Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Szép nap ez a mai:):):) 1 éve dicsekedtem ek Nektek a pozitív tesztemmel.:):):):):)

Nócika
Nagyon szorítok.Hamarosan érted is izgulunk majd,vagyis a gyermeked születéséhez. :wink:

Magi
Nagyon jók a képek.Tényleg sokat változott Katica.
És egyetértek....Apja fia,Anyja lánya.... :lol:

Móni
Jó,hogy írtál.:) A bocis kép csúúúcs. :lol: :lol: Akkor most egy ideig nem mentek sehová?

Edoci
Dorka se bírná ki,hogy ne ugráljon....szerintem ekkora gyereknek még lehetetlen érvelni,hogy mit miért nem szabad.... :roll:

Gabi
Hozhatnád a képeket!Imádom nézegetni. :wink:

Hétvégén megjártuk Pestet...Hédi elég jól bírta (Dorka itthon maradt-szegényke beteg is lett), csupán egyszer volt igazi sírás,de ekkor nagyon melege volt.A WE-ben pl 3 órán át aludt,legalább tudtam rucit venni Bátyusom esküvőjére (31-én lesz).
Képzeld MAgi,rendeltem Angliából Next rucikat....itthon a 3 x-osát fizettem volna....ráadásul még nincs is választék... :roll:

MEgyek...el kell vinnem dédit fodrászhoz,még benézek később...
Vendég

Sziasztok lanyok!

Most van egy kicsi idom, anyu elvitte Zolit, Katica alszik!

Kata!
Gratulalok a 19. hethez.
Jo gyorsan telik az ido!
Kivancsi vagyok a 4D-re.

Nocika!
Nem lesz semmi gond nalad.
Jonni fog a baba.
De jo olvasni, hogy kinek mit keszit a parja, mire hazaert stb...
Az enyem haza sem jon csak ejjel. :shock: :(
Na jo hetvegen itthon van es probal kedveskedni.

Ibici!
A vegen ikreid lesznek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Megy a drukk, hogy sikeruljon!
:lol: :lol: :lol: :lol:
A gyogyival mar bizti sikerulni fog, csak nehogy tenyleg ikrek legyenek. :lol: :lol:

Zsuzska!
Bizti sikerult a vizsgad.
Nekem tuti nem fog, meg a konyvet sem vettem a kezembe, nem hogy a feladatokat.
Ez van. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom milyen az atjarhatosagi vizsgalat, gondolom megnezik, hogy a petevezeteked nincs e elzarodva.

Edoci!
Olyan jo, hogy surubben latni, igaz most en vagyok ritkan.
Jo hogy ti mar tul vagytok a mandulamuteten.
Nekunk augusztus 13-an lesz. Remelem nekunk sem marad meg rossz elmenykent.

Moni!
Tessek kepet feltenni a pocakrol is.
Nem tudom, hogy irtad e, de voltal UH-n?
Mit mondtak? Minden ok volt?
En ugy irigykedem rad, hogy jarjatok a vilagot.
En is ugy mennek.

Dodo!
Pocak kep nagyon jo.
Mar ket honap sincs hatra.
Nagyon drukkolok, hogy minden gyorsan es siman menjen.
Es mar lyuk van az oldalamon, hogy kisfiu vagy kislany lesz.

Viki!
Nagyon jok a kepek!
Szonyeg nekunk is van es Zoli imadja. Mindig ra epit, mi meg hasraesunk. :shock:
Az ujjszopas nalunk is lesz szerintem, mert a cumit nem szereti Katica, de a az ujjaval folyamatosan probalkozik.
Nalatok mikor tudta rendesen bekapni es szopizni?

Vera!
Voltal UH-n? Kiderult, hogy mi lesz?
Nagyon drukkolok neked a kislanyhoz.
Ugy szeretnem, ha sikerulne.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lego!
Nalatok is nagyon szepek a gyerekek.
Nagyon hasonlitanak egymasra.
A sulyduplazas nem semmi.
Nekunk ahoz majdnam 8 kg-nak kene lennie Katicanak, ami tuti nem lesz. Mostmar egyre kevesebbet hizik, pedig tejci van boven, de mar nem eszik tobbet sot, van hogy eleg keveset.
De ez van, a mi csaladunk kicsi. Apa is alacsony es en sem vagyok egimeszelo. Raadasul gyerekkorunkban mind a ketten nagyon vekonyak voltunk. Igy nem szamitok nagy babara. :shock: :shock:

Betti!
Mar nem dolgozol ugye?
Tessek jonni.
Mondom en, aki szinten ritkan jon. :shock: :shock: :shock:

Gabi!
Jo nektek, hogy kesz a haz es be tudtatok koltozni.
Most mi is tervezzuk a telek vasarlast, igaz csak jovore. Iden befejezzuk a hitelunket a ferjem praxisara, majd szeretnenk a kocsit lecserelni, mert nem ferunk el egyikbe sem, raadasul a ferjem kocsija 11 eves.
Utana jon a telek es a szerkezetkeszre felhuzni. Majd ennek a haznak az arabol, ahol lakunk befejezzuk.
VAnnak tervek ezerrel.
Drukkolok a babaprojecthez is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na remelem senit nem hagytam ki!

Most megyek, mert kisasszony szolit!

Kesobb meg irok.

Magi
Vendég

Lego!

En is rendeltem!
Te hogy szoktal rendelni?
Kitol? hova?
Mert ide nem lehet!
Nekem jovoheten jon majd meg a cucc!
Mar nagyon varom!

Magi
Vendég

MAgi!

Mi is kisnövésüek vagyunk.:D Apa 170cm én meg 169...Dorka kb 2,5 évenek felel meg (most 3,5).
Hédi se lesz nagy,de ő kicsivel született...2410g...így könnyebb duplázni. :wink: :wink:

Next....unokanővérem kint él,megrendeltem az ő címére és 28-án jön haza (az esküvőre),akkor hoza magával. De postán se vészes hazaküldeni.:) Még cipőt is mertem rendelni,remélem jó lesz Dorkának.Ha mégsem,majd Hédi belenő.:)

Tejci...most kicsit kevesebb,mint kéne...:( eszem a more milk-et + tegnap du. adtam neki 1-2 kiskanál almát. Ízlett neki,de nem akarok rendszert csinálni még belőle.Ez is csak azért volt,mert már nem akartam fürdés előtt megszoptatni,1 órát kibírt vele....

Kismamik!!!!

Igen,igen!Kérünk pociképeket! Betti Tőled is. :wink:
Vendég

Sziazstok!Az igér pocis kép Kép

Csajok!Hol lehet jó testvér kocsit venni a Brendonon kivül?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok.
Olvasó üzem módban vagyok. De látom hiányoltatok :lol:
Na szóval igen voltam uhun múlt héten de nagyon car felvételt csináltak. Ez amit itt mutatok ez már a javított.
Nemét még nem tudták megmondani de nagyon kitárulkozó volt azért azt látni. És egyellőre nem láttam én semmi fiúra utaló jelet de ez majd juni 10-én mikor is megyek a genesisbe a 4dre ki fog nagyon remélem derülni:))) :lol:

Magika tünemény a lányod. megyek és elrabolom :lol:

Monti nagy gratula még egyszer a fiadhoz.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Kata szuper poci.:)))
Zsófi nagyon érdeklődő.:)

Kocsi...ha nem fontos,hogy új legyen,akkor tesz-vesz,vatera,babaapró...stb...
Újat pedig pl.
www.bambino.hu
www.babycenter.hu
www.bababolt.echt.hu
www.babairodalom.hu

Nézz körül
Vendég

Köszi Csajok!!!Zsófi éppen mutatja,hogy őt is fényképezem le :lol:
Hát én azért nem akkarok egy idéglenes kocsiért 100ezreket adni.Lehet marad a Brendonból a Graco.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ja még egy kérdés vett már valaki valamit a www.babaholmiolcson.hu ról?Ott néztem ki a kókusz matracot 8500ft-ért és nem tudom milyen minőségüek.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magika!
Hát nem csak enked fúrja ki a kíváncsiság az oldalad hogy vajon fiu vagy lány! :) Már az enyémet is! :lol: Meg szerintem a rokonságból mindenkiét...... de amugy szerintem fiu! :)

d.dodó

Vera!Úgyan ennyi a babakocsi.Itt kecsón is lehet rendelni+itt van 5%kedvezményünk.Jó nem olyan hatalmas összeg de 3000-rel olcsóbb.

Dodó!Nálatok van ctg a 37héttől?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Ma Zsolti sehogy sem akart elaludni a delutan, most meg kidolt... nem tudom mi lesz vele este :?

Lego!
Nem, legkozelebb mar csak haza megyunk juni 15.-en, ha minden igaz. De szerintem azert meg egy London belefer 8) Raadasul jonnek a hetvegen az unokatesomek hozzank egy hetre, gondolom, h sokat fogunk csaszkalni :wink: Most valahogy mar nem visel meg az utazas, kezdtem elvezni :P
En nem mondanam alacsonynak magamat 169 cm-rel :shock: En 163 vagyok es kozepesnek erzem magam. Zsolti meg magas, mindenki egy evvel tobbnek nezi. Mondjuk a ferjem 180 folott van :roll:

Magi!
Sajnos pocakfotom nincs :oops: Ferjemmel nemakarok csinaltatni, itt meg olyan nagy tukor nincs :? De igerem, h amint hazaerunk csinalok, akkor mar ugyis latvanyosabb lesz :wink:
UH-n a 15. heten voltam, ez volt az elkesett 12. 18 es 20 kozott kene menni egy kovetkezore, de rossz idopontot adtak, pont egy napra ra, h megyunk haza es nem hajlandok ezen valtoztatni. :evil: Akkora marhasag, mert meg sem probaljak, pedig nekem elvileg barmi jo lenne azon kivul. Hagyjuk, jobb lesz nekem otthon :)
Kulonben en jol vagyok, szombaton ereztem eloszor es azota egy parszor! :D Down koros vizsga negativ.

Nem ertem, nekem ugy tunik, h a nextes cuccok igenis dragak :? Vagy csak nem tudom, h milyenek az arak magyarorszagon? :roll: Igaz, h vannak itt olcso babaruhak, de nem ezekben a markas boltokban :roll: Szerintetek megeri :?:

Betti!
mi van veled?

Dodo!
Lehet, h en is ugy jarok, mint te, mert egyelore nem tudok semmit a nemerol, sot, itt mar nem is lesz UH-m, majd csak otthon. pedig terveztem, h bevasarlok utolso percben rozsaszin rucibol, ha megtudom... :(

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Edoci!
Akkor honap vegen megy a drukk! :wink:

Ibici!
Lasd fennebb pocakfoto es Uh. Most akkor kezded szedni a clostit? Nagyon megijednel az ikrektol? :o :lol:

bangham

Sziasztok!

Kata! Nagyon szép a pocis képed!

Magika! Mivel foglakozik párocskád, hogy csak éjjel ér haza???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Kata!
Nagyon helyes a pocid!! :D :D :D Már mekkorát nőtt :shock: :shock:

Vera!
Megy a drukk neked a 10-i UH hoz :D :D Meg írnád nekem légyszi annak az egészségháznak a pontlos címét ahol a teszteket vetted??

Ma nem volt túl nagy zsongás itt ahogy elnézem :? :?

Ikrek :shock: :roll: Ijesztő nem lenne,mert nap mint nap nem 2-vel,hanem 15 gyerekkel kell megbírkóznom :D :D :D Sőtt a closti nélkül is meglenne az esély,mert az anyukám iker.Így a tesóimmal együtt lelkileg felvagyunk készülve,hogy megtörténhet :D :D :D Ráadásul a 21 éves hugomnak 3 éve udvarol egy iker fiú :D :D Úgyhogy,ha komollyá fordul náluk a dolog ami eddig úgynézki,ott nagyobb az esély :D :D A closti üggyel kapcsolatban elgondolkodom rajta.Minden vizsgálat nélkül a kezembe nyomni ezt a hormon tartalmú gyógyszer,hát némi kételyem van a dologgal szemben.Már intézkedtem,lehet itt kellett volna kezdeni.Felhívtam egy nőgyógyászaton dolgozott asszisztens ismerősömet és beszéltem vele.Ma foghívni és elmegyek ahoz a dokihoz akit ő ajánl.Majd meglátjuk,de semmi képpen nemkezdemel a gyógyszert a vizsgálatok nélkül.Illetve még azt sem kérte a doki,hogy a szedés közben menjek UH-ra,hogy meg kukucsolja a helyzetváltozást :( :( Kicsit sok lettem bocsika!!

Merre vagytok lányok?????????????????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Ibici
Nekem is a múltkor felírta a doki a clostit,előtte csak uh-t csinált és annyit mondott hogy ha a szedése közben görcsöl a hasam akkor keressem meg. :? De egyébként én sem kezdtem el szedni.Ikrek:nekem is ikertesóm van. :wink:

Móni
Köszi,mindjárt itt a hónap vége,egy-másfél hét és kiderül hogy mi újság! :wink:

Kata
Nagyon szépen gömbölyödik a pocakod! :D

Magi
Biztos nálatok is minden rendben lesz a mandulaműtét során!Ti ugye a Bethesdába mentek?Jól emlékszem?Biztos ott is ügyesek és Zolinak sem lesz rossz élménye! :wink:

Lego
Dorka bírja még az ovit?Nyáron is fog járni?Vagy akkor marad otthon?

edoci

Sziasztok!

Itt vagyok ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Nagyon szép pocid van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na és Zsófi milyen képet vág ott melletted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon édi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera!
Örülök,hogy jöttél... azt sajnálom, hogy ilyen rossz minőségű a kép és nem nagyon lehet kivenni belőle, hogy milye van vagy nincs :roll: :shock: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Ibici! Lehet, hogy én értettelek félre, de minden vizsgálat nélkül, hogy adhat egy doki is gyogyszert?? Honnan tudhatja, hogy egyáltalán az-e a baj??Szoval nekem ez magas!

Vera! Szerintem tuti ez már punikás lesz! Pláne ha te se láttál kukacot! Szoval én nagyon szurkolok neked, hogy egy nagyon szép kiscsajod szülessen! Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
nócika

Hahó

Móni
Akkor is irigy vagyok a világlátásért.:D
Next...itthon méregdrága...egy gatyó pl 7-8ezer.... :shock: , kint ugyanez 10-12font...vagyis 4ezer körül van. Ez egy minőségi gatyóért nekem elfogadható.De hozzáteszem,hogy ennél azért olcsóbb rucikat válogatok.

Edoci
Dorka imádja az ovit,még jár jun közepéig,utána szünet.
Máté szeptemberben megy majd?

Ibici
Hát én szorítok egy ikerpárért! :wink: Szupi lenne.:D

Viki
Merre vagy??????

Vera
Jók a képek.:) Aranyosak a fiúk.

Viki,Magi
Szülés után visszatért már a mensitek???? Nekem még nem....Szerintem normális,mert szoptatok,de védőnőm kiakadt,hogy azonnal menjek dokihoz...(hozzáteszem még nem voltam kontrollon) :oops: :oops: :oops:
Vendég

Legó!
én a Réka 18 hónapos koráig nem mencsiztem mert akkor még éjjel is szopizott
Ne aggódj ezen örülj neki inkább!
Én most se bánnám ha így lenne!
Akkor majd küldök fényképet ha csinálok majd!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Kissé el vagyok havazva mostanában! Bocsi, hogy ritkábban jövök..... :oops:

Lego!

Én még nem mensisek szerencsére, de Peti is 11 hós volt, mikor először megjött a szülés után. És most sem bánnám, ha így lenne! :wink: nyugi, ez normális :)

Betti!

HOgy vagy?
Képzeld voltunk ortopédián a 3 hós kontrollon, és minden tökéletes :D Megnézte a doki a fejét is, a fejtartást is, meg a a csípőt, lábakat, stb... szóval rendben van a kicsi csaj! :D

Vera!

Jók a képek! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszke Csajok!

Dodó anno még szoptattam (pedig csak 3,5 hóig) amikor megjött (6hetesen),most ezért volt fura-de cseppet se bánom.

Betti
Jöhetnél többször,várom a képeket.

Viki
Grat a negatív orthopédiához.:)
Ügyi Eszti.:)
Vendég

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Vera nagyon jók a képek! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Vera!
Köszi,hogy leírtad az oldal címét.Nagyon helyesek a fiúk.a mosolygós fognélküli az csúcs :D :D A Vikinek is már elkezdődött a fogváltás kb. ő is így nézki szegénykém :D :D :D Peti megy neked is most suliba?

Edóci!
Nem csodálom,hogy neked is fentartásaid voltak a gyógyszerrel szemben.Valószínű nekem megoldódik kaptam egy doktor nénit.Aki korházban rendel úgy,hogy remélem elejétől és remélem a végéig(szülés) :D :D elvállal.Hogy van a kisfiad?

Zsuzska!
Meg voltak a vizsgák?Mostmár akkor koncetrálhatsz apára!!Úgylátom a vonalzódon,hogy aktuális :D :D :D

Nócika!
Hogy vagy?Remélem elkerül piri!!!Szorítok nagyon++++++++++++

legó!
Ari vagy
[quote]s írta:zorítok egy ikerpárért
Szerintem se izgulj,mert ilyenkor nincs menzi.Érdekes,hogy ezt a védőnő nem tudja elkeserítő.

Betti!
Várjuk a képeket.Fájnak még a viszereid?Hogy vagy?

Viki!
Gratu az ertopédiai eredményhez.Régen tettélföl képeket :) várjuk,ha van!!

Kata,Magi,dodó?????????????Remélem nem hagytam ki senkit.

Ki mit főz ma lányok???Ötletet kérek???

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici! Én egy kicsit lemaradtam, de hol és kit ajánlottak neked doktornénit??? Ott zugloban az Uzsokiban?? Kit??? Augy sajna nem kerül el ebben a honapban sem a mensi, mert már érzem sajna! Szoval ez a hónap sem az enyém én már érzem! :cry: :cry: :cry: De én is találtam egy uj és talán elég jó dokit a 19-ker ben és már el is kezdte a vizsgálodást! A párom már tul is van a pasis vizsgálatokon és nála minden rendben van! Én meg kedden kell, hogy vissza menjek, mert nekem igy lett meg az erdményem! Csak azt nem tudom, hogy a vérvétel után milyen vizsgálatok jöhetnek! Ezt sajna nem tudom!! Ha valaki tud erről valamit akkor kérlek jelezzz!!!! Szoval azért én remélem nálam is minden rendben van, mert én egyébként mindig érzem, hogy mikor van pé-m! Szal nem értem akkor, hogy mért nincs még pocaklakom!!!!! :cry: :cry: :roll: 8) :( :lol: :twisted: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Viki!
Örülök, hogy a kiscsajjal minden redben van :lol: :lol: :lol:

Vera!
Tündéri a kisfickód!!! Jó kis nap lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!
Szerintem ne izgulj!!! Az eredményektől függ, hogy milyen vizsgálatok következnek majd. Ezt előre nem lehet tudni szerintem. DE kitartást keddig. Drukkolok érted nagyon +++++++++++++

Ibici!
Még csak az írásbeliken vagyok túl sajna. Jún. 13ánlesznek a szigorlataim négy tárgyból, ami marha nagy kiszúrás :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska! Köszi, hogy drukkolsz nekem!

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy Én is neked mint a babprojekteben, mint a vizsgáidhoz! :lol: :lol: :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Íme két tegnapi kép:

Pizsoma party:
Kép

Három a gyerkőc:
Kép

Ma meg már megjártuk az ügyeletet is, 39,6 volt a láza Petinek, megint torokgyuszi, lázcsillapítás és antibiotikum, meg sok sok tea! :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki!

Nagyon jók a képek! Pláne az a pizsi party-s tetszett nekem a legjobban! Sajnálom, hogy Peti megint beteg! Jobbulást neki!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Vendegeink vannak egy hetig, ezert nem jottem. Most elvittek Zsoltit setalni, olyan jo!

Lego!
Ok, irigyelni lehet! 8) :lol: Ma pl Stratfordban voltunk, Shakespeare szulohelyen, egesz jo kis kirandulas volt! Holnap megyunk a Stonehengehez :)
Meg tegnapelott betertem egyet a Next-be, es tenyleg nem annyira veszes. Meg beterek mielott hazamennek, csak az a kar, h nem fogom tudni addig a nemet :?

Nocika!
Azert drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
Levagattad a hajad? Errol lemaradtam...
Szegeny Peti :(

Zsuzsa!
mit tanulsz?

bangham

Sziasztok

Bocsi lányok hogy nem jelentkeztem, erdei táborban voltunk Balatonföldváron. Tegnap jöttünk haza, ma meg még pakoltam, mostam. Nayon jól éreztük magunkat, gyerekek jól kifáradtak.

Én ma vagyok a 13. napon, hétfőn megyek uh-ra, aztán hogy késő e vagy nem azt nem tudom. Minden esetre ebben a hónapban lazítottam, ne mértem a hőmet sem, lh-t csinálok csak, de nem agyalok ezen egy cseppet sem. Majd meglátjuk mi lesz.

Ibici én szedem a clostyt, nekem uh, és rákszűrés volt előtte, mondjuk nekem nyílvánvaló volt hogy peteérésem nincs a fogigátló szedése után, ezért kaptam. Mellékhatása csak annyi hogy fáj a fejem néha, illetve hőhullámok. De én is egyetértek abban hogy előtte vizsgáltasd meg magad, mert egy hormon vizsgálat nem árt, abból sok minden kiderülhet.

Vera én is drukkolok hogy kiscsajszi legyen.

Holnap Bettinek megint táncverseny lesz. Ma megfőztem, hogy holnap ne kelljen.
Fényképek még váratnak magára, mert egyszerűen nincs idő feltenni a gépre. De igyekszem.

Magi drukkolok a vizsgákhoz.

Na megyek, lefekszem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

nócika!
Addig míg nincs piri van remény!!Én szorítok neked nagyon+++++++Nekem úgy fájnak a cicieim 2 napja,hogy nem lehet hozzáérni.Szerintem most van az ovum,apával intéztük a sorsát :D :D :D :D A doki néni nevét holnap tudom meg.Holnap protezsálnakbe hozzá és utánna veszemfel vele a kapcsolatot.Igen az Uzsokiban.

Zsuzska!
Akkor még van idő izgulni jun.13-ig.Nem semmi hogy elhúzták.Ügyes legyél,fog az menni!!!!

Viki!
Tényleg levágattad a hajad,miért?Ki a 3.gyermek?Nagyon szép család vagytok :D :D Petinek jobbulást!Jobban van már??

Móni!
Neharagudj,hogy tegnap kihagytalak a felsorolásból :( :( Hogy vagytok?Megkérdezhetem mivel foglalkozik a párod,hogy ennyit utaztok??

Gabi!
Szuper lehetett a tábor.Drukk a hétfői UH-hoz.Köszi,hogy válaszoltál.Nem is merném elkezdeni vizsgálat nélkül.Felháborít ez a futószallagos módszer.Ha azt szeretnéd elérni,hogy foglalkozzanak veled,odafigyeljenek rád fizetned kell :shock: :shock: SzTK ide vagy oda nekik is ez lenne a dolguk nem??Na mindegy nem is agyalok rajta,mert csak dühös leszek.Sok sikert Bettinek a táncversenyre.

Többiek merre vagytok???Most már nem kérdezem név szerint,mert nem szeretnék kihagyni senkit :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Hahó

Viki
De jóóóó:) Aranyosak vagytok.:)
Eszti hogy elbújt a szőnyegen.:) Forgolódik amúgy már?
Hol a hajad??? :shock:

Vera
Hogy érted,hogy le van maradva mozgásilag?A beszédet értem,gondolom nincs akkora szókincse mint egy átlag 6-7 évesnek...

Gabi
Drukk,jó hogy írtál.:)
de jó lehetett a tábor.

Ibici
A védőnőm...no comment...fiatalabb nálam,most végzett...szerintem mindent könyvből végez.
Nem mintha én annyira okosnak tartanám magam,de 2 gyerkőc után van kicsike tapasztalatom....

Zsuzska
Sok sikert a vizsgákhoz! Ügyi vagy,tuti sikerül.:)

Móni
Hűűű,én is akarok menni!!!
Next...vegyél vmi uniszex dolgot. :wink:
Vendég

Nócika!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom :wink:

Viki!
Jók a pizsis képek nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást Petinek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bangham!
Informatikus könyvtáros szakra járok főiskolára és most vagyok első éves. Jún. 13án lesz négy szigorlatom, most arra készülök (formai feltárás, tartalmi feltárás, műv. töri és könyvtártan) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ibici! Lego!
Köszi a biztatást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Vagyogatok én is! Olvaslak titeket!
Hát mostanában nem történik semmi különösebb.... jó idő van, próbálok még sétálni amennyit tudok. Remélem a héten teljesen kész lesz a babaszoba, és akkor tudok egy pár képet felrakni!

Most holnap indul apa ide ki hozzánk.... kedden ér ide :) Már alig várom!!

d.dodó

- Milyen ISDN végberendezése van?
- Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon.

- Itt alul megjelent két emberke ikonban ...
- Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától ...
- Tőlem ????

- A megjelenítendő névhez mit írjak?
- A nevét ...
- Amit a Matáv adott nekem?
- Nem ... amita szülei adtak magának ...
WESTEL

- Jó napot kívánok! Mennyibe kerül egy fül-orr-gége szett a Nokiámhoz?

- Kérem, akkor vegyen elő egy papírt és ceruzát, és akkor lediktálom Önnek
...
- Kisfiam, hozd ide ... Nem, ne a tollat, a bácsi ceruzát mondott ...

- Vettem egy telefont 2 éves hűségnyilatkozattal, de sajnos a huségem
tovább tartott, mint a készülék...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

- Le szeretném tiltani az előfizetésemet!
- Ellopták, vagy eltűnt?
- Hát, az úgy történt, hogy a telefon beleesett a mosdóba, mivel vizes
lett kivettem belole a kártyát, szétszedtem a telefont, és kiraktam az
erkélyre száradni. Ezután a kártyát lefújta a szél, és most ezért
szeretném letiltani ...

- Kűggyön má' nekem csörgődallamot!

- Van egy új 3210-esem, a feleségemnek pedig egy féléves 3210-ese. Nem
találom a töltőm, használhatom a feleségemét?

- Jó napot kívánok, XY vagyok. Miben segíthetek?
- A csengohangom állítsa hangosabbra!

- Milyen típusú készüléke van?
- mocarella százhatvanas!

- Itt pecázgatunk a haverokkal, és mindegyik megkapja az SMS-t, csak
én nem. Lehet, hogy amiatt , mert én árnyékban ülök...?
VODAFONE

- Problémám van a készülékkel, stb...
- Milyen típusú készüléke van?
- Hát Vodafone!
- Értem, de a készülék típusára értettem, Motorola, Ericcson, Nokia ..?
- Mondtam, hogy Vodafone! Különben nem magukat hívtam volna.

- Telefonszám után tudakozódnék! Sajnos csak vezetéknevet tudok: Kis ,
egy s-sel...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

- És önök ott bent a központban figyelik, hogy mikor jár le a kártyám?

- Vodafone ügyfélszolgálat, jó napot kívánok, miben segíthetek?
- Maga nem az automata?
- Mit gondol?
. .. -Igen!

- Jó napot, én egy Vidamaxot akarnák főtőteni, de valami keresztet is
kér ami nincs rajta a kártyán, csak a sok szám...
- A kettos kereszt billentyut kell megnyomni, ami a telefonján van ...
- Jaaaa .... de melyik? Ez a hópehely vagy a létra?

- Hallo!
- Parancsoljon!
- Haalooo!
- Én hallom!
- HAAAALLoooooooooo!
- Hall engem?
- Na végre! Kiírja ez a telefon, hogy borítékom van. Mit csináljak ?
- Olvassa el, hogy miről szól!
- Nem szól ez semmit, csak ott figyel ...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megy nyuszika az erdőben. Siránkozik:-Jaj, nincs pénzem, jaj nincs pénzem...
Találkozik az útja során lombbal. Nyuszi panaszkodik neki is.
-Jaj nincs pénzem, jaj nincs pénzem...
-Nyuszi ne rinyálj, adok én neked pénzt. - mondja lomb.
Nyuszi megörült, hogy most már van pénze, és hogy lomb ilyen jó lomb volt
hozzá. Megy tovább az erdőben és találkozik a macival. Maci kérdi:
-Nyuszi, miért vagy ilyen boldog?
Nyuszi válaszolt:
-Képzeld maci, nem volt pénzem, és lomb adott nekem.
Mire maci:
-Tényleg? és mennyit?
Nyuszi:
-Hát azt nem tudom, még nem volt időm megszámolni, nem tudom mennyi az a
pénz.
Erre maci:
-Hát biztos SZÁZ HA LOMB ATTA!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Ibici KÖszi neked is a drukkot! Én is szivemből kívánom neked!!!!!!!+++++++++++ Nekem egyébként a hiszti és az érzés van meg a mencsi elöjeléből! Meg egyébként az, hogy néha fájdogál a pocikám, de a cicikém nem fáj!!!! Hál istennek!

Bangham! Köszi neked is a drukkot!!! Én is mennék hozzátok vendégségbe! Amugy mikor voltál dokinál??? Minden rendben vagy?? Hogy vagy??? Uh-n mikor voltál vgay mikor mész?????

Dodo! Én már nagyon kivike vagyok milyen lett a baba szoba..... remélem mihamarabb hozod a várva várt képeket! Sétálj szerintem is, abból baj nem lehet! De azért vigyázz magadra!

Kép

Kép

Kép
nócika

Öreg székely ül a vonaton, belibeg a kocsiba egy hölgyike, intenzív
> illatfelhőt húzva maga után. Meg is kérdezi az öreg, hogy mi ez az illat.
> Mire a hölgy:
> - Le fragrance II. a Diortól, Párizsból 50 ml 29.800 Ft.
> Hümmög az öreg, erre nem lehet mit mondani, majd pár perc múlva enyhén
> oldalra dőlve elereszt egy kb 20 másodperces, lapos pukit.
> A hölgynek könnybe lábad a szeme, enyhén kiakadva kérdezi:
> - Jézusom, mi ez a szag?
> Mire az öreg:
> - Tarkabab, Érmihályfalváról, a Józsitól, fél kiló 180 Ft. ..
>
>
> - Idesapám! Látott már parabola antennát?
> - Hogyne, még ettem is.
> - De idesapám, az fémbűl van.
> - Hát, akkor csak láttam.
>
> Székely gyerek apjához:
> - Há édesapám! Még nem vett alsógatyát?
> - Honnan tudod fiam?
> - Há mer felsőt se vett

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Favágás
> Öreg székely meg a fia fát vágnak.

> A fiú odasuhint, hát véletlenül levágja az apja lábát.
> Erre az öreg:
> - Áron, még egy ilyen és seggbe rúglak!!!

> Vita
> A székely bácsi összeveszik az asszonnyal.
> Dühösen kimegy a házból és becsapja az ajtót. 17 év múlva visszamegy.
> Kérdi az asszony:
> - Hol voltál?
> Mire a székely:
> - Kinn!
>

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy székely és a fia elmennek a Hargitára medvére vadászni. Néhány óra
> múlva találnak is egyet, az öreg pedig gyorsan le is lövi. Nagy nehezen
> felrakják a szekérre, majd hazaindulnak.
> Útközben az öreg megszomjazik, és bemegy egy útszéli kocsmába inni, a
> szekeret pedig a fiúra bízza. Eltelik 1/4 óra, az öreg kijön, látja, hogy
> a medve sehol. Kérdi a fiát:
> - Hol van a medve?
> - Milyen medve?
> - Fiam, kimentünk a hargitára.
> - Így volt édesapám.
> - Lőttem egy nagy barnamedvét.
> - Igen, így volt.
> - Feltettük a kocsira.
> - Hát persze, édesapám.
> - Elindultunk hazafelé.
> - Igen, édesapám.
> - Én bementem a kocsmába inni.
> - Így volt.
> - Kijöttem, és a medve nem volt sehol.
> - Igen, így volt.
> - Na akkor hol a medve?
> - Milyen medve?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát a beszéd az egybefügg a mozgással de úgy van lemaradva hogy nagyon ingatag bizonyos helyzetekbe. Pl a 4 évesem mikor 2 évesen már felmászott a létrára az emeletes ágyon addig az akkor 4 éves fiam fenekét fognom kellett és ezt elég sokáig. A lépcsőn lefelé pl ma is nagyon félv megy le míg a picim száguld lefelé. Ilyn dolgok. És ez összefüg a kettő.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?