Új privát üzeneted érkezett!

Szeder: Nekem is olyan párnám van mint A.M.-nek mikrogyöngyös, fantasztikus jó, az éjszaki lábfájásom azóta elfújták :)

Nekem elég volt a normál 140 cm, én is csak 160 vagyok minek nekem akkora párna :)

ha normál méretet választasz tönkölyös bélést is kérhetsz, azt is sokan dicsérik hogy jó meg hogy a babára is nyugtató hatással van ha majd megszületik és használjátok :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Megjöttünk a játszóról.

Bejci, köszi szépen. Sajnos nekem mindig azt írja ki, hogy túl nagy a kép, pedig én már annyiszor lekicsinyítettem :(

Amúgy én úgy gondolom, a magzatvédő vitamin, mint minden más multivitamin, csak kiegészítője lehet a helyes táplálkozásnak, nem fedezi a teljes vitamin- és ásványianyag szükségletet. Amikor a Nagylányomat vártam, találtam egy nagyon jó táblázatot, hogy miből mennyire van szüksége egy állapotos nőnek, és hát ami a tablettában van, az azért nem minden. Most ezt a klassz táblát nem találom sehol, de hirtelen rákeresve ezt találtam: http://www.lenntech.com/recommended-daily-intake.htm Amire én különösen odafigyelek, az régi vesszőparipám, a kalciumbevitel! Ez várandósoknál napi 1200mg, szemben a magzatvédő cuccban található menyiséggel. És persze a túladagolásra is oda kell figyelni... Nehéz ügy. (Én a Naggyal várandósság elejétől szedtem 9 hónapos koráig, akkor egy gyógyszerész leállított, hogy tönkremehet a vesém :( Most újra szedem jó ideje, nem tudom egyszerűen eldönteni, mivel okozok kisebb kárt, ha szedem, vagy ha nem.. Ja, és a Nagylányom 3370g lett, messze nem óriásbébi!)

Kép
Kép
sarkantyúka

1200mg Ca? az nem nagyon sok rendszeresen? Én úgy 550 körül viszek be kiegészítőből.

Kép

Kép
starlark

jaj csajok... nagyon furán fáj a hasam. :?
Le is lépek. hazamentem feküdni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey remélem semmi gáz!! Amint tudsz jelentkezz és pihizz!!!

Kép
Kép
lanta

Honey, vigyázz magadra!

Starlark, bocsi, ha félreérthető voltam. 1000-1200mg mindennel együtt. Most keresek valami hiteles szakirodalmat. Eszel mellé tejterméket is bőven, nem?

Kép
Kép
sarkantyúka

sarkantyúka

Bocsi, hogy ide írom a vitaminos linket, ha meglesz a részletes, azt kiteszem az új topicba. Már ha érdekel vkit :)

Kép
Kép
sarkantyúka

Honey: Vigyázz magadra! Pihenj!

Sarkanytyúka: én tejtermék mániás vagyok :) reggelim is kát korpás zsemle 1 kaukázusi kefirrel :) Vacsira meg még van hogy benyomok egy tál műzlit tejjel:) De most a joghurtba turmixolt fagyasztott cseresznyére izgultam rá:) Mindjárt itt az új cseresznye nekem meg még van 3 zacsi fagyasztott ideje eltűntetni :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Bocsi, de most nincs türelmem visszaolvasni...! Megígérem, hogy bepótolom. Mára az összes jó hangulatom elszállt. Az oka a védőnéninél keresendő. Mára volt időpontom a védőnénimhez, aki mikor odaértem kiderült, hogy szabin van és állítólag nem volt meg neki a telefonszámom, ezért nem tudott értesíteni. Volt viszont másik. Védőnéni. Én olyan jól elvoltam eddig a babócámmal. Ti aztán tudjátok. Nem volt vuk, keményedés, hasfeszülés, görcsölés, barnázás, stb...stb...stb. Most már kezdem azt hinni, hogy pedig ezek manapság majdnem hogy követelmények. Legutóbb a dokibácsimnak kellett bizonygatnom a Cl: 2000-es értéknél, hogy nem görcsölök és nem feszülök, most pedig a védőnő nézett úgy rám, mint az ufóra, hogy miért nem görcsölök vagy keményedek ha ilyen értéket írt a kiskönyvbe a dokibácsi. Legalább 5x el kellett mondanom neki, hogy nincsen semmi bajom és nem is volt. Ez olyan furcsa???? :roll: Jól letolt a hízás miatt is! (Amiben persze van valami, de a hangnem nem nagyon tetszett. Mintha direkt kárt akarnék okozni a babámnak vagy magamnak.) Szóval mára tele lett a hócipőm. Jó ingerült és nyűgös lettem. :cry:
A tegnapi cukorterhelés pedig külön történet. :evil: Az a szerencsétlen glükóz nem akart feloldódni a vízben, ezért a laboroscsaj fogta és mikróban megmelegítette. De nem ám egyszerre, kétszerre! Nehogy szegény kismami gyorsan le tudja nyelni azt a borzalmat!!! Szóval három pohár langyos trutymó!!! :evil: :shock: Csoda, hogy nem jött vissza. És akkor még rámszóltak, hogy nehogy citromot merjek bele rakni. Na! Mindegy. Túl vagyok rajta és az eredménye is jó. Bocsi lányok, de ennek most ki kellett jönni...! :oops: Szépen lehiggadok, aztán visszaolvasok és jövök. Addig is pussz mindenkinek!

Kép
Kép
konan

Bejci
ment :D

Este majd jövök de most tépetek a havi kontrollra, úgy várom,hogy lássam kis Emmámat!!!
holka

Hello csajok!

Megvolt a 4D és mit ne mondjak, az én gyerekem ismét nem tagadta meg önmagát. :D Nem mutatott szinte semmit, de azt nagyon tudta 20 percen keresztül csinálni. :D Arccal befelé van fordulva, hozzábújva a lepényhez és még le is hajtotta a fejét, hogy teljes legyen az öröm. Komolyan, meglepődtem volna ha a mi babánk igazi magzati pózban belevigyorog a "kamerába". :lol: :lol: :lol:

A lényeg, hogy valószínű inkább fiú, látszott a kukacka, de a lehetetlen fekvése miatt (a combját befordította a kukac elé) nem merte 100ra mondani az orvos. :D A kis fejéről is csak egy-két felvétel lett jó profilból, de az az igazi bébiarc nem sikerült, mert a karját ráborította a fejére. Viszont ami látszik az az hogy pufi képű, csücsör szájú baba és hasonlít rám/ránk. :lol: :lol:
A füléről, kezéről, lett még felvétel 4Dben, a Férjem majd megpróbál varázsolni és akkor lesz fénykép is róla.
Tökre szerelmes vagyok a FIAMba! :lol:

Minyu!

Légyszi szinezz nekem majd egy kéket! Max. a 30. heti UHn kiderül, hogy mégiscsak Míra lesz. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

honey!
óóó te szegényke meg vagy áldva ezzel a poci fájással, hiszem, hogy nincs semmi baj!
azt hiszem Te és én vagyunk csak ilyenek itt a topikban, akinek ilyen sokat keményedik, rendetlenkedik a pocija :(
Jelentkezz!!!!

mone!
gratula a kisfiadhoz!
egyébként én is azt vettem észre, hogy minél nagyobbak, annál nehezebb róluk jó képet csinálni :) olyan kis bújkálósak lesznek..no és nem férnek bele a "kamerába" sem, mert már "nagyok". :)
a lényeg, hogy rendben van!!!

megrendeltem a szopipárnát tönökölyöset kértem és 140cm-es lesz, no meg rendeltem fürdőlepedőt is 2 db-ot :) mára ennyi kellett is a lelkemnek... olyan izéééé vagyok maaa .... :?

konan!
hmm majd nevetünk ezen, ha megszületnek a picikék, most igen bosszantó a téma :? nyuggi ezért ne idegesítsd magad, nem éri meg, főleg, hogy jól érzed magad és a picike is jól van :)

szeder74

Bejci! Válaszoltam privin!

Konan! Próbálj megnyugodni! A védőnénivel ne foglalkozz! Sokan próbálják fitogtatni a tekintélyüket, meg szeretik az ijesztgetést is! Szerintem a orvosod véleménye a fontos! Nyugi! A lényeg, amit Szeder is írt: a Baba, és Te is jól vagytok!!!!

Honey! Pihizz, és írj, hogy mi van veled!

Kép
blúmi

hallóó!!!

koraszüléses parások: ma kaptam eheti értesítőt, amiben leírja hoyg létfontosságú a soksok víz/folyadék bevitel!!! mert ha nem iszol eleget, attól jöhet korán a baba!!! szóval igyunk jóó sokat :)

annyira szép kerek kis pocakok vannak itt!!!!!!

monee, gratula a szinte-biztos-fiúkádra :)

márti!!!
én hülye a dodzsemre ültem fel simivel...háát meg is bántam, miután meg akartam neki mutatni a lényeget, és jól nekimentem v.kinek... hog y lehetek ekkora hülye???!?!?!? na, lényeg h nem lett baj, de azért nem ajánlom a hullámvasutat sem!!

lanta!!!
én a helyedben nem aggódnék a súly dolog miatt, biztos azért nem hízol te, mert a baba mindent jól elrak magának!!! sztem tuti nem para!

vizesedés: nekem is olyat mondtak, hoyg ha a bokádnál látszik, pl a zoknid nyoma ott marad (ami egyébként nem szűk) az jelent vizesedést

blúmi!
pihenj sokat!!

dorka!
szép a nevetek!!! :) nálunk az lesz második!!

bejci!! köszi a doboz tippeket!!! szólni fogok valahoil!

honey!! :D :D csalás??!?!?! ja, mondjuk mások is, ha meglátnak júni-júlit kérdeznek, tátva is marad a szájuk, mikor közlöm hoyg neeeem, szeptember :D
jajj, most olvasom hoyg fáj a hasad???!?!??!!!! menj és pihenj!! az csak jót tesz!!!! szortok!

vitamonok: nekem a dokim is aszonta bővel elég heti egyet pl elevitből, így gondolom ez az összesre vonatkozik. és én pl nem is szeretném sűrűbben, inkább ezsem mindenfélét, sok gyümölcsöt, stb... de végülis sztem mindenkinek az a jó, ami őt megnyugtatja :)

konan!! asjnálom a rossz tapasztalatot!!!! olyan bunkók némelyek........... és miaz hogy nem lehetett citromot tenni?? üvegest vittél vagy igazit? -mert nekem a körzeti mndta h nehogy üvegest vigyek, mert sokszor abban is van cukor...nemtom, lehet ezért szóltak??!?

mi meg ma megkötöttük a szerződést az új lakásra!! úúgy örülök hoyg sínen minden!!!! az lenne a legjobb, ha reggel, ébredéskor már ott kelnénk, és át lehetne ugrani az addigi időt...:D
na dolgozom, este jövök

Honey!! írj hogy mi van!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

bagzerk!
naaa végre sikerült megkötni végre a szerződést!
jaaa. persze.. nem adják olyan könnyen... hip-hopp..ott lenni...lehet pakolászni akkor... hajrá..majd tegyél képeket róla!!!

szeder74

Honey: Remélem jobban vagy! Amig dolgoztam nekem is sokat fájt a hasam, engem pont azért írt ki a doki, mert ilyenkor el kell feküdni... ami ugye a melóhelyen kicsit nehézkes lett volna. Már csak pár nap és otthon leszel Te is, és akkor pá-pá pocifájás. Amúgy lehet, hogy csak a méhszalagok nyúlását érezted, az meg tökre tud fájni! Majd jelentkezz!

Konan: Sajnálom, hogy ilyen csúnya, gonosz védőnővel hozott össze a sors... Ezt neki küldöm: Kép
Meg ezt is: Kép

Te meg sz@rd le, hogy mit mondott, biztos rossz éjszakája volt.. :mrgreen: :mrgreen:

Monee: GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!!
Kép
Fiú nevet még nem választottatok? Mert a Mira az szép...
Úgy látom a kissrácok nagyon belehúztak.....

Holka: Jó Neked, hogy látod ma Emmát! Írtam :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi Lányok mindenkinek! Igazából én is így gondolom, ahogy Ti, úgyhogy nem lesz sem hullámvasút, sem vadviizi evezés. Majd a szolidabb játékokra ülök fel a majdnem 4 évesemmel! Amíg pedig mindenki hullámvasútazik, addig olvasgatok a padon. Egyébként pénteken megyünk, a srácok már számolják vissa a napokat! :lol:

Márti
borossné becz márta

Monee: Grat a kis tököshöz :)

Konan: nyugi, szerncsére a saját védőnőd nem ilyen. lehet ennek is csak rossz napja volt. Bár akkor se engedhetne meg magának bármit.

Bagzerka: De jóóó, úgy átérzem amit érzel :) Mi még várjuk a szerződés tervezetet aztán remélem mi is köthetjük az új lakásra a szerződést. De költözés csak a télen lesz valószínű.
Mihamarabbi költözést nektek! :)

Kép

Kép
starlark

Konan!

Nekem is 2000 az érték, és tegnap voltam a dokinál, mondtam neki, hogy a védőnőm rámhozta a frászt, ő erre azt felelte, hogy ő nem aggódik. Most is 2000 az érték, és nem aggódom! :) Egy barátnőmnek is végig 2000 volt az érték, és ott sem volt semmi komplikáció.

Blúmi!

Remélem, tudsz sokat pihenni. Most megnéztem neked, nekem a Nagylányommal a 30. héten írt először a dokibácsi kinyílt méhszájat, de elejétől koraszüléssel (na nem, a 24. hétig vetéléssel fenyegetett), és mindezt azért, mert annyira rettegetem már a vizsgálatoktól, hogy betonkemény hassal mentem be mindig vizsgáltra... Na mindegy, a lényeg, hogy sok pihivel végül a kiírt nap után eggyel jött világra a Nagyom! Úgyhogy nyugalom, testi-lelki, és nem lehet gond!!

Kép
Kép
sarkantyúka

Lányok, azt hiszem, most sikerült! Az első pocakfotóm! :) Ha a férjem nem hajlandó továbbra sem készíteni ilyesmit, akkor az arcom nem lesz látható, mert az előszobában (ahol a nagy tükör van) nappal sincs elég fény. A tükröt meg, megígérem, lepucolom. :oops:

Kép

Kép
Kép
sarkantyúka

Blúmi: Nem kaptam meg a privit ...

Sarkantyúka: Szép a poci és vékony a "gazdája" :)
Vendég

bejci, bagzerka: köszi a névválasztásos dícséreteket!!!

bejci: hozzám is eljöhetnél takarítani :D Nekem semmi energiám jelenleg. Vérnyomásom annyi, hogy védőnő szerint ez az alsó határ, amivel még lehet élni :? És néha a gyermek is valami létfontosságú szervre fekszik jobb oldalt, olyankor még a lábam megemelni is fáj...

honey: ezt a kemény csaj dolgot megbeszéljük, ha hazajöttem a nagy útról, oké :wink:
De eddig a dokim "mintapáciense" vagyok. Mindig megkérdezi: vérzés? nincs, haskeménykedés? nincs, panasza? nincs.
De gyorsan kopp, kopp, kopp. Nem szeretném, ha elkiabálnám.

Kép
dorka78

Sziasztok!

Bocsi,de csak most engedett be a gép :( :( :( Nem tudom miért csionálja ezt mostában????

Szóval szopipárna: Nekem mikrogyöngy töltetű van és az óriási méretű. Nagyon szeretem,teljesen át tudom ölelni a lábammal kezemmel és nagyon jó vele így aludni. Nem tudom a tönköjös milyen lehet.

HÚÚÚÚÚ lányok nagyon szépen kerekedik mindenkinek a pocija. A "listavezetők" Szeder és Bagzerka méret alapján. Hétfő rólam is fokép készülni akkor lezsek pont 6 hónapos. :D

Honey!

Nagyon megilyesztett a hasfájásod amint tudsz gyere! Szorítok.
Bocsi,de most mennem kell. Szép estét

Kép
Kép
a.m.

Hi!
Én is túl vagyoka terheléses cukron... Én a glükózt már elözö este bekevertem és reggel csak a citromot adtam hozzá. Igy is szörnyü volt, még jó, hogy reggel még hüvös volt odakinn és gyorsan kimentem sétálni aztán meg kinn ücsörögtem egy padon...
A tegnapi vérkép egyébként jó lett, van 2-3 csillag, de az csak a szokásos, ilyenkor normális.

Táblit majd kiegészitem, és holnap dobom, csak az itthoni szerverünk még mindig ki van kapcsolva éslutsa vagyok beizzitani (nem mintha sokmindent kéne rajta állitgatni, csak egész nap nem voltam itthon.

Na, megyek is.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Bejci! Valamit nagyon elbénáztam. Elvileg elment mégegyszer!

Sarkantyúka: köszönöm!

Kép
blúmi

Blúmi: Most megkaptam, és válaszoltam is!

Csajok!
AKinek van rá lehetősége menjen kismama masszázsra! Nálam ma volt másodszor a masszőrnő, fél óra hát-kar,fél óra talpmasszázs...
Mondjam vagy mutassam? Kép

Naggyyyon jó volt!
Vendég

Akkor én is felteszem az első poci képemet. Az életben is nagynak tűnik, de így fotón meg egyenesen hatalmas.
Pont most érzem, hogy mintha kevés lenne a bőröm, úgy feszül a hasam.
Kép poci

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Bejci én Bükkfürdőn voltam kismami masszázson tényleg nagyon jó :) aki teheti tényleg menjen el :)

Ági: Te is? olyan mintha szorítana a naci pedig nem is, nem kellemes...
csíkok még nincsenek, már kenegetni kéne?

Kép

Kép
starlark

Hello!

Rakok képeket, ha nem baj. :D

Puffancs arca profilból:
Kép

Keze ökölben (az arca előtt, de az nem látszik):
Kép

A "teknősbéka", ami a lányoknak nincs: :D
Kép

Happy-happy-happy! :lol:
Monee

Monee

monee85

Starlak!

Olyan, mintha szét akarna durranni a pocim, pedig bugyin kívül nincs semmi rajtam.
Szerencsére csíkok még nincsenek, de sokat viszket, így mostmár nem csak akkor kenem, ha eszembe jut, hanem próbálom minden este.

Monee!

A kezét és a teknősbékát látom, de valahogy az arcát nem, pedig nekem már ráállt a szemem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szép Reggel! :)

El vagyok anyátlanodva, a párom elutazott két napra, tudom nem nagy cucc, de ilyen ritkán van, és most kicsit szomi vagyok :(

Ági: ott van az, a bal oldalára koncentrálj a képnek, az arca jobb felé néz. Én a teknőst nem tudom kivenni :)

Monee: Mégegyszer gratula, nagyon kis formás, helyes baba arca van :)

Ééés elegem van a lábikra görcsből, iszom a Mg-ot a Ca-ot időben jól elválasztva és mégis minden hajnalban belefutok, már nyújtózkodni se merek.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Köszi csajok! :D

Ági!

Gondolatban vágd el kb. középen a képet és csak a bal oldalát nézd, az az egész a pofija. A jobb profil látszik, szemmel, orral, szájjal és puffancs arccal és állacskával. :D

Starlark!

Nekem minden este lefekvéskor szokott ilyen lenni. :( Rakom ide a lábam, rakom oda, de sehogy sem jó... nem tudom mi a jó megoldás. :?

Monee

Monee

monee85

tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!!

Monee nagyon kis helyes arca van a kisfiadnak!!! Nagy gratula hozzá, Én látom mindenét a kis teknősbékát is mert Nekünk is ilyen van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Starlark nem irigyellek a görcsért! Engem szerencsére elkerül!! Elhiszem, hogy szomi vagy mert nem lesz a párod, Én sem szeretem! Bár Nálunk is csak rithán fordul elő szerencsére!

Konan egy tuskó volt ez a nő! Remélem ma már jobb a kedved!! Csak Annácskádra gondolj :lol: :lol:

Bagzerka gratulálok a szerződéshez, már egyre közelebb a CÉL!!!!!!! :):) Nemsokára már ott ébredhetsz!! :lol: :lol:

Sarkantyúka nagyon csini kismami vagy szép poci! :):)

Ági Te is nagyon csini vagy és cuki a pocid!! :):

Kép
Kép
lanta

Bagzerka egyutterzek veled a reggel ott kelunk fel dolog miatt!

Mi most epitkezunk. Eddig anyosomeknal laktunk, de ok is eladtak a hazat es ok is most epitkeznek. Ugyhogy most osszecuccoltunk mindent a cuccokat elvittuk az egyik sogornomekhez es a masik sogornomeknel alszunk addig, amig nem lesz hazunk. Remeljuk osszel be tudunk koltozni.

Ugyhogy mi ketszer is koltozunk. De dobozolni szerencsere csak egyszer kell.

Az utobbi hetekben hetvegen meg este nem csinaltam mast csak dobozoltam. Orulok, hogy vege (egyenlore).

Most volt az elso este, hogy sogornomeknel aludtunk.

KépKép
druska

Nagyon csini kismami fotókat láttam,csini pocakokkal!!

Márti
Te már megcsináltad a terheléses cukor vizsgálatot?
Korábban akkor szokták ha van terhelő családi anamnézised.tulsúly esetén ill 30 felett vagy ha előző terhességben volt gestatios diabetes.
Amúgy a szűrés ideje 24-28.hét.
De azért nem kell túlzottan aggódnom ha most minden rendben….

Honey
TPHA=Treponema pallidum haemagglutinatiós teszt: a syphillis (lues,vérbaj) korokozóját keresik.
Régebbi leleteiden VDRL-ként már szűrni kellett.

Monee
gratula a kisfiadhoz!!! Örülök,hogy minden rendben.

Konan
megértem,hogy elszomorodtál a tegnapi napodon...rossz,hogyha valakinek rossz napja van és akkor azt egy kismamin tölti ki!!!

Emma már egy kilós!!!! 26 hetesnek felel meg.
FL=50mm,BPD=60mm. Olyan ügyi,hogy ilyen nagy már!!!
Először medencevégű volt majd egy hónapja fejvégű most újra a popsi van lenn!!
De a dokim lelkes volt,hogy másodjára már simán megszülöm popsival is….háááát én azért szeretném ha fejvégű lenne végül.
De még van csomó időnk és a babák 96%-a tudja a dolgát,hogy be kell fordulniuk,remélem Emma is így tesz.
Jaaa…és még mindig csajszi ám!!! Kezdem teljesen elhinni,hogy a kislány verzió az igaz!
holka

Sziasztok!

Starlark, én úgy gondolom, pont a csíkok előtt kell kenegetni, ha hiszel benne. Mondjuk én azt olvastam, hogy javarészt öröklődik a csíkozás: ha Anyukádnak van, Te is esélyes vagy rá. De biztos használnak a krémek is. (Nekem csak a jobb mellem lett csíkos, szülés után, tejbelövelléskor, azt eszembe se jutott kenegetni, mondjuk a hasamat sem kentem.)

Lanta!

Közben eszembe jutott, hogy hiszen Te még szoptatsz! Akkor aztán végképp nem csoda, ha rengeteg eneriát elhasználsz! Cipeled Kornliát, szaladgálsz utána, háztartást vezetsz.. Más, mint amikor az mebre az első gyerekét várja.

Bejci!
Megkérdezhetem, mennyi volt a kismama-masszázs? Erősen kacérkodom a gondolattal :) Esetleg megírhatád priviben, vagy mindjárt bejelöllek iwiw-en is :) Köszi!

Hú, úgy látom, Honey ma nem dolgozik. Remélem, minden rendben!!

Kistiggrincs, köszi az Istvános infót. Akkor vmelyik szerdán rászánom magam az előadásra. Gondoltam, hogy pont úgy jön ki, hogy nyáron nem lesz egy darab előadás se, csak szeptemberben :)

Szeder!
Képzeld, én is állandóan, kényszeresen pakolok. Mondjuk ez a lakáson - a Nagylányomnak köszönhetően - nem látszik egyáltalán, de halálosan idegesít, ha nincs körülöttem harmónia.

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!

Honey: remélem rendben vagy!

"ami a "normális" evést illeti.... ha egy átlagos menünek a bableves csülökkel+ kenyérrel, főételnek tepertős túróscsusza majd gundel palacsinta annak számít... nos, akkor igen normálisan eszem"

Ez szerintem teljesen normális menü :D Csak épp megéheztem tőle, pedig most fejeztem be a reggelit :D

Konan: remélem mára jobb a hangulatod. Védőnéni: basszus, ne máson töltse ki ha rossz napja van!

Monee: gratula a kisfiúhoz! :) Helyes gyerek :)

Bagzerka: szerződéshez gratula! :D

Sarkantyúka, Ági: helyes poci :)

Bejci: takarítani hozzánk is lehet jönni :twisted:

Starlark: én csak úgy tudok görcs nélkül nyújtózkodni reggel, ha nyújtozkodás közben erősen visszafeszítem a lábfejem.

Holka: már fél kilós? :) Nőnek mint a bolondgomba :) Kíváncsi vagyok mi babánk mekkora lehet :)

Kép
kistiggrincs

Sarkantyúka: tegnap volt a kórház bemutatása, meg lehetett kérdezni a szülésznőtől és a főorvostól egy csomót. A jövő heti téma a szüléstörténései, aztán jön a Relaxatio, majd a Fájdalomcsillapítás, utolós előti alkalom a Gyengéd születésről szól, az utolsó pedig a Babaáploás, szoptatás.

Én nagyon élveztem, meg tudtam kérdezni ami engem érdekelt, jófej volt a szülésznő is :)

Kép
kistiggrincs

Monee!
Gratulálok! Mondjuk én most csak erősen nézem a képet, de nem tudok rajta kivenni semmit. :( Majd még lesem.

Bagzerka!
Akor végülis mikor fogtok az új lakásban ébredni? Jó nektek! :)

Holka!
Úgy látom, a lányaink nagyjából egyidősek :) Nem fura, hogy ekkora Hölgy mellé jön egy másik baba? Néha olyan kicsinek látom még a Nagylányom...

Druska, mikor lesztek készen?
sarkantyúka

Sziasztok csajok!

Köszönöm az aggódást! :)
ma már minden ok, a fekvés megtette a hatását. Mondjuk tegnap a falat kapartam! :? Nem görcs volt hanem valami egész furi érzés. És amit Flóra művelt, az nem semmi volt. Biztos volt összefüggés a két dolog között.
Nem rég még irigykedve hallgattalak titeket a mocorgásról... ehhez képest tegnap éjjel fél 1-kor már könyörögtem Flórának, hogy csak 10 percre haja abba a rudosás, amig elelszom. :lol: Aztán felőlem folytathatja... Szerintem egy precet sem alutd tegnap, az egész hasamat bejárta.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sarkantyúka már nem szoptatok. Kornélia két hete úgy döntött, hogy már elég volt!!! Mutattam neki délután a cicit erre Ő szépen kinevette és csóválta a fejét, hogy Ő bizony már nem kér!!! Annyira édi volt!!! :lol: :lol: :lol:

Honey remélem jól vagy!! Jelentkezz ha tudsz!

Kép
Kép
lanta

Teszek fel egy képet a babakocsinkról. Nem új darab (2 éves), de nekünk megfelel, és fontos szempont a jó erős csomagtartó! :)

Kép

Aztán most megint csöndben maradok, megyünk a játszótérre :)

Kép
Kép
sarkantyúka

Honey! Közben látom itt vagy!! Örülök, hogy minden ok!!

Kép
Kép
lanta

Meg jött a TOXOPLAZMA eredményem!!
Már volt fertőzésem, jellenleg immunis vagyok. Akkora kő esett le a szivemről, hogy el sem tudjátok képzelni!!! :D
:D :D
Holka, ugye jól értelmeztem az eredményt: IgG 204,9 IgM: negatív ??

dorka, irigykedem ám nagyon hogy ilyen "eseménytelen" a terhességed!! :)

monee - GRATULA KIS KUKISHOZ!!

Sarkanzyúka, cuki a poci!! Önkioldó a gépen? :) És akkor tudsz csinálni magadról.

konan,
sajnálom, ami veled történt! Ezek a dokik, védőnők imádják paráztatni a kismamikat!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey orulok hogy minden rendben!
Mostanaban nekem is beindult a picike! Csak a bal oldalamon tudok aludni. Mert ha jobb oldalra fekszem, vagy ha pl tul sokat eszek egyszerre a bordam at akarja szurni a belso szerveimet. Legalabbis ezt erzem. Nem tudok meg levegot venni se rendesen.

Ejjel meg nem tudok visszalaudni, pisi utan, mert ki karja rudni a haz oldalat! - bar ez utobbit nem banom :lol: Neha munka kozben is razendit en meg nem birom ki nevetes nelkul. Olyan furi, hogy en itt tok koncentralok, hogy el ne rontsak semmit, o meg elkezd paradzni odabenn - mintha azt akarna mondani, hogy en is itt vagyok am! A tobbiek meg csak neznek, hogy min rohogok.

Lanta:

remelem szeptemberben be tudunk koltozni. De ez mind a kozmutol fugg igazan. Parom a hazat lakhatova tudja tenni addigra, csak kerdes hogy legalabb a vizet, csatornat, villanyt be tudjuk e kottetni. Magy a para a rendesen ez ugyben... :(

Konan ne foglalkozz a vedonovel. Nem tud az semmit. Kivancsi lennek ra, hogy volt e mar egyaltalan terhes? Vagy csak a konyvei alapjan okoskodik?

KépKép
druska

holka!
nagyszerű... ilyen nagy már a kis drága :)

Honey!
örülök, hogy minden rendben... :)

Mozgás a babánál:
KÉRDEZNI is akartam, hogy szerintetetk normális, hogy állandóan mozog a babám.. csak akkor nyugszik el, ha én is alszom.. éjszaka.. no meg a délutáni szunyókáláskor.
én már kérdeztem is az orvost, és a védőnőt is, hogy nem - e abnormális a sok mozgás.. én már ezen is paráztam.. a neten sem találtam erre választ, csak azt írják mindenhol, hogy :
A SOK MAGZATMOZGÁS MEGNYUGTATÓ LEHET A MAGZATOT ILLETŐEN..
tehát, hogyha sokat mozog, akkor kap elegendő oxigént, és tápanyagot..
de.. én tényleg aggódom amiatt,hogy hogyan lehet ennyit mocorogni.. egész álló nap...
MOST
HONEY is írta látom, ezek szerint nem én vagyok egyedül aki egész nap érzi a mocorgást?? Én már olyankor is érzem Adélt, amikor mondjuk épp porszívózom, vagy sorban állok, tehát nem csak ülve, és fekve..
most tuti hülyének néztek, de tényleg megfordult a fejemben, hogy nincs - e valami idegrendszeri probléma vagy betegség, hogy ilyen sokat mozog..
-kérem reagáljatok--- és ne nézzetek hülyének!!! -kérem-

szeder74

jaa.. a másik parám, hogy nehogy összegabalyodjon a köldökzsinórral emiatt, hogy állandóan hol, fenn van a feje a köldökömnél, hol lenn, van, hogy oldalt -tegnap este keresztben volt- ma reggel ismét lenn a feje.. érzem.. tiszta HÜLYE vagyok már..de a fiaim nem válltoztattak ennyit a fekvésükön.. és kevesebbet is mocorogtak, mint most ez a pici lány. lehet, hogy idiótának néztek a paráim miatt.. az is lehet, hogy nem véltetlen :?

szeder74

most velem lesz tele az oldal..

de hozzá szeretném tenni, hogy nagyon-nagyon örülök, hogy sokat mozog Adél, de aggódom,hogy ez normális -e?
-bocsi csajok, hogy itt "izézom" de már rég szerettem volna megosztani veletek ezeket a gondolatokat..
most eldugulok..egy picit...

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?