Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó!

Valószínüleg igazad van, hogy minden orvosról lehet jót is, rosszat is mondani. Ha valakinek nem úgy sikerült midnen, ahogy szerette volna, akkor nem fog pozitiv módon állni az orvoshoz, viszont ha épp szerencsés volt, akkor ö fog áradozni róla.
Normál, komplikációmentes szülésnél a legnygobb hangsúly egyébként nem az orvoson van, hanem a szülésznön és magán az anyukán. És a kórházi "körítés" sem mindegy.
Úgyhogy az én szempontom az, hogy az orvos vészhelyzetben legyen a helyzet magaslatán. Nem kell, hogy folyton a lelkemmel foglakozzon (de azért persze a kérdéseimre válaszoljon), értsen ahhoz, amihez kell neki. De ezt csak igy két szülés után gondolom igy.Kép
Harsányi szerintem jó választás. (Nézd meg a pici fiamat, ö egy szombat éjszakai vajúdás utáni sürgösségi császárból született (köldökzsinór 2-szer nyakon és egyszer vállon), nála. Hát nem alakult minden az én elképzeléseim szerint, de nekem a pici fiam az ö megbizhatóságának és szaktudásának a bizonyítéka számomra. És mégha más nem is úgy gondolja, hogy öt választaná...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Azért az is elgondolkodtató, hogy sok esetben, a Herczeghes anyukák nem kapták meg a kellő tiszteletet, és figyelmet a TÖBBI orvostól. Nekem volt olyan tapasztalatom, amikor, miután kiderült, hogy kinek a betege vagyok, az éppen ügyeletes nemmondommegki NEM volt hajlandó foglalkozni velem. Azt döntsétek el Ti, hogy a 230-as vérnyomásra mennyire etikus legyinteni... És már volt fentebb szó arról, hogy sok anyuka érezte ezt a kórházban tartózkodás ideje alatt.
Csi
csii
 
 


Gyerekek!

A MÁV-ba kell szülni! Biztonságosabb, mint valaha, mert úgy odafigyelnek a babaosztályra az elmúlt események tükrében, hogy kisebb a valószínűsége a figyelmetlenségből előadódó hibának. Itt most nem használják a WC papír mindkét oldalát!
Zsuzsó! Bár elveimmel ellentétes szülészorvost ajánlani, tapasztalat alapján aszondom a Harsányi jó!

Mikó
Névtelen
 

 
 

Kedves Muskovits Mónika!

Ha egyáltalán így hívnak, mert bármit leírhatsz. Add meg a telefonod is, meg a címed, és akkor azt mondom beszélhetsz arról, hogy ki a sunyi. A nicknév, vagy teljes név megadása neked tényleg hitelessé tesz egy történetet? Arra nem gondolsz, hogy a HSZ is olvassa ezeket az oldalakat, és nyílt sisakkal a fenyegetések tükrében nem minden érdemben hozzászóló meri felvállalni azt, amit gondol vagy tud?

Egy harmadik névtelen
Névtelen
 


Beszti,
nagyon szépek a fiaid. Mind a kettő császáros volt?
Én most azért érzem úgy, hogy "nagy a tét",mert nagyon szeretnék rendesen szülni. Természetesen nem minden áron... És "hagyományosabb" orvosok ezt nem vállaljak a kis korkülönbség miatt.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Kissé aggaszt H.Sz. ügy, bár gondolom Ti lassan unjátok, én pár héttel ezelőtt tudtam meg. Én is nála szültem, az ügyeletes napján, reggel még fájások nélkül mentem vizsgálatra, majd 3x-i vizsgálat után, a nyákdugót kiszedte, na ezek után hazaküldött, jöttek a fájások....stb
Igazából szeretném a következőt is nála szülni, mert mégegy tortura orvosválasztás terén...
Egyik szülés sem egyforma, ha a következőnél lenne valami, nem bocsátanám meg magamnak az orvosváltást, vagy a nem váltást.... HÁt ennyit röviden...
Névtelen
 


Zsuzsó!

Nem, a nagyobbik sima szülés volt. A pici is csak vészhelyzet miatt lett az, egyébként nem volt semmi más oka (átlag méretek, söt kisebbnek mondta az UH alapján, mint a nagyot, és be is jött (a nagy 3700 g 55 cm volt, a kicsi 3400 g és 56 cm), már szültem egyet simán, és semmi gond nem volt, minden CTG jó lett, szóval semmi oka nem lett volna császárnak).
Megértelek, én is szeretnék megint simán szülniKépKép, föleg azért, mert tudodm, hogy micsoda különbség van. Közben is (engem altattak) és utána is.
De persze ez nem tölem fog függni, és nálunk a két szülés között már biztosan lesz 2 év (még nincs a pocimban a testvérke). És igen, nem mindenáron. Ha jobb ugy, és megint császárnak kell lennie, akkor az lesz.
Azért szerintem érdemes elmenni hozzá, elmondani az elözményekeet, meg azt is, hogy mik a terveid (sima szülés), aztán majd meglátod, hogy ö mit mond. Ha nem jön be, akkor még mindig kereshetsz mást.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Ezek a névtelenek ugyanazok, mint akik a Nők Lapja Cafén szidták/szidják HSZ-t és kismamáknak ajánlanak privát levélben EGY BIZONYOS orvost helyette. Nagyon lejáratós hadjárat szaga van az egésznek.
Amúgy az ott megszólaló doktornő egy MÁV-os orvos rokona, aki mint kiderült semmi konkrétumot nem tud a történtekről, csak feltételez, de azért megosztja ezt az interneten.

A semmi kórház nem veszi át duma pedig nem igaz, a HIETÉ-re (Szabolcs u) ment dolgozni.
Névtelen
 


Beszti,
Köszi. A jövő héten elmegyünk hozzá a férjemmel és megpróbálunk minden számunkra fontos kérdést végigbeszélni. Meglátjuk...
A CTG-ken is ki kell fizetni a vizitdíjat vagy akkor nem is hozzá kell menni?
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Lejárató hadjárat? Szerintem örüljön neki, ha ennyivel megússza.
Névtelen
 


Én új névtelen voltam, s nem lejáratni szerettem volna, pontos dolgot nem is tudok róla, nem találom meg a cikkeket. Szeretnék bízni benne, épp ezért érdekel.
Névtelen
 


Névtelen!

Te szülj nála!
Vagy Te magad vagy HSZ?
Névtelen
 


Szeretnék azokkal beszélni, akikkel megtörtént ez a dolog!!!

Utána tudok csak bizalomvesztett lenni. Nekünk nagyon sokat segített a HSZ.Hogyan lehet egy korábban "legjobb" orvosból legrosszabb???
Tisztelettel: Kovács András, kinek egy gyönyörű és egészséges fiú gyermeke van HSZ segítségével...

No comment
andras.kovacs@mail.datanet.hu
Névtelen
 


András, morbid leszek: sajnos a kismamával nem tudsz beszélni, mert meghalt.
Névtelen
 


Zsuzsó!

Bocs, hogy belekotyog, de én is Harsányinál szültem, és igen, minden CTG-nél ki kell fizetni a vizitdíjat.

Tüni
tüni
 
 


Tüni,
Az elég kemény. Mármint a végén hetente 6000 Ft??
Azt azért sokallom.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


András!
Ismerőseim közül három kismama számolt be ügyeleti idő alatti szülésről, úgy, hogy korábban nem volt semmi jel, a vizsgálat után mégis beindult a szülés. A 14:22-es üzenet is erről számol be, továbbá a tragikus szeptemberi esetek is.
Hogy jó orvos, azt nem tudom, biztos szakmailag nem utolsó. Jó orvosból úgy lesz csapnivaló, ha túlvállalja magát és ezt mesterségesen igyekszik maga számára elviselhetővé tenni.

Sajnos régebben én is ajánlottam a dokit, az egyik esetben az anyuka az ő kontójára írja a komplikációit, ami már az én felelősségemet is felveti, és állati szarul érzem magam miatta.

Levi
Névtelen
 


Sziasztok!
Most néztem be hozzátok először, mert a MÁV-ban szeretnék szülni, de még a dokiban nem vagyok teljesen biztos (sajnos orvost kell váltanom költözés miatt).
Viszont amin egy kissé elhültem, azt írta Kiss Gabi, hogy az orvosánál "ki vannak függesztve az árak "Nagyműtét-Szülés: 70.000-100.000 Ft,". Az rendben van, hogy "Nem szeretjük a borítékos módszert " és az is, hogy a magánrendelésen fizetni kell, még az is, hogy honoráljuk a szülést, de azért az durva, hogy előre tarifálják úgy a szülést, hogy az a közkórházban lesz levezetve. Az előző szülésemnél az orvosom kérte a magánrendelésen a szokásos tarifát, de a szülésre nem kötött ki összeget.
Ez nem etikátlan szerintetek? Minden orvosnál előre, fix tarifa van a MÁV-ban?
Minőség és az odafigyelés a fix "hálapénz" nélkül is jár(na)?

Lillanya
Lillanya
 


Zsuzsó!

Akkor két lehetöség van:
-CTG a dokinál, vizsgálattal együtt, és igen, akkor neki fizetni kell. Viszont amikor mát kétnaponta jártam, akkor csak heti egyszer kellett fizetni. Ez is valami.
-CTG a választott szülésznönél. Ekkor adsz vagy nem, a te dolgod. Igaz viszont, hogy akkor meg a szülésnél kell többet kiadnod (a szülésznönek is kell), végeredményben majdnem ugyanott vagy. De mi ezt ugy vettük, hogy ha ennyi, akkor ennyi. Én sem szeretem, hogy a TB-n felül még pénzt is kell adnom, de nem én vagyok az egészségügy megreformálója (ahhoz kicsi vagyok), ugyhogy alkalmazkodom. Mint kiderült, ö még az olcsóbbak közé tartozik.

Lillanya!

Nem tartom etikátlannak (csak annyira, amennyire a hálapénzt, de ez már más kérdés). Számomra megnyugtató, hogy tudom, hogy mennyit kell adni, nem kell még azon is görcsölni, hogy ez most elég-e vagy nem. Ugy fogom fel, hogy ez egy szolgáltatás a részéröl, amit én kifizetek. A pihenöidejét, a készenlétet. Lehet ügyeletesnél is szülni, és akkor egy fillért nem vagy köteles adni. Persze valószinü akkor is fogsz, mint mindenki, aki megteheti.
Azt nem hiszem, hogy hálapénz nélkül ne lenne odafigyelés és minöség.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


OFF:

Tüni!

A másik topicba nem nézel át?Kép Pedig gondoltam rád Mikiünnepség kapcsán, mert most talán számotokra is teljesen elérhetö helyen van (soroksári HÉV vonalán).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti, ne érts félre, mi is teljesen így állunk a dologhoz. Csak reménykedtem...
A férjem is egyébként pont azt mondta, hogy se mi se az orvosok nem fogjuk megreformálni az egészségügyet. (Titkon bízom benne, hogy azért előbb utóbb valakinek sikerülni fog.)
REmélem 2 naponta nem kell CTG-re járnom (a kislányom a 38. héten született) Így utólag visszagondolva, egész sokat spórolt nekünk :-))
Egyébként az sem rossz ötlet, hogy a szülésznőhöz járni, legalább jobbban megismeri az ember.
Köszi, azért még lehet, hogy kérdezek, ha ez-az fölmerül a Harsányival kapcsolatban.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sziasztok!

Olyan dokit keresek a MÁV-ban, aki a "problémásabb" esetekben is talál megoldást. Problémáson a nehezebb teherbe esést értem... Akinek ilyenben van tapasztalata, és ajánlaná a dokiját, megköszönném.

Sziasztok,
Beja
beja
 
 


OFF!
Timi!!!!!
Pontosabban nekem megszokásból Timi néni!!!!
Ha még olvasod ezt a topikot, (remélem)!

Te vagy a második ismerős ember nekem 3 év alatt, akit máshonnan ismerek, és itt belebotlok.
Nem szoktam ezt a topikot olvasni, csak most nagyon felfutott, és a nagyon felfutókba néha belekukkantok. Ciki, mert láttam, jártál a friss babásban is egyszer, azt még olvastam is, de akkor nem esett le ki vagy.

Gratulálok a babához!!
Szerintem a profilomból ki tudod találni ki vagyok, az ikrekre kell koncentrálniKép
Elmondhatom nekik?
(nem tudom, te tudod-e, de nálunk áprilisban született a negyedik gyerkőc, Ancsi)

Szia:
Ildi

Bocsi lányok!
ON

Ildi
pildi
 
 


Érdekes, nem mondanám, hogy némi elégtétel (milyen áron?), de...
Dicsu, a történet nagyon hasonló, ami nem az, hogy én végül nem H.Sz.nél szültem, mert mindenórásan eltünt pár hétre, amiről nem szólt.
De akkor is azt gondoltam, már a szülés alatt, hogy akihez akkor kerültünk, beindította ügyeletben szülést(azaz nem csak H. Sz. csinálja). Pár óra múlva rossz szívhang, elkésett császár, szürkülő csecsemő, felpofozott csecsemő többször, intenzív, annyira nem volt vész, mint amit Te írtál, de már nem hozza be iskoláskorára a lemaradást (azt mondták, egészséges, és mi naívan el is hittük, mikor hazavittük, végül is csak súlyosan fogyatékos kategória).
A papírokat évekkel később kértük ki (az egész egészségügy nem normál módon fejlődő gyerek témakörben egy vicc), nem találták, jogi segítség kellett hozzá, toxémiás is voltam (utolsó hónapban senki nem mért vérnyomást, védőnő ugye csak havonta egyszer lát, a szülés alatt paráztak be miatta). A papírokon nem szerepel a toxémia, most találtam meg a védőnőnek a kórházból küldött értesítőn a gyerekorvosnál lévő papírok között.
Névtelen
 


Látta valaki a Végszükség c. filmet? Miért is nem derült ki, hogy a gyerek szívbeteg, mikor még nem kellett volna szívátültetés? A filmben kiderül, nem azért, mert a dokik nem vették észre.
Névtelen
 


Szia Beja!

Nekünk az a doki segített a teherbeesni, aki itt most nem túl népszerű.

Üdv:

F.
Feanor
 


Lányok! dr. Kelemen Csabánál nincs hálapénz-tarifa, annyit adsz neki, amennyit gondolsz és ezt meg is mondja, ha rákérdezel.
Nekünk ő segített teherbe esni így szerintem ért a problémás esetekhez! Gabi
Névtelen
 


Feanor, köszi, első teherbe esésemhez ő segített.

Beja
beja
 
 


Ahogy olvaslak titeket, mindig arra gondolok: De jó, hogy mégsem szültem a MÁVban! Kép
md
 


Szia Ildi!

Örülök, hogy hallok felőletek és természetesen egyből rájöttem, hogy ki vagy.
Hallottam, hogy nálatok megszületett a negyedik gyerköc, az oviban semmi nem maradhat titokban Kép.
A friss babás topicban még nem jártam, mert még nem született meg a fiam, elméletileg van három hetünk hátra.
Az ikreket puszilom, gondolom a suli jól megy nekik!

Szia: Timi
A profilomban azt hiszem benne van az e-mail címem, ha van kedved, írjál néha, mert szerintem kidobnak minket innen Kép!
johitimi
 
 


András!
Ez a fórum nem arról szól, hogy Te bizalomvesztett legyél. Tégy belátásod szerint.

Azért megkérdem: a babanet és nlc fórumok társalgásai után Te tényleg bízol még benne? Véletlen lenne az a sok negatív hozzászólás?
Véletlen lenne az, hogy a méltán elismert MÁV szülészosztályról kiteszik?
Tényleg maradéktalanul jó érzés hitet tenni mellette?
Nekem a fórumokon leírtak töredéke elég lenne helyedben.

Csak, hogy tudd! Dupla-tripla annyi kismamája volt "fénykorában", mint más dokinak. És ne mondd azt, hogy mert annyira jó volt! (Tény, hogy színésznek is elmehetett volna, jól adta az érdeklődő, figyelmes dokit) Eszetlen volt, de nagyon, hogy nem tudta önmagát bekorlátozni és utána ezt az eszetlenségét újabb eszetlenséggel tetézte, mikor tárgyként kezelte kismamáit, és ügyleti ideje alatt indította a szüléseket. Idő kérdése volt, mikor lesz meg a következménye.

Emlékezz! Olyanok is leírták, hogy a szülést valószínű indították, akiknél nem volt komplikáció! Nekik mi érdekük a feketítésre?

Mikó
Névtelen
 


AZ NEM ÉRDEKEL, HOGY MELYIK DOKI MIT CSINÁL, SEMMI KÖZÖM HOZZÁ, VISZONT:

AZOK A BIZONYOS SZÜLÉSEK holdtöltekor SZEPTEMBER 10.-ÉN TÖRTÉNTEK.

- HA CSAK LEHET VÉRZÉSSEL JÁRÓ ORVOSI BEAVATKOZÁST NE TEGYÉL HOLDTÖLTEKOR írta PTOLEMAIOS ókori bölcs orvos ( és mondják az egyszerű parasztemberek ma is) mert, a vér megbokrosodhat vagy besűrűsödik ( vérrög-embólia) vagy elfolyik ( nem alvad - kivérzés).

TEHÁT HA LEHET NE HUZASS FOGAT, NE MENJ TERHES VIZSGÁLATRA HOLDTÖLTEKOR, (PLÁNE HA ESÉLYED VAN ARRA, HOGY BEINDUL A SZÜLÉSED, bárcsak komolyra vettem volna az öregektől hallott intelmeket én is.)


A MÉHZSELÉS MENDEMONDÁK CSAK ANNYIBAN ÉRDEKELNEK, HOGY RENGETEG ÚJ GYÓGYSZER VAN, MIRE RÁJÖNNÉNK, HOGY RÁNK HOGY HAT, ADDIGRA MÁR EGY ÚJABBAT HASZNÁL A DOKINK-------------

- milyen tünetetekkel járhat egy indító kenőcs???? (viszketés, szúró fájdalom,……ha tudod írd meg a fórumba)
- milyen következményekkel járhat egy indító kenőcs??? ( túl gyors/lassú szülés, erős vagy gyenge vajúdás, magzati sérülés, méhrepedés , egyenetlenül húzódik össze a méhfal / vagy össze sem húzódik……?????… ha tudod írd meg a fórumba!!!)
- ha te megúsztad baj nélkül, de észlelted írd meg.

--------------------------------- AZ Internet PRÜNTYIKÉIM NEM POCSKONDIÁZÁSRA VALÓ, HANEM AZ EGYÜTT GONDOLKODÁSRA, HOGY EGYMÁST SEGÍTVE ELKERÜLJÜK A TRAGÉDIÁKAT (helyenként csoportos horrort) ÉS MÁS TAPASZTALATÁBÓL TANULHASSUNK ( ha tudsz a bajról esetleg megúszod hogy a nagy számok törvénye rajtad csattanjon meg a fáradt dokidon)
Névtelen
 


szerintem nem az a jo szuleszorvos, aki le tud vezetni egy komplikaciomentes, sima szulest - hanem az, aki felismer egy veszhelyzetet es meg tudja oldani.
maya
 


Van kórház Budapesten ahol hivatalosan is használnak indító zselét, ha a helyzet megkívánja, és mégis érdekes módon sehol sem láttam erről a bizonyos kórházról egy rossz szót se!!! Érdekes...
Feanor
 


Feanor!

Szerintem minden szülészeten alkalmaznak indító zselét. Nem is mondta senki, hogy illegális. Az más kérdés, hogy indokolt esteben, a kismama tudtával alkalmazzák -e, avagy az orvos kényelmi szempontjainak figyelembevételével, titokban.
T
 


Feanor!

Olvasd el mégegyszer a leveled! Ha a helyzet megkívánja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ügyeleti idő szerinted azt jelenti, hogy a helyzet megkívánta?
Emberi gondolkodásban fogadd mélységes részvétem.
Névtelen
 


Kedves Névtelen!

Pont Te írtad az előbb, hogy mennyi mellékhatása van a dolognak. Akkor most mi az igazság? Ellentétbe kerültél magaddal. Vagy Te nem az a Névtelen vagy? :-) Jó lenne ha az igen tisztelt Névtelenek adnának maguknak egy nick nevet, mert így az ember nem tudja, hogy kinek válaszol!!!
Feanor
 


A hír igaz.
H.Sz. teliholdkor farkasemberré válik.
A kórházban több kismama látta, amint éjszaka a szülészet folyosólyán, a telihold kékes fényében rángatózva szőrös vérfarkassá vált, majd elnyújtott üvöltéssel rohant a szülőszoba felé, hogy vajúdó kismamákat marcangoljon szét.
Két kismamát széttépett, a harmadikat csak sürgős orvosi beavatkozással sikerült megmenteni.
(Na nem neki, hanem a bátyámnak aki véletlenül szintén ott dolgozik és mondanom sem kell sokkal jobb szülészorvos mint H.Sz.)
A kórház persze eltussolta az ügyet.

Valamint azt is többen látták, amint H.Sz. az egyik éjszaka beszökött a csecsemőosztályra, ahonnan másnapra eltűnt 4 újszülött. Az azonnal megindított vizsgálat során mindössze néhány lerágott csecsemő-lábszárcsontot találtak az egyik inkubátor alatt, H.Sz. persze tagadott, és hát - mondanom sem kell - a kórház ezt is eltussolta.

Továbbá hiteles forrásból tudom (a nővérem barátnőjének a barátnője hallotta garantáltan megbízható helyről), hogy H.Sz. egy alkalommal 97 szülést indított el egyszerre, amiből persze csak hetet tudott levezetni párhuzamosan, a többit egy kollégája vette át (aki mellesleg a bátyám), naszóval ha ő nincs akkor H.Sz. megnézhette volna magát.
A kórház persze most is eltussolta az ügyet.

De ez még semmi! Több kismama nyomozásba kezdett, melynek során kiderítették, hogy H.Sz.-nek egyetlen spontán szülése sem volt az elmúlt tizenkét évben. Ezt a cáfolhatatlan tényt támasztja alá H.Sz. legutolsó dobása, amikoris az ügyeleti napján kontrollra a kórházba berendelt mindhárom paciense - minő véletlen - még aznap éjjel megszült... A botrány akkor robbant ki amikor kiderült, hogy valójában nem is voltak terhesek. Egyikük (akinek ikrei lettek) feljelentette, a kórház pedig ezt a botrányt már nem tudta eltussolni. H.Sz.-t azonnali hatállyal kirúgták, jelenleg a bírósági tárgyalása folyik, ahol többrendbeli mesterséges szülésmegindítással és kényszerszültetéssel vádolják. A barátnőm bátyja telefonált a kórház jogi osztályára, ahol rendkívül szívélyesek voltak és elmondták, hogy H.Sz. soha többé nem vezethet le szülést, sőt, bizalmasan azt is elárulták neki, hogy H.Sz. valójában nem is orvos, a diplomáját otthon hamisította egy színes nyomtató segítségével, az eredeti szakmája cipőfelsőrész-készítő. A barátom barátja pedig megtudta, hogy H.Sz.-t 35 év börtönre fogják ítélni.
Garantáltan bennfentes forrásból tudom (az összes budapesti kórházban vannak jó ismerőseim), hogy H.Sz.-t egyik kórházban sem hajlandóak alkalmazni, úgyhogy jelenleg újságkihordóként dolgozik a Bivalyratymazi Hírlapnál, másodállásban pedig szenet lapátol a Varacskosdűlői rendezőpályaudvaron.

Hát egyelőre ennyi.
Mindezeket persze csak azért osztom meg veletek, mert jogotok van tudni az igazságot.
A Nagy Névtelen
 


Nagy Névtelen!

Ízléstelen és tuskó vagy!
Ezt az oldalt olyanok is olvassák, akik szörnyű dolgokat éltek át sokat említett dokink hibájából.

Mikó
Névtelen
 


Kedves Nagy Névtelen!!!

Szereztél nekem egy kurva jó délutánt, majdnem beleharaptam az asztal lapjába, annyira nevettem! Te nem a Fábry Sanyi vagy véletlenül? Mert ha nem azonnal jelentkezz a TV2-nél, mert nagyon keresnek valakit a Fábry ellenpontjaként!

Most majd tuti jönnek a beírások, hogy milyen lelketlen egy szemét állat vagy! Nem baj, szerintem kurva jó volt amit írtál...
Ez a topic már régen nem a doktorról szól, hanem egymás basztatásáról. Bár az összes internetes topicban ez a minimális program...

Üdv:

Feanor
Feanor
 


Ugye megmondtam!!! Még le se írtam máris letuskózott valaki... :-)
Feanor
 


Nagy Névtelen!
Ez hullajóKép
És Nálad az igazságKép
Csi
csii
 
 


Nagy Névtelen!

Kezeltesd magad!
Zs.
zs
 


Kedves Nagy Névtelen!

GRATULÁLOK!!! NAgyon kellmes perceket szereztél itt jo néhány embernek, ezek közé tartozom én isKép) Elképzeltem, ahogy ezt sokan kezdik elhinniKép) Nagyon örülök, hogy nemcsak én vagyok megelégedve az említett orvossal és nem csak én merem itt hangoztatni, hogy talán nem itt kellen pocskondiázni. Ez a fórum nem erről kéne, hogy szóljon!
Mégegyszer köszi a hozzászolástKép)
Musi
musi
 


Kedves md!

Én nem bántam meg, hogy a MÁV-ban szültem és a következő bébit is ott szeretnémKép.
musi
musi
 


Ez jóKép
nane
 
 


Nagy Névtelen,

Nagyon találó :-))
Köszi, sikerült eltalálnod a pánikkeltők gyenge pontjait :-))
Zsuzsa28
 


Kedves Nagy Névtelen! Gratulálok! Kellemes perceket szereztél írásoddal.Úgy tűnik minden topikon,fórumon már csak egymás lejáratása,pocskondiázása a cél.Jó néha mást is olvasni.
s-zsu
s_zsu
 
 


Nagy Névtelen!

Fantáziadús irományod nem ide illik. Az összes érintettet ezzel igen csak megsérted és mindenkinek ártasz, H.Sz.-nek is.
Nem hiszem, hogy H.Sz.-t nem viselte volna meg az eset és biztosra veszem, hogy nem örülne, hogy ilyen formán próbálod megvédeni.

Kismamák: ne foglalkozzatok most ezzel a lejárató hadjárattal! Szerencsére azért még maradtak türelmes, szakmáját szerető orvosok és szülésznők a Mávban, könnyű szülést nektek! Sajnálom, hogy H. már nincs ott, pedig ott a helye.
Névtelen
 


Kedves Nagy Névtelen és támogatói!
Kérdem én, ha veletek történt volna meg, hogy elveszítitek egy orvos jóvoltából a gyermeketeket vagy párotokat, akkor nem akarnátok figyelmeztetni a hozzájáró kismamákat?
De tegyük fel, nem kell elfogadni, hogy H.Sz. tehetne a halálukról, mégis, azt gondoljátok ez a módja? Azért ezek az emberek igen nagy tragédiát éltek át.

Feanor! Érdekes, hogy Te írod ezt. Végig olvastam a levelezést, de egyedül Te írtál ilyen ocsmány stílusban. Akkor most ki is pocskondiázik?
Névtelen
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?