Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Örömmel tudatom veletek, hogy 00:30 perckor megszületett Norina baba, Ágiék szemefénye.
53 cm és 4050 gramm.
Baba-mama jól vannak, természetes szülés volt, Hartman vs Békési Erzsike kettősnél.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Apcukk!

Sok-sok puszika a hajasbabának, és sok-sok tejcsikét valamit jó egészséget kívánunk!

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok !

Apcukk ! Nagyon gratulálok és sok örömet kívánok a drága Noémihez és persze sok egészséget .

Ági ! Gratulálok Nektek is Norinához és minden-minden jót kívánok .Sok boldogságot .

Nitacska ! Örülök hogy jobban vagy .

Lányok Mindenkinek szép napot , ha ilyen napon lehet mondani . Sziasztok . Hajni .

Kép
hasadi

Szia Ági!

Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok Nektek Norinához!!!

Lilla
Vendég

Apcukk! Gratula a kiscsajhoz!! Nagyon édes!! Isten hozta ebben a világban!

Ági!
Isten hozta Norinát is! Jó egészséget kívánunk!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

na az Ágié kicsi lett,pedig az is nagynak készült :cry:

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

minden új maminak és babának jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!!!

Mesi?
Ágiék Norinájáról beszélsz????? A 4050 gr hol kicsi????

Eszti

Kép Kép
fricky

Apcukk és Ági! Gratulálok a kislányokhoz.

Lilla! Bocsi, hogy csak most reagálok a súly kérdésre. Emlékezz vissza, hogy én a 28. héttől jártam be hetente a kórházba ctg-re és uh-ra, mert a doki kicsinek ítélte a pici Biust. Még a szülés előtti napon is azt beszéltük, hogy jó lesz, ha 3 kg körül születik, és örülünk neki, hisz az is baba. Erre fel 3500g-mal született meg. Mindenkit jól becsapott, és csak csodálkoztunk rajta, hogy hol hordta magán a plussz fél kilót. Sőt még viccelődtünk is, hogy biztos ő volt e bennem, erre a doki azt mondta, hogy ő Biust látta onnan kibújni, más nem volt ott. :)

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Eszti!
nem Norina lett kicsi,hanem a gratulációs szöveg amit kiírtam :lol: azt is naggyal akartam írni,mint az Apcukkét :D

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

sziasztok!

ÁGI!
Nagy -nagy gratula Norinához! Sok boldogságot és nagyon boldog életet kívánok Nektek!

Lányok!
Tud valaki nekem segíteni. Szeretnék anyatejet hordani a Milusnak valahonnan. Tud valaki olyat akinek sok a tejcsije és szívesen segítene? PErsze fizetnék,stb,csak lenne valaki.
Az lenne a legjobb ha Bp.20.ker, soroksár,Csepel,dunavarsány, Délegyháza,Szszentmiklós és környékéről lenne.

Kép

Kép
mannogab

Lányok jöhet pár kép?
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

apcuk és ági!
nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!
:
lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sok boldogságot az újabb babáknak és mamáknak!

Lassan mindannyian lebabáztunk. És szerencsére mindenki egészséges és szépen fejlődik.

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
yusz

Jaja Judit igazad van!!!

Zsuzsi!

Édesek az "orgonasípok" :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Apcukk! Gratulálok Noémihoz!!! milyenek az első napok otthon? Aliz segít Neked? ha van időd mesélj!!!

Ági! Neked is nagy gratula!!! nem semmi méretek!!!

Mártival mi lehet? "várólistán" van még vajon?

Kerekes! nagyon szépek a lányok!! Bianka a bodyban nagyon édi!!! jól áll Neki ez ruci!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Ági sok szeretettel gratulálok Norinához! Kívánok sok boldogságot, tejcsit és örömöt! Norina baba Isten hozott ezen a világon! Várjuk a beszámolót és a fényképet!

Krisz! Neeeeeeeeeeeeeee csináld! :D :D Engem sem engedtek kiugrani a csajok a harmadikról! :D

Kerekes, tündériek a csajok!

Mindenkinek szép napot!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina!

Ok, akkor nem. :lol:
Fúúú annyira kivan mostanság a mókuskerekem a csajommal. Másnak nem nyűgös, csak nekem???? :shock:
Ma az Apeh-ban 1 órát álltunk sorba csekkért, hogy befizethessem az adómat.
Csak úgy tudtam szórakoztatni, hogy ment ezerrel a zsipp-zsupp kenderzsupp...
gondolhatjátok, hogy röhögtek rajtunk, Domi rötyögött, én szavaltam. :lol:
A közértbe meg addig nyúlkált a kenguruból a polc felé, hogy lekapott 1 zacskó valamit és ezerrel tolta a szájába...
Inkább kifizettük, mert a zacsi nagyon megsínylette a vele való találkozást.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Ági!
Én is sok szeretettel gratulálok Norinához. Minden jót kívánok nektek. Jó egészséget, könnyű szopit, stb.

Évi

Kép
evisan

sziasztok!
dominika ismerős a helyzet a bolti vásárlásokkal.mi is ha visszük a gyereket,márpedig mindíg jön,akkor tuti kell neki venni valamit mert ha nem az egész áruház vagy bolt a gyereket hallgatja! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Krisz nem csak neked!!!!De nálunk legalább megvan az ok: Hanna babának ma áttört az első foga! Most legalább van mire fogni a hisztit... :oops:

Szóval kitartás!

Mindenkinek szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Gratulálok Áginak Norinához! Minden jót és sok tejcsit kívánok!!

Kerekes Zsuzsi! Nagyon jók a képek, nagyon tetszenek! És ahol te is rajta vagy, még csak nem is látni rajtad hogy most szültél. Karcsúnak és vékonynak tűnsz! :) A lányok mit ettek? Aranyosan fest kis bajuszkával Bettina! :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

sziasztok.jóreggelt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Gyönyörűek az új babócák. (Na persze a régiek is) Márti még egyben, tegnap beszéltem vele, azt mondja biztonságosabban érzi magát bent, mint otthon. Saját választásából maradt a kórházban. Mivel még nincs itt az ideje, és zárt a méhszáj, rendszertelenek a fájások, várnak a műtéttel. :? :? :? Gratulációját küldi az újoncoknak, és nagyon várja már Kristófot. Holnap megint meglátogatom. Nitácska: teljelen rendben vagy?Mindenkinek minden szépet és jót!
bábaildi

Sziasztok Lányok!

Kerekes Zsuzsi!
Nagyon szépek a lányaid, és nagyon aranyos a kis Bianka! És köszi a választ a súllyal kapcsolatban.

Ma voltam megint Ctg-n és UH-on és most már 2600 gr-ot mért a gép, nem tudom egy hét alatt hízhat egy baba fél kg-ot? De már nem is foglalkozom a súlyával, majd kiderül, mikor megszületik. Ma viszont elkezdődött valami barnás-véres folyás jönni belölem, Hartman doki megnyugtatott, hogy zárt a méhszáj, semmi baj nincs.

Úgy látszik ez az utolsó három hetem így telik, hogy mindig van valami. Azért most elkezdtem összecsomagolni, ki tudja, lehet, hogy előbb akar jönni a baba?

Mártival meg úgy látszik a végén csak találkozunk (pár nap van közöttünk). Nem csodálom, hogy bent maradt, én is biztonságosabban érezném magam a helyében ott bent.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Ági nagy gratula neked és a kis családodnak. Sok örömet és boldogságot kívánok Norinához, és persze sok tejecskét.

Mi is köszönjük a jókívánságokat. Nem mennek zökkenőmentesen ezek az első napok. Az a baj hogy még elég kevés a tejem, és a Noémi éjszka a legéhesebb. Általában éjféltől reggel 4-5-ig cicin lógna. De majd belerázódunk, csak eléggé kivagyok dőlve.
Alizka nagyon jól fogadta a kistesót. Mindig szeretgeti, puszilgatja. Nagyon aranyosak. Annyiban változott amióta bővült a család, hogy sokkal akaratosabb lett, és hirtelen sok lett a NEEM :) De szerintem ez is természetes. Felkell hívja magára a figyelmet. Lelkileg egy kicsit megvisel, hogy most nem tudok vele annyit foglalkozni mint eddig, de remélem hamar belerázódunk az új helyzetbe.
Most mennem kell.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

Apcukk kívánok sok türelmet és kitartást, biztosan jól összerázódik a kis család! Megosztod majd velünk hosszabban a szülésed történetét ha lesz egy kis időd?
Képeket is tehetsz ám fel, imádjuk nézegetni az édes babócákat! :D Ez persze a többiekre is igaz ám!

Ki van még soron? :D Lilla és Márti? Jujjj, mennyi kisbabája lesz-van a topicnak! :D :D

Szép estét mindenkinek! A babásoknak jó babázást a pocakosoknak türelmet és kitartást!

Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Lilla! Tényleg NE FOGLALKOZZ a súllyal. Egyébként ebben az időszakban hízhat akár 30-40 dkg-t a magzat, és ha hozzáveszed a tévedési határt, akkor minden rendben. De végül is nem mindegy??????? :roll: :roll: :roll:
bábaildi

Hexina!

Gratula a fogacskákhoz!!!!!! Hűűű akkor most rohamosan előbújnak majd!

Asszem Ágiék ma jöhetnek haza, de majd jól lelevelezem vele. :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Krisz, köszönöm! Kíváncsi leszek mennyi idő alatt lesz beleőle igazi fog, nem csak egy kis szúrós csücsök!
Protkóra legalább nem kell költeni... :oops: :D :D

De jó, remélem azért hallunk majd Ágiról is, meg jól megmutatja nekünk a kicsi Norinát! Nagyon kíváncsi vagyok!
Jajjj, az oldalam! :D

Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok ha lehet. Móninak hívnak, 33 éves múltam és 31 hetes kismama vagyok. A fiamat (21hós) is a Dél-pestiben szültem és most is ott fogok. Most szeretnék szülésznőt fogadni, de nem igazán tudok választani, mert nem igazán ismerem őket. ( bár most voltam bent cukor profilon és akikkel találkoztam nagyon aranyosak voltak) Ha valaki tudna nekem ötletet adni, annak örülnék!

Szép napot mindenkinek!
morca

Isten hozott nálunk Móni!
Bibibeee van a topiknak is egy szülésznője, ő Bábaildi. Esetleg írhatsz neki..... :lol:

Épp itt az ideje, hogy legyen megint egy kismamánk akiért aggódhatunk, mert itt már lassan mindenki "lebabázott". :lol:
Az "öregek" meg még nem terhesek... :lol:

Szóval a fiadról is dobhatnál fotót!És még1x Isten hozott náunk!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Móni!

Üdv., örülök Neked, így lesz utánam még babaváró a topikban. Várjuk a fotót és a vonalzót, hogy lássuk majd, hol tartasz. Orvosod nincs? Esetleg tőle is megkérdezheted, hogy melyik szülésznővel szeret együtt dolgozni.

Kriszta!
Megtudtál valamit az Ágiról?

Sziasztok
Lilla
Vendég

ildi már fizikailag teljesen jól vagyok!műtét utáni se véreztem csak barnázgattam és a tisztasági betét is elég volt!.7 napig volt a barnázás!
lelkileg is jobban vagyok már csak az anyósom egy tetű és folyton azt vágja a fejemhez hogy menjek és megint kapartassam ki magam,meg hogy én gyerekgyilkos vagyok! :cry:

Üdv köztünk Móni.szűlésznőnek nyugodtan fogadhatod az ildit/topicunk szülésznője/én nemrég taliztam vele és egy tünemény!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Örülök a kedves fogadtatásnak!
Dr.Zeitler Miklósnál fogok megint szülni. Ő most próbálja kideríteni, hogy anno kivel szültünk, (csacsi voltam és elfelejtettem a szülésznő nevét) de nem találják a 2006-os könyvet, úgyhogy csak sötétben tapogatózunk. Igazából azt mondta, hogy jók a szülésznők csak egy- kettő van olyan akiről úgyis lebeszélne. Most, hogy bent voltam profilon, találkoztam pár szülésznővel és mindenki nagyon szimpatikus volt, de még nem beszéltem egyikükkel sem.

bábaildi: esetleg tudsz nekem segíteni?

Megpróbálom a vonalzót és a fényképet a fiamról!

Üdv. Móni
morca

SZIASZTOK!!!

ELŐSZÖR IS MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A GRATULÁCIÓT!!!
ARANYOSAK VAGYTOK!!!MAJD MEGPRÓBÁLOK KÉPET FELTENNI DE HA VALAKI LEÍRJA HOGY HOGY KELL FELLRAKNI AKKOR MEGKÖSZÖNÖM!!!
ITTHON VAGYUNK VÉGRE!!!MINDEN A LEHETŐ LEGNAGYOBB RENDBE VAN VELÜNK!!!A SZÜLÉSTÖRTÉNETEMET MAJD LEGKÖZELEBB LEÍROM MERT MOST LASSAN SZOPIKA VAN NORINÁNAK DE RÖVIDEN CSAK ANNYIT HOGY NEM MONDOM HOGY LEÁNYÁLOM VOLT DE NEM IS VOLT OLYAN HALÁLOS!!!21KOR ÉRKEZTÜNK ÉS 00:30KOR MÁR NORINA A KEZEMBE VOLT!!!KICSIT BEVAN SÁRGULVA DE HAZAENGEDTEK MINKET MERT A VÉRLELETE JÓ LETT NEKI!!!
NO MAJD MÉG JÖVÖK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA!!!

Kép
Kép
snápi

Szép jó estét!

Tök béna vagyok: a fényképet sem és a vonalzót sem tudom feltenni ide!

Segítség!!!!!!!

Jó éjt! Móni
morca

Ági!

Gratulálok Nektek, kívánok jó egészséget, boldogságot és sok-sok tejcit!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Üdv Móni közöttünk!

Ági remek, hogy már otthon vagytok. Most már ténylég csak össze kell szoknotok babócával.

Rakok fel pár friss képet Ginusról és a tesóiról. Már nagyon belejöttek a babázásba. A fiam ringatja és dajkálja, a lányom pelenkázza, öltözteti, fürdeti.
Nagyon jó dolgom van! Nekem csak szoptatni kell. Na persze, csak alkalmanként teszik. De akkor is jó érzés, hogy ilyen klasszul "kezelgetik" Ginust.

Szép napot, Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok! Morca: köszöntelek közöttünk. Szívesen segítek a szülésznő választásban, legjobb lenne személyesen. Meg tudod oldani, hogy egyszer meglátogass a kórházban? Vagy írd meg priviben, milyen elképzeléseid vannak, milyen korú, stílusú szülésznőt szeretnél. Vagy mire emlékszel az előző szülésznődről, hátha be tudjuk azonosítani.
Nitácska: ne bosszantsd magad az anyósodon, rázd le magadról amit mond, mint a vizet! (ilyeneket nem is kell meghallani.....)
Mindenkinek szép, és nyűgtelen hétvégét :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Sziasztok!

Bábaildi: Szívesen meglátogatlak a kórházban. Mikor tudnék bemenni hozzád?Én minden szerdán reggel megyek a XVIII. ker.-i SZTK-ba kontrollra, onnan bármikor betudok menni hozzád! ( most hétfőn is megyek a dokimhoz 05.26.-án) De végül is bármikor megtudom oldani.
Előre is nagyon köszönöm.

Szia Judit! Nagyon szépek a gyerekeid!

Üdv! Móni
morca

Judit!

Végre képek!!!!
És nagyon jó sorod van ám!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ági! Örülök, hogy már otthon vagytok.

Móni! Én is üdvözöllek közöttünk. Legalább tényleg lesz egy újabb kismamánk, akiért izgulhatunk. Mostanság hetente-kéthetente született és születni fog topicbabánk, de utána te következel csak majd. Egy jó ksi csapatba csöppentél bele.

Én tegnap sikeresen leadtam 2kg-ot. Na nem egy csodaszernek köszönhetően, nem is azért mert fogyni akartam. Sajnos bekaptam egy ronda gyomorrontást. Mára már elég jól vagyok. Bianka szerencsére semmit nem vett észre belőle. Egyre nyugodtabb baba, és továbbra is eszik és alszik. Megvolt az első igazi mosoly is, persze nem nekem szánta, hanem Bettit örvendeztette meg vele.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Morca! Szerdán nappal dolgozom, ami azt jelenti, hogy reggel 7 és este 7 között bármikor meglátogathasz. Ha nem jó ez a szerda, hívj fel:06-70-450 7649 és egyeztetünk. Ildi
Mindenkinek: a fenti telszám a kórházi számom, reggel és este 8 között hívhattok, ha segítségre, felvilágosításra van szükség. Ha nem sürgős az ügy, akkor inkább délután, mert éjszakás műszak után szoktam aludni. Ha sms-t küldtök, arra is visszajelzek.
bábaildi

sziasztok!ildi le szoktam én rázni anyóst!és már nem sokáig látom illetve hallom!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsuzsa és Judit!
Nagyon aranyosak a fotók!

Ági!
Örülök, hogy minden rendben és hazaengedtek. Nagyon aranyos Norina baba (iwiw-en már meglestem). Ha van időd írj a szülésedről és képeket is várunk ám.

Móni!
Ha visszamész a 48. lapra ott le van írva egész pontosan a vonalzó készítés (középtájt). Sajnos a fényképfelrakásban nem tudok segíteni.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Ildi! Szerdán reggel mennem kell kontrollra, úgyhogy valamikor délelőtt bemegyek hozzád. Ha már ott vagyok, megcsörgetlek! Előre is nagyon köszönöm, hogy szakítasz rám időt!!!!

Zsuzsa! Örülök, hogy ide csöppentem közétek, mindenki nagyon aranyos, a gyerkőcök tündériek! Próbálok én is feltenni képet a fiamról, de nem igazán sikerül. ( a vonalzó sem )
Jobbulást neked!

Én pillanatnyilag a magas cukrommal harcolok, úgy tűnik eddig sikerrel. (kopp-kopp) Már én is fogytam 2-3kg-ot az öt hét alatt amióta diétáznom kell. (kőkeményen be is tartom) Egyenlőre nem kell az inzulin, csak az esti szénhidrát adagomat csökkentették. Egész jól belejöttem a diétába, már nem akarok állandóan éhen halni, sőt sokszor csak a telefonom jelzésére kapok észbe, hogy kaja idő van.
Szorítsatok nekem, hogy végig kibírjam inzulin nélkül!

Üdv! Móni :P :P :P
morca

mára elteszem magam,jóklegyetek.pusza!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Móni, üdvözöllek én is!
Átérzem a helyzeted, én a 26. héttől diétáztam. :( A terhességi diabétesz engem is megtalált! :( Ha visszaolvasol korábbra vagy kikeresed a hozzászólásaim, meglátod. Hála égnek nekem elég volt a diéta! Kívánom, hogy neked is kitartson végig! Ja, és szülés után visszaállt a rendes értékre! Nagyon drukkolok neked!!!!

Zsuzsa, jobbulást neked! Ha sikerül lekapni a mosolyt, kérjük a képet!

Judit, Ginus egy tünemény! Ja, és a segítségeid sem semmik ám! De jó dolga van valakinek! :D

Nitácska, gratula a költözéshez!

Szép estét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

hexina köszi,örülök én is,hogy már pakolhatok végre!de azt se tudom hol áll a fejem :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
38 hetes kismama vagyok, és hamarosan be kell feküdnöm a kórházba. Sajnos még nincs tapasztalatom, az első babucim. Valószínűleg császár lesz :(, de fő a biztonság. Szerintetek mit vigyek magammal? Mi kell a picurkámnak?
Már van egy alapcsomag összepakolva, de nem tűnik teljesnek. Ti, mint tapasztalt J. Ferencesek, mit tanácsolnátok nekem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Mandi
macimandy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?