Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsika, most is csak éppen beköszönni van időm. Ismét megyek a városba, TB, NYugdíjbiztosító, ha valaki lát nyugodtan szólítson meg :wink:

BBJ, én nem láttam a Houset-t, nekem BL döntőt kellett néznem :wink:
Hogy áll az evcaruci projekt?

Hú, annyi mindenre szeretnék reagálni, de nem tudok idő hiányában, azért majd igyekszem!

Szép napot

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Judit!
Ez nagyon sirály! nagyon jó, kedvenc rész anyád meg otthon disznót vág... nagyon jó a szöveg! a klippben Te nem nyomod? meresztettem a szemem! :wink:

Évi, Dorka!
Mára ígérte a postát, sztem hétfőre ide is ér....

Anikó!
+++ a szurihoz, lehet téged jobban megvisel, mint a kicsit.

Aha, de akkor ez már ment? mikor én nem emlékszem? akkor ez a második évad első epizódja volt? nem láttam :shock:
valami szavazást a porton is írtak, de nem értettem, most már kezdem kapisgálni....

Szilbee!
Egyetértek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hell :)

Szilbee, igazad van!

Ha már ortopéd téma: normális az, hogy járástanuláskor a talp belső élére támaszkodik? Nem mindig, de előfordul... Meg csámpás a lelkem :) Egyébként én a combredőit nem látom szimmetrikusnak, de a dokibácsink szerint rendben van...nameg 3 hetesen látta ortopéd szakorvos is (utána már csak csípő uh volt, de az csak a csípőficamot tudja kizárni), ő is aszonta minden oké.

Anikó, gondolunk rátok :) Hátha Dorka meg se érzi :wink: Az elsőn Hunci sem sírt... azt Szűcs doki adta be neki...utána viszont mindegyiket megérezte...hogy a gyereken múlt, vagy az orvoson, nemtom...

Judit, nem fértem be a objektívbe :mrgreen: A savazásról énsenem hallottam :shock: Monnyuk még sokmindenről nem :roll:

Lányok, a Cora ontja magából a cirkuszos kedvezményes belépő szelvényeket (1-t fizet 2-t kap); ha valakinek nincs, szívesen adok 3-at :) Vasárnapig vannak itt. Mi meg már nem sokáig...megyünk szüleimhez :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!
Gyerek anyáméknál, mingyá tanulok.

Dorka: valami továbbképzésen van Dinya doki egész héten úgy tudom, nincs tippem az elérhetőségét illetően. Esetleg kora reggel a kórházban?!

Bbj: hála égnek, hogy nincs komoly baja Kisgizinek. Ebben a jó időben isten csapása a betegség a gyerekeknek.

Szilbee: én tudtam, hogy nincs semmi baja Dávidnak. Azért örülök, hogy orvosilag is bizonyítva lett. :lol:

Mennyi a cirkuszba a belépő? Nem mintha készülnénk, csak érdekességképpen... B. 3 másodpercnél tovább nem tud egyhelyben lenni.

No majd később benézek.

Kép

Kép
szolkata

Na, megjöttünk.
Hát én azt hittem, hatalmas sírás lesz, ehhez képest inkább csak felszisszent kicsi lányunk. :) Utána sem sírt, elnézelődött, mosolygott, beszélgetett, mindenkit elbűvölt. Na aztán az úton már elálmosodott, volt egy kis nyűgi. Itthon lázkúp, borogatás, cici, most szundít.

Szolkata! Már 14 hét! Pocak látszik már? Pár hét, és érzed a mocorgását!

Ja amúgy annnnnnyi kérdésem lett volna a doktornő, ill. a védőnő felé, de SEMMIT se kérdeztem meg. Futószalag, ha értitek. :(
Doktornő szokás szerint: nyomatni a tejcsit, nekem sokat enni, inni. Mondtam, köszönjük, van még. Ennyi.

donkoaniko

Sziasztok!

Anikó, gratula a kis csajszinak, ügyes volt! Én pont ezért a futószalagért (és a kisebbség miatt) hívtam az első fél évben mindig házhoz a dokinénit szurikor. Akkor mindent nyugodtan meg tudtunk beszélni.
A lényeg, hogy minden rendben! Ha meg kérdésed van, akkor tedd fel itt, vagyunk itt egy páran :wink:

Cirkuszbelépő. Nekünk van minden évben ingyenes, a Néplaptól. Ebben az évben nem mentünk, lebeszéltem róla Csongit. Annyira fáradt vagyok, annyi program van, hogy mondtam neki, hagyjuk most ezt ki.
Egyébként 2.000 Ft körül volt tavaly!

Évi és
Kép
csongianya

Anikó: futószalaghoz: :( :( Egyetértek Évivel, mi is így csináljuk. Kérdés, gyakorlat e ez a dokidnál.

A védőnő házhoz jár, nem? Havonta egyszer illene neki...
jaimee1

Sajnos mi doktornénink nem jön házhoz. Védőnő jön, igen, májusban már volt 1szer. Elején.

donkoaniko

Dr. House funoknak ajánlom figyelmébe a köv. oldalon található utolsó videjót!! :D Uri Geller paródia.... Kb. A lap közepe táján található e felvétel!

http://szkeptikus.blog.hu/2008/05/22/fi ... more477450
szilbee

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de még mindig nincs egy perc időm sem, apa most jött haza Németországból, a lányok minden percemet lefoglalják. Este meg hullafáradt vagyok.
Jövök, amikor végre lesz egy szusszanásnyi időm.

Niki

Kép
Kép
csni

Szilbee!
Köszönöm megkaptam!!!!!

Kép

Kép
katlina

sziasztok!

gondoltam gyors beugrok mielőtt elindulok Bettusért!
ma megvolt az első vizsgám ......hát nem sikerült felhötlenül jóra remélem a hármas meg lesz, mert most igy a műtét után nem nagyon hajtok jobbra pláne hogy még az elkövetkező két hétben 4 vizsgám lesz:-(vagy másfél hét mert 2.-áig.....

nah mindegy!

én egyre jobban vagyok bár már ma elfáradt a lábam mert hogy ugye buszoztam meg minden de majd holnap pihentettem. csajszi hát nehezen bírja hogy "gyógyszer " van a ciciben. tegnap este is sírt de hát már semmiféleképpen nem akarok neki adni, csak 3,5 éves. Amugy meg olyan cuki, mndig kérdezi mikor fogy ki a gyógyszer ? kifogyot már? meg simogatja meg ráfekszik szóval tündéri:-)

Dorka!
kistesót akartok? de jó!!!! akkor lesz ismét babásunk:-)

Szilbee!

örülök hogy minden rendben van Dáviddal!

Bettussal vagyi kilenc hós koráig kellett járnunk ortopédiára mert kötöttebb volt az egyik csípője meg terpesz pelust is kellet hordania! De azóta minden rendben van!

Amugy nagyon jól esett mindenkitől hogy aggódtatok értem mert gondoltatok rám!

köszönöm mindenkinek!

sok puszi

Kép
kbernadett

Hali!
Mindenki csavargyárban van?

Azt el is felejtettem, hogy én nem nézem a House-t. Én például tegnap este meccset néztem. Nagyon érdekes volt.. először csak úgy néztem, aztán meg a Chelsea (nem tom, így írják?) szimpibb lett, nekik szurkoltam, aztán kikaptak :? Pedig majd nem nyertek :roll:

Anikó: már van egy kis pocakom, bár a nadrágaimba régóta nem férek bele, de igazán most kezdek gömbölyödni. A doki néni hozzánk is kijött kezdetekben, kényelmesebb volt, meg amiket kérdeztem, a válaszokat le is írtam, mert akkor még annyira sok új infó volt, hogy tuti elfelejtek valamit. De például ha most megyek dokihoz, akkor is felírom a kérdésem, mert ott tuti nem jut eszembe. ( a válaszok megjegyzésére már képes vagyok :D )

Szilbee: annyira kivon apa otthonléte a netezésből :roll: Hogy vannak a gyerkőcök? Már néhány napja eszembe jutottál... amikor novemberben az utolsó pocakos heteden voltál... Egy kisbarátnőm holnap megy programozott császárra Mosonyihoz.... péntek... fél 8. Én meg tegnap óta sirdogálok... persze örömömben... Szorítsatok Nekik!!!!

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kata, köszi, végül sikerült pont elcsípnem ma Dokibácsit, így bszéltem vele! Szerencsém volt...
Pocis képed van már? Autóban nem nagyon látszik! :)

Betti, most a csak görbüljön is nagyon szép eredmény tőled!
Bettike nagyon drága lehet, ahogy türelemmel várja, hogy a elfogyjona gyógyszer! :)

Judit, Szabiinak is volt ám olyan technikája, ahogy álldogált, hogy néha komolyan azt hittem, soha nem fog rendesen állni, ő is a belső talpélén álldogált, ráadásul a jobbat sokkal inkább befordította, de Kövesdi (is) megnyugtatott, hogy ha rendesen járni fog már, minden rendben lesz!

Anikó, aranyos lehetett Doroti, sztem rosszabb, hjogy le vannak fogva, mint maga a szúrás. Automatikusan adnotok kellett a lázkúpot oltás után, nehogy belázasodjon?

Niki, pihengess, töltődj!

Szülinapra készülők: Lidl-ben Happy Birthday feliratok, mintás papírpoharak, terítők, szalvéták stb. vannak! NNNa, értitek, PARTYKELLÉKEK a hivatalos neve! Én némós szettet választottam, de volt hercegnős, verdás stb. Viszonylag jó áron szereztem be őket.

Kép
Kép
dorkáék

Kata: Ki ne száradj! :)

Chelsea korrekt.

Nem jövök rá, mi mit néztünk a tévében tegnap este....Asszem be sem kapcsoltuk. Csak hétvégén nézzük újabban.
jaimee1

Sziasztok!

jaimee!
Nem kapcsoltatok tv-t? azta!!!!
Nekem most is megy... én függő vagyok.. 4tv-nk van! Már volt aki mondta, hoyg szte a wc-be is érdemes lenne venni!
most éppen a szépségkirálynő választást hallgatom, háát van egy két érdekes arc!

Na most amit belőlünk ki lehetett hozni (mármint arc)
Kép ovis pingálás

na most oylat mutatok, hogy aki nem bírja, az gyorsan tekerjen tovább! Ez a ksi állatka volt a bejárati ajtón ma este 10 órakor! Kép belülről fotózva Kép kívülről fotózva....

na ki akar még kertesházba költözni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggelt!

Betti: nagyon ügyes vagy, ne foglalkozz a jeggyel, a múlt héten még kórházban voltál.

Dorka: nincs pocis kép, ha lesz, teszek, bár a gömbölyödő fejemre nem biztos, hogy büszke leszek.

Bbj: nálunk is van sok kis leveli krekkencs. Én elnézem őket, aranyosak, csak túl közel ne jöjjenek. Sőt a teraszunkon egy vas csövön 2 fecske szokott alukálni. Tegnap este figyeltük az urammal őket, de annyira aludtak, hogy észre sem vették, hogy mellettük zörgünk. Viszont mindent összesz...nak, így nem lehet maradásuk. De amúgy ezek miért nem a fészkükben alszanak? :roll:

Szilbe:??? Ja tudom, ma mentek dokikhoz megint. Majd írj, hogy mi volt!!!

KAtlina: Robikáról menős videjó?

Szamóca: fényképet még mindig nem láttunk... :roll: :lol:

Évi: A t.miklósi lány lett tegnap a harmadik, szurkoltunk ám neki!

Jaimee: már csak ma sirdogálok, majd csak nem száradok ki :lol: Jól van na, érzékeny vagyok :lol:

Olga: szegény, tanulj gyorsan sokat (bár tudom, nem olvasod, kisebb bajod is nagyobb ennél), de azért szorítunk.

Kati: ezen az oldalon még nem is tetted tiszteleted. :lol: Jelentkezz!

Anikó: szerintem is kérdezz minket nyugodtan, szívesen megosztjuk Veled a kb. 12 féle információnkat egy-egy témában :lol: Csak győzd kiszűrni :lol: Na, de tényleg :lol:

Kép

Kép
szolkata

Judit: Jaaaaj, ez egy gyönyörűséges leveli béka, ahogy Kata írja! :lol: :lol: Imádom, apa szereti őket fotózni, csak elég félénkek. Bár titeket betámadott úgy látom. :D

TV. Nem tom. Én is függő voltam, de újabban valahogy nem jutok el odáig, hogy bekapcsolom...Á, tudom ám a megoldást. Tv függőből internet függő lettem.

Kata: Áh, érzékenység...már most látom, hogy szét fogom bőgni a fejem a keresztelőn. Nem is vagyok pedig nagy vallásos, de olvastam a neten, mit köll mondani a szülőknek a szertartáson...hát kész voltam. De nincs ám benne semmi különös!!!!!

Dobhatok fel témát? Járóka! Szerintetek érdemes venni? Mi szól ellene és mellette? Azt tudni kell, hogy úgy volt hogy nem veszünk és pont. Szegény ketrecbe gyárt gyermek és társai....Most viszont gondolkodóba estem, mert Popim imád a kiságyában játszani. Majdnem jobban, mint "idekinn". :shock: Viszont idekinn nincs olyan biztonságban, mint a kiságyban....Ebből gondoltam, hogy talán neki bejönne a járóka. De mi van ha megvesszük, felállítjuk, beletesszük és ordít a picúr? Agyvérzést kapok rögtön...

Na megyek mielőtt nagyregény írok. :oops:
jaimee1

Jaimee: tekintve, hogy tanulnom kéne, így abszolúte ráérek járóka ügyileg. Szerintem gyerekfüggő. Meg attól is függ, hogy hány helyiségben tartózkodtok. Nálunk a nappaliban kiválóan működött a járóka, így nem volt egyedül a szobájában. Korán beleszoktattam, mert azt mondták nekem az okosok, hogy úgy csináljam. Nekünk gurulós volt és fa rácsos. Nekem ez barátságosabb, mint a hálós. Ja és állítható magasságú. Nekem azt mondták azért jó, mert például ha főzök, wc-re megyek, csönget a postás, akkor csak a járókába teszem, vagy eredendően is ott van, nem lehet baja (legfeljebb hanyattesik és beveri a fejét ... ez csak poén volt :lol: , de baleset úgy is lesz). Szerintem.... jó...

Kép

Kép
szolkata

Különbségek...

...8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 évesen a lányok között.

8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki.
18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd.
28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd.
38 - Ő mesél neked, hogy ágyba vihessen téged.
48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.
58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.
68 - Ha ágyba viszed, az az igazi mese!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hoppá, bocsi, ezt nem ide akartam.... :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Kata, hát meg mondom őszintén, nem tudtam végig nézni a királynő választást, annyira elhúzták. Krisztinek iszonyatosan drukkoltam, és végül is reggel néztem meg, mi lett az eredmény. Megkönnyeztem az eredményhirdetést, és ha jól értettem, megy Manilába, hazánkat képviselni.
És miért könnyeztem meg....? Ő annak a barátnőmnek a lánya, aki 2 éve halt meg autóbalesetben. Ő volt velem, amikor Csongi született, fogta a kezem, és hamarabb látta Csongit, mint én.... Szóval ezért a nagy szurkolás és a könnyezés. Kriszti nagyon megérdemelte már, mert egyáltalán nem szállt el a "csillogástól", okos, értelmes lány, és nagyobb versenyeken mindig 2. volt.
Na, ennyit erről.

Évi és
Kép
csongianya

Kata, ma estére tervezem egy pár kép bepakolását, már, ha lesz erőm az óvodai évzáró után. Kicsit furcsállom, hogy ma lesz, mert utána még 3 hétig járnak oviba... :roll: :lol:

Reggel óta már túlvagyok egy kórházi vizsgálaton: vérvétel, EKG és szívultrahang. Úgy tűnik (bár a vérvételnek holnapra lesz eredménye), hogy kicsi szívem (tényleg az...) kiheverte a Jázminnal való terhességet és minden rendben van vele, nincs túlcsapás, semmi!

Jaimee, járóka téma: Jázmin nálunk olyan 3 hónapos korától 7 hónapos koráig használta, de ő akkor már nagyon mászott, sőt, akkoriban állt föl. Nem ordított benne, de amikor olyan konyhai munkám volt, amit meg kellett csinálni és ébren volt, biztonságosabbnak tünt betennem. Meg az elején ezt tettem ki a kertbe is, volt, amikor ebben aludt. Szóval, jó, hogy volt, de igazán nem használtuk ki...

TV: lassan csak porfogó... Jót nevettem, mikor mondta a párom, hogy a múltkor nézett új, plazmatv-t, és hogy akkor szerintem mekkorát is vegyünk... :roll: Mondtam, hogy minél kisebbet, mert akkor kisebb felületet kell takarítani :wink: (a miénk a szerelő szerint bármikor bemondhatja az unalmast már erősen nagykorú, 20-on is túl van, de a szerelő szerint még mindig jobb, mint az újak...)

Na, lassan megyek, mert elkísérjük apát Székesfehérvárra, aztén igyekszünk vissza az évzáróra.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Járóka. Itt az ellenpélda :wink: Nálunk Csongi szinte egy percet sem volt benne (azért hónapokig áll összecsukva a folyosón). Okok. Egy: kicsi a lakás. Kettő: picinek a kiságyban volt, amikor meg már forgolódott, mászott, akkor a földön.
Ha jött pl. a postás, akkor irány a kiságy. Ha főztem, akkor bébihordóban ült mellettem (néha akkor is, ha hajat mostam). Mászás eljövetele után, meg a fenekemben volt állandóan, szal nem volt szükséges.

Igen Jaimee, gyerekfüggő :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szami, jó, hogy rendben van a szíved! Egyébként mi gond volt?
Jó utat! Nálunk jövő hét péntek lesz az évzáró-ballagás. Már készítem a könnycsatornáimat...

Évi és
Kép
csongianya

csak, mert reggeliznem kell, még nem tudok tanulni... :lol:

Évi: olvastam a másik topicban... azért írtam. Ma reggel voltak az RTL-en a lányok, hát a legértelmesebben a Kriszti beszélt, meg már tegnap este is amikor az 5 lány maradt, kellett beszélniük magukról... látszott, hogy nagyon izgulnak, bakiztak is, de még Kriszti volt ott is a legügyesebb. Ő lett a Ms Earth és igen, Manilába megy. Azért nekem furcsa volt, hogy az 5 lány közül kettő volt igazán magyar ( többinek az apja: mozambiki/portugál, tunéziai, török)

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

levelibékánk nagyon sok van, szeressék a borostyánt, ez meg valahoyg felfedezőútra indult!

Hát madara a szomszédnak van, tele a járda sz@rral, tojáshéjjal, és a héten már döglött fiókánk is volt, a kuka mellett...

Elin!
ide is nagyon jó volt! :wink: Jókat derültem!

Szami!
Jó, hoyg semmi probléma kicsi szíveddel!
Évzárónk nekünk jún 3, utána már mi nem is megyünk....csak akinek nagyon muszáj, még 13-ig.

Jaimee!
Járóka:
anno nekem azt mondta anyukám, hoyg inkább ő sírjon, mint én.. nagyon igaz.. olyan sok hülyeséget lehet hallani, míg kiszaladt az anyuka, addig... Grétivel használtuk, Leti mivel kiságyas volt, így őt abba raktam bele (Gréti büntetésnek érezte), neki nem votl járókája, most meg már nincs rá szükség, jön velem ki, ha oylan dolgom van, főzés közben szigorúan etetőszék, és a tálcára rakok rajzolni valót, ezt-azt, vagy akkor játszik Grétivel, alszik, úgy alakítom a napomat, minden máshova (beleértve a wc-t is) jön velem....(oylan édes, adja a kezembe az újságot, mégha pisilek is... :oops: )
na mentem, ma nagyon soka dolgom... nekem kell a piacra elkészíteni a mézet, Misiék pergetnek...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall!

Járóka: Nálunk is a kiságy volt inkább... a járókát nem szerette. Csúszkált benne össze-vissza, hiába tettem bármit az aljába. Ja és bosszantotta hgy nem lát ki belőle (hálós volt). Ha biztonságba kellett helyeznem, akkor kiságyba tettem. No meg az emeletes ház felső szintjén laktunk anno anyósoméknál, így a főzést és a mosás teregetést, mindig akkor csináltam, ha aludt. Szóval nem volt rá szükségünk se... egyébként, meg folyton a földön volt.

Kata! Most nem apjuk miatt vok keveset. Dávid náthája eldurvult. Köhög tőle nagyon... éjjel is. Aztán nappal nem nagyon vok magamnál a fáradtságtól. Egyébként jól van a kismuki, nincs felülfertőződés, tüdeje tiszta... a garatra megy az egész cucc (remélem nem lesz belőle torokgyusz.). Éjjel már magam mellé vettem a nagy ágyba, mert 15 percenként köhögött. Felpolcoltam kissé a hátánál és oldalt fektettem. Így már jót aludt. :)

No most ennyi.. menek én is pihenni...

Pussz!
szilbee

Hali!

Dorkánk alszik, reggel fél 8-kor evett, azóta már volt ébren ( bekakilt ), de nem kért a ciciből, csak nagyon keveset :( Nyűgöske volt, elaludt a karomban. Láza nem lett a védőoltás után. Igen, automatice adni kellett neki fél lázkúpot, meg még egy felet este, na de én ahogy bedugtam neki este , rá 5 percre kakilt a drágám, úgyhogy sztem ki is jött azzal a lendülettel a kúp is. Na ilyenkor mi van??? Na de persze én aztán már nem mertem neki adni, nehogy mégis túladagoljam. :? Úgy voltam vele, figyelem úgyis, ha úgy látom, majd kap akkor. Nem kellett. Most ezt az étvágytalanságot nem igazán tudom mire vélni, de azzal nyugtatom magam, majd bepótolja.

Levelibékáink nekünk is vannak, ( borostyánunk is :) ),jó sokat dumálnak is. Tavaly mi elvittünk egyet véletlenül a kocsi csomagtartó-ajtajának belső oldalán ( értitek ), mikor mentünk a Tiszára horgászni, aogy kinn pakoltunk kifelé, akkor láttuk, tökre átvette az autó színét! Aztán ott szabadon engedtük szegénykét.

Judit! Kaptam mailt, de én nem tudok bele írni, nem a word a szövegszerk. a gépünkön. Vagy hülye vagyok, nem is kell, csak küldjem az adatokat Neked? :oops:

Járóka-témában nem vagyok még kompatibilis... :lol:

Kép Ezt már pár hete készülök feltenni... Még a méricskélős- korszakban készült :oops:

donkoaniko

http://www.videoplayer.hu/videos/play/173109
Itt a videjó,igaz nem túl hosszú:)

Járóka!
Nekünk van,én szeretem Robi is szerintem is gyereke válogatja

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Dorka, remélem, nem vártatok ránk sokáig, ténferegtünk egy darabig a Hild-téren, de aztán elindultunk inkább hazafelé, mert szerintem megint alulöltöztettem Zsófit :? a fene se tudja eltalálni, mit adjon a gyerekre. Szóval bocsi...

Járóka: amit Évi írt, szó szerint igaz ránk is. (annyi különbséggel, hogy mi egyáltalán nem is vettünk)

Anikó: szépek vagytok! Hol dolgoztál? (csak mert írtad, hogy kérdezték, mikor mész vissza)

Szilbee, jobbulást Dévidnek. Neked meg jó pihit.

Judit, milyen alkalomból készült ez a pofi festés? GYereknap? Én szeretem a békákat, az ilyen szépeket meg különösen 8)

Kép

Kép
ditke2007

Robika nagyon tuti! A kis részeges! :lol:

Kép

Kép
ditke2007

Anikó!
Nagyon szííp Doroti,rakhatnál föl többször is képet!

Ditke!
Rólatok sem látunk túl sűrűn képet,pedig elnézegetném:)

Képzeljétek azt álmodtam hogy jön Robika kistesólya(pedig nem tervezünk ilyeneket)
És reggel óta azon filózom,hogy nem is tudom ha tényleg terhes lennék visszamennék-e Georgevicshez!
Most így visszagondolva úgy érzem hogy nem volt ott mellettem amikor szükséges lett volna,vagyis nekem olyan mintha félvállról kezelt volna,lehet hogy ezt most bebeszéltem magamnak,de úgy bevillanak dolgok,hogy amikor 190-es vérnyomással telefonáltam neki
közölte hogy rajtam már csak a szülés segíthet-de mivan ha ez a trehességi mérgezés eggyik jele volt csak ő nem foglakozott vel,na ilyenek motoszkálnak az én kis agyamban
De a szülésznőről is vele nem a szaktudásával van gondom,bejelöltem az iwiw-en visszajelölt de se egy de szé fiú lett,vagy hogy vagytok,semmi,utána azon filóztam emlékszik-e ránk eggyáltalán

na nem is fárasztalak tovább benneteket :oops: :D

Kép

Kép
katlina

Ditke, köröztünk-köröztünk, néha arra sétáltam, de elfalngáltunk mi is mindenfelé, kcsit nehezen akart Szabi elaludni... Én sem tudtam, mit adjak rá...

Szilbee, jobbulást kicsi Dávidnak, most akkor ő is kis Dátvéder...

Jaimee, nekünk naon bevált a járóka, igaz, akkortól tettem bele gyakrabban Szabit, amikor már állt, de még nem tudott leülni, csak eldőlni,így a kiságyat veszélyesnek tartottam. Szóval a háló nem okozott neki depressziót, mert sosem nézett azon keresztül. 5-10 percekre van csak benne, nem ott éli a mindennapjait, de jó szolgálatot tesz.
És otta tanult meg ügyesen felülni, no meg ügyesen "esni", a háló segítségével.

Anikó, de drága akislányotok!!! Sűrűbben is rakj majd képet!
Katlina, nagyon jót nevettem a videón, Robika világcsúcsot akar megdönteni??? Akkora sebességgel kavar!!!!
:D :D
Még lógok egy íméllel!!

Anna, Erika, többiek??

Másik téma: GYEREKNAP!!! Nincs valami jó tippetek, hol vannak jó programok? Nekem túl sok kedvem nincs Josh&Juttázni a gyerekkel... :? Tán a városi gyereknapon ilyesmi fellépők lesznek...

Kép
Kép
dorkáék

Tényleg ha lesz valami jó Szolnokon akkor mi is benéznénk,most hétvégén van kocsi :D

Hát igen inkább szalad mint sétál,lesznek is ebből még gondok :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

takarítok, főzök, mosok, vasalok, mézet töltök, csak így egyszerűen....

most gondoltam, két munka közt bekukkantok!

Katlina!
Fantasztikus! valld be, adtatok a gyereknek egy felest bátorítólag, azért pörög, és tántorog!

megértem az aggodalmad, és az elégedetlenséged... igazad van...

Anikó!
Hát nincs szüksége Dorotinak sem pótlásra!
Küldd el az adatokat beírom, és most már visszaküldöm mindenkinek a javítottat!
Most rámijesztettél, nem félek a békától, de azért nem szeretném, ha a nyakamban landolna egy! msot kimegyek, és körbeszimatolok a teraszon!

Ditke!
Egész héten gyereknap volt az oviba, nagyon jó progik voltak, ezt a szerdai napon kreálták, és hihetetlen, de semmiylen plusz pénzt nem kellett beadnunk, volt bábszínház, ugrálóvár, mindenféle versenyek, palacsintaevés, fagyizás, ajándék kifestő, lufi, matrica, ezt mindent a csopipénzből állták! Jól spóroltak az óvónénik!

Képeket rakjatok már nézegetni! úgy elnézegetném én is!

majd valahoyg én is megpróbálom az ovisat, tegnap megvettem

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja szolnoki progik nekem is jöhetnek, és

Szilbee!
nem ma voltatok szemésznél?

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és annyi, hoygha götis Leti, én is mindig felnőtt kispárnát rakok a feje alá arra az egy hétre...
és persze gyógy++++++++ stodalt próbáltad köhögésre? homeós!nekünk nagyon bevállt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall!

Szemésznél végül nem voltunk... a tüdőgondozóban igen. A BCG újraoltandó, ha teljesen meggyógyult a náthából Dave. :(

Dorka! Hát szerencsére nem olyan hörgős a hangja... viszont épp az imént lézerkardozott a neonzöld emlékezőrugós fényvisszaverőnkkel. Lehet ő az ijfú Skywalker. :lol:

Gyereknap: Hát mi Pestre mentünk volna a Millenárisra... de így ... :roll:
szilbee

Nem próbáltuk a stodalt, úgy tünik hogy hat a sinupret is.
szilbee

Na, visszajött a szentem étvágya :D

Ditke: Támogató Szolgálatnál dolgoztam, közösségi gondozóként ( pszichiátriai beteg emberek segítése a lakókörnyezetükben-röviden ).

Katlina! Sztem CSAK AKKOR válaszd az orvost, ha teljes mértékben rá mered magad bízni! Én szerencsére végig meg voltam róla győződve, h. jó kezekben vagyok. Sajna Tóth Zoli előtt volt részem más orvosok " odafigyelésében", így én még 30akárhány hetes terhesen is azt mondtam, h. elég a dokitól 1 rossz húzás, és köszönöm ennyi volt! Nekem ennyit számított, hogy tudjam, érezzem, h. ODAFIGYEL. Na hál' Istennek nem is lőtte el magát nálam :lol:

donkoaniko

Katlina! Nagyon ügyes a Ti fiatok is!! :D
szilbee

Köszönöm a hozzászólásokat járóka ügyben, úgy veszem észre, a "nem" felé billentem. :roll:

Katlina: Mellik doki az a Georg.? Fiatal, öreg? Egyedi ismertetőjel? Videó nagyon jó! :D

Szilvi: Emlékezőrugós fényvisszaverő? Lányos anyukának is illik tudni mi az? :lol: Jobbulást Dávidnak!

Anikó: Doroti nagyon helyes!! További jó étvágyat neki. Mintha azt mondaná, hú, de tele van a pocakom.... :D Tóth Z.? Még minden nap tanul valamit. :D :wink:

Szami: 20 éves tv manapság a minőség jele...Szupi, hogy minden oké veled. Volt terhesség alatt? Fotókat várjuk továbbra is....montíroztok, photoshop? :wink: Mármint magatokat a háttérre.
jaimee1

Jaimee!
Öreg bajúszos,kopaszodó,őszülő......és akkor is tényleg voltak kételyeim de talán nem mertem váltani most viszont gondolkodóba estem de halvány lilám sincs hogy kihez tovább

Kép

Kép
katlina

Bbj!
A löket az tea volt,meg s nézem mit tartalmaz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
katlina

A munkahelyem által szervezett és fizetett éves menedzser vizsgálaton voltam ma. Három évvel ezelőtt, amikor először pánikrohamom volt, azt állapították meg, hogy időnként túlcsap a billentyűm, ha ideges vagyok és ez olyankor ájulást okozhat. Jázminnal a terhesség igen megviselte a szervezetem, félő volt, hogy tovább romlik az állapota a szívemnek is, de szerencsére nem így lett, ez is rendeződött , mint a cukrom.

Túlvagyunk az évzárón is: a Kiskakas gyémánt félkrajcárja c. darabot játszották el és néhány anyák napi verset és dalt. Nagyon ügyesek voltak.

Most teszek néhány képet a lányokról, először Annáról:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Most pedig Jázminról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

A kirándulás képei most (is...) tolódnak... tudod, Jaimee, nincs időm a photoshopra :wink: De egyszer tényleg ideérek velük, ígérem, bár azt hiszem, a fenti képek azért kérpótlást nyújtanak... :lol:

Holnap esküvőre és lagziba megyünk.

Mindenkinek jó hétvégét, a kis betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
Jó szórakozást Nektek! Szépek a lányok!

Anikó!
Húú ez nagyon veszélyes munka! vagy csak én gondolom? én nem merném vállalni pláne a saját otthonukba! Jól értem, igaz?

a progit senki nem tud? vagy valami honlap?

Szilbee!
:cry: :cry: szegéyn babóca!
+++++++ továbbra is....

Többiek! nem ám eltűnni hétvégére!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Visszaolvastam az elöző két oldalt. Kata már régen fenn van, de apa bevállalta, bár néhányszor már voltak benn nálam.
Dorka még szunyál, tegnap cirkuszban voltunk, kifáradt. Tetszett Neki is, nekem is, ez az igényesebb fajta cirkusz, nincs tele c-vel.

Kati, Anikó, Szami: Szép az összes csajszi. Jó Rájuk nézni.

Fanna: Melyik csoportba fog járni Nimi? 6-án jöttök a gyereknapra?

Szilbee: Dávidnak jobbulást!

Betti: Gyógyulgass, erősödj, vizsgákkal pedig csak annyira foglalkozz amennyire muszáj.

Kata: Barátosnédnak megvan a babája?

Robikának, Szabinak gratula a járáshoz!

Naptej: Nekem tavalyi van, 40-es, Eucerin. Szerintetek jó még vagy minden évben újat kell venni?

Dávidnak utólag is boldog féléveset, Zsófinak, Szoncsinak pedig boldog névnapot kívánok!

Ja, és köszönöm mindenkinek az érdeklődést és a biztató szavakat!
Szerencsére jól vagyunk, védőnő szerint Katán meg sem látszik, hogy beteg volt.

Most már próbálok rendszeresen jönni.

Szép napot!

Niki

Kép
Kép
csni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?