Új privát üzeneted érkezett!

Anett!

Igen, járunk jógára. Majd hétfőn megyünk. Vettél már észre fejlődést mióta gyógytornáztok? Remélem nem sokára újra csatlakoztok ti is a jógás csapathoz. Ja és Málnus hajától még mindig el vagyok ájulva! :lol:

Anna!
Nagyon sajnálom a fülecskéjét. Én sem várnék egy hónapot, mutasd meg másik dokinak. Drukkolok!

Betty
Kép
rbetty

Anna :)
Privi ment.......

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Anna, annyit gondoltam rátok. Sajnálom Nórit, és szerintem is mindenképpen vidd el másik dokihoz!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Zitus, tegnap én is egész nap takarítottam, a felét se sikerült megcsinálnom. :? Boti meggyógyult teljesen?

Karmenékről nem tudok semmit. :shock: :(

Matteo, a szüléskor lettek sebek, méhnyakrepedés, hüvelyfalrepedés, gátmetszés és gátrepedés, ezek kívül-belül nagyon hegesen gyógyultak. Egy hüvelyi műtéten túlestem, és úgy volt, hogy a gátat is újravarrják, miután kimetszik a hegeket, de szépen gyógyul, így talán nem kell műteni. :D

Kinga, dr Kecskeméti László az orvosom. :D

Enikő, nemtom, hogy lesz, majd írok mélt, később valamikor.

Én a végkimerülés határán, hajnalban már bőgtem. Két hete elkezdett kelni éjjel Lali, most már ott tartunk, hogy óránként ébred és csak cicivel alszik vissza. Nappal semmit nem alszik, csak ritkán, és hipernyűgös, nem bírok vele. Apánk meg lecseszett, hogy az én hibám, én szoktattam cicire. Így legalább elalszik, előtte órákig cipelgettük, mire elaludt. Szóval nagyon kész vagyok, segítségem semmi, se a háztartásban, se a gyerek mellett, munka rengeteg. Eldöntöttem, hogy otthagyom az újságot, nem bírom tovább csinálni. :(
9 óta itt vannak a légkondiszerelők, nem tudok boltba menni, nem tudok főzni, lakás romokban, alig aludtam, azt is sok részletben, nem adtam be a gyed igénylést, hétfőn gyerekestől rohangálhatok a papírokkal, áááááááááááááááááááááááá baromira elegem van mindenből. :cry: bocsi a panasznapért. :oops:

Kép
szilcsi

Feltöltöttem néhány új képet végre! :D
Bocsi, ha sok, nem tudtam választani...:oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi :)
Sajnálom, hogy így kivagy, az éjjeli kelések rohadtul kiveszik az ember erejét, az tuti!! :( :(
Segítség nélkül, egyedül sztem kizárt egy ilyen pici gyerek mellett főzni, takarítani, dolgozni rendesen.
Én feladtam, hetente egyszer jön takinéni, akit most kihívtam a Sárgára is, mert képtelen lennék egyedül befejezni. Csak hétvégén főzök, hétközben hozzák a kaját (de tudom, nekem könnyű az étteremmel)

Boti már jól van, igaz még néha köhög, de az már semmi. (kopp-kopp)

Örülök, hogy megúszod a műtétet, az még nagyon nem hiányzott volna!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Csajok!
Nem kergültem meg! :lol: :lol: Csak tudjátok az az ember vagyok, aki magában keresi a "hibát". Most úgy éreztem, h rajtam is múlt a baba neme -holott tudom, h nem-, mert azon rágódtam, h sokat voltunk együtt a fogantatás körül és biztos a mohóságom volt a bibi... Persze ez az "állapot" csak addig tartott, amíg kibőgtem magamból a feszültséget, aztán visszatértem a hétköznapokba és nagyon örülök, h egsészséges a pocaklakóm.

Bibi!
Amit előző hozzászólásomban irtam, azt elsőfelindultságomban tettem. Azóta lenyugodtam. Valóban örülök, h egészséges.
Barninak sok puszit küldünk, neked kitartást a beszoktatáshoz.

Gira!
Czank nekem is csajt mondott Ábira 4D-n :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty!
Jó, h jelentkeztél!!! Szuper, h rájöttél, mi okozta a pöttyöket!!
Örülök, h tetszik a névválasztásunk, nekem még barátkoznom kell vele. (Én Árminnak hívnám, de engedek a férjemnek)
Vigyoridat pusziljuk!

Matteo!
Csúcs a fiad!!!!!! Ez a nézés.......áááááááááááá :lol: :lol: :lol:
A férjem is azt mondja, h lesz két klassz fiam, akik támaszaim lehetnek jóban-rosszban....

Csibe!
Gábor a szívtipró! :lol: :lol:

Anna!
Én is elvinném másik dokihoz a kislányod!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

BOLDOG NÉVNAPOT BOTINAK!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Információt szeretnék kérni. Olyan szülésznőt és szülészorvost keresek Szegeden, akik a beavatkozásmentes szülés hívei és gyakorlottak a gátvédelemben.

Jó babázást ill. jó szülést!

I.
invertita

Zsuzsu: sztem lányotok lesz, de ne is edd magad ezen, a lényeg, h minden okés. :lol:

Csajok: van, aki foglalkozik azzal, h mi van a fogamzásgátlók mellékhatásaként feltüntetve vagy csak én vagyok ilyen besz@ri??? :roll:

Kép
gyanixi

sziasztok!

gyors leszek, csak ami hirtelen eszembe jut
kisbetűkért illetve az összevisszaságért bocsi

Anna: nagyon sajnálom Nóri fülét! Remélem megoldódik és nem lesz semmi baj vele :( rémálom

Anett: tündéri Málnus, igazán zabálnivaló :)

Zsuzsu: Gratula az egészséges babához!
Esztiéknek nem volt jó a gépük sokáig, most már jó, csak ideje nincs :) Jól vannak!

Niki: Nah, én mást se csinálok (na jó, most hazudtam), csak ezzel foglalkozok mostanában...próbálok valami mellékhatásmentes fogamzásgátlót keresni amitől nem lesz hármaska....én itt befejeztem a családalapítást, 2 gyönyörű gyerek elég :)
namost ilyen nincs, nyugodj meg
vagyishát óvszer, de az meg nem tuti...bár gyakorlatilag semmi sem az
na mindegy, mostanában kivagyok ettől a témától, bocsi
asszem cölibátust kell fogadni
Lányod nagyon csini! :)

Zituska: Botinak nagyon boldog névnapot!!!!!!!
Nagggggyon édesek :)

Csibe: áhhh...gyönyörű, tudod :wink:

Szilcsi: nagyon csini vagy :) Lali édes
Gréti is pár hete volt palicson az állatkertben a szüleimmel
jó hogy nem lesz több műtét
kimerülés? mi az? én már annyira kimerültem, hogy nem érzem hogy kimerült vagyok :lol:

Gira: tündérbalzsam..ezen jót röhögtem :lol:

Zita: Szandi tüneményes :)

Cseppek: hajrá kistesó! :)

Enikő: Autó? gyerkőcök édesek még mindig :) látom Boginak nőnek a fogai :)

Kinga: Igen, köszi jól vagyunk, egyre könnyebb minden, pedig nem hittem...
Rengeteget vagyunk kint, délelőtt is, délután is játszótér, gréti játszik, levi alszik a babakocsiban olyankor
hasfájás alakul
cumit minimálisan használjuk, van hogy egész nap nem is....szóval nem vészes

Bibi: Melyik oviba ment volna Barni? És miért nem viszed? hogy oldjátok meg majd a felügyeletet? nagymama? vagy tesó lesz? vagy nem dolgozol?
Sajnálom, hogy így szenvedtek ezzel a beszoktatással :(

Betty: Flóra tüneményes!

Zsuzsiról és Dénesről mi hír? (Flóráról jutott eszembe, picit szerintem hasonlít Dinire)

Karmen ezt írta ma sms-ben: neg. lett az arcüreg, szerdán végre oltották, most várunk 1 hetet, hasson, haza csak utána
jún.24-én 1,5 órás műtét lesz
Norbinak drukkok mennek!

nah, még jó hogy rövid voltam!
jó hétvégét mindenkinek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, tehetnél fel friss képet a fiatalúrról. :lol: Súlya? Olyan szépen hízik. :D Kimerülés - már én is kezdek átesni a holtponton. Megírtam két cikket, és vasalok. Persze Lali 2 és fél órája szunyál. :roll: :shock: :lol: Kis gazember. :lol:
Cumi nálunk is van, eddig nem kellett neki, csak az ujja, most már elfogadja, de inkább csak játszik vele, kiveszi és megpróbálja visszadugni a szájába. Én nem érzem ezt nagy tragédiának.

Zitus, poranyón én is gondolkodom. De ha meg nincs munka, meg tudom csinálni simán a házimunkát. Örülök, hogy jól van Boti. Sok boldog névnapot neki!!! A képek szuper jók, Noémi már igazi nőcis forma, nem olyan kisbabás már. Boti meg egy édes huncut. Jó sok haja van, szép dús. :D (Alig várom, hogy kimehessünk hozzátok. Megkukulok itthon egymagam.) :lol:

Karmen jó, hogy adott hírt magukról. Szép kis nyaruk lesz így. :( Szegény kis Norbika. :cry: De legalább az arcüreg nega lett. Már ez is valami.

Bibi, tényleg, mi lesz az állással? Sajnálmo, hogy megszenveditek a beszoktatást. :(

Mennem kell, felébredt.

Kép
szilcsi

Sziasztok lanyok! :lol: :lol: :lol:

Szilcsi: :cry: Nagyon sajnalom ami veled tortent...szuleskor, biztos sokaig voltak fajdalmaid, gondolom ehez kepest az en csaszarom kutyafule...meg jo hogy nem kell ujra muteni. 8) Lalinko lehet az inyet erositgeti, nalunk is 4 hos kortol kezdodott a felebredesi problema, majd az elso fogacska kibujasanal megszunt (a 6. honapban), igy aludtunk rendesen 1 honapot, mivela 7. honaaptol egeszen mostanaig jon a 3. fogunk! :cry: Ha a cumit elfogadja egy jo jel...de nem oldja meg a gondot, nalunk valahanyszor kiesik a cumija felebred...igaz mostansag, amikor nagyon szenvedett az inye miatt, mar az is eleg volt, ha megsimogattam a hatat, vagy odaadtam neki a kezemet, hogy szorongassa. Nem egyszeru, es nem te vagy az oka, hogy cicizteted a Lalit!!!!! :wink:
A kimerulesben meg tudlak erteni...itt a vilag vegen nekem sem volt segitsegem, minden nap kellett foznom...meg meg mindig megteszem....meg az anyosom meg is jegyezte, nem hanyagolhatom el a pici fiat azert mert szultem egy gyereket...foleg, hogy nem is dolgozom!!!! Segiteni azt mar nem... kitartas...puszika :wink:

Anna: Semmikeppen ne varj egy honapot....en sem tennem, jbb felni mint megijedni, aztan lehet semmi gond!!!! :? :oops:

Zsuzsa: bekes gombolyodest.... :wink:

Csibe: azok a kek szemek...gyonyoru a Gabor baba. :wink: :lol:

Zituska: :lol: Boldog nevnapot Botinak...Nagyon szepek a csemetek, edesek egyutt. Jol latom...a kepen Boti jo nagyfiunak latszik....es Noemi sem kisnovesu! :wink:

Gyanix: :oops: Van egy mellekhatas nelkuli fogamzasgatlo. Pontosabban egy hmero szeru szerkezet, ai a huvelyi homerseklet alapjan mutatja meg a termekeny napokat...99%-os. Mi gumizunk, nem szedhetek gyogyszert, legalabbis amig meg nem allapitjak mitol van egy csomo a majamban...amit a terhessegem elott vettek eszre, majdnem nem szuletett meg Teo. a gumi nekunk bejon...a Teo a vigyazas gyermeke!!! :lol:

Karmeneknak sok gyogypuszi!!!!!

Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Jól el vagyunk veszve :), mentségemre legyen szólva, már dolgozom, és hiába csak félállásban, a munka-háztartás-Dénes rendszer összehangolása még nem tökéletes :P :roll:, a netezésre nem nagyon van időm, pedig hiányoztok ám, csak ha van szabadidőm, inkább lerogyok az ágyra... :)
Szerencsére Dini beszokott a bölcsibe, már nem sír, mikor elmegyek, szeret odajárni, bár nehezen ment a dolog, több, mint egy hónap alatt szokott be végleg! (Bibi, van fény az alagút végén :):), látod nekünk is sikerült, pedig Dénes is extra anyás. Barninak is menni fog, ha lassan is, kitartás!) A bölcsis nénink szerint ilyet ő még nem látott. :lol: :lol:

Dénes egyébként jól van, az utóbbi időben nem beteges, imád mondókákat mondani, főleg olyanokat, amiket mutogatni is kell, nagyon édes! :)

Most csak átfutottam az előző oldalakat, a babák gyönyörűek, az egész pinduriak zabálnivalóak, egészen irigykedem :lol: :oops: , mert ugye nálunk kistesó még sehol. Már belenyugodtam, majd jön, ha akar. :)
Elnézve a babaképeket, egy kicsit úgy érzem, mi kezdünk kinőni innen. :)

Edit, Zita! Gratulálok a babók érkezéséhez :), sok boldogságot kívánok nektek és családotoknak! :):)

A kisbetegeknek jobbulást kívánok, a pocakosok vigyázzanak magukra, én meg benézek, ha van időm, és adok egy kis hírt magunkról!

Bea, köszi a hiányolást! :) Gréti és Levi nagyon szép együtt (meg külön-külön is :)), örülök, hogy rendeződik a hasfájás Levinél, hogy csak 1x ébred, sztem nagyon jó! :)

Teszek fel pár képet, hogy ne felejtsétek el Dénest! :lol: :lol:

Kiscsaládom:
Kép

Dénes a Thomas ágyban, mamánál:
Kép
Kép

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Kép Kép

Kép
bibi226

Kép Biciklis "bandita" :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi,jó hogy jelentkeztetek!!!
Milyen nagy lett Dini!!!
Nálatok hogy áll a babaproject???
Nagyon vagesz a Thomasos ágyikó!!
Honann van??

Ma 1 órán át nem sírt a Barnia bölcsiben!!!
Annyira örültem neki!!!!!!!
Az az érdekes,hogy mondja reggel hogy menjünk,szeret ott lenni.
Míg ott vagyok,addíg sír,könyörög hogy ne menjek,és így nagyon car ,ott hagyni................

Bea,örülök hogy keletkeztetek!!!
Ha beteg lesz a Barnabás,az anyukám fog rá vigyázni!!!!
Mindenféleképpen szeretnék dolgozni,és tesót csak 3-4 év múlva tervezzük!!!! :wink:
Petőfi telepre vittük volna oviba,de ha már itt beszokik,és szeret,1/2 év múlva meg vigyem át máshova???
Itt kevesebb gyerkőc van,16 vannak,2 gondozónőre,akik nagyon rendik,és hát Barni keresztanyja,is ott van...................
Szóval arra ,jutottam ,hogy nem viszem....

Zituska,nagyon édik a gyerkőceid!!!!

Kép
bibi226

Hali.

Zsuzsu, tudom, nem vigasztal, de a többiek is leírták, én is megteszem: a férjed dönti el, hogy fiatok lesz-e vagy lányotok. :D A Nagy Konstantin tényleg méltóságteljes!
Én egyébként jelenleg a kétfiús anyukákra irigykedem.

Rbetty, sok baba bőre érzékeny a nem gyógyszertári dolgokra, én egyébként pont a Johnson's-ról hallottam konkrétan ezt. Érdekes módon Petinél bevált, az ő bőrét a Gabi fürdető szárítja ki. :o

Sznanna, hát nem irigyellek ezért a kálváriáért. Azért, ha hurutos a füle, csak adhattak volna valamit...

Nekem egyébként Czank végig fiút mondott és az is lett. Mondjuk, ha lányunk lett volna, biztos meghuzigáltam volna a micsodáját... Hm, lehet, hogy elcserélték a kórházban a gyerekünket??? :D
Mondjuk már úgyis kint van külföldön, nekem mondjuk soha nem volt vele bajom, mondjuk azt hiszem itt én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt. :roll:

Niki, én elég sok gyógyszernek elolvasom a tájékoztatóját, de aztán rájövök, hogy ilyen alapon inkább semmit ne szedjünk be, többek között a fogigátlót sem. Végül is védekezni másképp is lehet.

Zituska, Botit Isten éltesse névnapján.

Ági és
KépKép
exdeus

Húúúú, mennyit írtatok!!! Máskor meg napokig semmi :) De örülök, hogy jelentkeztek a régen jelentkezők ;)

Nagyon helyesek a gyerekek :) Nem győztem csodálni a fotókat.

Zsuzsu!

Ábi már biciklizik???? :o Nagyon ügyes! Hajna max tologatja Réka bicaját... persze, ha Réka megengedi. De neki nem is érne le a lába.

Niki, Bea!

Én is sokat elmélkedek a fogamzásgátláson. Én kizárom a tablettát a mellékhatások miatt. De minden alternatív ötlet bejön... bár nem volt gondom eddig, mert eddig se szedtem gyógyszert, de mindig csak akkor jött a baba, amikor akartuk. De lehet, hogy öregebb koromban már nem lesz ilyen jól kiszámítható a szervezetem :roll:
A férjem szerint a biztos mellékhatás mentes megoldás az erényöv... bár a "mellékhatásmentes"-sel vitatkoznék :oops: :lol:

Felvették Rékát az oviba :) Meghívtak egy ismerkedő buliba gyereknapra.
Rékát egyáltalán nem féltem, ha egyből otthagynám se lenne vele gond... a beszoktatásra NEKEM van szükségem. Hogy ÉN lássam, hogy minden jó és szép a kislányom körül... nagy barom vagyok :roll: De valószínű nem nagyon lesz rá módom, mert 1 hetes lesz a kicsi, mikor kezdi az ovit :cry:
Vendég

Hű mennyi fotó!Gyönyörűek a gyerkőcök,mindegyik!!! :D

Fogigátló ügyben én Girához csatlakozom,én sem szedtem semmit és akkor jött Málna mikor engedtük,hogy jöjjön!Amúgy minden gyógyszerre ugyanaz van írva mellékhatásként szinte,szerintem eltúlozzák kicsit,de gondolom azért,hogy magukat védjék a gyógyszergyártó cégek,ha mégis van vmi,ők leírták!
20140113113746

Gira: Érdekes, mi sem féltjük Grétit, annyira vágyik már a társaságra, és az ovira és olyan jól érzi ott mindig magát, hogy egyáltalán nem félek mi lesz szeptembertől. Aztán majd lehet jön a pofáraesés. Benne van a pakliban :)

Fogamzásgátlás: Gyógyszert soha életemben nem szedtem, óvszerrel védekeztünk a kritikus napokon. Aztán így lett Gréti egy nem kritikus napon egy kósza peteérésből. Levi is rögtön jött mikor azt mondtuk jöhet. És a köztük lévő meg nem született baba is rögtön megfogant mikor akartuk. Szóval kicsit aggódok az extra termékenységünk miatt. És mondták már nekem, hogy 3 gyerekünk lesz....de én most itt szeretnék megállni.
Dokim a spirált ajánlotta, de utána olvasgattam és valahogy nem fűlik hozzá a fogam. :( Nagyon nem.

Bibi: Keletkeztünk?????????
Barni annyira nagyfiú! Vagyány csávó :)

Zsuzsi: Dini változatlanul jóképű nagyon, klassz az ágyneműje. Grétinek nem is mutatom meg :roll:
Hol dolgozol?
Kistesóhoz drukkolok!

Zsuzsu: Édes Ábel :) Tud egyedül menni a biciklivel?

2 napja Grétivel fodrásznál voltunk, vágattam a hajából pár centit, csak a végéből, meg frufrut vágattam, fél órán át ült szótlanul a székben és tűrte a szépülést. Igazi nő :)
A végeredmény:

Kép

Csütörtökön volt 97 cm és 13,9 kg.

És életem legfontosabb férfija:

Kép

Csütörtökön volt 57,5 cm és 5360 gramm.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)
Köszönjük a névnapi köszöntéseket! :D

Egy gyerekkel én is boldogultam, de most kettővel... :( Pedig igazából nekem akkor van igazán rend és tisztaság, ha én csinálom meg, de fél munkát meg utálok végezni szóval maradt "poranyó"... Ez jó név! :lol:
Ma is voltunk a Sárgán, de még elég hűvös van lent, így nem sokáig voltunk.
Amint bejön tartósan a meleg, jöhettek!! Én is megkukulok különben.. :roll:
Ja, Botinak nagyon sok haja van, ráadásul hullámos, imádom.. :D Nem is szívesen vágatom le neki, mert olyan jól áll neki, de nyáron muszáj lesz, mert iszonyúan izzad..
Remélem, Noémi is hasonló hajszerkezettel fog rendelkezni, mert akkkor nem lesz gondja a hajával, az tuti! :D

Matteo :)
Köszi! :D Igen Boti tényleg elég nagy fiú, 95 cm, és 16 kiló! :D Noncsi kicsit "csajosabban" adja elő, de azért ő sem kicsi, ő most csütörtökön volt 6620 g, és 63 cm. :D

Zsuzsi :)
Jó, hogy jelentkeztél!! :D
Dini nagyon helyes! És ez a Thomas ágy! :D Hol vettétek? Felfújható, vagy milyen?

Bibi :)
Barni is nagyon helyes pasi! Remélem, mostmár hamarosan megszokja a bölcsit!

Bea :)
Nagyon klassz Gréti haja! :D Szemből is megkukkoltam volna! :wink:
A pasid is nagyon édes!! És hatalmas! :shock:

Hát én sajna fogigátlót szedtem anno, és most is azt szedek, bár hogy minek, azt nem tudom...most annyira félek, hogy újra terhes leszek (nagyon nem akarok :oops: ), hogy apát a közelembe sem engedem...Tudom, ez nem túl jó, próbálom összeszedni magam.. :oops: :oops:

Botit is felvették az oviba, én sem aggódom, imád gyerekek közt lenni, tuti nem lesz gond, ráadásul csomószor kérdezi, hogy "Anya, megyünk ovikába?" Ott volt velem a nyílt napon, meg beíratkozáskor is, és nagyon tetszett neki.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

ALEXANDRÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

KITTINEK VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT!!!

Zituska!
Nagyon édes a tesós kép!!!!!!! :)

Bea!
Eszteréknek sok puszit küldünk! Lécci mondd meg neki, ha beszéltek!!

Kl.Zsuzsi!
Örülök, h jelentkeztél!! SOk erőt Neked! Dénes igazi szívtipró!! :)

Bibi!
Milyen nagy már Barni!! Igazi gavallér a rózsával :lol: :lol:

Exi!
Leszel Te még kétpasis anyuka! :lol: :lol:

Gira-Bea!
IGEN! Ábel bicajozik. 1 hét alatt megtanult. A hét elején még féloldalasan ért le róla a lába, de aztán a hétvégén már száguldozott. Mi is csodálkozunk nagyon... Ha Bence lesz olyan szíves és hazahozza a videófelvevőt, mutatok róla felvételt. Amúgy ez egy örökölt bicaj, de arra jó, h megtanuljon- nagyon jó volt. Gyereknapkor vesszük elő az új bicaját. A seprűnyél arra van, h azzal tudom visszafogni, h ne szálguldozzon az autók között. Próbálunk olyan helyen sétálni, ahol gyér a forgalom, na ott 10m-re is otthagy..... :oops: :lol:

Gira!

Én már most parázok az ovin, noha Ábelt 4 évesen tervezzük beadni. Szóval nem vagy egyedül. :)

Volt olyan, h a vasasba vitted a lányokat a védőnőhöz, mert nem volt aki vigyázzon rájuk?? Hogy bírták???
Holnap vinnem kell Ábelt magammal, mert Bence értekezik és nem tud vigyázni rá. Ráadásul már 8-tól ott leszünk, Inci pedig 9-től tud foglalkozni Velem....

Képzeljétek Ábel egyre bújósabb! Nagyon sokszor megölel, puszilgatja, simizi a pocakot... IMÁDOM!!!! :oops: :lol:

vIDÁM NAPOT mINDENKINEK!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kittit Isten éltesse! Sok boldogságot!

Zita: Szandinak boldog névnapot!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Most csak gyorsan elolvastam amit írtatok.
KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!

Este rakok fel tortás képeket.

Holnap szorítsatok nagyon. Találtunk egy szuper építési telket és délután kötjük a szerződést. Remélem minden símán megy.

Gyerekek gyönyörűek!!!!!!! Rakjatok még képeket!!!!!!!!

Bocsi hogy csak ennyi :oops:

Mindjárt rakok mai képeket Kittiről.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Én is BOLDOG NÉVNAPOT, SZÜLINAPOT kívánok az ünnepelteknek...nagyon megkésve :oops:

szszkinga

Kép

Kép

Kép

szszkinga

sziasztok

ma elhatároztam, hogy este írok. de most üvölt :? pedig egész nap jó kölök volt. meg vannak napok, amikor eszik, alszik. nem értem én ezt a gyereket :shock: (aszongyák nem is lehet :wink: )

fogamzásgátló
én szedtem vagy 4 évig aztán vagy 5 évig óvszer, mert én inkább cigiztem :oops: és azt mondták, hogy gyógyszer meg cigi az már sok. hát akkoriban döntöttem :lol: . meg apit (láttam egy fél familia kft-t a tv-ben és ott hívják a Szép Károlyt a kölkei apinak, enyim pasi meg utálja :lol: :lol: :wink: ) nem zavarja a gumi és beválalta, meg most is befogja.
mellékhatások. ha egészséges vagy , nem vagy 40 felett, nem dohányzol, nincsenek viszeres gondjaid, trombózis hajlamod nincs, vérnyomi rendben, koleszterin nem magas és nincs kedveltebb módszer akkor szedjed. mert a kockázat kicsi. és télleg beleirnak mindent, ami valaha is előfordult, hogy levédhessék magukat.

jégvirág
hallottam, hogy Levi szép nagy. és most már a képeken is láttam :D cuki fiú
voltál kontrollon? mi volt, én egy hét múlva tervezem, de még nem nagyon van kedvem :roll:

szilcsi
örülök, hogy gyógyul és nem kell műteni

megyek, ma sem irok többet :) majd holnap

kép erkélyen alszik, szép csókos szájával
Kép Kép
toncsi

toncsi80

Kép

Kép

Kép

Hú de fini a torta :wink:
Jó Kittinek hogy tudja hol a határ... én alig tudok mozogni,annyi tortát ettem :oops:

Remélem nem volt uncsi a sok kép :oops:

szszkinga

csajok: mindenkinek gyönyörű a gyerkőce, jók a képek nagyon, olyan jó nézni.

fogamzásgátlóról:most én azt honnan tudjam, h trombózisra hajlamos vagyok-e? hm???
amúgy nyáron, amikor még szoptattam pár hétig tiszta kék-zöld volt a lábam karom, aztán elmúlt. Most 8 napja szedem a fogigátlót és megint kék-zöld mindenem, lehet ez hormonális?vagy hülyeség?

Kép
gyanixi

Bocsánat,hogy megkésve:

KITTINEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!! :D
BOTINAK ÉS ALEXANDRÁNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT! :D

Kitti még mindig gyönyörű kiscsaj,és a torta hmmm nyam-nyam!!!

Hédi édi! :D

Bea!
Én is megnéztem volna Grétit szemből!
Levi hatalmas! :D

Bibi!
Barni egy úriember a virággal! :D Sajnálom a bölcsit,de biztos megszokja,csak idő kérdése,szegény,nem irigyellek!

KlZsuzsi!
Nagyon cukorfalat Dénes.Klassz az ágya! :D

Zituska!
Noémi tényleg szép nagy baba,és csajosodik nagyon!Hasonlít Botira még mindig!Szerintem!Boti érdekes pózban alszik! :D
20140113113746

Zsuzsu!

Bár már gondolom késő az info, de nekem is volt olyan, hogy vittem a lányokat Incihez. Mi is sokat vártunk, kint újságokat nézegettek, meg többi gyerekkel játszottak (én se voltam egyedül ezzel ;) ) Aztán bent meg valami tanuló védőnőket szédítettek a csajaim, úgyhogy nyugodtan tudtunk Incivel beszélni.
Vendég

Niki!

Nekem is kék zöld foltos mindenem de nem csak most( én is 8 napja szedek gyógyszert) .kb pár hónapja fedeztem fel.Még mindig nem vagyok biztos benne hogy hosszútávon a gyógyszer a megfelelő ,de apa nagyon nem szereti a gumit.....

Kép
Kép
zitacicu2

Bea,bocsi, jelentkeztetek akart lenni!!! :oops: :oops: :lol: :lol:

Kinga,Kitti,még minidg olyan szép!!!! :lol: :lol:

Toncsi,nagyon édi a Hédi!!!

Kép
bibi226

sziasztok

na, ma is pár mondat :D

nem vagyok doki így pontosan én sem tudom a trombózis hajlamot. véralvadás meg ilyenek. családban volt-e?, műtét után fordult-e elő ? vénás pangás,ödéma(nem feltétlen terheségi) viszér nálad vagy a családban. de én nem izgulnék(és nem is azért irtam, legalábbis nem akartam :oops: ) egészséges fiatal csajszik nyugodtan szedhetik. főleg, ha a dokid ugye ismeri az előéleted, leleteid(vér, szülés bármi) és ő is javasolja.

Kitti cuki és ez a torta! én is nyami

figyelmeztetés! evés közben ne olvasd a következőket!
csajok!
enyim csajszi csak 2-3-4 naponta kakil(most épp csak anyatejes) és a kaki olyan nyálkás(vagy híg zselés, kocsonyás-bocsi :oops: ) és folyós . ez normális? tudom, hallottam, hogy lehet nyálkás, de mindig? amúgy nem fáj a hasa, csak ritkán, ha már nagyon teli van. valakinél volt ilyen?

na, mentem
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Vesm: Dórikát Isten éltesse!
Hogy vagytok????

Toncsi: Megvizsgált, uh is volt, megkérdezte mikor lesz harmadik baba ( :shock: :shock: :shock: :shock: ) majd heves tiltakozásom után a fogamzásgátlásról beszéltünk. :wink:
Hédi nagyon szép baba!

Kinga: Tünemény ez a csaj! :)
Hol vettetek telket? Sikerült eladni a lakást?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Köszi még 1x a köszöntéseket!!

Dórinak Boldog Névnapot!!!

Bea!
Nem vettük meg a telket :( Építési telekként akarták eladni,de szerencsére utána jártam és kiderült hogy nem az.
Ingatlan iroda hírdette.... :twisted:
Még jó hogy utánanéztünk mielőtt aláírtuk volna a szerződést.
Már totál beleéltük magunkat az új ház gondolatába...
A lakás hírdetését utána abbahagytuk,mert kitaláltuk hogy először veszünk egy telket és ha az megvan,eladjuk a lakást és abból építünk. Na ez még csúszik...

Megyek elteszem magam holnapra.

szszkinga

Sziasztok.

Mi még mindig nem alszunk. Én nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel. :shock: Csütörtökön tanácsadás. 2-5 ébredés van éjszaka, ami nem is baj, csak nem alszik vissza. Órákig altathatom, mindent bevetek, eredmény nulla. Hova lett az én éjszakákat átalvó kisfiam??? :cry: :cry: :cry: Próbáltam cumit, vizet, éneklést, simizést, hurcolgatást, otthagyást, cicizést... A cicin bealszik, ahogy leteszem a kiságyba, felébred és reklamál. Második hete alig alszunk valamit. :(

Kép
szilcsi

sziasztok

szilcsi sajnálom, hogy nem alszotok. nálunk ő alszik, én meg a rossz alvókámmal pont a minimumom :?

jégvirág
köszi az infót. jövőhét szerdán megyek dokihoz. de nem várom.

köszi mindenkinek a Hédi kép dícséreteket.(ma megy/megyünk az apjával borfesztiválra :lol: . ha nem esik, meg csak a délutáni séta keretei közt.
voltunk ma csípőszűrésen.van eltérés. így torna, meg terpeszpelus. valaki letudja irni, hogy kell tornáztatni? ( a doki saját magán mutatta, így nem tudtam egy gyerekre átértelmezni :oops: :D ) és hol lehet venni terpeszpelust. és az nem gáz a kölöknek? abban egész nap?
várom az esetleges "kakis" válaszokat, ha volt másnak is ilyen.

toncsi

toncsi80

Toncsi

Privi ment kaki és terpeszpelus ügyben. :)

Kép

Kép
sznanna

Anna, hogy van Nóri? Elvitted másik dokihoz?

Toncsi, hát a tornát elég nehéz így elmagyarázni. Fogod a két lábát térd alatt, felnyomod egészen a pocakjáig őket és kétoldalra le. Először egyszerre a két lábikót, aztán külön-külön is. Óvatosan, nehogy kiugorjon valamije.
(Vajon érthető voltam? :lol: )
Szép a csajod, kupálódik kifele, kezd igazi babaforma lenni, már nem olyan újszülöttes. :wink:
Kaki ha nincs minden nap, nem baj, ha nem bántja a pocakját. Lali 3-5 naponta kakil. Gratu a tápszer elhagyásához!

Bea, váó, nagyon szép méretei vannak a pasidnak. :wink: Adsz le tejet a gyűjtőbe? Grétit szemből is megcsodálnám az új frizkóval.

Kinga, boldog szülinapot Kittinek. Sajnálom a telket, jól megjártátok. Mindenképpen építkezni akartok? Állítólag Tiszaszigeten egész jó árban vannak a házak, mi most arrafelé nézelődtünk, bár még nem aktuális a költözés.
Nagyon jók a képek, torta nyaminyami, Kitti nagyon szépséges csajszi.

Melinda??? Hogy vagytok? Ovi-bölcsi-meló?

Exdeus???

Bibi, melyik bölcsibe jár Barni? Majdcsak beszokik szépen lassan. Kitartást hozzá!

Zitus?

Karmenék holnap mehetnek haza, ugye? Remélem, minden okés velük.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Bea: kicsit megkésve, de nagyon nagy szeretettel kívánok Grétinek boldog szülinapot! (a szülinapi köszöntést mi is köszönjük, aranyos vagy:)

Kinga: Kittinek is boldog szülinapot!

Botinak meg Alexandrának pedig boldog névnapot!

Mónika

vesm

Kutas Grétát isten éltesse sokáig harmadik születésnapja alkalmából!! :)

Ne hari, de kb ennyi futja erőmből.
Hullavok, nem részletezném... :roll:

Lányokkal minden rendben.
Köszi, aki érdeklődött felőlünk -még is hagytunk némi nyomot errefelé :lol: -, ha lesz egy kis nyugi, írok.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok.

Toncsi, délelőtt nem volt időm írni kakitémában. Szóval szerintem, ha nem megy Hédi hasa (a hasmenés alatt azt kell érteni, hogy minden pelusban van termés és a peluson is átlászik), addig nem lehet baj. Viszont, ha a nyálkásodás mellé úgy érzed, hogy furcsa szaga is van, az jelezhet némi problémát, esetleg allergiát. Szerintem figyeld egy ideig, ha elmúlik, akkor csak pillanatnyi "üzemzavar" volt, ha pedig nem, akkor beszéld meg a dokival.

Vesm, Dórinak boldog születésnapot!

Kinga, huh, jó, hogy sikerült visszalépnetek, vagyis inkább hogy nem léptetek előre.

Szilcsi, kitartás!!!
Egyébként élek. :)

Jégvirág, szerintem eddig nem írtam, de Grétának boldog születésnapot.

Ági és
KépKép
exdeus

GRÉTIT ISTEN ÉLTESSE 3 SZÜLINAPJÁN!!!!
DÓRIKÁNAK SZINTÉN SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
20140113113746

Sziasztok!Zsuzsa örülök hogy találkoztunk a bababörzén :D Ábel már így tud biciklizni??? Kérdésem is lenne a többiektől!A csúszda mennyibe került és hol vettétek,én is nagyon szeretnék a gyerekeknek,ja és mekkora a mérete. A másik a Thomas ágy felfújható,nagyon klasszul nész ki?? Nézegettem én is a neten. Küldök én is képet a gyerekekről. Athina és Arabella Kép Kép Dani és én!

Kép
Kép
Kép
heno

Sziasztok!

MINDEN NÉV-ÉS SZÜLINAPOS BABÁNAK SOK PUSZIT KÜLDÜNK! :lol:

(Elnézést, hgy nem sorolunk fel mindenkit egyesével! :oops: )

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Grétinek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Képzeljétek, Flóra elkezdett mászni! :lol:
Még hamar elfárad, egész reggel gyakorolt, aztán az előbb a játszószőnyegén bealudt. Nagyon elfáradhatott, mert hason nem szokott elaludni, most meg eldobta magát és már aludt is. Ma megyünk tanácsadásra, majd utána jelentkezem, hogy mennyit hízott.

Anett!
Málnusnak hogy megy a torna? Mi voltunk hétfőn jógán, vannak új babák, de a hétfő délelőtt már senkinek sem jó, jövő héten kipróbáljuk a délután 4 órát, vagy mehetünk a csütörtök délelőttire.

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok! :)

Isten éltessen minden szülinapos és névnapos babát utólag!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Nem vesztünk el, csak időm nem volt írni....

Toncsi :)
Csípőtornát úgy írnám le, ahogy Szilcsi. :wink: Érdekes, nekem se mutatta meg a doki, úgy kellett megkérdeznem a gyógytornász csajszit, mert féltem, nehogy rosszat csináljak. :roll:
Terpeszpelust patikában is lehet kapni, de állítólag a bababoltok is árulják. Fontos, hogy ne legyen túl nagy, mert az feltöri a kis combját, mi majdnem így jártunk.
Hát nem túl kényelmes viselet, de még mindig jobb, mintha kengyelbe kellene tenn.i
Amúgy mi mostmár csak dupla pelenkát használunk, jó szorosan, az is elég jól terpeszt.

Kaka: Noémi naponta 4-5x kakil, 1 hónaposan meg még minden pelusba beletojt, tehát kb 7-8x kakkantott. Ez anyatejes babánál tök normális, mint ahogy az is, ha csak pár naponta van kaka.
Az anyatejes kaki híg, aranysárga színű. Hát, talán kicsit nyálkás is, de ha nagyon az, az nem biztos hogy oké.
A beteg kaki annyira híg, mint a pisi, elnyeli rögtön a pelus, esetleg zöldes, és nagyon büdös! (az egészséges, anyatejes kaki sztem olyan "kellemesen" büdi :wink: )

Noémi kezd ritkábban kajálni, tegnap csak 5x evett: 5-kor, 9-kor, fél2-kor, 5-kor, és 9-kor.
Nem mértem le, hogy mennyiket evett, mert nem akarom magam felidegesíteni. Ha egyszer nem éhes, akkor hiába tuszkolom a cicim a szájába, ez van!
Védőnő szerint no para, nem fog éhenhalni, ő tudja, mennyit akar enni, símán okés a napi 5x kaja. És elég a heti 9-10 deka hízás. Sőt, ha 1x-2x kevesebb, az se gáz.
Szóval igyekszem megnyugodni. Csak olyan fura, Boti zabagép volt Noémihez képest! :D

Nem lehet, hogy a foga kezd jönni Lalinak??

Kép
Kép
zituska28

Csajok!

Nincs valakinek babamérleg kölcsön????Kölcsönzési díjat is fizetek!
A héte kellene!!!!

Betty!
Grat Flórának a mászáshoz.Málna kúszik hátrafelé szombat óta,ő is hamar elfárad,remélem hamarosan ő is mászik.Tornra még nem megyünk,mert a gyógytorna meg az úszás elég egy hétre,nem akarom leterhelni.De fogunk járni újra,mert tök jó volt! :D
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?