Új privát üzeneted érkezett!

Jó(bb) reggelt!

Negatív :( :( :( Mondjuk tudtam, h ez lesz, de most akkor is kicsit rossz :( Viszont tényleg nem adjuk fel .. majd most sikerülnie kell! Ma meg megyek el a barátnőmmel, és jól fogom érezni magam :)

Visszaolvasok ..

Kép
szöszke.
 
 


Nnnna, dejó h ez került laptetőre :? :?

Kép
szöszke.
 
 


Bridget! Csak azt tudom mondani, ami a csajok is .. nem fárasztasz minket!!! Nyugodtan panaszkodj, mi meghallgatunk, és szívesen küldünk egy kis plusz lelkierőt, ha kell :) és csatlakozom Zsuzskához, lehet, h tényleg jobb lenne, ha hazajönnél egy kicsit előbb :roll: :roll: biztos vagyok benne, hogy jót tenne a lelkednek!

Pendi! Nem baj az, ha a rövid a műköröm, sztem úgy (is) szép. Nekem is mindig szolidabbak voltak, mivel nekem meg a suli miatt nagyon sokat kell írnom, hosszú körömmel nem nagyon tudnám fogni a tollat. Meg anyunak is sokat segítek itthon .. meg amúgy sem szeretem a hosszú körmöket :D

Nekünk viszont el lett halasztva a hazaút :( Anyu kapott vmi határidős melót pont azokra a napokra, úgyhogy most nem tudom, h mikor megyünk haza .. hát ezvan ..

Kép
szöszke.
 
 

 
 

Jééézusom, nem mindig szokásom, de most kijavítom a hibákat, mert kicsit sok :shock:

Bridgetnek: amiT a csajok is; hazaMENNÉL (én is szeretnék otthon lenni, ez csak azért volt .. :roll: )

Pendinek: ha rövid (nem kell a)

Egyébként meg eldugulok, mielőtt kinyírnám a topicot, és beteríteném az oldalt :roll:

Kép
szöszke.
 
 


Na most irtam 1csomot es ellszallt :evil: :evil: :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok ezt nektek kuldom es koszonom :oops: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

A vizsgám úgy tűnik sikerült! :lol: :lol: :lol:

Most épp morci vagyok, mert az uram nem engedi, hogy teszteljek. :evil: :evil: :evil:

Szöszke
Tudjuk ám így is mit írtál! :lol: :lol: :lol: Nekem fel sem tűnt a hiba. lol: :lol: :lol:

Bridget
Köszönjük az ölelést! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
Köszi a szorítást :lol: :lol: :lol:
Mi a baja a kolléganődnek? :roll: :roll:
Vendég
 


Pendi
Mar akarsz tesztelni? :shock: Latom teged sem a turelem szobrarol mintaztak :lol: :lol: :lol: En 28.nap vgyok ahoz kepest,hogy 25napos lennek :? Tegnap volt barna ma meg ririnyo piri de meg mindig nem a mensi mer mar este 7 :? Ugyhogy szerintem holnap jon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát igen :oops: :oops: :oops:

Én ilyen türelmetlen vagyok most. Nem szoktam tesztelni, talán életemben 2x lőttem el, de most nagyon izgulok. EGyszer még sok-sok éve, akkor azért izgultam, hgoy ne legyen, meg tavaly amikor késett. De most minnél több idő tellik el, annál rosszabb. Ettől már csak az jobb, ha tudom, hogy nincs,és megnyugszom.
Vendég
 


Szöszke
Most vettem csak észre, hogy teszteltél. :oops: :oops: Sajnálom, hogy -. De ne törj le, majd a következő + lesz. :wink:
Vendég
 


Helló!

Köszi mindenkinek a köszöntést a házassági évfordulónkkal kapcsolatban.

Indultunk volna valahová vacsorázni, de most ennek lőttek. Egyébként epret, banánt és körtét kaptam, mert mostanában ezekre vagyok rákattanva. Már alig várom, hogy legyen cseresznye.
Virág most nem volt, de szoktam sokszor kapni, de inkább csak spontán általában pl. mikor a mezőn sétálnak a gyerekkel, vagy valahol volt és hozza a tulipánt, vagy az orgonát.
Most már a kisfiam is mindig szedi nekem a pipitért, meg az árványkát.... olyan aranyos.

Szöszke, Bridget! Hülye piri!!!!

Műkörmöm sose volt és nem is lesz. Kontaktlencsém van régóta, azóta csak még hosszúra sem tudom megnöveszteni a körmöm, mert akkor a szememet is kikapnám amikor kiveszem.
Egyébként tetszik, de csak annak a körme, aki nem díszíti túl, csak ízlésesen. Néha olyan csúnyákat látok, hogy ihaj...

A hangulatom egyébként szar, ma végre bőgni is tudtam. A férjem egész nap dolgozik, nincs kocsink, ezért a haverja vitt el a kórházba a dokihoz. Mire odaértünk (ma reggel nem vettem be a bogyót) olyan rosszul voltam, hogy alig tudtam felmenni az emeletre. 140/80 és 125-ös pulzust mért a nővér. A doki írt gyógyszert, ami csökkenti elvileg a pulzust. Ja és bennt akart tartani. Mondtam, feküdni otthon is tudok.

A haversrácot hazaküldtem közben, gondoltam úgyis várni kell, csak ugye a mobilomat a kocsijában hagytam. Amikor végeztem, akkor vettem észre. Ekkor elbőgtem magam, mert megijedtem, hogyan tudok hazamenni. A büfés csaj odaadta a mobilját, azon megcsörrentettem a férjem, (még jó hogy felvette meló alatt), és ő hívta a haverját, hogy jöhet értem.

Utána felhívtam a védőnőt, aki azt mondta ne vegyem be a bogyókat, inkább hívjam fel a háziorvost, aki belgyógyász, ő ért ezekhez a gyógyszerekhez. Felhívtam. Ő meg leállította, azonnal hagyjam abba. Hát abbahagytam, mert k..va rosszul voltam. (pedig ahogy irtam reggel be se vettem)

Utána bőgtem mint a lánc. A görcsök meg jönnek szépen.

Na most ne kövezzetek meg, de már ott tartok, hogy ha nem marad meg ez a gyerek (tökre félek), akkor én nem fogom tudni újra megpróbálni. Lesz egy aztán kész. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogyan bírjuk ki novemberig, ha esetleg feküdni kell. De nem is a fekvés a lényeg, hanem az, hogy jönnek a görcsök.

Higgyétek el, tudom miről beszélek, egyszer már végigcsináltam. Csak akkor nem volt még egy 3 és fél éves gyerekem, akit el kell látni, meg csak a 24. héttől feküldtem.

Na most:
1) először nem jött össze a kistesó
2) most meg nem tudom ki tudom e hordani
3) nem tudom, hogy a családom kibírja e az esetleges hiányomat (mondjuk pár hónapig a kórházban stb)

Remélem mindannyiótoknak nemsokára sikerül, és gondtalan terhessége lesz!!!!!!
De nekem ez jutott úgy látszik!

Na most kiírtam magamból, ami nyomta a lelkemet. Bocsi, ha hosszú voltam.

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Pendi nem baj az ha ilyen kis nyugtalan vgy en is volt mikor az voltam :wink: De tenyleg korai :roll: Viszont ha te ugy erzed igen is tesztelj egyet mert kulonbozoek vgyunk :wink: es en amugy is szeretnem,hogy jol erezd magad :D

Kata na akkor a siros nap ma a tied volt :? Hat nem irigyellek :roll: De most az egesz a akciozas miatt van?! :shock: :o :roll: Tyu hat nem tom sok energiat kuldok neked de elgfokepp egeszseget :wink: es nyugodtam mond ki nekunk a duhod itt meghallgatunk :roll: A gorcsokre mit mondtak?Es a vetelesrol is szo volt? :roll: :? Jaj Kata csak pozitivan aze minden rendben lesz oke?! :roll: Kuldok neked egy varazskenetet :wink:
Kép

Mnetem aludni mindenkinek kellemes hetveget!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi! Sztem azért nem érdemes hamarabb tesztelni, mert ha most negítv lenne a teszt, nem biztos, h mondjuk 3 nap múlva is az lenne. Ezzel megint nem akarok ám okoskodni .. csak tudod .. neked akarok jót! Érdemes megvárnod sztem még ezt a 3 napot mindenképp, mert ha negatív akkor most is meg majd akkor is az, viszont ha mondjuk megfogant a baba, azt lehet, h most még nem mutatná ki. Jó-jó, sok lesz belőlem ...

Kati! Én is szarul érzem magam, ha ez megnyugtat .. mondjuk én most lelkileg. Annyira bíztam benne, h esetleg .. na mindegy, nem nyafogok, mert tudom, h sokaknak, pl. itt is többet kell küzdeniük, mint nekem! Sajnálom, h ennyire megvisel téged a terhesség, és h egyelőre ez tényleg egy teher. Egyébként meg sztem SENKI nem kövez meg!!! Egyedül a te döntésed, h vállalsz-e még terhességet, és ha neked egy gyerkőccel is szép az élet, akkor ennyi. Persze félre ne érts, minden energiámmal drukkolok neked - nektek, hogy megmaradjon a baba, és minden rendben legyen!!! Meg persze annak is, hogy vmi csoda folytán minden szépen menjen tovább, ne legyenek rosszulléteid, stb-stb. Kitartás, tudom, mondani könnyű .. de mi veled vagyunk!

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke!
Sajnálom pirit..... igazán lemondhatna már :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bridg!
Gyógyulj meg mihamarabb, vigyázz magadra :!: :!: :!: :!:

Pendi!

Énis nagyon türelmetlenvagyok ám mindig... sosemtudom kivárni a végét :roll: :roll: :roll:

Kati!
Nagyon drukkolok, hogy sierüljön ihordani a picit és elmúljanak a agörcseid +++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldöm a pozitív energiákat :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ez a lemondhatna jó ... :D Egyébként meg igen :x :evil:

Kép
szöszke.
 
 


Kata!
Elég szörnyen hangzik, amit írtál. Remélem nem lesz semmi baj. Most az a legfontosabb, hogy megnyugodj. Biztos vagyok benne, hogy van megoldás!

Szöszke
sajnálom pirit nagyon! De majd figyeld meg, nem is olyan sokára mindketten tesztelünk egy +-at. :lol: :lol: És köszi a biztatást! :lol: :lol:

Bridget
Szép álmokat! És remélem, hogy mielőbb meggyógyulsz! Mind testileg, mind lelkileg!

Zsuzska
már csak 3/4 óra! :lol: :lol: :lol: Kitartás! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pendi!
Bizony ám!!!! Már nagyon mennék haza :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Fáj a fejem, álmos vagyok és éhes és csuklok nagyon :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu! Csukolj vissza :D Valaki emleget 8)
Amúgy meg én is rohadt álmos vagyok, pedig ma nem volt suli péntek lévén, tudtam tovább aludni, de még így is .. kajával nincsenek gondjaim, az előbb ettem kefirt sajtospogival :D A fejem nekem reggel fájt eszeveszettül, azt hittem, h le kell mondanom a barátnőmmel közös programot ..

Kép
szöszke.
 
 


Pendi! Én is köszi a bíztatást :) Pozitív tesztre fel ;)

Kép
szöszke.
 
 


Csajok, teszteljünk együtt mindannyian +at :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igazi meglepi lenne :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én mosz mézes-sós pattogatott kukoricát ennék :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Megjöttem. Főztem, ettem.

Zsuzska
Csuklásra egy kanál citromlevet tudok ajánlanni. Nálunk mindig bejön. :lol: :lol: mIlyen az a mázes-sós pattog. kukorica? nem is hallottam még róla. :roll: :roll:

Szöszke
[quote]P írta:ozitív tesztre fel
-ez jó! ez az új szlogenünk! :lol: :lol:

Mi ez a társas fejfájás? Front van Csajok?
Vendég
 


Új szlogen? Hihi, dejó :lol: :lol:
Hát nem tudom, h front van-e, otthon volt, azt olvastam itt a Babaneten, h amiatt megindulhatnak a babák kismamás topicokban .. :) de hogy itt is az lenne .. lehet, mert a két nappal ezelőtti 9 fokból mára 16 lett 8)

Kép
szöszke.
 
 


[quote="kuzsanna"]C írta:kuzsannasajok, teszteljünk együtt mindannyian +at :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igazi meglepi lenne :lol: :lol: :lol:


Én benne vagyoook 8) Mikor kezdjük a társaspozitívtesztelést? 8)

Kép
szöszke.
 
 


Lányok jöttem, láttam, mentem! :lol: :lol: :lol:

Bocsi, de mennem kell. Holnap dolgozom, gondoljatok rám. Vasárnap ha nem alszom nagyon el, jövök! :roll: :roll:

Kellemes hétvégét nektek!
Aztán írjatok, hogy holnap tudjak éjszaka -ha nem lesz sok meló- olvasni.

Puszi mindenkinek!

Kép

ezt a képet meg imádom egyszer már puzzle-ban is kiraktam:

Kép
Vendég
 


Szia Szöszke
Látod, mire jössz, mennem kell. :cry: :cry:
Vendég
 


Jáááj, Pendi, te szegény, hétvégén is meló :( Én drukkolok neked, h kibírd! Nekünk semmi program nincs a hvg-re .. lehet h majd kitalálok vmit, aztán megvalósíttatom a családdal :D Pl. sütögetés vagy bográcsozás, az tök jó lenne .. 8) (ezt most megbeszéltem magammal, ne nézzetek tök hülyének :roll:)

Kép
szöszke.
 
 


igen, nekem ha hétvégére esik, akkor akkor dolgozom. Ha ünnepnap, akkor az. De már megszoktam. Jobb, mint minden nap.

Hétvégére jó szórakozást!

Mostmár tényleg megyek!
Puszi
Vendég
 


Na, én is elköszönök .. nem tudom, hogy alakul a hétvége, de remélem, csinálunk vmit. Én nem szeretem az itthonülést, pláne, ha megmarad a jó idő. Programtól függően meglátjuk, h tudok-e jönni, nektek is kellemes pihit kívánok :) Írjatok, h legyen mit olvasni - ahogy Pendi is mondta ;) Most pedig jó éjt mkinek!
Kép

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok! Nunikák!!

Nos! Én érzem Mikikét! De tegnap este történt valami! Vettem finom Kovi ubit! Olyan igazi Vecsésit! Na és le kellet mennem a konyhába háromnegyed éjfélkor és ennem kellett belöle, mert tudtam ha nem eszek belöle akkor abba belehalok! Ma reggel mikor kelltem annyira kellet már pisilnem, hogy olyan meg akar jönni érzés! Marha kellemetlen volt a dolog! Szoval szerintem nekem sem kell tesztelnem ebben a hónapban, mert tutira meg fog jönni! Ezek után meg tutira mondom, hogy nálam van valami gebasz amiért nem jön a kis Gazsika!

Szöszke! Nagyon sajnálom a nega tesztet! De a tehonapod a következö lesz! TEhát pozi tesztre fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bridget! Jobbulást neked! Szerintem mihamarabb gyere haza mert a honvágy az nagyon rossz érzés szoval gyere haza! És igérem kimegyek a reptérre ha megmondod mikor érkezel és ha nem is találkozunk de a tudat bennem lesz, hogy lehet, hogy elmentél mellettem! Ja amugy mivel, hogy mi benne lakunk a légifolyosoba ezért a házunk felett tutira elmész! Gyere haza!

Pendi! Nagy gratula a vizsgádhoz! Jó munkát neked! És ÉN ugy gondolom, hogy tesztelj, ha ugy érzed!!!!!!!! Meg különben is akármi is legyen az eredmény tuti, hogy legalább megnyugszol! Szoval, ha más nem akkor ne szolj róla a párodnak legfeljebb csak akkor, ha pozi lesz! Ha meg nega akkor vagy megmondod vagy nem! Ez szerintem nem hazugság és nem is eltitkolás csak egy ilyen magán szféra JELLEGŰ dolog! Ha meg utána ugy érzed el kell mondanod akkor meg mond el neki mihamarabb!!!!!!!! Szerintem tesztelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amugy ma nekem sem volt könnyü helyzetem a kolláganökkel! Tuti, hogy front volt ma! Azt hitték, hogy nem csinálokj semmit azt mikor megkérdezték a kolléganömet akivel délutános vagyok akkor Ő elmondta, hogy de igenis megcsinálom és erre a kedves kolléganöm nem tudott mondani semmit csak annyit, hogy elsirta magát! Mondjuk nem is volt fütyivel már lassan majdnem 1 éve! Csak azt nem értem mért nem fog magának egy pasit, hogy jobb legyen neki! És nem rajtam köszörülné a nyelvét! Mert szerintem mindenkinek a saját hgáza táján kéne szét néznie és utána a másén! Mert én is a fejére olvashatnék 1-2 dolgot! És ráadásul a félig a fönöke vagyok jobban mondva a kisfönöke! Most én nem szoktam ezt hangoztatni pláne, hogy idösebb mint én és ezért kényelmetlen a dolog! De ha ez kell neki akkor hogyétek el meg kapja!

Na én is panaszkodtam egy sort ugyhogy sorry! Na jó nem is kicsit, de én is nfeszült vagyok pláne, hogy nem tudom mi lett a tesztem azaz a vérvételem erdménye! Na hát pedig már csak egy pár nap! Jó hosszu lettem, de remélem nem hariztok érte! Pusza jó éjt nektek!!!!! Ciao!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt Lányok!

Bridget!
Csak nincs valami gond?!! Nem írtál. És te már ilyenkor rég szoktál írni nekünk! :roll: :roll: Remélem minden ok.
Otthon volt a párod? Tudtatok beszélgetni? Megnyugodtál? Remélem igen.

Nócika
Köszi a biztatást! :lol: :lol: végül is teszteltem, de persze -. De én megnyugodtam. :lol: :lol:

Szöszke
Remélem lesz valami jó program a hétégén. Aztán eg kicsit gondolj ránk is. Akik nem megyünk sehova, vagy dolgozunk (én). Mindenesetre jó szórakozást! :lol: :lol:

Zsuzska
Te sem voltál már este! Remélem jobb programod volt! :oops: :oops: :lol: :lol:

Kati
Remélem jobban vagy már, és elmúltak a görcsök! Amint tudsz tájékoztass bennünket, hogy mi újság! Nagyon aggódunk érted-értetek! :roll: :roll: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Pendi neked nagyon jó munkát! Majd gondolunk rád! Amugy az én párocskám sincs itthon, mert az én kis drágám is dolgozik!

Bridget! Tényleg hol vagy má!!!!!!! Mindig te vagy az első!!!!!!!!! Remélem én is, hogy minden okés és nem pedig valami gebasz van! Gyere minél hamarabb!!!!!

Zsuzs! Te merre jársz????

Kati! Hogy vagy?? Ugye már jobban vagy!!!???? Gyere és írj, ha van egy kis időd!

Csajok! Nekem most elvileg egy szakácsversenyen kéne lennem mint versenyző, de lemondtam mert időközben megváltoztak a szabályok és belölem ne csináljon senki hülyét! Szoval azért szívesen elmentem volna, mint néző, de apácska dolgozik a tesokám meg még alszik! Szoval nem tudok elmenni, mert messze van gyalogosan! Zsuzska épp eltudna menni mert csepelen van a Szabadság utcai vendéglátos suliban! Szoval az én mai programom a mosás takaritás és az itthoni főzés! Végül is az is nagy kihívás, mert baromira nincs kedvem semmihez! De sajna muszály vagyok mert ugyse csinálja meg helyettem senki! Még majd benézek ám és remélem elég aktivak lesztek! Pusszantalak titeket! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!
Megérkeztem!

Hogy telt éjszakátok??? NEkem nagyon jól, istenien aludtam.... csak negyed kilenckor keltem ki ágyból :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mindjárt visszaolvaslak benneteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi!
Jó munkát neked! Aztán gyere,amikor tudsz :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Szöszke!
Remélem, jó kis programot sikerült össze hoznod :!: :!: :!: :!: :!:

Nócika!
Tegnap este lementem barátosnénékhez, mert megkért, hogy a nyuszijukat istápoljam hétvégén, mert nem lesznek itthon. Szóval lementem hozzájuk, és kiderült, hogy hát tulajdonképpen ma összeházasodnak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hát kiakadtam, hogy nem is mondtak semmit sem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Egy hét alatt szerveztek meg mindent. Csak a szűk család lesz jelen 15-20 fővel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ma tanulok, aztán délután átmegyünk Erzsébetre korizni.

Bridg!
Ha tudod, hogy mikor jössz haza, én is kimennék eléd a reptérre ám Nócival :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Hát nem lesz vmi eseménydús hvg-m .. csinálunk ma egy kisebb kertipartyt, átjönnek az ismik, meg az új szomszédok, akik közül az egyik csaj magyar :) Kíváncsi leszek .. amúgy meg rájöttem, hogy hétfőre meg kell tanulnom 11 tanár által kinyomtatott oldalt, plusz az órai jegyzeteket, úgyhogy már neki is estem. És mit ne mondjak, nagggyon élvezem :x Piri még nincs, holnap kéne megjönnie .. remek lesz az is, full hisztis vagyok mensi alatt.

Nóci! Köszi a bíztatást, már összeszedtem magam, és tegnap rá is gyúrtunk a februári babára 8) Panaszkodj csak nyugodtan, mi meghallgatunk .. ezért vagyunk ;) tök édes volt, amit Bridgnek írtál, h meglesz a tudat, h lehet elmentetek egymás mellett. Tetszett :)

Zsu! Jó tanulást .. ez olyan debilül hangzik :D

Kati, Bridg, jelentkezzetek!!! Remélem jól - jobban vagytok, és nincsen semmi gebasz. Csak egy kis életjelet, léccilécci :)

Kép
szöszke.
 
 


Pendi, gondolok rád, pláne, ha majd kézbeveszem a 11 oldalas anyagot ;)

Én nem aludtam vmi túl jól, 11 körül feküdtem le, és 7-kor már fent is voltam, ami rám nem jellemző .. visszaaludni persze még véletlenül sem sikerült.

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok!

A fenti részt már kitakaritottam, azaz a szobákat meg a fürdöt! De valahogy a konyhához nincs is kedvem! Át mentem anyusékhoz megebédeltem és a kezembe vettem azt a sok szenylapot amit mások szorolapnak neveznek! És mit találtam????? Na mit????? Egy franya nyaralási hirdetést Siófokon a jó öreg hungest hotelben! Van jó kis üdülési csekkem és azthiszem ki is fogom használni! Csak az a baj, hogy lehet hogy egyedül, mert apácska lehet akkor megy el egy nagy melora én meg akkor leszek szabin! De nem akarok 1 hétig itthon kuksolni sem meg elveszni se akarom hagyni, mert azért 60000 Ft- ről beszélek! Szoval vagy lesz egy jó hetem vagy nem!!! :wink: :roll: De szerintem tuti!

Szöszke! Én tudod milyen jól alukáltam??? Naon jól! De lehet, hogy mindjárt le is fekszem még eggyet szunyikálni!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóóóci! De jó neked, én is akarok üdülési csekket meg nyaralást!!! Nekünk egyelőre kilátástalan az egész nyár .. pláne, h most azt sem tudjuk, h haza mikor megyünk. Én nagyon szeretnék nyaralni vhol, akár az egész családdal, akár csak Márkkal, a párommal (meg esetleg majd pluszban egy pocakbabával :roll:). A Balcsit én nagyon szeretem .. lehet, h oda megyünk majd, lehet, h külföldre .. lehet, h sehova.

Ügyes vagy, h takarítgatsz :) Nekem is kéne, illetve megígértem anyunak, h segítek neki a tavaszi nagytakarításban. Hát a tavasznak mindjárt vége .. takarítás az nem volt. És így, h a nővérem babát vár, kettőnkre marad, mert a férfiak még véletlenül sem fognak segíteni ;)

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke! Nálam ez álltalában ugy müködik ez a takaritos dolog, hogy álltalában este hülyülök meg és akkor mindent tök szívesen megcsinálok! De tényleg még a vasalást is pedig azt nagyon utálom! Most mondjuk unalom üzésképpen csináltam! De semmi jó kedv nem volt benne! Én a tavaszi nagytakaritást már rég elfelejtettem, már lassan kezdhetek bele a következöbe! Szoval egy percig se aggodj, ha nincs kedved! Mindent akkor csinálj amikor csak kedvedet érzed hozzá! Ezt bármire érthetem! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Remélem érted?? Hogy mire céloztam!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Értem :lol: :lol: :lol:
Háát, vasalni azt nekünk is kéne .. mindig szegény anyu csinálja azt is. Most lassan kezdődik majd a grillparty, 4-re jönnek át a vendégek, aztán majd este is lesz mit takarítani. De az alól kihúzom magam, tanulásra hivatkozva :D Aztán sztem jövő pénteken megcsináljuk anyuval a felső szintet tuti .. utána meg szép lassan az alsót is.

Nem is mondtam, h megállapodtunk abban, h vmikor (biztonytalan, h mikor) veszünk egy kutyust :) Sem fajtát, sem semmit nem konkretizáltunk, de lesz. Furi lesz, mert ahogy írtam nemrég, én nem tudom elképzelni, h újra kutyával éljek ... de azért örülök is neki! :) Na, most kihordjuk a kertbe az asztalokat meg a székeket, utána még belesek, aztán lassan indul a banzáj 8) Holnap pedig tuti nem jövök, egész nap magolni fogok ..

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke! Nagyon jó bulit nektek a grill paryhoz! Kutyus az jó! Nekem is van azaz anyuéknak egy rövidszörű magyar vizsla! Nekem van egy arika kis vadászgörényem! Meg van egy ari kis kanika kis cirmos cicám, de valamiért nem jött haza már második napja! Remélem nem kapta el az egyik szomszéd, mert akkor itt háburú lesz! Tudod itt az a hír járja róla, hogy utálja a macskákat és galambokat tart és neki kint van a kertyében egy csomo cica fogo és ha beleesik valamilyik cica a csapdába akkor azt elégeti! Nos ha nem jön haza még 2 napig a cicám akkor tuti, hogy Ő intézte el! de akkor itt háború lesz, mert veszek egy légpuskát és kiirtom a galambjait! Az tuti! Nagyon szeretem a kis öcsikémet! Mindig kijött, ha meghalotta, hogy álunk be a kocsival az udvarba és mikor mentem dolgozni elkisért egy darabon! Már elkezdtem megsiratni! Pont mikor első nap azaz 2 napja vettem neki májacskát, hogy legyen neki finomság! Tudod Ő az én kisfiam! Mindig mondom is neki, hogy gyere kisfiam gyere kapsz hamikát! És most nem jön! Nagyon szomorú és elkeseredett vagyok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Remélem be tudom fejezni ezt a hsz-t, most kicsit késhetnek stílusosan a vendégek ..
Szóval a szomszéd :shock: :shock: :shock: Gyűlölöm az ilyen embereket, és mérhetetlenül gusztustalannak tartom, amit csinálnak, és húúú, most nagyon-nagyon fel vagyok hábordova!!! :evil: Egy rohadt galamb, ami magában hordoz egy csomó bacit, és oda szarik ahol éppen jónak látja (elnézést, ilyen vagyok, amikor ideges vagyok ..) miben jobb, mint egy cica??? És elégeti a cicákat??? Hát basszus ... Nóci, én a helyedben, és a többi környéken lakó helyében feljelenteném! Hát azért mégis .. najó, befogom, de ilyen dolgokon nagyon fel tudom húzni magam ... imádom az állatokat.
Lényeg a lényeg, ne sirasd még a cicádat, nem lehetünk biztosak benne, hogy nem megy haza! Én nagyon drukkolok, h visszamenjen :) Majd mindenképp írd meg, h mizujs!

Most elköszönök, Csajok, ma már nem jövök sztem, mert most lassan indul a party, este meg takarítunk majd ezerrel biztos .. holnap pedig folytatom a 11 oldal és a jegyzeteim megtanulását. További kellemes hétvégét nektek, és Kati & Bridg, léccilécci jelentkezzetek!!!

Kép
szöszke.
 
 


Helló!

Hogy rohadna meg az internet!
Írtam egy csomót erre elszállt!

Annyit röviden, hogy jól vagyok, elmúltak a görcsök, a bogyó hatása kiment belőlem. Vérnyomim még szar, de bővebben majd később.
Itt sír a fiam, hogy menjünk játszani!

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok Lányok!

Van pár percem.

Kati
Örülök, hogy jobban vagy. :lol: :lol: Nagyon aggódtam értetek!Azért majd írj, ha lesz időd.

Nócika
Bejelöltelek! :lol: :lol: Nagyon helyesek vagytok! :lol: :lol:
Te aztán nagyon kis szorgalamas vagy! :lol: :lol: Tiszta, ragyogó lakás! GYere ide is, mert nem nagyon volt mostanában kedvem hozzá. :oops: :lol:
A cicád remélem hamarosan hazatalál. Lehet, hogy csak talált valami havert, és ott ragadt. Biztosan hazamegy.
Ha meg be tudod bízonyítani, hgoy állatkínzó a szomszédod, jelentsd fel. Tudod ez már hál'Istennek büntetendő dolog.
Azt az üdülési csekket meg tessék csak felhasználni, mert a fene sem tudja, hogy mikor fogtok tudni legközelebb eljutni bárhová. Remélhetőleg babó miatt.

Szöszke
Remélem jól sikerült a party. :lol: :lol: Én is szeretnék már egy ilyen jó kis partyra menni. Már régen voltunk mi is valahol. Hol én, hol a Drága dolgozik. :cry:
Tanulgattál? Ügyesen? Akkor jó! :lol: :lol: MIt is tanulsz? Bocsi, de lehet, hgoy volt már róla szó de nem emlékszem rá. :oops: :oops:
arról a kutyus támáról, épp a minap beszéltünk. Látod, mégiscsak lesz, egy új kis kedvenc. :lol: Ez jó! :lol:

Bridget!
MI VAN VELED? MERRE VAGY? UGYE NINCS BAJ!!!!!!! GYERE LEGALÁBB ANNYIRA, HOGY TUDJUK NINCS BAJ, CSAK NEM ÉRSZ RÁ! AGGÓDUNK!!!! :!: :!: :!: :!:

Zsuzska
Te sem nagyon voltál! :roll: :roll: Remélem jól telt a napod!
Az a sztori a barátnőddel meg az esküvővel, nagyon jó. Így is kell ezt csinálni. Kigondoljuk, megvalósítjuk. :lol: :lol: :lol:

Most megyek, mert meló van.
Puszi mindenkinek!

Szép álmokat!
Vendég
 


Hát sziasztok!

Itt vagyok most már én is :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szöszke!
Neked is jó tanulást!
Az enyémből tegnap nem lett semmi... kerti party volt barátainknál és csak este jöttünk haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval ma nagyon bele kell húznom :shock: :shock: :shock: :shock:
Hogy sikerült a kerti party??

Nócika!
Szerintem se hagyd veszni az üdülési csekkedet.... érezd jól magadat azért!!!!!Eldöntötted már, hogy elmész-e??
NE keseredj el, lehet, biztosan haza fog térni hamarosan :wink: :wink:
(((((Nócika)))))
Én a szomszédotokat égetném el a legszívesebben :evil: :evil: :evil: :evil: Engemis nagyon felháborít, amit művel.... tényleg fel kellene jelenteni :!: :!: :!: :!: :!:

KAti!
Annyira örülök, hogy már nem görcsölsz :wink: :wink: :wink: Szerintem lassan a vérnyomásod is helyre fog állni... nagyon drukkolok hozzá ++++++++++++++++++++++++++

Pendi!
Remélem, eseménymentes volt a tegnapod!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Időjárás jelentés következik Csepelről:

Itt borús-fülledt meleg van, remélem, esni fog... 20 fok odakint, de szerintem a párától legalább 25-nek lehet érezni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Néhány gyönygszem:

- Milyen ISDN végberendezése van?
- Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon.

- Itt alul megjelent két emberke ikonban ...
- Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától ...
- Tőlem ????

- A megjelenítendő névhez mit írjak?
- A nevét ...
- Amit a Matáv adott nekem?
- Nem ... amita szülei adtak magának ...
WESTEL

- Jó napot kívánok! Mennyibe kerül egy fül-orr-gége szett a Nokiámhoz?

- Kérem, akkor vegyen elő egy papírt és ceruzát, és akkor lediktálom Önnek
...
- Kisfiam, hozd ide ... Nem, ne a tollat, a bácsi ceruzát mondott ...

- Vettem egy telefont 2 éves hűségnyilatkozattal, de sajnos a huségem
tovább tartott, mint a készülék...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


- Le szeretném tiltani az előfizetésemet!
- Ellopták, vagy eltűnt?
- Hát, az úgy történt, hogy a telefon beleesett a mosdóba, mivel vizes
lett kivettem belole a kártyát, szétszedtem a telefont, és kiraktam az
erkélyre száradni. Ezután a kártyát lefújta a szél, és most ezért
szeretném letiltani ...

- Kűggyön má' nekem csörgődallamot!

- Van egy új 3210-esem, a feleségemnek pedig egy féléves 3210-ese. Nem
találom a töltőm, használhatom a feleségemét?

- Jó napot kívánok, XY vagyok. Miben segíthetek?
- A csengohangom állítsa hangosabbra!

- Milyen típusú készüléke van?
- mocarella százhatvanas!

- Itt pecázgatunk a haverokkal, és mindegyik megkapja az SMS-t, csak
én nem. Lehet, hogy amiatt , mert én árnyékban ülök...?
VODAFONE

- Problémám van a készülékkel, stb...
- Milyen típusú készüléke van?
- Hát Vodafone!
- Értem, de a készülék típusára értettem, Motorola, Ericcson, Nokia ..?
- Mondtam, hogy Vodafone! Különben nem magukat hívtam volna.

- Telefonszám után tudakozódnék! Sajnos csak vezetéknevet tudok: Kis ,
egy s-sel...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?