mensim szülés óta. Aztán persze, abbamaradt, eltelt 3-4 nap és újra megjött. Ez normálisnak tekinthető? Nem tudom, h a dokit felhívjam-e ilyen "hülyeséggel".

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja!
A nagyszülőktől Bálint semmit nem kapott gyereknapra. :roll:


A hallásvizsgálaton a fülembe "érkező" hangokat kellett meghallani a fülhallgatón át. A magasabbakat nem hallottam, de még mindig a normál határon belül vagyok. Így papírom van róla, hogy hallok, de nem hallok. :-)))))))))))))))

A bababarat.lap.hu-n találtam egy honlapot www.bababaratnyaralas.hu . Ha regisztrálsz, küldenek egy ingyen e-könyvet, a mi a bababarát és családbarát nyaralással kapcsolatos tanácsokat tartalmazza. Nekem már elküldték, nagyon jó! És találtam egy másikat is: www.bababaratszallas.hu ezen nagyon jók vannak, pontosan lehet keresni az igényeknek megfelelően!

Még próbálok Mindenkinek reagálni, de megnézem, h fent van-e Bálint. :roll:

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Alszik.

Még annyit, h Bálint napi 4-szer szopizik, ha betölti a 9 hónapot, akkor leviszem napi 3-ra. Egyébként is már sztem csak miattam csináljuk. Őt nem nagyon érdekli már.

Kriszta!
Köszönjük a dícséretet! Még Balázsnak is mondtam, h milyen szépet írtál! :-) Remélem jól telik a kairói kiruccanás!

Manó, Norri!
Holnap jön hozzám Erzsó! Esetleg mi is szervezhetnénk velük együtt olyan találkozókat, amiket Erika említett! Így még a hely is meglenne hozzá!

Manó!
Igen, ügyesen tudok leplezni... :-))) Ez az "állandó vigyorgás-génhiba" sokakat megtéveszt. :-))) Volt aki megdöbbent, h én súlyos és mély depresszióval küszködtem évekig. Kívülről nem látszott. Csak otthon.

Norri!
Hogy van Zalán??? Séta?
Nagyon gondoltam Rád tegnap este! Gondoltam, h küldök egy sms-t, de aztán nem akartam zavarni. :-)

Emőke!
A közös ktg-ünk nekünk is magas... 9300 Ft.
Arra nem gondoltál, hogy masszírozz otthon? Engem konkrétan érdekelne a dolog! De biztos másokat is!
Gyesbetegség ellen igen, sokat megyünk és sokat vagyunk emberek között is. Ez Bálintnak is jó. Így tényleg nem félénk. Nagyon barátságos.
Egyébként az első lépésem az volt, h rájöttem, h nem vagyok egyedül. És akkor megszűnt az a plusz érzésem, hogy hülye is vagyok, mikor itt van a tündéri férjem és az egészséges, cuki gyerekem. Ez már segített. Aztán utánaolvastam a neten. Találtam egy jó cikket, lementettem, ha gondolod, átküldöm. Ja! És készülök angolt tanulni. És menni, menni. Sokat. Mert itthon csak agyal ám az ember... Nem tudom, Ti hogy látjátok.

Ági!
Tündéri a Kicsid! Igen, Bálint nagyjából jól elvan az autóban. Egy ideig játszunk, aztán általában bealszik. :-)
Bálintnak csak Avent-es cumijai vannak. Mostanában Ő is gyűri egyfolytában a szájába őket, sztem is a fogzás miatt.

Mandula!
Szuper! Gratulálok!!! Nemsokára többet látunk! :-)

Thymi!
A vesédet sürgősen nézesd meg! Nekem kétszer volt vesekövem! Az ellenségemnek sem kívánom!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Gratula a nagyfokú fejlődéshez! :-)

Brigi!
Szokás szerint tündériek a fiúk!!! :-))))))))))))))))))))) Várom a szerdát Veled együtt! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Még mindig alszik.

Akkor még írok a "rábízni valakire" témához.
Eddig /és valszeg ezután is/ Anyósom + Apósom vigyázott Bálintra, ha nagyon kellett. Pl: decemberben voltunk vacsorázni az Urammal a megismerkedésünk évfordulóján, akkor 3 és fél hónapos volt. Kb 1 és 3/4 órát voltunk távol. Azt mondták, csak az utolsó fél órában nem bírtak vele, akkor jött rá, h nem vagyok sehol, hiába hív. Utána még az én karomban is panaszkodott, aztán szép lassan megnyugodott.
Mi gyakran visszük emberek közé, így nem fél senkitől, nagyon barátságos baba.
Most tervezzük, h el szeretnénk menni moziba, megnézni az Indiana Jones 4. részét. Anyósomnak mondtam, h sűrűbben jöjjön át, h szokja Bálint meg egy etetést is le kéne együtt nyomniuk. Tegnap voltak, de a héten még 1-2-t szeretnék beiktatni, m jövő hétfőre tervezzük a mozit.
Én egyetértek azzal, h időnként el kell, h legyen mással is, nemcsak velünk, m tényleg adódhat olyan helyzet, amikor rá kell bízni valakire.
A nagy szívfájdalmam, hogy a Társulat-ra nem tudunk elmenni, mert az távolságilag és időpontilag nem kivitelezhető egy ilyen kicsi gyerekkel. Na, mindegy. Mozi lesz. :-)))


És az előbb lefelejtettem:

Falevél!
Tündéri a medence!!!!!! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Egész sokat írtam! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Visszaolvastam egy két oldalt...

Manó! Szervezés, előadók megkeresése könnyebb, mint az embereket kimozdítani otthonról.

Ági! Botond nagyon bájos. nekem a "DJ"-s és pancsis kép tetszik, de a többi is ari.

Thymi! Asztalnál ülő Gyopi igazi nagylány benyomását kelti. következő képen, meg mint egy "focista" 2 gyerköc nagyon hasonlít egymásra... szemük teljesen egyforma. Igazán szép gyermekek.

Andi! Dorkának boldog hófordulót!

Timcike! Nagyon jók a képek, csoda szép a háttér. És persze a szereplők is a képeken ...:) :)

Szombaton, voltunk Malomban. Halász Judit nagyon ari volt, tetszett koncertje. Nagyon sokan voltak.
Bábelőadás is jó lett volna, csak hosszú volt,. Brigitta már elfáradt addigra.

Egyszer "elkeveredett" egy 3 éves kisfiú. szegény nagymama zokogva ment a szimpadhoz, hogy segítsenek...
Mi az emeletről követtük az eseményeket... Akik mellettünk voltak, szidták a nagymamát: "ha nem tud rá vigyázni akkor minek hozta el, miért engedte el a kezét, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen..."
Hát igen, így is meg lehet közelíteni a dolgokat. Szerintem egy 3 éves, már próbálja érvényesíteni akaratát, elég ha kirántja kezét, a mama kezéből, mert nem az van, amit ő akar, vagy éppen ő ellenkező irányba akar menni, mint a nagymama... és aztán elszalad, és már el is tűnt a tömegben a szeme elől... Én igazán sajnáltam szegény nagymamát.
Vélemények???

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Erika!
Sztem egy hároméves gyerek igenis pillanatok alatt köddé tud válni, még akkor is, ha az ember mindig idegszálával Rá figyel! Főleg tömegben! Vagy egy nagyáruházban. Ugye, meglett végül!!?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Nekem anyukám mindig azt csinálta, h ha valami nagyobb "banzájba" mentünk, h kijelölt egy helyet, h hol találkozzunk, ha mégis elkeverednénk. Ezt egész pici koromtól kezdve. Ezt tudtam, h ha eltűnök, oda kell menni és Anya ott lesz. Bár egyszer sem tűntem el. De a módszert nagyon jónak tartom.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja!
És másfél-két évesen már meg tudtam mondani a teljes nevem, ki az anyukám és hogy hol lakok. Ugyanebből a megfontolásból Anya megtanította.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


na nem volt benne papir de apa kiszedte az elemet utánna már szólt isÍ!
Majd jövők mert megyünk védőnőhöz!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kriszta, remélem, jól telik/telt a Kairoi utatok.... Biztos nagyon szép lehet. Majd tegyél fel képeket! :D
Medence: néztem tegnap is, de nem vettem. Anyuéknál van lehetőség, mert kertes házban laknak. De most felcsigázott, hogy esetleg nyaralás alkalmával.... :)
Illetve van egy nagy ládikánk (műanyag), most szerintem annak csinálok majd helyet a nappaliban az ablaknál (hogy érje a nap). Persze előtte bebiztosítom a helységet nylon zsákkal.... :lol:
Szerintem ki fogjuk bírni. Még jó, hogy nem parkettás a szoba, hanem burkolólapos..... :lol:

Brigi, nagyon jó lett a homokozótok! Látom, élvezik a gyerekek! MÉg jó, hogy Danának nem ízlik a homok..... :lol:
Szép gyereknapjuk volt akkor a fiúknak! :D
Bendének egy FP-s elefántot vettünk, amibe kockákat lehet dobálni, meg húzni, és amikor gurul, akkor a hátán dobálja/forgatja a kockát. Nagyon tetszik neki! Bár leginkább a kereke köti le............... :lol:

Mogyó, hogy tetszik Ágikának a tanuló kutyus????
Gratula a fogacskához!3

Andi, én is megkerestem, és fel is írtam a naptárba, hogy mikor lesz Apák napja! :D Majd meglepjük Apát valamivel....... :wink: De édesek a képen! :D Látom, Petikének tetszett a rendőrautó! :D

Szerintem én is nehezen engedem majd el a gyerekeket.... Illetve most még csak gyereket..... :lol: :lol: :lol:
De egyébként ő sem anya-függő. Mindenkire mosolyog. a múltkor intéztük a babakötvényt, és az intéző fiatal lányra úgy vigyorgott! Még ilyet nem láttam tőle. Mondtam is, hogy most biztos udvarol, mert ennyire nem kacérkodott mér senkivel.... :lol: :lol: (mellesleg jó ízlése volt! :lol: )
Andi, majd várom a Kaszap u-i óvodáról a véleményt, mert nekünk is az lenne közel, és gondoltam, ha jó, akkor oda kellene beíratni majd Bendét.... de ezzel még ráérek.... Vagy lehet, sose lehet elég korán elkezdeni????
Micsoda torta! Nyam-nyam-nyam! Nagyon guszta! Bizti nagyon finom is volt!

Timcike: fantasztikusak a képek! :D :D Nagyon jól néztek ki mindnyájan! És a táj.... leírhatatlan! :D

Ági, szegény Boti... 4 fog! :shock:
Azóta is jól alszik???? :wink:

Noémi, akkor jól telt az utazás! Örülök neki! :D
Bálint is élvezte? Gondolom, új izgalmak, új emberek..... :D
Szombaton mi sajnos lekéstünk a koncertről.... :cry: de majd legközelebb jobban megnézem a plakátot! :?
Noémi, szerintem ilyenkor még előfordul, hogy nem rendszeresen jön meg a menszi. Kell egy kis idő, amíg rendeződik.... De ha úgy érzed, megnyugszol, ha felhívod a dokit, akkor tedd meg. Végül is azért doki, hogy mondjon valami bíztatót....
De nem fáj, vagy görcsöl? Semmi egyéb komolynak tekinthető tünet?????
Nekem meg nagyon görcsöl a hasam, de még nem jött meg. Pedig már lassan 5 napja szenvedek, és lesem, hogy mikor történik már valami..... :roll:

Örülök, hogy hallasz!!!!!!! :D Ezek a honlapok tényleg jók... bár az elkerülte a figyelmem, hogy e-könyv is van rajta. na mindjárt megnézem még egyszer....

Noémi: baba klub Erzsóéknál! Nagyon jó ötlet! :D :D :D Majd meséld el, mire jutottatok Erzsóval.
Engem nem a mosolygás tévesztett meg, hanem, hogy olyan életvidáman meséled a dolgokat...... A mosollyal leplezni a szomorúságot sajnos én is ismerem..... :roll:
Noémi, az a cikk engem is érdekelne..... Át tudod küldeni?
Angolt én is készülök tanulni... de majd csak ha Bende nem kel éjszaka óránként! :shock:

Erika, szegény kisgyerek.... Jól megrémülhetett! Na meg a nagymama is..... :shock: De meglett, ugye?
Aki ilyeneket mond, annak még nem volt egy örökmozgó gyereke..... :evil:

Noémi, ez jó ötlet, hogy kijelöltök egy helyet. Ez tetszik, megpróbálom elraktározni a fejemben.... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó!

Küldesz e-mail címet? A cikk miatt.
Bálintnak tetszenek az új helyzetek szerencsére. :-)

Néha görcsölök, de nem vészes. Lehet, h felhívom azért a dokit.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


még annyi, h olyan feszült és ideges vagyok, h majd' szétrobbanok és nem lehet hozzámszólni. Isteni... :roll: :oops: :evil:

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Természetesen meg lett. Pár pillanaton belül.

Noémi ez, jó ötlet. Mi is így csináljuk Brigittával. Kijelölünk egy helyet, ahova én "letáborozok" az öcsivel, amíg megetetem. Közben Brigittának mutatok néhány támpontot...ami alapján megtalál, ha úgy érzi "elkeveredett" ...
Ez a km. kőnél szokott előfordulni, amikor szaládgál, a kő körül, körbe-körbe, és néha "megfordul" vele a világ, vagy épp a szökőkút körül futkos körbe-körbe... Néha megáll, körbe néz, hogy hol is vagyok, meglát, a megbeszélt helyen, esetleg odaszalad egy kortyot inni, aztán szalad vissza, csúszkálni...

Noémi! Nem baj, hogy sokat írtál. Végre nem csak én írok hosszút, mert én ritkán írok, de akkor sokat... :oops: :lol:

Mensi témához: szerintem, ez még belefér. Amíg szopiztattam, nekem is így volt össze-vissza, volt, hogy 2 hét sem telt el, két mensi között. Én felhívtam dokimat, (Erről jut eszembe, múltkor nem írtam, én sem Szabó dokinál szültem, de én nem is Kméten) Szóval felhívtam, azt mondta hormonrendszerem borult. Azt mondta, döntsem el mit akarok. Bármilyen gyógyszert felír a hormonzavar rendezésére, az elapasztja tejcsit, cserébe rendszeressé válik a mensi. De ha szoptatni akarok, akkor viseljem, és ha abbamarad a szoptatás, ez is autómatikusan rendeződni fog, + gyógyszer szedése nélkül is. Három hónapig tartott ez a "káosz" Vasraktáram teljesen kiürült. Azt mindenképpen szedjél! Nem tudom, recept nélkül lehet-e kapni. Ez, az én tapasztalatom.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


köszönöm Erika!
Többek között a Te véleményedre voltam kíváncsi. Elevitet meg Cerazette-et szedek.

Brigi? :) :) :)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?