Új privát üzeneted érkezett!

Nanica!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!:D
Emili biztos álmodik, már születése után is grimaszolt álmában, és a minap sikongatott is az éjszak közepén, mint ahogy mostanság is teszi napközben:)Rájött hogyan kell:)
Mi történhetett Linus fogával???Nem vettétek lészre mikor letört?Emilinek beecsetelték, és kész.Majd 3 hónap múlva kell menni megint ecsetelésre.

Bentre is adok szandit Emilire ő is szereti,ha pedig mehetnékje van, akkor hozza az én cipőmet, és tuszkolja alábamra :lol:

Mónika!
Nagyon jók a képek, de az az írországi viharos tenger...bbbrrrrrrrr.Nem csodálom, hogy a gyerkőc is visított :lol: (ha jól látom a képen :wink: )
De az a vár nagyon szép!!!

Felesleges holmi:nem som van szerencsére, az eygetlen amit csak 1x használtam az a hordozóba való,nyaktámasz.Aztán ott van méga kengurú is, csak párzsor használtam, de legalább nem volt drága:)
Pihenős zék nagyon bevált anno, ill a cumi életmentő volt!
Babaolló nekünk bevállt, de ezt csak későb vettem, előtte az enyémmel bénáztam;)Nekünk aDM-es van beőle, a többi bogyósvégűvel nem tudnék mit kezdeni:)

Pelusban nálunk is van homok bőven:DEmili a homokozóban azt csinálja amit a vízben,mindig alá akar merülni
:twisted: :lol:

Lorca!
Örülok hogy sikerült ovit találnotok!Végül felvették Natit abba a csoportba?

Ágiboldi!
Nálunk is csak a fekve szopi jött be, de erre nekem is magamnak kellett rájönnöm, a kórházban nem nagyon propagálták :twisted: És én is úgy tervezem, hogy tesónál rögtön ezzel próbálkozok majd. :wink:
Az a pincér nem volt komlett az indiai étterembe!Hogy lehet vki ilyen idióta????

Timi!
Emili is kb. 10-11 órát alszik éjjel, de mostanában nappal 2-3 órát!erre csak most szokott rá.Hátha Lillus is meggondoja egyszercsak magát;)
A hormonok csinálják a hangulatingadozást, hamarosan jön a 2. trimeszter, az már jobb lesz biztosan!!!

Ria!
Akkor drukk, hogy mielőbb eladjátok a lakást!
Érdekes amiket írtál a neurológiáról.Én is ezkre gondoltam Emilivel kapcsolatban.Éé ezért is kezdtem elhagyni a de. alvást, inkább kihúzni délig, és most a játszór erre pont jó lett.Vagy a csavargás:)
Édes Beni a kis horgász!:)

Köszönöm a hiányolásokat is, kedvesek vagytok(én meg hűtlen, bocsika :oops: )

Dana!
Akkor nektek is jó pihenésetek volt!:)Emili is útálta az úszógumit, és a karúszóval sincs jóban :?
Édes lehetett ahogy elalut a vízben!:D
Hason csúszdázást ne engedd Laurának, Emilinek is így tört le a foga :cry:
Cseresznyét még nem adtam, de állítlag eléggé puffaszt:?

Lora!
Játszó náklam is kicsit uncsi, de mi mindig megyünk vmerre csavarogni.De. vásárlás, pica, néha benézek turikba is, ha kell vmi ruci Emilinek:)Nálam nagyon megy az idő, még kevés is :? Házimunka is akad mindig bőven, mosás, vasalás,főzés mosogatás, takarítás, stb...

Timi!
Húha, vérzés nem hangzik jól.Nekem is volt 6 hetesen, de csak barnázás.Nekem is fenyegető v.-t írtak.Feküdtem amennyit lehetett, kaptam Utrót.Neked is írtak fel progi pótlást?Vigyázz magatokra!!!Biztos nem lesz baj, sokmindenkinek van ilyesmi.De engem is nagyon megviselt!

Sno!
Én is várnék még ezekkel a vizsgálatokkal.

Csimpi!
Emilinek is látni már hgy kezd kialakulni a hosszanti boltozat, főleg ha a belső talpéle felől nézem.

Naptej:én is kenem Emilit ha kimegyünk, most Vichyt vette, a sprays yereket, akciós volt :wink: Bőre bírja, beszívódik, homok nem ragad rá jobban mint az izzadt bőrre.Nálunk nem lettek sárgák a ruhák tőle!:roll: De éna sprays változatot vettem, lehet hogy van különbség???Ja, és kenegetés közben simán összekentem a ruháit is, fehéret is!!!
Egyébként szerintem jók a Babések, és a La Roche Posay(Anthélios) is!

Bozótka!
Utólag is boldog névnapot Zsófinak!De jó, ti is költöztök!Merre?
Jó lehett az erdélyi körút is!
Zsófi már biztos kiheverte azóta a hányás-hasmenést

Sági!
Sajnálom hogy nem jössz, de abzsolút megértem.Nekem sincs túl sok időm, a visszaolvasás is sok idő.De azért hiányzik a csapat, így próbálok vhogy időt szakítani rá, ha alszik Emili, vagy esténként.

Rosszalkodás:Emili tud, direkt olyat tenni, amiről milliószor elmondtuk, hogy nem szabad.Néz rám ő is közben, és csakazértis.Még sikítani is tud mellé!:)Igaza van Ágiboldinak:próbálgatják a személyiségüket kibontakoztatni, és aki temperamentumosabb, az "rosszabb" gyerek>lásd Emili.Szerintem most kezdődik csak igazán a nevelés, nyesegetni a vadhajtásokat, megtanítani nekik a határokat, hogy mit szabad és mit nem,Mert ők még nem tudják, és sokszor el kell mondani még nekik, hogy megjegyezzák, és kialakuléjon bennük egy kép a világról, hogy hogyan is működik.

Ditke!
emili is vadócabb lett mostanában, már én is tudom, hogy nem ó lesz a jó magaviseletű gyerek az isiben.De nem biztos hogy jó annak a gyereknek, aki nem magától jógyerek, hanem csak rákényszerítik a visszafogottságot, mert az a későbbiekben fog visszaütni.El kell fogadni, hogy vannak mozgékonyabb, vadócabb gyerekek, és vannak "otthonülős nyugdíjas" típusok.Kinek mi jutott :wink: :lol: Minden gyereket a saját vérmérséklete szerint kell nevelni, és ezt a szülő tudja kitapasztalni, hogy mi is lesz jó a z ő gyerekének.Bár ez néha elég nehéz.Én is mostanában gondolkoztam ezeken a dolgokon, és rájöttem nem lesz egyszerű dolgom.De uyganakkor meg nagyon érzelmes is Emili, látom hogy nem lesz neki könnyű viszafognia magát, sem mozgás sem érzelmek terén.

Emil ma már 3.xra alszik. :roll:

Timi!
Szépa pocak(másodiknál már áétalában hamarabb látszik :wink: )

Mazsi!
A kutyás kép nagyon édes Leáról!

Na befejeztem a visszaolvasást, néha kicsit felületes voltam, így lehet kihagytam vmit, de ez van, ennyire volt idő/energia.
Apa is itthon van.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Délután a Városligetben voltunk, de kábé 1 percre fordítottam el a fejem Lillusról és máris egy pocsolyában találtam és épp arcot, hajat mosott! :twisted: :twisted: :twisted: Térdig csurom víz lett a nacija, a pulcsija, zoknija, cipője. Jöhettünk is haza, remélem nem fázik meg! :roll:

Ja, és ma dühből megharapott. Mert nem engedtem, hogy kavargassa a kávémat, csak a kiskanalat adtam oda neki. Először csak a kanállal vert, aztán jól megharapott, megmaradt a foga nyoma is! Mit lehet ilyenkor csinálni???
Vagy, pl. ma a játszin, mikor várni kellett a csuszira, simán félrelökte a felfelé igyekvő kislányt! :roll: Egy szadista a gyerekem? Hogy kell az ilyeneket kezelni??? :shock:

Bigsis!
Csak a kedvedért!
Kép
De így most már te se titkold a pocakod! :)

Panka!
Örülök, hogy jöttetek, már kezdtem aggódni, hogy újból fogyatkozik a kis csapat!
Emilka hogy van? Lázas még?

Mindjárt jövök, csak kihalászom Lillust a kádból! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Pann!
Sikerült gumicsizmát venni?

Kullancs:
anyukám is átesett már a Lyme kóron, kábé fél évvel a kullancs csípés után jött elő neki a piros kör (kábé 5-6 cm átmérőjű). Aztán kapott egy csomó gyógyszert és hál'Istennek komolyabb baja nem lett.

Móni!
De jó, hogy bejelentkeztél! Írtam még régebben neked pü-t az Ariaval kapcsolatban, biztos átsiklottál felette. Ide is leírom: az lett volna a lényege, hogy újszülöttnek hogyan használtátok?
Botond mikor kel reggel? És mikor reggeliztek? Mert Lillus, ha hajnalban megébred, semmivel, csak a kajával lehet visszaaltatni. És most már ott tartunk, hogy az eddigi majd 2 dl tápi nem elég neki, többet kell csinálnom! :roll: Vajon mikor fog erről leszokni??

Ria!
Hogy lesz most a dolgozó? Hányszor? Elhiszem, hogy jó volt, nekem is sokszor hiányzik a munka, vagyis leginkább a gyerekmentes felnőtt társaság! :) De már csak pár év és mehetek vissza! :D :D :D
Kitartás Beni visszaszoktatásához! Ez az, ami belőlem hiányzik! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 

 
 

Timi! Képzeld most láttam a minap, hogy az Ariára rá lehet rögzíteni a navetta mózest. Azért annak konszolidáltabb az ára, mintha egy új babakocsit vennél. Szerintem én ezt így fogom megoldani majd....

Meló! Heti egyszer, kedden 4-8-ig. Már várom a jövő keddet. :D

KépKép
csongria
 
 


Szabi megtanult bemászni a hintájába. Végre ő is mutat egy kis kreativitást. :lol: Persze szegénykém megfordulni nem tudott, mert pont rajta volt a szandi. :wink: De legalább halad! :D

Már csak holnap van munka, utána megy a nyaralás! :D

Timi,
Harapás: visítani, mint akit ölnek.
Lökdösés: Még túlságosan egoista (így jó!), fel sem merül benne, hogy a másiknak is vannak jogai, igényei, vagy hogy egyáltalán rosszat tesz. Ez teljesen ok még jó darabig. Én elkapom a kezét, amikor ütni akar, ha lök, próbálok gyorsabb lenni. Már látom a szemén. 8) És a sor végére kerül, vagy legalábbis elviszem a csúzda (micsoda ronda szó így leírva :shock: ) közeléből. Ez a fajta bünti és napi egymás cibálás barátnővel elég volt Natinak arra, hogy most már tekintettel vannak egymásra. A hegyibeszédre a legtöbb gyerek hisztivel reagál.
Mikorra vagy kiírva? (bocs, sem a memóriám, sem a matematika központ nem működik)

Panka,
Ovi csak júniusban derül ki, hogy egyáltalán felvették-e, az, hogy melyik csopiba, az meg csak a nyár végén. De még mindig jobb, mint Zuglóban, ahol kiderült, hogy több a gyerek, akit fel kell venni, mint ahány hely van, így most ülnek össze a vezetők, hogy hova is lehetne még egy csoportot benyomni. Ott most már meg kellett volna, hogy legyen a lista.
Remélem, hamar rendbejön Emili!

Bigsis,
Read only anyukával nem találkoztam még, a környékünkön sok az olvasni nem túl jól tudó. 8)
Pocikép? Picúrkép?

Reggeli:
Amit hirtelen találok. Mostanában a cornflakes a menő, de ok a virsli is, vajas akármi. Nem eszik túl sokat.

Sensi,
Üdvözlet! Jöhetnek bővebben is a részletek rólatok.

Orsi,
Liberális azért teljesen én sem vagyok. Ledarál az az autó, ha valaki rossz helyen akar átmenni az úton. :twisted:

Lyme:
Nem is tudtam, hogy ez ilyen gyakori. :shock: Kolléganőmnél az azonnali antibiotikum ellenére vagy egy év kellett, mire kiheverte, hátramaradt viszont brutál ételallergia. Most már csak tejcukor-érzékeny. A tali vagy 10 éve volt a kullanccsal.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Beírattam Gergőt a bölcsibe. Elvileg 2009. szept.-től van helye, ő a 9. jelentkező a 10 fős csopiba. :shock: Még jó, h időben jelentkeztünk....Végigjártuk a bölcsit, benéztünk a csoportokba, és egyáltalán nem olyan szörnyű az ügy, mint amilyennek képzeltem. :oops: Tőlünk kb. 5 háznyira van a abölcsi, egy nagy családi házban, három csoportszobával, nagy terasszal és még nagyobb kerttel. Gergőt alig lehetett meggyőzni, h most nem maradunk "játszizni". :lol: Azért arról nem győztek meg, h jobb lenne neki ott, mint itthon velem, úh továbbra is bízom a sikeres tesó-projektben. :wink:
Bölcsin felbuzdulva benéztünk a körzetes oviba is, na az volt a "hopp" után a "kopp". Sivár és lehangoló, bár ott a csopiszobákat nem láttuk, mert csak a saját szakállunkra kóboroltunk bent, vezetés nem volt, de igazából már nem is vagyok kíváncsi rá.:(

Gumicsizmi: még nincs, vacillálok a méreten, mert szeretném kihúzni vele őszig. :roll:

Harapás: Gergő is csinálja, ált. akkor, ha már végképp nem tudja másképp felhívni magára a figyelmünket, pl. ha nézzük a tévét.:?

Bigsis! Már éppen kezdtem aggódni, h Gergőtől még soha nem hallottam "L" hangot, de ezek szerint nem egyedi. :) Bár most, h gondolkozom, azt könnyebb lenne összeszedni, h mely msh-kat TUDJA mondani. :lol:
Vendég
 


Hangok:
mgh - a,u
msh - m, ny, sz, h
Ennyi, azt hiszem. :twisted: Volt már, hogy másokat is ejtett, de mivel nem rendszeresen és semmilyen jelentéssel bíró hümmögéssel nem tudom összekötni, így nem tartozhatnak a tudatosan használt hangok közé. Rosszabb a helyzet, mit fél éve. Persze lehet, hogy csak Nati miatt nem szólal meg. Ő már hónapok óta nem vett levegőt, csak beszél. :twisted:

Kép KépKép
lorca
 
 


Jó reggelt!

Ugye milyen kis aktív vagyok ma? :lol: Emili 6kor kérte areggelijét, megkpta, és azóta is durmol.Én már nem tudtam visszaaludni, de így most van időm netezni. :wink:
Emili tegnap egész nap lázas volt, 38.5.Kapta a Panadolt, de nem sokáig hatott.Este hűtőfürdő+Germicid volt a menű.:?Tegnap 4x is aludt, olyan kis bágyadt volt, csak feküdt kint is a kanapén, aztán rajtam is aludt egy fél órát:)A hintaszékbe is csak beleült, és lógatta a lábát.Anniyra édes volt akkor, majd felfaltuk:)Remélem ma már nem lesz lázas.

Tegnap a képek lemaradtak:
Kép etetem Boti barátomat Kép Kép csók :) Kép anya muszáj most fényképezni???? Kép Kép egerszalók Kép Kép

Lorca!
Ja, már értem.Akkor drukk az ovihoz.

Pann!
Jó hogy találtál szimpi bölcsit, ovit még ráérsz keresni:)Kívánom hogy mielőbb jöjjön a kistesó!!! :wink:
Gumicsizmát én nagyon sok helyen láttam, minden hipermarketbe, gyerekcipőboltokba, 1-2 ezer ft-tól kezdődően.

Harapás:Emili csak néha a nagylábujjunkat harapdálja, de csak játékból, nem méregből, így ez még nem játszik.Ő karmol helyette :twisted:

Timi!
Én úgy vettem észre, hogy ha hangosan reagálok rá ha bántalmaz Emili, akkor annál rosszabb, mert tetszik neki, hogy reagálunk a cselkvésére, mint pl. a tanuló kutyust is imádja nyomkodni, mert hangot ad ki>most némán tűrjük, nem kiabálunk ha megkarmol, vagy csíp, viszont utánna erőssen megfogom a kezét, és mondom neki hogy ilyet nem szabad csinálni, mert fáj.Csak simogatni szabad, és csinálom is a kezével,hogy ez rögzüljön.Ja, és puszit is kérek a bibis helyre :lol:
Remélem ez a módszer hosszú távonmajd beválik.Már finomabban csinálja egyébként, vagy csak mutatja néha, hogy meg szeretné tekergetni az orrunkat :wink:
De ha semmi nem használ, akkor ki kell szakítani abból a környezetből>odébb viszem, figyelemelterelés, más játék.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Kedves Anyukák!

Penny reklámfilmbe 3-12 hónapos kislányt keresünk.
Ez már egy meglévő sorozat,aminek újabb 5 filmjét kellene elkészítenünk.Még nem tudjuk,hogy a kiválasztott babab hány filmben szerepelne.Lehet,hogy 1,de lehet, hogy több.
Kibővül a már jól ismert család egy kislánnyal,mert az előző 5 filmben,kismama volt az anyuka.
Érdeklődni lehet telefonon: 70/318 3774 Vedres Andi

A válogatás időpontja: 2008. május 23. 10-12 óráig.
Helye: III. Hajógyári sziget 307. Spot Casting.
A forgatás tervezett időpontja? 2008. május 24-25.(szombat-vasárnap, maximum 4 órás elfoglaltság Bp-en a X. kerületben)

Szeretettel várunk Benneteket.
Elnézést a "zavarásért".
üdv.: v. andi
vedresandi
 
 


sziasztok!

Tegnap voltunk szemészeten. Lea továbbra sem kancsal :lol:
Amit én annak látok az nem az :lol:
-0,5D van a szemein, de ez életkori sajátosság a főorvosnő szerint.


Ria
kitartás a szoktatáshoz! :lol:


Ditke
Most lebuktál... :lol: :wink: Szóval mégis büszke vagy Te a kicsi fiadra! ...lsd:"Nálam munka fronton az a nehéz, hogy ne folyton Tomikáról beszéljek, mint valami újdondült friss anyuka, mindenkinek vele dicsekszem. De szerintem ez érthető is első gyermek lévén !!! "

Kutya
naná h lesz! :lol: mégpedig zsemleszínű labrador :wink: már alig várom!
ez egyfajta közös megegyezés ui nekem a kedvenceim a németjuhász kutyák (sztem olyan szépek és okosak is)Atinak viszont dobermann és rottweiler tetszenek úh mondtam h akkor maradjunk a családbarát labradornál :lol: :wink:

Sensi
szia!
mesélj eddig hol voltál? :wink: (ha jól látom már nem kezdő felhasználó vagy :wink: )

Pankaa
jó h jöttél!
Emili igazi kishölgy lett :lol: azok a kék szemek és szőke kis fürtök nagyon klasszak :lol:

Látom ő is kedvel ia babákat!
Lea a hétfői ringatón mindnekit körbe akart puszilni :lol: Persze en m hagyták... :cry: többen el is lökték maguktól amit csodálkozvba vett tudomásul :cry:

Timi
milyen kisimult az arcod! :lol:

harapás :shock: :cry: nem tudom Lea eddig csak ütögetni próbált de ha elkezdtem "au"-zni akkor annál ink csinálta mert tetszett neki...mondtam h simizzen ink és ha néha próbálkozik is az ütögetéssel rászólok és jön a simi...
a másik amit kipróbáltam h elkezdtem sírást imitálni... :wink: na attól olyan kétségbe esett :shock: (persze egyből abbahagyta az ütögetést) h ink a simizést tanítom/juk neki :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Bigisis
igen!igen! pocakfotót! (fejjel :wink: )

a fotópályázaton a cirkuszjegyen kívül (amire ugye nem tudtunk elmennni :twisted: ) sajna nem nyertünk :cry:
na de a részvétel a fontos :lol: :wink:

a fotót anno anyukám küldte be,mondtam is neki h nem volt túl szerencsés választása :oops:
de ezzel a héátvégi fotóval megvan a következő nevezéshez a belépő :wink:

Sno
h mikor leszünk kész? :shock: jó kérdés...többek között ezért is kell visszamennem dolgozni :cry:
burkolsá ,festés szaniterek, belsőnyílászárók még hiányoznak...
és per pillanata a pénzünk is hozzá :cry:

Ria
h tetszett Beninek a bölcsi?és neked?

most megyek háziasszonykodni egy kicsit :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi!
Anyáéknák is labrador van, szerintem is megbízható kutyák.
Emilinél én is próbáltam, hogy sírást utánzok habánt, de ez is tetszik neki,és utánna ő utnzott engem, ahogy sírtam :lol: Olyan édesen csinálja, hogy nem bírom ki röhögés nélkül. :lol: Aztán meg ha nem csinálom, akkor ő mondja magától, imitálja a sírást, vagy jajjgat, ahogy mi szoktuk :lol: Most megy ezerrel a simizni tanítás, kezdi talán megtanulni, bár nem tudom mennyire lesz tartós. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Na most jol bepanikoltattatok ezzel a Lyme kor dologgal :cry: Ennyi mindenkinek volt, es a piros kor is csak felevvel kesobb????? Nekunk azt mondta az aszisztensno, hogy harom hetig figyeljuk, ha addig nem volt tunet, akkor megusztuk!

KépKépKépKép
thelga
 
 


SziasztoK!

Köszönöm a fogadtatást:)
Kicsit nehéz így hozzá szolnom a dolgokhoz, mert itt már egy össze szokott csapat van, de megpróbálok minél előbb képbe kerülni :lol:
Ahogy elnézegetem itt a vonalzós képeket háááát minden baba csoda szép :wink:

Rólunk:
Mit is mondjak Anna egy folyton mosolygós vidám mozgékony kiscsaj. Viszont a kajálással mindig meg gyűlik a bajunk.
Sose volt nagyevő, de most vagy 2 hete szinte semmit sem hajlandó megenni, max a desszertféléket.
Nem hiszem, hogy a foga kavarna be, mivel most jött ki nem rég mind a 4 rágó. Most viszont újabbat nem látok készülőbe.
Ez ügyben várnám is a tanácsotokat ha esetleg másnak is van ilyen étvágytalan csemetéje :roll:

Na jó hosszúra sikeredtem így elsőre :oops:
Próbálok egy kicsit olvasgatni.
Vendég
 


Helga
sztem van olyan vérvétel amivel egy esetleges fertőzést ki lehet mutatni...
kérdezd meg a kullancs ambulancián...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Halihó! :)

Tudom, hogy ilyesmiről már nem "illik" írni, (Helga, te ne is olvasd), de Lillus tegnap este fél 8-tól reggel negyed 9-ig :!: :!: :!: aludt! :D :D :D És csak egyszer kelt 6-kor! :)

Sensi!
Lillus is borzasztóan válogatós lett, ő is alig eszik főtt kaját. Eddig tökre szerette a spenótot, de most simán kiöklendezi! :shock: Gondolom, ha éhes, majd szól!

Helga!
Nem akartalak beparáztatni a Lyme kórral. De sztem a vérvétellel is csak bizonyos idő eltelte után lehet kimutatni bármit. Meg amúgy sem megoldás, hogy minden kullancs után megszúratja az ember a gyereket! Csak reménykedni lehet.. :(

Mazsi!
Ha nekünk vha lesz keretes házunk, akkor tuti Labradorunk lesz! :) :)
Mit főzöl? :wink:

Panka!
Huh, most sokkal jobban látszik, hogy Emilinek is mekkora kék szemei vannak! :) A kendős álldogálós a kedvencem! Gondolom szuper volt Egerszalókon! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi
akkor lehet baba-mama-kutya talit szerveznünk :wink:

menü:csibefasírt (lusti háziasszony :oops: ) petrezselymes krumpli (újburiból) és tejfölös ubisali

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a képek Emiliről! Olyan jó lett volna veletek is találkozni, olyan kis eleven ez a csajszi...

Mazsi: neked akartam még írni, hogy az új Leakép a vonalzón nagyon hasonlít rád!!!

Kullancs: én megcsináltattam egyszer a lyme-teszte, mert volt egy folt a karomon, amit nem tudott a háziorvosom mire vélni. Az új szakirodalmak szerint akár már a csípés utáni 3. napon megjelenhet a korkárda szerűség és nem múlik el hamar... nálam ugyanis valószínű hangyacsípés volt és kb 2 hét alatt tűnt el. A vérvizsgálattal tényleg csak a korábbi kullancscsípés fertőzöttségét tudták ellenőrizni... a afrisset majd csak egy évvel később...

f.k.

nanica
 
 


Most gyorsan felrakom a szemből képet, mert kisasszony nyűgös, délelőtt is csak fél órát aludt. Úgy néz ki,hogy jönn a negyedik rágó, de még a harmadik sincs kint csak épp a hegye.

Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!


Túlvagyunk a 15 hós oltáson, és csak addig ordított amíg szúrták, aztán mintha mi sem történt volna. :o Megint beszéltünk a kullancs elleniről, de azt mondta a doki néni, h eddig akárhány receptet írt fel, még senki nem tudta kiváltani, mivel (még mindig) nincs a patikákban. :( Ellenben kaptunk ajánlatot Hepa A és B kombinált oltásra (3 alkalom), de ezen még gondolkozom. Beadatja vki?
Rossz hír, h helytállónak bizonyult a házi diagnózisom fitymaszűkület ügyben, úh irány a sebészet. :cry:

Kutya: mi golden retriever-re gyúrunk, de csak akkor, ha már tényleg lesz időnk arra, h vele IS foglalkozzunk. Tavaly ilyentájban majdnem kaptunk egy labrador-retriever keveréket, n édes volt, de akkor még nem mertük vállani, pedig így keresztezve igazi "óvónéni" lett volna. :lol:

Panka! Mik azok a hatalmas nagy szürke sokszögek a...számolom...hatodik képen?
Emili: írjam le én is, h milyen szépek azok a hatalmas kék szemek? :wink:

Evés-nem evés: Gergő pl. nem reggelizik, csak gyümit. Sem kiflit, sem kenyeret, semmit. Max leeszi róla a sonkát. Aztán ebédre eszik egy fél adag bébiételt (nem sok), aztán du eszik egy banánt a játszótéren, aztán hazafelé bevág egy egész kiflit/zsömlét, és aztán vacsira is eszik még vmennyit. + tápi lefekvés előtt és hajnali 5-kor. Gondolom ha nem tápizna 5-kor, akkor reggelizne rendesen, de erről egyelőre még nem tudom/akarom leszoktatni. (Ill. szeretném, de úgy üvölt érte hajnalban, h most még esélytelennek érzem.) :roll:

jaj, és a legjobb (ill. majdnem a legjobb, mert a legjobb két csík lenne :( ) szóval megvan a repjegyünk Spo-ba, úh úgy tűnik "Hurrá, nyaralunk!" :D :D :D
Akik már repültek: babakocsit külön kell feladni, külön pénzért? Csak mert most jutott eszembe, h erről megfeledkeztünk. :?
Vendég
 


Timi!
De jót aludt Lillus!Gondolom te is :wink:
Köszia dicsit, te sem panazkodhatsz Lillusra :wink:

Sensi!
Még nem üdvözöltelek.Üdv 8)

Pann!
Sskzögek:beton :lol: Vki kitalálta, hogy épít még 2 sódombot :lol: , és ezért lebetonozták a fél hegyoldalt, és folyatják rá a vízet.De a só csak nem akar lerakódni, bezzeg a sima fűre, és vezetékekre, meg csapokra...mindent tönkretesz a só egyébként, már évtizedekkel ezelőtt is ezért nem tudták elvezetni locsolásra a vizet :roll: Állítólag hetente kéne 1 cm-t lerakódnia, de cseszik rá :lol: Nem is értem mit várnak, hisz a jelenlegi domb is 40 év alatt lett. :roll:
Meg ez a beton szerintem csúszós, nem elég érdes a felülete hogy lerakódjon a só.
Hajrá nyaralás, megyünk mi is majd Korfura.Babakocsit mi is visszük, jó hogy kérdezted, bár szerintem simán beleszámolják a pottyászba, és annak súlyába, úgyhogy e szerint kell majd beosztani a súlyt:?
Hepa oltást fognak kani kötelezően a B-re majd iskolában.A-ra lehet kérni külön, de szerintem mi ezt kihagyjuk.

Lin!
Jó lett a frizu!!!

Helga!
Szerintem is kérdezd meg az ambulanciát, az a biztos.

Képzeljétek, Emili de. hasmenése volt, hatalmas adag zöld...
:oops: Biztos hogy benyelt vmit, és ráment a hasára.De azóta semmi(kop-kop)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pann,
szerintem a verésre mondtad. Jár a piri?

Ria,
én is ezt a babakocsi-mózes kombinációt néztem ki, mint legjobb választást!!!

Panka,
mi még Egerszalókot a vadregényes valójában láttuk. Tényleg mik azok az izék? Emilka milyen szép, mondták már? :lol:

Kutya,
boxer és Bodzának fogják hívni. Aztán persze pénz hiányában valami kevésbé pedigrés helyette, de a név marad!

Szia Sensi,
Honnan a neved? Tényleg gyönyörű a csajszi. Sebinek most jött vissza az étvágya.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Na itt vagyok.

Cica n3 óta alszik, bepótolja a de-t.

Üdv Sensi!
Gyere nyugodtan és kérünk képeket.

Evés:
Nálunk se igazán jó, de én most a fogára fogom. Reggel megivott 2,5 dl tejet, utána olyan 9 körül egy pár falatot velem. Délbe a levest kiköpte, pedig tegnap is ebből kapott, a másodikat meg se kostólta, bébiételt felbontottam és kb a 1/3-át ette meg. Azóta semmi.

Timi: Nálunk is van harapás, van amikor csak játékból, de akkor is rászólok, hogy nem szabad, de va olyan amikor valamit nem engedek, vagy bedühödik és jönn és harap. nem tudom hogy lesz leszoktatva, mert eddig sajnos nem igazán elég az erélyes rászólás. Iszonyatosan akaratos és türelmetlen.

Kutya: Nálunk Gréta imádja. Nekünk dalmatánk van szegénykém öreg is már és lány, szerintem már jobban tűri a nyagatást.

Panaka: Nagy szép kék szemei vannak Emilinek és a haja. Bárcsak nekünk is ilyen szép göndör, hosszú hajunk lenne (mindkettőnknek, nekem is grétának is) Nekm ilyen volt amikor kicsi voltam, de kiegyenesedett. Gréta az úgy néz ki az apjáét örökölte, szög egyenes.
Tényleg kinél hogy nő? Mert nálunk hátul tök sűrű, de a fejetetején nem akar nagyon sűrűsödni és nőni.

Én is szeretném beadatni a kulancs ellenit, még nem tudom mikor, majd a 15 hós oltáskor megkérezem.

Köszönöm mindenkinek a dicséretet. Eredetileg is szőke vagyok (közép-sötét), de be volt festev előtte is, elméletileg borostyánszőkére, csak színező vol és sajnos kikopott belőle és egy kicsit foltos marad ezért menetm el a fodrászhoz. Most pedig sokkal világosabb, az alapj az aranyszőke és még világosabb szőke melírok vannak benne.
Apának egyépként teszet. Neki amúgy is a szőke teszik, ő csak a hosszával nincs megélegedve. De a hosszából nem lett vágva csak fölülről és most növesztem.

Pann: Hajrá bölcsi!

Mi nem megyünk.
Munkahellyel csak annyi, mivel mindenhonnan azt az információt kaptuk, hogy nem rúghat ki a gyermek 3 éves koráig, de nem is köteles visszavenni (legfeljebb rossz feltételekkel) és biztos hogy nincs, helyem azon a telephelyen, mert így is szarúl megy a cégnek, így úgy döntöttünk Zsoltival, hogy most Gréta két éves koráig mindenféle képpen itthon maradok, legalább addig is munkaviszonyom van és közben meg próbálok valami mást keresni. Ha más nincs Zsoltiék felvesznek az irodába aszisztensnek.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lin!
Örülök higy megoldódott a meló ügy.szerintem is jó hgy otthon maradsz, egy évig még bérmi történhet.Ténylegm, ti tesót akartok majd?
Emilinek születésekor hátul sok haja volt, a feje tetején meg alig:)De már egyformán sűrű mindenhol, most már kezd a feje tetején is göndörödni neki.:)

Sno!
Pannak leírtam hogy mik a beton izék. :wink:

Képzeljétek, az előbb lapoztam a babamagazint, és az egyik oldalon volt eg yAventes hírdetés, de csak betűk voltak rajta, és persze az Avent színes felirata.Na ezt meglátta Emili, és mondja rá hogy hamm-hamm, amit csak kajákra használ.Először nem értettem, hogy miért mondja, hisz kaja nem volt az oldalon.Aztán rájöttem, hogy a cumisüvege Aventes, abból issza a tápiját!Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ilyenkor meglepődök, hogy miklet nem tudnak már ezek a gyerekek, és hogy meglátják az összefüggéseket! :shock: Kár hogy még nem beszél, akkor biztos nem lepődnék meg ilyesmiken. :wink:

Esik az eső :evil: , így szobafogság.Du. Emili hozta a cipőmet, és verte a kezével az ajtót, hogy menjünk már.Még toporzékolt is hozzá :lol: Sajnűltam szegényt, de hát esőben nem tudunk menni sehová. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat :lol: kicsit megnyugtat, hogy más gyerek is ilyen evő.Lehet ez csak az én dilim de engem semmi nem akaszt ki úgy mintha nem eszik. Bár ilyen rossza még sose volt :shock:

Kullancs:ha kimentek nem szoktátok befújni v.mivel a gyerkőket ami riasztja a kullancsot? Vagy az nem sokat ér?
Attól én is mindig rettegek. Mocskos egy jószág :twisted:
Egyébként azaz oltás meddig ad védettséget?

Pankaa!
Tényleg olyan ez az Emili mint egy kis angyalka. És a neve..... szerintem nagyon illik rá :wink:

Timo!
Nagyon csini kismami vagy! Hogy érzed magad??
Anna is szokott harapni, meg néha ütni is.

Pann!
Hajrá kistesó!! Én is nagyon szeretném már.

A haja Annának mikor pici volt inkább a fejetetején volt sűrű aztán elkezdett kihullani a babahaj most viszont elég gyorsan nő, és hátul kezd begöndörödni.

Sno!
A nevem az egyik kedvenc parfümömből ered :oops:


Dobok képet!
Kép
Kép

Kép
Vendég
 


Panka: Szeretnék (nénk?), de addig nem amíg itt lakunk anyuéknál. Az pedig nincs még egyenlőre kilátásban, hogy el tudunk költözni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!


Koszi szepen a megnyugtató hozzászólásokat Lyme kór ügyben! A vervizsgalatot szerintem csak akkor csinaljak meg, ha van ra valamifele gyanu, hogy Lyme koros lett, valoszinuleg addig szoba sem allnananak velunk. Pont most mondtak be a hiradoban, hogy a kullancs elleni vedooltas keszlet teljesen kifogyott, es lehet, hogy az iden mar nem is lesz. Igy valoszinuleg csak jovore tudjuk majd oltatni a gyerkocoket! A Hepa gondolom Hepatitiszt jelent.. Egyenlore nem tervezem ezt beadatni.

Timo,
Hu!!! Hihetetlenul irigy vagyok!!!!! Mi a titkotok??? Gondolom, Lillus nagyon kifarasztja magat napkozben, es emiatt alszik ilyen joizuen! Emiatt a rohangalasos kifarasztas miatt sajnalom, hogy Aron meg mindig nem jar, igy nem is farad ki annyira, emiatt eleg neki joval kevesebb alvas. Nalunk ejszakai alvas teren meg nincs valtozas, osszeszamoltam egy napi alvasmennyiseget: 9ora ejszaka, es 1,5ora nappal. Nagyon keves!

Pann,
Sajnalom Gergot a fitymaszukulet miatt. Nem tudom, van-e osszefugges, hogy mi ezt megusztuk, de mar szuletesetol fogva folyamatosan huzogattuk neki a bőrt, es mostanra mar eleg jol hatra lehet huzni.
Drukk a ketcsikos teszthet! Gratula a nyaralashoz!

Kutyus: hat nekunk panelbe biztos nem lesz. De ha egyszer kertesbe koltoznenk, akkor en is labradort vagy retrivert valalsztanek, bar nem tudom, ezek a fajtak mennyire jo hazorzok.

Sensi,
Gratula a csodaszep kislanyhoz! Gyertek minel gyakrabban.
Aron jol eszik, ebben hala, nincs valtozas.

Lin,
Sajnalom a melohelyet, azert az biztato, hogy akar a parod munkahelyere is fel tudnak majd venni idovel. Jo lett a hajad :)

Panka,
Hu! Emili! Nagyon szep kislany! Ezek a szemek, meg a hajzat!! Es persze ez az elenkseg, meg amiket leirsz, hogy miket tud mar :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Linus jár! tegnap még igencsak kapaszkodott valamiben(bármiben, ami elérhető közelségbe került), ma már a lakásban kapaszkodás nélkül sétált…

Pann: te melyik kullancs ellenit írattad fel?? (Melyik hiányzik a patikákból?) Itt hálistenne volt, lehet, hogy a hírek után itt is elfogy…


Sensi: tényleg nagyon szép Anna, és ezeken a képeken olyan nagylánynak tűnik, nem úgy néz ki, mint aki csak 14-15 hónapos!!! :lol: 8) 8)

megyek mert apa követeli a gépet...

nanica
 
 


Helga!

Az alvás lesz még jobb is. Nekem Anna most hogy jöttek a rágófogai persze mind (egyszerre)nagyon rosszul aludt éjszaka minimum 5x kelt és igazából bármit csináltam dentinox nurofen max 1-2 órára aludt vissza. Hetekig a földön aludtam a kiságy mellett mert ha simiztem akkor némileg megnyugodott. Aztán egyiknapról amásikra újra aludt :wink:

Nani!

Gratulálok az önálló járáshoz :lol: Most aztán nem lesz megállás

Nagynak tűnik Anna?Pedig nem az (80cm) és a súlya sem egy világszám.


Szép estét mindenkinek!!!
Vendég
 


Linusnak gratula a járáshoz!

Pankaa, Emili mesebeli a képeken. Mára Boldi is belázasodott 38.3 :shock: Ti voltatok orvosnál? (orra nem folyik, nem köhög, ellenben jön egyszerre 3 rágófoga, hátha csak az)

Pann, a fitymaszűkület hogyan orvosolandó? Csak kicsit vagy körbe? Nekünk is vannak ilyen kilátások.. :?

Timo, én azt olvastam, hogy ha harap nem szabad sikítani mert annál inkább csinálja. Úgy kell ahogy Panka írta.

Sensi, szia!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Sensi! Üdv! Nagyon szép a kislányod. :)

Kutya! Szó se lehet róla (Beni kutyahámsejt allergiás) :?

Harapás! Van!!!! :evil: Kap egy falatot a kajámból és cserébe egy comb harapással jutalmaz. Lehet, hogy azt hiszi ez a puszi? :roll:

Nekünk is fityma szűkületünk van. De akár hányszor kérdezem mindig azt mondják, még ráér majd két évesen sebész. :roll:

Linusnak nagy gratula! :D

Nem voltunk a bölcsiben, mert lemondták az eső miatt. :(

Voltunk ma EEG-n. Nem igazán mondtak semmit. Majd a drnő kapja meg a leletet. De mondtam ott a hölgynek, hogy addig el nem megyek amíg nem mond valamit. Az biztos, hogy nincs epilepszia, és oxigén hiányra utaló jel sincs. :)

Jobbulást a kis lázasodóknak. :(

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Timó,
Bocs, hogy nem válaszoltam. Én az Ariát leengedtem „vízszintesre”, tettem bele egy vékony plédet, emlékeim szerint valahogy becsatoltam és kész. Az igazság az, hogy az első 3 hónapban alig babakocsiztam vele, inkább kenguruztunk és Bálint babakocsizott, aztán váltás következett be és Öcsié lett a babakocsi, azóta Bálint sétál, vagy motorozik. Nem zavarta, hogy nem teljesen egyenes a kocsi alja, és nem is csúszott ki belőle. Mivel babóca téli baba lesz, szerintem ti se fogtok túl hosszan kint tartózkodni. Ráadásul jól be lesz bugyolálva, gondolom bundazsákba, vagy lehet van lábzsákotok is, így szerintem még kevésbé zavaró, hogy nem teljesen vízszintes a kocsi. Ha biztosra akarsz menni, valóban ahogy Ria írta rá lehet csatolni a Navetta mózest, de elég drága, mindenképpen nézzél használtat.
A reggeli nálunk fél kilenc- kilenc körül van. Mi alapvetően a bagoly típusú családfába tartozunk késő fekvés-késő kelés. Öcsi ki akart lógnia sorból, de én használhatatlan vagyok 7-fél 8 előtt, főleg ha két-három, vagy akár óránként keltem szopiztatni. Így a kezdetektől fogva addig a kiságyba maradt, illetve visszaaltattam akár fél 7-kor is, míg én életképes nem lettem. Ma már átlagban fél 8-8-kor kel. Igaz felébred fél 6-6 körül, de belógatom a kezem a kiságyba és úgy alszunk tovább 8-ig.

Pann,
A babakocsit a repülőgép előtt ott kell hagyni, ingyen felteszik a gépre és leszálláskor szintén a gép előtt (a csőben) vár rátok. Mi a babakocsit és a hátihordozót is vittük, ez utóbbit magunkkal vittük be a gépbe, nem kellett fizetni.

Sensi,
Üdv köztünk. Kislányod tényleg nagylányos kinézetű, már nem olyan babás.

mmónika
 
 


Sno! Bingó, jár a pp! :D :wink:

Fütyitéma, azoknak akiket érint: én azt hittem, h úgy orvosolják mintha körülmetélnék, de Timo felvilágosított, h ennyire azért nem durva a dolog, "csak" felsliccelik. Eléggé felzaklat a gondolat, h belevágjanak a fütyijébe, úh elmegyünk a sebészetre, meghallgatjuk mit mondanak, aztán meglátjuk. Most semmilyen gondot nem okoz neki, úh én még várnék a műtéttel. Mondtam is a doki néninek, h azt olvastam a neten, h 3 éves koráig úgysem csinálnak semmit, mire az volt a válasz, h "Dehogynem csinálnak.", úh kíváncsi vagyok, h a sebész mit mond.
Vendég
 


Halihó! :)

Lillusnak kibújt a 11. fogának a csücske! :) Ez a harmadik rágója! :) Úgy látszik, a sok alvás meghozza a gyümölcsét!

Kullancs elleni oltás:
pont tegnap volt a híradóban, hogy országszerte hiánycikk és hogy arra is kevés az esély, hogy az idén legyen kapható! :roll: :roll: Egy-két helyen vhogy be tudják szerezni külföldről, de akkor percek alatt elfogy. Kell egy patikus ismerős, hogyha érkezik új szállítmány, tuti maradjon belőle!

Móni!
Köszi az infot a bkocsival kapcsolatban, örülök, hogy talán nem kell új kocsit vennünk, bár azok a gyengéim! :) :oops: De úgyis ráérünk még! :)

Ágiboldi!
Gyógypuszik Boldinak!!!

Sensi!
Nagyon szép lányod van, tényleg olyan "nagylányos" a képeken! Mesélsz még? Hogyan született, miket csinál már, hány kg stb?

Nanica!
Gratula Linusnak! :) Nem tudom ki hogy van vele, de nekem tök meghatóak voltak az első lépések! Hogy az én pici lányom a saját lábán elindult! :D

Helga!
Huh, a napi 10 óra tényleg kevésnek tűnik. Bár, biztos vannak olyan gyerkőcök, akiknek ennyi is elég. Tény és való, hogyha elindul, sokkal több energiát fog felhasználni, így jobban el is fárad majd! Úgyhogy hajrááá!

Nálunk most már ténylegesen beütött a napi két alvás sok, egy alvás kevés szindróma! Tegnap ugye később kelt, gondoltam simán kibírja délig. Na persze, 11-kor már ott állt a kiságynál és követelte be magát. 1-ig aludt, de este 5-6 után már tök nyüszi volt, alig bírtuk ki vele a fürcsiig. Kinn voltunk de-t a játszin, kapta az ingereket, de fél 11-kor odaállt a kocsija mellé és "any-any", mászott be! :roll: Úh haza kellett jönnünk! :roll:
Na, mindegy, hátha kialakul előbb-utóbb vmi új rendszer!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Agi!
A foga miatt is lehet lázas, sőt náthás tünetek, arcpirosodás is lehet.
Nálunk is volt igaz csak hőemi a rágó fogaknál :(

Csongria!
lehet tényleg összetévesztik a harapást a puszival...??? Sokszor mikor rohan felém azt hiszem megölel vagy ilyesmi és közbe meg harap. Én arra is gondoltam, hogy olyankor birizgálja az ínyét és azért harap olyan hirtelen.

Timo!
Alvás nálunk is hasonló de 11-kor már kidöl viszont du sokszor nem alszik már el viszont fürcsi után rögtön:)
Egyszer én is kipróbáltam, hogy de nem rakom le de az etetőbe bealudt ebéd közben :lol:

Szülés sima volt és hála az égnek gyorsan ment minden. Röpke 3 óra alatt. Viszont a terhesség nagyrészét fekvéssel+kórházba töltöttem :(
Anna 11,5 hósan indult el, beszélget a maga módján kb 7-8 szót mond "rendesen" és többnek csak az elejét.
Most a súlya 9,5 kg körül van.
Miket csinál.....??? Leginkább rosszalkodik:lol: Kicsit akaratos, ha nem az van amit akar rögtön hisztizik.
Hát nagyjából ennyi!

Tényleg Lányok Nálatok hogy állnak a babák súlyilag??
Vendég
 


hahó4

Délelőtt "szabad" voltam :lol: Apa itthon van szabin és elvitte kicsi lányát bevásárolni...Cserébe én gyerekmentesen takaríthattam :wink: Hm... nem gondoltam, h ez is felüdülés lehet, de az volt :oops: :lol:

Délután pedig szabadtéri foglalkozás családostól! Munkahelyi családi délután lesz,reméelm az eső elkerül bennünket.

Sensi
Lea 12kg körül van és 80cm :oops:
az étvágya kitűnő, ha naponta 100x adnék neki enni akkor annyiszor enne de persze nem hagyom magam :wink:


Ria
rem a drnőtök sem talál ki újabb diagnózist az EEG alapján...
lassan tényleg megdöntitek a negatív leletek birtoklásának rekordját :roll:

Timi
kár h nálunk a fogak kibújása és az alvás között fordított az arányosság :x :cry:
ráadásul Lea még csak a 9-et növeszti...

Azt nem próbáltad még h 5-6 körül is játszin vagytok ?


Nanica
már akartam kérdezni...hogy álltok az utazási betegséggel? kelelt végül vmilyen gyógyszer?

Ugye milyen klassz amikor elkezdnek bóklászni önállóan? Én nagyon élvezem mindne hátrányával együtt :lol:

Pann
a Hep B-t én is úgy tudom h kapják 14 éves koruk körül...úh sztem nem adatjuk be most a Hep A pedig sztem csak rossz higiénés körülmények között terjed (ha jól emlékszem :roll: ) úh sztem ez is kimarad...

Pankaa
h van Emili?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi!
Hiába vagyunk a játszin, Lillus ha elfárad, odamegy a babakocsihoz, belemászik és várja, hogy hazatoljam! :lol: :lol: :lol: Nem hülye a gyerek, már nem olyan könnyű átvágni! :D :D
Én ma gyerekmentesen csináltam lecsót! :)

Sensi!
Lillus még nincs 9,5 kg és kábé 74 cm! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Nekünk most nagyon jó éjszakánk volt. Tegnap végülis 2,5 órát alud és csodálkoztam, mert este már 9-kor durmolt. Miután elaludt kiesett a szájából a cumi és nélküle aludt egész reggel f8-ig, semmi nyöszörgés, felsírás. Apa éjszakás volt és lehet, hogy nem zavarta a horkolás? A foga pedig rendületlenűl jönn, az egyiknek már teljesen kint a teteje.

Sensi: Nagy szép a kislányod. Gréta se nagyon vastag. Egy évesen volt 8,85 kg és 78 cm és azóta nem hízót sokat, inkább nyúlt.

Lehet, hogy mostanában megint kevesebbet fogok jönni, mert jövő héttől elkezdődik a vizsgaidőszak, de igyekszek.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Én is csak olvasó üzemmódban tudok jelen lenni mostanában. Időm sincs meg egy kicsit (nagyon) úgy vagyok mint Lin, elég rossz a kedvem.

Ez volt a második hetünk hogy csak hétvégén volt itthon apa, háát egyedül elég nagy feladat egy gyerkőc! Főleg ha olyan mint Lili. Ő is az elevenebb gyerkőcök közé tartozik. Bár kifelé olyan mint egy kisangyal, ha sétálunk az utcán mindenkinek integet és teszteli a reakciókat :lol: de tud nagyon rossz is lenni.
Ma meg zenebölcsin kivágta a hisztit nem is egyszer. :evil: Kérdezték is hogy mennyi idős és mikor mondtam hogy 13-hós kerekedtek a szemek.

Szívemből szóló, minket is érintő témákat beszéltek át és nagyon jól körbejárjátok őket, jobban megfogalmazva mint ahogy én tudnám. (hiszti,alvás, rosszalkodás)

Beszéd nálunk még mindig semmi. :evil: A baba megy mindenre vagy mostanában a ba. Se apa se anya semmi. Bár azért próbálkozik.

Voltunk védőnőnél : Lili 79cm és 9100g Legközelebb majd csak a 15-hósra megyünk

Kép
emoke27
 
 


Sziasztok!

Emili sincs még 10 kiló, kb. 9.5 lehet. :D

Timi!
Emili is mostanában kezdte el ezt a babakocsibamászokgyerünk haza programot futtatni:)Fogacskához gratula!

Apja most megtanította Emilinek, hogy "hol lakik a vezérhangya???", erre Emili mutat a halántékára! :lol: :lol: :lol: Be kell tojni rajta, olyan édes, szegénykém nem is sejti, hogy milyen hülyeségre tanítják:D
Azért arra is megtanította, hogy ha kérdezzük tőle, hol van Emili, akkor a mellkasára teszia kezét :D

Mazsi!
Jobban, ma is eddig 1x volt kaki, de ez megint nagyon híg volt :? De ma elutazunk anyáékhoz, ha hétfőig is ilyen, akkor viszem dokihoz, vagy anyáéknál, de akkor ott csinálják a vizsgálatot, mi meg hétfőn visszajövünk, ezért a dilemma. :?

Táényleg, szerintem Beni után nekünk van a legkevesebb fogunk>vagyis Emilinek:DMost készülődik kifelé a 6., de még mindig nincs kint.

Emili most elkezdett a húzogatós játékkal játszani:egy fa kukac, amin madzag van, és húznia kell maga után.Eddig vmiért nem volt hajlandó rá :roll:

Nanica!
Linusnak gratulálok!!!:)

Ágiboldi!
Köszi szépen:)
Dokinál nem voltunk, Mazsinak írtam hogy miért.Egyébként semmi más tünete nincs. :?

Sensi!
Neked is köszi.Tényleg nagylányos Anna, mintha legalább 2 éves lenne :wink: :D

Képzeljétek, sikerült ma beszereznem tényleg NEM CSÖPÖGŐ itatót!!!Canpol márkájú, a Brendonban vettem 1090-ért.Nagyon örülök neki, ha vadul rázom fejjel lefelé, akkor sem csöpög :lol: 8)

Este anyáékhoz utazunk, 7végén nem biztos hogy tudok jönni.
Kellemes 7végét mindenkinek!
Pusza.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!


Panka,
Ugy latom, az apak mar csak ilyen betanitosak :) Nalunk is, apa betanitotta Aronnak, hogy a Felemeli a kezet! vezenyszora fel kell emelnie a kezet, es a Leteszi!-re leteszi :) Halali aranyos :)
Ja, es Aron imad dudolni, es nem am az Egy boszorka van-t, hanem, amit apa is futyoreszett a multkor: Emerson Lake and Palmert :) Megdobbento :shock:

Szerintem, Aronnak van a legkevesebb fogcskaja: 4.

Aron szerintem 10kg korul van es 80cm.

Holnap megyunk egy eskuvore... har kivancsi vagyok, hogy birjuk majd kordaban tartani ezt a kis maszogepet az allohajon???

Ria,
Tok jo, hogy nincs epilepszia! Es az is, hogy megsincs oxigenhianyra utalo tunet!!!! HURRA! Mit mondott a doki kulonben?

Kerdesek:
- azok a babak, akiknek nincs halozsakjuk mennyire takaroznak ki? Nalunk Aron folyamatosan forgolodik, orokke takargatom.
- mennyire hasznaljak mar a babak a motorokat? Pann mar korabban irta, hogy Gergő mar ügyesen motorozik, es Lillusrol is van kep a blogban :) Es a tobbiek??

Nanica,
Gratula a jarashoz!!!!

Jobbulast a betegeskedo babaknak: Boldinak es Emilinek!

Futyi: Remelem, vannak mar fajdalommentesebb eljarasok!!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Pankaa
vezérhangya :lol: :lol: :lol:
és tök ügyi Emili a húzogatással, Leát pl még nem érdeklik ezek a játékok...

Helga
Leának is van motorja de csak a szobában tologatja miközben brümmög 8) :lol: vagy "fejre" állítja és a kerekeivel szórakozik de ha rá akarom ültetni üvölt :shock:

hálózsák (takaró) helyett esetleg egy kezeslábas?


kérdés
borostyán nyakláncot használó babák mamáinak :wink:
a különböző színű borostyánok között ugye nincs a színükön kívül más különbség?
ezt még nem próbáltuk a fogzásra úh bevetném :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


és még valami...
honnan rendeltétek? én több oldalt is találtam...nem szeretnék kamu láncot rendelni... :?
vagy tudtok esetleg üzletet ahol személyesen meg lehet venni?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Megint a nagyiktól írok, ma van az egyik dédinek a 80. szülinapja, megyünk kösöntetni...

Utazási betegség: igazából nem is nagyon autóztunk az óta, eddig vonattal közlekedtünk. Most vasárnap hoznak majd minket autóval, akkor lesz tesztelve a kúp, amit kaptunk.

Repcsi és babakocsi. Érdemes megnézni a légitársaság honlapját, amivel mentek, mert gyakran kitér rá, hogy a babakocsit milyen felételekkel lehet szállítani.

Hálózsák: Linus eddig használt (cherokee), de ahogy jött a meleg, igen meg izzadt benne, ezért hanyagolom. Inkább csak egy kezeslábas pizsi és rövid ujjú body van rajta, ha melegebb van, csak a pizsi. Ennek van még egy előnye, hasra tud fordulni anélkül, hogy belegabajodna bármibe, és így a korábbi 3-5 kelés helyett csak egyszer ébred mostanság.

Motor: a szomszéd kissrácnak van vagy 8 és mind ott parkol az udvaron, ha meglátja oda kell menük és mindegyikre fel akar üli, de hajtani nem hajtja. Felteszi a lábát az első kerékhez és várja, hogy toljam :lol: (Benem most tudatosult, hogy a méretezése nem csak úgy saccra megy, hanem számozva vannak! :shock: :roll: :lol: )

nanica
 
 


pankaa

Milyen itatókat próbáltatok? Nekünk aventes van azt tudom hogy az csöpög.

Húzogatós játék Lilit sem érdekli még. Mindig felemeli és csapkodja a földhöz a madzagjánál fogva.

Helga

Lili rugiban vagy ha meleg van hosszú újjú bodyban +vékony takaró alszik. Én azt tapasztaltam ha melege van kitakarózik, viszont ha nincs viszi magával a takarót akárhogy forgolódik is. Mikor mellettem van én is takarom. :D Van hogy csak egy lepedőt adok takarónak azt is csak az én leki nyugalmamért. :lol:

Motorozás nálunk sem megy. Nagyon tetszik neki de nem tudja hajtani és felülni sem tud rá teljesen.

Kép
emoke27
 
 


Sziasztok!

Az igazi csöpögés mentes pohár minket is érdekel :wink: Az avent tényleg nagyon csöpög néha mit csöpög......??? ömlik :evil:

A húzós játék Annát se izgatja ill még nagyon sokat nem is próbálta van egy telefonja meg egy teknőse de felvan kötve a madzagja mert féltem, hogy a nyakára tekeri :oops: :roll:

Viszont van egy fa tolós bohóc azt szereti.
És a süti bödönbe is kezdi dobálni a kockákat ha nem jó helyre rtakja tiszta ideg lesz......

Motorunk még nincs a bébitaxit viszont az "ölébe" cipeli Anna max addig van rajta ha ráültetem, míg talál v.mit amibe megtud kapaszkodni és le is száll.

Alvás nálunk hálózsákba van. eddig hosszúújjú plüss volt, most rövid újjú vékony pamut + alatta hosszú body.
Vendég
 


Sziasztok!

Csöpögésmentes csőrös:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43

Most egy időre ennyi vagyok. Tegnap eltemettük imádott Édesapámat, aki 56 évesen agyvérzésben halt meg váratlanul!

Kingu
Vendég
 


Csimpi! Nagyon sajnálom! :( :( :(

KépKép
csongria
 
 


Csimpi

Őszinte részvétem !!!

Mazsi

Nem dicsekszem a rosszalkodásával, csak az ügyi dolgaival !!!

Motorozás: Tominak kettő van, az egyik széles azzal csak hátrafele tud menni, a másik még magas, nem ér le róla a lába arra felül, de leszállni nem tud róla és csak cibálja maga után avagy tologatja. :wink:

11,5 kg és 77 cm lehet, kedden megyünk védőnőhöz akkor tudok pontosabb adatot . :wink:

Szerdától mamáztunk, itt volt anyukám, Tomika olyan volt vele, mint egy kisangyal, érdekes mód keresztanyja is azt állítja, hogy ha mi nem vagyunk ott a gyerek jó !!(lehet velünk van valami probléma ???) :lol: Annyira élvezte a kis manó a nagymama jelenlétét, hogy mikor ma este már nem volt itt egész este azt mondogatta, hogy mamma mamma.(kereste egy végbe szegény)

Pankaa

Szépek a képek Emiliről nagyon !!
Tomikának is göndörödik a haja, pedig a miénk szög egyenes, de az övé kis kunkoris !!
Nekünk is kevés fogunk van, mármit Tominak 7 db.

Ria

Örülünk a jó leleteknek !!!!
Hogy áll Beni az elindulással ????

Alvás hálózsákban !

Tomikának is romlik az étvágya vhogy, illetve kezdi a kedvenc kajáit előnyben részesíteni. (palacsinta, sült krumpli, kolbász,vajas kenyér)

Beszéd téren Tomi is kezdi a szavak elejét mondani (pl. pelus-PE
Bettike-Be) az a 3-4 szó mellett amiket mond, baba, mama, apa ana, pápá.

Sensi

Nálunk a Csimpi által feltett itatópohár folyik a változatosság kedvééért, de a Corában vett Micimackós, szelepes egyáltalán nem ( a nevét sajna nem tudom)

Emőke

Húzogatós játék megunva, bár formaberakós is egyben most fej felett pörgetős lett belőle !!! (így formák elrakva belőle)
Mi a rosszkedv oka ?????? Tudható ????

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Csimpi: Részvétem!

Húzogatós játék: Gréta már kezd rájönni hogy kell játszani vele és élvezi.

Alvás: Rövidujjú body és vékony hálózsák.

Beszéd: Első többszótagú szavunk (senki nem tanította rá, egyszerűen megkérdeztem van-e a pelusban, ő meg mondta utánam) büdös. Ő így ejti büdeös. Nagyon édes ahogy mondja.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?