Új privát üzeneted érkezett!

2008.V.19-én reggel 7:30-kor végre megszületett Niki baba 3700 g 55 cm természetes úton. Mindketten jól vannak!
A boldog APA!
Kép Niki baba
sirkici

Babszika: Már előre is ok boldogságot! :lol: És kívánom, hogy a nászéjszaka jól teljen! :wink:

Sirkici: gratulálok! :) Nagyon szép a kislányod. :) Bár ilyen névvel csak szép lehet. ;)
Amúgy én is Niki vagyok. :)))

Elviekben nekem holnap kéne nem meg jönnie. Szóval drukk kéretik. :)
Vendég

Sirki és boldog Apukája Nikinek!

Sok szeretettel gratulálok ehez a gyönyörű nagylányhoz!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Sirki és Sirki apu!
A könnyeimmel küszködve kívánok nektek csodaszép életet és vidámságot az elkövetkezendő életetekben!
Nikinek pedig csodás gyermekkort és meseszép életet kívánok!
Ahogy látom, huncut egy lány már most is, szóval nem hiszem, h gond lesz vele :lol:

babszika

Sirkici + Apuka: Gratulálok nektek a kis Nikihez. Aki szép kis paraméterekkel rendelkezik :) És mennyi haja van!!!:) Igazi hajas baba. Na meg huncut isz már most kacsingat:)

Kép
csucsu05

Sirki és Sirki Apuka!
Nagyon sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek! Gyönyörű huncut hajas babátok lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Képzeljétek, van egy halvány, de POZITÍV tesztem. :D
Annyira örülök!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Picuranyu!
Akkor most kapsz egy halk gratulát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Csucsu!

Most már aztán igazán képeket kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Picur!
Micsoda jó hírek!!!! Egyenlőre csak halk gratula neked :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De jó ilyen jó hírekre visszajönni :)

SIRKI + NIKIAPU: csodálatos a babátok, minden jót kívánok a közös életetekhez. :) Gyönyörűűűűűűűű :)

Picuranyu: halkan gratulálok ;)

Többiek: mindent bele, és drukk ezerrel nektek!
Puszi!

Judit
Kép
sonny

Köszönöm. :) Örül a fejem. :D
Vendég

Sirki és Sirki APU!
Nagy gratula és sok boldogságot nektek. Nagyon szép csajszi. A lányom is Niki!

Picuranyu!
Gratula!

Rolam: valoszinü pihen a project, mert ma voltam ingyenes szürövizsgálaton és kiderült, hogy nagyon magas a triglicerid szintem, amit gyogyszerrel kell kezelni. Ezek szerint szerintetek lesz hatása a magzatra nézve? Ma megyek dokihoz és megbeszéljük.
Hogy mindig közbe jön vmi!!!
encike 2

Picuranyu, halk gratula!!!!! képet raksz fel a tesztedről?

Babszi, néztem a blogodat! Minden gyönyörűséges!!!!! Már csak pár nap!!!!!

:) :)

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Sirki és Sirki apu!
Gratulálok Niki babához! Nagyon gyönyörű kislány! Kívánom, hogy minden egyes perc, amit együtt töltötök boldogságot és egészséget hozzon! Legyen a gyermeknek nagyon hosszú, kiegyensúlyozott vidám élete!

Picuranyu:
Nagyon halk gratula!

Jaj, olyan jó ilyen hírekre jönni! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81

Köszönöm. :)
És akkor gabi kérésére a kép. :)

Kép

Halványkák vagyunk még, de hát még csak ma kellett volna megjönnie. :)
Vendég

Te kis szerény!
Ez nem is olyan halovány! :D :D :D

Kép
anda81

Babszi, érezzétek jól magatokat az esküvőtökön! Bulizzatok nagyot!

Picuranyu, gratulálok! Nem is olyan halvány, teljesen jól látható!

Encike, miért mentél el szűrővizsgálatra? Volt valami tüneted, vagy csak kíváncsi voltál, hogy minden rendben van-e? Nekem sok évvel ezelőtt volt problémám a triglicerid szintemmel, csak nekem túl alacsony volt (meg állandó hányingerem volt és fogytam is rendesen), akkor olyan gyógyszert kaptam, ami mellett nem szabadott teherbe esnem. Remélem neked valami mást ad a doki!

Gabi, jól vagy? Mikor mész legközelebb ultrahangra?

Kép Kép Kép
datolya

Encike!
Drukk a dokihoz!!! Majd gyere a hírekkel utána!!!!

Picur!
Tényleg nem olyan halovány ez a csík :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Itt vagyok.

Datolya!
Csak ugy elmentem, mert ma volt ilyen ingyenes szürés, Debrecenből jöttek, én mentem. Igy visszagondolok gyomortáji fájdalmaim voltak meg savam, ha olyasmit eszek. Sőt néha néha szurkál a szivem is és 1 honapja a lábikrám görcsöl. De már legalább tudom, hogy miért. Lehet jobb lenne ha nem tudnám. Ma olyan rossz kedvem volt e miatt.

A doki elmondta, hogy ez nem gyogyithato, de kezelhető. 2 hétig kellene antibiutikomot, majd egy másikat 2 honapig szedni. De mivel babásodni szertnék, igy eltoltuk legközelebbre. A terhességre ez nincs hatással, de viszont ha most gyogyszert szednék, ez igen. A triglicerin hajlamos a gyomorfekélyre, koszoruér betegségre.
Kicsit szomoru voltam ma e miatt, de legalább tudom van ilyen betegség is.
encike 2

Enci:
Öröm a ürömben, hogy nem vészes a dolog és halasztható babó megszületéséig! :D Tehát ne légy szomorúúúúúúúúúú!!!!! Tessék :D :D :D :D :D :D :D :D :D -ni

Kép
anda81

sziaszok.
picuranyu halk gratula a teszthez!!!!!!!!!
sirkici nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:) Nem is olyan halvány? :) Hát, megnyugodnék ha hamarosan szép erős lenne, mint a kontroll csík. :)
Vendég

picuranyu ugyanolyan erős nem nagyon szokot lenni a második csík mint a kontrollcsík!
mára elteszem magam.puszi jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem szokott olyan erős lenni? :) Ezt nem is tudtam. :)
Akkor csak erősödjön még azért.
Vendég

Csajok!

Elhatároztam, h mutatok nektek magamról egy utolsó képet, amin menyasszony vagyok (ma készült - vagyis már tegnap). :lol:

Már egy csomó mindenkinek írtam egy mailt, amiben elbúcsúzom tőlük (mintha meghalni készülnék) és csak a végére írtam ki, h mármint hajadon nőként. 8)

De tőletek nem búcsúzom ám!!!! :wink:
Kép

babszika

Jó reggelt!

Nagyon jó a kép Babszika! Nagyon csini hajadon vagy. :D :D :D
Vendég

Babszi: Látszik rajtad a boldogság a képen. remélem kezdesz már izgulni is:) Biztos gyönyörű leszel a nagy napon :) Párod kezd már izgulni?
Jajj most annyira irigyellek jó tekintetben. Mert emklékszem az utolsó napokban már zabszem nem fért belém. És bevallom mikor az anyakönyvezetőhőz értünk már majdnem sírtam annyira örültem, büszke voltam és még sorolhatnám. Azt mondogattam magammban mikro kimondom az igent úgy mondjam, hogy hang is jöjjön ki a torkomon. De siekrült szép hangosan mondanom az igent:)
A pasik másak mert a férjem még viccelt is közben. Hatásszünet és mosolyogva mondta igen.
Kivánom neked, hogy a nagy napotok nagyon szépen teljen :)
És az idő is jó lesz:)

Kép
csucsu05

Babszika nagyon csinos vagy és ahogy csucsu is írta sugárzol a boldogságtól!

Legyetek nagyon boldogok a pároddal!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi csajok, én is úgy érzem, mintha ragyognék... :oops: :D

Csucsu!
Valójában nálunk kicsit más helyzet van mint a megszokott.
Bálintom sokkal érzékenyebb mint én. Ő már most szólt előre, h sírni fog, ha meglát, mert tuti elérzékenyül és meghatódik.

De most már mindketten izgulunk. Én főleg azért, h mit felejtek el.... :roll:

babszika

babszika nyugi semmit nem fogsz elfelejteni!!!!!!!!!!!!!!

az meg olyan szép mikor a boldogságtól potyognak a könnyeitek!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most megyek reggelit készíteni aztán rendet csinálni délután majd jövök.addig is puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én meg lassan elköszönök, mert pakolunk és indulunk Gyulára.

Persze, onnan még majd benézek, ha lesz időm!

Sok-sok puszi nektek!!!!!!

babszika

Picuranyu, ez nem is halvány!!!!!!!!! Holnap megismétled?

Babszika, gyönyörű vagy és sugárzik a boldogság rólad!!!!!

Datolya, köszi jól vagyok. 27-én megyünk UH-ra. Megtudjuk talán fiú vagy lány. :)

Kép
Kép
gabi82

gabi: Az a kép a tegnap előtti teszté. Tegnap is teszteltem egy más fajtával, az is poz. ... Hétvégéig várok, addig nem tesztelek újra. Remélem akkor már erősebb lesz. :)
Vendég

Hajrá Picuranyu!
encike 2

Babszika!
Tényleg ragyogsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kívánom, hogy nektek is tökéletes legyen a nagy nap :lol: :lol: :lol: :lol: Jó időt kívánok nektek, küldöm majd hozzátok a napocskát :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Babszi:
Gyönyörű vagy!!!! Nagyon sok boldogságot nektek!

Picuranyu:
Ott van az a bébi!! Hidd el, és vigyázz rá nagyon! :D

Kép
anda81

Babszi: Ez lesz sz utolsó este menyaszonyként:) MA a babona szerint nem illik egy ágyban aludni. Mondjuk én sem tartottam be na meg utolag tudtam meg ezt a babonát.
Babona: Ja van még: Nem szabad talélkozni menyasszonnyal a nagy napon. Ha pont jön ki netán az anyakönyvezetőtől akkor hátat kell fordítani. Jelzem az leső házasságomban én találkoztam jót is nevettem mikor mondták, hogy el kellet volna , hogy forduljak. Mert válás a vége. Na nem hiszem, hogy emiatt de valóban elváltunk. A második esküvőmön már rutinos voltam:)

Aztán legyen rajtad egy kis kék, egy kölcsönkapott, egy új, és egy régi dolog a nagy napon.
Kék a harisnyakötő mondjuk de álltalában tesznekis bele egy kis kék szallagot. A kölcsönkapott a ruha, az új mondjuk a melltartó és a régi na azt nem tudom.

Azt mondják ha napsütés van akkor boldog lesz a házasság. De ez is csak babona. Az anyósék és az én szüleim is szakadó esőben mentek férjhez. Eredmény 36év házasság. Tehát ennyit a babonákról.
De játéknak jó:)

Kép
csucsu05

Babszika: Holnap lesz a nagy nap. :) Kívánom, hogy gyönyörű szép napos időtök legyen, és minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek. Sok-sok boldogságot!!!! :)

anda: Köszönöm. Vigyázok rá. :)
Vendég

Hali!

Tegnapi lh erősebb volt, mint az előzőek, ma reggeli hő 36,7. Szerintetek pé környékez? Ma vok a 17. cn-on. Tegnap este, ma délben volt akcio. Van esély?
encike 2

Sziasztok!

Babszi:
Már csak egy nap!!!! Holnap gyönyörű menyasszony leszel!

Encike:
Esély mindig mindenre van! :D

Kép
anda81

Babszika!
Holnapra szép időt és még egyszer sok boldogságot nektek!!!!!!
Aztán sok sok épet érünk ide feltenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Encike!
Szerintem abszolúte van :wink: :wink:

Anda!
Szióka! Hogy telt a mai napod?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na ezt nézzétek meg!
Ciklus.hu

14.-ére teszi pét, 12.-én voltunk együtt, majd 15.-én. Ha e szerint volt pé. lemaradtunk rola?
Milyen érdekes, akkor semmi tünet nem volt.
encike 2

babszika holnapra nagyon sok jót és szépet,na meg nagyon sok boldogságit kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike!
Ha nem fiút akartok, akkor a lányhoz teljesen jókor voltatok együtt szerintem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ezt honnan tudod, hogy lány?
Fiut akarok!!!
encike 2

Azt szokták mondani, hogy ha a pé napján szexelsz, akkor fiúra lehet számítani, de ha lányt szeretnél, akkor előtte nap agy utánna nap ajánlott. A lányok sokkal tovább élnek :shock: :x

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

a naptármodszer is lányt josol. A maihoz fiut. Tegnap is, ma is volt cekc.
encike 2

Nekünk fiút dobott ki, a Jónás viszont lányt. :) Kíváncsi leszek majd rá. :) A kínai naptár meg ha azt nézem, hogy hány éves vagyok, akkor fiú, de ha hozzáadok 1 évet, mert ugye ők a fogantatástól számítják az életet, akkor 1 évvel idősebb vagyok, és akkor meg lány. ... Nagyon kíváncsi leszek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?