Új privát üzeneted érkezett!

Panndi: Nyelvtanból 1-es az előbbi hsz-emben a kerékpáros lányról szóló mondatom :oops: :D De biztos érted, hogy mit akartam írni :D
lamme
 
 


remélem, nálunk is csak időszakos ez az éjjeli cécó...eddig jó dolgom volt, szóval most nehezen viselem :?

Lamme: Én is hasonlóan tervezem a kaját Barnusnak. Reggel szopi, tízórai gyümi, főzelék ebéd, uzsira én majd inkább tejtermékeket szeretnék (ez persze még odébb van), este pedig maradék főzelék+ szopi. Ettől a péptől nem tudom miért tartok, pedig a védőnéni is ajánlja.

Panndi: Zsófi nagyon cuki kiskópé :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


lamme: értettem hát :wink:

Zsófi is így eszik, avgyis evett, amíg keleltt neki a tej: reggel szopi, tízórai gyümi, délben főzelék, délután gyümölcs rizsnyákkal, este tejpép, fürdés után szopi. Most már ugye szopik nincsenek, illetve mióta későn kel, kimarad a tízórai.
Vendég
 

 
 

Hát lányok én csak ámulok meg bámulok... Ilyen menüsort én Lillának alig bírok lenyomni a torkán most, nem 6-8 hónaposan. Kezdem azt hinni Lilla egy anyatej-függő-tejszívó-vámpírka! :roll: Pedig tömöm-itatom mindenféle cuccal, meg is eszi, de az anyatejnek mindig marad hely! :shock:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jaj és elfelejtettem a kis mosolyalbum Zsófit megdicsérni, nagyon drága a képeken. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


iLDI: és ha egyszerűen nem adnál kaja után neki cicit? én így váltottam ki, amikor már elégnek éreztem a szilárdat, egyszerűen nem volt több szoptatás. De lehet, hogy én csináltam vmit rosszul...passz

nem tudom, náluk egyenlőre nincs külön uzsi és vacsi, hanem 17.00kor van a főzelék, és 20.00kor az esti szoptatás. Előtte meg 13.00kor ebéd, most még szoptatás. És nem is tudom, hova zsúfoljak be még egy kajálást...
ja és délelőtt nálunk is gyümölcs van....fél10kor

meddig kell hámozni a gyümölcsöket??? pl meggyet lehet héjastól turmixolni? vagy passzírozni kell? ma passzíroztam, de így csak lé maradt belőle, nem gyümölcshús. AZ almát gondolom sokáig kell hámozni...az elég kemény...
Vendég
 


Én a meggyet csak turmixoltam, nem volt vele gond :)
Vendég
 


Na, ezt már én is akartam kérdezni, amit Babett írt. Lassan jön a meggy, meg a cseri (tegnap már láttam a piacon). Hogy lehet ezt majd adni nekik?

Nálunk a menetrend: 1/2 8-kor reggeli cici, 1/2 11 tízórai cici (ide jön majd a gyümi), 1/2 2 ebéd főzelék + még cici, de ez már csak kb. egy hét, aztán elhagyjuk, 5 uzsi, és 1/2 9 vacsora ezek még szintén anyatej.

megint nem volt túl jó éjszakánk :cry:

KépKép
kutyfül
 
 


És mikor adtad Zsófinak először?

KépKép
kutyfül
 
 


Barnabás épp a macskákkal "beszélget". Nagyon édi :lol: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Panndi: Zsófi nagyon édi a képeken! :D
Ez az etetőszé nektek hogy vált be? Én is inkább a fa híve lennék, de nekünk egyelőre műanyag van, aminek nagy a támlája, nagy a tálcája. Zsófi ebből is kimászik, pedig bele is lehet kötni, rendesen. Zsófid nem szokott még kimászni belőle? Csak azért kérdem, mert mi is gondolkodunk rajta, hogy kéne egy hasonló fa, de félek, hogy Zsófi kiesne belőle...

Babett: Amikor Zsófi hasonló korú volt, nekünk is hasonló volt a napirendünk, azzal a különbséggel, hogy mi először a délutáni szopit váltottuk ki gyümivel. Ez nálatok kb a 17 órai. Egy idő után beálltunk a mostani menetrendre: 7kor reggeli, 1/2 10kor tízóraira gyümi/babapiskóta, 12-fél1kor ebéd, 3körül uzsonna gyümi/joghurt, 6-fél7 vacsi és utána még kap 1,5 dl tejpépből készült tejcit. Ezt eddig lefekvés előtt adtuk, de most a héten átszoktattuk, hogy fürdés előtt igya meg, hogy az esti fogmosás után már ne egyen/igyon semmit. Ez a napirend kb akkor állt be nálunk, mikor már csak reggel-este volt cici.

Cseresznye-meggy: Nem nagyon tudok nyilatkozni, mert tavaly, mikor szezonja volt, Zsófi még pici volt. Azóta adtam neki befőtt formájában, de már nem kellett neki pépesíteni, mert meg tudja rágni. De azt mondta a dokink, hogy kisebb babánál vigyázni kell vele, mert nem biztos, hogy elsőre tetszik majd a pocijuknak. Hasfájást okozhat.

Én is teszek fel egy evős képet. Zsófi most kezdi próbálgatni az egyedül evést. Van amikor nem hajlandó tőlem elfogadni semmit, ő akar enni kanállal-villával. Hát egy ilyen pillanatot kaptunk le. :wink:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Kép Kép

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


7 hónaposan kapott először meggyet.

Hááát, etetőszék jó, de a Tiétek sokkal biztonságosabbnak tűnik. Kimászni nem tud ugyan belőle, de bekötve sincs :?
Vendég
 


kutyfül: a meggy az első gyümölcsök közt van, amit adhatunk neki, tehát nyugodtan próbálkozz vele! én most még fagyasztottat adtam neki. A cseresznye már veszélyesebb, mert hasfájást okozhat, ahogy nálunk is. Legalábbis ha én bekajálok belőle, nekem problémám szokott lenni. Azért majd adok azt is kicsit, ha érik júniusban. Epret viszont nem, sőt én sem merek enni... :cry:
A szakkönyv 8-9 hónapos kortól javasol szilvát, cseresznyét, és 4-6 hótól meggyet!
kutyfül, látom a menetrendetek hasonló, csak én a ebéd helyett a délutánt váltottam ki először, hogy arányosabban oszoljon el a szoptatás, és szabadabb legyek délután. Kicsit talán őnző módon, de sebaj. És reméleve, hogy kevesebb bukás lesz...de sajnos a gyümi még visszajön, főzelék szerencsére nem, az elég sűrű. A hétvégére veszek HOLLE rizskrémet és köleskását, azzal fogom sűríteni a gyümölcsöket délelőtt, így táplálóbb és sűrűbb is lesz. Kíváncsi vagyok....majd beszámolok! de nem könnyű beszerzezni, már 2 bioboltban is kerestem...

panndi: ez jó, akkor én is turmixolom, szerintem sem vészes a héja...

eperke: Zsófi helyes! és milyen nagy már a "pocakbaba" is :lol: Ő mi lesz, tudod már? vagy írtad már? nem emlékszem...
Vendég
 


Babett: Köszi a Zsófi dicséretet! Hát, igen, a pici is növekszik szépen. Nem is bírom már lassan a lépést taartani Zsófival... Amúgy nem tudjuk mi lesz, mert most nem szeretnénk. :wink: Hétfőn megyek dokihoz, kiváncsi vagyok mekkorát nőtt, de biztos jó nagyot. Nem hiába fáj a derekam...
Boti isnagyot nőtt már, épp tegnap néztem meg a 6 hónapos képeit. :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


babett: én Kenguru Kid boltban szoktam venni, ott szinte mindig van Holle cucc.

Zsófi szilvát is evett már, karfiolt, korábban, mint 8 hó, semmi baja nem lett tőlük.

eperke: ez tök jó, a második baba nemét azt hiszem én sem akarom tudni. Vagyis tekintettel arra, hogy szinte minden babaruhánk rózsazsín, talán mégsem ártana majd tudni :lol:
Vendég
 


Babett!
Mi is így csináljuk/tuk, kb. fél óráig minden ok volt. Utána jön a szopikönyörgő mutatvány. :oops: Ha durvább a helyzet, akkor addig el se fogadja a másik kaját, szemembe köp mindent, amíg nincs cici. Szerintem egyáltalán nem csináltátok rosszul, szóval ne aggódj. Mi is próbálkozunk. Szülinap után szeretném elhagyni a déli szopit, de ez nálunk nagyon nehéz lesz, ez már most látszik. A cél, hogy 9 és 6 között Lilla rendes kajákat egyen csak. Többről egyelőre nem is álmodom. Én egy éve ezt nem így akartam, de ma olyan aranyosak voltak a védőnők és a dokik is, dicsérték milyen jól van így, kicsit megnyugodtam.
A másik gáz, meg hogy imádok szoptatni :oops: , csak ugye így elég gyenge esélyünk van a második babóra. :(

A meggyet mis nyolc hónaposan próbáltuk, fagyasztottat, de héjastul turmixoltam Panndihoz hasonlóan. Lilla nincs hanyatt esve tőle, édes almával vegyítve azért lecsúszik. Szilvát mi hét hónaposan már ettünk- ennek a héját nem szabad, de bevallom én lusta voltam kínlódni és bébikajcsiból ettük. Lilla nagyon szereti.

Eperke!
Köszi ezúton is a kuponokat, küldtem egy privit.
Nekünk fa etetőszékünk van, de én nem ajánlom senkinek. Olyan, amit szét lehet szedni asztalnak, széknek. Ez ugyan párnázott, meg lábelválasztó is van, de bekötni nem lehet. Lilla hajmeresztő mutatványokra képes benne, ezeket inkább nem is részletezem. Otthagyni benne egyáltalán nem lehet (ezalatt nem órákat, hanem másodperceket értek :oops: ) Az elején kényelmetlennek gondoltam neki, most meg veszélyesnek. Ha nem anyósomék vették volna, már tuti kerti kisasztal lett volna belőle. :oops: Így csak álmodom, hátha a másik babával egy jó tündér hoz egy biztonságosabb etetőszéket is. :lol: Nem lebeszélés akart lenni, de én nagyon átgondolnám a helyetekben a cserét. Pedig nem vagyok egy nyavalygós fajta, én minden cuccunkkal elégedett vagyok akár mi választottuk, akár ajándékba kaptuk, ezt az etetőszéket kivéve. :?

Zsófi nagyon édes a képeken. Lilla a kanállal csak a haját tudja még összekenni. 8)

Meg Panndi Zsófi is nagyon édes, tiszta mosolygó baba.

Ma voltunk doktor-védőnéni párosnál. Összegezve az egyéves státuszjelentésünk.
Lilla 8950 gr (csak 20 gr hízott három hét alatt :oops: ), de teljesen elégedettek a súlyával. 72 cm-nek mérték, ezt kicsit keveselltem (80 ruhákat hordunk), de amúgy nagyon ficánkolt.
5 fogacska, jön a hatodik. Édes-aranyos volt énekelt a doktornéninek, na persze halandzsa nyelven. Azért, hogy minden ne legyen kerek, kaptunk a Margit Kórházba a fejlődés neurológiára egy beutalót a nem mászás miatt. :cry:

Hát ma ennyi volt, megyek rendet rakni.

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett én az életem feladtam mire elsőnek beszereztem ezt két Holle cuccot. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


babett: akartam mondani, ha nem kapsz, szólj, megnézem itt, és postázom :)

Meg ha már kuponok: érdekel Titeket pár kedvezményes DM kupon?
Avent tanulóüveg-szett, MAM Ulti nyugtató cumi (ingyen), babylove melltartóbetét, laktoherb tea (ingyen), huggies pelenka, libero pelenka. Ezeket én nem fogom felhasználni, szóval szívesen postázom :)
Vendég
 


Ja, amúgy ennyire nem szeretek ám postára járni, mint ahogy az előző hozzászólásomból kitűnik :lol:
Vendég
 


Eperke: Zsófi nagyon komoly és szakszerű, ahogy eszik egyedül:)

Akkor lassan megpróbáljuk a meggyet, köszönöm a hozzászólásokat.

Babett: Én a 10 órait akartam előbb kiváltani, de védőnéni javasolta az ebédet, merthogy a főzelék mégiscsak táplálóbb.

Ildi: Lilla egyáltalán nem mászik?

Dm kupon: Nekem is van, ha valakit érdekel: johnson védőkrém, fürdető, avent tanulóüveg, laktoherb-tea, gabi-mosópor

KépKép
kutyfül
 
 


Ildi: Niki még nem úgy eszik, ahogy írtam, ez még Vivinek volt a menüsor kb. 8 hónapos korától (nem emlékszem pontosan). Célunk, hogy Nikinél is ez legyen :D Vivi megevett bármit, amit elé raktunk, vele könnyű volt. Nikivel egyelőre ami biztos, az a tízórai gyümi és a vacsorára a tejpép. Most próbálkozunk a déli főzelékkel, nem sok sikerrel :D A fura az, hogy nem egy szopibajnok. Sokszor keveset szopizik, és csak addig a 2-3 percig, amíg szükséges (de addig intenzíven), aztán részéről a fáklyásmenet, lecsatlakozik és vagy elkezd dumálni, énekelni, vagy ujjat szopni :shock: :D De hát elég neki, mert szépen fejlődik :D

Eperke: Nagyon aranyosan eszik Zsófi!!!
lamme
 
 


Ja, dm-kuponok: Nekem is vannak pl. avent itató, Libero, Pampers pelus, Johnson's-os termékek. Írjon, ha kell valakinek!!

Panndi: Én lecsapnék a Huggies-os, a MAM cumis és a Babylove-os melltartóbetét kuponjaidra :D Persze ha még valakinek kellenek ezek rajtam kívül, akkor osztozunk :wink:
lamme
 
 


jó, hogy írtátok, akkor én sem passzírozgatom a meggyet, beledobom a gépbe :lol:

kutyfül: ez a védőnéni nagyon zöldségpárti :lol: még jó, hogy gyümölcsökkel kellene kezdeni....de mindegy, a végeredmény ugyanaz lesz. A fiúknak meg mindegy, csak finom legyen. Ma lement a krumpli-répa duo alma nélkül. Egy változtatás volt, most sütőben sütöttem a krumplit. Talán így ízesebb volt....??? vagy csak jó napunk...?? passzz....esetleg próbáld majd ki sütve, ha párolva nem megy majd esetleg Barusnak. Az alma is finom sütőben sütve, csak elég időigényes. Kb 30 perc, de mindenhez jó.
Sajna nekem elfogyott a sütőtököm, pedig szerette Botond... :cry:

köszi panndi, de barátnőm már beszerzi a héten, aztán meg majd rendelek a netről, onnan is lehet...Aztán csak találok egy bioboltot vhol, ahol van. Itt Diósdon van egy hely, ahol bármit beszereznek, csak 100% hasznot tesznek a besz.árra, ami azért elég kemény...tiszta hülyék...!!
Vendég
 


lamme: küldd a címedet priviben, és mennek a kuponok :) Én a Pamperst elfpgadom cserébe, ha lehet :wink:
Vendég
 


Kutyfül!
Hát sajna Lilla sehogy nem mászik. :oops: Már mindent kipróbáltam ami módszer létezik, tudatosan ellenáll. :shock:
Az az igazság, hogy itt fél Monor megjárta már a neurológiát, sajna mi sem lettünk kivételek.
Apát és apósomat nagyon elkeserítette ez a neurológus dolog. Én ennyire nem estem kétségbe, védőnéni ismerősünk szerint ez tulajdonképpen senkinek sem ártana.
Reggel felhívtam a Margit kórházat, kiderült itt a gyerekeket csak 1 éves korig fogadják. Adták a dokit, hogy beszéljem meg Vele, hogy mi legyen. Nagyon rendes volt, kikérdezett, Lilla milyen, szerinte 100% feleslegesen küldtek el minket. Végül úgy döntött, hogy hétfőn még Lilla pont belefér az időbe, vigyem el megmutatni mindenki megnyugtatására. Szóval jó kis szülinapi tortúránk lesz. :)
De így legalább nyugodt leszek. Baromi messze van, de itt a Pest megyei Kistarcsai kórházból mindenkit gyógytornászhoz küldenek, így a beszélgetés alapján telefonon egy nem paráztató dokiba botlottunk, szóval inkább megnézetem.

Kuponok:
Nekünk többféle Johnson's termékes kuponunk van kiadó.
:D Ha más nem jelentkezik érte mi a Libero kuponokra aspirálnánk, ha másnak is kell, legyen az övé, mert mi már Eperkéék jóvoltából boldog kupontulajok vagyunk. :D

üdv mindenkinek, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Hétfőn van Lilla szülinapja? Huh, de nagylány!!! :lol: Jó, ha a doki nem paráztatós!! Ártani biztos nem árt, ha megnézi Lillut! Körülötünk is sok gyereket küldtek neurológushoz. Nekünk is volt rá esélyünk, mert Barnus egy darabig nem akarta emelni a fejét, ha felhúztuk ülésbe, de aztán összekapta magát! :lol: :lol: Hátha Lilla is így lesz vele, és a hétvégén elkezd mászni :lol: :lol:

Lamme: Ha küldöd a címet, én is küldöm Neked a Huggiesos kupont.

Babett: A sült almát már próbáltuk főttkrumplival, azt imádja Barnus! Igen, védőnénink nagyon zöldségpárti. Mikor mondtam neki, hogy adtam almát, barackot meg is jegyezte, hogy az nem főzelék :lol: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül! Igen hétfőn Lilla egy éves lesz! :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: szerintem jöhet a címed, és megy a libero kupon :wink:

Egy éves lesz, aztamindenit :shock: Én még most sem térek magamhoz, milyen gyorsan megy az idő...
Vendég
 


nekem is hétfőn van a szülinapom, de sajna nem 1 éves leszek...és nem is 21... :cry:
Vendég
 


Babett!
Azért annyira nem sok, ha jól emlékszem. :D Bár valamelyik nap én is ledöbbentem, hogy atya világ augusztusban 29 éves leszek. :shock:
Pont kedden volt a második házassági évfordulónk és megállapítottam, hogy rohan az idő... szóval azért én is tudok keseregni a korom felett. :lol:

Panndi! Küldtem privit! Köszi előre is.

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ildi: Köszi az infót az etetőszékről. Mi is pont olyat néztünk, amit szét lehet szedni kis asztallá és székké később, de ezek szerint nem túl praktikus. Zsófi ha be van kötve akkor is kimászik, úgyhogy inkább lemondunk róla, szerintem.
A haját meg mindenét Zsófi is össze tudja kenni a kanállal, még azért nem megy cseppmentesen az egyedül evés. De rajta vagyunk a dolgon :)

Nekünk is vannak még kuponjaink: Nivea törlőkendő, Huggies pelus ill. úszópelus, Gabi mosópor, Johnson's baby babasampon, babaápoló, babylove csepegésmentes itatópohár. Ha vkit érdekli vmelyik, szóljon nyugodtan. Lamme, esetleg a Huggies pelus?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


eperke: jó, hgy írtad a múltkor, hogy a pampers pelenkán a kukacot kell nézni, most olyat vettem, és ez tök jó, és tényleg jó vékony, nyárra jó lesz.....csak nekem olyan büdös, mindig azt hiszem, hogy tele van.... :?

ildi: azért én már a 29nek is örülnék... :wink:
Vendég
 


Ildi: elkevertem a prividet, nem tudtam rá válaszolni, de holnap mennek a kuponok Neked is, és lammenak is :)

Ha már így belejöttünk, van még pár augusztus 31-ig beváltható nem babás kuponom is, leírom, hátha valakinek jól jön: Astor Lycra körömlakk (600 Ft), Golf hajbalzsam (240 Ft), Londa Color hajfesték (140 Ft), Rexona for Teens (150 Ft), Nivea Hair Care gyémántfény hajformázó termék (200 Ft), STR8 izzadásgátló stift (350 Ft), műkörömreszelő (350 Ft).

Asszem ennyi :)
Vendég
 


Lányok köszi a válaszokat Dr. Végh-vel kapcsolatban :)

Lamme: nem szülök a másik dokinál, mert a Péterfyben fogok. Oda ment át a Végh dr., a HIETE-ről, azért kértem itt infót :)

p.
pynky
 
 


Sziasztok!

Ezt a kupon business-t :D :D

Köszi lányok a felajánlásokat, küldtem priviket :D

Ildi: Nekem még van Libero kuponom, ha megírod priviben a címed, akkor postázom :wink: Akkor most hétvégén nem csak gyereknapoztok, hanem szüliapoztok is? Milyen tortája lesz Lillunak? :D Ugye kapunk majd képeket? :D

Megnéztem a kuponfüzetemet (a múltkor emlékezetből írtam), és a már ott felsoroltakon kívül van még: Gabi lanolinos krém v. púder, Humana bébivíz, Manner piskóta

Panndi és Kutyfül: Ha még nincs rá jelentkező, akkor a Laktoherb teás kuponra is igényt tartok :D Igaz most Fitolacot iszom, és nagyon bevált, de amikor már nem lesz létszükséglet a szopi, akkor átváltok Laktoherbre, mert annak imádom az ízét :D :D
lamme
 
 


lamme: megy a laktoherb is :lol:
Én meg a Humana bébivízre pályáznék :wink:

Hihi, kéne nyitnunk egy kupon-közvetítő irodát :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kuponokat előre is köszi mindenkinek! :D

Lamme!
Húú azt csodálom, hogy a Laktoherb teát megbírod inni, nekem nagyon nem ment. Amúgy én világ életemben csak a gyümölcsteákat szerettem inni.
Úgy látszik, rosszul szocializálódtam. :D

Babett!
Én a kilóimból látnék kevesebbet szívem szerint, mint amennyi van. :oops:

Hétvégén özönlenek majd a vendégek, természetesen majd teszek fel képeket.
A tortát egyébként anyósom csinálja, csokis-tejszínes-gesztenyéset kértünk, szívecske formával. ÁÁÁÁ nem édesszájú család! :lol: Úgy tervezem a piskóta részéből Lilla is kap!

Gyertyafújó segítségnek már keresztlányom bejelentkezett. :D

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziaszok!

Hogy ezek a Zsófik milyen tündériek!? Drága csillagok! Csupa vidámság mindegyik kép, jó nézni őket. :D

Kupon-közvetiitésen jót nevettem. :lol:

Na, mostanra meg kiment a fejemből, hogy még mit is szerettem volna iirni. :oops:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon beindult ez a kuponosdi...De szerintem tök jó, ha vki fel tudja használni, nálunk a maradékokkal úgyis Zsófi játszott már. :D :D Ha más nem tart igényt rá, én a Manner piskótára bejelentkeznék. :D

Teák: Én sem szerettem egyiket sem, csak muszájból ittam. Pedig több fajtát kipróbáltam, de az íze egyiknek sem jött be.

Ildi: Akkor nem fogtok unatkozni hétvégén! :D Az a torta bizti nagyon szép lesz és finom is! :D Szerintem a krémből is megkóstolhat az ünnepelt egy falatkát :) :wink:
Bár nem jó, ha már ilyen kicsin hozzászoktatjuk őket az édességre, mi Zsófinál ezt elrontottuk...Szülinapi torta óta mindenféle sütiből kiköveteli a részét.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lamme: hétfőn postázom a kuponokat!

Babett: Én is örülnék, ha a 29. szülinapom lenne :?

Ha jól emlékszem Lamme, Te születtél nov. 28-án, amikor Barnus?

KépKép
kutyfül
 
 


Szisztok!

Panndi: Okés, küldöm a Humanat is :D

Ildi: Valószínűleg azért szeretem a Laktoherbet, mert ánizsos :D Én az Ouzo-t is imádom :D Nagyon fincsi tortája lesz Lillának!!!

Kuponok: Már megcímeztem a borítékokat, betettem a kuponokat is, de feladni csak valószínűleg kedden tudom. Megpróbálom a hétvégén, de ma és hétfőn biztos nem fogom, mert akkor szolgálatban van a párom, és nem merek egyedül elindulni a két gyerekkel olyan helyre mint pl. a posta :oops: :D
lamme
 
 


Kutyfül: Köszi a kupont!! Igen, én születtem akkor :D 29 év van közöttünk :D
lamme
 
 


Lehet, hogy én is csak holnap tudom feldobni a kuponokat, de igyekszem ám! :)

Jajj, holnap lagziba megyünk Zsófival :lol: Két lagziban már volt, még a hasamban, hát most teljesen átélheti :)
Vendég
 


Sziasztok, nekem ne kupont küldjetek, hanem valami jó kis tortát, jóóó nagy borítékban! :wink:

Andi, neked jó lagzizást, Ildi neked meg jó szülinapozást! Isten éltesse Lillukát!

Kép
waterlilly
 
 


Hűű, de ennék most tortát... :roll:
Vendég
 


Lagzis torta vagy szülinapi torta mindegy, csak finom legyen és sok! :D

Lillácskát Isten éltesse sokáig egészségben, boldogságban! Jó szülinapozást kiivánok! Fotómasináról nem megfeledkezni! (És a képeket kéretik ide is feltenni az ünnepeltről és a tortájáról is! :wink: )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Lilly: Már hiányoltalak!! :lol:

Panndi: Nektek jó mulatást a lagziban!!

Ildi: Nektek jó bulizást, kitartás a vendégsereghez!

Mi holnap megyünk babakocsit nézni a nagyfiúnak! :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Köszi, Kutyfül! Hát még mindig rossz a gépünk, most is kölcsön-laptopon nyomom...

Amúgy nem túl rózsás a helyzet nálunk, én majd két hétig beteg voltam, Eszti meg fogzik, bár foga még nincs, de nyügi, hiszti, nem alvás, éjszakai sírások már vannak... :( Jaj, ez olyan nehéz. Tücsi, te ezt hogy bírtad ki 3x???!!! :shock:

Kép
waterlilly
 
 


Lilly! Örülök, hogy jöttél és hogy meggyógyultál. :D A fogzást főleg Ádikámmal nagyon nehezen viseltük, de mindannyian túléltük. Gáborkám pedig most van benne, de egészen jól viseli (kopp-kopp).

Bea! Majd iirjad meg, hogy milyen babakocsira esett a választásotok!:wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: