Hello!
Zsizsik!
Most hogy így a társaság teljes mértékben Vukkék mellett áll, én is beszállok melléjük.
Kavicska írta az igazat, mi lakunk rossz helyen.
Oké, Ócsárd falunév alatt fut a mi házunk helye is, de közel-távol mi vagyunk a falunak ezen a részén az egyedüli lakók. Balról egy bazi nagy halas tó rendszer, erdővel, vadonélő állatokkal, jobbról a birkás (nem lakik senki ott), szemben hatalmas nem lakott zöld terület, mögötte szántóföld, a mi hátunk mögött szintén ugyanez. Na mármost ha Vukkékat el kellene innen kergetni a "lakott terület miatt", az legalább akkora baromság lenne, mintha egy az erdő közepén álló vadászház miatt, kiírtanák az összes rókát az erdőből.
Komolyan mondom, ha egy percig is azt érezném hogy nem vagyunk biztonságban miattuk, akkor már megtettem volna a szükséges lépéseket, de eddig erre nem volt szükség. Nappal nem lehet látni őket, nem jönnek ide a házhoz, nincsenek ideszoktatva (!), egyszerűen elképzelni nem tudok olyan helyzetet, ami lehetőséget teremtene arra, hogy esetleg megharapjon minket. Lesz kerítés, lesz kutya, nem fog tudni bejutni hozzánk, most is csak ezek hiányában jár át a telkünkön.
Amit én szeretnék az az, hogy lehet-e tudni azt, hogy vajon a mi rókáink hozzájuthattak-e ahhoz a veszettség elleni oltóanyaghoz így, hogy konkrétan nem egy nagy erdőben élnek, ahol van kiszórás. Ha nem, vagy nem lehet tudni, lehet-e ilyen cuccot beszerezni valahonnan, hogy így Vukkék is és mi is védve legyünk? Lehet ebből Tőled "termékmintát" szerezni, amit kiszórhatnánk nekik?
Most őszintén?! Nem bízom a simabőrűben, nem hívom fel a vadásztársaságot, mert ők bántani fogják Vukkot és kis Vukkot. Én ezt nem akarom, mert nincsenek itt útban senkinek. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem a befogást és az átköltöztetést fogja a simabőrű választani, hanem a kilövést. Holnap meg egy másik rókacsalád költözik be ezekbe az ideális körülményekbe és az egész műsor kezdődik előlről.
Hajrá inszem! De ez nem drukkolás volt!
Csakegy!
Szerintem a nyúzós üvöltés kizárólag csak nekünk szól, hogy egyen minket meg a lelkiismeret, amiért ilyenre kényszerítjük őket. Asszem a lefogásnál kezdődik minden bajság...
Rambóka!
Nasi?! Hümm... mondanám, hogy kismama vagy és most megengedett, de úgyis tudod.
Valszeg a hiba az én készülékemben van, amiért nem vagyok kívánós, evős és rájöttem, hogy erre jól rá is fogok cseszni szoptatásnál, amikor meg majd nem ehetek olyan dolgokat amit szeretnék. Asszem ilyen szempontból jobb lenne most kívánósnak lenni.
Gergő: király kis hapsi.
Én imádom az ilyen eleven kölyköket.
Most ilyen kérdezős kedvem van, uh. Te sem úszod meg.
Nincs valami ismerősöd a klinikán, akinél esetleg lehetne annyi protekciót szerezni, hogy akkor tudjak elmenni ismét egy 4D-re amikor érzem, hogy kifelé van a baba? Nagyon szeretnék egy egész arcos képecskét róla, már már mániákusan ezen töröm a fejem, hogy lehetne megoldani. Az a gáz, hogy az UH előtt 2 nappal, még tuti kifelé volt fordulva a gyerek, erre meg megfordult tegnapra. Hiába kérek én időpontot amikor kifelé van, ha csak 1 hétre előre tudnak adni, az én kölköm meg beijed és elbújik. Bezzeg a vese UHkor állatira ficánkolt, nem volt ideje felkészülni az elbújásra.
Remélem az van Ginával, hogy beköltözött Dorinához a kórházba és azért nem tud írni, mert babázik egész nap. Nem emlékszem, hogy ő benne van-e a szig.titkos tábliban, ha igen, esetleg lehetne neki írni egy sms-t, hogy hogy vannak.
Hajni!
Még nem is gratuláltam a házhoz! Ez szuper, nagyon ügyesek vagytok hogy megszereztétek!
Jól értem, hogy kell felújítani is? Milyen a ház, mekkora terület van hozzá?
Monee