Új privát üzeneted érkezett!

Judit!

Nagyon-nagyon sajnálom ami Veled történt!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Judit
szomorú vagyok a veled történtek miatt!!!!!!!!!! :cry: nagyon sajnálom. :cry:

Linacska
szurkolok, hogy eredményes legyen az inszem!!!!! :D

Kép

Kép
syrynx

Judit, nagyon- nagyon sajnálom!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Judit,

sajnálom nagyon... :cry:
de miért volt szükség mentőre? Méhen kívüli volt? :shock:

Kép
zmimi

Jaj, Judit, annyira sajnálom!!!!!!!
De gyere ezután is, látod, én is jövök!!!

Mimi, egyszer a sógornőmet is megkérdezte egy barátnője, -amikor kint voltak zenélni az állatkertnél a Tesómmal,- hogy mit keres itt ezzel az indián pasival... :lol: Nem ismerte meg az öcsémet!

A gyerekek persze okosabbak, mert egyszer megkérdezték tőle, hogy Ő miért ilyen fehér indián?

Én is nagyon szeretem ezt a zenét, és az "igaziak" tényleg mindenhol ott vannak, egész Európában.

Mi Almádiban kedveltük meg Őket, és akik ott játszanak,Velük nagyon jóban is vagyunk.
Vendég

Judit, mit mondtak, mitől lehetett? Vagy nem mondták?Azért írhatnál részleteket, tényleg!
És ne menj el, mi melletted állunk, megértünk, gyere, írd ki Magadból a fájdalmat!
Vendég

Voltam házidokinál.
Még 2 hétre kiírt, és azt mondta, hogy akár egy hónap is beleférne még.Nagyon rendes volt, igazán megértő!
Szerintem júni 9-től vagy 16-tól elmegyek dolgozni.
És kellemes meglepi is ért: beszélgettem a Főnöknőmmel is, és végre más munkakört kapok, olyant, ami igazán a kedvemre való. A leendő szobatársamat is kedvelem.(Ő is skorpió...) Anno, amikor a céghez kerültem, 21 éve, akkor is ketten voltunk egy irodában!!! :lol:
Bár az eddigi szobatársammal is jól kijöttünk...
Vendég

Luca!

Ez szuper! :lol: Úgy látszik vannak még normális főnökök. :wink:
A háziorvosom Engemet amikor befejezték a terhességemet 9 hétig tartott betegállományba.

Judit!

Ne hagyj itt bennünket, gyere és írd ki Magadból a fájdalmadat. :cry: Annyira sajnálom ami Veled történt! :cry:
Vendég

Aliz!
A tavalyi vetélésem után azt mondta a házidokim, hogy 1 hétig tud otthon tartani, ez a szabály, utána össze kell szednem magam, és menjek dolgozni.Utána visszamentem, hogy fáj a torkom, azzal még nagynehezen 1 hétig otthon tartott, aztán mentem vissza a taposómalomba.Ráadásul a 2. szomszédunk volt,és azzal fogadott, hogy de régen látott!Tehát tudta, hogy nem lógni akarok...

Kerestem is rögtön másik orvost, olyant, aki hasonló korú, mint én, és megérti a problémáimat. Elég sokáig keresgéltem.Úgy látszik,jól választottam, mert Ő nagyon emberséges!
És nagyon csinos, mutatós, közvetlen.Szuper alakja van, látszik rajta, hogy nagyon egészségesen él, és nem csak papol róla.Olyan típus, akiben meg tud bízni az ember.Nem gyógyszereket ajánlott, hanem mozgást, úszást, kirándulást.
Ja, meg hogy beszélgessek kicsit a pszichiáter kolléganőmmel. :lol: (Jól ismerik egymást, engem ez a kolléganőm protezsált be a háziorvoshoz.) Szóval igazán nekem való a dokinéni.
Vendég

Eszembe jutott még valami.
Ha annak idején a 10. héten a nőgyógyászom nem beszélt volna le a korionboholy-mintavételről, egy csomó mindentől megkíméltem volna magam...
Soha többet nem hiszek senkinek ,és csak a saját fejem után fogok menni!!!
Vendég

Lányok!

Köszönjük a köszöntéseket!!!

Judit!

:cry: :cry: :cry:

Luca!

A boncolási jegyzőkönyvet megkaptad? Nem szabad visszafelé nézni, akkor biztosan jól döntöttél. :)

tjuca

Sziasztok lányok köszönöm hogy aggodtok érttem még nem vagyoktökéletes és fáj...
az orvosomis cserben hagyott nem nézet felém :evil:
v.e.judit

Judit!

"Általában" ez így szokott lenni, hogy mindíg akire a legjobban számítasz az hagy cserben. Nekem a hatvani volt nőgyógyászom (Mr. Lövey) csinálta ezt Velem. :evil:
Vendég

Csak tudjátok ha nem vele beszélek elöször és nem mondja hogy menjek akkor aztmondom jo nem tudta de ö tudta hogy elindultam :cry:
v.e.judit

Tiszta szomorú vagyok, rosszak lettek a terheléses értékeim. Azt mondták, ha jövő héten pozitív lesz a teszt, akkor terhesség alatt inzulin :cry:
Én ezt nem értem. 3 hónapja sokkal jobb volt, azóta gyógyszert szedek, úgy-ahogy betartom a diétát, fogytam, akkor miért lett rosszabb? Azt mondta a doktornéni, hogy ha + lesz, akkor terhességi diabétesz. Egy hetes magzattól?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, itt valami nem jó...
Nem írsz pontos értékeket?
Mi nem lett jó?Mennyi lett?
Mi az, hogy terhességi diabétesz??????
Milyen doktor néni?

Judit, bennem is van kellemetlen érzés a dokim iránt...Én is úgy érzem, hogy nem igazán volt ott,amikor kellett volna...Amikor ott volt, nagyon rendes volt, de amikor nekem szükségem lett volna rá, nem volt ott. :cry:
Igaz, senki nem gondolta, hogy ennyire gyorsan túl leszek a dolgon 40 évesen, de akkor is!!!
Párom szerint nem tudott volna semmit sem tenni...de nekem jólesett volna, ha többször rám néz.

Ma eléggé fel vagyok zaklatva, a munkahelyemen, hogy bent voltam, sokat kellett beszélni a történtekről, ennnyire még nem vagyok jól...
Vendég

Luca,
Cukor: 0.perces 4,66
120 perces 9,97
Inzulin: 0. perces 4,93
120 perces 64,35
Vagyis a terhelt értékek vackok. A 0. perces rendeződött. OK, nem 100%-ig tartok be mindent, de azt hittem, hogy azért annál sokkal jobb, mintha nem is tudnék az egészről. Erre 0.03 választ el a cukorbetegségtől...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kingának Boldog Szülinapot Kívánok! Meg jó sok csokit, cukrot, tortát, játékot! :twisted: :D :D :D

Judit! Nagyon sajnálom!! Hány hetes voltál??? Kellett műteni? Ne tartsd magadban, az nem tesz jót!

Lina! A terhességi cukorbetegség-diabétesz, nem a babától van, hanem amúgy is nagyobb a nő hajlama a cukorbetegségre, ezt egy esetleges terhesség mégnkább kihozza, mert megbolygatja az anyagcserét. De neked már amúgy is érik sajnos a cukorbetegség, ha már most sem jók az értékeid. Egyébként nem ártana tisztázni, hog tényleg terhességi diabéteszed lesz-e, vagy amúgy is lenne. Mertha "csak" terhességi, az egyrészt a terhesség alatt jön ki, másrészt a terheség elmúltával el is múlik (persze az esetek 25%-ában 10 éven belül igazi diabétsz lesz belőle), ha viszont nem az, akkor nem múlik el utána. Az inzulin meg eleinte jót tesz, mert ezek szerint a diétával most nem tartató a norál cukorszint, meg antidiabetikumot nem is lehet terhesen szedni! A babára meg kifejezetten negatív hatása van az ingadozó cukorszintnek! Az inzulin nem jelenti azt, hogy végig szúrnod kell majd magad, lehet, hogy csak most azelején, de ezt az orvosod fogja megmondani!

Ami engem illet, jövő csütörtöktől kell csuriba tenni kezetek-lábatok hogy ne jöjjön meg!!! :D
Múlthét csüt-péntek lehetett pém, mert veszettül fájt, asszem egy kiscsajra van esélyünk! :D

Kép
kislibus

Azt nem értem igazán, ha a 120 perces inzulin 64, akkor hogyan majdnem 10 a cukor?

Az az inzulin elég sok, nem?
Vendég

Lina, a MM-ben nem voltál?
Vendég

Kislibus, én nagyon fogok szorítani Neked!!!!
Azért légyszi szólj jövő csütörtökön is...elég rövid még az agyam. :oops:
Vendég

Köszi Luca! Már annyira szeretném az első gyermekemet várni, és a karomban tartani! Mindíg eszembe jut, hogy a hétvégén anyukának néztek és azt hiszem ez bíztató jel!!! :D :cry: :D
kislibus

Szétszórt agy: M megírtam a felmondásom. Elolvastam hozzá a munka törvénykönyvéről és a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvényeket. Hát kiverte a biztosítékot a neuronjaimon...

Kép
kislibus

Megírtad???
Az mit jelent?Most mi lesz?Bocs...
Vendég

Jaj, én is annyira szenvedek ám, még mindig...
Annyira szeretnék babát a páromtól...de hatalmas felelőtlenségnek tartom.
És a szívem szakad meg tőle. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Azt hiszem, elmegyek aludni...
Szépet már nem tudok írni, rondát meg minek...az esték és éjszakák a legrosszabbak... :cry: :cry: :cry:
Talán reggel majd szebb színben látom a világot.
Jó éjt!!!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek:

Kép

Kislibus, nagyon szorítok Neked!

Luca, ez még egy jó darabig így is lesz. :cry: Annyira sajnállak! :cry: A sors jól kibabrált Veled/Velünk és ezt nem érdemelted/érdemeltük meg. :cry: :cry: :cry:

Judit, gyere közénk, itt Téged a történtek miatt senki nem ítél el.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Alíz, köszi!
Itt tényleg tökéletesen átérezzük a mások fájdalmát, mert ugyanazon mentünk keresztül...hogy a fene enné meg!!!

Végre süt a nap, a kedvem is jobb így. :lol:
Felteszem az ebédet, aztán belevetem magam a kerti munkálatokba.Ha már itthon vagyok, legyen valami látszatja is. :wink:
Vendég

Luca: Szép idő van én is megyke a kertbe dolgozni. Valóban az kikapcsol teljesen.
Amúgy nekem is esténként jönnek a rossz gondolataim. De egyzser hidd el ez is elmúllik. Vagyis csökken.
És amit írtál, hogy szeretnél babát a párodtól. Hidd el ha kicsit pihizel lelkileg meg testileg is jönni fog a baba. Nem szsbad feladni. És nem szabad a rosszra gondolni meg a múlton rágodni. Amit az agyunkba képzelünk az megvalósul. Hiszen a gondolataink kihatnak ránk. Na könnyű mondani bagoly mondja verébnek....:)
Na nem osztom az észt tudod te mit akartam ebből kihozni.

Kép
csucsu05

Luca, Csucsu, este mindent sötétebben lát az ember, de szép lassan múlik majd. Jó kerti munkázást :)

Lina, Libus, szorítok nektek!
Vendég

Tudom, Csucsu! :wink:
Vendég

Luca: akkor jó:) Irány a kertbe:) Mondjuk nekem gazolni kell azt nem szeretem:( De legalább jó levegőn leszek:)

Kép
csucsu05

Sziasztok lányok!

még mindig vacakul vagyok és semmihez nincs kedvem nem tudom miért ilyen velem a világ miért érdemlem ezt én csak boldog szeretnék lenni :cry: egész éjjel nem aludtam keresem a MIÉRT -re a választ de nem találom és eldöntötem hogy dokit fogok váltani.
Ne haragudjatok :cry: csak szar érzés és tudom tiis tudjátok. :cry:
v.e.judit

Luca,
de az MM-be járok, ott voltam kontrollon, és így derült ki, hogy nem javult, hanem romlott.

Kislibus,
a cukrosoknak a 0. perces értékük is rossz, nem? Nekem az ugye tök jó a cukor is, meg az inzulin is, de a terhelést nem bírja. Vagyis gondolom ha nagyon kiküszöbölöm a glükózt az életemből, akkor nem fog felmenni. Amúgy azt mondták, hogy az inszemináció miatti stimuláció is ronthatott rajta. Mindegy, remélem baba miatt van, és hamar rendbejön. Nekem azt mondták, hogy ha terhes vagyok, akkor biztos terhességi, mert néhány hónapja még rendben volt. És csak a terhesség végéig kell szúrni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Judit!
Megmütöttek? Miért a mentő vitt el? Mégegyszer nagyon sajnálom!

Csajszik!
Tegnap erősebb lett az lh, azt hiszem. Reggelre a hő 36,7. Szerintetek itt a pé? Ma vok 17. cn-on. Tegnap este és ma délben is volt akcio. Esély meg van?
encike 2

Sziasztok!

Libus, miért mondtál fel? :shock: Mi lesz ezután?

Lina, sajnálom ezt a cukor mizériát, remélem baba van a dologban és rendberakják közben, aztán meg elszáll... :wink:

Luca,
ha az ember bőre alá beveszi magát a gyereket akarok dolog akkor az onnan el nem megy. Legfeljebb állandóan piszkálja, ha nem valósul meg... :cry:

Én nem adnám fel a helyedben! Mindenféle vizsgálaton inkább átesnék, stb. A korodat meg felejtsd el! Okés, h nyilván ideálisabb lenne pár év minusz ez ügyben, de van 2 szép lányod, az élet mégis másfelé fordult.
Avilág legtermészetesebb dolga, h közös babára vágytok a férjeddel.

Én fiatalabb vagyok ugyan, de nem
tudnék beletörődni, ha nem lehetne közös gyermekünk a férjemmel. :oops:
Személy szerint csak bíztatnálak, h ne törődj ebbe bele!!!!
Ja, sok 30-as megirigyelhetné a külsőd/belsőd/energiád! :wink:

Judit, még mindig nem árulod el, h miért volt szükség mentőre, meg minden?

Kép
zmimi

Encike,

mit csinál a te urad, h délben otthon lehet huncutkodni??? :twisted:

Amúgy a hő csak a többi nap hőjének tükrében mérvadó, de ilyen otthon lévő lehetőségeket ki kell aknázni, és akkor nem maradtok le a PÉ-ről, az bizti... :wink:

Kép
zmimi

Zmimi,
most már én is ott tartok, hogy ha már ez van, akkor legalább baba miatt legyen. Közben azért utána néztem a dolgoknak, hogy hogy lehet 1 hetes babától terhességi cukor, és végül is a stimuláció során adott hormonok is okozhatnak ilyet, aztán visszaáll. Csak ugye pont stimuláció után 1 héttel volt időpontom a cukorkontrollra. Most megpróbálom majd nagyon betartani a diétát, hátha segít. Most már csak a mozgást kellene beiktatni az életembe. De nagyon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zmimi!
Hát a rend őre. Ma éjszakás lesz, ezért van nappal itthon.
encike 2

Na ez érdekes!!!

Nézzétek meg a ciklus.humat!
14.-ére teszi pét. 12.-én voltunk együtt, majd 15.-én. Ha e szerint volt pé, lemaradtunk????
encike 2

sziasztok!
judit nagyon sajnálom,hogy ez történt veled!!!!!!!!!!Annyit gondoltam rád! :roll:
lányok gondolom azért vitte mentő el a Juditott mert vérzett erősen vagy görcsőlt!/ez az én véleményem/
engem is mentő vitt be éjjel fél 4 kor mert megindult a szülés és dőlt belőlem a vér meg fájásaim is voltak!
és akkor engem is cserbe hagyot az akkori dokim,műtét előt 10 percel! :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csak a rossz emlék maradt meg Nita?
Végülis ilyenkor mi a jo?!
encike 2

sajna megmaradt a rossz is de nem sokat gondolok rá,inkább előre próbálok tekinteni,hogy a következő babó meg is szülessen!!!!!!!!!
ilyenkor az a jó ha minél jobban megpróbálod elterelni a figyelmed,sajna nem könnyű,de meg kell próbálni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen, ez biztos segit, ha legalább megprobálod.
encike 2

nagyon sokat segít ha ugy áll hozzá az ember!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ha együtt vagyunk, akkor azonnal megfoganhat a baba?
encike 2

Sziasztok!

Judit! Nem baj, hogy leirod, hogy rossz, ahogy irtad is, itt mindenkinek rossz volt. Fájt, azember sírt, kereste a miértet és nem találta. Aztán eljött egy nap, amikor már nem fájt annyira, a miért sem volt érdekes, csak az hogy legyen újra, egészséges legyen, megszülessen. Remélem számodra is eljön hamarosan ez a nap!

Luca! Neked is ugyanazt üzenném amit juditnak, azzal kiegészítve, hogy nem gondoltatok rá esetleg, hogy lombik-bébivel próbálkozzatok??? Csak mert kontrollált körülmények, a "legjobb embriocsomót" választják ki és ültetik vissza.
Amúgy nekem van nálad is idősebb mamim és egészséges a kislánya! De persze nem rábeszélni akarlak, ezt neked kell eldöntened és nem irigyellek a döntés miatt. De remélem sikerül jó döntést hoznod/hoznotok.

Felmondtam, mert ki van ami nincs... :twisted: :wink:
De az igazi ok az, hogy most a tisza mellett lakunk és Erdőkertesre fogunk költözni, ami meg Pest mellett van. Ember legyen a talpán aki napi 300 km-t utazik a munkahelyére. :wink:
Hogy mi lesz? A felmondás júli 31-re van, addig keresek másik munkát arrafele, ha meg esetleg közbe kismami leszek az se baj, ha meg táppnzre kell mennem, mert nem leszek ok (erről hallani sem akarok), majd a párom szépen eltartja a kis fenekemet. Szükösebben leszünk, de ezért a babaprojektet nem adjuk fel.

Kép
kislibus

Encike! A spermiumoknak 1-2 óra a méhbe jutni, még 1-2-3 a petevezeőbe. De ha egyszer oda jutottak, 14-én még lehet, hogy ott voltak a 12.-eiek! Legalábbis a "lányok" . :lol:

Kép
kislibus

Igazad van kislibus!
Most én jelenleg már gyest kapok, igaz de szükösen ebből is megélünk. Lehetne amugy több is.
encike 2

jaj, már más topikba is lányt mondtak!!!
Mi fiucskát szeretnénk jobban. Két lányunk van, de mindegy csak ne lenne semmi gond.
Honnan tudod pontosan, hogy lány?
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?