Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek!

Dalma - bocsiiiii :lol: Az a baj, hogy már az őszi topikba is írok, meg az Uzsokiba is (mert én ott szülök) és bár ez a fő célállomás, néha összekeverem, hogy kinek van férje, ki az, aki most házasodik, ki az, aki nem :D

Sensi - beszkenneltetem párommal a képet, de tényleg kemény, tiszta alien, mondtam is az ágyon fekve az UH kellős közepén, hogy csak ne most törjön ki a hasamból :lol:

Most nem reagálok, mert át is csúsztunk az új oldalra, megyek melózni, tegnap nagyon jókat turiztam, 5 szoknyát és 2 felsőt és ez össz. 8 e ft-ba került és van benne Morgan, Mexx és Diesel is! Megérte, jó volt pihenni is.
Szép napot, sziasztok,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Végre jót aludtam, bár a náthám nem akar javulni... :roll: nemtom mit kellene vele csinálnom... :?
Ildi
De jó neked, hogy tudsz turizni. Én soha nem találok semmit, pedig mennyivel egyszerűbb lenne az élet!

Kilenctől torna, úgyhogy megyek. Utána beszámolok, hogy meghaltam e közben...

marek
 
 


Sziasztok Lányok!

Csupa jó hírrel szolgálhatok! :D (Bár most kicsit önző vagyok, de ma jöttem először dolgozni épphogy arra van időm, hogy írjak egy pár sort, visszaolvasni majd később tudok)
Szombaton férjhez mentem, nagyon jól sikerült, csendes családi esküvő volt, jól éreztük magunkat. Az egri kirándulásunk is szép volt, sokat sétáltunk, megjártuk a Szalajka-völgyet, a Várat, nagyokat ettünk.
Ma reggel pedig megnéztük Mazsolát. :D Minden a legnagyobb rendben vele. Már 25 dkg, kb. 20 cm és kislány. Most már gondolkodhatunk a nevén. Az egész család nagyon boldog. Kaptunk dvd-t is, így lesz mit mutogatni a nagyszülőknek.
Otthonról majd rakok fel képet, mert most a munkahelyen vagyok.
Igyekszem visszarázódni Közétek. Remélem, mindenkivel minden rendben.

Kép
barifelhõ79
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap voltam AFP vérvételen, mire elmondtam azt a mondatot, hogy rosszul szoktam lenni, ezért szeretnék lefeküdni vérvétel közben, már le is vette a vért a hölgyike. :D

Ma pedig védőnőnél voltam, szép szabályos szívhangot hallottunk 145-ös pulzussal. És 1 kg-os a gyarapodásom, 6 hete voltam nála először. :)

Kép
szöszke
 
 


Megtört a jég éljen az elsö kislány az októberi csapatban!!!!Gratulálok Barifelhő és várjuk a képeket is. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni.
27 éves vagyok, már volt sajnos egy vetélésem is. Most 18 hetes kismama vagyok, október 17-18-án leszek anyuka! :lol: Nekem most derült ki hogy gond van a méhnyakkal. Igaz a méhszáj zárt, de a mult héten a méhnyakam 1000-es volt, ami annyit tesz hogy rendes görcsiem és haskeményedéseim voltak. 1 hétig kórházban voltam. Magnézium infúzióval megállították, így nem lett baj. Most itthon pihizek, jelenleg a méhnyak 2000.
A baba jól van , lehet hogy kisfiú! Lányt szerettem volna, de igazából elsőre mindegy, viszont a párom nagyon boldog, mert ő pont így képzelte!
Még nem rúgott a Pocaklakóm, de már apró mocorgást éreztem a héten! Mindenkinek szép napot!

Üdv:Kata

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szia Kata! Üdv közöttünk!
Pihiz sokat, és vigyázz magadra! :-)
Marcsi

macianyu
 
 


Sziasztok,

Végül ma elmentem az UH-ra, 19+2 naposan. Nem tudtam, hogy ma van, csak délelőtt mikor beértem vettem észre. Most is inkább lány, mint fiú a jóslat, tehát tovább Borizzuk a kicsimet.

Köszi a sok kedves szót a munkával kapcsolatban. Jól esett.

Ancsa:
nagyon jókat másoltál be, érdekes volt olvasni. Főleg egy szüléssel a hátam mögött. Jó, ha valaki le meri írni, hogy a szülés fáj. Nem sokszor olvasni erről.
Dragon: gratula a kukisokhoz :) Kékültetek, csak nincsenek még neveitek… Most már lehet gondolkodni ezen is.

Emmalena: gratul a a vizsgákhoz! Ügyes vagy! Kitartást az államvizsgádhoz, az nem lesz egyszerű!

Bettike: gratula Mátéhoz :) Ügyes kisfiú, hogy megmutatta!

Barifelhő: gratula az esküvődhöz, és a kislányodhoz :)

Kata:
nem akarok duzzogni, de jó ideje jeleztem már, hogy nekem Borókám van a pocimban, aki 90% lány. Tehát nem volt jég, amit törni kellett szerintem. :P
És Perdónak, Ineznek is lány, azt hiszem… Tehát most egyforma a mérleg, nem? Vagy nagyon le vagyok maradva?! :D

Üdv: Lovaszkata a csapatban! Vigyázz magatokra, sokat pihizzél!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


sziasztok

remélem jól van mindenki :lol:

gratula mindenkinek a kislányokhoz és a kisfiukhoz is :lol:

Én ma voltam vérvételen, jövő héten kedden meglessz az AFP eredménye, izgulok, hogy rendbe legyen minden :oops:

Junius 3-án pedig megyek a 18 hetes UH-ra, remélem kiderül majd hogy kisfiu vagy kislány.
A 14 hetes ultrahang szerint talán fiu, de ezt nem merte biztosra mondani a doki, így marad továbbra is kétesélyes :wink:

nyugtonmalac-igazán örülök neki, hogy tetszett az olvasmány, szerintem is nagyon hasznos :lol: engem nagyon megfogott amikor előszőr olvastam erről :lol:

vigyázzatok magatokra :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Gratula mindenkinek aki új és jó hírekkel érkezett!

Lovászkata - Üdv köztünk! Jó közel leszünk egymáshoz! Én is 18-ra vagyok kiírva.

BArifelhő - Örülk, hogy ilyen szuperül sikerült minden és mégy egyszer gatulálok!

VElünk semmmi extra. MEgy a ficánka odabent rendesen, de sajna apa még nem tudta elcsípni. PEdig én tegnap már mintha a tenyeremmel éreztem volna. De elég nehéz eldönteni, hogy kívülről éreztem vagy belülrül.
Kicsit hadd panaszkodjak most én... tudom hülyén hangzik majd. Már csak két hét van a suliból!ÉS én ahelyett hogy örülnék, sírni tudnék. Pedig tudom, hogy nem örökre kell elválnom a gyerekeimtől, meg hogy még megyünk kirándulni meg Londonba meg minden és persze azt is, hogy majd megyek be a suliba szeptemberben papírokat intézni stb, de az már teljsen más lesz. És ez most egy kicsit kiborít. Lehet, hogy túl közel engedtem magamhoz őket, és most ezért fáj ennyire, hogy hamarosan már nem az én csibéim lesznek?! :? A másik dolog meg, hogy nekem lételemem a pörgés. A 3 hét betegszabi alat is már alig vártam hogy mehessek vissza és ez minden tanév előtt így szokott lenni augusztusban. Mit fogok kezdeni magammal egész nyáron egyedül? Mindenki dolgozik vagy nyaral. Mégsem takaríthatok meg vásárolhatok babacuccokat egész nyáron...
Bocs a hisziért, de néha belőlem is kijön! :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok Babavárók!

Eladnánk a babakocsinkat, mert szert tettünk egy másikra, hátha valakit érdekel. Pierre Cardin PS 646, 4 hónapot használt, újszerű állapotban van. Vízszintesig dönthető ülés és van hozzá autóba tehető hordozó is. Ár: 35.000,- (Babakocsi+hordozó). Teszek egy képet, és ha valakit érdekel, küldök még infót meg képet is.

Jó babavárást Nektek!!! Kép
szanette
 
 


Sziasztok!

Bettina - ezen én is szoktam gondolkozni, én is nagyon pörgős vagoyk, a 4 hét pihit is nehezen bírtam, jó végre dolgozni, és amíg tudok, csinálom, persze neked a nyár kimarad, én júli végéig tervezem. Amúgy majd eltelik, könnyen hozzá lehet szokni az otthonléthez, el kell menni ide-oda, kismamajóga, torna, séta, aztán hamar elmegy az idő!!!

Kata - üdv közöttünk!!!

Szöszke - de jó neked, hogy csak 1 kg a súlygyarapodás, én már 5nél tartok és mostanság a kolléganők közül kettő meg is jegyezte, hogy milyen husi lettem, pedig a karomra, arcra és mellre, na meg a hasra ment :? Már kezdem bálnának érezni magam, pedig nem is vagyok nagy, most vagyok 60 kg.

Barifelhő - gratula a kislányhoz és az esküvőhöz, szegény Dalmát kevertem össze veled,pedig ő már férjnél van :lol: Sebaj, most már te is! :)

Én megvagyok, meló ezerrel, eléggé elfáradok a nap végére, de megvagyok!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Ismét gratula az uh-hoz, már akit érint!

Nyugtonmalac
Mi is Borizzuk a babát. Nálatok is Boróka a nyerő név? Vagy Borbála?
Mondjuk mi még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, úgyhogy van, hogy Ábel... :lol: Szegény már maga sem tudja, hogy micsoda!

Képzeljétek, már nekem is beindult a mozgás! Nem durván, vagy ilyesmi, de már határozottan érzem reggel és néha este. És torna közben mindig :shock: Azt vagy nagyon utálja, vagy nagyon szereti... :roll: Nemtom melyik lehet... :?

Ma elmentem tornázni. Nem kismamtorna, mert olyan nálunk nincs, de mégis tök jó volt. Főleg hátra és karra edzettünk, meg sokat nyjtottunk, majdnem olyan volt mint a jóga. Nagyon élveztem. Valahogy mostanában nagyon pörgök. Nem tudok mit kezdeni a felesleges energiáimmal. Mondtam én az elején, hogy a második harmadban majd le se lehet lőni minket! Vagy ti nem így vagytok vele? :roll:

Barifelhő
Gratulálok!!! És képeket szeretnénk (kirándulósat, esküvőset, lánybúcsúsat)!!!!

marek
 
 


Ildi! Ez az 1 kg-os gyarapodás nekem is gyanús...eléggé ütött-kopott mérleggel rendelkezik, de viszonyításnak azért elég jó eredmény volt. Különben az én mérlegemen többet is mértem, mint a védőnőnél.

A bizonytalanság-érzés nálam is elég erős. Első gyereknél biztosan ez a normális, hisz még nem voltunk ebben a szerepben soha. Én is arra gondolok gyakran, hogy most a 11 évnyi tanítás után a pelenkák világába csöppenni egy kissé más irányú idegzetet fog kívánni tőlem. Szorongással tölt el a szellemi kihasználatlanság gondolata...persze tenni kell ellene, hogy ne épüljön le az ember babázás közben otthon.

Kép
szöszke
 
 


Szöszke!
Te se tudsz aludni...? :shock: :shock: :shock:

marek
 
 


Sziasztok!

Eltüntem, mert kitagadott a Babanet :cry: :cry: :cry:
valamiért nem engedett fel az oldalra, úgyhogy most olvastam vissza kb. 3 oldalt...

Mindenkinek gratulálok!!! De jó, hogy ilyen sokan tudjátok már, ki is lakik odabent!!! Én is nagyon szeretném már tudni, remélem jövő szombaton kiderül!
Márcsak azért is várom nagyon a vizsgálatot, mert napokig éreztem a baba mocorgásait, rugdosásait, most pedig semmit nem érzek tegnap óta!!!! Olyan ürességet érzek!!! Remélem nincs baj, mert tegnap reggel arra ébredtem, hogy hason fekszem (a hasméretem még mindig nem gátol ebben, csak a melleim fájnak tőle :oops: ), és azóta nem igazán éreztem rugdosást.
Lányok! Attól félek, agyonnyomtam a gyereket!!!! Szerintetek? Rohanjak el egy uh-ra valahová? Vagy van ilyen, hogy néhány napig úgy fordul a gyerek, hogy nem érezzük a rugdosását? Mert még olyan csöpp, hogy akár befelé és fordulhat...
Szóval már megint ilyen paráim vannak!!! Ez szörnyű!

Amúgy rettenetes hetem volt! Iszonyúan beindult a munka, itt a nyár, mindenki a nyaralását tervezi, nekem pedig a fülemhez nőtt a telefon és az ujjaimhoz a billentyűzet...Nem könnyű az utazási irodáknak ilyenkor....főleg a referenseknek :roll: és nehogy azt higgyétek, hogy bárkit érdekel az "állapotom"?! Senkit! Már majdnem bepisilek, mire el tudok szökni...
Augusztusig gondoltam a munkát, de lehet, hogy csak július lesz belőle...majd meglátjuk, csk ezt a nyomorult 180 napot kéne valahogy összehoznom a tgyáshoz és gyedhez.

Üdv Katának, aki most csatlakozott!!! Pihenj amennyit csak tudsz!!!

Marek! Irigylem az energiáidat! Megadnám a címem, ha tudsz, küldj egy kicsit a feleslegesből...jól jönne :roll:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Barifelhő! Gratula az esküvőhöz!

És mindenkinek a biztos és bizonytlana fiúkhoz-lányokhoz.
Nálunk is a szinte biztos lány kijelentés áll még, persze 2 napja egyik ismerősünk (3 gyerekes apuka) rám nézett és páromnak azt mondta tuti fiú. :(
Mindegy. Majd kiderül.

Mocorgás nálam sem rendszeres - kétszer lehetett kintről érezni (Apa lekéste), aztán 1 napig szinte semmi. De esténként és ebéd közben azért szinte mindig van kalimpálás. Mégkintről nem igazán érezhető.
De tényleg az a rossz, hogy eddig azt vártuk érezzük Őt, most, hogy végre már van valami, izgulunk ha éppen nincs.
De még van bőven hely odabent, nem szabad bepánikolni.

Kicsit kevésbé tudom tartani a lépést veletek, próbálom okítani a majdani helyettesemet....
Remélem sikerül júniustól csökkenteni a munkát heti 2-3 napra.

Ti hogy bírjátok az ülést? Lépcsőzést?

Bettyna!
Nyáron pont lesz majd időd vásárolni, szülésfelkészítőre menni (ha lesz egyáltalán nyáron), átrendezni a lakást - vagyis megtervezni, majd a párod pakol :)

Bocs, ha nem reagáltam személyesen. Megyek dolgozi.
Szép hétvégét mindenkinek és jó gömbölyödést!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Andi!
Tuti nem nyomtad agyon a gyereket!!! :)
Jól ki van párnázva, és ösztönösen felébredtél volna, ha ártasz neki. Nyugi.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


sziasztok!

Köszönöm, az üdvözlő szavakat!

De jó annak aki már érzi a babóca mozgását, én sajnos még nem érzem! Kicsit ki vagyok párnázva, lehet az is a baj! Én 5 kg-ot híztam, nagyon kell vigyáznom magamra, mert kicsit túlsúlyos vagyok!
:oops: :(
Hétfőn megyek Pestre, genetikai tanácsadásra, uh-ra, nagyon várom már! :lol:
Nem tudom nálatok ez hogy van, de több fiú születik mostanság ,nem? :wink: Én mindíg lányt szerettem volna, de most már ha így alakult, ragaszkodom a fiamhoz! :lol:

Andi..a picit nem tudod agyonnyomni , a méhed a Világ legrugalmasabb csodája, és a magzatvíz megvédi őt! Biztos csak lusti a Drága! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sziasztok

marek-de jó neked, hogy ennyi energiád van :lol: nekem is adhatnál belőle :lol:
Én valahogy kimerültem vagy lemerültem :cry: éjjel-nppal tudnék aludni :wink:

Andi-a picurt biztosan nem nyomtad meg, mert ő ott nagyon biztonságos helyen van, hidd el :lol: biztosan csak ugy fordult, hogy most befelé kalimpál és azt még nem érzed annyira meg :lol: ugyhogy nyugi, nincs semmi baj :lol:

Nekem már 2 napja nagyon fáj a hasam, pedig fekszem is, mégsem akar elmúlni :cry:
Olyan érzésem van, mintha egyfolytában a beleim mozognának vagy mintha buborékok pattognának a hasamban, de rugdosás nincs semmi :cry:
Szerintetek ez már a baba?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Ancsa
A buborék már a baba. Ilyenkor még nagyon kevesen éreznek rendes rugdosást szerintem. Arra még egy kicsit várni kell! Bár tegnap én is behívtam a férjem, hátha találkoznak, de addigra abbahagyta a mocorgást a baba.

Andi
Van amikor én is arra ébredek, hogy majdnem teljesen a hasamon fekszem. Ilyen lehet Garfield-nek is... :lol: Mondjuk nekem pont akkor jelez a baba, ha nem tetszik neki ahogy fekszem...! Kis akaratos már most! :lol: :lol: :lol:

Kinek küldjek energiát? Most épp van, de ha elfogy, akkor visszakülditek ugye?

Képzeljétek a tanítványom 10 percet késett, aztán 20 perc múlva jött érte az anyja és elvitte fodrászhoz... :lol: Szeretek munka nélkül pénzt keresni... :lol: :lol: :lol: Ezért van most időm írni, remélem a következő tanítvány is fodrászhoz megy.... :lol:

Képzeljétek tegnap a tornán azt mondta a csaj, aki tartotta, hogy nem javasolja a Rubint Réka dvd-t, mert ott néhány gyakorlattól kinyílhat a méhszáj... :roll: Én már semmit nem értek... tavaly is azt csináltam és még a 38. héten zárt volt a méhszáj... :roll:
Mondja meg valaki, hogy milyen gyakorlatokat lehet lábra végezni!!!! Köszi

marek
 
 


Sziasztok!

Marek - ennek a Rubint Rékás infónak nem örülök, mert pont a hétvégén akartam elkezdeni a tornát :? Bár az Uzsokis topikban azt olvastam, hogy az egyik szülésfelkészítőn azt mondták, hogy minden kismamatornát ajánlanak, kivéve a Rubint Réka dvd-jét. Ki érti ezt? :?

Szöszke - tudod, én is nagyon pörgős vagyok, amolyan sajtkukac típus, a mh-en is végig ezt csináltam majdnem 7 éven át (7 éve leszek itt októberben, pont aznapra vagyok kiírva :lol: ) és egyelőre nem tudom elképzelni, hogy otthon leszek sokáig, de szerintem ha már ott lesz a baba, akkor nem is kívánkozol az elején melóba vagy bárhová, örülsz, hogy végre ott vagy. Gondolom én, a tapasztalatlan :D Majd fórumozunk sokat :lol:

Andi - nyugiii, nem tudod agyonnyomni a babát, lehet, hogy az időjárás miatt kissé nyugisabb és ezért nem érzed! Én sem érzem minden nap, ne ijedj meg és ne kombinálj ilyeneket :lol:
Azt sajnálom, hogy nem figyelnek rád a mh-en, de ne foglalkozz velük, ha pisilni kell, állj fel és menj ki és ennyi!!! Amúgy is minden órában járkálni kéne pár percet, mert elfáradunk. Pont Peva kérdezte, hogy milyen ülni, én elfáradok az egész napos mh-i ülésben, fáj a hátam is tőle és a fenekem, szóval néha fel kell állni és letojni, hogy ki mit mond. Én júli végéig tervezem, hogy dolgozok, néha azt mondom, hogy ha bírom, lehet hogy aug. vége, de ezt majd úgyis az élet hozza, egyelőre éljük túl a júniusi meleget :? Bár ma már az új turis szoknyámba jöttem és tök jól bírható az idő, nem is izzadtam meg!

Ancsa - nem lehet, hogy valami olyat ettél, amitől fáj a hasad? Jobbulást!

Én megvagyok, örülök, hogy végre hétvége, semmit sem csinálunk, csak pihizünk otthon, filmet nézünk, eszünk-iszunk, ilyenek.

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok! Hát, én semilyet sem tornázhatom! :( A réka szerintem is elég durva! Pedig mikor terhes lettem elhatároztam hogy a 16.héttől tornázni fogok. Meg jógára is mentem volna. De most minden be van tiltva! :?

Nagyon tetszett nekem is ez az olvasmány a szülésről! Köszi! :D
Kissé ilyesztő ez a "be is kakilhatok dolog" :oops: :roll: Azért nem jó tudni hogy ilyen előfordul, ez rém ciki! :oops: :shock: Nem?
Most, hogy voltam bennt a vajúdóban pár napot, ott mondták a kismamák hogy már beöntést sem adnak :shock: lesz ami lesz!
Bennetek ez nem okoz gátlást? Így hogy engedjük el magunkat? :?

Mindenkinek kellemes hétvégét, aki csak teheti pihenjen, mert októbertől nem fogunk! :wink: :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lovaszkata!
De igen, engem nagyon frsuztrált a lehetősége is a dolognak.ezért én kifejezetten kértem beöntést, mert azt kevésbé éreztem megalázónak, és nem is volt az.utána már ezen nem görcsöltem...:-)
emmalena
 
 


sziasztok

Nem is a hasam fáj, inkább a méhem érzem hogy fáj,olyan nehéz ezt megfogalmazni :cry: De lehet hogy igazad van nusildi :lol: mert káposztát ettem :lol: meg körtét is :lol:

Szerintem is nagyon cigi dolog sülhet ki ebből, ha nem csinálnak beöntést.Én tuti kérni fogom, mert inkább a beöntés, minthogy aztán meg én szénekezzek egy baleset miatt :lol:

Lányok, szült már valaki gátmetszés nélkül?
mert nálam most már nemfognak csinálni, és én viszont tartok tőle, mert szinte az összes ismerősöm, aki gátmetszés nélkül szült, azok szétrepedtek és azt mondták hogy sokkal rosszabb volt, mintha vágtak volna. :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan rossz,teljesen kiesek a körforgásból!Már nem is tudlak követni benneteket!... :(

Otthon most nincs net dolgozni meg nem járok,mert állandóan van vmi bajom mostanában!Először a vesém most meg....ne tudjátok meg...
Szeretkeztünk(semmi extra nem volt) és mikor közben kivette véres volt...azt hittem elájulok...azonnal hívtam a dokit és mondta,h feküdjek és meg ne mozduljak...megint napi 6magnézum...
na és azóta barnázok!de ma voltam uh-n! 2 doki is megnézett és minden okés odabent!nem tudják honnan jöhetett/jöhet ez az egész!szóval most ismét ágyhoz vagyok kötve! :(

ugyhogy amennyire nem akartam 4d-re menni most tuti bejelentkezek!...

ne haragudjatok,h megint csak a bajaimmal jövök!most a hétvégét szüleimnél töltöm,így nem mentem Rajmival koncertre!...
itt van net!majd igyekszek visszaolvasni és reagálni!
Vendég
 


Sziasztok!

Peva - Köszi ma már azért színesebbnek látom a világot, csak vannak mélypontok. 8)

Andi - No para! Nem tudod összenyomni! Gondolj a vizeslufiban a tojás effektusra!

Ancsa - A buborékok lehetnek az ő jelzései, bár én ilyesmit nem éreztem. Nálam az első jelek olyanok voltak, mint amikor tikkel az ember szeme, csak onnan belülről jött. SZedsz vmilyen Mg készítményt? Az segít puhán tartani a méh izomzatát. De lehet, hogy tényleg csak beettél vmit, ami nem tetszik odabent.

Beöntés? Én azt hiszem fogok kérni. Annyira nem lehet rossz, mint a fájások és legalább nem aggódom majd emiatt. Biztos lesz ezer más ami miatt lehet majd helyette. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bocsánat akit megbántottam én úgy értetettem aki mostanában volt a 18hetes uh mindenki kukis hírt hozott.Bocsi akit elfelejtettem,hogy már mondta,hogy kislány lesz :oops: :oops: :oops: :oops:

Adri!Piheny sokat!!!!Hú lehet hülye vagyok de én nem merek szeretkezni kedvem lenne de félek.

A gátmetszés nélküli szülést én se szeretném mert eddig csak ilyesztő dolgokat hallottam.A vágást nem is lehet érezni a vars nem kellemes de ki lehet birni.Most ne nézetek hülyének mikor nekem kezdötek a tolo fájásaim én ki akkartam menni a wc-re azt hittem kakilnom kell :oops: :oops: Pedig kaptam beöntést de annyira biztos voltam benne,hogy nekem csak a wc-re kell mennem.Amúgy nem ciki ha véletlen bekakilsz mert ők ennél "rosszabbhoz"is hozzá vannak szókva.Mikor Zsófit szültem az egyik nő kislánya a magzatvízbe kakilt és zöld volt a víze :shock: :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


betti-igen szedek, napi 4x2 papangint meg iszom pezsgőtablettába a magnéziumot :lol:

Nálam határozottan olyan, mintha valami kis buborék ütközne neki a hasamnak :wink: ilyen még nekem se volt, ezért se tudom eldönteni mi lehet pontosan

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!
Ti már a szülésen paráztok? :shock: De jó lenne már...! :roll: Egyébként ha kérsz beöntést kicsi az esélye, hogy baleset történik, a beöntés meg egyáltalán nem kellemetlen. Egyébként nekem szülés előtt a szülésznő felvázolta a lehetőségeket és azt mondta, hogy ez ilyen véres, pisis, kakis szakma :shock: , de nem szabad, hogy én ettől féljek, mert akkor meg nem haladnak annyira a dolgok.
Én egyébként szeretnék gátvédelemmel szülni, de mindent a babáért, úgyhogy ha vágni kell, hát vágni kell!!!
Mennem kell...még jövök...

marek
 
 


hahó mindenkinek!

csak bekukkantottam, mert Ábelnek ma van a 2. szülinapja, és már sül a torta...Maci alakú torta lesz, remélem összejön:-)
üdv mindenkinek
emmalena
 
 


sziasztok

csak bekukkantottam mer megyek főzni valami fincsit :lol:

emmalena- gartula a 2. szülinaphoz :lol: biztosan szép és fincsi torta lessz :lol:

marek-én is szeretnék gátvédelemmel szülni, csak egy kicsit tartok tőle, mert sok ismerősöm rettenetesen szétrepedt :cry:
és mivel nálam mindkettő picur 5 perc alatt kinnt volt, így nagyobb az esélye a szétrepedésnek, mivel gyorsan jön kifelé a baba.
bár nincs fogadott orvosom, azért majd ezt elmondom neki, és majd ő eldönti, hogy melyik lessz jobb a babának :lol:

szép hétvégét nektek és jó pocaknövesztést :lol:
majd még bekukkantok :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Adri
Vigyázz magadra és pihenj sokat! Az hogy lehet, hogy az orvosok nem tudják, hogy mitől véreztél...? :roll:

Ábelnek boldog szülinapot! Láttunk már róla képeket???

Ancsa
Ha az első kettő baba 5 perc alatt kinn volt, akkor a harmadiknak mennyi idő kell??? :shock: :roll:

marek
 
 


Boldog szülinapot Ábel!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Adri, nekem az elején volt vérzésem szex közben, abba is hagytuk úgy megijedtem! :shock: Aztán az orvos mondta hogy pár hetet pihentessük az együttléteket, túl vérbő volt a hüvelyem.
Most meg a méhnyak probléma miatt nem szabad semmit csinálni :cry: Ráadásul, pont most lenne hozzá igen nagy kedvem, de a baba az első!

Emmalena...Ábelnek boldog Szülinapot!

Ancsa amég görcsöt és haskeményedést nem érzel addig nincs gond! Ne aggódj! Én épp ezért kerülöm a puffasztó ételeket, mert nekem is rosszabb az emésztésem mióta babás vagyok! :wink:

Képzeljétek lehet reggel a Pocaklakó rugdosott, mert az oldalamon olyan pici nyomást éreztem :lol: és a hasam azon felén be is voltam keményedve...mintha odacsücsült volna! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. Időközben elkészült a macis torta, szerencsére sikerült, már a hűtőben lakik.Már csak az apósoékhoz kell eljuttatni valahogy épségben, mert ott lesz délután egy kerti party az uncsi tesókkal:-) Már látom milyen istenien fog aludni éjjel a gyermek.
na, megyek ledőlök, mert ez a sütögetés kikészített, leszakad a derekam.
ja, és ameddig én a tortával ügyködtem, az ünnepelt az apukájával a játszón van, ahol mini golfpáját is csináltak.Most hívott a férjem, hogy Ábel javában golfozik:-)
emmalena
 
 


marek- nem tudom ezt megmondani neked, hogyha az első 2 babám 5 perc alatt kinnt volt, akkor most a 3. nak mennyi idő kell.

soha álmomban nem gondoltam volna, hogy pont nekem meglessznek a babáim 5 perc alatt :lol: azt hittem, majd én is ott fogok 30-60 percet szülni, mint mások :wink: de nem így történnt, azt sem tudom megmondani miért, de azt biztos, hogy amit olvastam a szülésről, azt szóról szóra betartottam.
S a végén a dokim is, meg a szülésnő is megjegyezte, hogy még a 3. gyereküket szülő nők se szülnek meg 5 perc alatt, állították, hogy hihetetlen gyors szülésem volt.
Hozzá kell tenni, hogy a fájásaim a maximumon voltak állítólag és én úgy tudom, hogy ez is nagy hajtóerő egy nő számára. Állítólag.
De összeségében 2, 5 óra alatt teljesen kitágultam.
A második alkalommal pedig már csak 2 óra kellett.
Kíváncsi leszek most 3. szorra mennyi idő lessz a tágulás :wink:
Ja és természetes szülésem volt, tehát semmilyen érzéstelenítőt nem kértem. Állítólag azok a nők, akik érzéstelenítéssel szülnek, azok lassabban szülik meg a babát is, mert nincs olyan hajtóerő bennük, mivel nem érzik a fájásokat sem annyira.
Most sem kérek majd pontosan ezért, mert nem szeretnék akár 1 órán keresztül is szülni, mert szerintem az a babának sem tesz jót, ha túl sokáig van a szülőcsatornában.

Kata-
nekem vannak görcseim és haskeményedésem is :cry: sajnos

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Adri - nagyon sajnálom ezt a vérzés-barnázás dolgot, nagyon gáz, nem is értem, mitől lehetett, de a dokik hogy-hogy nem tudják megmondani? Megsértett valamit belül esetleg vagy mi? Feküdj sokat, amennyit csak tudsz, minden rendben lesz!!!
Amúgy mi nem is szexelünk egyáltalán, én nem is kívánom és nem is akarom, hogy valami legyen, tudom, hogy azt mondják, nem lehet gond belőle, de itt van pont egy eset, Adrié ugye, amikor mégiscsak lehet gond :shock: :?

Ábel, boldog Születésnapooooot!!!!

Marek - én fura mód nem parázok a szüléstől, valahogy már azt mondom, jó lenne ott tartani, mert nekem nem volt túl jó ez a pár hónap, először a sok hányinger, rosszullét, aztán a vérzés-barnázás, sok fekvés, most érzem jobban magam talán.
Engem nem zavar ha vágják a gátat, jobb, mintha szétreped az egész!
A beöntés az Uzsokiban alapból van, a borotválás is, szerintem jobb is ha adnak, ha meg kijön egy kis kaki, nem hiszem, hogy gáz, persze az ember nem szeretne más előtt bekakilni, de a szülés egy egyedi eset, nem lesz ciki, sőt, szerintem észre se veszi az ember, hogy mi jött ki!

Ancsa - elmúlt már a hasfájásod?

Képzeljétek, nekem tegnap este jött elő alul, középen-alul jobb oldalon egy szúró érzés, nyilalásszerű valami, nem mindig, csak néha, ha olyan pozitúrában vagyok. Lehet, hogy a baba nyomja valamimet??? :roll: Mert már ugye van vagy 15 cm, simán ráfeküdhetett valamire, még most is fáj, kicsit parázok szokás szerint :shock:

Majd még jövök, megpróbálok kicsit mozogni, hátha tényleg a baba nyom és talán tovaúszik :D

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Hát Ancsa..akkor hívd fel a dokidat, vagy a védőnőt, ha van privát száma. Lehet hogy nincs semmi baj, csak azért beszélj valakivel hogy megnyugodj! Ők ezért vannak! :D Panangint te nem kaptál???? Nekem azt kell szednem!

Azt tudom hogy nekem megmondták hogy ha görcs van, vagy keményedés, akkor irány a kórház, mert lehet hogy nyílt a méhszáj! :? Nem akarlak ijesztgetni, csak én így tudom. Remélem nincs semmi baj, drukkolok!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


nusildi ne parázz!
Ilyet én is éreztem, és már többen mondták hogy a 18.héttől kezd el nőlni a baba nagyon, és a méhszallagok nyúlnak! :shock:
Néha kellemetlen nyilaló érzés, és szúrás alulról, és hirtelen mozdulatnál......ez a baba! Ez természetes! :D
Amúgy van az a bébi 20 cm is! :wink: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sajna nem múlt el a hasfájásom :cry: de nekem ez már a 6. héttől tart :cry: sajnos
A méhszájam C: 2100-ra vagyok nyitva :cry: most vizsgált meg az orvos szerdán, szerencsére a múltkor is ennyi volt, így nem rosszabbodott a helyzet :lol:
de igen, én napi 4x2 Panangint szedek, meg pezsgőtablettába is iszom a magéziumot, mivel ezt is javasolta az orvos.
Illetve fekvés-fekvés-fekvés :cry: csak én már a 6. héttől fekszem és már nagyon nem bírom :wink: mégis fekszem, mert a babának így a jó.
Néha már sírni tudnék, olyan rossz ez a bezártság :oops:
Úgy irigylem azokat a kismamákat akik sétálhatnak, tornázhatnak mehetnek kedvükre ahova akarnak. nekem meg itt kell lennem a 4 fal között egyfolytában :cry: és még milyen soká lessz október vége :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!
Ma elvitték az utolsó két kiskutyát is... :cry: Pedig olyan aranyosak voltak!!! Megyek is udvart takartani, mert a kiskutyák nem kíméletek minket! Mindent szétrágtak, amit szét lehetett rágni. Meg azt is amit szerintem lehetetlen szétrágni.... :lol:

marek
 
 


Kata - köszi a nyugtatást, biztosan így van, csak fura amikor hirtelen valami belenyilal az ember oldalába :roll: Persze volt sokszor a majdnemmegjönérzés is, de ez most tényleg erős szúrás volt, amúgy most már múlik, kicsit mozgattam magam, hátha a baba odébb megy :)
Fura, hogy én inkább minden mástól parázok, de a szüléstől nem! Szeretnék már ott tartani.

Ancsa - elhiszem, hogy pocsék a bezártság, amikor én barnáztam, 1 hónapig feküdtem otthon, táppénzen, párom dolgozott :? Az első 2 hétben tényleg csak az ágyban voltam, a 3. héttől volt jobb, mert akkor már mászkáltam a lakásban, a 4. héten pedig már mentem ide-oda, mert elmúlt a barnázás, és azóta meg ugye már 9.-e óta melózok újra, szóval tarts ki, nézz jó filmeket, olvasgass vagy bármi, amit szeretsz!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Olyan rossz ez a lemaradás! :lol:

Emmalena, Boldog Szülinapot Ábinak!!! :D és jó bulizást!:D

Ildi,én is úgy vagyok,mint te!mindentől parázok és nagyon várom már a szülést! egyébként az orvosom szerint bebeszélek magamnak sok hülyeséget azért van állandóan bajom! :lol:

lovaszkata,lehet,h nekem is valami ilyesmi bajom lehet( ez a vérbőséges dolog)...ilyet is említett a doki!

egyébként tuti,h leállunk a szexel!na nem mintha eddig túlzásba vittük volna ,mert kb 2hetente 1x voltunk együtt eddig is!na de ez nem számít csak minden rendben legyen odabent!

Fura volt nekem is ,h a 2orvos közül egyik sem tudott mondani igazából semmit! a lepény jó helyen van és rendben van!a méhszáj zárt!nem tudják honnan jöhetett!

Ildi,ilyen szúrások nekem is szoktak lenni! :?
söt mostanában elég sokszor érzem,h feszül a hasam,de nagyon!olyan rossz!...pedig nem is nagyon eszek olyan dolgokat amik fújnak....lehet ez a vitaminoktól is?mit gondoltok??
és még egy kérdés(lehet,h hülyeség,de gondoltam megkérdezem)
milyen az ,ha keményedik a has?milyen érzés?...
Vendég
 


Sziasztok!

Inez! Szerintem ha keményedik a hasad az olyan (én így érzem), mint ha felülést csinálnál és be van feszítve a hasad, csak te nem csinálod ezt és nem is tudsz lazítani rajta! Kívülről is érezni, hogy kemény az egész! Ja! A szúrkálások szerintem a méh növekedés lehet nem?

Szex - Kopp, kopp! Nekünk vérezgetés dolog nincs, bár mi sem vagyunk sokszor együtt kb. hetente 1x! De egyébként én már kívánom és jól esik, csak most pont apjuk szokott aggódni mióta ő is érzékelte a picit! Én meg nyugtatom, hogy ő nem érzni csak azt, hogy nekem jó!
:oops:

Szülés - Már én is sokat gondolok rá! Én is kérek majd beöntést, azaz itt ha kérsz ha nem akkor is kapsz! Már ha van rá idő! :lol: Egyébként szerintem a dokik, szülésznők annyira hozzá vannak szokva, hogy itt aztán ilyenkor minden van, hogy nekik ez már természetes! :lol:

Otthonukba kényszerített kismamák!!!!
Próbáljátok ki a keresztszemes hímzést! Én kézügyességileg nulla vagyok, de ezt még én is megtudom csinálni! Ha találok képet fel is teszem, hogy karácsonyra mit csináltam! :lol:
És már lehet is gyártani a jövevénynek az előkét, hímzett ezt-azt! És sokáig is tart készíteni, de még is látványos! A neten pedig vannak minták, amit ha letöltesz, kinyomtatsz már tudod is csinálni! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Ancsa - kicsit vitatkoznék, bár én még nem szültem, de a másik topikban épp azt írták a lányok, hogy EDÁ-val pikk-pakk meglett mindekttőjüknek a baba, szép formásak, nem töltöttek túls ok időt a szülőcsatornában. Vajon hol az igazság??? :?

Szurkálások - Tlán emlékseztek rá, engem az elején ijesztett meg egy nagoyn szúrás, rohantam is másnap a dokihoz. Azt mondta, hogy leggyakrabban a baba okozza az ilyesmit vagy a méh növekedése és ha nincs vérzés, akkor nincs gond sem. AZért a biztonság kedvéért elvett egy tenéysztést, mert mondjuk még bizonoys bacik okozhatnak ilyesmit, de szerencsére - lett.

Marek - :cry: Biztos jó helyük lesz az új gazdinál.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Adri
A keményedést nem tudom leírni. Nekem nincs, illetve csak orgazmus után van... :oops: :cry: , úgyhogy most hanyagoljuk is ezt a témát. Nálam előző terhességnél is ez volt. Nagyon durván bekeményedett tőle a hasam. Állítólag ez nem baj, de mivel annyira feszül, hogy fáj, mint az állat, úgyhogy nem ér annyit az egész...

Bettyna
Én EDÁ-val szültem...tök jó volt, mert nem fájt, viszont nem igen tudtam, hogy mikor kell nyomni. Nem könnyítette meg a helyzetem. Mindig mondták, hogy szóljak, ha nyomni kell, én meg figyeltem a ctg-t és amikor fájást mutatott, akkor mondtam, hogy most kell és nyomtam.... :lol: Az EDA nem gyorsította a dolgokat, mondjuk sokat nem is lassított szerintem. Viszont én úgy tudom, ha EDA van, akkor van gátmetszés is. Vagy ezt csak álmodtam...? :roll:

Nektek szoktak még lenni mensruációs görcseitek (ill. hasonló)? Mert nekem most megint van, bár lehet, hogy csak az intim tornától... :roll: Azt mondta Kriston Andrea, hogy ilyen az izomláz is. Remélem csak az, és nincs semmi gond.

marek
 
 


Adri - a pozitív gondolkodás sokat segít, én a barnázás után mondtam, hogy most már minden rendben lesz, de amikor ilyen nyilalásom van (bár már elmúlt hála!), nem tudom hová tenni, nem tudom, hogy ez normális-e, hiszen honnan is tudhatnám, szóval szerintem nem gond, ha valaki aggódik, hacsak nem már annyira belelovalja magát, hogy mindenben csak a rosszat látja. Szerintem sem te sem én nem vagyunk ennyire megszállottak, nem? :D
A haskeményedés olyan, mintha kővé dermedt volna a hasad, tehát szinte érzed is, hogy iszonyat kemény, ha hozzáérsz, mintha nem is a hasad lenne, hanem egy betondarab, na, nem tudom rendesen megfogalmazni :roll: Szerintem nem a vitaminoktól van, erre jó a MagneB6, de úgy tudom, azt te szedsz alapból,nem? Amúgy lányok, ti még szedtek terhesvitamint? Mert én a hipp-natalt kb. 1-1,5 hete abbahagytam, a folsav és a MagneB6 az, amiket szedek, mert már rengeteg gyümit, zöldséget eszek... vagy vegyek még hipp-natalt és szedjem? Annyira nem tudom, hogy muszáj-e és még okozhat-e gondot, ha nem szedek ilyesmit :?

Marek - nekem néha van a majdnemmegjönérzésem, és ugye amit írtam pár bekezdéssel előbb, hogy tegnap estétől ma délelőttig volt erős szúrásom lent, közép-jobb oldalt, de szerintem a baba odafeküdt vagy tényleg a méh nagyobbodik, fene se tudja :shock:

Én nem tudom, hogy hogyan vélekedjek az EDA-ról, de komolyan, nem tudom, kérnék-e, de úgy tudom, előre kell jelezni, hogy lehet, hogy igényt tartasz rá, nem? Fogalmam sincs, mennyire erős a szülési fájdalom, mennyire bírom majd, tényleg, egyelőre elképzelésem sincs, hogy egy-egy erős menstruációs görcshöz hasonlítsam vagy épp egy gyomorcsikaráshoz :oops:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Lányok,megnyugtattatok!köszi...ajj megint olyan parás lettem!pedig már éppen kezdtem úgy érezni,.h mostmár nem jöhet semmi! :roll:

Ildi,sztem sem vagyunk megszállottak,....bár néha közel érzem magam, mikor ilyenek történnek! :roll:
de a pozitív gondolkodásról igazad van!
egyébként mostmár egyre többet beszélek a babával és mondom neki,h ne ijeszgesse(-ez olyan hülye szó :lol: ) anyát!:D

én most csak a magne b6ot szedem napi 3x2-t!meg aloe verát iszok! a hippet már abbahagytam!nekem mindenki azt mondja,h a sok gyümi és zöldség sokkal többet ér!na meg mostmár nem formálódik csak gyarapodik!:D
Vendég
 


nekem is szokott szúrkálni a hasam, főleg bal oldalt és ott alul lennt is. nekem is azt mondták, hogy ez a tartó szalagok nyúlása miatt van és hogy ez természetesen :wink: azért engem akkor is megijeszt, én ilyen parás vagyok úgy látszik :oops:

további szép hétvégét és jó pocaknövesztést mindenkinek :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?