Ági!
Örülök, hogy jobban vagy lelkileg! Nem lehet egyszerű, de te nagyon jól állod a sarat, és sztem példaértékű a hozzáállásod. Nagyon jól fogod fel a dolgokat, és szerintem az is jó, hogy megőrizted a tartásodat. Nehogy már még neked kelljen könörögni, sírni egy ilyen pasi után! Az egy hónapi ismeretség utáni döntését nem is méltatom...
Ilyenkor tényleg nagy segítség, hogy a szüleid melletted állnak, és támogatnak mindenben. Rájuk bátran támaszkodhatsz ha szükséged van rá, bennük nem fogsz csalódni.
És igazad van, vhol úgyis vár rád egy olyan férfi, aki tényleg szeret majd, megbecsül, és számíthattok majd rá mindenben Lilivel.
Kívánom, hogy mihamarabb találd meg ezt az embert! De addig is fel a fejjel, és mosolyogj tovább, akkor biztos Lili is mosolyog bent a pocakban.
A mi kis manónk olyan drága volt ma reggel: nem rugdosott, csak helyezkedett finoman, hol itt-ho ott mozgott a pocakom. Ilyenkor el tudom képzelni, ahogy pl. nyújtózkodni próbál, és keresi a megfelelő pozíciót. Én meg simogattam a dudorodó részeket. Gondolom még ő is félkómás volt, mint az anyukája.
Nálunk az alvással nincs gond továbbra sem. Ma pl. a párom is simán ráhúzott egy órát az ébresztőre, amit én meg sem hallottam. Jó ksi kapkodás lett a vége
ez az utolsó nagyon dolgozós napom (sajnos lehet, hogy éjszakázás is lesz belőle) Este még visszavergődünk Bp-re, holnap meg már jó esetben csak plottolni-fénymásolni viszem a cuccokat. És végre leadok minden vacakot.
Tegnap elutasítottam egy munkát. Tök furcsa volt. Eddig mindig mindent elvállaltam (pláne a kisebbeket, mert azokkal gyorsan lehet végezni, sokszor túl is hajtottam magam emiatt), és tök furcsa volt azt mondani, hogy már nem nagyon dolgozok... De a pasi vette a lapot, ők októberre várnak babát mint kiderült, így átérezte a helyzetemet, és kicsit sem erőlködött tovább...
Ja! Képzeljétek ,hogy én is sztorizzak egy kicsit: tegnap beragadtam egy wc-be. A párom kollégáival bowlingozni voltunk (na jó én nem gurigáztam), és tök vacak volt a wc, nem vol trajta kilincs, csak zár. A zár működött is, csak a kilincs nyelvét nem lehetett lenyomni.Türelmesen vártam, míg arra téved vki, aztán egy lánnyal üzentem a pincérekért, hogy szabadítsanak ki, de teljesen használhatatlanok voltak (azon csodálkoztak, miért nincs kilincs). Végül hozattam egy kést, és belülről kipattintottam a zár nyelvét. Addigra Csabi is keresett már, és amikor mondtam, hogy beszorultam a Wc-be, akkor mondta, hogy már ő is erre gondolt, csak ő úgy gondolta, nem emiatt, hanem a pocak miatt.
A kis galád. Közbe meg vigyorgott mint a vadalma....