Új privát üzeneted érkezett!

Grétikének nagyon sok boldog szülinapot.!!!!

Bocsi,de nekem se telik többre kivagyok még mindig de ez van.

Hja főállású anya témában nincs valakinek használható infója???Bár még odébb van és addig lehet ezerszer változtatnak rajta.... :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Mónika! Bocsi!! :oops: Dórinak Boldog SZÜLINAPOT ( de névnapot is,amikor aktuális :wink: )

Szilcsi!
Tiszaszigeten a telkek is olcsók,de oda nem szeretnénk költözni.
Egyébként tényleg most még olcsó település és tulajdonképpen nincs messze Szegedtől...

Grétinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Flórának gratula a mászáshoz!!!!!

Heno!
A csúszdát 20e Ft-ért vette férjem a Tecsóban.
A pontos méretét nem tudom,de arra emlékszem hogy 40 kg-ig terhelhető. Kitti 90 cm és szerintem még évekig fogja élvezni,mert arányag hosszú a csúszófelülete.

Tegnap mázsáltattam Kittit.
90 cm és 13.2 kg :lol: Nincs lesovánkodva.

Anett!
Miért kell a mérleg? Nektek kell?
Nekem nincs,csak kíváncsiskodom :wink:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga!

szép méretei vannak Kittinek!!
Niki kb 13 kg de jövőhéten megyünk utógondozásra akkor pontosan lemérik.Végül is nem látszik meg rajtuk hogy koraszülöttek bár Norbika lényegesen kisebb de szerintem ha időre születik sem lenne nagyobb(kb 11 kg)

Kép
Kép
zitacicu2

Hát igen...Kitti kissé hosszú...elkezdhetek gondolkozni hogy hova íratom majd be kosarazni :roll:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga!
Igen nekünk kell,Málnit akarom mérni,mert orvost váltottunk,aki kijön házhoz így a körzetbe nem megyek el méricskélni,meg elég undok volt a védőnőm is,mikor szóltam neki,hogy nem megyek többet a dokinőhöz!
20140113113746

Anett :)

A Minikliniken is van tanácsadás, nyugodtan viheted Málnát méreckedni oda is!
Hívd fel a Mariannát, ma délutános, és ad időpontot tanácsadásra! :wink:
Mi anno többször is voltunk ott Botival csak méreckedni, mert én sem szerettem a körzetibe hordani.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!Látom nektek már van babátok!Ti voltatok 4d-s ultrahangon?Ha igen akkor hol?És hány hetesen?Köszönöm előre is!
mné zsuzsi

Zitacicu!
http://www.gyerekabc.hu/alanyi-jogon-ja ... -gyet.html

http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-g ... i_ellatas/

Tképpen jó dolog, kivéve az összegét. :twisted: :roll:

Mné Zsuzsi! Kecskemét!! AFP eredménnyel a kezedben (16. hetes vérvétel)
Fráter Gy. u. 17. dr Nemes András
30/383-2176

Kinga! Szép magas csajosz lesz Kitti! Lindus is 90 cm volt 2 évesen (Lotti anno csak 82). :)
Boldog szülinapot Kittinek így utólag is!Képek?

Zituska! "Csak olyan fura, Boti zabagép volt Noémihez képest!" Csak kár, hogy olyan éhező kinézete van Noéminek! :lol: Bocs! :lol:

Bea! Kérünk szépen képeket a szülinapról! :)

Dancsi! Mi van veletek? El vagy buggyanva Te is? Boldog szülinapot Jozsónak így kissé megkésve!!

Betty! Grat a mászáshoz a nagylánynak! :)

Én ma itt voltam http://www.kunadacs.hu/?module=news&act ... 959#MIDDLE
régiós főosztályos "szakmai napon"
Nagyon klassz hely, ajánlom mindenkinek akár egy hosszú 7végére remek program.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Bocs időm semmi csak egy kérésem lenne :oops: S.O.S. fontos lenne :oops:

Van valakinek hűtőtáskája meg hálózsákja kölcsön a hétvégére??? Apánknak kellene a hétvégére, mennek pecázni....országos horgász találkozó lesz... Nagyon vigyázunk rá :D

Ünnepelteket Isten éltesse :lol: :lol:
Pusssssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, mél ment! Hálózsákunk és hűtőtáskánk is van! :wink: Bár a hűtőtáska nem nagy, de ha jöttök holnap, megkukkolod, jó lesz-e!

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Írtam este, erre áramszünet lett és elszállt :evil: :evil:

Grétinek, Dórinak boldog születésnapot kívánunk!!!

Várjuk a szülinapos képeket!!!!!!!!

Toncsi!
"csókos szájú" lányka :lol: :lol: Sajnálom a terpeszpelust, minket beijesztett az egyik doki anno, aztán a másik megnyugtatott, h nincs baj. Mi csak tornáztattuk, a védőnő mutatta meg!! UH volt Hédinek???

Kinga!
Kitti tündéri! Az a vigyor.... :lol: :lol: :lol: Sok sikert a lakásprojekthez!!!

Gira!
Rendben megúsztuk a vasast hétfőn. Ábel vagánykodott, de szerencsénkre nem voltak sokan, így Inci előre vett minket. Teljesen elájult a fiamtól, kb. 1 éve látta.. Ami nem tetszett, h át kellett menni a papírjaimért a szomszédos rendelőbe. Ott dugig a váró és 20 percet vártunk.
Te kaptál receptet a cukorról, vagy csak simán megvetted a patikában??????

Voltunk UH-n, minden rendben. Ezuttal lánynak látta a doki…. Most már nem emésztem magam, az a fontos, h megvan mindene.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu: Lány lesz :) Cukros receptet már én sem kaptam. Csak úgy meg kellett venni.

Dancsi: Jozsónak boldog szülinapot!!!!!!! (Melindán látni, hogy dolgozik, vág az esze mint a beretva, memóriája zseniális :wink: )

Betty: Gratula Flórának a mászáshoz!

Szilcsi: Nem adok le tejet. Nem fejek. Szépen beállt igen hamar a kereslet-kínálat szerencsére.
Összesen kb. fél liter tej van a hűtőben, gyanítom az is a lefolyóban fog landolni fél év múlva...

Már 2x is megünnepeltük Gréti szülinapját, egyszer a szüleimnél (dédi miatt, aki nem tud átjönni Magyarországra, mert nincs vízuma), meg egyszer itthon. Mindkét alkalommal volt tortája is a nagylánynak, mégpedig tulipános, ilyent kért, hiszen tulipán lesz a jele az oviban! :)

"Közkívánatra" :lol: :

Kép

Kép

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsu :)
Szerintem is lány lesz... :wink:
De tényleg az a lényeg, hogy egészséges! :)

Bea :)
Nagyon szép az ünnepelt. és a torta is, ami gondolom fincsi is volt! :D
Hűűűű, meg hááááá, hogy mekkora ez a Levi fiú! :shock: :D

Melinda :D
Jó'vanna... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Megjöttünk tanácsadásról, hát nem egyszerű ebben a xar időben babakocsizni meg esernyőzni egyszerre. Én nem tudom, biztos az idő miatt, Lali elaludt hazafelé és arra sem ébredt fel, hogy levetkőztettem és betettem a kiságyba. Végre alszik. Az éjszakánk most egész jó volt, egyszer kelt 4-kor, fél 5-kor már mentem is vissza aludni és fél 8-ig húztuk a lóbőrt. Fura volt, mert most először nem aludt itthon apa. Kicsit féltem is, utálok egyedül lenni. :oops:
Lali 6770 gramm, 20 dekát hízott két hét alatt, ennek nagyon örülök. Doktornéni meg is dicsért. :lol: És megint nőtt egy centit, 69 centi hosszú. :shock: Döbbenet, hogy nő. :shock:
Kaptunk Sinlac pépet, ha folytatódik az éjszakai 4-5-szöri kelés, uzsira azt kell neki adni vagy krumplifőzit, este meg csak szopi. És mivel most a melegben kevesebb lett a pisis pelus és se a teát, se a vizet nem fogadja el, megpróbálhatjuk a hígított almalevet, hátha az édeset jobban elfogadja és talán a kakit is rendezi - szombat óta nem kakilt megint. :roll:

Bea, csak azért kérdeztem, mert annyi tejcsid volt. Amikor abbahagytam a fejést, nekem is pár nap alatt beállt a kereslet-kínálat. Ami van a fagyóban, azt a főzihez fogom tenni. Hatalmas Levi tényleg! Nagyon szépek a gyerkőcök, Gréti csodaszép kislány! Milyen ízű volt a torta? Csorog a nyálam. :D

Zsuzsu, hát most már kíváncsi leszek, mi lesz a lába között ennek a pöttömnek. :D Mi is lányt vártunk először, nem láttak semmit a lába között, 20 hetes uh-n mondta Sikó, hogy fiú.

Kép
szilcsi

Ja, felírattam a Prevenart, 2 hét múlva kapja Lali az elsőt, 15957 forint. :shock: Mi sem kaptuk meg támogatottan. :? Mindegy, nem akarjuk megvárni az őszt, ez van.

Kép
szilcsi

Sziasztok,

Prevenarhoz csak annyi infó, hogy én is rákérdeztem a doktornéninknél, hogy a bölcsi miatt érdemes-e felvenni valamilyen védőoltást, s az egyik a Prevenar volt. Mondta a doktornéni, hogy jelenleg közel 16000 Ft-ba kerül, támogatottan (valamivel kevesebb, mint 5000 Ft-ért) csak azok kaphatják, akiknek fél éven belül legalább 3x volt középfülgyulladásuk, vagy valamilyen immunbetegségben szenvednek (meg mondott még valamilyen betegséget, de arra nem emlékszem :oops: ). És persze ezeket szigorúan dokumentálni kellett/kellSzeptembertől valóban ingyenes lesz, de csak a 2 év alatti gyermekeknek. No comment...Mi pont kiesünk a kedvezményezetti körből :cry:

Mónika

vesm

Sziasztok,

Szilcsi: szerintem mi ma találkoztunk tanácsadáson :lol: illetve én pont Balázs szandiját húztam fel, amikor jöttetek, utána mi mentünk is. A M. Anikónál voltatok ugye? Olyan ismerős volt az arcod, de nem tudtalak hova tenni, de mostmár rájöttem, hogy itt a fórumon láttalak :wink:
szerika

Vesm!

Teljesen dokifüggő,hogy felírja e támogatottam.Málnának semmi baja,mégis felírta,immungyengeségre hivatkozva.Persze amelyik doki nem vállalja,az előadja a hivatalos szöveget,hogy miért nem lehet.Én minden oltás előtt e-mailezek a Kulcsár Andreával,és azt írta,ha nem írja fel a házidoki támogatottan,majd ő felírja nekünk,mert szeretnének spórolni a szülőknek,hogy minél több gyerek megkaphassa az oltást!De felírta végül,így mi 4870 ft-ért kaptuk meg!Sajnálom,hogy kiestetek az ingyenesből.

BALIBABÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG 3. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!
20140113113746

Anett, köszi a köszöntést, de még nem vagyunk 3 évesek, csak 1. :lol:
szerika

Anett: ki az a Kulcsár Andrea?
csajok: szed v szedett vki milligest v yadine fogi gátlót? mik a tapasztalatok?lécci

Kép
gyanixi

Zituska: Épp olyan "éhező" gyermek kinézete van, mint Noéminek, nem? :lol:

Voltunk ma Grétivel a szemészeten, nem volt egy lélek sem, és mivel ott volt mellette a fogászat is, bementünk oda is, már úgyis rég óta terveztem, hogy elviszem fogorvoshoz, hogy szokja. Rendben volt mindenhol minden.
Azt mondta a doktornő, hogy ha csak az egyik szülő rövidlátó, már akkor is 100%, hogy a gyereke is előbb-utóbb az lesz. Nah, nálunk apa is meg én is rövidlátók vagyunk. De sebaj, ez legyen a legnagyobb bajuk az életben a gyerekeinknek és akkor jó lesz!

Szerika: Isten éltesse Balit!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nixi!
Védőoltási szaktanácsadó,amúgy infektológus!A tévében is szokott szerepelni!Nagyon vágja a védőoltásokat!
Én szedtem Yadine-t,de ősidőkben,jó,a legkevesebb hormont tartalmazza az összes közül.Akkor szedtem,mikor Mo-on elkezdték forgalmazni,minden doki nagyon jónak mondta!Akkor!Azóta lehet feltaláltak még csodálatosabb szert,ami még kevesebb hormont tartalmaz,kérdés ,akkor hat e egyáltalán. :D Na,de tényleg jó,azt szedheted nyugodtan!

Szerika!
Bocsánat :oops: :oops: :oops:

Bea!
Ez komoly????Én is szemüveges vagyok,meg Laci is,igaz ő csak tévézéshez hordja.Nekem se anyu se apu nem az,miért tuti,hogy a gyerek is az lesz?????Én 17 évesen lettem az,és nekem kisebb tragédia,ha az lesz Málna.Tudom hülye vagyok,de én útálok szemüveges lenni és egész terhesség alatt azon agyaltam,mi lesz szegény lányommal ha ő is az lesz.Most is mindig a szemeit vizslatom.Megkérdezem a dokinőt ha jön 4.-én,inkább elviszem szemészhez 1 éves kor előtt!
20140113113746

Azon agyaltunk Enikővel, hogy vajon az oltásoknál a dobozár, vagy a teljes ár van feltüntetve? Egész pontosan most a Prevenar összesen kerül 15957 ft-ba, vagy ahány oltás kell, annyiszor 15957? A recepten, amit kaptunk ma, 1 db van feltüntetve 15957-ért. :shock: Én azt hittem, az egész kerül ennyibe, nem darabonként. :shock:

Szerika, igen, M.Anikóhoz járunk mi is, körzetesek vagyunk nála. Ti is itt laktok valahol a közelben?
Isten éltesse Balibabát!!! :lol: Jöhetnél sűrűbben is. :wink:
Bocsi, de nem emlékszem rád, mondjuk nem is nagyon figyeltem, mi zajlik körülöttünk a rendelőben. :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Sajna nem,3 x 15957 forint.Nem kérdezted,hogy felírja e támogatottan???
20140113113746

Szilcsi, hát sajnálom, hogy nem emlékszel :( Igen, körzetesek vagyunk nála mi is, itt lakunk a környékén. Sajna nincs időm sűrűbben jönni,még olvasni is csak hébe-hóba szoktam.

Jégvirág: köszi :)
szerika

Bea! Irtó édes a lányod, a kiságyban Levivel kép egyszerűen csúcsssssssss! :)
A memóriám :lol: mai napom totális gáz volt, felmondok

"Azt mondta a doktornő, hogy ha csak az egyik szülő rövidlátó, már akkor is 100%, hogy a gyereke is előbb-utóbb az lesz."
Hát én evvel vitatkoznék -bár tudom, háttal nem kezdünk mondatot :) , én olyan rövidlátó vagyok mint az atom, 5.25,5.5 ös szemüvegem van, apa kissé rövidlátó -ő színtévesztő ugyan, de az fiúra öröklődik csak-, a lányaim úgy látnak mint a sas. kopp-kopp
Amúgy meg miért is lenne tragédia ha vki szemüveges???

Utólag is boldog szülinapot Dórikának és Bali babának!!

Ma volt az oviban az évzáró, ballagás (3 fiú megy suliba Lottiéktól), anyák napja ünnepség. Nem akarok nagy szavakat, de vmi hihetetlen színvonalas műsorral álltak elő a nem egész 6 éves gyerkőcök. :) Ajándékba kaptunk saját készítésű szív alakú medált (zsugorfóliából készült, kisütötték), egyenlőre aranyszínű fonálon van, de ér annyit hogy veszek rá vmi láncot.
Teszek fel majd képet is, ha jut rá időm. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Nem feltétlenül kisgyerek korban lesz rövidlátó az utód, én se akkor lettem, hanem jóval később, gimis koromtól van szemüvegem. (-2,5-es mindkettő, nem romlik, sőt, javul!!!!)
Amúgy átgondoltam én is, és szerintem is hülyeség ez hogy 100%-ban öröklődik, de ugye nem vagyok szemész, se genetikus se semmi ilyesmi. De ha tényleg így lenne, akkor nem lenne nem szemüveges ember már a világon....(vagy lehet nincs is, csak sokan kontaktlencsét hordanak :wink: ).
Nálunk anyu rövidlátó. Viszont se anyósom, se apósom nem rövidlátó, és férjem is meg sógornőm is az. Ők is olyan középiskolás koruktól kb. Férjemnek is annyira rossz a szeme mint nekem, jól látunk egymás szemüvegével pl. :lol: .

Anett: Hát azért a szemüvegesség korántsem tragédia....én is elkeltem, pedig...... :lol: :lol: :lol: A tragédia nálam egész máshol kezdődik.
Amúgy szerintem az ég egy adta világon semmit nem tudnak Málnussal csinálni 1 éves kora előtt sem ha rövidlátó lenne. De szerintem tuti nem lesz az...

Amúgy 1 évesen magándokihoz vittem Grétit, ő nem mondott ilyesmit, sőt azt mondta 4 éves korába elég megint mennünk ellenőrzésre. Ezért nem hozzá vittem most megint, gondoltam most elég lesz egy sztk-s szemvizsgálat is. De jövőre magándokihoz megyek vele megint.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Már megint én. Eszembe jutott egy sztori az előbbiekhez. Nemrég mikor új szemüvegem lett, Gréti megkérdezte hogy miért van szemüvegem. Majd megkérdezte, hogy neki mikor lesz, és akkor elmondtam neki, hogy remélem soha. Mire elkezdett nyafogni, majdhogynem hisztizett, hogy de igen, ő is akar szemüveget ha nagy lesz. :lol:
Ő ebbe nőtt fel...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Melinda :) Bea :)

Boti rövidlátó. Szemüveg nem kell neki még, mert nem nagyfokú, de sűrűbben kell ellenőrizni.
Nekem azt mondta a doki, hogy nem feltétlen öröklődik - én vagyok kicsit rövidlátó, de csak pár éve, és csak 0,5 a szemüvegem, amit nem hordok :lol: - két jól látó szülőnek is lehet rövidlátó gyereke, és két rövidlátónak is lehet teljesen jól látó gyereke!

Kép
Kép
zituska28

Bea!
Ok,megnyugodtam,nem lesz rövidlátó Málna!Én is elkeltem,igaz kontaklencsében :lol: :lol: :lol: na,de komolyan,engem zavar,nem Lacit!Útálom,hogy az orromat nyomja,hogy ráizzad,hogy bepárásodik,ráesik az eső és nem látok,na szóval olyan nyomorultnak érzem magam benne,pedig klassz szemüvegem van,kisebb vagyon volt,csak hogy jól érezzem magam benne,de.....régen mindig lencsét használtam,de tehesen zavart,és még mindig nem vettem szülés óta!
20140113113746

Nixi!

A yadinról csak jókat hallottam sokan dicsérik ,én is azt akartam felíratni de a dokim nem ajánlotta.Az ára viszont horror asszem 10 e ft a 3 havi adag.
Te milyen gyógyszert szedsz?

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: a yadine 3 havi 6000 ft körül van, én most a milligest-et szedem, az sem sokkal olcsóbb, 3 havi 5700 ft!
Csak most egyik ismerősöm azzal rémísztgetett, h ettől hízni lehet, de hát szedtem én már régen is, egy komponensűt és 3 komponensűt is és nem volt semmi ilyen, remélem ettől sem lesz!!
Te milyet szedsz?Valami mellékhatás azóta?

Kép
gyanixi

bocsi:rémisztgetett

Kép
gyanixi

Nixi!

Nekem lindynette van most és annyi még a mellékhatása hogy néha vérezgetek tőle de csak pár naponta.a doki szerinte ez normális mivel még ez az első havai adag.amúgy ez is olyan 5500 körül volt.a doki szerint ettől nem lehet hízni mert alacsony a hormontartalma.Én azért gondoltam hogy szedem mert mostanában megint rendszertelen és gondoltam nem árt jobban a szervezetemnek mint ez az össze vissza mensi... :roll: Ja és nekem vannak visszereim is szóval extra módon paráztam a dokinál hogy nekem valami hiper könnyű gyógyszert írjon fel...(csak nehogy annyira könnyű legyen hogy kopogtasson négyeske.... :shock: )

Kép
Kép
zitacicu2

ja és amúgy a yadintól nekem nem egy ismerősöm fogyott 6-7 kg-t.Nem tudom nekem miért nem javasolta Emőke.... :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Ja majdnem elfelejtettem...
Nixi!
Te kérdezted hogy jár e valaki veled pilatesre esténként?
Én az Attila utcába járok (meg néha a Petőfire)két különböző pilates.az egyik brutál amit én jobban szeretek mint ami a Petőfin van.ez utóbbi inkább olyan jógás lazítós pilates.Neked milyen?Rájöttem az ugrálós tornákat nem bírja a bokám és szerintem a pilates jobban formál mint bármi más.

Kép
Kép
zitacicu2

Hogy jártunk ma! Vettünk egy új ágyat a Praktikerben, ma délután hozták ki. Párom vett hozzá egy dohányzóasztalt is. Összesen 4 csomagot hoztak fel a munkások. Párom hazajött, de sietett is vissza bankos vacsira. De én kíváncsi voltam az asztal színére, ezért kibontotta a dobozát - és két óriási, kb 8 centis csótány futott ki belőle!!! :shock: :x :x :x :x Na képzelhetitek, tiszta ideg voltam, ugyanis bogárfóbiám van. Apa eltüntette a bogarakat, én majdnem bőgtem, Lali ordított. Után mindent fertőtlenítettünk, domestossal lemostunk, felmostuk a parkettát, persze ezek után kibontottuk az összes dobozt, azon imádkoztam, hogy csak a matracon ne legyen bogár. Fel is hívtam a Praktikert, hogy beolvassak nekik, az a szerencséjük, hogy foglalt volt a szám. :twisted: Remélem, nem raktak sehova tojást, nem leszünk csótányosak. :shock: :x :? :twisted: :twisted: :twisted:
Kiváltottam a Prevenart, mintha a fogamat húzták volna, na de a kölkenc az első.
Ma kapott egy kis almalevet, először csak szökőkutazott neki, aztán szlopálta befelé. Kiváltottam a Sinlacot is, de egyelőre nem adok neki, csak ha megint sokszor ébredne éjjel.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Exi: Szőke, fürtös Petinek nagyon boldog szülinapot! :)

Anett: Én is kontaktlencsés menyasszony voltam :) (de még nem volt lencsém amikor a férjemmel megismerkedtünk, szóval szemüveggel együtt szeretett meg 8) ) Igazából sosem szerettem a lencsét, amikor Gréti volt a pocakomban, jól le is szoktam róla. Nekem macera. Nem ér annyit az egész :) A szemüveg nekem sokkal kényelmesebb.

Zituska: Melyik doki mondta ezt? A Miniklinikben vagy a D.A. ? Jól emlékszem, hogy mindkettőhöz elvittétek Botit?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Petinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!! :D :D

Szilcsi :)
Csótányok....fúúúúújjj :x :x :x
Nekem is bogárfóbiám van...

Bea :)
A Minikliniken mondta ezt a H-K. András.
Meg ő azt mondta, hogy több mint valószínű, hogy Boti nagyobb korában is rövidlátó lesz, és szemüveges.
D. A. azt mondta, hogy nem kell foglalkozni ilyenkor még a rövidlátással - ha nem nagyfokú -, ettől még nem biztos, hogy felnőtt korában is az lesz.
Hát most döntsem el, melyiknek van igaza! :roll:

Tegnap megint éhségsztrájkolt Noémi.
Fél 2-kor kajált a szokott időben, aztán elmentünk sétálni. Nagynehezen elaludt a babakocsiban, de kb 5 perc múlva elment egy traktor a babakocsi mellett, és Noémi felébredt. Később kivettem a kenguruba, gondolván, majd ott alszik egyet. Hát ott sem aludt. Amikor hazaértünk, fél6-kor, gondoltam tök éhes lesz, eszik, és utána alszik. Hát evés nuku, egy korty sem, csak álomba üvöltötte magát. Este fél9-kor én ébresztettem, és fürcsi után végre hajlandó volt enni. :roll:
Ok, tudom, hogy nem fog lefogyni, meg bláblá, de azért hogy egész délután egy korty se, az azért nem tetszett.
Ma már minden oké, remélem este nem ismétlünk!

Kép
Kép
zituska28

Hali.

Köszi a köszöntéseket!

Szemüvegesség: anyukám az, apukámnak a műtéte miatt kellett (volna) anno hordania. Én szemüveges vagyok kicsi korom óta, öcsém is az lett tinédzser korára. Ezzel a kórtörténettel dr. L.J. kapásból közölte, hogy évente vigyem a gyereket szemészeti kontrollra. Vinni is fogom, mert inkább korábban derüljön ki a probléma, mint később.

Fogigátló: én most háromfázisút szedek, semmi gondom nincs vele, de mikor szedtem egy olyat, aminek alacsony volt a hormontartalma, na attól meghíztam. :?

Bea, jó volt látni titeket, nagyon szép fiatok van, és tényleg hosszú!

Szerika, Isten éltesse Balázst 1. születésnapján!

Anett, egyébként egyetértek Beával, egyéves kora előtt kár elvinni...és én is szemüvegesen keltem el. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! Boldog szülinapot Petinek!

Szilcsi! Csótányok!!ááááááááááááááá :twisted: :roll:
Csak apróbetűben merem írni, ha nem éhség miatt kel a fiad éjjel (sztem nem), akkor a Sinlactól is kelni fog.

Szemüvegesség: naná, hogy én is viszem a csajokat évente ellenőrzésre, de az legyen majd a legnagyobb bajuk az életben, hogy szemüvegesek lesznek. Amúgy meg Lotti így is kérdezgeti, neki mikor lesz szemüvege (uncsitesó most kapott, bár ő túllátó), miért rossz a szemem stb.

Zituska! Nem beleugg, de ebben a hülye időben neked sincs mindig kedved enni. Amúgy meg lehet délelőtt bekajált, és vigyáz a vonalaira. :lol:

Nem reklám :D , holnap de. 11 kor fellép a nagylányom a Dugonics téren. Modern tánc stúdió

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ági, köszi :)
Petinek is nagyon boldog születésnapot!!!! Ő már igazi nagyfiú! Komoly két éves :lol:
szerika

PETINEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!
20140113113746

Exi!

Petinek boldog szülinapot!!!Remélem nem hízok meg a fogigátlótól,bár mondtam a férjemnek lehet hogy csúnya leszek és kövér... :lol: Azt mondta én akkor is az ő felesége leszek,és utánna gyorsan megdícsért hogy mennyit fogytam és hogy látszik rajtam hogy tornázok.

Karmenékről tud valaki valamit??

Amúgy összeszedtem valami brutál torokfájást teli van a mandulám helye meg a torkom hólyagokkal alig tudok járni lázas vagyok minden bajom van....ááááá

Melinda!
Köszi!

Tegnap voltunk kisvasutazni a gyerekekkel nagyon élvezték(én lázasan ültem két pulcsiban alig néztek hülyének),de lényeg hogy volt egy szép napjuk a gyerekeknek.Hazafelé hihetetlen cirkusz volt a kocsiban pedig már a Niki került középre ,mert ő általában kevesebbszer kerül konfliktusba Mátéval ,mint a Norbi(kivéve tegnap)

Kép
Kép
zitacicu2

Hali.

Köszike mindenkinek, aki gondolt a fiamra.

Szerika, igen, Peti már komoly nagyfiú. :) Egy év, és Bali is komoly nagyfiú lesz.

Zitacicu, mielőbbi javulást.

Melinda, hát mi a Széchenyi téren voltunk, mikor a nagylányod a "túlvégen" szerepelt. Pedig szívesen megnéztem volna, milyen ügyes!

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Vesm, köszi. Aztaaa most látom, hogy Dórika is májusi. Boldog születésnapot a Nagylánynak!!!!!
5 nap van Peti és Dóri között, nem semmi! :lol:
szerika

Ági, nagyon jól néz ki ez a torta, honnan rendeltétek?
szerika

Erika, hát semmi extra, sima Tescos tiramisu torta. Eredetileg gesztenyéset szerettem volna, de nem volt hozzá alapanyag, így lett belőle tiramisu. De fini volt, 12 szeletre vágtam, 3 maradt belőle. :)

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok

használ/használt vki kendőt? milyet?
gondolkodom rajta, hogy kéne, mert időnként kellene a két kezem :D
toncsi

toncsi80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?