Új privát üzeneted érkezett!

[quote="columbine"]S írta:columbineziasztok!

A nőről csak annyit, hogy ha én lennék a helyében, semmi pénzért nem akarnék egy olyan férfit, akiről kiderült, hogy a legszükségesebb pillanatokban futamodik meg. Eléggé sokat elmond ez valakiről. Pláne ha gyerekem van, megbízható partnert keresnék...

egyetértek a soraiddal
Vendég

Ági!
Szerintem sem kell eröltetni, hogy veletek maradjon. Ismerősömék még a gyerek másfél éves koráig bírták amikor végleg elegük lett a színlelésből. Ez nem múlhat el nyomtalanul egyikőtökben sem, de főleg benned nem. Egyébként szerintem a gyerek születése az nagyon próbára tesz egy kapcsolatot, nálunk sem volt egyszerű az eleje. Főleg akkor ha a pasi nem az a babusgatós fajta.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Ági kitartást kívánok Neked/Nektek! iszonyú nehéz lehet....én bizti nem tudnék ilyen bölcs lenni és megfontolt,mint Te, le a kalappal!
Remélem el tudja dönteni hamar a "jóembered",h mit akar és meg tudtok nyugodni, akár így akár úgy.
Küldök sok erőt !!!

Zsófi nagyon szép lesz a szobátok!

Jázmin hol voltál a tanfolyamon? A léghajóson voltál?

Már nem emlékszem kinek a szomszédja az a dög, de ennyi legyen az összes öröme az életben!
Kezd iszonyat lenni a memóriám bocsánat!! :cry:

Üdv Boniko!
Még akartam valamit, de elfelejtettem :roll:
makadu

makadu!
A Madarász utcai gyermekkórházban voltam.

KépKép
jazmin2005

Üdv MAkadu :lol:
Vendég

Andi, Nici!

Ti ketten szültök a SOTE I-en ugye? Lehet már mondtátok, de nekem is szita az agyam. Ki az orvosotok? Nekem Dr. Demeter Attila SOTE I. Gondolkozok én is azon, hogy szülésznőt fogadok, aki végig mellettem lesz, mert a doki az biztosan nem, olyan rohangálós, túlterhelt fajta.
Ti jártok valamilyen szülésfelkészítő tanfolyamra vagy terhestornára?

Üdv: F.

Kép
felicia

jázmin és mennyibe került? mert régen ott ingyenes volt, azt tudom.. én is szeretnék elmenni ilyenre a párommal
Vendég

Felicia!
Az én férjem is fiatalabb nálam, nálunk majdnem pontosan 2 év a különbség. Ő nem is szereti, ha "reklámozom" a dolgot, az ismerősök általában fordítva tippelik a korkülönbséget - ő kicsit komolyabb, én pedig jól tartom magam. :D A legelején, mikor megismerkedtünk, gondolati szinten párszor elfilóztam rajta, hogy nem lesz-e ebből baj, de gyakorlatban fel sem tűnik, bölcsebb a koránál. :)

Mi most ősszel leszünk együtt 6 éve, úgyhogy a 7. évről még nem tudok nyilatkozni, de jó pár kritikus hullámon mi is túl vagyunk: lakásfelújítás, esküvőszervezés. Nálunk mindkettő jó sok nézeteltéréssel járt, úgyhogy volt alkalmunk gyakorolni a konfliktuskezelést. Hozzá kell tegyem, hogy mindketten oroszlán csillagjegyűek vagyunk, úgyhogy elképzelhetitek...
Illetve volt még egy olyan időszak, amikor elég sokat veszekedtem vele, mert ő sokat túlózárott (10-kor, 11-kor ért haza), amit elég nehezen viseltem. Aztán megbeszéltük, még azt is felajánlotta, hogy munkát vált. Erről azonban végül én beszéltem le, mert tudom, hogy szereti a munkáját, nem venném a lelkemre, ha olyannal kellene foglalkozni, amit nem szívvel-lélekkel csinál, annak szintén a kapcsolatunk látná a kárát. Inkább megtanultam egyedül is lefoglalni magam, csinálok saját programokat, ő igyekszik minimalizálni a munkát (amennyire tudja), az együtt töltött időt pedig tartalmas programokkal töltjük.
És az utóbbi hetekben ha tud (szerencsére gyakran) már 7-kor, 8-kor eljön bentről, a baba őt is megváltoztatta. :D

Beus

Kép
félhold

Itt vagyok! Köszönöm a jókívánságokat, a nyugtató szavakat és a privit is. Tuti, hogy én reagálom túl, de a hormonjaim ellen, sajnos nem tudok mit tenni.
A női önbizalmam lement a pincébe és mivel sokat vagyok itthon, van időm kombinálni. Inkább pocakos háztartási alkalmazottnak érzem magam, mint nőnek.
bende

felicia!
Egyszer írtam már, hogy nekem is a Demeter a dokim, még amikor a pénzadásról kérdeztél. Én fogadtam szülésznőt annak ellenére, hogy valószínűleg császáros leszek, főleg azért mert egy miklósi csaj és elég jól ismerem, így remélem segítségemre lesz majd a végén amikor a rengeteg ctg-re kell járni, valami normális szobát intézni stb. Én az első terhességemnél jártam szülésfelkészítőre, annak keretében meg lehetett nézni a szülőszobát is. A doki tök kedves volt anno, mert mondta, hogy ha a párom is szeretné látni a szülőszobát bemehetünk egy hétvégén amikor ügyel. Így egy szombati napon együtt is megnéztük. A szülésfelkészítő akkor csütörtökönként volt, de nem vagyok biztos benne, hogy végig is jártam az egészet. :?

Andi

KépKép
jazmin2005

boniko!
2000/fő és 900-ért lehet venni egy kis könyvet amiben minden részletesen benne van. Minden kedden 16-18h között.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Na, tegnap végre bejelentettem, hogy max jún.13-ig leszek. Látványosan nem foglalkoztak a mondattal. Múlt héten mondtam a közvetlen főnökömnek is, ő közölte, hogy hallani sem akar róla.....ilyenkor mi a frászt csináljon az ember, énekelje el magas c-n???
Aztán ma is adtak egy feladatot még júniusra és amikor mondtam hogy necces, közölte a munkatársam, hogy ő a 36-37.héten dolgozott és jó is volt, mert legalább nem fordult be és nem csak magával (meg a babával) foglalkozott. Na és ha én pont magammal meg a babával szeretnék foglalkozni? Ez akkor bűn?
Nos, kicsit feltupírozták az idegeimet az események, pluszban reggelente olyan kínszenvedés felkelni, hogy az el sem tudom mondani.

Viszont végre kaptam egy jó hírt is: MA jön az ágyunk, és férjecském már otthon tanul az államvizsgákra, így lesz ideje szünetekben festegetni. ha minden jól megy kb 1 hét és nem a földszintről kell éjjelente felkaparnom magam pipilni. Már olyan mozdulatsorokat sajátítottam el a matracról felkelés terén, hogy csak na....

Én sem hiszem, hogy a 7 év olyan vízválasztó. Illetve tényleg kérdés, hogy honna számolják, a kapcsolat elejétől vagy a házasság megkötésétől. Mert ugye van, aki 5-6 év után, van aki fél év után házasodik......mi a 6. évünket tapossuk, illetve ha úgy vesszük, már a 7.-et. De lassan 10 éve ismerjük egymást, viszont csak kevesebb mint egy éve vagyunk házasok. Nálunk is voltak nagyon nehéz időszakok, de túléltük. Talán a legfontosabb a konfliktuskezelés. Az a legrosszabb, ha az ember elnyomja magában az indulatokat. Sztem jobb olaszosan kiadni, mint gyűjtögetni a sok sérelmet......
Az olyan pasi, aki ilyen helyzetben képes kilépni egy kapcsolatból, tényleg elgondolkodtató, hiszen ha most megcsinálja.....
Ellenben rohadt nehéz felhagyni egy előtte jól működö kapcsolattal. Nővérem legjobb barátnőjének 18 évébe telt szakítani és meg is lett az eredménye, egy kész roncs szegény.
Szóval csak annyi, hogy Ági, ne várj túl sokat se, mert az is teljesen idegtépő, még terhesség nélkül is!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

felhívtam a doki bácsit h nem rugott belém a baba péntek óta,ugyhogy holnap reggel azt mondta 7 re menjek be a kórházba mert rá kell nézni. Most a sírógörcs kerülget :(

Felicia igen a Sote I.en szülök.Dr. Feket Tibor az orvosom.Gondolkoztam a szülésznőn,de ugy érzem nekem elég az orvosom jelenléte.De azért megbeszélem vele mikortól jön be vagy hogy lesz?
Amikor 1 hetet korházban voltam a terhes osztályon se nővérek vannak hanem szülésznők,ott 1 favorit volt mindenki Őt akarta Erzsike a neve.De mivel a szülőszobán infúzióztak így azt is láttam h van olyan kedves szülésznő,akit ha kifognék szerintem tolófájásokkal is haza indulnék:)
Merő bunkóság volt 1-2!

nicike

Aprooka!
Nagyon nem szimpatikus a munkahelyed hozzáállása, nyomdafestéket nem tűrő, amit róluk gondolok. :evil:
Egyébként szerintem, ha a jelzett időponttól lesz papírod a nőgyógyásztól, hogy veszélyeztetett terhes vagy (szerintem simán ad), és otthon maradsz táppénzen, nem nagyon tudnak mit csinálni.
Viszont te ismered őket, te tudod, hogy az esetleges visszatéréskor mennyire lehet hátrányodra egy ilyen húzás, de szerintem addigra elfelejtik, és te abszolút korrekten és időben jelezted nekik a dolgot.

Mindenképpen ragaszkodj a saját és a baba igényeihez, ez az időszak nem megismételhető. Tedd, ami szerinted helyes! :D

Beus

Kép
félhold

Nicike!
Szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Beus

Kép
félhold

Nici! szerintem próbálj meg megnyugodni, biztosan nincs semmi baj a bébivel, és ezt holnap Te magad is láthatod az uh-n! nálam sem szokott minden nap rugdosni, néha napokig olyan nyugi van, hogy csak na, aztán egyszer egyszer tudtomra adja, hogy ő bizony tud nagyokat is rúgni, és aztán megnyugszom! szegények ebben a hülye punny időben ilyen kis nyugisak, legalábbis biztos van frontérzékeny bébi közöttük is!

Ági, nagyon megértelek, és igazad is van, hogy nem kenyered a könyörgés! mi értelme lenne? az, hogy esetleg szánalomból maradjon? ez már így nem őszinte szerintem, meg ugye azt sem tudni, hogy Te mit szeretnél, mert szerintem most ez a fontos, Te tudod, hogy mi lenne jó Lilinek, és neked. a folyamatos stressz, hogy na, most vajon van-e valakije melletted, vagy sem, szerintem semmire nem jó! de ez az én véleményem, a döntés a Te/Ti kezetekben van! remélem, hogy nem haragszol, hogy leírtam, amit gondolok... nagy nagy ölelés!!!

sophie27

nicike próbáltad "csesztetni" ? mert lehet éjjel aktív amikor te nem veszed észre.. nekem is van olyan nap amikor csend van...este meg felébredtem valamiért és tapasztaltam, hogy odabennt buli van.. néha aztán elkezdem noszogatni.. pl hideg kezed odateszed arra általában reagál..
Vendég

Jazmin köszönöm :lol:
Vendég

Aproo! azt hiszem (félhold) Beus leírta, amit én is gondolok! ha nagyon szívóznak, gyere el táppénzre, max. a szabadságodat utána fogják kifizetni, miután visszamész, de, hogy ez milyen hatással lesz a visszatérésedre, csak Te tudod! mondjuk ehhez is pofa kell, hogy így nyiltan beszóljanak, hogy szó sincs róla, hogy június 13-n elgyere... nem nagyon tudom, hogy mit képzelnek ezek magukról!

tedd azt, ami szerinted Neked és Prüntyinek a legjobb, és nem törődj semmi mással! persze tudom, könnyű ezt mondani, na de álljon már meg a menet!

tényleg, a péntek reggel akkor jó neked? meglátogathatlak a védőnéni után? ;)

sophie27

na, jól elszállt mindenem amit írta.
Táppénzre már most mehetnék, 3100 méhszájjal.....csak a szabikat is ki szeretném venni, mert soksok 10e-ről van szó és sajna az most nagyon kell....

Zsófi, holnap 5-től betettek egy bizottságot, tehát jó esetben is legalább 10 óráznom kell. Mindenképp be akarom vergődni pénteken is, mert gyűjtögetem a szabikat, de nem tudom mennyire leszek zombi.
A kolléganőm nem is lesz benn, szóval teljesen egyedül leszek. Emelet 23. szoba. Gyere nyugodtan.

Nicike, tényleg megjegyezhetnék úgy halkan a szomszédnak, hogy ez nem volt túl fair. Mondjuk jó szomszédságnál a kerítés költségeit felezni szokták. Amúgy jogszabály szerint ha jól tudom, mindenki a jobb oldali kerítés-félért felel. De ez csak 50%, lehet, hogy a balért. :oops:

Mocorgás: Nálam pont fordított a helyzet, aggódtam, hogy keveset mozog, aztán most 2 napja majd kiugrik a bőréből. Egyenlőre élvezem, este meg apája rádörmög, hogy aludjon már és arra megnyugszik. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Beus!

Igen, nálunk is fejtörést okozott a legelején, amikor kiderült, hogy én már nagy főiskolás (elsős) nő vagyok, ő meg még csak középiskolás 3.-os "pisis" , hogy egyáltalán kezdjünk-e el járni. De én többnek néztem, bár még most is elég kölyök képe van :D , és ő is sokkal érettebb volt gondolkodásban, stb., mint a hülye haverjai.

Nici!

Nagyon szorítok majd, hogy minden rendben legyen, de azt olvastam, hogy pár csendesebb nap teljesen normális, ne aggódj! Ha a kezeddel ütögeted, vizet zudítassz a pocakodra a kádban, reagál?

Andi!

Miért néz úgy ki, hogy császáros leszel?

Kép
felicia

aprooka remélem főnökeidnek megjön az esze és rájönnek hogy ez egy másállapot, amelyben te és a baba vagytok a fontosak...

én amióta babás vagyok főnököm által teljes kímélő programon vagyok..és még így is csak a jövő hétig dolgozom...
Vendég

Sziasztok!

Nicike: szerintem ne aggódj a mocorgás miatt, néha napokig nálunk is nagy a csend. Persze azért jó, ha megnézi a doki, és megnyugtat teljesen.
Mondjuk most két napja pörög ezerrel KisBubben. Éjjel annyira ficánkolt, hogy fél 2ig nem is tudtam elaludni!

Ági: becsüllek a hozzáállásodért, én biztos nem tudnék ilyen higgadt maradni!

Tegnap szülőszoba-látogatáson voltunk férjecskémmel. Kicsit izgultam, hogy mi lesz majd a benyomásom/unk, de szerencsére mind a ketten pozitívan csalódtunk. Nagyon rendes volt a szülésznő, aki körbevezetett minket + a kórház szemlélete is teljesen megegyezik az enyémmel. A lényeg az, hogy úgy szülhetek, ahogy csak szeretnék. Nem kell döntenem, majd ott azt csinálok, ami épp jólesik. Van kád, szülőszék, bordásfal, labda, kötél, mindenfelé állítható szülőszék. Ja és a babát egyből odaadják, és a vizsgálat után végig velem lehet.

Ma reggel meg védőnőnél voltam. Szerencsére itt is minden oké volt.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Köszi Lányok a bíztatást!

Bonikó: Éjjel szokott daj-daj lenni.És a 10 fordulásomból minimum 2-3 jelez h neki ugy jobb volt,de ha nem rug meg áthelyezkedik Ő is.Most éjjel ezt se csinálta. Szoktam cseszegetni :D akkor ugy odébb húzza magát,de semmi extra.

Zsófi: Remélem tényleg nálunk is csak napokig tartó szünetet csinál,volt eddig is 1-2 nap szünet,de 5 napot egyhuzamba még nem csinálta.

Aproo: megis mondom neki a magamét.Mi felelünk valóban azért az oldalért,megis vettünk mindent,a férjem megis csinálta volna,csak behálózta anyumat h Ő majd segít....

Felicia: Reagál néha ha olyanja van, meg mocorog Ő csak nem rugdos.Pedig a doki bácsi is emlékezett rá h nagyon aktív baba.Mikor korházba voltam mindennap megnyomkodta a pocim,meg is rugta érte...

nicike

nici akkor lenne szerintem baj, ha abszolute nem reagálna semmire sem :roll:
Vendég

Hát remélem, apa is mondta akkor lenne baj,aztán vasárnap már könyörgött hívjam fel a dokit.Akkor nem hívtam,de ma már nem bírtam ki...Tényleg olyan kis aktív volt ,apa hangját is imádta.Amikor a pocimhoz tette a fejét és mondta neki mutassa meg neki miket tud művelni a második mondat után volt ám hullámzás :)

nicike

elhiszem hogy aggódtok.. mi is ilyenek avgyunk.. az én drágám eddig meg APának nem produkálta magát, csak 2 hete...

nekem most a front hatásásra eléggé kemény a pocim..nem jó érzés.. szedem a MagneB6ot ezerrel....
Vendég

Tényleg csajok, ti szedtek még valamit a MagneB6on kívül? Kálciumot kell szednetek?

Én magnéziumból napi egyet, meg Formula 4 vitaminból heti kettőt.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Nekem doki azt mondta hogy csak MAgne B6.. de én néha szoktam inni VAs+C tablettát meg allergia miatt CAlciumot...ennyi
Vendég

Már nagyon rég rá akarok kérdezni, de valahogy mindig elmarad:
Április végén azt mondta a dokim, hogy elég heti 1x szednem a gravidát.Ennek nagyon örültem, mert a béke s---e alatt voltam tőle, most egy fokkal jobb. Ellenben felírt vasat, mert rossz lett a vérképem, azt is szednem kell pár naponta. Most már próbálom nem egyszerre bevenni őket, de így kb egész héten szarul vagyok. Amior gravidát szedek, amiatt 1-2 napig, amikor vasat, akkor meg attól 1-2 napig.
Nektek nem okozott a vas totál hasgörcsöket, hasmenést meg ilyeneket?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

És még egy kérdés: Vki egyszer ajánlotta, hogy egy weboldalon van gyed-gyes és hasonlókkal kapcsolatban szakértői segítség. Persze regisztráltam-kérdeztem és jól elfelejtettem.... :oops:
Most meg már az oldalra sem emlékszem. Esetleg tudtok segíteni?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Én vasat nem szedtem, viszont egy ideig 3, majd 2 MagneB6ot kellett bevennem és attól volt hasmenésem.

Dokinak mondtad ezt? Lehet javasolna valamit, hogy ne legyél rosszul.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Én rengeteg mindent szedek naponta, de sosem volt semmilyen panaszom sem.

Tehát: napi 1X C-vitamin, vas (Aktiferin), természetes kalcium (Tovita+D3 vitamin) alga kivonat

napi 2x búzacsíraolaj
napi 3x magne B6, Culevit

Illetve Gravida napi egyszer, de inkább, pár naponta.

Sajnos szükség van rájuk, az immunrendszerem erősítése miatt...

Kép
felicia

Ja, és még propoliszt is csepegtetek napi egyszer.

Kép
felicia

Apróka, nem próbáltál a Gravida helyett más terhesvitamint szedni? Elevitet, vagy Eurovit-et? Nem teljesen ugyanaz az összetevője egyiknek sem, lehet pont a gravidában van valami, amit nem bírsz.

Vas tablettából nekem 2 hónapja felírtak egy újat, attól semmi bajom, Neo-Ferro Folgamma a neve, az azelőttitől volt néha bélgörcsöm, meg székrekedésem. Ez most nagyon jó, semmi panaszom azóta.

k.a.t.i.c.a

Szerintem is ki kellene próbálnod mást.
Én pl. nem szedhettem egyik terhesvitamint sem, mert szalicil allergiám van és mindegyikben az a hordozóanyag. Így keresett egy olyat a doki, amiben csak természetes anyagok vannak. Igaz ez nem kimondottan magzatvédő vitamin.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Vendég

Apro! Nekem nem okozott panaszt a vas, pedig napi egyet, illetve minden másnap kettőt szedek.

Nici! Remélem nem lesz gond, de jobb ha ránéznek.

felicia! Nekem már az első is az volt, így a doki kb. 80%-ra mondta, hogy most is császározni kell majd júli végén.

KépKép
jazmin2005

Felicia!

Nem lehetne klónozni, mint etalont a te férjedet? :) Mintapasi! :)

Zsófi!

Édes lesz nagyon a gyerekbarlang, az alapok már szuperek! :)

Bende!

Ne izgulj, hajszál bárhonnan bármire...
Az én párom pl. egy idöben olyan féltékeny volt, hogy hazaérkezéskor végigszimatolt, mit egy kutya és számon kérte tölem az ismeretlen szagokat. Nos, nekem nincsen szaglásom, nem müködik az orrom ezen része, így nekem mondhatta, de a lényeg: a villamoson vagy a buszon szedtem össze a gyanús szagokat, mert mindig az az oldalam volt gyanús, amelyik oldalamon valaki ült. Akkor is számon kérte, ha a közös barátaink az üdvözléskor magukhoz öleltek, vagy megpusziltak, mert elfelejtette... Szóval elég sok tragikomikus helyzet kerekedett a dologból.

Mi lassan 14 éve ismerjük egymást, 10 éve élünk együtt, 8 éve vagyunk házasok. Nem egy hétköznapi kapcsolat, neki én szerelem elsö látásra és egyáltalán elsö nö az életében, nekem ö nem volt szerelem az elsö látásra, de nem is akartam elveszíteni. Inkább attól féltem, hogy az egész csak egy félreértés, mert nem volt közös nyelvünk sok-sok évig. Ö tud angolul és franciául, én olaszul és oroszul, angolt is sokat tanultam, de azzal még símán eladhatnak. Ö írt németül, én válaszoltam olaszul. Hetekig szótáraztam a több oldalas leveleit, amiböl háromnaponta folytatás jött, mire rászántam magam egy képeslap megalkotására. Ö idönként megjelent és már akkor élte az életem. Végzös voltam az egyetemen, az lett volna az utolsó évem, ha nem szegezte volna a döntés pisztolyát a mellemnek, vagy pakolok és jövök, vagy vége. Én még mindig nem voltam a dolgomban biztos, a család ellenszavazata ellenére belevágtam a nagy kalandba, ami azóta is tart. 8 éve aztán én szögeztem öt a falhoz, hogy vagy hagyja magát férjül venni, vagy már itt sem vagyok. Ö abban csak a papírt látja, nekem az itt a létjogosultságom alapja. Szóval nem könnyü a férfiakkal.
Viszont fél év alatt megtanultam a semmiböl nyelvtanfolyam nélkül autodidaktán németül és elkezdhettem itt az egyetemet. Sokra ugyan azzal a diplomával se mentem eddig, de van.
Veszekedni is tudni kell és meg kell annak is a módját tanulni. Én nem értettem a konfliktuskezeléshez, ha nem hagyott békén, bevágtam az ajtót és elmentem, de nem jött utánam, én meg nem tudtam, hogy most mit csináljak és vártam az ajtó elött...
Évekig tartott, mire konstruktívan veszekedhettünk. Mind a ketten makacsak és temperamentumosak vagyunk. Nekem a veszekedésben a békülés a kedvencem. Miért nem lehet azzal kezdeni rögtön a konfliktuslevezetést, minek a harc elötte, nem értem.
Nálunk mostanában az a fö gond, hogy annyira stresszeli magát az anyagi túlélésért, hogy nincs ideje kibeszélni magából a gondjait, mert fél, hogy azzal még jobban megterhel. Nekem ez viszont nagyobb teher, hogy max. gondolatolvasással találhatom ki a kínjait, nem adja ki magából a mérgét, de elveri a poromat, mintha én bármiröl is tehetnék.
Viszont nem kell féltékenykednem, mert nem néz rá más nöre, ebben biztos vagyok és lehetek. S állandóan attól fél, hogy én fogom öt egy jobb darabra lecserélni, de erre nekem nincsen ambícióm. Csak a régi énjét szeretném visszakapni, mely valahogy kellemesebben elviselhetetlen volt, mint mostanság.
És még sok gyereket szeretnék, de ö is. Ez jó, mert csak kettöt szeretett volna eredetileg, azt is csak késöbb, de én nyertem. S csak azért ketöt, mert így ismerte... Viszont amióta 3 van, neki is tetszik és ö is szeretne még. :)

Nem vagyok valami konzekvens ugye, elöször szidom öt, aztán dícsérem, de a valóság valahol a kettö között van. :)

Eldugulok, már így is nagyon lendületbe jöttem!

Ági!

Teljesen igazad van, ha ö labilis, nem stabil sose a kapcsolat, hiába állsz ott sziklaként. De biztos, hogy nagyon meg fogja bánni, ha nem ismerheti meg a kislányát, nem láthatja a szeme elött felnöni, ha meg nem így lenne, nem kár érte, vannak a világon szeretöbb férfiak is!
Barátnöm is véletlenül vette észre, hogy nem sokkal az esküvöjük után a férje félrejár. Beszélt a növel, beszélt a férjével és elváltak békében. Lett új barátja, késöbb férje és most várják az elsö babát. A 2. férje csodás ember, a tenyerén hordozza és nagy szíve ill. stabil személyisége van, ami az elödjéröl nem mondható el.
Kitartás, ha nem ö, hát egy másik, aki csak a fönyereményt, téged fog szem elött tartani, ebben biztos vagyok! Egy olyan klassz lányt, mint te, nem lehet nem szeretni! Lilit külön üdvözli a fiam - is. :)

Barbi
Vendég

halihó!

félhold: köszi a hátfájás elleni tippeket. Papucsra most bizti nem lesz ennyi pénzem, de a többit kipróbálom. :)

nekem tegnap úgy kinyomta magát a bébi, hogy egészen amorf lett a hasam tőle. Egy nagy pukli volt a jobb oldalamon és közben meg rugdosott alul folyamatosan. Szerintem vagy a feje vagy a popoja volt. A boxolás meg ment egész este és még most is. De én élvezem, és sokszor nevetek rajta.

mecsi: szülésznő ügyben kaptam egy kontaktot (Kondor Kata). Még nem hívtam fel, mert próbálom elérni a dokimat, hogy neki van-e favoritja. De ha nem veszi fel sokáig, akkor inkább felhívom a szülésznőt.

aproo: gravidától én is rosszul voltam....én most csak Ceteb-t és MagneB6-ot szedek. Semmi mást.
Nem szakbarbárra gondoltál a TB szakértő alatt?? Azt hiszem az indexen van valami fórum, ahol tudsz kérdezni tőle....

ági: hol ismerte meg a párod ezt a nőt? És a párod és a Te viszonyod nagyon sokat változott a terhesség hatására, vagy Te nem vettél észre változást?
lei

:cry: :cry: :cry: :cry:
Mostmár tényleg elég a mai napból! Tegnap ettem túrós tésztát,speckó tésztából(cukor beteggség).Felment a cukron 4,3-ra.Ez tök jó.
Erre ma ebédre is azt ettem és kezdte 6,8. Majd 7,1. majd 7,3 aztán 7,8...Egyre jobban ment fel a cukrom,pedig ahogy telik az idő esni-e kelett volna le!És a legjobb h 6 fölé nem mehetne!Eddig nem is ment.

nicike

nicike: húha ,ez nem jó hír....ilyenkor mit kell tenned? Dokit hívni, vagy valamilyen módszer, amivel le lehet vinni?

barbi: nem semmi a történetetek!! Le a kalappal előtted is!! :!:

az én párom is nehéz eset tud lenni néha, de szerencsére nálunk csak négy-öt havonta van egy-egy veszekedés, az is mindig ugyanarról a témáról, a takarításról :lol: de már ezt is megtanultam kezelni az utóbb időkben :P
nálunk sem fenyeget a félrejárás veszélye, mert a párom minden kapcsolatában hűséges volt eddig is és tényleg nem az a félrenéző típus. Az utóbbi hónapokban minden nap elmondja, hogy milyen gyönyörű kismama vagyok, és összevissza puszilgat engem is és a hasamat is.
Sex terén meg én jobban akarom a dolgot, mint ő, mivel kicsit zavarja őt, hogy nehogy baja legyen a babának és ettől parázik. Szóval ebben a témában sem hiszem, hogy baj lenne.
lei

Köszike a tanácsokat.
Az a helyzet, hogy most vettem gravidát és nem akarok még mást is megvenni mellé, mert nem épp a legolcsóbbak ezek a fránya vitaminok. Heti 1x annyira az nem vészes már.
A vasnál lehet, hogy rákérdezek majd a május végi vizsgálatkor, hogy lehetne-e valami mással ügyködni.
Azt hiszem az index volt az, majd mindjárt megpróbálom felidézni.....

Barbi!

Az én párom sem jött utánam veszekedéskor és amikor jó felhúzóttan levágtam a telefont, soha nem hívott vissza....ez iszonyúan bántott az elején, főleg mert én is imádom a kibékülős részt. Aztán amikor átbeszéltük, hogy ez milyen szarul esik nekem, hogy ennyire tojik az egészre, meg arra hogy szena volt, akkor mondta, hogy azért nem keresett soha, mert várni akart pár órát. Amíg mindenki lenyugszik és akkor normálisabb hangulatban meg tudjuk beszélni a történteket, mert addig mindenki csak bántásokat vágna a másik fejéhez. És akármennyire türelmetlen alak vagyok, aki azonnal békülni akar (emiatt soha nem jutottunk el pár óra lenyugvásig ) valahol igazat kellett adnom neki. Azóta nem várom hogy nyíljon az ajtó azonnal veszekedések után, de már értek e téren nagyon kellemes meglepetések: Sokszor volt kezdeményező az elmúlt időszakban.
Talán az egymáshoz idomulás a legfontosabb a rózsaszín felhők elmúltával.
Mondjuk nálunk a házimunka nagy része az enyém, de mosogatás, teregetés terén sokat segít. Csak cetlizni kell kis üzeneteket, hogy el ne felejtse.... :lol:
Meg most első az államvizsga!!! Hogy végre végezzen, ezért beáldozzuk a nagy rendet...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nici! az idegeskedés is felviszi a cukrot! szóval csak nyugi!!!

sophie27

Zsófi ezt jó tudni.Nem tudtam eddig,és igazából napok óta nem vagyok nyugodt.

lei: az a baj h Én sem tudom mit kell tenni.És ma már ríttam a dokinak telefonon h nem rug a baba, behívott holnapra,és nem nagyon tudom h most hívogassam e megint,vagy várjak holnap reggelig?

De ez tényleg jó h nem tudom mit kell tenni,most gondolkoztam csak el rajta.Azért szép h ezt nem mondják el mit csináljon az ember ijenkor.

nicike

nicike, sztem ha bemennél a gyártelepi szakrendelőbe csak akad ott egy doppler, vagy uh, amivel megnyugtatnának.....az nincs is messze tőletek, így ha mégsem jön össze, akkor sem vesztesz sok időt.....próbáld meg!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, mozog csak nem rug.Meg a védőnő azt mondta tegnap h napi egy mocorgás meglegyen az a lényeg.Én nem igy halottam.Hanem h mindennap azonos órában minimum 10.a kórházban is igy számolják.

Tényleg Ti téli vagy paprikás szalámit szoktatok enni?

nicike

jah Aproo, a változatosság kedvéért most a cukrom miatt nyávogok :D Nem a rugi miatt:)

nicike

[quote="boniko"]a írta:bonikoprooka http://www.csaladinet.hu/szakertok/1760/aktualis/

itt van szakbarbár hahóóóó :lol:
Vendég

Én szoktam enni, igaz nem olyan gyakran. Meg néha kolbászt is. Direkt megkérdeztem a dokimtól, hogy nem ártok-e az ilyen kajákkal, erre jót mosolygott rajtam! :roll:

Cs.

Kép

Kép
csimby

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?