Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!

Szerintem nálad a menszi van még....várd meg amíg elmúlik teljesen!Addig én nem sexelnék.Nekem is volt már oylan,hogy nem bírtam kivárni azt a pár napot,és akkor volt egy kis vérzés,de ennyi.Pedig már betéten se látszott a pecsételés,néha a papíron.Szóval jobb ezt kivárni!
Nem hiszem h lehetséges a pé most,vmi más oka van ezeknek a tüneteknek.Hiszen a tüszőnek meg kell érni ahhoz h megrepedjen...szóval hacsak nem az előző ciklusból marad egy érett tüsződ,bár nem tudom ez lehetséges e....szerintem nem. :wink:

annus11
 
 


Azért gondoltam a héten napi cekcre, mert ez a hét pés. Jaj jönne már össze vki!!! Elvileg 23.-án lesz pé, de szerintem később, mert mult hoba is 20. nap körül volt, szerintem.
encike 2
 
 


Nem értem a vonalzomat se!!!
encike 2
 
 

 
 

Na igen, mohó voltam, én nem tudtam már tovább várni apácska legnagyobb örömére :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Enci!

Szerintem semmi baj a görbéddel!

annus11
 
 


Lányok!
Mi lehet velem?
Miért nem jelöl pét?
Miért nem megy fel a hőm?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Huncutka!
Lehet, hogy nem sikerült neki kiszabadulnia még :shock: :shock: :shock: :shock: Szerintem :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Huncutka!
Megy az fölfelé!!!Nyugi!Mondtam h csak később fogod látni h mikor volt a pé!!!Most még korai lenne.Tudod kell pár nap h fenn legyen a hő,és csak utána fogja bejelölni!!!!Türelem,rózsát terem!!!

annus11
 
 


Hunci!
Ugyanez volt nekem mult hoba. Várj még megy az feljebb csak lehet ez a sok tea, cserje bekavart.

Ma kiderült,hogy nagyon magas a triglicreid szintem. Gyogyszerrel kell kezelni, ami szerint leáll a project. D.u. megyek dokihoz, kikérem a véleményét. De már elegem van, hogy mindig van vmi!!!!
Mikor leszek már kismami???
encike 2
 
 


Enci!
Triglicerid?az mi a fene?Mitől van?Ilyen drasztikusan kell kezelni :shock:

annus11
 
 


A koleszterin szinttel mérték együtt.

Triglicerid szint
A triglicerid szint mérés során a vérben az egyik zsír-féleség mennyiségét határozzák meg. A trigliceridek a koleszterintől különböznek; ez utóbbit gyakran egyidejűleg határozzák meg.

Kinél kerülhet sor a vizsgálatra?
A trigliceridszint mérést annak érdekében kérhetik, hogy lássák, milyen jól dolgozza fel a szervezet a zsírokat. Általában a lipidprofil részeként, a koszorúér-betegség kockázatának a meghatározására kérik. A triglicerid szint a koszorúér-betegség szempontjából független kockázati tényező. Ez azt jelenti, hogy az illetőnél a koszorúér-betegség kockázata nő, ha a triglicerid szint magas.

Hogyan végzik a vizsgálatot?
A trigliceridszint meghatározásakor az első lépés a vérminta vétele. A vért általában az alkaron vagy a kézfejből futó visszérből veszik. Először fertőtlenítő oldattal letisztítják a visszér feletti bőrt. Ezután egy erős gumicsövet tekernek a karra. Ez elszorítja a visszerekben futó vér áramlását, emiatt az alkarban a visszerek kitágulnak. Óvatosan egy nagyon vékony tűt szúrnak a visszérbe és a gumicsövet leveszik. A visszérből a tűn keresztül vér folyik, ezt egy fecskendőbe vagy csőbe gyűjtik. A tű eltávolítását követően a szúrás helyét rövid ideig letakarják, hogy megelőzzék a vérzést. A vérmintát vizsgálatra a laboratóriumba küldik.

Hogyan kell felkészülni a vizsgálatra ?
Gyakran megkérik a beteget, hogy a vizsgálat előtt legalább 8 - 12 órával ne egyen semmit.

Mit jelentenek az eredmények?
A t riglicerid szinteket az alábbiak szerint értékelik:

normális, ha 150 mg/dL alattiak
határérték a 150-199 mg/dL
a 200-499 mg/dL érték magas trigliceridszintre utal
500 mg/dL vagy annál magasabb érték nagyon magas triglicerid szintet jelent.
Kórosan magas trigliceridszint az alábbi betegségek következtében léphet fel:

alkoholizmus
idült veseelégtelenség vagy egyéb vesebetegség
dohányzás
cukorbetegség
olyan étrend, melynél a bevitt energia több mint 60 %-a származik szénhidrátokból
pajzsmirigy -alulműködés vagy hipotireózis
hasnyálmirigy- gyulladás, amit egyébként magas trigliceridszintek is okozhatnak
öröklött anyagcserezavar, ami miatt a szervezet képtelen feldolgozni a zsírokat és ami magas vérzsírszinthez vezet
túlsúlyosság, elhízás
gyógyszerek, így kortikoszteroidok, ösztrogének és nagy adagban szedett béta-blokkolók
A kórosan alacsony triglicerid szintek az alábbiakat jelezhetik:

a tápanyagok csökkent felszívódása a bélből
alultápláltság
súlyos májbetegség
encike 2
 
 


Trigliceridek
Más néven: TG, TRIG
Hivatalos név:
Kapcsolódó vizsgálatok: HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, Koleszterin, Lipid profil
Vizsgálat
Hogyan alkalmazzák a vizsgálatot?
Mikor kéri az orvos a vizsgálatot?
Mit jelent az eredmény?
Mit kell még tudnom?

Hogyan alkalmazzák a vizsgálatot?
A trigliceridvérteszt rendszerint a lipidprofil részét képezi, és arra alkalmazzák, hogy a szívbetegség kialakulásának kockázatát felmérjék. Ha Ön diabéteszes, akkor különösen fontos, hogy bármilyen lipidtesztelés részeként a triglicerideket is megméresse, mivel ha a vércukorszint szabályozatlan, akkor a trigliceridek szintje is jelentősen megnövekedik.



Mikor kéri az orvos a vizsgálatot?
A lipidprofilokat, beleértve a triglicerideket is, ajánlják rutintesztként, hogy felmérjék a szívbetegség kockázatát egészséges felnőttekben. A trigliceridekre vonatkozó tesztet ritkán rendelik magában, mivel a szívbetegség kockázata főleg a koleszterinszinten alapul (lásd koleszterin, HDL, LDL) és nem a triglicerideken. Ugyanakkor, ha úgy találják, hogy a triglicerid szintjei magasak és ezzel kezelik önt, akkor trigliceridtesztet rendelnek, hogy megnézzék, vajon a kezelés hatott-e.



Mit jelent az eredmény?
Az éhhomi trigliceridek normál szintje kevesebb, mint 150 mg/dl (1,70 mmol/l). Az szokatlan, hogy magas trigliceridszintje legyen, magas koleszterinszint nélkül. A legtöbb szívbetegség kockázati kezelése az LDL-koleszterin-szint csökkentését veszi célba. Ugyanakkor az LDL-koleszterin-szint csökkentésére szolgáló kezelések különbözhetnek attól függően, hogy a trigliceridek szintje magas vagy normális.

Ha a trigliceridek szintje nagyon magas (magasabb mint 1000 mg/dl [11,30 mmol/l]), akkor ezeknél a pácienseknél hasnyálmirigy-gyulladás kialakulásának kockázata van jelen. A trigliceridek csökkentésére irányuló kezelést minél hamarabb el kell kezdeni.



Mit kell még tudnom?
A tesztet éhgyomorra kell elvégezni. 12-14 órával a teszt előtt már csak víz fogyasztása megengedett. Továbbá a teszt előtti 24 órán keresztül alkoholt nem szabad fogyasztani.

Ha Ön diabéteszes és szabályozatlan a vércukra, akkor a trigliceridek szintje nagyon magas lehet.

Étkezés hatására a trigliceridek szintje drámaian megváltozik, az étkezést követő pár órával az éhomi szint akár 5-10-szeresére megnőhet. Az éhomi szintek is napról napra változhatnak. Ezért a különböző napokon mért éhomi triglicerid szintek mérsékelt változása nem tekinthető abnormálisnak.
encike 2
 
 


Zsíranyagcsere zavarok
Zsíranyagcsere zavarokon a vérben található lipid összetevők normálistól eltérő, magas szintjét értjük. Sokak csak a koleszterint tartják fontosnak, azonban a triglicerid szint is nagy jelentőséggel bír.


Ezek az anyagcserezavar azért fontos mert növeli az érelmeszesedés a szív-érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség szövődményeinek kockázatát


A zsíranyagcsere zavarainak megértéséhez, előbb fontos tisztáznunk néhány fogalmat:


A trigliceridek és a koleszterin a sejtmembrán fontos alkotórészei.


A trigliceridek három zsírsavmolekulát tartalmaznak, egy glicerin molekulához kötve. A glicerint úgy kell elképzelnünk, mint egy háromfogú fésűt, melynek fogaihoz zsírsavak kapcsolódnak. A koleszterin ezen felül a szteroid hormonok szerkezeti vázát adja, és az epesavaknak is fontos alkotórésze. Ez azért fontos, mert a fenti zsírok nem rosszak, sőt fontosak ha egyensúlyuk és szintjük megfelelő.


A trigliceridek és a koleszterin a bélrendszerből felszívódva a májba jutnak, ahonnan fehérjékhez kötve szállítódnak tovább. A fehérjéhez kötött zsírokat lipoproteineknek (lipos=zsír, protein=fehérje) nevezzük. A trigliceridek könnyebbek, míg a koleszterin nehezebb. Éppen ezért a lipoproteinek attól függően, hogy milyen arányban tartalmaznak trigliceridet és koleszterint, más-más sűrűségűek.


A VLDL (very low density lipoprotein=igen alacsony sűrűségű lipoprotein) 4/5-öd részben trigliceridekből áll. Valójában ennek a szintjét nem is mérik, a gyakorlatban ez a triglicerid szint.

Az LDL (low density lipoprotein=alacsony sűrűségű lipoprotein) már sokkal nagyobb mennyiségben tartalmaz koleszterint. Valójában az LDL szállítja a koleszterin nagy részét a sejtekhez és az érfalba is.

A HDL (high density lipoprotein=nagy sűrűségű lipoprotein) főleg fehérjét és koleszterint tartalmaznak. Durva megközelítéssel azt lehet mondani, hogy a HDL szállítja el a koleszterint a sejtektől és az érfalból a májba. Tény azonban, hogy a HDL magas szintje védő hatást gyakorol az érelmeszesedés ellen.

Valójában a laborban az össz koleszterint, a triglicerid szintet és a HDL-szintet határozzák meg. Az LDL koleszterint ezekből számolják.


A liporoteineknek a fehérje jellegű összetevőik alapján további csoportjait is elkülönítjük(pl. lipoprotein A, B, E) de ezeket most részletesen nem tárgyaljuk.

Számunkra a legfontosabb a lipoprotein A, mely előszeretettel rakódik le az érfalakba. Életmóddal ennek a szintje is csökkenthető. Az érdekesség az, hogy –bár lázasan kutatják- nincs is olyan gyógyszer, mely a lipoprotein csökkentését tudná elérni.


Okok:

A vérzsírok szintjének emelkedése lehet öröklött. Az örökletes formáknak is több fajtája van. Ezekben vagy a triglicerid, vagy a koleszterin, vagy mindkettő szintje lehet emelkedett.

Annyit érdemes megemlíteni, hogy a koleszterin anyagcserezavar esetén az érrendszeri szövődmények fenyegetnek, míg triglicerid anyagcserezavar esetén hasnyálmirigy gyulladások fokozottabb esélye áll fenn, de nem kizárólagosan. Ezekben az esetekben orvosi kezelés (gyógyszeres, vagy akár májátültetés is) szükséges. Fontos ilyenkor a családtagok szűrése is.


A nem öröklött tényezők, inkább életmódiak, illetve egy bonyolult egyensúly felborulásának a következményei. Számos adat szól a mellett, hogy ha a máj működését támogatjuk, a szérum lipid szintek is sokkal jobb profilt mutatnak. Ez nem meglepő, hiszen a lipoproteinek a májban képzőnek és ott bomlanak le. A szabályozás azonban még nem ismert kellő mértékben.

A táplálékból bekerülő koleszterin és telített zsírok csak 20%-ban járulnak hozzá az emelkedett értékekhez. Bár tényként tartják számon, hogy a telített zsírok bevitele fokozza a koleszterin szint emelkedését. Ezt több tanulmány cáfolta, ezért inkább úgy fogalmazhatnánk, hogy az arra hajlamos egyénben, tehát más tényezőknek is fenn kell állni. Hányan ismerünk akár családunkból olyan személyeket, akik naponta szalonnát esznek és normál koleszterin szintjük van, míg az „olajat” pártolóknak emelkedett?

Az olaj szó azért került idézőjelbe, mert az azzal való sütés, főzés nem elég. Ilyenkor ugyanis úgynevezett transzzsírok jönnek létre, melyek a sejtmembránokba épülve károsabbak, mint a koleszterin. Illetve a kereskedelemben kapható legtöbb olaj, ami nem hidegen sajtolt, eleve transzzsírokat tartalmaz. Ezen felül nem is befolyásolják a koleszterin szintjét.

Tény azonban, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavak, illetve az abból felépülő trigliceridek, jótékony hatással vannak a koleszterin anyagcserére, melyet számos vizsgálat igazolt. Ezért fontos a heti két-háromszori halfogyasztás, de minél kevesebb hőhatásnak kitéve. Ezen felül a sok nyers saláta, melyet jól megöntözünk hidegen sajtolt olajokkal (olíva, tökmag, lenmag, búzacsíra, napraforgó stb.).


A koleszterin körforgása

Érdemes tudni, hogy a koleszterin folyamatos körforgást végez. Az epén keresztül kiválasztódik a bélbe, majd onnan visszaszívódik. Így a máj által termelt koleszterin is megköthető a belekben. Épp ezért fontos a rostdús táplálkozás, mely ezt a folyamatot támogatja. Tehát nem a bevitt, hanem a szervezet által termelt koleszterin megkötése a fontosabb tényező.

Fontos rizikótényező még a C-vitamin krónikus hiánya, mivel a C-vitamin stimulálja azt a májenzimet, amely a koleszterint epesavakká alakítja, továbbá gátolja a koleszterin szintézist, és megfékezi az LDL koleszterin oxidációját.



Életmódi tényezők

A fentiek ismeretében fontos a rostdús táplálkozás, a telítetlen zsírsavak fokozott bevitele, a rendszeres tengeri hal fogyasztás, illetve a telített zsírok túlzott bevitelének kerülése. Telített zsírokra azonban szükségünk van, tekintettel arra, hogy jó energiaforrások.

E mellett javasolt a rendszeres testmozgás, mely általános keringésjavító hatása mellett, növeli az energiatermelés hatékonyságát.

A dohányzás mellőzése is fontos, hiszen az károsítja mind az LDL koleszterint, mind az érfalakat, melyek elősegítik a koleszterin lerakódását.
encike 2
 
 


Bocsi, ha tul hosszura sikeredett, de legalább megfelel tájékoztatonak.
encike 2
 
 


Encike! te aztán gyűjtőmunkáztál. :wink:
Oké, ha magas kezelni kell, de miért kellene abbahagyni a babásodást??? Nem értem.
Te csak a babásodásra koncentrálj!

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Enci!
Nem semmi!
Akkor a gyógyszer amit szedned kell rá,amiatt nem lehet most próbálkozni?Mennyi idő alatt rendeződik ez?1 hónap altt?Vagy több hónapos kezelés kell?

annus11
 
 


Anyám, mennyit írtatok!!!!!!!

Huncutka!
Halgass Annus anyánkra!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


a dokim szerint elhalaszthato a kezelés.
Igen Annus, amit szednék gyogyit amiatt nem lehet babásodni, mert kétféle antibiotikumot kellene szednem. Egyiket 2 hétig, másikat 2 honapig. Nem befolyásolja a terhességet maga a triglicerin. Viszont nem gyogyithato, de kezelhető.
Ez van. Még 30 vagyok de már ezzel kell élnem. Nem iszom, dohányzom, kávézom. És mégis megtalált ez a baci.
encike 2
 
 


Sziasztok!
Ma 36,9 a hőm, de nem tett be semelyik pé-t.
Pedig bent vannak a teszteredmének is.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Huncutka!
Még napknak kell eltelni!!!!Egyébként nem szentírás az se amit a fertyjelöl!Nálad például tök jól látszik.Megvolt a középidős vérzés,ami ahogy olvastuk azt jelenti h megrepedt a tüsződ!De a hőd még csak most megy felfelé!!!Lehet a ferty ne a pecsételéshez tezsi majd a pét,ezt nem tom sajna.Elméletileg neked akkor volt!Amit viszont nézz,hogy a második rész hosszabb legyen(ha összejön a baba akkor ez mellékes)Vagyis ha összejön akkor meg kérj gyógyszert sárgatest elégtelenség miatt!Mert kevés lesz a picinek!!!!!Nagyon drukkolok h baba legyen!!!!Ha nem,azon ráérsz majd akkor gondolkozni!


Enci!
Akkor hogy döntesz?Most megcsinálod a kezelést?Vagy inkább a baba?Én a helyedben megcsinálnám,addig meg helyrehoznám a ciklusodat.Addig se telik haszontalanul az idő!!!Egy diétával nem lehet ezt csökkenteni?Mindenképp a gyógyszer kell?

annus11
 
 


sziasztok.

egy kis segitseg kellene mert ti profik vagytok lh elemzesben.
A napokban kellene megjonnie de tegnap szurkalt a petefeszkem es kivancsiosagbol csinaltam egy lht(most)
hat ez nagyon full pozi lett,a controltol erosebb a teszt csiknal.
Ti mar tapasztaltatok ilyet hogy mielott megjon pozi lesz az lh?Oke hogy pcos vagyok es altalaban ketcsikos a tesztem de meg mikor pem van akkor is csak max egyforma csikos a teszt.
Kép

Kép
monyo83
 
 


Ugy döntöttem, hogy előbb baba, mert a kezelés ráér. De viszont ha pár honapon belül nem sikerül babásodnom, akkor viszont muszály lesz kezelni. De a doki szerint ez nem függ össze a terhességgel. Szoval babásodhatok e felöl.
encike 2
 
 


Sziasztok!
Huncutka!
Szerintem majd csak akkor fogja berakni, ha a hőd vissza esett pár tizeddel :shock: :shock: Vagy ki tudja mikor??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Monyo! Terhességi tesztet nem próbáltál? Az lh van, hogy a terhesség miatt pozitív!!!!
Annus!
Ha baba lenne nem számítana a luterális szakasz? Mikor kellene gyogyot kérni? Mire a teszt mutatná nekem olyan rövid 9napos, hogy már majdnem menszi kezdődne.
Enci!
Sok embernek magas!
Ez olyan mint a koleszterin!
Én is babásodnék inkább.
Kuzsanna!
Gondolod, hogy visszaesik?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Az enyémből következtetve, ha megért a petécske, akkor visszaesik 2-3 tizedet. Lehet, hogy azt várja....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu!
Szerintem nekem 18-19-én volt a pém, a tüszőrepi tuti 19-én volt.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Huncutka!
Szerintem már megvolt a pé!Ezen ne is agyalj!Majd vhova beteszi a ferty is...Megkaptad a pénzt?Szólj ha nem érkezett meg!

Monyo!
Hát érdekes,lehet h baba,de ezt egy hcg jobban tudná,főleg ha alapból pozitív az lh.Reméljük akkor holnap nem jön meg,és hozol egy iylen szép 2 csíkost!!!Csak hcgből :lol:

Enci!
Akkor mindent bele!!!Figyelem ám h mikor van a péd!

annus11
 
 


Ja és Huncutka!
Ha az előző ciklusokból az jön le h rövid a lut.fázis,akkor mondd a dokinak a gyógyszert!Utrot szoktak adni pl,de mindenképp mondd neki,mert ha sárgatestelégtelenség van az nem túl jó!Főleg a 8.hét környékén,onnantól vezsi át a méhlepény(ha jól tudom)a sárgatest hormon termelésétÉs ha a szervezeted nem termel eleget akkor a babóca nem fogja megkapni a kellő mennyiséget!Ilyenkor nem fejlődik tovább a baba...

Van aki már a ciklus végén kap gyógyszert,de azt nem tom h pontosan mit.

annus11
 
 


Annus!
Bár már ott tartanánk!
De reménykedni sem merek már.
Egy biztos! Ilyen görbém még nem volt.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Huncutka!
Én úgy jártamaz utolsó két hónapban, hogy később volt hőmérő szerint pé-m, mint ahogy azt én éreztem... lehet, hogy nálad is ez lesz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt mindenkinek! Kép

Képzeljétek a ciklus berakta a pét, és jól rakta be, a fertys nem akarja.

A hőm nem emelkedett 36,9. De ez teljesen más ciklus mint az összes többi.
Klimaxos hőhullámaim vannak, a méhem feszül, szurkál még mindig, már jelölni sem merem.

Lehet, hogy ezt mind a tea okozza???

Nem csak a zöldülés a hatása? :wink:

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Annus!
Hol vagy?
Nem enged a fertys belépni
Lejárt valami próbaidő.
Mit tegyek?

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Oké!
Megoldódott!
A kis szemét lecseréltette velem a jelszavam.
Hogy miért azt nem tudom.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


sziasztok megint en.

Huncutka nem csinaltam terhesegit,jelenleg nincs itthon.
Viszont most is csinaltam egy lht,hat ez erosebb mint a tegnapi :roll:
Kép

Lehet most van pem?eleg gaz igy 33ik napon :?
szerintem a ferty holnap fogja berakni neked pet.ezt kiprobalhatod hogy holnapra is beirsz egy hot es meglatod hova teszi a pe idopontjat.

annnus koszi de nem hinnem hogy baba lenne.

Kép
monyo83
 
 


Monyo!
Ilyen hosszú a ciklusod?Ja mpost nem szeded a clostyt....akkor lehet h pé?

Huncutka!

Örülök h megoldódott a ferty!Jó kis görbe!!!!Csak így tovább!!!!Lehet h túlzásba viszed a teákat...tényleg ne igyál belőlük sokat!!!!!Nem csak az esetleges zöldülés miatt mondom!!! :wink:

annus11
 
 


annus normal esetben closty nelkul 30-35 napos szokott lenni mikor hogy,de elofordul 40 napos ciklusom is.Hat erre igencsak kivancsi vagyok,mondjuk azt sem banom ha pe legalabb tutira nem fog megjonni amikor kirandulni megyunk.

Kép
monyo83
 
 


Értem...hát majd akkor kiderül....én még bezsedtem a clostyt,de jövő hónapban lehet szünetet tartok majd meglátjuk!

annus11
 
 


Monyo!
Szerintem vagy baba, vagy dupla pé, ha már volt ebben a hónapban. Szerintem apára fel!!! :D :lol:

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Monyo!
Kipróbáltam! ha kevesebbet, ha többet írok akkor is a 22.-ére teszi a pét.
Nem veszi figyelemben sem a teszteket, sem a vérzést. Nem értem. A ciklus a jó!
Az ebben az esetben pontos.

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Annus!
Hol vannak a hőid?
Tessék pontosan vezetni!!!!

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


huncutka pedig nagy altalanosagban a ferty szokott pontos lenni.a vegen ugyis kiderul hogy mikor volt nem? :wink:

annus akkor ez meg clostys ciklus a kovetkezo mar natur lesz?
Mi most nem vagyunk idore egyutt,amikor apa akarja kb akkor van egyuttlet.Mondjuk hajnalban akarta :oops:

Kép
monyo83
 
 


Huncutka!
Én nem vezetem a hőt ebben a hónapban!!!!
Elméletileg szünetet tartok a clostyból,hátha anélkül is rövidebb a ciklusom...max hosszabb lesz,de pém akkor is lesz.De majd mérem a hőmet h lássam mi van.Ezt a hónapot tudom h milyen lesz,mármint ami a napokat illeti.Nagyon sok a meló a páromnak,készenlét is stb...szóval lehet h pont a pékor nem is tuduk egütt lenni.

annus11
 
 


ejnye-bejnye!!!!
mire mi rászokunk, hogy vezessük, te meg leszoksz?
NEM SZÉP DOLOG!
Csúnya!!!

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


:lol: :wink:
Én megtudtam amit akartam,nem mérem mert akkor ezen agyalok!Elméletileg tudom mikor kéne megjönnie,a görbéből meg úgyis csak később látnám ha van vmi.....január 10.óta mérem...már meguntam.És csak 3 menszi volt azóta

annus11
 
 


Na megyünk a balcsira,szóval nem leszek vasárnap estig!De jók legyetek,mérjétek a hőt szépen!!!!!
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

annus11
 
 


Sziasztok!
Jo utat Annus! Pihenni mentek?

Huncutka!
Én is babásodok inkább. Mult hoba nekem is a ciklus rég berakta a hőt, mig a ferti nem.
Én már teákat nem iszom és ugy veszem észre, hogy jobb igy. Tegnapi lh erősebb lett az előzőeknél, reggeli hő ma 36,7. Szerintetek pé környékez? Fájdogál a hasam is. Mult hoba ilyenkor még nem éreztem semmit. Tegnap és ma is volt cekc, hátha elkaptam a kiskatonákat.
encike 2
 
 


Huncutka!
Ha 2-3 tizeddel kevesebbet írsz be, akoor sem teszi be a pé-t? Csak egy tipp :shock: :shock: :shock: :shock:

Encike!
Szerintem is elképzelhető, hogy dupla pé-d lehet :lol: :lol: :lol: :lol: Dupla élvezet :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólam!
Kezd erősödni a lh-m :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na ez érdekes!!!
Nézzétek meg a ciklus.humat.
14.-ére teszi pét. 12.-én voltunk együtt ez 6. cn. Pont 14.-én nem, majd 15.-én délben. Ha e szerint lenne pé, lemaradtunk?
encike 2
 
 


Encike!
Szerintem nem maradtatok le a lányról :wink: :arrow: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


De nekem fiu kell, vagyis inkább a páromnak. Hát 2 lány után!!!
encike 2
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?